Matkakertomukset

Sinikka
Lahetetty: 17.5.2015
Kuvia: 1 kpl
Katso kuvia >>>

Tallinna, Viro, Teemaristeilyt

14-15.5.15 Tyri kukkamarkkinoilla 24h risteilyllä. Hyvin järjestetty ja opastettu matka. Olin eka kertaa enkä ollut suunnitellut ostavani mitään, mutta palstaviljelijänä kiinnosti lähteä matkaan.
Ostinkin muutaman perennan ja pari tuoksuvan ruusun tainta. Söin hyvin ja viluun kuumaa hööveiniä auringon mentyä pilven taa.
Aikaa oli riittävästi, liikaakin, mutta se kului rattoisasti kuunnellen taitavaa haitarinsoittajaa ja katsellessa kaunista valkoista kisua. Kisu ansaitsi kunnon tienistin, mahtavaa.
Suomessa onkin kaikki muuttunut niin steriiliksi, mitään sanomattomaksi menoksi, että tuntui niin kotoisalta nähdä miten Virossa vielä saa nauttia vanhanaikaisesta torielämästä.
Mukavia muistoja. Ensi vuonna uudestaan. Lue lisää >>>
Tonza
Lahetetty: 18.3.2015

Tallinna, Viro, Teemaristeilyt

Käytiin MeriRock Vol 4:llä. Sen verran kun on tullut kierreltyä noita kemuja ympäri suomea, niin ensikerralla voisi vähän mainostaa, tai antaa snadia flaijeria handuun, kun tulee laivaan. Ei meinaan tiedetty yhtään missä pubissa bändit soittaa, kuka soittaa ja mihin aikaan. Onneks nähtiin Doom Unitin jätkät, niin kysäistiin niiltä suoraan aloitusaika. Pieni vaiva, mutta iso merkitys bändejä kattomaan tulleille.. Mutta meillä oli kyllä hauskaa.. Lue lisää >>>
Reissaaja.
Lahetetty: 2.2.2014

Tallinna, Viro, Teemaristeilyt

Tre!
Käväisimme iskelmäristeilyllä tallinnassa 29.-30.1. Liityntäkuljetus Kiteeltä 0 €. Se on todella merkittävä syy miksi käyn matkapoikien risteilymatkoilla. Meidän tarkoituksena oli heti aamupalan jälkeen lähteä kävellen vanhaan kaupunkiin, mutta ulostultuamme totesimme että vaikka aurinko paistoi, oli ulkona -22 astetta ja tuuli 10 m/s. Siispä bussilla merekeskukseen ja sieltä alkon kautta rottermankeskukseen. Jotkut ovat valittaneet palvelusta Virossa! Mutta sielläkin pätee se tosiasia, sitä saa mitä pyytää. Jos olet itse kohtelias ja ystävällinen saat samanlaista palvelua myös vastapuolelta. Valitettavasti meissä suomalaisissa on se pieni porukka joka valittaa aina ja kovaan ääneen jos kaikki ei ole just'presis niin kuin meillä täällä suomiperiferiassa.
Mutta meidän reissu sujui todella hyvin taas kerran ja ei tartte kuin opetella pari kolme sanaa viroa; tere, palun ja aitäh, niin palvelukin paranee..... Lue lisää >>>
Cxense Display