Matkaohjelma

Ateena-Santorini 8pv **UUTUUS**

Lähde mielenkiintoiselle yhdistelmämatkalle Ateenaan ja Santorinin saarelle! Matkan aikana näet Peloponnesoksen niemimaata sekä Santorinin kauniin saaren.

Ateena ja Peloponnesos

Peloponnesos on Kreikassa sijaitseva suuri niemimaa. Suurin osa niemimaasta on hyvin rauhallista maaseutua, pieniä kyliä, joissa saa todellista tuntua aidosta kreikkalaisesta elämästä. Tämän matkan aikana tutustumme antiikin Korintiin, Nafplion pikkukaupunkiin sekä akustiikastaan kuuluisaan Epidauruksen teatteriin.

Ateenassa tutustumme Akropoliin kupeessa sijaitsevaan Plakaan eli vanhaan kaupunkiin, jonka sokkeloisten katujen varrella olevissa vanhoissa taloissa toimii paljon ravintoloita, kauppoja ja hotelleja. Plakan alueelta löytyy lukuisia muinaisia raunioita, iloisia tavernoita ja upeita kirkkoja. Monet Ateenan bysanttilaisista kirkoista sijaitsevatkin vanhassakaupungissa.

Santorini

Saavumme Santorinille Ateenasta laivalla. Santorinia kutsutaan Kreikan kauneimmaksi saareksi ja se tunnetaan erikoisista laavakivirannoista, perikreikkalaisesta ruuasta ja upeista auringonlaskuista. Santorinilla tutustumme Akrotirin arkeologiseen alueeseen ja käymme paikallisella viinitilalla. Lisämaksusta on tarjolla retki Firan tulivuorisaarelle.

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Cxense Display