Matkalle mukaan

Kaikkien matkustajien on pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä. Pohjoismaissa matkustettaessa ...
Lue lisää

Kaikkien matkustajien on pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä. Pohjoismaissa matkustettaessa Suomen kansalaisella tulee olla mukana matkalla joku alla mainituista asiakirjoista. (ajokortti, kuvallinen kelakortti, passi tai EU-henkilökortti) Suosittelemme matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen ottamista.
Sulje

Kyösti Mäkimattila "Aalloilla" -rakkaudella, äideille

Lähde Kyösti Mäkimattilan kanssa aalloille Viking Grace 14.5.2017!

Kyösti Mäkimattila on tangokuningas, laulaja, runoilija, viihdyttäjä, viihdetaiteilija. Risteilyllä pääset tutustumaan monipuolisesti Kyöstin osaamiseen! Voit jutella Kyöstin kanssa tervetulotilaisuudessa, kuunnella upeita lauluja ja runoja risteilyaamun iloksi. Luvassa yllätyksiä, herkkiä ja liikuttavia hetkiä sekä toivottu kysy Kyöstiltä -tentti, jossa paljastetaan syvimmät salaisuudet runopojan sielusta. Risteilyllä juhlitaan kaikkia äitejä ja naisia. Kyöstin suunnittelemassa ohjelmassa huomioidaan tunteisiin menevällä tavalla äitiyden ja naiseuden syvin olemus. Oodi kaikille naisille.

Keväinen Itämeri ja tyylikäs Viking Grace on juuri oikea ympäristö juhlistaa äitejä, isoäitejä, isoisoäitejä, mutta miksei myös tyttäriä, siskoja, tätejä, kummitätejä... Mikäli löydät itsesi edellämainitusta lähde mukaan läheisiesi kera juhlistamaan äitejä ja kevättä!

Tervetulotilaisuus on kokoustiloissa laivan irrottua satamasta. Tule tervehtimään Kyöstiä ja hakemaan oma VIP-passisi tapahtumaan.

Maanantaina päivällä Kyösti Mäkimattilan Runoja ja lauluja rakkaudella, äideille sekä kysy Kyöstiltä tentti /yksityistilaisuus Aalloilla matkaajille klo 11-13.

Kyösti Mäkimattila & Varjokuva esiintyvät risteilyllä menoiltana sekä paluussa iltapäivällä.

Kyöstin Aalloilla erikoisohjelma vain Matkapoikien kautta varanneille.

 

 

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Satamalähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Säätiedot tarjoaa World Weather Online
Cxense Display