Lue asiakkaiden kokemuksia Tallinnasta
- monipuolinen perheloma lähelle
- matkaan helposti ja edullisesti
- paljon koettavaa
- Kesäetu! Alle 12v free perhehotelleissa

Tallinnan perhepaketit

Lapsiperheiden iloksi Tallinnasta löytyy paljon nähtävää, koettavaa ja sopivia majoituspaketteja. Tutustu vaihtoehtoihin, Tallinnavinkkeihimme ja varaa koko perheen iloinen lomamatka.  

Lapset alle 12 v. ilmaiseksi 

Lapsiperheiden iloksi lapset alle 12 v. ilmaiseksi seuraavissa Tallinnan hotelleissa. Junnupatjalla: Tallink Express, Tallink Spa, Tallink City ja Pirita Spa Hotel. Lisävuoteella: Radisson Blu Sky, Go Hotel Shnelli, perhehuone, Three Crowns Residents, perhehuone ja Park Inn by Radisson Central, perhehuone. Kerrosvuoteessa: Original Sokos Hotel Viru perhehuone.

Muutama hyvä vinkki!

Sokos Hotel Viru ****

Original Sokos Hotel Viru on keskeisen sijaintinsa ja tasokkuutensa ansiosta loistava valinta perheille. Perhehuone majoittaa 3-4 henkeä, lapsille kerrossänky ja pinnasängyn käyttömahdollisuus. Myös 5. ja 6. henkilö huoneeseen mahdollisia, lisämaksusta. Buffetaamiaiset ja laivamatkat sisältyvät hintoihimme. Perhehuoneeseen sisältyy lisäksi aktiviteettiliput Tallinnan suosituimpiin perhekohteisiin mm. eläinpuistoon, Kalev Span vesipuistoon, Lentosatamaan, Tv-Torniin tai KGB-museoon (sis.1 vierailukohde per majoitusvuorokausi). Lapset alle 12 -v. perhehuoneessa ilmaiseksi.

Varaa    Viking XPRS + Original Sokos Hotel Viru perhehuone 1 yö
Varaa    Tallink Shuttle + Original Sokos Hotel Viru perhehuone 2 yötä
Varaa    Viking XPRS + Original Sokos Hotel Viru perhehuone 3 yötä

Park Inn by Radisson Central Tallinn Hotel ***

Hotelli Park Inn by Radisson Central Tallinn perhehuoneet ovat ns. Guest Room premium huoneita, joissa 2-4 henkiset perheet majoittuvat mukavasti ja edullisesti, ilman aktiviteetteja. Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla aivan Tallinnan keskustassa. Buffetaamiaiset ja laivamatkat sisältyvät hintoihimme. Lapset alle 12 -v. perhehuoneessa ilmaiseksi.

Varaa    Viking XPRS + Park Inn by Radisson Central Tallinn Hotel 1 yö
Varaa    Viking XPRS + Park Inn by Radisson Central Tallinn Hotel 2 yötä
Varaa    Viking XPRS + Park Inn by Radisson Central Tallinn Hotel 3 yötä

 

 Lisää hyviä kaupunkilomia Tallinnaan löydät alta:

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Satamalähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa

Cxense Display