Budapest, Unkari

Sää tänään

15°C

Sää tänään ja 5 vrk ennuste

28.4.

20°C

29.4.

15°C

30.4.

18°C

1.5.

21°C

2.5.

19°C

Sulje
Lisämaksullinen retki

Wien-Balaton-Budapest 5pv

Kaksi kiehtovaa pääkaupunkia sekä Balatonin kaunis järvi.
Tällä matkalla näet keisarillisen hovin aarteita, useita arkkitehtuurisesti upeita rakennuksia ja hyvin hoidettuja kaupunkipuistoja. Voit nauttia lisämaksullisesta Strauss & Mozart -konsertista Wienissä ja matkan päätteeksi näet vielä Budapestin kauniin silhuetin iltavalaistuksessa Tonavan illallisristeilyllä.

Wien

Itävallan pääkaupunki Wien sijaitsee Tonavan rannalla, lähellä Tšekkien, Unkarin ja Slovakian rajoja. Wien on ehkä Euroopan tunnetuimpia ja kauneimpia kaupunkeja, joka on kautta aikojen ollut kuninkaallisten asuinkaupunki. Tämä näkyy edelleenkin katukuvassa bulevardeina, upeina puutarhoina ja upeina palatseina. Näet Wienin tärkeimmät nähtävyydet ja sinulla on mahdollisuus osallistua myös lisämaksulliseen konserttinautintoon Wienin konserttitalossa.

Balaton

Balaton on Unkarin ja myös Keski-Euroopan suurin järvi. Järven ympäristö on maastoltaan vaihtelevaa, eteläranta on tasaista ja matalaa kun taas pohjoisranta on vuorten reunustama. Seutu on vilkas lomapaikka ja sen rannalla oleva Tihany on alueen viehättävimpiä kyliä.

Budapest

Budapest on yksi Euroopan kauneimmista pääkaupungeista. Kaupunki on tunnettu kauniista arkkitehtuuristaan, kylpylöistään, kulttuuristaan ja ravintolatarjonnastaan. Kaupungin halki virtaava Tonava jakaa kaupungin kahteen osaan, vehreään Budaan ja eläväiseen Pestiin. Tonavaan yli kulkee lukuisia siltoja, joissa kuuluisin ja näyttävin Ketjusilta. Kaupunki tarjoaa loistavat, edullisen hintatason ostosmahdollisuudet ja ehdottomasti kannattaa käydä tekemässä herkullisiä löytöjä Kauppahallista.

 

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa
Varaa

Säätiedot tarjoaa World Weather Online
Cxense Display