Viihderisteilyt Tallink, Europa

Viihderisteilyllä Tallinnaan herkutellaan ruokaravintoloissa ja tietysti shoppaillaan moderneissa ja tilavissa myymälöissä. Tervetuloa viihtymään ja nauttimaan. Huom! Meidän kautta mahdollista varata henkilöauto parkkiin laivalle risteilyn ajaksi.

Europa 22 h viihderisteilyt Tallinnaan

22 tunnin huviristeily mahdollistaa irtioton arjesta ja Tallinnassa ehdit käydä vaikka shoppailemassa tai kauneushoidoissa! Laivalla on aikaa nauttia monipuolisesta viihteestäja tanssia sydämen kyllyydestä. Shoppaile uudistetun laivan myymälöissä edullisin merihinnoin, herkuttele ravintoloissa ja yövy raikkaasti sisustetuissa hyteissä.

Europa saapuu Helsinki–Tallinna-linjalle 12.12.2016 entistä ehompana. Keväällä uudistettiin jo myymälät ja laivalle saatiin tuolloin kaksi uutta ravintolaa, Fast Lane ja Tavolàta Ristorante Italiano. Syksyn uudistuksen kohteena ovat kaikki hytit (poislukien C-luokka), hyttikäytävät ja aulatilatsekä kolme uutta ravintolaa, Grill House, Buffet ja Coffee & Co. -ravintolat. Tutun ja suositun Corner Barin sisustus uusitaan ja pubi uudistetaankokonaan. Europan kokoustiloissakin tehdään pientä ehostusta. Europalta löydät myös mm. Hera Salongid -kauneushoitolapalvelut sekä Sauna Beach -osaston poreammeet ja allasbaarin.

Yö laivalla + 4 tuntia maissaoloaikaa Tallinnassa

Europa lähtee Helsingistä klo 18:30. Maihinmeno ja laivaan nousu Tallinnassa klo 8:00-12:05 välillä. Laiva lähtee Tallinnasta klo 12:30. Oma hytti on käytössä koko risteilyn ajan. Saapuminen Helsinkiin klo 16:00.

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Satamalähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa

Cxense Display