Barcelona, Espanja

Sää tänään

°C

Sää tänään ja 5 vrk ennuste

30.3.

20°C

31.3.

19°C

1.4.

16°C

2.4.

16°C

3.4.

19°C

Sulje

Läntisen Välimeren risteily Roomasta 8pv

Välimeren maat ovat tunnettuja pitkästä historiastaan, romanttisista kaupungeistaan ja kuvauksellisista satamistaan. Vaihtelevien risteilyreittien varrelle mahtuu useita kulttuurihistoriallisesti tärkeitä alueita. Oli kiinnostuksen kohteena sitten shoppailu, hyvä ruoka ja viini, kulttuuri tai kultaiset hiekkarannat, jokaiselle löytyy jotakin.

Costa Pacifica

Pacifica on yksi Costan suurimmista aluksista. Se on lähes 300 metriä pitkä, kuljettaa parhaimmillaan 3 780 matkustajaa ja sisältää 17 kerrosta. Laivan erikoisuuksia ovat muun muassa formula 1 -simulaattori, Coffee & Chocolate Bar, valtava Samsara Spa -kylpylä sekä uima-allaskannen pitkä vesiliukumäki. Pacifican teemana on musiikki, joka näkyy niin viihdetarjonnassa, sisustuksessa, kuin mahdollisuudessa päästä levyttämään itse aluksen äänitysstudioon. Elävästä musiikista on mahdollista nauttia päivittäin ja aluksen discossa tanssiminen jatkuu aamuun asti. Viihtyisät kerhotilat ja laaja ohjelmatarjonta takaavat hauskanpidon myös lapsille. Matkustitpa sitten yksin, kaksin tai koko perheen voimin, Costa Pacifica ei jätä ketään kylmäksi.

Risteilyreitti:
Rooma (Civitavecchia) - Savona - Marseilles - Barcelona - Valencia - Sardinia - Rooma (Civitavecchia)

Risteilyillä mukana laivayhtiön suomalainen matkanjohtaja!

Varatessasi risteilyä yhdelle hengelle tai halutessasi lapsen/aikuisen lisävuoteeseen, otathan yhteyttä myyntipalveluumme p. 010 2323 200.

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Säätiedot tarjoaa World Weather Online
Cxense Display