Lissabon, 4pv

Lempeä Lissabon lumoaa kävijän rauhallisuudellaan. Kaupunki tunnetaan hyvästä ruoasta, välittömästä ilmapiiristä, kulttuurista ja nähtävyyksistä.Tällä matkalla näet Lissabonin tärkeimmät nähtävyydet opastetulla kävelykierroksella ja aikaa jää paljon myös omatoimiseen kaupunkiin tutustumiseen.

Lissabon

Lissabon on sopivan pieni kaupunki, johon on helppo tutustua kävellen. Paljon ihania kapeita katuja ja pieniä aukioita. Kaupunki tunnetaan hyvästä ruoasta, välittömästä ilmapiiristä, kulttuurista ja nähtävyyksistä. Osa kaupungin viehätyksestä tulee sen toisistaan poikkeavista kaupungiosista; sokkeloisesta Alfamasta, elegantista Chiadosta ja keskiaikainen Castello.
Tämä Portugalin pääkaupunki on Manner-Euroopan läntisin pääkaupunki ja sen historiallinen keskus on rakennettu seitsemälle kukkulalle. Kaupungissa onkin suuria korkeuseroja.

Lissabonin nähtävyyksiä

Lissabonin tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat mm. Castelo de São Jorge -linnoitus, Alfaman kaupunginosa ja Miradouro do Santa Luzia -näköalapaikka, Belémin kaupunginosa ja sen museot sekä Mosteiro ods Jeróminos -luostari. Kaupunki tarjoaa toki myös paljon muutakin; ihania puistoja ja aukioita, museoita ja taidegallerioita sekä idyllisia kahviloita ja ravintoloita.

 

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Cxense Display