Tartto, Viro

Sää tänään

°C

Sää tänään ja 5 vrk ennuste

27.4.

7°C

28.4.

7°C

29.4.

4°C

30.4.

8°C

1.5.

10°C

Sulje

Laiva-hotellimatka Tarttoon, 4pv

Vietä ensimmäinen ilta ja yö nauttien laivan palveluista ja ohjelmatarjonnasta ja vaihtoehtoisesti yksi tai kaksi yötä Tartossa hotellissa. Useita hotellivaihtoehtoja vanhan kaupungin romanttisista pikkuhotelleista budjetti- ja liikemieshotelleihin. Lähtöjä päivittäin ja bussikuljetuksia useilta reiteilltä!

Risteily-kaupunkiloma Tarttoon m/s Europa  ja m/s Star

Risteily-kaupunkilomaan sisältyy Helsinki-Tallinna m/s Europa laivamatka valitussa hyttiluokassa, paluu Tallinna-Helsinki kansipaikoin sekä kahden yön hotellimajoitus aamiaisin. Tartossa mahdollisuus osallistua lisämaksullisille retkille.

Tartto

Tarton kaunista ja historiallista yliopistokaupunkia kutsutaan Etelä-Viron keskukseksi, Viron kulttuurin ja sivistyksen kaupungiksi sekä Viron henkiseksi pääkaupungiksi. Kaupunki on myös ainutlaatuinen festivaalien, laulujuhlien ja museoiden kaupunki. Historiaa henkivä Jaanin kulttuurikortteli on jo itsessään elämys, romanttinen Toomemäen puistoalue on täynnä nähtävää ja idyllisellä Raatihuoneen torilla voit nauttia ulkoilmakahviloista katumuusikoiden säestäessä. Kaupungin sydämestä löydät myös Baltian vanhimman Kasvitieteellisen puutarhan. Tartto edustaa matkailijalle todellista ja autenttista Viroa, ja tarjoaa varmasti elämyksiä jokaiselle.

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Satamalähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Säätiedot tarjoaa World Weather Online
Cxense Display