Tallinna, Viro

Sää tänään

°C

Sää tänään ja 5 vrk ennuste

25.5.

14°C

26.5.

15°C

27.5.

12°C

28.5.

13°C

29.5.

13°C

Sulje
- Helsinki-Tallinna -reitin uusittu helmi
- Itämeren monipuolinen viihdetarjonta
- huippu dj:t soittamassa joka ilta
- lähdöt Helsingistä joka ilta klo 18.30
- monipuoliset baari- ja ravintolavaihtoehdot

Viihderisteilyt Europa Tallinnaan

Viihderisteilyllä Tallinnaan herkutellaan ruokaravintoloissa ja tietysti shoppaillaan moderneissa ja tilavissa myymälöissä. Tervetuloa viihtymään ja nauttimaan. Huom! Meidän kautta mahdollista varata henkilöauto parkkiin laivalle risteilyn ajaksi.

Europa 22 h viihderisteilyt Tallinnaan

22 tunnin huviristeily mahdollistaa irtioton arjesta ja Tallinnassa ehdit käydä vaikka shoppailemassa tai kauneushoidoissa! Laivalla on aikaa nauttia monipuolisesta viihteestäja tanssia sydämen kyllyydestä. Shoppaile uudistetun laivan myymälöissä edullisin merihinnoin, herkuttele ravintoloissa ja yövy raikkaasti sisustetuissa hyteissä.

Europan myymälät on uudistettu ja laivalle on myös kaksi uutta ravintolaa, Fast Lane ja Tavolàta Ristorante Italiano. Europalta löydät myös mm. Hera Salongid -kauneushoitolapalvelut sekä Sauna Beach -osaston poreammeet ja allasbaarin.

Yö laivalla + 4 tuntia maissaoloaikaa Tallinnassa

Europa lähtee Helsingistä klo 18:30. Maihinmeno ja laivaan nousu Tallinnassa klo 8:00-12:05 välillä. Laiva lähtee Tallinnasta klo 12:30. Oma hytti on käytössä koko risteilyn ajan. Saapuminen Helsinkiin klo 16:00.

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Satamalähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa

Säätiedot tarjoaa World Weather Online
Cxense Display