Viking Grace vuorokauden risteilyt Turusta

Itämeren upein, vihreitä arvoja kunnioittava ja hiljaisin risteilyalus Viking Grace liikennöi iltalaivana reitillä Turku‒Tukholma. Lähtö päivittäin Turusta illalla ja paluu seuraavan päivän iltana.

Viking Grace vuorokauden risteilyt

Vuorokauden miniristeilyt Turusta vievät sinut merelle halki Turun, Ahvenanmaan ja Tukholman kauniiden saaristojen. Ehdit herkutella, tanssia, tehdä edullisia tax free-ostoksia ja nauttia upeista saaristomaisemista. Laivalla tunnettuja tähtiesiintyjiä ja erilaista risteilyohjelmaa yötä päivää. 

I love me -risteily Viking Gracella 20.5.2017

Kokoa ystävät yhteen ja suuntaa vuorokaudeksi saaristomaisemiin! I love me -risteily upealla Viking Gracella vie sinut ja ystäväsi hyvän ruoan ja hemmottelun pariin ja tarjoaa muun muassa hyvää musiikkia, mielenkiintoisia luentoja, meikki- ja kampausvinkkejä sekä rentouttavan joogahetken. Hemmottelemisiin!

Lavista laineille!

Keväällä Viking Grace tarjoaa mahdollisuuden kokeilla Lavis-lavatanssijumppaa! Lavis-lavatanssijumpassa kohotetaan sykettä lavatansseista tutun musiikin tahtiin. Lavis tempaa iloisesti mukaansa mm. valssin, humpan, salsan, tangon ja jenkan askelin.
Lavis tunnit pidetään Retrossa paluumatkalla klo 12:00 ja 18:30

Kevään Lavis-päivät 15.3., 5.4., 3.5. ja 7.6.

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Satamalähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa

Säätiedot tarjoaa World Weather Online
Cxense Display