Norrköping, Ruotsi

Sää tänään

0°C

Sää tänään ja 5 vrk ennuste

Maanantai

4°C

Tiistai

5°C

Keskiviikko

4°C

Torstai

5°C

Perjantai

8°C

Sulje
Miksi valita tämä riemuloma?
- edulliset lapsihinnat
- keskustahotelli
- eläinpuisto, delfinaario ja gondolisafari
- laivamatka sekä nopea lentomatka
- suomalainen bussi ja matkanjohtaja
Vertaa ja totea!

Kolmården, meno laivalla paluu lentäen

Nyt voit yhdistää Kolmårdenin matkalla rennon merimatkan ja nopean paluumatkan lentäen.

Kolmårdenissa olet aivan kuin oikealla safarilla!

Koe eksoottiset eläimet ihan läheltä. Seikkaile maailman vahvimman nallen kanssa, safaritunnelmaa ja seikkailun taikaa, suuria tunteita ja suuria elämyksiä. Meren eläimet kohtaat merieläinmaailmassa, jossa näet upeita delfiiniesityksiä, leppoisia hylkeitä paistattelemassa päivää tai viekkaan hain uiskentelemassa altaassaan. Tiikerimaailma on paikka, jossa kohtaat uljaat kissaeläimet aivan viidakon sykkeessä. Useat ravintolat alueella takaavat, että energiaa riittää koko päivän ajan.

Gondolisafari

Pääset nyt entistä lähemmäksi villieläimiä. Kolmårdenin gondolisafarilla saat leijua savannin yllä, liikkua äänettömästi villieläinten joukossa ja vierailla eläinten luona niiden omilla ehdoilla. Melkein kuin olisit yksi asukkaista. Voit nauttia upeista näköaloista ja aistia villin elämän sykkeen.

Kesän 2015 uutuus: Bamsen maailma!

Tänä vuonna Kolmårdenin upeaa tarjontaa täydentää jälleen uusi jännittävä kokemus - Bamsen maailma. Nallen, Kilpisen, Pompin ja Isoäidin talot ovat valmiina innokkaita vieraita varten. Voit myös ajaa makeisjunalla, astua Nallen omaan Viktoria-laivaan, ajaa Kilpisen autoradalla ja kieppua hunajapurkkikarusellissa. Teemalle uskollisessa satumaailmassa on myös amfiteatteri, ravintola, kauppoja, pelejä sekä suuria leikki- ja puistoaluita.

Mukavaa matkantekoa

Lähtö kohti Kolmårdenin seikkailuja alkaa Helsingistä. Perillä riittää nähtävää, tekemistä ja koettavaa useammaksikin päiväksi: gondolisafari, merimaailma, Villi-leiri -seikkailupuisto tai Maailman vahvimman nallen maailma saa ajan kulumaan kuin siivillä. Riemukkaan päivän jälkeen yövymme läheisessä Norrköpingin kaupungissa. Aamiaisen jälkeen vielä hetki vapaata aikaa tutustua esim. Norrköpingin kaupunkiin. Puolen päivän aikaan huoneiden luovutus ja lähtö kohti lentokenttää, josta Flyben lento tuo takaisin Helsinkiin.


Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Satamalähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa