Dubain risteily 19.-27.2.2017

Arabiemiraatteissa muinainen historia kohtaa kiehtovasti huippumodernin nykypäivän. Risteilyn aikana tutustut neljään upeaan kaupunkiin ja näet historiaa, vaikuttavaa arkkitehtuuria ja huikeaa ylellisyyttä. Eksoottisia makuja, viehättäviä kyliä ja ostosmahdollisuuksia aamuaikaisesta iltamyöhään, aurinkoa, rantaa ja merta – jokaiselle jotakin!

Matkapakettiin sisältyvät lennot, kuljetukset lentokentältä satamaan ja takaisin, 7 yön risteily upealla Vision of the Seas-risteilijällä sekä suomeksi opastettu kaupunkikiertoajelu Dubaissa.

Vision of the Seas

Vision of the Seas® on Vision-luokan laiva, jossa vallitsee lämmin ja viihtyisä tunnelma. Isot lasikatot, kattoikkunat ja ikkunaseinät antavat valoa ja takaavat upeat näköalat. Laivalla on monipuolista tarjontaa kaikille kuten teemaravintoloita ja loungeja, kaksi eri kokoista uima-allasta, porealtaita, kylpylä, kuntokeskus, juoksurata, 15 m korkea kiipeilyseinä sekä baareja, klubeja, oleskelutiloja, kasino ja ulkoilmateatteri.

Risteilyn aikana on tarjolla monipuolista viihdettä - sekä päivisin että iltaisin. Ohjelmaan kuuluvat muun muassa musikaalit ja uskomattoman lahjakkaat esiintyjät joka puolelta maailmaa.

MATKA ON LOPPUUNMYYTY.

Risteilyreitti: Dubai - Khasab (Oman) - Muscat (Oman)  - Abu Dhabi (Yhd. Arabiemiraatit) - Dubai

Dubai

Dubaissa on uniikki sekoitus vanhaa sekä uutta. Näe kaupungin upeaa insinööritaituruutta ja huikeaa arkkitehtuuria. Linnoitus 1700-luvulta, historiallisia alueita ja ostoskatuja ja hyvinsäilyneitä arabitraditioita ja kulttuuriperintöä.

Khasab

Omanin rannikolla, Dubaista koilliseen sijaitsee viehättävä Khasab. Tutustu Portugalin entiseen siirtomaahan 1600-luvulta, ja nauti auringosta. Khasab on tunnettu kauniista vuonoistaan, jotka muistuttavat Norjan vuonoja.

Muscat

Omanin pääkaupungissa Muscatissa on aidon Lähi-idän tuntua. Täällä voit kävellä pitkin labyrinttimaisia souk-ostoskatuja, vierailla portugalilaisella linnoituksella ja käydä sulttaanin palatsissa iltapäiväteellä.

Abu Dhabi

Öljyn löytyminen muutti Abu Dhabin kalastajakylästä vilkkaaksi pääkaupungiksi. Modernissa Abu Dhabissa on pilviä hipovia pilvenpiirtäjiä ja ylellisiä hotelleja – lisäksi kaupungista löydät myös historiallisia museoita, moskeijoita sekä perinteisiä basaareja.

 

Cxense Display