Tallink

Tallink risteilyillä herkutellaan ruokaravintoloissa ja tietysti shoppaillaan moderneissa ja tilavissa myymälöissä. Tervetuloa viihtymään ja nauttimaan!

Viihderisteily Europa Helsinki - Tallinna

Vauhdikasta hauskanpitoa merellä! Tällä laivalla et pitkästy. Europan risteilyillä voit heittäytyä irti arjesta. Viikonloppuisin vauhdikkaan musiikin ystävät pysyvät DJ:n ja bilebändien vauhdissa aamuun asti. Päiväristeilyllä pääset Tallinkin nopeilla aluksilla helposti Tallinnaan ja perilläoloaikaa jää mukavasti ostoksille ja ruokailuun.

TallinkSilja päiväristeily Helsinki - Tallinna

Päiväristeily alkaa aamupäivällä, jolloin voit nauttia aamiaisen Shuttle Buffetissa. Merimatka lahden yli taittuu nopeasti 2 tunnissa ja kun saavut Tallinnaan, on päivä vielä nuori. Tallinnassa on aikaa mukavat 4-7 tuntia!

Europa risteily Visbyyn

Sinulla on nyt mahdollisuus risteillä Helsingistä Visbyhyn Tallink Europalla.Laivalla sekä perillä Visbyyssä on järjestetty ohjelmaa koko perheelle. Visbyssä voit lähteä esimerkiksi retkelle Peppi Pitkätossun kesämaahan ja vesipuistoon tai tutustumaan Gotlannin ainutlaatuiseen luontoon rantakallioineen ja tippukiviluolineen.