Matkalle mukaan

Jokaisella matkustajalla tulee olla matkalla mukana voimassaoleva passi tai virallinen EU-henkilökortti. ...
Lue lisää

Jokaisella matkustajalla tulee olla matkalla mukana voimassaoleva passi tai virallinen EU-henkilökortti. Suosittelemme matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen ottamista.
Sulje

Valmiit konserttimatkamatkapakettimme vapauttavat sinut hotellihuoneiden ja konserttilippujen etsinnältä ja varaamiselta. Nautit enemmän kun tiedät konserttipakettisi sisältävän jo lähtökohtaisesti kaiken tarvittavan.

MeriRock Vol.4 -risteily Viking XPRS

MeriRock Vol. 4 Viking XPRS miniristeilyllä Helsingistä Tallinnaan 14.3.2015, jatkaa huippusuosittua kansainvälistäkin huomioita saavuttanutta rock-risteilyä taas kovan kattauksen kera.

MeriRock Vol. 4 -risteily

Taas mennään! MERIROCK:VOL.4 jatkaa suosittua linjaustaan keväällä 2015, kun laivaan lastataan taas kahdeksan uskomattoman kovaa yhtyettä: ulkolaisina artisteina ruotsalainen DIRTY PASSION sekä brittiläinen FALLING RED ja heidän lisäksi päälavalla nähdään suomalaiset DOOM UNIT, FACE OF GOD sekä SHIRAZ LANE. Pubin puolella soittavat akustisesti DUSTY ROAD, LIMELIGHT SHOWDOWN sekä CHICKEN. Liput alk. 24,00€/hlö ja meno on taattu!

Lisätietoja Facebookista: www.facebook.com/events/730683590319223

 

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Satamalähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa