Matkalle mukaan

Kaikkien matkustajien on pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä. Pohjoismaissa matkustettaessa ...
Lue lisää

Kaikkien matkustajien on pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä. Pohjoismaissa matkustettaessa Suomen kansalaisella tulee olla mukana matkalla joku alla mainituista asiakirjoista. (ajokortti, kuvallinen kelakortti, passi tai EU-henkilökortti) Suosittelemme matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen ottamista.
Sulje

Kunnon Laiva 18.-20.8.2017 Silja Serenade

Kunnon Laivalle odotetaan jälleen laivan täydeltä terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaisia kouluttautumaan ja verkostoitumaan. Ohjelma koostuu mielenkiintoisista asiantuntijaluennoista, monipuolisesta näyttelyosastosta ja liikuntamaistiaisista merellisissä tunnelmissa. Laiva on lauantaipäivän Tukholman satamassa, jolloin on mahdollisuus osallistua erilaisille retkille Tukholmassa tai nauttia liikuntatuokioista laivan kannella. Iltaohjelman vauhdista vastaa sekä meno- että paluumatkalla Kunnon Laivan tähtiesiintyjä. Ohjelmassa onkin juuri sopivassa suhteessa asiaa ja hauskanpitoa.

Katso lisätietoa: www.kunnonlaiva.fi

Tästä varaamosta voi tehdä varaukset 1-9 henkilölle. Yli 10 hengen ryhmät tai mikäli matkasi laskutetaan työnantajaltasi voit olla yhteydessä sähköpostitse kunnonlaiva@matkapojat.fi tai puhelimitse 010 2323117.

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Satamalähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Säätiedot tarjoaa World Weather Online
Cxense Display