Matkalle mukaan

Jokaisella matkustajalla tulee olla matkalla mukana voimassaoleva passi tai virallinen EU-henkilökortti. ...
Lue lisää

Jokaisella matkustajalla tulee olla matkalla mukana voimassaoleva passi tai virallinen EU-henkilökortti. Suosittelemme matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen ottamista.
Sulje

Beatwaves 2017 -risteily Viking XPRS

BeatWaves tuo Suomen nousevat rap- ja hiphop-skenen artistit Viking XPRS:lle. Ennennäkemättömällä risteilyllä nähdään Kube, Juno, Ruma sekä Ode, joten meno on takuuvarma ja tästä risteilystä tullaan puhumaan vielä pitkään!

KUBE
Kube on artisti, tuottaja, ja DJ, joka on jo yli vuosikymmenen ajan työstänyt musiikkia, sekä julkaissut muun muassa ”KBNRPNT mixtape” -omakustanteen, sekä Monsp Recordsin kautta tulleet albumit ”Lentokonetila”, ”Flow”, ja ”Purppura”. Näistä ”Flow” nousi Suomen virallisen albumilistan sijalle 10, ja Rumban listan pronssipallille! Uusin levy ’’Purppura’’ julkaistiin joulukuussa 2015 Monspin kautta ja se sai niin medialta kuin kollegoilta ylistävät arviot. Myös Elastinen kunnioitti artistia kutsumalla tämän jäähallikeikkansa lämmittelijäksi sekä julkaisemalla ’’Lähiö lähiö’’ -remixin. Kube on tehnyt yhteistyötä muun muassa seuraavien artistien kanssa; JVG, Cheek, Elastinen, Eevil Stöö, Mäkki, MNTTT, Asa, ja Sini Sabotage.

JUNO
Suomen seuratuimpiin rap-artisteihin kuuluva Juno aloitti rap-uransa jo 2000-luvun alussa, ja on kerennyt julkaista lukuisia albumeita niin sooloartistina, kuin suuremmissa kokoonpanoissakin. Juno on tullut tutuksi muun muassa Elokuu-yhtyeestä sekä SMC Lähiörotat -kollektiivista. Juno on saavuttanut kultaa ”Karkumatkalla”-kappaleellaan, ja ”Kuuluuks”-single on ylittänyt jo platinarajan. Viimeisin soolojulkaisu on sinkkubiisi ”Aitoo ysärii”.

RUMA
Suomenkielisen R’n’B:n sanansaattaja Ruma on julkaissut kolme sinkkua Sony Music Finlandin kautta; kappaleet ”Haluun kuulla kun sä tuut”, ”100 shottia”, ja ”Mehujää” ovat keränneet Spotifyssa yhteensä lähes puoli miljoonaa streamiä, ja kuulijoiden vastaanotto on ollut erinomaista. Ruma on tehnyt musiikkia jo yli 10 vuoden ajan, mutta tuoreilla singleillään artisti on noussut soolourallaan uudelle tasolle. Nuoresta asti hiphopin parissa työskennellyt Ruma on tullut viime aikoina tunnetuksi myös vierailuillaan muun muassa Mäkin ”Kalenteris tyhjää” -biisillä ja Adi L Haslan ”Hyi Remix”:llä, sekä soolokappaleellaan ”Katellaan feat. Mäkki”. Näiden kappaleiden videot ovat keränneet YouTubessa yhteensä lähes 5 miljoonaa katselukertaa. Edellä mainituista biiseistä ”Kalenteris tyhjää” on saavuttanut kultaa, ja ”Hyi Remix” rikkoo samaisen rajan lähipäivinä.

ODE
Ossi Lehto alias ODE, on 25-vuotias MC Helsingin Malmilta. K-junan kulkiessa vain yhteen suuntaan yhä kiihtyvällä tahdilla 90-luvun laman jälkipyörteissä Ode löysi pakokeinonsa tavuista ja musiikista. Lähiön ollessa kaikki kaikessa, antaen takaisin pelkkää tyhjyyttä, Ode tajusi oppineensa kyvyn, jota paikalliset eivät voineet vielä täysin sisäistää.

PIKKIS
Toni Virtanen aka Pikkis on toiminut räpin saralla jo pitkään. Helsingistä ponnistava energia pakkaus on ladattu erittäin kovalla asenteella ja toiminto on sarjatulella! Tyyli on puhdasta ja raakaa!(Pidätetään oikeudet muutoksiin).

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Valitse pysäkki
Aikuisia
Lapsia
Valitse pysäkki kartalta varataksesi.

Säätiedot tarjoaa World Weather Online
Cxense Display