Plandentin Swedental -risteily Tukholmaan 13.-15.11.2014 19.09.2014 09:45 X

Seilaa kanssamme Skandinavian suurimpaan hammasalan näyttelyyn Tukholmaan. Ohjelmassa Swedental-näyttelyn lisäksi työpajoja, livemusiikkia, jouluisia tarjoiluja sekä iloista pikkujoulutunnelmaa. Perjantaina paluumatkalla meitä viihdyttää loistelias bilebändi Platinum Club.

Valitse muuta hakua kohdassa lähtöpaikka ja lähtijämäärä.

Joulumatka Tarttoon 18.09.2014 08:18 X

Tere tulemast Tartusse! Tervetuloa Tarttoon!

Astu valmiiseen joulupöytään

Viron toiseksi suurin kaupunki Tartto muuttuu joka vuosi ennen joulua tarunhohtoiseksi satukaupungiksi, joka tarjoaa tekemistä ja kokemista kaikenikäisille. Joulmatkamme hintaan on sisällytetty jouluaaton illallinen, jolloin tehtäväksesi jää joulun rauhasta ja valmiista joulupöydästä nauttiminen.

Tartto

Tarton kaunista ja historiallista yliopistokaupunkia kutsutaan Etelä-Viron keskukseksi, Viron kulttuurin ja sivistyksen kaupungiksi sekä Viron henkiseksi pääkaupungiksi. Kaupunki on myös ainutlaatuinen festivaalien, laulujuhlien ja museoiden kaupunki. Historiaa henkivä Jaanin kulttuurikortteli on jo itsessään elämys ja viimeistään idyllisellä Raatihuoneen torilla pääset kiinni joulun tunnelmaan. Kaupungin sydämestä löydät myös Baltian vanhimman Kasvitieteellisen puutarhan. Tartto edustaa matkailijalle todellista ja autenttista Viroa.

Reserviläisliiton 60v. -juhlaristeily 11. - 12.4.2015 15.09.2014 06:10 X

Reserviläisliitto täyttää 60 vuotta 2015. Varsinaiset juhlatapahtumat järjestetään 11.-12.4.2015 Baltic Queen -aluksella. Juhlaristeily kokoaa laivalle runsaat 2.000 jäsentä seuralaisineen eri puolilta Suomea. Luvassa onkin suurin Suomessa koskaan järjestetty vapaaehtoisen maanpuolustuksen tapahtuma.

Päivä Tukholmassa -risteily Helsingistä Viking Line 12.09.2014 11:04 X

Päivä Tukholmassa risteilyllä ehdit nauttia niin mukavasta merimatkasta kuin kokonaisesta päivästä Tukholmassa. Monet nähtävyydet, trendikäs ja kansainvälinen ilmapiiri sekä kauniit rakennukset, keskiaikaiset kujat ja pikku putiikit vievät mennessään.

Päivä Tukholmassa risteily Viking Line

Merimatkalla Tukholmaan on enemmän tunnelmaa. Ystävälliset, hyvin palvelevat ja upeiksi uusitut alukset Gabriella ja Mariella vievät sinut ylelliselle lomalle suoraan Tukholman keskustaan. Päivä Tukholmassa -risteily antaa aikaa nautinnoille sekä laivalla että maissa. Koska laivat odottavat päivällä satamassa, voit jättää perillä tavarasi rauhassa laivalle ja palata loppuillasta takaisin omassa tahdissasi. Gabriellalla ja Mariellalla nautitaan elävästä musiikista joka lähdöllä. Iloisesta tunnelmasta pitävät huolen kansainvälinen housebändi, trubaduuri, tiskijukka ja risteilyisäntä.

Läntisen Välimeren risteily Savonasta 8pv 05.09.2014 07:14 X

Välimeren maat ovat tunnettuja pitkästä historiastaan, romanttisista kaupungeistaan ja kuvauksellisista satamistaan. Vaihtelevien risteilyreittien varrelle mahtuu useita kulttuurihistoriallisesti tärkeitä alueita. Oli kiinnostuksen kohteena sitten shoppailu, hyvä ruoka ja viini, kulttuuri tai kultaiset hiekkarannat, jokaiselle löytyy jotakin.

Costa Diadema

Loistoristeilijä Costa Diadema on varustamon ensimmäinen Dream-luokan loistoristeilijä. Alus valmistuu marraskuussa 2014. Loistoristeilijä Costa Diadema tulee olemaan suurin ja uusin Välimerellä ympäri vuoden liikennöivä loistoristeilijä. Aluksella on 7 tasokasta ravintolaa, 15 baaria, tanssiravintolaa, kahvilaa ja viinibaaria sekä 1500 hengen 3-kerroksinen teatteri, jossa on iltaisin upeita kansainvälisiä show-esityksiä.

Aluksen hyvinvointipalvelut ovat monipuoliset ja korkeatasoiset. 4-kerroksisessa merihenkisessä Samsara-kylpylässä on ensiluokkainen kuntokeskus, saunat, höyrysaunat, thalassoterapia-altaat ja jacuzzit. Tarjolla on yli 100 erilaista hoitoa ja hierontaa. Aluksella on useita uima-allasalueita baareineen, ostospromenadi putiikkeineen ja muotiliikkeineen, urheilukenttä, 2-kerroksinen viihdekeskus video- ja laserpeleineen, Formula-simulaattori ja 4D-elokuvateatteri.

Risteilyreitti:
Savona - Marseille - Barcelona - Palma de Mallorca - Napoli - La Spezia - Savona

Näillä risteilyillä mukana suomalainen matkanjohtaja!

Tallinna FoodFest matka ammattilaispäiville 29.08.2014 09:43 X

Vuodesta 2002 lähtien Tallinnassa on järjestetty Tallinna FoodFest messut. Messut järjestetään joka toinen vuosi, joten nyt sinun on mahdollisuus lähteä tutustumaan messutapahtumaan tänä vuonna Tallinnaan.

Tallinna FoodFest

Tapahtumaan on osallistumassa 107 näytteilleasettajaa, joista 38 on ulkomaalaisia mm. Latviasta, Liettuasta, Suomesta, Valko-Venäjältä, Unkarista, Italiasta, Moldovasta ja Tsekeistä.

Esitteillä olevat tuoteryhmät ovat mm. elintarvikkeet, suurkeittiökalusteet ja -laitteet, keittiökoneet  ja -laitteet, tarjouluun liittyvät tuoteet, kuljetukseen, varastointiin ja myyntiin liittyvät teknologiat, lehdet ja kirjat, olut ja muu alkoholijuomat.

Tapahtuma messuilla on myös Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -kilpailut; nuorten kokkien kilpailu ammattikoululaisille, kondiittorien ja leipurien työnäytöksiä, seminaareja ja näytöksiä ammattilaisille ja yleisölle.

Vähittäismyynti tapahtuman aikana sallittu joten varaa varmuuden vuoksi käteistä matkalle mukaan.

Martin markkinat Tallinnassa 26.08.2014 12:05 X

Martin markkinat saivat alkunsa vuonna 1997. Marikkinat ovat Viron suurin käsityöhön ja kansalliseen elämäntapaan liittyvä tapahtuma, jossa virolaisesta käsityöstä, ruuasta, taiteesta, musiikista ja kulttuurista kiinnostuneet ihmiset kokoontuvat yhteen.  

Martin markkinat

Kansanperinnettä noudattavat Martin Markkinat (viroksi Mardilaat) on Viron suurin käsityötapahtuma ja Virolaisen elämäntavan esittelytilaisuus. Markkinoista on sanottu: "Mardilaat on virolaisen käsityön laulujuhla", eli kyseessä on virolaisille tärkeä tapahtuma. Mardilaatiin osallistuu käsityöläisiä eri puolilta Viroa ja myynnissä sekä näytteillä on vaikka mitä mielenkiintoista.

Käsitöiden myyntinäyttelystä on ajan mittaan tullut kansankulttuurin suurtapahtuma ja yksi Viron kansantaide- ja käsityöliiton keskeisistä hankkeista, jossa mestarit voivat perinteisten käsityötuotteiden myynnin lisäksi keskustella ja vaihtaa kokemuksia. Yhdessä elvytetään myös vanhoja Martin päivän tapoja, ja avoinna on mestarien työpajoja, joista saa opetusta ja hyviä vinkkejä. Lapsia varten on askartelutupia.

Tervetuloa syyskuiseen matkailuiltaan! 25.08.2014 17:45 X

Matkapojat yhteistyökumppaneineen esittäytyy Raumalla Kulttuurikeskus Posellissa tiistaina 9.9. Lämpimästi Tervetuloa mukaan!

Illan ohjelmassa

Matkapojat Oy Kertoo tulevista matkauutuuksista, Teemamatkoista sekä Adventti- ja Joulumatkoista.

Costa Cruises Kertoo upeista all inclusive Loistoristeilyistä kiehtoviin ja eksoottisiin
kohteisiin Karibialla ja Välimerellä.

Raili Hulkkonen Kertoo syysihon hoidosta ja meikin merkityksestä kesän jälkeen.

NextJet Esittelee toimintaansa ja kertoo lentoyhteyksistä Porin ja Tukholman välillä.

Länsi-Suomen Osuuspankista Eerika Pouttu kertoo aiheesta 'Hyvä päätös huomiseen'

Ilmoittaudu mukaan!

Olet tervetullut mukaan yhteiseen iltaan. Paikkoja tapahtumaan on rajoitetusti. Tapahtuma on maksuton. Sitovat ilmoittautumiset tapahtumaan alla olevan linkin kautta:

Ilmoittaudu mukaan tästä >>

Tervetuloa syyskuiseen matkailuiltaan! 25.08.2014 17:45 X

Matkapojat yhteistyökumppaneineen esittäytyy Porissa Kauppakeskus BePOPissa Länsi-Suomen Osuuspankin kokousosastolla keskiviikkona 10.9. Lämpimästi Tervetuloa mukaan!

Illan ohjelmassa

Matkapojat Oy Kertoo tulevista matkauutuuksista, Teemamatkoista sekä Adventti- ja Joulumatkoista.

Costa Cruises Kertoo upeista all inclusive Loistoristeilyistä kiehtoviin ja eksoottisiin
kohteisiin Karibialla ja Välimerellä.

NextJetiltä esittelee toimintaansa ja lentoyhteyksistä Porin ja Tukholman välillä.

Länsi-Suomen Osuuspankista Eerika Pouttu kertoo aiheesta 'Hyvä päätös huomiseen'

Ilmoittaudu mukaan!

Olet tervetullut mukaan yhteiseen iltaan. Paikkoja tapahtumaan on rajoitetusti. Tapahtuma on maksuton. Sitovat ilmoittautumiset tapahtumaan alla olevan linkin kautta:

Ilmoittaudu mukaan tästä >>

Tervetuloa syyskuiseen matkailuiltaan! 28.08.2014 11:46 X

maanantaina 8.9.2014 klo 17.00 alkaen
Merikeskus Forum Marinum, auditorio Ruuma
Linnankatu 72, 20100 Turku

Ohjelmassa:

Kerromme mm. Matkapoikien tulevista uutuuksista, 
Teemamatkoista, adventti- ja joulumatkoista.

Costa Cruisesin upeista all inclusive-Loistoristeilyistä kiehtoviin ja
eksoottisiin kohteisiin kertoo Loistoristeilyiden asiantuntija Raimo Kukkonen.

Forum Marinumin edustaja Pia Larte kertoo Merikeskus Forum Marinumista sekä 
Sokos hotellien edustaja Anette Montanari kertoo Sokos hotellien pikkujoulupaketeista.

Mikäli jää aikaa, mahdollisuus tutustua Merikeskus Forum Marinumiin omatoimisesti. 
Forum Marinum on avoinna klo 19.00 asti.

Tarjoamme kahvin/teen ja suolaisen piiraan.
Arvomme osallistujien kesken Loistoristeilijöiden 200 € lahjakortin ja yllätysvoittoja.

Tilaisuuden kesto noin 2 - 2,5 tuntia. Tilaisuus on maksuton.

Tarjoilun vuoksi pyydämme sitovat ilmoittautumiset 2.9.2014 mennessä
Matkapoikien Turun toimistoon: 

•  sähköpostitse turku@matkapojat.fi
•  puhelimitse  010 2323 105 (ma-pe 9-17)

(mahdollinen erikoisruokavalio tulee mainita ilmoittautumisen yhteydessä)
Kutsu on kahdelle. Ilmoitathan, mikäli joudut perumaan ilmoittautumisesi.

Paikkoja on rajoitetusti nopeimmille ilmoittautuneille.
Forum Marinumin edessä on autoille ilmainen parkkipaikka.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Shoppailumatka Lontooseen 3pv 21.08.2014 11:15 X

Lontoo on shoppailijan, hyvän ruoan ystävän ja kulttuurista kiinnostuneen mekka. Lontoo tarjoaa aina jotain uutta ja siksi se vetää väkeä luokseen vuosi toisensa jälkeen.

Shoppailijan Lontoo

Pitkät ostoskadut, Euroopan parhaat tavaratalot ja iloisen värikkäät markkinat tarjoavat kaikkea, mitä kuvitella saattaa. Klassikon asemaan noussut Harrodsin tavaratalo Knightsbridgessä kuuluu tietenkin jokaisen Lontoon kävijän ohjelmaan. Vaikkei mitään ostaisikaan, on Harrods kokemisen arvoinen elämys. Kuuluisat egyptiläiset portaat ja luksusosasto toisensa jälkeen houkuttavat kiertelemään ja katselemaan pidemmänkin tovin. Toinen unelmakohde kulinaristille on Piccadillyn klassikko Fortnum & Mason, josta voi ostaa esimerkiksi kauniisti pakattuja teepaketteja, suklaata ja muita herkkuja.

Lontoon tyylikkäimpien tavaratalojen joukkoon kuuluu myös vanhanajan laatuliike Liberty, joka toimii kauniissa 1920-luvun rakennuksessa Regent Streetillä. Sinne kannattaa vilkaista varsinkin, jos etsit sisustustavaraa.

Shoppailumatka Lontooseen 3pv 21.08.2014 11:15 X

Lontoo on shoppailijan, hyvän ruoan ystävän ja kulttuurista kiinnostuneen mekka. Lontoo tarjoaa aina jotain uutta ja siksi se vetää väkeä luokseen vuosi toisensa jälkeen.

Shoppailijan Lontoo

Pitkät ostoskadut, Euroopan parhaat tavaratalot ja iloisen värikkäät markkinat tarjoavat kaikkea, mitä kuvitella saattaa. Klassikon asemaan noussut Harrodsin tavaratalo Knightsbridgessä kuuluu tietenkin jokaisen Lontoon kävijän ohjelmaan. Vaikkei mitään ostaisikaan, on Harrods kokemisen arvoinen elämys. Kuuluisat egyptiläiset portaat ja luksusosasto toisensa jälkeen houkuttavat kiertelemään ja katselemaan pidemmänkin tovin. Toinen unelmakohde kulinaristille on Piccadillyn klassikko Fortnum & Mason, josta voi ostaa esimerkiksi kauniisti pakattuja teepaketteja, suklaata ja muita herkkuja.

Lontoon tyylikkäimpien tavaratalojen joukkoon kuuluu myös vanhanajan laatuliike Liberty, joka toimii kauniissa 1920-luvun rakennuksessa Regent Streetillä. Sinne kannattaa vilkaista varsinkin, jos etsit sisustustavaraa.

Shoppailumatka Lontooseen 3pv 21.08.2014 11:15 X

Lontoo on shoppailijan, hyvän ruoan ystävän ja kulttuurista kiinnostuneen mekka. Lontoo tarjoaa aina jotain uutta ja siksi se vetää väkeä luokseen vuosi toisensa jälkeen.

Shoppailijan Lontoo

Pitkät ostoskadut, Euroopan parhaat tavaratalot ja iloisen värikkäät markkinat tarjoavat kaikkea, mitä kuvitella saattaa. Klassikon asemaan noussut Harrodsin tavaratalo Knightsbridgessä kuuluu tietenkin jokaisen Lontoon kävijän ohjelmaan. Vaikkei mitään ostaisikaan, on Harrods kokemisen arvoinen elämys. Kuuluisat egyptiläiset portaat ja luksusosasto toisensa jälkeen houkuttavat kiertelemään ja katselemaan pidemmänkin tovin. Toinen unelmakohde kulinaristille on Piccadillyn klassikko Fortnum & Mason, josta voi ostaa esimerkiksi kauniisti pakattuja teepaketteja, suklaata ja muita herkkuja.

Lontoon tyylikkäimpien tavaratalojen joukkoon kuuluu myös vanhanajan laatuliike Liberty, joka toimii kauniissa 1920-luvun rakennuksessa Regent Streetillä. Sinne kannattaa vilkaista varsinkin, jos etsit sisustustavaraa.

Esiintyjät laivoilla 20.08.2014 10:11 X

Löydä lempiartistisi ja klikkaa mukaan risteilymatkalle viihtymään!

Helsinki-Tukholma -risteily, Silja Line
13.10. Jenni Vartiainen Varaa
15.10. Elastinen + Brädi Varaa
17.10. JVG + Sini Sabotage Varaa
21.10. Anna Abreu Varaa
23.10. Anna Abreu Varaa
Helsinki-Tukholma -risteily, Viking Line
15.10. Pete Parkkonen Varaa
16.10. Anna Abreu Varaa
Baltic Princess 23h miniristeily Turusta
13.10. JVG Varaa
14.10. JVG Varaa
15.10. JVG Varaa
20.10. Antti Tuisku Varaa
21.10. Antti Tuisku Varaa
22.10. Antti Tuisku Varaa
27.10. Tuuli Varaa
30.10. Haloo Helsinki Varaa
Viking Grace 23h risteily Turusta
20.9. Egotrippi Varaa
28.9. Finlanders Varaa
8.10. Suvi Teräsniska Varaa
9.10. Jenni Vartiainen Varaa
10.10. Jenni Vartiainen Varaa
16.10. Antti Tuisku Varaa
17.10. Antti Tuisku Varaa
18.10. Jukka Poika Varaa
23.10. Elastinen Varaa
24.10. Tuuli Varaa
25.10. JVG Varaa
29.10. Neljänsuora Varaa
1.11. Pete Parkkonen Varaa
2.11. Souvarit Varaa
Baltic Queen -risteily Helsingistä Tallinnaan
13.10. KLIFF Varaa
14.10. KLIFF Varaa
15.10. KLIFF Varaa
16.10. Reckless Love Varaa
29.10. Jesse Kaikuranta Varaa

Artistit sitoumuksetta.

Huumori -risteily 24.10.2014 08.08.2014 09:59 X

Huumori-risteilyllä karistat harmaan arjen ja heittäydyt viihteen vietäväksi! Hyvä musiikki, standup ja livekaraoke tarjoavat
puitteet ikimuistoiselle illalle.

HUUMORI RISTEILY (24.10.2014)
Puolikuu (soolo)
Puolikuun tunnettuja kappaleita ovat Ota Minut Nyt, Makeaa Myrkkyä, Poutaa, Onko taivas korkealla ja Kranaattiomenoita.
Nämä ja muut Puolikuu-hitit 1990- ja 2000-luvuilta kuullaan yhtyeen keulakuvan Kari Pesosen esittämänä soolokeikoilla,
muutamilla hulppeilla covereilla reunustettuina.

Standup show - This is Humour (Miika Pettersson)
Miika Petterssonin stand up komiikka on syntynyt sivukujilla. Miikalle on tärkeintä, niin komiikassa kuin elämässä,
nauraa usein ja paljon ja erityisesti itselleen.
Miika uskoo, että hyvä stand up esitys on nauruterapiaa, joka auttaa jaksamaan arjessa. Miikan omin
sanoin: ”Huumori on murheiden laihdutuskuuri”.

The Slipovers
Kissanristiäisten kuningas ja tunkion kunkku! Humoristisella asenteella ja otteella klassikot haltuunsa ottava
The Slipovers ei jätä ketään kylmäksi.

Livekaraoke
Kun on iloinen mieli alkaa laulattamaan. Moni on haaveillut esiintyjän urasta ja nyt siihen on mahdollisuus.
Livekaraoken myötä saat omat 15 minuuttia mainetta ja kunniaa!
Ohjelman vetäjänä Marianne Kantola duo.

Party Like a Rockstar -risteily 08.08.2014 09:59 X

Bileet jotka eivät jätä ketään kylmäksi! Ilmaisia tatuointeja, irokeesejä ja loputtoman listan lisäksi huikeita esiintyjiä aina biletytöistä valoshowhun ja SMC LÄHIÖROTTIEN ja PÄÄ KIIN kautta DRUMSMASHMAYHEMIIN joka on DRUM INC. -nimisen rumpali-DJ-ryhmän spektaakkelimainen taidonnäyte - musalinjaus metallista hiphoppiin ja Skrilleksistä Teflon Brothersseihin! Takuuvarmaa tanssimusiikkia taiturimaisella rumpushowlla höystettynä, valoshowta ja spiikkejä unohtamatta!

Party Like a Rockstar

voitti kahtena vuotena peräkkäin Helsingin yökerhojen bilejärjestäjäkilpailut ja jäi ihmisten mieleen todella vaikuttavalla kattauksella ja kokonaisvaltaisella viihdyttävyydellään. Bileet on järjestetty kaiken kaikkiaan neljä kertaa. Mitä kaikkea voi risteilylipun hinnalla saada? Groom, Vans, Rockstone ja monet muut mahdollistavat tämän upean risteilyn sinulle ja ystävillesi! Lavalla nähdään SMC LÄHIÖROTAT, PÄÄ KII, DRUMSMASHMAYHEM by Drum Inc. Pubin puolella Rottanaaman bissebingo ja illan musiikista vastaa
PARTY LIKE A ROCKSTAR CREW:n oma  DJ HULK 138!
Tapahtuman virallinen Facebook-event löytyy osoitteesta www.facebook.com/events/1498717637040200

Matka 28.09.2012 07:13 X

>>Minne mieli? Sinne matka!
>>Matka, jonka kokemuksista haluan kertoa juuri Sinulle!
>>Matkalle äkkiä mutta edullisesti

Minne mieli? Sinne matka!

Tee matka lentäen romanttiseen Pariisiin tai ikuiseen Roomaan, risteile trendikkääseen Tallinnaan tai päiväksi Tukholmaan, lähde hemmottelevalle kylpylälomalle Pärnuun tai vietä ohjelmallinen päivä Pietarissa, matkaa kiertomatkalle Keski-Eurooppan tai vietä kaupunkilomaa eksoottisessa Istanbulissa, lähde mukaan huippuartistien tähdittämille konserttimatkoille tai tee hauska teemamatka mieliharrastuksesi puitteissa, nauti hyvän olon matkoista ja matkaa koko perheen voimin iloisille riemulomille, piipahda myös tunnelmallisissa adventtikaupungeissa ja nauti joulun rauhasta mukavilla joulumatkoilla. Näitä kaikkia ja paljon muita upeita matkoja löydät Matkapoikien laajasta matkavalikoimasta. Mitä jos vain lähtisit!   


Matka, jonka kokemuksista haluan kertoa juuri Sinulle!

Onnistuneet matkat alkavat usein etukäteissuunnittelulla ja kohteeseen perehtymisellä. Tutustumalla muiden asiakkaiden antamiin kertomuksiin ja vinkkeihin sekä suositteluihin, kurkistat helposti ja vaivattomasti matkakohteen hyviin ja huomionarvoisiin puoliin. Haluamme, että matkasi onnistuu yli odotusten ja osana tätä tavoitetta, tarjoamme asiakkaidemme käyttöön oman matkakertomussovelluksemme. Sovellus on kehitetty juuri sitä tarkoitusta varten, jotta Sinä voisit jakaa omat matkakokemuksesi sanoin, kuvin tai vaikka videon kera sekä tutustua muiden asaiakkaidemme julkaisemiin matkakertomuksiin. Matkakertomussovellustamme kannattaakin hyödyntää ja ottaa kaikki hyvä irti oman matkan alkusuunnittelusta lähtien. 

 
Matkalle nopeasti mutta edullisesti

Kun haluat matkan nopeasti ja edullisesti, anna tarjous- ja matkahaun auttaa. Tarjoushaussa saat yhdellä klikkauksella selville kaikki äkkilähdöt ja parhaat tarjouksemme selkeästi listattuna aikajärjestyksessä. Jos matkakohde on vielä hakusessa, suosittelemme käyttämään matkahakua. Matkahaussa voit määritellä omat peruskriteerisi matkalle, kuten matkatyypin tai hinnan. Lopputuloksena saat listauksen kriteerit täyttävistä myynnissä olevista matkavaihtoehdoista. Klikkaa sisään äkkilähtöihin ja tarjouksiin tai matkahakuun!

SVEA 10 Ellivuoressa 6.9.2014 11.08.2014 10:30 X

Tervetuloa lenkkeilemään upeissa Sastamalan Ellivuoren metsämaisemissa kävellen tai juosten. Lenkkien pituudet 5 km tai 10 km. Lenkin jälkeen voit rentoutua saunoen ja uiden.

Tapahtuman juontaa Radio Suomipopin huippujuontaja Juha 'Peris' Perälä yhdessä myyntimies Jethro Rostedin kanssa. Illan tunnelman kohottaa Aikakoneen Sani, Movetronin Päivi sekä Veeti Kallio.

Ohjelma sisältää lenkin, saunan, ruoan sekä iltaohjelman.
Osallistumalla lenkille tuet Sylva ry:n toimintaa sillä jokaisesta osallistumisesta lahjoitetaan 10 euroa syöpäsairaiden lasten hyväksi.

Tervetuloa mukaan!

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ
(HUOM sitovat ilmoittautumiset, tapahtuma on kutsutuille ilmainen)

Enrique Iglesias -konserttimatka Tallinnaan 07.08.2014 13:37 X

Joulukuun 8. päivänä 2014 on suurenmoinen mahdollisuus nähdä Saku Suurhallissa seksikäs ja huumaava laulaja Enrique Iglesias.

Ainoa Enrique Iglesiasin konsertti Virossa!

Popin supertähti Enrique Iglesias esittelee uuden kokoelmansa Talinnassa nimeltään "Sex and Love Tour“ (Seksin ja rakkauden kiertue)! Kokoelman kolme espanjalaista kappaletta: "Loco", "El Perdedor" ja "Bailando" pääsivät latinohittien ykkössijalle.

Haastattelussa Enrique kertoi miksi antoi uudelle kokoelmalleen nimen Sex and Love. Hänen mukaansa ne tulivat ensimmäisinä mieleen kokonaisuutta kuunneltaessa. Hänen mielestään kyseessä on kaikille meille yhteinen asia riippumatta uskonnosta, henkilöllisyydestä ja ihonväristä.

Hän on yksi latinopopin karismaattisimmista tähdistä, espanjalaissyntyinen Enrique Iglesias on myynyt menestyksekkäällä urallaan yli 55 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti ja voittanut lukuisia arvostettuja palkintoja. Kansainvälisesti hänet tunnetaan erityisesti tarttuvista megahiteistään ”Hero”, ”Bailamos”, ”Be With You”, ”Not In Love”, ”Love To See You Cry”, ”Rhythm Divine” ja ”Escape”.

Ball Im Savoy -operettimatka Tallinnaan 05.08.2014 12:58 X

Paul Abrahamin luoma kolmiosainen operetti Ball Im Sabvoy kertoo vasta avioituneesta avioparista, jonka uskollisuus on koetuksella. Se on myös tarina Nizzan aatelismiehistä, joilla ei ole muuta tekemistä kun tuhlata rahaa ja seikkailla. Näytelmä on kevyt ja ilmava, niin kuin shampanja.

BALL IM SAVOY -operetti

Uuden modernisoidun näytelmän libreton on kirjoittanut ohjaaja, Mart Sander, itse. Hän on tehnyt vanhasta, hieman pölyn hajusesta salonkitarinasta todella pikanttisen, täynnä odottamattomia yllätyksiä olevan nokkelan suhdekomedian. Operetti pitää sisällään hauskuutta, nokkela farssia ja draamaa.

"Ball im Savoy" on tarina kaipuusta uskollisuuteen ja onnellisuuteen. Lavalla on värikäs joukko hahmoja: nuoripari Madeleine ja aristokraattinen Aristide; mieletön playboy Mustafa; pinnallinen ja moderni amerikkalainen Daisy; pahamaineinen miestennielijä  Tangolita; vähän tyhmä nyrkkeilyn maailmamestari Buonaventura; entinen kuuluisa tenori, puoli seniili hovimestari Archibald ja säälittävä byrokraatti Celestin.

Oopperan kummitus-musikaali Tallinnassa 04.08.2014 12:43 X

Andrew Lloyd Webberin säveltämä "Oopperan kummitus" on yksi musikaalihistorian menestyneimmistä. Tarina aidosta rakkaudesta, sen menettämisestä ja ulkoisen ja sisäisen kauneuden ristiriidasta.

Oopperan kummitus

Oopperan kummituksen esitteli maailmalle ensimmäisen kerran ranskalainen kirjailija Gaston Leroux, jonka romaani LeFantôme de l’Opéra ilmestyi jatkokertomuksena syyskuusta 1909 tammikuuhun 1910 Le Gaulois -lehdessä. Hän sai osittain innoitusta romaaninsa kirjoittamiseen todellisista tapahtumista Pariisin oopperassa 1800-luvlulla. Alkuperäisen romaanin ovat kuitenkin jättäneet varjoonsa monet sitä seuranneet näyttämö- ja elokuvaversiot, joista tunnetuimpia ovat Lon Chaneyn ja Rupert Julianin mykkäelokuvaklassikko vuodelta 1925 ja tietenkin Andrew Lloyd Webberin vuonna 1986 säveltmä luomoava ja unohtumaton musikaali.

Tarina kertoo aidosta rakkaudesta, menetyksestä sekä siitä, että ulkoinen ja sisäinen kauneus eivät välttämättä kulje käsi kädessä. Tarinan päähenkilö on kuolevainen mies Erik, jonka kasvot ovat epämuodostuneet. Sisimmältään kaunista Erikiä ei ole koskaan arvostettu, vaikka hän on lahjakas niin musiikissa kuin monessa muussakin taiteessa. Erikiä pelätään ja inhotaan. Hän asettuu asumaan Pariisin oopperatalon kellareiden alapuolelle ja saa ihmiset uskomaan, että oopperassa kummittelee. Erik rakastuu orpotyttö Christineen ja opettaa häntä laulamaan. Christinen lapsuudenystävä ja ihastus astuu kuvioihin mukaan ja näin Christine on vaikean päätöksen edessä.

La Bayadere-balettimatka Tallinnaan 30.07.2014 12:14 X

La Bayadère eli Bajadeeri on tarina ikuisesta rakkaudesta, kostosta ja oikeudesta. Nikiyan ja Solorin tuhoon tuomittu rakkaus on sjoitettu ylelliseen ja salaperäiseenTarujen Intiaan. Baletti on 1800-luvun venäläisen baletin mestariteoksia, loistava esimerkki suuresta balettispektaakkelista valtavine joukkokohtauksineen, värikylläisine pukuineen ja mahtavine lavastuksineen.

BAJADEERI-baletti

Bajadeeri sijoittuu tarunomaiseen Intiaan. Baletti kertoo temppelitanssijattaresta eli bajadeerista Nikiyasta, joka rakastuu sotasankari Soloriin. Nikiya ja Solor vannovat toisilleen rakkaudenvalan, mutta radza eli hallitsija haluaa tyttärensä Gamzattin menevän naimisiin Solorin kanssa. Papiston ylibramiini, joka on itse rakastunut Nikiyaan, paljastaa radzalle Solorin ja Nikiyan rakkauden. Gamzatti ja radza päättävät, että tanssijattaren on kuoltava. Nikiyan tanssiessa Solorin ja Gamzattin kihlajaisissa hänelle annetaan kukkakori, jonka sisällä oleva myrkkykäärme puree Nikiyaa. Ylibramiini tarjoaa naiselle vastamyrkkyä, mutta Nikiya valitsee mieluummin kuoleman.

Nikiyan kuoleman jälkeen Solor näkee rakastetustaan näyn Varjojen valtakunnassa, ja uuden näyn hääseremonian aikana. Jumalat, jotka ovat suuttuneet tanssijattaren murhasta, rankaisevat hääväkeä tuhoamalla temppelin. Kaikki temppelissä olevat henkilöt kuolevat, ja baletin viimeisessä kohtauksessa Nikiyan ja Solorin henget ovat ikuisen rakkauden jälleen yhdistämiä.

Laivavierailu Costa Luminosalla 24.07.2014 07:01 X

Costa Luminosa on korkealaatuinen ja tyylikkäästi muotoiltu loistoristeilijä. Aluksen vahvuus piilee monipuolisuudessa: erityylisiä baareja ja ravintoloita löytyy jokaiseen makuun, myös viihdetarjonta on skaalaltaan vähintään yhtä laaja. Luminosan erikoisuuksia aktiviteettien saralla ovat muun muassa 4D-elokuvateatteri, formula 1 –simulaattori, golfsimulaattori ja ulkoilmaputtausviheriö. Lisäksi vieraita ihastuttavat hyttien taso ja upea palvelu, jotka ovat huippuluokkaa kaikilla Costan aluksilla. Matkustitpa missä porukassa tahansa, Luminosa vangitsee valovoimaisuudellaan jokaisen.

Laivavierailu

Costa Luminosa vierailee Helsingissä ti 19.8.2014 klo 11-14.30. Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan alla olevan linkin kautta. Kutsu on yhdelle ja ilmoittautuminen on tarjoiluista johtuen sitova. Ilmoittautumislinkki on auki 1.8. kl 15 asti. Ilmoittautua voit myös soittamalla p. 010 2323 109 ma-pe klo 9-17.

HUOM! Paikkamäärä on rajoitettu, joten ilmoittautuminen voi päättyä jo ennen ilmoittautumisajan
upeutumista.


Imoittaudu mukaan tästä

Karaoken MM-kisat Tukholmassa 17.07.2014 13:19 X

Lähde mukaan kannustamaan Suomen edustajia Karaoken MM-kilpailluissa, jotka järjestetään tänä vuonna marraskuussa Tukholmassa. Matkapoikien finaaliviikonloppuun sijoittuvalla matkalla pääset seuraamaan MM-kisojen huipentumaa.

Lähde matkaan Helsingistä tai Turusta
Matkaan lähdetään perjantaina 14.11. Viking Gabriellalla Helsingistä tai Viking Gracella Turusta.
MM-kisojen finaalipäivän tapahtumia seurataan lauantaina 15.11. Tukholman Solidaritet Areenalla. Tukholmassa majoitutaan uudessa Quality Hotel Globessa. Suomeen palataan sunnuntaina 16.11. aamulaivalla Tukholmasta Turkuun. Turun lähdölle liityntäkuljetus reitillä Tampere-Sastamala-Huittinen, Helsingin lähdöllä paluukuljetus Turun satamasta Helsinkiin.

Lenny Kravitz -konserttimatka Tallinnaan 08.07.2014 07:01 X

Retrosti soivan rockin kuningas Lenny Kravitz julkaisee syyskuussa kymmenennen studioalbuminsa ja saapuu maailmankiertueellaan konsertoimaan Tallinnaan Saku Suurhalliin 28.10.2014!

Lenny Kravitz

Grammy-palkittu yhdysvaltalaismuusikko julkaisi ensimmäisen studioalbuminsa vuonna 1989. Lähes 40 miljoonaa levyä myyneen Kravitzin tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa Are You Gonna Go My Way?, Fly Away, Rock and Roll is Dead, Again, Mr. Cab Driver ja Let Love Rule.

Karismaattinen tyyli-ikoni on tunnettu energisistä esiintymisistään. Loistavan esiintyjän ja monilahjakkaan laulajan voi nähdä kitaran lisäksi soittamassa myös bassoa, rumpuja, koskettimia tai perkussiota. Kravitz sekoittaa musiikissaan komeasti raskaanrouheaa rockia, retro-soulia, funkia ja popia.

Valmis konserttipakettimme sisältää kaiken olennaisen - laivaylitykset, hotellimajoituksen aamiaisineen sekä konserttiliput.

Nykypäivän ja Verkkouutisten lukijamatka Berliiniin 04.07.2014 10:47 X

Berliini - yhdistyneen Saksan pääkaupunki ja yksi Euroopan vilkkaimmin kehittyvistä metropoleista on todella tutustumisen arvoinen! Kaupungin värikäs ja monimuotoinen historia on myös edelleen aistittavissa kaupungin kaduilla. Tämä matka tarjoaa mielenkiintoisia tutustumiskohteita sekä entisen itäisen että läntisen Berliinin alueilla. Suurkaupunkina Berliini tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia kulttuuritapahtumia päivittäin.

Tämän matkan erityispiirteenä on 25 v. sitten tapahtunut Berliinin muurin murtuminen ja sen merkeissä järjestetyt tapahtumat. Matkalla mukana Nykypäivä lehden edustaja.

Rinaldo-oopperamatka Tallinnaan 06.06.2014 11:20 X

Rinaldo on Georg Friedrich Händelin säveltämä italialaistyylinen ooppera, jonka libreton kirjoitti Giacomo Rossi. Teoksen libretto perustui jaksoihin Torquato Tasson  runoon Gerusalemme liberata (suomennos Vapautettu Jerusalem) ja sijoittuu ensimmäisen ristiretken tapahtumiin. 

Rinaldo-ooppera

Rinaldo oli Händelin ensimmäinen Lontoossa esitetty ooppera ja samalla ensimmäinen Lontoossa esitettäväksi sävelletty italialaistyylinen ooppera. Ooppera sai ensi-iltansa Hänen majesteettinsa teatterissa Haymarketissa 24.helmikuuta 1711. Oopperan suureen menestykseen vaikutti myös kaksi siinä esiintynyttä kuuluisaa kastraattilaulajaa Nicolo Grimaldi eli Nisolini ja Valnetino Urbani.

Teos vaipui alkumenestyksen jälkeen unohduksiin lähes kahdeksisadaksi vuodeksi, mutta erityisesi 1970-luvulta alkaen sitä on alettu esittää yleisemmin ja se on tullut osaksi oopperatalojen perusohjelmistoa. Oopperan kastraattilaulajien roolit esittävät nykyisin Kontratenorit.

Estonia Teatterissa tämän esityksen ensi-ilta on 18.9.2014.

Medea-balettimatka 05.06.2014 08:26 X

Gianluca Schiavoni on luonut baletin Viron Kansallisbaletin tanssijoille - se on nykyaikainen versio kuuluisasta Medean myytistä. Baletti kertoo tarinan petetystä rakkaudesta.

Medea-baletti

Medea, myyttisen Colchiden (alue, joka vastaa nykyistä Georgiaa) aistillinen ja voimakas prinsessa, on viettelevä velho, joka hylkää oman maansa ja perheensä rakkauden vuoksi. Vahva mies, Jason, ei ole kiinnostunut vain Medean rakkaudesta, vaan haluaa  saada käsiinsä myös kultaisen taljan, joka on vallan symboli.

Medea voittaa Jasonin rakkauden antamalla hänelle tämän vallan symbolin ja pian hän synnyttää kaksi poikaa. Kun Medea ymmärtää, että Jason pettää häntä Korintin kuninkaan tyttären, Glauce'in kanssa, hän päättää kostaa tappamalla Glauce'in ja myös omat lapsensa.

Elämäniloa Aalloilla! - Hyvinvoinnin teemaristeily 14.05.2014 12:21 X

Elämäniloa Aalloilla - Hyvinvoinnin teemaristeily 9. -10.12. kerää yhteen hyvästä viihteestä, ajankohtaisista luennoista sekä iloisesta yhdessäolosta nauttivat risteilymatkustajat loppuvuoden monipuolisimmalle risteilylle Baltic Princess -laivalle!

Luentoja

Risteilyllä pääset kuulemaan eri alojen asiantuntijaluentoja mm. perintö- ja testamenttiasioista, edunvalvontavaltuutuksesta ja vakuutuksista, SPR:n toiminnasta onnettomuus- ja kriisitilanteista sekä ensiavun perusteista. Leena Sarvi opastaa matkalaukun tehokkaaseen pakkaamiseen sekä korkokenkäkävelyyn. Raili Hulkkonen antaa vinkkejä helppoon ja huolettomaan arkimeikkiin ja -pukeutumiseen.

Minimessut

Mukaamme lähtee joukko mielenkiintoisia näytteilleasettajia, jotka kertovat tuotteistaan ja toiminnastaan risteilyn messuosastolla, jakavat näytteitä ja tekevät mm. erilaisia terveysmittauksia.

Iloista risteilyohjelmaa

Tähtiartistina laivalla esiintyy Marita Taavitsainen. Päivätansseja tahdittaa ja yhteislaulua vetää leppoisaan tyyliinsä Rutakon Kojjootti Raimo Rönkkö. Tanssikansaa hemmottelee myös Club55 -teemaohjelma Kolmen Kuninkaan tarina -esitys. Risteilyn juontajana ja viihdyttäjänä toimii tilannekomiikan taituri Oskari Palomäki.

Tutustu esitteeseen tästä!

Häät ja Juhlat -lehden 10-vuotisjuhlaristeily Viking Gracella 10.1.2015 14.05.2014 12:21 X

Häät ja Juhlat -lehti on nyt myös Suomen johtava häämessujen järjestäjä viisillä häämessuillaan. Juhlavuotemme messukauden aloitamme yhteistyössä Viking Gracen & Matkapoikien kanssa rentouttavalla risteilyllä. Risteily on täynnä gourmet-nautintoja, poreilevaa tunnelmaa – ja ennen kaikkea se on ainutlaatuinen tilaisuus tavata hääalan huippuammattilaisia konferenssikannen workshopissa.

Tämä on jokaisen kihlatun nähtävä ja koettava kaikilla aisteilla. Luvassa on hemmottelua, lahjoja ja ihania yllätyksiä.

Mukaamme lähtee joukko mielenkiintoisia näytteilleasettajia, jotka kertovat messuosastolla tuotteistaan koruista pukuihin, jakavat erilaisia näytteitä, kampaus- ja meikkivinkkejä sekä tekevät mm. erilaisia terveysmittauksia.

Mukana myös upea Timanttijahti -kilpailu, jossa voittona 7000€ ja 3000€ arvoiset timanttisormukset

Risteily teille, joilla on häät mielessä!

Varaa paikkasi jo tänään.

Golfmatkat Tallinnan Estonia Golfiin 21.05.2014 12:37 X

Edessä kesä ja loma - ja uusi golfkausi! Nyt voit monipuolistaa golfkesää ja kaupunkilomailua samalla kertaa yhdistämällä Tallinnan matkaan kierroksen golfia upealla Estonian Golf & Country Clubilla. Pelipäivän jälkeen sinua odottaa monipuolinen Tallinna, joka on tunnetusti kesäisin tulvillaan mukavaa nähtävää ja koettavaa sekä tietenkin maistuvaa ruokaa ja edullisia ostoksia.

Upea EGCC

Estonian Golf & Country Club sijaitsee vain puolentunnin ajomatkan päässä Tallinnan keskustasta. EGCC on yksi Viron arvostetuimmista golfkentistä, ja on päässyt 100 parhaan Euroopan golfkentän listalle. Golf-keskus tarjoaa kaksi erilaista kenttävaihtoehtoa; 9-reikäinen Stone Course sekä haastava 18-reikäinen Sea Course. Kumpikin kenttä on sopusoinnussa luonnonmaiseman kanssa ja vastaa vaativammankin golffarin vaatimuksia.

Täydellinen golfpaketti pienille porukoille!

Golfmatka Estonia Golf & Country Clubille on mainio vaihtoehto pienille 2-8 henkilön golf-porukoille. Viron luonnonkauniit maisemat ja hyvinhoidetut golfkentät tuovat mukavaa vaihtelua innokkaille golffareille. Matkaan on helppo lähteä omalla autolla, sillä varaukseen voit liittää kätevästi autopaikan laivalle.  

Autopaikka Tallinnan keskustasta

Golfmatkalle Tallinnaan suosittelemme majoituspaikaksi hotellia, jonka yhteydestä löytyy hyvät pysäköintitilat omalle autolle. Näitä hotelleja ovat mm. Original Sokos Hotel Viru, Solo Sokos Hotel Estoria, Radisson Blu Hotel Olümpia, City Hotel Portus sekä Tallink Hotel Express. Huom! Matkapoikien asiakkaat saavat huonevarauksen yhteydessä ilmaisen henkilöauton pysäköinnin Radisson Blu Hotel Olümpian isolta parkkialuuelta.

Green fee hinnat ja golfmatkan varaaminen

EGCC golf-keskus tarjoaa pelipaketteja sekä 9-reikäiselle Stone Courselle (30e) että 18-reikäiselle Sea Courselle (79e). Hinnat sisältävät pelioikeuden sekä pukutilan, saunan, suihkun ja pyyhkeen käytön.

Golfpaketin varaat helposti myyntipalvelustamme; p. 010 2323 200, tai sähköpostitse myynti@matkapojat.fi.

Päiväristeilyt Tallinnaan Tallink Shuttle 16.05.2014 10:32 X

Merimatka lahden yli taittuu nopeasti 2 tunnissa ja kun saavut Tallinnaan, on päivä vielä nuori. Tallinnassa on aikaa mukavat 4-7 tuntia!

Tallink Shuttle päiväristeily

Lähtö Helsingin Länsisatamasta aamupäivällä, jolloin hyvä tilaisuus nauttia vaikkapa maittava aamiainen Shuttle Buffetissa. Laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki kansipaikoin joko Tallink Star tai Tallink Superstar -laivalla. Tallinnassa hyvin aikaa mukavaan lomapäivään. Paluu myöhemmin samana päivänä takaisin Helsinkiin.Päiväristeilyt Eckerö Line 16.05.2014 07:51 X

Hetken irtiotto ja piipahdus Tallinnaan - juuri sitä on iloinen päiväristeily Eckerö Linella! Suomalaisella m/s Finlandialla risteilet joutuisasti Tallinnaan ja palaat jo illaksi kotiin. Tallinnassa ehdit ostoksille ja nauttia kaupungin parhaista paloista. Tervetuloa päiväristeilylle!

Suomalaisella laivalla

Eckerö Linen päiväristeily m/s Finlandialla alkaa aamulla, jolloin voit nauttia meriaamiaisen. Merimatka kestää 2,5 tuntia ja perilläoloon Tallinnassa aikaa jää noin 7 tuntia. Päivässä ehtii vaikka mitä!

Baltic Princess miniristeily Turusta 14.05.2014 15:08 X

Baltic Princess on täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Viihderisteily monine nautintoineen on varma irtiotto arjesta.

Viihderisteily Silja Baltic Princess

Baltic Princessin 23 tunnin miniristeily Turusta mahdollistaa vuorokauden mittaisen irtioton arjesta, saaristomaisemien näköalapaikalla! Baltic Princessin risteilylle lähdöt Turusta joka ilta klo 20.15 ja laiva saapuu takaisin Turkuun seuraavana iltana. Laivalla on aikaa nauttia monipuolisesta viihteestä ja tanssia sydämen kyllyydestä. Shoppaile laivan myymälöissä verovapain hinnoin.

OneRepublic-konserttimatka Tallinnaan 24.04.2014 11:45 X

Coloradossa Yhdysvalloissa vuonna 2003 perustettu rock-yhtye OneRepublic saapuu konsertoimaan Tallinnaan Saku Suurhalliin 11.11.2014.

OneRepublic

Yhtye singahti suuren yleisön tietouteen tehtyään Timbalandin kanssa singlen "Apologize". Esikoisalbumi "Dreaming out Loud" julkaistiin vuonna 2007. Yhtyeen toinen albumi "Waking Up" julkaistiin vuonna 2009 ja 22. maaliskuuta 2013 OneRepublic julkaisi uusimman albuminsa "Native". Vuonna 2013 julkaistusta "Counting Stars" -singlestä on tullut todellinen hitti.

Valmis konserttipakettimme sisältää kaiken olennaisen - laivaylitykset, hotellimajoituksen aamiaisineen sekä konserttiliput.

Katajanokan kaverit: Hotellimatka Tallinnaan 11.04.2014 12:34 X

10 vuotta on kulunut edellisestä tapaamisestamme ja nyt olisi aika tavata uudelleen.
Nyt kaikki mukaan!

Matka on peruttu!

Laivamatkat Eckerö Linen m/s Finlandialla - majoitus Hotelli Metropolissa

La 4.10.2014  Helsinki/Länsisatama klo 08:30 -> Tallinna/A-terminaali klo 11:00
Su 5.10.2014 Tallinna/A-terminaali klo 12:00  ->  Helsinki/Länsisatama klo 14:30

 

Golfmatkat Tallinnan Niitväljaan 13.02.2014 07:40 X

Upea golfmatkauutuus Viroon on nyt myynnissä! Lähde nauttimaan golfista Tallinnan upealla Niitväljan kentällä. Matkalla majoitutaan luonnonkauniin Laulasmaan maisemiin ja halutessasi voit nauttia myös rentouttavista spa-hoidoista.

Täydellinen golfpaketti pienille porukoille!

Golfmatka Tallinnan Niitväljaan on mainio vaihtoehto pienille 2-8 henkilön golf-porukoille. Viron luonnonkauniit maisemat ja hyvinhoidetut golfkentät tuovat mukavaa vaihtelua innokkaille golffareille. Majoituskohteena toimii Laulasmaa Spa Resort, josta on vain 10 minuutin matka Niitväljän golfkentälle. Pitkän pelin jälkeen sinua odottaa merenrannalla sijaitsevan Spa-hotellin hemmottelevat kylpylähoidot nykyaikaisine allas- ja saunaosastoineen. Korkeatasoinen ravintola kruunaa matkan makunautinnot.

Matkaan omalla autolla tai kuljetuksen kera!

Golfmatkalle Viroon on helppo lähteä ympäri eteläisen Suomen ja lähtöpäiviä riittää koko golfkauden ajalle. Matkaan voitte lähteä joko omalla autolla tai vaihtoehtoisesti valita bussikuljetuksellisen paketin, johon kuuluvat helpot liityntäkuljetukset lähtösatamaan ja Viron puolella satamasta kohteeseen. Bussikuljetuksellisiin paketteihin sisältyy aina myös meno-paluu-kuljetus Laulasmaa Spa hotellista Niitväljan golfkentälle pelaamaan. Omaa autoa golfkentälle käyttävät saavat kenttä-kuljetuksen tilalle 20 min. hieronnan hotellin nykyaikaisella Spa-osastolla.

Green fee hinnat ja golfmatkan varaaminen

Golfpaketti bussilla: Green feen hinta 98 €/hlö 1 kpl, 173 €/hlö 2 kpl. Green fee hinnat sisältävät tii-ajan/ajat sekä meno-paluu kuljetuksen hotellista golfkentälle. Aloita golfmatkan varaus valitsemalla hotelli- tai kylpyläloma Laulasmaalle sekä haluttu lähtöpaikkakunta ja etene varauksessa kohtaan 'Syötä henkilötiedot ja varaa lisäpalvelut'. Valitse lisäpalveluiden joukosta haluamasi yhden tai kahden green feen paketti ja suorita varaus loppuun. Varmista tii-aika sähköpostitse osoittesta booking@laulasmaa.ee.


Golfpaketti omalla autolla: Green feen hinta 98 €/hlö 1 kpl, 173 €/hlö 2 kpl. Green fee hinnat sisältävät tii-ajan/ajat sekä 20 minuutin hieronnan Laulasmaa Spa:ssa. (Huom! 2 green feetä varanneille sisältyy 2 kpl 20 minuutin hierontoja.) Autopaikka golfmatkaan lisätään varaukseen kohdassa 'varaa lisäpalvelut' ja autopaikan hinta lisätään matkan loppusummaan autopaikan vahvistuksen yhteydessä. Aloita varaus valitsemalla hotelli- tai kylpyläloma Laulasmaalle sekä lähtöpaikkakunnaksi satamalähtö ja etene varauksessa kohtaan 'Syötä henkilötiedot ja varaa lisäpalvelut'. Valitse lisäpalveluiden joukosta autopaikka sekä haluamasi yhden tai kahden green feen paketti ja suorita varaus loppuun. Varmista tii-aika sähköpostitse suoraan osoittesta booking@laulasmaa.ee.

Golfmatkat Pärnun White Beach Golfiin 13.02.2014 07:40 X

Odotettu golfmatkauutuus Viron White Beach Golfiin on nyt myynnissä! Lähde nauttimaan mieliharrastuksesta ja leppoisasta lomasta Pärnunlahden upeiden valkohiekkaisten rantojen maisemissa.

Golfpaketti pienille porukoille!

Golfmatka Pärnun White Beach Golfiin on mainio matkapaketti pienille 2-8 henkilön golf-porukoille ja tuo mukavaa vaihtelua innokkaille golffareille. White Beach Golf on Pärnun maakunnan ensimmäinen 18-reikäinen golfkenttä ja sen on suunnitellut Kosti Kuronen DA SAFA, useiden Suomenkin huippukenttien isä. Majoituskohteena toimii aivan Pärnun rantakadun varrella sijaitseva Ranna Hotel, josta on vain muutama askel valkohiekkaiselle upealle rannalle. Pelipäivän jälkeen sinua odottavat hotellin monipuoliset hyvinvointipalvelut ja itse Pärnun nähtävyydet. 

Matkaan omalla autolla tai kuljetuksen kera!

Golfmatkalle Pärnuun on helppo lähteä ympäri eteläisen Suomen ja lähtöpäiviä riittää koko golfkauden ajalle. Matkaan voitte lähteä joko omalla autolla tai vaihtoehtoisesti valita bussikuljetuksellisen paketin, johon kuuluvat helpot liityntäkuljetukset lähtösatamaan ja Viron puolella satamasta kohteeseen.

Green fee hinnat ja golfmatkan varaaminen

Golfpaketti bussikuljetuksella: Green feen hinta 55 €/hlö, sisältäen tii-ajan ja meno-paluu kuljetuksen hotellilta golfkentälle. Aloita golfmatkan varaus valitsemalla haluamasi pituinen hotellimatka Pärnuun sekä haluttu lähtöpaikkakunta ja etene varauksessa kohtaan 'Syötä henkilötiedot ja varaa lisäpalvelut'. Valitse lisäpalveluiden joukosta haluamasi golfpaketti ja suorita varaus loppuun. Varmista tii-aika sähköpostitse osoittesta info@rannahotell.ee.


Golfpaketti omalla autolla: Green feen hinta 40 €/hlö, sisältäen tii-ajan golfkentällä. Autopaikka golfmatkaan on varattava erikseen ja autopaikan hinta lisätään matkan loppusummaan. Aloita varaus valitsemalla haluamasi pituinen hotellimatka Pärnuun sekä lähtöpaikkakunnaksi satamalähtö ja etene varauksessa kohtaan 'Syötä henkilötiedot ja varaa lisäpalvelut'. Valitse lisäpalveluiden joukosta haluamasi golfpaketti ja suorita varaus loppuun. Autopaikan lisäämiseksi varaukselle, ota yhteys myyntipalveluumme 010 2323 200. Varmista tii-aika sähköpostitse osoittesta info@rannahotell.ee.

Reserviläisliiton 60v. -juhlaristeily 11. - 12.4.2015 17.03.2014 05:40 X

Reserviläisliitto täyttää 60 vuotta 2015. Varsinaiset juhlatapahtumat järjestetään 11.-12.4.2015 Baltic Queen -aluksella. Juhlaristeily kokoaa laivalle runsaat 2.000 jäsentä seuralaisineen eri puolilta Suomea. Luvassa onkin suurin Suomessa koskaan järjestetty vapaaehtoisen maanpuolustuksen tapahtuma.

Jäsenille edullinen

Reserviläisliiton jäsenille risteily on poikkeuksellisen edullinen, koska liitto tukee osallistumista. Hyttihinnat ovat normaalia halvemmat eikä ruojajuomat sisältävä juhlaillallinenkaan maksa kuin 33 euroa.

Korkeatasoinen ohjelma

Juhlaristeilyn ohjelma on poikkeuksellisen korkeatasoinen. Luvassa on arvovaltainen juhlapuhuja, kuuluisa juontaja, viihdyttävä pääesiintyjä, puolustukseemme liittyviä tietoiskuja, yritysesittelyitä sekä muuta, ohjattua tekemistä. Tallinnassa on tarjolla neljä eri tutustumiskäyntikohdetta.

Varauksen teko puhelimitse

Ellet halua maksaa matkaa netissä tai haluat sopia maksuajasta, voit tehdä varauksen myös puhelimitse p.010 2323 116 (ma - pe 9 - 17)

Varausohjeita

Muuta hakua -kentässä valitse lähtöpaikka klikkaamalla valikkoa ja valitse haluamasi paikkakunta avautuvasta kartasta ja pysäkkilistasta. Valitse myös matkustajamäärä, jonka haluat varata.  Matkustajatietojen täyttösivulla valitse pudotusvalikosta Reserviläispiiri, johon kuulut; valitse seurueen ei jäsenille sama piiri kuin itsellesi.

Jasperin testi 12.03.2014 12:56 X

Hokkus pikkus muuttuuko artikkeliksiasdfsadf

Hokkus pikkus muuttuuko artikkeliksi2

Abiparty 2015 Tallinna 11.03.2014 10:03 X

Private party abeille Tallinnassa! Kerää oma Abijengisi ja juhli penkkareita Kochi Aidad-ravintolassa. Koko ravintola varattu suomalaisille Abeille. Tarjolla ruokaa buffetista ja bilebändi. Majoittuminen valinnan mukaan kolmessa lähellä ravintolaa sijaitsevassa hotellissa.

Alustava matkaohjelma:

Torstai 12.2.2015
klo 16.30 lähtöselvitys Länsiterminaalissa.
Klo 17.30 lähtö Helsingistä Tallinkin Star laivalla. Laivalla vapaata ohjelmaa.
klo 19.30 saapuminen Tallinnaan. Siirtyminen hotelliin ja majoittuminen
klo 21.00 ABI - bileet alkavat. Bilemestana toimii Kochi Aidad.

Perjantai 13.2.2015
Aamiainen hotellissa.
klo 12.00 huoneiden luovutus ja siirtyminen D-terminaaliin, jossa oltava viimeistään klo 12:30
klo 12:45 mennessä laivaannousu
klo 13.30 lähtöTallinnasta
klo 15.30 saapuminen Helsingin Länsisatamaan.

Abiparty 2015 hinnasto
Hinta / henkilö Center hotel Hotel Metropol Tallink Express hotel
2-4 henkilöä/ huone 99 € 109 € 109 €
1 henkilö / huone 139 € 159 € 159 €

Hintaan sisältyy kaikki tämä:
- laivamatkat Helsinki – Tallinna – Helsinki Tallinkin nopeilla Star – laivoilla kansipaikoin
- hotellimajoitus valitussa hotellissa ja huonetyypissä
- aamiainen hotellissa
- ABI – bileet Kochi Aidad ravintolassa
- Bilebuffet Kochi Aidad ravintolassa

Varaa paikkasi tästä tai soittamalla ryhmämyyntiimme 010 2323 440.

Huom! jokaista 30 matkustajaa varten tarvitaan 1 vähintään 25-vuotias huoltaja.

EstElle tidningens läsarresor 10.03.2014 08:48 X

Välkommen med!

I höst ordnar vi en visumfri hotellresa till det levande konstverket, St. Petersburg.

5 dagars hotellresa till St. Petersburg  3-7.10.2014   *** AVBOKAD ***

Hansakaupunki Gdansk 4pv **UUTUUS** 05.03.2014 13:03 X

Pohjois-Puolan helmi Gdansk muodostaa naapuriensa Gdynian ja Sopotin kanssa miljoonan ihmisen metropolialueen, jota on kutsuttu Puolan Rivieraksi. Hansakaupunki Gdanskissa vietät kiireetöntä lomaa vanhan kaupungin kujia kuljeskellen. Lähde mukaan valloittavaan Puolaan!

Hansakaupunki Gdansk 

Gdansk tuhoutui toisen maailmansodan pommituksissa lähes täysin, mutta suuri osa hienoista nähtävyyksistä rakennettiin uudelleen. Vanhan loiston aikoja on helppo kuvitella kävelemällä pitkin vanhan kaupungin mukulakiviä ja ihailemalla punatiilikattoisia värikkäitä rakennuksia.

Gdanskin historiallisessa keskustassa liikkuu vain vähän autoja, ja alueen mutkaisilla ja kapeilla kaduilla on mukava vaellella kiireettömästi. Välillä voi pysähtyä johonkin vanhankaupungin lukuisista kahviloista tai ravintoloista, jotka houkuttelevat kesäaikaan terasseilleen istuskelemaan. Gdansk on myös shoppailijan paratiisi! Hyviä ostospaikkoja löytyy vanhasta kaupungista sekä keskustan ostoskeskuksista.

Kolmoiskaupunki Gdansk-Sopot-Gdynia

Puolan kolmoiskaupunki koostuu Itämeren kaupungeista Gdansk, Sopot ja Gdynia. Kaupungit ovat toisistaan noin 15 minuutin automatkan päässä ja muodostavat suuren taajama-alueen Puolan rannikolla. Tällä matkalla pääset Gdanskin lisäksi tutustumaan myös 40 000 asukkaan pikkukaupunki Sopotiin, joka on tunnettu kilometrien pituisista hiekkarannoistaan.

Vuoden 2014 lähdöt loppuunmyyty!

Senioriareena m/s Mariellalla 3. - 5.11.2014 26.02.2014 09:38 X

Senioriareena on uusi, moderni, innovatiivinen ja vuorovaikutteinen keskustelutapahtuma sosiaali- ja terveysalan toimijoille, päättäjille ja asiasta kiinnostuneille kansalaisille!

Senioriareena - vuoden sote tapahtuma

Senioriareena haastaa valtakunnan sotepäättäjät ja -vaikuttajat vuorovaikutteiseen keskusteluun liike-elämän ja kansalaisten kanssa. Tapahtuma on tarkoitettu erityisesti kaikille sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille, päättäjille ja järjestöille, sekä asiasta kiinnostuneille kansalaisille.

Luennoitsijat

Senioriareenan luennoitsijoina mm. Eu-parlamentaarikko Sirpa Pietikäinen, taiteilijaprofessori Jorma Uotinen sekä vuoden psykologi Sirkkaliisa Heimonen.

Vanhuus Rokkaa

Senioriareenan yhteydessä järjestetään myös ensimmäinen Vanhuus Rokkaa risteily Viking Linen m/s Mariellalla 3.-5.11.2014 reitillä Helsinki-Tukholma-Helsinki. Viihteestä vastaavat rakkaat Vanhuus Rokkaa tähtemme 3.11 Vicky Rosti ja Pave Maijanen sekä 4.11 Olli Lindholm ja Laura Voutilainen.

Ryhmävaraukset

Yli 10 hengen ryhmien varaukset p. 010 2323 109 (ma-pe 8-17) tai ryhmat.helsinki@matkapojat.fi

Senioriareena – vuoden sote tapahtuma! – Tule mukaan!
Katso lisätietoja: www.senioriareena.fi

Alla Muuta hakua -kohdassa voit valita haluamasi matkustajamäärän

Adventtimatka Budapestiin 24.02.2014 09:38 X

Monissa Euroopan kaupungeissa joulu alkaa jo marras-joulukuun vaihteessa, kun jouluvalot syttymään koristamaan katuja ja joulumarkkinat pyörähtävät käyntiin. Lähde adventtimatkalle Unkarin pääkaupunkiin! Budapest kutsuu tunnelmallisille kujilleen ja kuuluisalle joulutorilleen, jonka kojuissa on toinen toistaan houkuttelevampaa maistettavaa ja ostettavaa.

Budapest

Budapest on täydellinen joulukaupunki: talvisin Unkarissa on kylmää mutta kaunista, ja kaupungin joulumarkkinat ovat Euroopan parhaita. Marraskuun loppupuolesta eteenpäin keskustan Vörösmarty-aukio täyttyy sadoista kojuista, ruoasta, juomasta ja perinteisistä tanssiesityksistä. Arvovaltainen raati valvoo, että kaikki torilla myytävät tuotteet ovat perinteisesti käsintehtyjä.

Budapestin joulutunnelmaan kuuluu ehdottomasti luistelu kuvankauniissa Városligeti Mujégpálya -keskuspuistossa, johon pystyteään talven ajaksi jättimäinen luistinrata. Luistelun jälkeen voi pulahtaa kuumaan kylpyyn, sillä Budapestin suurin kylpylä Széchenyi on auki vuoden ympäri.

Budapestissa jouluvalot ulottuvat jopa julkiseen liikenteeseen. Joulukuun alusta tammikuulle asti kolme kaupungin rautiovaunulinjoista koristellaan keijuvaloin. Satumaiselta näyttävät, koristellut ratikat liikennöivät iltaisin pimeän laskeuduttua.

Budapestin joulutorit 4pv 24.02.2014 09:38 X

Monissa Euroopan kaupungeissa joulu alkaa jo marras-joulukuun vaihteessa, kun jouluvalot syttymään koristamaan katuja ja joulumarkkinat pyörähtävät käyntiin. Lähde adventtimatkalle Unkarin pääkaupunkiin! Budapest kutsuu tunnelmallisille kujilleen ja kuuluisalle joulutorilleen, jonka kojuissa on toinen toistaan houkuttelevampaa maistettavaa ja ostettavaa.

Budapest

Budapest on täydellinen joulukaupunki: talvisin Unkarissa on kylmää mutta kaunista, ja kaupungin joulumarkkinat ovat Euroopan parhaita. Marraskuun loppupuolesta eteenpäin keskustan Vörösmarty-aukio täyttyy sadoista kojuista, ruoasta, juomasta ja perinteisistä tanssiesityksistä. Arvovaltainen raati valvoo, että kaikki torilla myytävät tuotteet ovat perinteisesti käsintehtyjä.

Budapestin joulutunnelmaan kuuluu ehdottomasti luistelu kuvankauniissa Városligeti Mujégpálya -keskuspuistossa, johon pystyteään talven ajaksi jättimäinen luistinrata. Luistelun jälkeen voi pulahtaa kuumaan kylpyyn, sillä Budapestin suurin kylpylä Széchenyi on auki vuoden ympäri.

Budapestissa jouluvalot ulottuvat jopa julkiseen liikenteeseen. Joulukuun alusta tammikuulle asti kolme kaupungin rautiovaunulinjoista koristellaan keijuvaloin. Satumaiselta näyttävät, koristellut ratikat liikennöivät iltaisin pimeän laskeuduttua.

Uudenkaupungin Sanomat: Elämäniloa Aalloilla! 21.02.2014 07:36 X

Elämäniloa Aalloilla - Hyvinvoinnin teemaristeily 9. -10.12. kerää yhteen hyvästä viihteestä, ajankohtaisista luennoista sekä iloisesta yhdessäolosta nauttivat risteilymatkustajat loppuvuoden monipuolisimmalla risteilyllä Baltic Princess -laivalla!

Luentoja

Risteilyllä pääset kuulemaan eri alojen asiantuntijaluentoja mm. perintö- ja testamenttiasioista, edunvalvontavaltuutuksesta ja vakuutuksista, SPR:n toiminnasta onnettomuus- ja kriisitilanteista sekä ensiavun perusteista. Leena Sarvi opastaa matkalaukun tehokkaaseen pakkaamiseen sekä korkokenkäkävelyyn. Raili Hulkkonen antaa vinkkejä helppoon ja huolettomaan arkimeikkiin ja -pukeutumiseen. Tuija Piepposen riemastuttava esitys Elekielen saloista.

Minimessut

Mukaamme lähtee joukko mielenkiintoisia näytteilleasettajia, jotka kertovat tuotteistaan ja toiminnastaan risteilyn messuosastolla, jakavat näytteitä ja tekevät mm. erilaisia terveysmittauksia.

Iloista risteilyohjelmaa

Tähtiartistina laivalla esiintyy Marita Taavitsainen. Päivätansseja tahdittaa ja yhteislaulua vetää leppoisaan tyyliinsä Rutakon Kojjootti Raimo Rönkkö. Tanssikansaa hemmottelee myös Club55 -teemaohjelma Kolmen Kuninkaan tarina -esitys. Risteilyn juontajana ja viihdyttäjänä toimii tilannekomiikan taituri Oskari Palomäki. Matkalla mukana myös Uudenkaupungin Sanomien edustaja.

Valitse Muuta Hakua! -kohdassa lähtöpaikka ja lähtijämäärä!

Lista bussiinnousupaikoista tulee näkyviin painamalla Kalannin tai Uudenkaupungin kohdalla näkyvää ympyrää.

Välimeren risteilyt Barcelonasta 2015 19.02.2014 11:20 X

Välimeren risteilylle maailman suurimmalla risteilylaivalla! Allure of the Seas risteilee Välimerellä kesällä 2015. Lähde mukaan kokemaan jotain aivan uutta ja ihmeellistä.
Tämä laiva on jo itsessään matkakohde!

Läntisen Välimeren risteily, 8pv

Hurmaannu historiasta ja Välimeren elämänmenosta. Vietä siestaa Välimerellä ja anna alueen kauneuden viedä mennessään. Tämä risteily vie sinut useampaan Välimeren kohteeseen kerralla ja mahdollistaa siinä sivussa vaivattoman matkanteon.

Allure of the Seas

Allure of the Seas -laiva saapuu takaisin Eurooppaan ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun se lähti Turun telakalta syksyllä 2010. Allure of the Seas -laivan varustus ja tilat ovat risteilylaivojen parhaimmistoa. Laivassa on 18 kantta ja se on 360 metriä pitkä. Siinä on 2 700 hyttiä, joihin mahtuu enimmillään 5 400 matkustajaa.

Risteilyn aikana voi kokea asioita, joita on vaikea uskoa löytävänsä laivalta. Näihin kuuluu muun muassa 82 metriä pitkä köysirata, Broadway-musikaalit, Central Park ja 12 000 elävää puuta ja kasvia avoimen taivaan alla, Flowrider-surffaussimulaattori, ulkoporeallas, luistinrata, H20 Zone -lasten vesipuisto sekä Royal Promenade, sisätiloissa oleva bulevardi, joka ulottuu lähes laivan päästä päähän ja jonka varrella on monipuolisesti ravintoloita, kauppoja ja muita palveluja.

Barcelona - Palma de Mallorca - Provence - Firenze/Pisa - Rooma - Napoli - Barcelona
lähdöt 24.5., 23.8. ja 20.9.2015

Matkailuinfot 17.02.2014 11:09 X

Hyvää uutta matkailuvuotta 2014!

Nyt on ajankohtaista suunnitella ryhmäsi, yhdistyksesi tai yrityksesi matkoja alkaneelle vuodelle.Tervetuloa mukaan matkailutapahtumiimme kuulemaan vinkkejä ja hakemaan uusia ideoita oman ryhmäsi matkustukseen. Ilmoittaudu mukaan johonkin seuraavista tilaisuuksista:

ti 4.3. klo 17:30
Original Sokos Hotel Tapiola Garden, Tapionaukio 3, Espoo

ke 5.3. klo 10:30
m/s Silja Serenade, Olympiaterminaali, Helsinki
HUOM täällä tutustumme myös uusiittuun Silja Serenadeen

ke 5.3. klo 17:30
Original Sokos Hotel Vantaa, Hertaksentie 2, Vantaa

ILMOITTAUTUMINEN NETIN KAUTTA ON SULJETTU. VOITTE TIEDUSTELLA PAIKKOJA PUHELIMITSE 010 2323 109 (MA-PE 8-17) TAI SÄHKÖPOSTILLA RYHMAT.HELSINKI@MATKAPOJAT.FI

Karibian risteily Miamista 12pv 10.02.2014 10:00 X

Karibialla voit tutustua toinen toistaan kauniimpiin kohteisiin ja maistella paikallisia herkkuja. Costa Luminosan vierailukohteita ovat muun muassa Antillit, Belize, Meksiko, Caymansaaret ja Honduras. Karibia on oiva paikka rentoutumiseen; paikallisten rento ja iloinen elämänasenne tarttuu!

Costa Luminosa

Costa Luminosa on korkealaatuinen ja tyylikkäästi muotoiltu loistoristeilijä. Aluksen vahvuus piilee monipuolisuudessa: erityylisiä baareja ja ravintoloita löytyy jokaiseen makuun, myös viihdetarjonta on skaalaltaan vähintään yhtä laaja. Luminosan erikoisuuksia aktiviteettien saralla ovat muun muassa 4D-elokuvateatteri, formula 1 –simulaattori, golfsimulaattori ja ulkoilmaputtausviheriö. Lisäksi vieraita ihastuttavat hyttien taso ja upea palvelu, jotka ovat huippuluokkaa kaikilla Costan aluksilla. Matkustitpa missä porukassa tahansa, Luminosa vangitsee valovoimaisuudellaan jokaisen.

All inclusive -risteily ja suomenkieliset retket

Matkapakertin hintaan sisältyy täysihoito laivalla, mukana kaikki ateriat sekä virvoitus- ja alkoholijuomat. Myös matkanjohtajan palvelut Helsinki-Vantaan lentokentän lähtöselvityksessä kuuluvat hintaan. Miamissa sekä risteilyllä mukana suomenkielinen opas koko matkana ajan. Lisämaksusta tarjolla myös suomenkielisiä retkiä tutustumiskohteissa!

Miami - Cozumel - Honduras - Caymansaaret - Jamaika - Turks- ja Caicossaaret - Bahamasaaret - Miami

Huom! Risteilyreitti vaihtelee hieman lähtöpäivästä riippuen.

 

Saarenmaan oopperajuhlat, 3 pv 28.01.2014 10:15 X

Virossa vuosia järjestetty oopperafestivaali sai alkunsa vuonna 1999 Länsi-Viron suurimman saaren Saarenmaan pääkaupungin Kuressaaren keskiaikaisen piispanlinnan pihalla. Tapahtuma on nuori ja mittakaavassaan pienempi kuin esikuvansa Savonlinnan oopperajuhlat, mutta puitteiltaan yhtä vaikuttava.

Saarenmaa

Saarenmaan suuri tasainen saari on kesällä hyvin kaunis, vihreä paikka, joka houkuttelee paljon suomalaisia kesävieraita. Saaren ainoa kaupunki, 16 000 asukkaan Kuressaari, viehättää intiimillä romanttisuudellaan ja merellisellä tunnelmallaan.

Saarenmaan kylissä näet ruokokattoisia taloja, kiviaitoja, tuulimyllyjä... Saarenmaalla on lähes sata suojelukohdetta, puistoja, korkeita rantatörmiä ja suuria puita. Eipä siis ihme, että tätä Viron suurinta saarta pidetään erittäin hyvänä lomakohteena, jossa on leppoisan saaristolaistunnelman lisäksi monenlaista nähtävää ja koettavaa.

Kuressaaren ehdoton nähtävyys on 1200-luvulla rakennettu Piispanlinna, joka sijaitsee Kuressaaren keskustassa ja hallitsee täten koko kaupunkia. Kun sitä katselee, mieleen tulee legendaarinen trubaduuriaika. Näkymä on kuin ritarisadun kuvitusta. Linna on taitavasti kunnostettu, ja sen vallihaudat on tyhjennetty kaikesta törystä ja roinasta, joka oli kerääntynyt niihin neuvostoaikana.  Linnan puistossa järjestetään kesäisin erilaisia tapahtumia ja konsertteja. Piispanlinna on yksi parhaiten säilyneitä keskiaikaisia linnoja koko Baltiassa, ja se toimii Saarenmaan oopperajuhlien päänäyttämönä. Saarenmaalla soi oopperajuhlien aikaan maailmankuulujen säveltäjien teoksia ja saarella järjestetään konsertteja myös kirkoissa ja kaupunginpuistoissa.

Saarenmaan oopperajuhlat, 3 pv 28.01.2014 10:15 X

Virossa vuosia järjestetty oopperafestivaali sai alkunsa vuonna 1999 Länsi-Viron suurimman saaren Saarenmaan pääkaupungin Kuressaaren keskiaikaisen piispanlinnan pihalla. Tapahtuma on nuori ja mittakaavassaan pienempi kuin esikuvansa Savonlinnan oopperajuhlat, mutta puitteiltaan yhtä vaikuttava.

Saarenmaa

Saarenmaan suuri tasainen saari on kesällä hyvin kaunis, vihreä paikka, joka houkuttelee paljon suomalaisia kesävieraita. Saaren ainoa kaupunki, 16 000 asukkaan Kuressaari, viehättää intiimillä romanttisuudellaan ja merellisellä tunnelmallaan.

Saarenmaan kylissä näet ruokokattoisia taloja, kiviaitoja, tuulimyllyjä... Saarenmaalla on lähes sata suojelukohdetta, puistoja, korkeita rantatörmiä ja suuria puita. Eipä siis ihme, että tätä Viron suurinta saarta pidetään erittäin hyvänä lomakohteena, jossa on leppoisan saaristolaistunnelman lisäksi monenlaista nähtävää ja koettavaa.

Kuressaaren ehdoton nähtävyys on 1200-luvulla rakennettu Piispanlinna, joka sijaitsee Kuressaaren keskustassa ja hallitsee täten koko kaupunkia. Kun sitä katselee, mieleen tulee legendaarinen trubaduuriaika. Näkymä on kuin ritarisadun kuvitusta. Linna on taitavasti kunnostettu, ja sen vallihaudat on tyhjennetty kaikesta törystä ja roinasta, joka oli kerääntynyt niihin neuvostoaikana.  Linnan puistossa järjestetään kesäisin erilaisia tapahtumia ja konsertteja. Piispanlinna on yksi parhaiten säilyneitä keskiaikaisia linnoja koko Baltiassa, ja se toimii Saarenmaan oopperajuhlien päänäyttämönä. Saarenmaalla soi oopperajuhlien aikaan maailmankuulujen säveltäjien teoksia ja saarella järjestetään konsertteja myös kirkoissa ja kaupunginpuistoissa.

Vembu-Tembumaa ja Lennusadam-museo, 3pv 16.01.2014 09:21 X

Lähde riemukkaalle koko perheen kesälomamatkalle Viroon! Tällä matkalla vieraillaan koko perheen suosikkikohteissa Vembu-Tembumaassa ja Lennusadam-museossa.

Vembu-Tembumaa

Vembu-Tembumaa on koko perheelle tarkoitettu huvipuisto. Vembu-Tembumaassa pienet lapset, koululaiset ja lapsenmieliset aikuiset kokevat hauskoja elämyksiä. Puistossa on mikroautoja, mönkijärata, uima-altaissa aina lämmin vesi ja paljon muuta puuhaa.

Lennusadam-museo

Tervetuloa Pohjois-Europan jännitävimpään merimuseoon!

 • Kaikkialla maailmassa harvinaisina pidetyt vesitasohallit ja Lennusadaman museokokonaisuus valmistuivat Pietari Suuren merilinnoituksen eli Tallinnan–Porkkalan linnoitetun puolustusaseman osaksi vuosina 1916–1917.
 • Tarinat heräävät henkiin – Sinua odottavat sukellusvene Lembit, jäänmurtaja Suur Tõll, vesitaso Short 184 sekä muut museoesineet luonnollisessa koossaan.
 • Jännittävä näyttely tarjoaa mahdollisuuden osallistua, panna itsensä koetukselle sekä kouluttautua meritaidoissa.
 • Elämyksiä koko perheelle –maailmanympärimatka Yellow Submarinella, akvaario, pelejä, kahvila, satama ja paljon muuta sekä ulkona että sisällä.

Pohjois-Euroopan ainutlaatuisimmassa merimuseossa luvassa on elämyksiä kolmella eri tasolla: veden alla, päällä ja yllä. Kohtaat jännittäviä tarinoita sekä kiinnostavaa näyttelyesineistöä.

Kesän 2014 lähdöt loppuunmyyty!

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Tartto-Tallinna 5 pv 14.01.2014 16:40 X

Hotellimatka Tartto-Tallinna 4 yötä

Tuhatvuotisen historian omaava Tartto on Viron toiseksi suurin ja yksi Baltian vanhimmista kaupungeista. Tarton tunnelma on välitön ja leppoisa – lähde kokeilemaan. Samalla matkalla pääset myös yöpymään kesäisessä Tallinnassa. Molemmissa kaupungeissa yövytään 2 yötä ja matkat Tallinnasta Tarttoon ja takaisin taitetaan suomalaisella tilausajobussilla. 

Tartto 2 yötä

Tarton kaunista ja historiallista yliopistokaupunkia kutsutaan Etelä-Viron keskukseksi, Viron kulttuurin ja sivistyksen kaupungiksi sekä Viron henkiseksi pääkaupungiksi. Kaupunki on myös ainutlaatuinen festivaalien, laulujuhlien ja museoiden kaupunki. Tartto edustaa matkailijalle todellista ja autenttista Viroa, ja tarjoaa varmasti elämyksiä jokaiselle.

Tallinna 2 yötä

Keskiaikainen vanhakaupunki mukulakivikatuineen, muureineen ja ikivanhoine torneineen on kuin suoraan satukirjasta. Viehättävien katujen ja vanhojen talojen katveisiin jää salaperäisiä sisäpihoja. Monipuolisesta hotellivalikoimastamme löytyy sopiva vaihtoehto niin budjettireissaajille kuin luxusmatkoilijoillekkin.Tarjolla on myös kylpylävaihtoehto, Meriton Grand Spa Tallinnassa.

 

Vanhuus Rokkaa -risteily 3.-5.11.2014 10.01.2014 15:31 X

Maailman ensimmäinen Vanhuus rokkaa -risteily seilataan 3.-5.11.2014. Jo kolmena edellisenä keväänä suomalaisen seniorityön puolesta järjestetyt Vanhuus Rokkaa-konsertit ovat valloittaneet Suomen eri kaupungit ja nyt on ensimmäisen Vanhuus Rokkaa risteilyn vuoro Viking Mariellalla 3.-5.11.2014 reitillä Helsinki-Tukholma-Helsinki.

Mukana suositut huippuartistit

Vanhuus Rokkaa risteilyn artisteina mm. Laura Voutilainen, Pave Maijanen, Vicky Rosti, Olli Lindholm sekä Housebändi Hampaattomat kapellimestarinaan Pekka Siistonen. Menomatkalla mukana Vanhuus Rokkaa konserttikiertueelta tuttu äänitaiteilja, imitaattori ja hauskuuttaja Heikki Hilander. Risteilyllä esiintyy lisäksi myös maskeeraaja- ja meikkitaiteilija Raili Hulkkonen sekä luvassa myös muita mukavia yllätyksiä. Muistathan varata varaamosta paikkasi etukäteen Raili Hulkkosen luennolle, paikkoja on rajoitetusti!

Vanhuus ei ole taakka, vaan rikkaus, joka rokkaa!

Lisästietoja: www.vanhuusrokkaa.fi
Oikeudet mahdollisiin muutoksiin pidätetään.

Valitse Muuta hakua kohdassa lähtöpaikka ja lähtijämäärä

Vanhuus Rokkaa -risteily 3.-5.11.2014 10.01.2014 15:31 X

Maailman ensimmäinen Vanhuus rokkaa -risteily seilataan 3.-5.11.2014. Jo kolmena edellisenä keväänä suomalaisen seniorityön puolesta järjestetyt Vanhuus Rokkaa-konsertit ovat valloittaneet Suomen eri kaupungit ja nyt on ensimmäisen Vanhuus Rokkaa risteilyn vuoro Viking Mariellalla 3.-5.11.2014 reitillä Helsinki-Tukholma-Helsinki.

Mukana suositut huippuartistit

Vanhuus Rokkaa risteilyn artisteina mm. Laura Voutilainen, Pave Maijanen, Vicky Rosti, Olli Lindholm sekä Housebändi Hampaattomat kapellimestarinaan Pekka Siistonen. Menomatkalla mukana Vanhuus Rokkaa konserttikiertueelta tuttu äänitaiteilija, imitaattori ja hauskuuttaja Heikki Hilander. Risteilyllä esiintyy lisäksi myös maskeeraaja- ja meikkitaiteilija Raili Hulkkonen sekä luvassa myös muita mukavia yllätyksiä. Muistathan varata varaamosta paikkasi etukäteen Raili Hulkkosen luennolle, paikkoja on rajoitetusti!

Vanhuus ei ole taakka, vaan rikkaus, joka rokkaa!

Lisästietoja: www.vanhuusrokkaa.fi
Oikeudet mahdollisiin muutoksiin pidätetään.

Kaupunkiloma Pyhajärvelle 10.12.2013 08:31 X

Etelä-Viron vaihtelevassa maastossa, Viron kauneimman järven rannan välittömässä läheisyydessä sijaitseva Pyhajärve Spa & Holiday Resort on nykyaikainen ja valoisa lomakeskus, luonnonkauniissa maisemassa.

Pyhajarve 4 yön hotellimatka

Kaupunkiloma luonnonkauniissa Pyhajärven maisemissa, monipuolisten aktiviteettimahdollisuuksien sekä kylpyläpalveluiden äärellä, on kaikkea mitä leppoisalta kaupunkilomalta voi toivoa. Viiden päivän aikana (su-to) ehdit helliä itseäsi ylellisillä vartalonhoidoilla ja nauttia henkilökohtaisesta huolenpidosta... Sitä lupaa Pyhajärve Spa asiakkailleen.

Pyhajarve 3 yön hotellimatka

Pyhajärven suurenmoinen luonto takaa hyvät mahdollisuudet ulkoiluun – ja aktiiviselle lomailijalle ympäristö tarjoaa mitä parhaimmat puitteet kuntoiluun. Todellinen kylpyläkeidas kiireettömässä tunnelmassa. Neljän päivän matkapaketit alkavat torstaina ja päättyvät sunnuntaina.

Pyhajärve - Viron luonnonkaunis lomakohde 09.12.2013 13:42 X

Kauniin Etelä-Viron maisemissa ja luonnonkauniin Pyhajärven äärellä sijaitsee nykyaikaiseksi lomanviettokohteeksi entisöity idyllinen kartanomiljöö. Pyhajärven kylpylä on omiaan kehon ja mielen hemmotteluun. Rauhallinen ja kiireetön ilmapiiri sekä lomakeskuksen ja lähiympäristön monipuoliset ulkoilu- ja urheilumahdollisuudet kutsuvat niin nautiskelijoita kuin aktiiviliikkujiakin.

Iloiset pikkujouluristeilyt Vaasasta 25.11.2013 09:52 X

Tervetuloa viettämään pikkujoulua merellä!

Viitenä perjantaina marras- ja joulukuussa järjestetään pikkujouluristeilyjä erikoisaikataululla. Laiva lähtee Vaasasta kello 16:00 ja pyörähtää vain Uumajassa. Takaisin Vaasassa ollaan kello 01:00.

Laivalla on joulupöytä katettuna. Baarissa voi tanssia orkesterin tahtiin ja lisäksi laivalla järjestetyssä diskossa DJ soittaa musiikkia koko matkan. Voit myös tehdä joululahjaostoksia laivan myymälästä.

Elävää musiikkia laivalla!

Elävää musiikkia laivalla:
14.11 Seija Rankinen trio
22.11 Farzons
28.11 Pop Dean
5.12 Soundwaves
12.12 Fenix Orkester

Roxette-konserttimatka Tallinnaan 22.10.2013 09:24 X

25 vuotta sitten Roxette löi itsensä läpi "The Look" -kappaleellaan. Siitä alkoi yhtyeen hurja menestys maailmalla! Lähde Matkapoikien valmiille konserttimatkalle katsomaan miten yhtye on säilyttänyt asemansa musiikkimaailmassa.

Roxette esiintyy Tallinnan Saku Suurhallissa 23.11.2014!

Roxette

Vuonna 1986 perustettu Roxette on ruotsalainen pop-yhtye, joka oli 1900-luvun alussa yksi maailman suosituimmista yhtyeistä. Roxetten tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa "The Look", "It Must Have Been Love", "Listen to Your Heart", "Joyride", "Fading Like a Flower", "Milk and Toast and Honey" sekä "Sleeping in My Car". Yhtye koostuu laulaja Marie Fredrikssonista ja säveltäjä-sanoittaja Per Gesslestä.Yhtyeen yhdeksäs studioalbumi, Travelling, julkaistiin maaliskuussa 2012.

Evita-musikaalimatka 22.10.2013 08:21 X

Evita-musikaali kertoo Argentiinan presidentin Juan Perónin vaimon Eva Perónin elämästä toisen nykyajan ikonin Ché Guevaran kertomana.

Evita-musikaalimatka Tallinnaan

Sekä Evita että Ché Guevara symboloivat popkulttuurissa tiettyjä naiiveja uskomuksia: uskoa parempaan maailmaan sekä elämää, joka uhrataan köyhien ja sorrettujen puolesta. Ne ovat myyttejä, jotka perustuvat omalla tavallaan Kristuksen esimerkkiin. Itse asiassa ei tiedetä tapasivatko Ché Guevara ja Evita Perón todellisuudessa milloinkaan… Andrew Lloyd Webberin Evitasta on muodostunut musikaaliklassikko sanan parhaassa merkityksessä.

Esitys on vironkielinen, tekstitys on suomeksi ja englanniksi.

Valmis musikaalipakettimme sisältää kaiken olennaisen - laivaylitykset, hotellimajoituksen aamiaisineen sekä musikaaliliput.

Kreikan saaristoristeily Venetsiasta 9pv **UUTUUS** 03.10.2013 12:20 X

Lähde risteilylle Venetsiasta Kreikan kiehtoville saarille Splendour of the Seas -laivan saattelemana. Hurmaannu kohdekaupunkien historiasta ja anna alueen kauneuden viedä mennessään. Turkoosinsinisen meren lumoavissa kohteissa on runsaasti aikaa nauttia laivan tarjoamista palveluista.

Splendour of the Seas

Splendour of the Seas on Vision-luokan laiva. Vision-luokan laivoilla vallitsee lämmin ja viihtyisä tunnelma. Laivalla on valoa antavia lasikattoja, kattoikkunoita ja ikkunaseiniä, jonka takia Vision-luokan laivoja kutsutaankin valon laivoiksi. Laivalla on monipuolista tarjontaa kaikille. Laiva on remontoitu 2012, jolloin sinne on lisätty parvekehyttejä ja useampia viihde- ja ostostiloja. Laiva tarjoaa valikoiman erilaisia ravintoloita, laajan viihdetarjonnan, ensiluokkaisen kuntokeskuksen ja kylpylän, 18-reiän minigolfradan, kiipeilyseinän ja suuren nuorisoalueen.

Lähtö loppuunmyyty!

Lähtö 19.9.2014, reitti: Venetsia - Montenegro - Korfu - Ateena - Mykonos - Argostoli - Venetsia

Kreikan saaristoristeily Venetsiasta 9pv **UUTUUS** 03.10.2013 12:20 X

Lähde risteilylle Venetsiasta Kreikan kiehtoville saarille Splendour of the Seas -laivan saattelemana. Hurmaannu kohdekaupunkien historiasta ja anna alueen kauneuden viedä mennessään. Turkoosinsinisen meren lumoavissa kohteissa on runsaasti aikaa nauttia laivan tarjoamista palveluista.

Splendour of the Seas

Splendour of the Seas on Vision-luokan laiva. Vision-luokan laivoilla vallitsee lämmin ja viihtyisä tunnelma. Laivalla on valoa antavia lasikattoja, kattoikkunoita ja ikkunaseiniä, jonka takia Vision-luokan laivoja kutsutaankin valon laivoiksi. Laivalla on monipuolista tarjontaa kaikille. Laiva on remontoitu 2012, jolloin sinne on lisätty parvekehyttejä ja useampia viihde- ja ostostiloja. Laiva tarjoaa valikoiman erilaisia ravintoloita, laajan viihdetarjonnan, ensiluokkaisen kuntokeskuksen ja kylpylän, 18-reiän minigolfradan, kiipeilyseinän ja suuren nuorisoalueen.

Lähtö loppuunmyyty!

Lähtö 19.9.2014, reitti: Venetsia - Montenegro - Korfu - Ateena - Mykonos - Argostoli - Venetsia

Peloponnesos - antiikin Kreikka 8pv **UUTUUS** 25.09.2013 07:25 X

Lähde kiertomatkalle Kreikkaan Peloponnesoksen niemimaalle. Vehreä luonto, henkeäsalpaavat maisemat sekä antiikin Kreikan historia tarjoavat unohtumattoman matkan. Peloponnesos - aitoa Kreikkaa parhaimmillaan!

Kreikan kiertomatka - Peloponnesos

Peloponnesos on Kreikassa sijaitseva suuri niemimaa ja se on myös yksi vuoden 2014 uutuuskohteistamme. Peloponnesoksen kuuluisimpiin paikkoihin kuuluu Olympialehto, paikka jossa Olympialaiset ovat syntyneet. Joka neljäs vuosi tästä paikasta noudetaan vieläkin olympiatuli, joka kiertää maailmaa päätyen aina Olympialaisten pitopaikkaan.

Suurin osa niemimaasta on hyvin rauhallista maaseutua, pieniä kyliä, joissa saa todellista tuntua aidosta kreikkalaisesta elämästä. Tämän matkan aikana tutustumme mm. Nafplionin, Kalamatan, Gythionin Olympian ja Delphin pikkukaupunkeihin. Miljoonakaupunki Ateena ja historiallinen Akropolis-kukkula kruunaavat kierroksen.

Antiikin Kreikka

Tältä matkalta ei puutu historian havinaa. Tutustumiskohteina ovat mm. Epidauroksen kuuluisa amfiteatteri, jonka akustiikka on hämmästyttänyt liki 2500 vuoden ajan sekä Korintin arkeologinen alue, jossa Apostoli Paavali asui useamman vuoden ajan. Myös Delphin kaupungissa tutustumme arkeologiseen alueeseen, joka on kuuluisa antiikin ajan oraakkelistaan. Ennuspapitar Pythia lausui Apollonin temppelissä haltioituneessa tilassa sekavia ennustuksia vastauksena niihin kysymyksiin, joita hänelle esitettiin. Matkan päätteeksi tutustumme vielä Akropolis-kukkulaan sekä uuteen Akropolis-museoon Ateenassa.

Vuoden 2014 matkat loppuunmyyty!

 

Yleisurheilugaala Baltic Queenilla 22. - 23.11.2014 01.10.2013 07:21 X

Tule mukaan yleisurheilukauden päätösjuhlaan - Yleisurheilugaalaan ja juhli vuoden menestyjien mukana!

Suomen Urheiluliiton järjestämässä Yleisurheilugaalassa ovat paikalla kaikki vuoden parhaimmat kotimaiset yleisurheilijat ja illan aikana nähdään välähdyksiä kuluneesta yleisurheiluvuodesta. Tutuun tapaan laivalla kisataan yhdessä myös yleisurheiluvisailun merkeissä!

Illan juontaa Ville Klinga ja vauhtia iltaan tuo DIVET SHOW, joka on Suomen palkituimman dragshowartistin Marko Vainion luoma kansainvälisen tason show, jossa lavalla nähdään kymmenittäin tähtiä meiltä ja maailmalta upeasti parodioituina!

Varaa paikkasi vaikka koko seurallesi sekä gaalaan että risteilylle ja ole mukana yleisurheiluperheen yhteisessä juhlassa. Pyydä tarjous ryhmällesi ryhmat@matkapojat.fi

Yleisurheilugaalaan liittyvät tiedustelut sul@matkapojat.fi
Lataa risteilyesite tästä

Kroatia-Montenegro 6pv **UUTUUS** 18.09.2013 06:37 X

Etsitpä sitten kulttuuria, historiaa, rantoja tai hyvää ruokaa, Kroatian Dubrovnikista ja Montenegrosta löydät sen varmasti. Näille Adrianmeren helmille on helppo menettää sydämensä!

Dubrovnik

Dubrovnik on kiistatta yksi Adrianmeren säihkyvimmistä aarteista. Erinomaisesti säilynyt ja entisöity vanha kaupunki, puhdas ja kirkas Välimeri sekä monet kulttuuritapahtumat tekevät Dubrovnikista kiinnostavan matkakohteen. Dubrovnikin sydän on muurien suojaama keskiaikainen vanha kaupunki. Muurien ulkopuolella avautuu puolestaan aivan toisenlainen maailma nykyaikaiseen Dubrovnikiin.

Montenegro

Matkan aikana teemme kokopäiväretken Kroatian naapurimaahan Montenegroon, joka on tunnettu upeista vuoristomaisemistaan. Päivän aikana tutustumme Unescon maailmanperintölistalle kuuluvan Kotorin lahden maisemiin ja vanhaan kaupunkiin. Teemme myös kävelukierroksen Budvan kaupungissa, joka tunnetaan muun muassa idyllisestä pienestä vanhasta kaupungistaan. Montenegron rannikkokaupunkien arkkitehtuurissa ja ruokakulttuurissa näkyy Venetsian aikakauden vaikutus.

Vuoden 2014 lähdöt loppuunmyyty!

Jouluristeily Viking Grace 10.09.2013 12:20 X

Vietä ainutlaatuinen ja unohtumaton joulu ja lähde jouluristeilylle Viking Gracella. Tunnelmallista matkantekoa, herkuttelua, hemmottelua, hyvää seuraa ja viihdettä vailla vertaa - tätä kaikkea ja paljon muuta on Viking Grace jouluristeily!

Viking Grace Jouluristeily Turusta

Jouluristeilyn esiintyjänä on Janne Tulkki & Elixir Show Band. Mukana myös lasten suosikit joulupukki sekä Simpsons.

Lontoo ja Kentin maaseutu 4pv 12.09.2013 09:25 X

Olympialaisten jälkihuumassa kylpevä Lontoo on shoppailijan, hyvän ruoan ystävän ja kulttuurista kiinnostuneen mekka. Lontoo tarjoaa aina jotain uutta ja siksi se vetää väkeä luokseen vuosi toisensa jälkeen.

Lontoo

Lontoo on yksi maailman monipuolisimmista ja vaikuttavimmista kaupungeista. Se tuo toisille mieleen huippuluokan musikaalit, esitykset ja monipuoliset ostosmahdollisuudet. Toisille vertaansa vailla olevat museot, galleriat ja historialliset näyttämöt, joilla maailman suuria suuntaviivoja ovat piirtäneet niin poliitikot, sotilaat kuin kirjallisuuden merkkihenkilöt. Pubi- ja klubikulttuuria unohtamatta.

Kentin maaseutu

Toisena matkapäivänä teemme retken Kentin maakuntaan, jossa tutustumme Chatmanin satamakaupunkiin, jonka historiallinen telakka on kansainvälinen suojelukohde. Täällä kuvataan myös tv:stä tuttua Kätilöt-sarjaa (Call the Midwife). Nautimme lounaan telakan komisarion talossa, jossa on 1950-luvun henkinen ravintola. Tutustumme myös Heverin linnaan ja sen upeaan puutarhaan. Maaseutu-retki sisältyy matkan hintaan!

Harry Potter

Jos olet kiinnostunut Harry Potterista, tämä retki on sinulle! Lähde mukaan hiljattain avatulle Warner Brothers -filmistudiolle, jossa kuvattiin osia kaikista Harry Potter -elokuvista. Opastetun kierroksen aikana näemme proppeja, asusteita ja muuta tavaraa, jota käytettiin elokuvissa. Näemme myös miten elokuviin luotiin taikaa: miten Harry lensi luudallaan ja miten näkymättömyysviitta toimi! Kierroksen opastus englanninkielisellä audio-oppaalla.
Retken hinta 139 €/hlö. Toteutuminen edellyttää vähintään 10 osallistujaa.

Pikkujoulut Tallinnassa 06.09.2013 10:55 X

Lähde iloiseen pikkujoulunviettoon Tallinnaan! Matkapoikien lähdöillä pidetään hauskaa, nautitaan hotelli Meriton Grand Conference & Span tanssillisesta ohjelmasta suomalaismusiikin kera - maukkaita aterioita unohtamatta! Tervetuloa mukaan.

 

Pikkujoulun 2 erikoislähtöä, joissa tanssillista ohjelmaa ja suomalaismusiikkia, ovat 23.11. ja 30.11.

Varmista paikkasi ajoissa!

Pikkujoulu Tallinnassa, Meriton Grand Conference & Spa
Matka Matkan
kesto
Matkan
ajankohta
Matkan
hinta
Tanssilliset pikkujoulut, Meriton Grand Conference & Spa 2 pv 23.11.2013 109 €/hlö Varaa
Tanssilliset pikkujoulut, Meriton Grand Conference & Spa 2 pv 30.11.2013 109 €/hlö Varaa

Jouluinen matka St.Olav hotelliin Tallinnaan 06.09.2013 10:49 X

Tunnelmallinen Tallinna odottaa joulunviettäjiään. Majoitu St.Olav hotellissa, joka on yksi Tallinnan vanhan kaupungin suurimpia hotelleja.

St. Olav hotelli sijaitsee hyvällä paikalla vain 220 m päässä Raekoja-aukiolta. Historiallisessa hotellirakennuksessa huoneet on sisustettu antiikkihuonekaluin joista yksikään ei ole samanlainen.

Matkatoimisto Matkapojat palvelee 01.10.2012 08:17 X

>>Matkatoimisto Matkapojat palvelee sinua jo 35 vuoden kokemuksella
>>Näin tavoitat matkatoimistomme myyntipalvelun ja löydät paikallismyymälät

Matkatoimisto Matkapojat palvelee sinua jo 35 vuoden kokemuksella!

Matkatoimisto Matkapojat tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia matkapalveluita jo 35 vuoden kokemuksella. Matkatoimisto Matkapojat on Suomen suurin lähialuematkojen myyjä ja matkanjärjestäjä ja kauttamme matkustaa vuosittain yli puoli miljoonaa laivamatkustajaa. Olemme tunnettu ja luotettu suomalainen AAA-luokituksen matkatoimisto, joka palvelee paikallisesti omin myyntitoimistoin 15 paikkakunnalla, sekä valtakunnallisesti puhelinpalvelulla että globaalisti verkkokaupalla.

Näin matkatoimistomme myyntipalvelu ja paikallistoimistot palvelevat

Matkatoimistomme palvelevat Sinua ammattitaitoisesti kaikissa matka-asioissa, olipa kysessä vapaa-ajan matkustus, ryhmämatkustus tai yritysten liikematkustus. Tervetuloa palveltavaksi!

Matkapojat yhteystiedot
Paikkakunta Osoite Avoinna
Helsinki Katajanokanlaituri 8, 00160 Puhelinmyyntipalvelu
Jyväskylä Kauppakatu 18, 40100 ma-pe 09:00-17:00
Kotka Keskuskatu 10 Kauppakeskus Pasaati 2.krs, 48100 ma-to 09:30–17:00, pe 09:30–16:00
Kouvola Keskikatu 8, 45100 ma-pe 09:00-17:00
Lahti Vapaudenkatu 18, 15110 ma-pe 10:00-17:00
Lappeenranta Koulukatu 9 , 53100 ma-pe 09:00-16:00
Mikkeli Maaherrankatu 26, 50100 ma-pe 09:00-17:00
Pori Eteläkauppatori 2, 28100 ma-pe 09:00-17:00
Rauma Nortamonkatu 18, 26100 ma-pe 09:00-16:00
Sastamala Puistokatu 6, 38200 ma-to 09:00-17:00, pe 09.00-15.00
Savonlinna Kirkkokatu 5, 57100 ma-pe 09:00-17:00
Seinäjoki Kalevankatu 14, 60100 ma-pe 09:00-17:00
Tampere Tuomiokirkonkatu 19, 33100 ma-to 09:00-17:00 / pe 09:00-15:00
Turku Kristiinankatu 10, 20100 ma-pe 09:00-17:00
Vaasa Kauppapuistikko 18, 65100 ma-pe 10:00-17:00

Lahjakortti 01.10.2012 08:36 X

>> Lahjakortti joka vie matkaelämyksiin
>> Miksi lahjakortti on niin hyvä?
>> Lahjakortti palvelee myös yritysten tarpeita

Lahjakortti joka vie matkaelämyksiin

Anna lahjaksi lahjakortti, joka vie saajansa kohti ikimuistoisia matkaelämyksiä. Lahjakortin voi astettaa halutulle euromääräiselle summalle tai valita valmiiden matkalahjapakettien joukosta. Matkalahjapakettien valikoimasta löytyy sopivia vaihtoehtoja niin naisille, miehille, pariskunnille, nuorille, vastavalmistuneille sekä myös yrityksille. Miltä kuulostaisi SPA romanssi kahdelle tai Ylellisesti Tallinnassa matkalahjapaketti? Entä Shoppailuloma Tukholmassa tai Pidennetty viikonloppu kylpylässä? Klikkaa sisään matkalahjaostoksille ja yllätä iloisella matkalahjalla.

Miksi lahjakortti on niin hyvä?

Lahjakortti on helppo ja nopea tapa hoitaa lahja-asiat. Verkosta hankittuna tarvitset siihen vain internet-yhteyden ja sen jälkeen voit tilata lahjan, liittää oman tervehdyksesi ja lähettää lahjasi. Halutessasi lahja toimitetaan saajan sähköpostiin heti tilauksen maksamisen jälkeen. Lahjakorttimme ostaminen on myös turvallista, sillä internet maksut tapahtuvat Suomen Verkkomaksujen kautta, joka takaa tietoturvallisen ja varman verkkomaksamisen. Lahjakortti edustaa myös nykyaikaa ja valinnan vapautta, jossa ajatus on tärkeintä ja lahjakortin saajalle lunastuspalvelut monipuolisesti saatavilla. Lahjakortin voit myös hankkia milloin tahansa, sillä lahjakorttikauppamme verkossa palvelee vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Lahjakortin voimassaolo on myös asetettu ystävällisen pitkäksi, jolloin lahjan saaja ehtii rauhassa tutustumaan matkavaihtoehtoihin ja valita sopivimman matkustusajankohdan. 

Lahjakortti myös yritysten tarpeisiin

Uutuutena tarjoamme lahjakortteja nyt myös yritysten erityistarpeisiin. Yritykset voi hankkia lahjakortin kätevästi verkkopalvelustamme ja asettaa lahjakortit halutulle summalle sekä tarvittavalle henkilömäärälle. Näin isommankin yrityksen joulu- ja henkilöstömuistamiset hoituvat kätevästi ilman suurta ajallista panostusta, valmiiksi tulostettuina, pakattuina ja toimitettuna. Suosittelemme lahjakorttejamme myös henkilökunnan merkkipäivä- ja palkitsemistarkoituksiin. Tervetuloa yritysten matkalahjakauppaan!

Viking Line 01.10.2012 08:22 X

>> Risteile Viking Linella Helsingistä tai Turusta
>> Viking Line hurmaa Itämeren huippuviihteellä
>> Viking Linella koet makunautintoja kielelle ja mielelle
>> Lähde Viking Linen risteilylle ja varaa matka jo tänään!  

Viking Line vie risteilylle Helsingistä tai Turusta

Olipa mielessäsi lyhyempi irtiotto tai vähän pidempi pistäytyminen merellä, Viking Line tarjoaa merellistä tunnelmaa kaikilla herkuilla. Viking Linen Punaisilla Laivoilla sinua odottavat ainutlaatuiset elämykset herkuttelusta viihdeohjelmaan ja iloiseen yhdessäoloon sekä tietenkin aina lämmin palvelu. Risteilyyn on helppo yhdistää mukava kaupunkilomapäivä tai parikin joko Tukholmassa tai Tallinnassa. 

Viking Line hurmaa Itämeren huippuviihteellä

Viking Line tuo Punaisille Laivoilleen huippuviihdettä, jota on täysin mahdotonta vastustaa. Merimatkan aikana voit sukeltaa tähtisateeseen kuumimpien huippuartistien kuin kestosuosikkienkin saattelemana. Viking Line risteilyllä ei aika käy pitkäksi, sillä ja upeat show-teemat hurmaavat jokaisen ja mukaan mahtuu myös tanssia, biletystä, stand upia, karaokea, onnenpelejä sekä erilaisia visailuja, kisailuja ja erityisesti lapsille suunnattua puuhaa, pelejä ja muita hauskuutuksia. Viking Linen upea viihdetarjonta virittää tunnelman kattoon!

Viking Linella koet makunautintoja kielelle ja mielelle

Viking Line sen tietää, hyvä ruoka on puoli risteilyä. Anna Punaisten Laivojen johdattaa herkullisiin makuelämyksiin kauniiden merimaisemien keskellä. Kiireetön ruokailu on yksi matkan kohokohdista ja monipuolinen tarjonta vie niin nälän kuin kielenkin mennessään. Ja aina löytyy myös aikaa hieman shoppailla. Viking Linella teet laatuostoksia ja shoppailet edullisesta laatuvalikoimasta. Tax-free myymälät palvelevat Tukholman reiteillä ja Viking XPRS:llä Helsingistä Tallinnaan voit tehdä ostoksia Shopping Worldissä. Lähde Viking Linen risteilylle ja varaa matkasi jo tänään!

Viking Line risteilyt
Risteily: Laiva: Matkan kesto:
Päivä Tukholmassa risteilyt Helsingistä Viking Mariella / Viking Gabriella 3 pv
Päivä Tukholmassa risteilyt Turusta Viking Grace ja Amorella 3 pv
Miniristeily Turusta Tukholmaan Viking Grace 2 pv
Päiväristeily Tallinnaan Viking XPRS 1 pv
Ostosristeily Tallinnaan Viking XPRS 2 pv

Risteilyt 28.09.2012 07:28 X

>> Risteilyt ovat elämyksiä täynnä
>> Millainen risteily - sellainen loma 
>> Aloita risteily jo omalta kotipaikkakunnaltasi 
>> Risteilyt Itämeren parhailla laivoilla

Risteilyt ovat elämyksiä täynnä

Risteilyt ovat iloinen ja helppo tapa lähteä viettämään mukavaa lyhytlomaa. Itämeren upeat risteilylaivat vievät matkailijan nauttimaan monipuolisesta huippuviihteestä, erilaisten keittiöiden maistuvista herkuista, edullisista ostoksista sekä tietenkin myös lapsiperheille suunnatusta mukavasta ohjelmasta. Myös hyvän olon osastot tarjoavat tasokkaita hoitoja ja saunaosastojen lämpimiä nautintoja. Risteily kuuluu lomaan!

Millainen risteily, sellainen loma!

Nautitko viihteestä vai oletko kulinaristi ja hyvän ruoan ystävä? Tai onko mielessä pikainen piipahdus Tallinnaan ostoksille tai aina ihanaan Tukholmaan? Entä miltä kuulostaisi risteily upeaan Pietariin viisumivapaasti ja helposti? Oli niin tai näin, laajasta risteilyvalikoimasta löytyy aina sopiva vaihtoehto. Tutustu vaihtoehtoihin ja lähde rohkeasti mukaan joko yksin, kaksin, koko perheen voimin tai vaikka isommalla porukalla. Risteily on juuri sellainen millainen Sinä itse haluat.

Aloita ristely jo omalta kotipaikkakunnaltasi

Tiesithän, että risteily alkaa jo kotipaikkakunnaltasi. Kun liität risteilyvaraukseesi kätevät ja edulliset liityntäkuljetukset suoraan satamaan, on matkanteko entistä helpompaa. Bussiosuudet taittuvat tasokkailla tilausbusseilla ammattitaitoisten kuljettajien palveluksessa. Monipuolinen reittiverkosto kattaa lähes koko eteläisen Suomen joten kuljetukselliselle risteilylle pääsee lähes päivittäin.  

Risteilyt Itämeren parhailla laivoilla

Risteily isolla laivalla on aina elämys. Suuret ja perinteikkäät varustamot liikennöivät Itämeren parhailla aluksilla tarjoten upeat puitteet ikimuistoisille risteilymatkoille. Yhdessä Viking Line, Tallink Silja ja ST. Peters Line kuljettavat vuosittain lukuisan määrän ihmisiä lomalle Tukholmaan, Tallinnaan ja Pietariin.

Pärnu 01.10.2012 08:30 X

>> Pärnu hurmaa kesällä ja talvella
>> Pärnussa nautit kylpylähoidoista
>> Pärnu sopii kaikille

Pärnu hurmaa kesällä ja talvella

Pärnu on eteläisen Viron idyllinen rannikkokaupunki, jonka juuret ajoittuvat yli 750 vuoden taakse. Pärnusta löytyy paljon vehreitä puistoja ja kaupungin halki virtaa Pärnujoki. Merenrantaa kaunistaa hieno valkoinen hiekka, eikä siis ihme, että Pärnua kutsutaankin Viron kesäpääkaupungiksi. Pärnu on myös yksi Viron perinteisistä kylpyläkaupungeista. Nykyaikaiset kylpylähotellit ja niiden tarjoamat palvelut ovatkin Pärnun ehdoton vetonaula kesäajan ulkopuolella. Myös tunnelmallinen joulunaika houkuttelee matkailijoita rauhoittumaan ja nauttimaan Pärnun leppoisasta tunnelmasta.

Pärnussa nautit kylpylähoidoista

Pärnun modernit kylpylät ovat todellisia hyvinvointikeskuksia. Ne tarjoavat lukuisan määrän erilaisia hyvän olon palveluita. Kylpylähotelleja löytyy Pärnusta useita. Suosittuja kylpyläpaketteja ovat lyhyehköt virkistyslomat ja hemmottelulomat sekä yli viikon mittaiset kylpylälomat.   

Pärnu sopii kaikille

Pärnussa lomaa voi viettää juuri niin kuin itse haluaa. Kaupunkilomaan kannattaa liittää mukavia retkiä, jotka tutustuttavat paremmin Pärnun historiaan ja nähtävyyksiin. Kylpylähoitojen lisääminen onnistuu hyvin myös vasta paikanpäällä. Kesäisin Pärnun hiekkarannat ovat lapsiperheiden ja auringonpalvojien ehdoton suosikkipaikka. Jos et vielä ole vieraillut Pärnussa, niin sinne kannattaa lähteä heti seuraavalla lomamatkalla.


 

Pietari 01.10.2012 08:29 X

>> Pietari - Pohjolan Venetsia
>> Pietariin viisumivapaasti ja helposti
>> Haluatko lähteä Pietariin isommalla ryhmällä?

Pietari - Pohjolan Venetsia

Pietari on vilkas ja elämää sykkivä metropoli. Noin 5 miljoonan asukkaan Pietaria pidetään Venäjän kulttuurin keskuksena, sillä kaupungista löytyy ainutlaatuisia arkitehtuurisia nähtävyyksiä, kirkkoja ja museoita. Näistä merkittävimpänä voidaan mainita maailmankuulu taidemuseo, Eremitaasi. Pietarin lukuisat historialliset nähtävyydet ja hivenen Venetsiaa muistuttavat piirteet ihastuttavat matkailijoita ja tarjoavat vierailijoille uutta nähtävää yhä uudelleen ja uudelleen.

Pietariin viisumivapaasti ja helposti

Nyt voit matkustaa Pietariin viisumivapaasti. Uudet viisumivapaat risteily- ja laiva-hotellipaketit vievät helposti ja vaivattomasti keskelle Pietarin upeita nähtävyyksiä. Päivä Pietarissa risteilymatkalla majoitutaan laivalla mennen tullen. Laiva-hotellipaketissa majoitutaan laivayöpymisten lisäksi tasokkaassa keskustahotellissa. Matka alkaa Helsingistä St. Peters Line varustamon laivalla. Tilausajobussimme kulkee mukana Pietariin asti ja perillä on mahdollisuus osallistua kaupunkikiertoajelulle. Matkaan voi myös yhdistää liityntäkuljetukset omalta kotipaikkakunnalta satamaan.

Haluatko lähteä Pietariin isommalla ryhmällä?

Onko mielessä tutustumismatka Pietariin isommalla porukalla? Vai onko työpaikallasi suunnitelmia virkistysmatkasta ulkomaille? Suosittelemme ryhmällenne lämpimästi risteily- ja laiva-hotellipakettejamme Pietariin. Räätälöimme myös tarvittaessa matkan sopimaan juuri teidän tarpeitanne vastaavaksi. Kokeneet ryhmävirkailijamme palvelevat Sinua ammattitaidolla kaikissa ryhmämatkoihin liittyvissä asioissa. Jätä tarjouspyyntö tai ota yhteyttä suoraan ryhmämyyntiimme. 

Tukholma 28.09.2012 06:54 X

>> Tukholma on suomalaisten kestosuosikki
>> Tukholma tarjoa monipuolisen kaupunkiloman
>> Tukholmaan matkaustat edullisilla laivamatkoilla tai lento-laivapaketeilla 

 

Tukholma on suomalaisten kestosuosikki

Tukholma on suomalaislle tuttu ja perinteinen lomakohde jo vuosikymmenten takaa. Kaupungin 14 saarta yhdistyvät kaikkiaan 56 sillalla toisiinsa ja muodostavat yhden maailman kauneimmista pääkaupungeista. Tukholman monipuolisuus ja ihanteellinen sijainti hyvien laivayhteyksien päässä on luonut vankan pohjan vilkaalle ympärivuotiselle matkustukselle. Erilaiset risteilylomat Tukholmaan ovatkin suomalaisille ehkä se juuri se kaikkein tutuin tapa lähteä lyhytloman viettoon. 


Tukholma tarjoaa monipuolisen kaupunkiloman

Tukholma houkuttelee matkailijaa runsaalla kulttuuritarjonnalla, erilaisilla tapahtumilla ja ajanviettotavoilla. Useimmat kohteet ovat sopivasti kävelymatkan päässä. Erilaiset kiertoajelut ja vesibussikuljetukset valottavat myös matkailijalle Tukholman mielenkiintoista historiaa. Ainutlaatuinen ja hyvin säilynyt Vanha kaupunki sijaitsee aivan kaupungin sydämessä sopivan kävelyetäisyyden päässä muusta keskustasta. Huippusuositu Djurgårdenin vehreä saari on matkailijoiden keskuudesssa yksi Tukholman suosituimpia nähtävyyksiä. Siellä löytyy nähtävää ja koettavaa kaikenikäisille, mistä esimerkkeinä maailmankuulu kuninkaallinen Wasa museo, maailman vanhin ulkomuseo Skansen sekä Astrid Lindgrenin satumaailma Junibacken. Huvittelunhaluiset suuntaavat tietysti Grönalundin Tivoliin nauttimaan huvipuiston riemuista.

Tukhomaan matkustat edullisilla laivamatkoilla tai laiva-lentopaketeilla

Tukholmaan on helppo matkustaa Viking Linen ja Silja Linen risteilylaivoilla. Alukset liikennöivät päivittäin sekä Turusta että Helsingistä. Risteilyvaihtoehtoja on useita aina lyhyistä mini- ja päivä Tukholmassa risteilyistä pidempiin omatoimisiin kaupunkilomiin. Uudet laiva-lento-paketit puolestaan yhdistävät samaan matkaan risteilymatkan mukavuuden ja lentomatkan nopeuden.

Tallink Silja 01.10.2012 08:19 X

>>Tallink Siljan risteilyllä heittäydytään irti arjesta
>>Tallink Silja vie Valkoisilla Laivoilla Tukholmaan ja Tallinkin laivoilla Tallinnaan
>>Lomaelämyksiä Tallink Siljan monipuolisilla risteilyillä 

Tallink Siljan risteilyllä heittäydytään irti arjesta

Tallink Siljan risteilylomat ovat lyhytlomia parhaimmillaan! Laivoilta löydät kaiken mitä rentouttavaan lomaan tarvitset, kuten herkullisia makunautintoja erilaisissa ravintoloissa, elämyksiä huippuviihteen parissa, erilaisia ohjelmatuokioita niin lapsille kuin aikuisille, rentoutusta ja hyvää oloa keholle ja mielelle sekä tietenkin edullisia ostoksia. Ja kaiken tämän koet silmiähivelevillä merimaisemilla höystettynä. Heittäydy irti arjesta ja koe unohtumaton risteilyloma Tallink Siljan upeilla laivoilla.

Tallink Siljalla matkustat viihtyisästi Tukholmaan ja Tallinnaan

Kun mielesi tekee risteillä Tukholmaan, astu Silja Linen Valkoisille Laivoille. Helsingin linjan laivoilla ainutlaatuiset kävelykadut ovat laivojen sykkivä sydän. Kävelykatujen varrelta löydät elämyksiä kaikille asiteille. Päivä Tukholmassa risteilyllä koet kaksi erilaista iltaa tyylikkäällä laivalla ja vietät ikimuistoisen päivän Tukholmassa.

Tallinkin superviihtyisällä laivalla matkustat Tallinnaan yön yli vauhdikkaasta hauskanpidosta nauttien! Viihderisteilyillä irtiotto arjesta on helppoa ja viikonloppuisin vauhdikkaan musiikin ystävät pysyvät DJ:n ja bilebändien vauhdissa aina aamuun asti.


Lomaelämyksiä Tallink Siljan monipuolisilla risteilyillä 

Tallink Silja risteilyt
Risteily: Laiva: Matkan kesto:
Päivä Tukholmassa risteilyt Helsingistä Silja Serenade / Silja Symphony 3 pv
Päivä Tukholmassa risteilyt Turusta Baltic Princess ja Silja Galaxy 3 pv
Miniristeily Turusta Tukholmaan Baltic Princess 2 pv
Viihderisteilyt Tallinnaan Baltic Queen 2 pv

Cinderellan 20 h risteilyt 23.08.2013 08:11 X

Itämeren iloisin jouluyllätys on tässä! Suosikkilaiva Cinderella "Cinttu" saapuu vierailulle Helsinki-Tallinna reitille 14.-28.12.2013. Lähde mukaan nauttimaan Tuhkimon tähtivierailusta ja juhlistamaan joulunodotusta!  

Cinderellan 20h viihderisteilyt

Tähtitaivaan kirkkaimpia artisteja, viihteen ilotulitusta ja huippukokki Leif Mannerströmin suunnittelemat joulupöydän herkut - voiko jouluristeilyltä enempää toivoa! Varmista paikkasi heti ja varaa Cinderella risteily jo tänään.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

PAM 062 / Hotellimatka Tallinnaan 29.11.2014 21.08.2013 10:57 X

Hei Pamilainen!

Heitetään vapaalle ja lähdetään joukolla Tallinnaan. Pam 062 tarjoaa jäsenistölleen reilun tuen matkan hintaan!
Matka on tarkoitettu työikäisille jäsenille!

Varaukset puhelimitse tai sähköpostitse:

Matkapojat Oy, Sirpa Aalto
p. 010 2323 881,
sirpa.aalto@matkapojat.fi

Laiva tulee olemaan hyvin täynnä, joten mikäli mietit hytin ja aterioiden varaamista laivamatkoille, ole pikaisesti yhteydessä Sirpaan.

Matkaohjelma:
Lauantai 29.11.2014

klo 8.15 lähtö Vääksy, Kustaantori
klo 8.45 lähtö Lahti, linja-autoaseman tilausajolaituri
klo 8.50 Laune, CM pikavuoropysäkki
klo 10.15 saapuminen Helsinkiin Katajanokalle. Lippujen jako ja laivaan siirtyminen.
klo 11.30 Viking XPRS lähtee Tallinnaan. Lisämaksusta mahdollisuus ruokailuun laivalla.
klo 14.00 saapuminen Tallinnaan
klo 14.30 kuljetus paikallisella bussilla satamasta hotelliin. Majoittuminen Meriton Grand Conference & Spa -hotelliin. Vapaata aikaa.

Sunnuntai 30.11.2014

Aamiainen hotellissa. Vapaata aikaa hotellin sauna- ja allasosastosta nauttimiseen tai vaikka omatoimiseen kaupunkiin tutustumiseen, mm. Raatihuoneentorin joulumarkkinat.
klo 12.00 huoneiden luovutus ja bussikuljetus satamaan.
klo 15.00 lähtöselvitys ja laivaannousu alkaa A-terminaalissa. Laivaannousu viimeistään klo 16.00.
klo 16.30 Viking XPRS lähtee Tallinnasta. Lisämaksusta mahdollisuus ruokailuun laivalla.
klo 19.00 Saapuminen Helsinkiin Katajanokalle. Paluumatkan bussikuljetus lähtee viimeistään puoli tuntia saapumisesta.

Matkan hinta/hlö:
60 € / hlö 2-hengen huoneessa

"Cinderella" Tuhkimo-balettimatka Tallinnaan 21.05.2013 09:14 X

Sergey Prokofievin musiikkiin perustuva Tuhkimo-baletti on suloinen ja värikäs, koko perheelle sopiva kulttuurinautinto.

Jokaisen baletinystävän unelmaesitys!

Yhdistä leppoisa kapunkiloma ja upea kulttuurielämys Tallinnassa. Laivaylitykset nopealla Viking XPRS aluksella ja majoittautuminen Tallinnan päässä keskusta hotellissa.

Kauniit sadut eivät kuulu pelkästään kirjoihin. Vaikkakin joskus elämä tuntuu olevan kuin satua ja joskus satu on luotu kuin elävästä elämästä.
Charles Perraultin satuun pohjautuva tarina, jossa Tuhkimo elää kahden ilkeän sisarpuolensa kanssa, kunnes haltiatar lahjoittaa Tuhkimolle uudet vaatteet tanssiaisia varten ja Tuhkimo rakastuu. Rakkaus ei tunne rajoja - se on elämän taikaa! (Marina Kesler)

Toimistomme 07.05.2013 10:19 X

Helsinki
Katajanokanlaituri 8, 00160
Puhelinmyyntipalvelu 
helsinki@matkapojat.fi

Jyväskylä
Puistokatu 2/Kolmikulma, 40100
ma-pe 09:00-17:00 
jyvaskyla@matkapojat.fi

Kotka
Keskuskatu 10 Kauppakeskus Pasaati 2.krs, 48100
ma-to 09:30–17:00, pe 09:30–16:00 
kotka@matkapojat.fi

Kouvola
Keskikatu 8, 45100 ma-pe 09:00-17:00 
kouvola@matkapojat.fi

Lahti
Vapaudenkatu 18, 15110 ma-pe 09:00-17:00
lahti@matkapojat.fi

Lappeenranta 
Koulukatu 9, 53100
ma-pe 09:00-17:00 
lappeenranta@matkapojat.fi

Mikkeli
Maaherrankatu 26, 50100 
ma-pe 09:00-17:00
mikkeli@matkapojat.fi

Pori
Eteläkauppatori 2, 28100
ma-pe 09:00-17:00
pori@matkapojat.fi

Rauma
Nortamonkatu 18, 26100 
ma-pe 09:00-16:00 
rauma@matkapojat.fi

Sastamala
Puistokatu 6, 38200
ma-to 09:00-17:00, pe 09.00-15.00 
sastamala@matkapojat.fi

Savonlinna
Kirkkokatu 5, 57100
ma-pe 09:00-17:00 
savonlinna@matkapojat.fi

Seinäjoki
Kalevankatu 14, 60100
ma-pe 09:00-17:00 
seinajoki@matkapojat.fi

Tampere
Tuomiokirkonkatu 19, 33100 
ma-to 09:00-17:00 / pe 09:00-15:00 
tampere@matkapojat.fi

Turku
Kristiinankatu 10, 20100 
ma-pe 09:00-17:00 
turku@matkapojat.fi

Vaasa 
Kauppapuistikko 18, 65100 
ma-pe 10:00-17:00 
vaasa@matkapojat.fi

Radisson Blu Tallinn **** 27.04.2013 06:13 X

Radisson Blu tarjoaa parasta perhelomaa Tallinnassa.

Radisson Blu Tallinn

Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla niin liike- ja ostosmatkailijoita kuin Tallinnan viihdetarjontaan tutustuvia ajatellen. Maalauksellisen vanhankaupungin mukulakivikadut, keskiaikaiset rakennukset ja vartiotornit sijaitsevat aivan hotellin läheisyydessä.

Radisson Blu Tallinn huoneet

Matkapoikien perhepaketissa majoitut kahteen erilliseen 30 m2 kokoiseen, tilavaan huoneeseen, joita yhdistää väliovi. Matkapaketissamme majoittuu 2 aikuista edullisesti ja max 4 alle 12-vuotiasta ilmaiseksi, sillä molempiin huoneisiin voi majoittaa kolme henkilöä. Todellinen löytö suuremmallekin perheelle! Radisson Blun runsas buffetaamiaista tarjoillaan klo 11 asti päivittäin. Lounge 24:n kattoterassilla voi ihastella vanhankaupungin ylle avautuvaa näkymää pikkupurtavaa ja houkuttelevia cocktaileja nauttien. Kaikissa huoneissa on maksuton laajakaista sekä langaton yhteys(WiFi).

Meriton Grand Conference & Spa **** 26.04.2013 07:28 X

Meriton Grand Conference & Spa hotelli on uusin kokous- ja kylpylähotelli Tallinnassa.

Kylpylähotelli Meriton Grand Conference & Spa Tallinna

Hotellin keskeisen sijainnin ja Vanhankaupungin läheisyyden ansiosta pääkaupungin nähtävyydet ja liikekeskukset ovat aivan käden ulottuvilla. Meriton Grand Conference & Spa hotellissa on laaja valikoima erityyppisiä huoneita, ravintoloita ja kuntoilu- ja rentoutumispalveluja saman katon alla.

Kylpylä (allasosasto ja saunat) on suljettuna 19.1. – 9.2.2014, vuosihuollon vuoksi.
Hoito-osasto palvelee ja on asiakkaiden käytössä normaalisti.

Meriton Grand Conference & Spa huoneet

Hotellissa on 465 viihtyisää ja toimivaa huonetta: 157 classic-huonetta, 280 standard-huonetta, 12 perhe- huonetta, 13 junior-sviittiä, kaksi saunallista sviittiä sekä Grand-sviitti, jossa on sauna ja poreallas. Kaikissa huoneissa on minibaari, puhelin, säilytyslokero, ilmastointi, televisio, teen- ja kahvinkeittomahdollisuus, hiustenkuivain, kylpytakit ja tossut ja WiFi-yhteys. Huoneen hintaan sisältyvät rajoittamaton kylpylän ja kuntosalin käyttö sekä buffet-aamiainen.

Standard-luokan 2 h huone

Classic-lk 3-4 hengen huone

Sokos Hotel Viru **** 25.04.2013 09:30 X

Mikäli et ole käynyt legendaarisessa Viru –hotellissa, et ole nähnyt koko Tallinnaa

Viru sijaitsee Tallinnan sydämessä parhaalla paikalla

Viru sijaitsee keskellä Tallinnan sykettä: hotellista pääsee suoraan Viru -kauppakeskukseen ja kaupungin huvi- ja taidekeskukset ovat kivenheiton päässä. Sokos Hotel Virussa on laaja valikoima erityyppisiä huoneita, ravintoloita ja viihde- ja rentoutumispalveluja saman katon alla.

Sokos Hotel Viru huoneet

Kodikkaat Standard huoneet on sisustettu trendikkään yksinkertaiseen pohjoismaiseen tyyliin. Kaikissa huoneissa on 32 tuuman taulutelevisio ja ilmainen WiFi-yhteys. Tilavat Superior huoneet tarjoavat liikematkustajille enemmän mukavuuksia ja tilavat työskentelytilat. Kun haluat todella hemmotella itseäsi, omalla saunalla ja mahtavalla näköalalla varustetut yläkerroksissa sijaitsevat Suite huoneistot ja Junior Suite huoneet tekevät matkastasi unohtumattoman. Lapsiperheille suosittelemme Onni Oravan huoneita, joissa on hauska kerrossänky ja monenlaista hupia lapsille.

Standard Twin -huone

Superior Twin -huone

Pärnu-Tallinna -hotelliloma 22.04.2013 09:59 X

Kesän odotettu yhdistelmämatka on nyt myynnissä! Pärnu - Tallinna kaupunkiloma yhdistää leppoisan lekottelun Pärnun upeilla valkohiekkaisilla rannoilla ja kesäisen kaupunkiloman suositussa Tallinnassa. Voiko lomalta siis enempää toivoa!

2 + 2 = 5 päivää ihanaa lomaa!

Jos kokonaisen viikon tai kahden irtiotto tuntuu vaikealta, tämä loma on juuri oikean mittainen. Ja vieläpä sopivan lähellä mutta silti riittävän kaukana. Lyhyet laivamatkat vievät nopeasti Tallinnaan ja sieltä kätevästi kuljetuksella edelleen Pärnuun. Matkanteko on vaivatonta ja pääset nopeasti lekottelemaan Pärnun ihanille rannoille. Perillä Pärnussa majoitutaan kahdeksi yöksi, minkä jälkeen siirrytään kahdeksi yöksi kesäiseen Tallinnaan. Monipuolinen Tallinna on tunnetusti kesäisin tulvillaan mukavaa nähtävää ja koettavaa sekä tietenkin maistuvaa ruokaa ja edullisia ostoksia.

Pärnu - Tallinna lomalla näet paljon ja voit ottaa rennosti

Pärnu - Tallinna kapunkilomalla voit ottaa rennosti ja samalla nähdä paljon. Tällä lomalla monenlaiset lomatoiveet täyttyvät ja matkasta nauttivat niin lapsiperheet, pariskunnat kuin yksinkin matkaavat ikään katsomatta. Lähdöt Pärnu-Tallinna lomille alkavat juhannuksesta 2014 alkaen ja ovat varattavissa sekä verkkokauppamme että myyntipalvelumme kautta.

Koko perheen iloinen kesälomasafari Kolmårdeniin 19.04.2013 09:53 X

Pohjoismaiden suurin eläinpuisto Kolmården sijaitsee Tukholmasta n. 1,5h ajomatkan päässä. Se on oivallinen kohde niin lapsille kuin aikuisillekin. Loma alkaa Viking -laivalla joko Helsingistä tai Turusta.

Kolmårdenissa olet aivan kuin oikealla safarilla!

Koe eksoottiset eläimet ihan läheltä, nähtävää useaksi päiväksi, Seikkaile maailman vahvimman nallen kanssa, safaritunnelmaa ja seikkailun taikaa, suuria tunteita ja suuria elämyksiä. Meren eläimet kohtaat merieläinmaailmassa, jossa näet upeita delfiiniesityksiä, leppoisia hylkeitä paistattelemassa päivää tai viekkaan hain uiskentelemassa altaassaan. Tiikerimaailma on paikka, jossa kohtaat uljaat kissaeläimet aivan viidakon sykkeessä.

Lapsille on Kolmårdenissa eläinten lisäksi paljon muutakin tekemistä: Maailman vahvimman nallen, Bamsen seikkailupuisto, Ruotsin pisin liukumäki sekä suuri leikkipaikka, jossa lapset voivat peuhata yllin kyllin. Useat ravintolat alueella takaavat, että energiaa riittää koko päivän ajan.

Kuvausmatka Lahemaan Kansallispuistoon 27.03.2013 10:12 X

Tervetuloa mukaan syksyn kuvausmatkalle Lahemaan Kansallispuistoon. Lähde matkalle luontomatkailijan silmin. Matkalla pääset ikuistamaan Pohjois-Viron  luonnon ihmeitä parhaaseen puuruska-aikaan lokakuussa. Liikumme vastakohtien maailmassa - metsä ja meri kohtaavat Suomenlahden rannoilla.

Lahemaan Kansallispuisto on Viron vanhin

Lahemaan kansallispuistossa on pitkiä niemimaita ja suuria lahtia pikkusaarineen. Perinteisiä rantakyliä, kartanoita, erilaisia suo- ja metsäalueita sekä jokilaaksoja. Metsä- ja jokiluonnossa kohtaamme paikkoja jotka ovat kuvauksellisia mutta vain harvoille tuttuja - liikumme piilopoluilla. Lahemaan luonnolle tunnusomaista ovat kauniit kivikkorannat, suuret siirtolohkareet, havumetsät ja luonnontilaiset joet. Matkaohjelmaan sisältyy luontokohteiden lisäksi kulttuurikohteita.

Majoitumme kaikki 3 yötä Viinistun hotellissa, perinteisessä kalastajakylässä, Pärispean niemellä, Suomenlahden rannalla. Hotelli ja rantaravintola sijaitsevat entisen kalatehtaan alueella. Huoneista on näkymä avomerelle, Eru lahdelle ja Mohnin saarelle.

Kuvausmatkalle ovat tervetulleita kaikki valokuvauksesta kiinnostuneet; innokkaat valokuvauksen harrastajat tai vasta alkajat, kuvasitpa millä tahansa tyylillä ja kalustolla. Edes valokuvauksen harrastaminen ei ole välttämätöntä, matkakohteista voi nauttia muutenkin. Ohjelmaa riittää neljäksi päiväksi aamusta iltaan, sekä luonto- että kulttuurikohteita.

Joulumatka Miami Beachille 25.03.2013 12:58 X

Miami Beach -  yksi maailman kuuluisimmista lomanviettopaikoista ja rannoista! Täällä koet upean hiekkarannan, huojuvat palmut ja kirkkaansinisen taivaan. Alueen ilmasto on kuin luotu aurinkolomailuun unohtamatta shoppailua ja julkkisten bongailua!

Joulumatka Miami Beachille

Kaupungin ainutlaatuinen erikoisuus on art deco -alue, jonka rakennukset syntyivät hurrikaanin jälkeläisinä. Vuonna 1926 raju myrsky runteli eteläistä Floridaa ja tuhosi Miami Beachin puiset rakennukset. Tilalle rakennettiin uudet talot, art deco -tyylin mukaisesti ja nykyään ne hivelevät silmiä pastellinsävyisinä. Art Deco-alueella ja Ocean Drive -rantakadun varrella on runsaasti ravintoloita ja baareja. Useimmat ovat saaneet vaikutteita Latinalaisen Amerikan maista, joten ilmapiiri on rento.

Shoppailua ja iltaelämää

Collins ja Washington Avenuella sekä Lincoln Roadin kävelykadulla on monia mukavia myymälöitä. Amerikkalaisen tavan mukaan kaupat ovat auki pitkälle iltaan, joten ostosten tekoon voi käyttää päivän kuumimpien tuntien lisäksi myös illan hämyisiä hetkiä. Aikaa ostosten tekoon tarvitaankin, mikäli aikoo koluta kaikki mahdolliset kaupat vaaterekkeineen, elektronisine vempeleineen ja matkamuistoineen. Yksi lomakaan ei yksinkertaisesti riitä kaikkeen.

Tunnelma kohoaa illan huveissa huippuunsa. Miami Beach ei nuku yölläkään, vaan muuttuu päiväsajan rennon urheilullisesta rantakohteesta neonvalojen loisteessa sykkiväksi viihdekeitaaksi. Miami Beachilta löytyy viihdettä, baareja ja yökerhoja joka lähtöön, varsinkin rantakatu Ocean Driven varrelta. Monet kuuluisimmista ja suosituimmista yökerhoista ovat pikkutunneille asti tupaten täynnä väkeä.

Ikäsäännöt 20.02.2013 13:09 X

Matkapojat Oy:n matkoilla on yleisesti 18 vuoden ikäraja.
Risteilymatkoissa noudatamme laivayhtiöiden omia ikäsääntöjä, jolloin ikäraja voi olla myös 21 vuotta.

Matkakohtaiset ikäsäännöt kerrotaan kunkin matkan tiedoissa nk. matkakortissa. Matkan varaaja/matkustaja on vastuussa siitä, että tarvittava matkustuslupa on kunnossa. Mikäli lupa puuttuu tai matkustajalla ei ole riittävästi ikää, Matkapojat Oy ei vastaa siitä matkustajalle aiheutuvista lisäkuluista eikä suorita matkavarauksesta rahanpalautusta.

Matkapojat Oy:n matkoilla:
Mikäli alle 18 v. matkustaa ilman omaa huoltajaa, tarvitaan huoltajan allekirjoittama kirjallinen suostumus.  Lomakepohjan voit tulostaa tästä.

Laivayhtiöiden ikäsäännöt:

Viking Linen ikäsäännöt

Tallink Siljan ikäsäännöt

Nordic Ferry Center / St. Peter Line

Vaasanlaivat

Eckerö Line

Ultimata ABBA-resan 30.01.2013 13:53 X

Lär känna Stockholm på ett lite annorlunda sätt – vi tar er med till platser man bör besöka, men också till platser som har anknytning till Abba och andra svenska artister. 

Tycker du om att sjunga? Oftast kommer vi bara ihåg refrängen! Chans till revansch? Ombord på den guidade bussturen i Stockholm finns sånghäften och vill du tar du i från tårna. Eller så lyssnar du lugnt tillbakalutad till de andras skönsång. Alla sätt är bra och alla sätt är
välkomna! Och givetvis besöker vi nyöppnade ABBA museet.

Adventtimatka Kööpenhaminaan 22.02.2013 08:05 X

Lennä joulumarkkinoiden tunnelmaan Kööpenhaminaan ja anna juhlamielen viedä mukanaan!

Adventtimatka Kööpenhaminaan

Historiallisen Kööpenhaminan suosituimmat joulumarkkinat ovat Tivolissa. Kauniit puutarhat muunnetaan upeasti valaistuksi joulumaaksi, jossa on perinteisiä kojuja, joissa myydään käsitöitä ja herkkuja, peikkokaupunki ja paljon jännittäviä huvipuistolaitteita. Värikkäät Nyhavn-kanaalin joulumarkkinat Kööpenhaminan sydämessä on ehdottomasti koettava. Markkinoiden pienissä kojuissa myydään kaikenlaista tekstiileistä kynttilöihin ja mausteista makkaraan.

Kööpenhaminan joulutorit 4pv 22.02.2013 08:05 X

Lennä joulumarkkinoiden tunnelmaan Kööpenhaminaan ja anna juhlamielen viedä mukanaan!

Adventtimatka Kööpenhaminaan

Historiallisen Kööpenhaminan suosituimmat joulumarkkinat ovat Tivolissa. Kauniit puutarhat muunnetaan upeasti valaistuksi joulumaaksi, jossa on perinteisiä kojuja, joissa myydään käsitöitä ja herkkuja, peikkokaupunki ja paljon jännittäviä huvipuistolaitteita. Värikkäät Nyhavn-kanaalin joulumarkkinat Kööpenhaminan sydämessä on ehdottomasti koettava. Markkinoiden pienissä kojuissa myydään kaikenlaista tekstiileistä kynttilöihin ja mausteista makkaraan.

KL-risteilyt 2014 12.02.2013 10:36 X

Varsinais-Suomen Kansanlähetyksen järjestämillä risteilyillä matkataan Turusta Tukholmaan upealla Viking Gracella. Monipuolisen ohjelman lisäksi matkaan sisältyy maittava meriaamiainen ja Buffet-päivällinen.

Parisuhderisteily  18.-19.10.2014 Viking Grace
Mukana mm. Hanna Ranssi-Matikainen ja Pekka Matikainen, Mari & Martti Ahvenjärvi sekä Seppo Jokinen.
Risteilyohjelman löydät tästä


Valitse Muuta Hakua! -kohdassa lähtöpaikka ja lähtijämäärä.

Italian GP 4.-9.9.2014 11.01.2013 07:21 X

Italian GP, Monzan klassikkoradalla ajetaan syyskuussa. Ferrari -fanit täyttävät katsomot, lähde sinäkin kannustamaan Kimi Räikkönen ja Ferrari voittoon!

F1 Italian GP 4.-9.9.2014

Italian GP ajetaan Milanon lähellä sijaitsevalla Monzan radalla. "La Pista Magica", taianomainen rata, on kisanäyttämön nopein ajettava ja se ajetaankin suurimmaksi osaksi kaasu pohjassa.
Monzan katsomot hohtavat Ferrarin punaista. Ferrari onkin ottanut monta voittoa kotikatsomonsa edessä. Suomalaisvoittoa ei tällä legendaarisella radalla ole vielä nähty, mutta katsotaan mitä Kimi Räikkönen ja Ferrari tekevät vuonna 2014.

Milano

Formula 1, muoti ja La Scalan ooppera, kaikki sulassa sovussa tässä miljoonakaupungissa. Milano on moderni kaupan, teollisuuden ja muodin keskus. Kaupungin ydinkeskusta on pieni ja tärkeimmät nähtävyydet lähellä toisiaan. Lähde formulamatkalle ja vietä samalla muutama ylimääräinen päivä kaupungin vilinässä hyvää ruokaa nauttien.

Lähtö lopuunmyyty!

Italian GP; Matkan tiedot ja matkaohjelma

Belgian GP 22.-25.8.2014 11.01.2013 08:59 X

Belgian Circuit de Spa-Francorchampsin GT:t ovat jännittävää seurattavaa radan haasteellisuuden vuoksi. Lähde mukaan Matkapoikien valmiiksi paketoiduille formulamatkoille!

F1 Belgian GP 22.-25.8.2014

Belgian Spa-Francorchamps sijaitsee Ardennien vuoristossa, lähellä Saksan rajaa. Rata on MM-sarjan pisin (7km) ja monien kuljettajien mielestä hienoin F1-rata. Rata tarjoaa haastavia mutkia ja korkeuseroja, osittais ajetaan myös yleisiä teitä pitkin.  Kuuluisin Span mutkista on Eau Rouge sekä haasteinen Pouhon -kaksoismutka, joiden ajaminen kaasu pohjassa on ollut monille kuljettajille kunnia-asia. Suomalaisten mieliin on ehkä parhaiten jäänyt Mika Häkkisen mielikuvituksellinen Michael Schumacherin ohitus vuonna 2000 sekä Kimi Räikkösen voitot vuosina 2004, 2005, 2007 ja 2009. Majoitumme Liégessa, joka on noin 60km päässä Circuit de Spa-Francorchampsin radalta.

F1 Kimi Räikkönen ja Valtteri Bottas

Palavan kumin katku, moottorien väsymätön ulina, vauhtia ja jännitystä, voittajan samppanjasuihku palkintokorokkeella... Formulamatkoilla koet autourheilun huumaa parhaimmillaan. Matkapoikien formulamatkoilla pääset paikan päälle kokemaan niin harjoitukset, aika-ajot kuin viikonlopun huipentuman, itse kilpailun. Lähde jännittämään suomalaisten puolesta Belgian Spalle!

Lähtö lopuunmyyty!

Belgian GP; matkan tiedot ja matkaohjelma

Ryhmämatkaehdotelmia - teemamatkat 16.01.2013 06:03 X

Paketoimme ryhmällesi Teemamatkat myös omien toiveidenne pohjalta; ota yhteyttä ryhmämyyntiimme puh 010 2323 440 tai sähköpostilla ryhmat@matkapojat.fi

Lisää hyvän olon matkoja löydät klikkaamalla tästä.

Teemamatkat
Teemamatkat kooste 2014 Lue Tarjouspyyntö
Vanhuus rokkaa -risteily Viking Mariellalla 3.-5.11.2014 Lue Tarjouspyyntö
Viking Grace tanssiristeily 12.10.2014 Lue Tarjouspyyntö
Elämäniloa aalloilla -risteily ryhmile lBaltic Princessillä 9.12.2014 Lue Tarjouspyyntö
Kukka- ja puutarhamarkkinat Türissa keväällä 2015, Tallinkilla Lue Tarjouspyyntö
Liikuntamatkat
Liikuntaloma liikuntamix Tallinnassa 2014 Lue Tarjouspyyntö

Hotellimatka Vihulaan 14.01.2013 11:01 X

Tervetuloa viettämään hotelliloma hurmaavassa kartanomiljöössä!

Hotellimatka Vihulaan

Tällä kolmen päivän matkalla sekä mieli että keho saavat hemmottelua osakseen. Kartanohotellissa on myös saunat ja EcoSpa-osasto, johon hoidot on varattava etukäteen. Alueella on kauniit ulkoilumaastot ja paljon erilaisia aktiviteetteja. Aamiainen sisältyy matkan hintaan, Spa hoidot lisämaksusta.

Vihulan kartano

Kartano on täydellinen pakopaikka kiireisestä kaupunkielämästä, herkuttelua ja rentoutumista keskellä kuvauksellista Lahemaan kansallispuistoa, Mustoja-joen varrella ja vain 4km:n päässä Itämeren rannoista. Tämä salattu aarre on säilynyt 1500-luvulta saakka ja on ehdottomasti yksi Viron kauneimmista paikoista. Elegantti kartano koostuu kahdesta päärakennuksesta, 25 muusta historiallisesta rakennuksesta sekä lähes 50 hehtaarista upeaa maaseutua.
Hotellimatka Vihulaan

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Hotellimatkalle Uumajaan 04.01.2013 14:51 X

Yhden yön hotellimatkalla Uumajaan ehdit kokea monenlaista. Voit nauttia vilkkaan kaupungin kulttuuritarjonnasta tai shoppailla isoissa kauppakeskuksissa tai pikku putiikeissa. Kahden päivän matka jossa yöpyminen Scandic Plaza.

Perinteinen joulupöytä on katettu laivalla!

Joulupöytä laivalla 11.11.-23.12. 29 € / aikuinen (ennakkoon ostettuna). Suosittelemme ateriavarauksen tekemistä etukäteen varausvaiheessa.

Uumajan joulumarkkinat kutsuvat! - Gammlian joulumarkkinat 6-7.12.

Koe yksi Uumajan jouluperinteistä. Västerbottenin museon tunnelmallisilla joulumarkkinoilla tapaat ihmisiä, kuulet joululauluja ja voit nauttia glögiä ja leipäjuustoa saamelaisittain avotulen äärellä. Joulumarkkinoilta löydät paikallisia herkkuja joulupöytään ja käsitöitä pukinkonttiin. Bussikuljetus joulumarkkinoille 6.12. sis. matkan hintaan!

Ostosmatka Uumajaan - Päiväristeily 07.01.2013 12:47 X

Reilu neljä tuntia ostosaikaa Uumajassa. Bussi on mukana koko matkan ajan.
Ostoksia voit tehdä keskustassa ja Strömpilen-kauppakeskuksessa.

Teema-lähdöt:

13.9. Liiku laineilla
Hyvinvointi | Terveys | Liikunta
Liiku laineilla on hyvinvoinnin, terveyden ja liikunnan toimijoiden järjestämä yhteinen tapahtuma, jossa on mahdollisuus osallistua asiantuntijaluentoihin, näyttelyosioihin sekä liikuntatuokioihin. Tapahtuma toimii myös osaltaan koulutus- ja verkostoitumistapahtumana.

18.9. - 11.10. Octoberfest
Oktoberfest laivalla. Tyroler musiikkia, sakasalaista ruokaa ja olutta!

27.9. Partyristeily
DJ viihdyttää baarissa. Näitä bileitä et halua jäädä paitsi! Ja ostosaikaa Uumajassa n. 4 tuntia.

17-19.10. Art boat
Wasa Express muuttuu taidekeskukseksi. Täältä löytyy laaja kirjo nykytaidetta, toimintaa, kuten performanssia, installaatioita ja taide-elokuvia.

8.11. Ysäri risteily
Aikamatka 90-luvulle. Laivalla menoa vauhdittaa laivan DJ.

6.12. Gammlian joulumarkkinat
Koe yksi Uumajan jouluperinteistä. Västerbottenin museon tunnelmallisilla joulumarkkinoilla tapaat ihmisiä, kuulet joululauluja ja voit nauttia glögiä ja leipäjuustoa saamelaisittain avotulen äärellä. Joulumarkkinoilta löydät paikallisia herkkuja joulupöytään ja käsitöitä pukinkonttiin. Kuljetus 6.12. joulumarkkinoille sis. matkan hintaan.

Visby Helsingistä, 5 pv laiva-lento / lento-laiva 07.01.2013 09:00 X

Lähde Gotlantiin, Ruotsin aurinkoisimmalle alueelle nauttimaan kauniista auringonlaskusta, ruusujen tuoksusta ja vihreistä nummista.

Gotlanti on kesäinen paratiisisaari koko perheelle  

Vaikka Gotlannin maisemat vaihtelevat karun kallioisesta pohjoisesta vihreampään ja vehmaaseen etelään, saarella kaikki on todellisuudessa lähellä. Pituudeltaan saari on 176 km ja leveydeltään alle tunnin automatkan verran eli 50 km.

Gotlannin helmi on Unescon maailmanperintökohteeksi nimetty Visbyn vanhakaupunki. Entisen hansakaupungin ympäri kiertävä 3,5 km mittainen muuri kertoo 1200-luvun loistosta. Visby on yhtä aikaa sekä historiallinen että modernia elämää sykkivä rentotunnelmainen kaupunki. Se on myös Gotlannin suurin kaupunki ja hallinnollinen keskus.

Astrid Lindgrenin iki-ihana Peppi Pitkätossu -satu herää eloon Kesämaassa, jossa maailman vahvin pikkutyttö seikkailee vierailijoidensa parissa. Huvikumpu on nimensä veroinen paikka: kiipeä, roiku, touhua, pelaa ja leiki – niin kuin Peppikin! Vesipuisto virvoittaa ja raikastaa päivän leikkien jälkeen. Matkaan kuuluu myös ohjattu maaseutukierros, jossa tutustutaan koko perheen kera Gotlannin saaren upeisiin maisemiin. Vierailu tippukiviluolassa on takuulla eksoottinen elämys!

Visby kukoistaa elokuun alussa, jolloin järjestetään keskiaikainen tapahtuma markkinoineen, turnauksineen ja ritareineen.

Kesän 2014 lähdöt loppuunmyyty!

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Lähde lyhytlomalle Uumajaan 04.01.2013 14:41 X

Nuorekas ja elämäniloinen Uumaja tarjoaa monenlaista tekemistä lyhyenkin loman aikana. Tämä Västerbottenin pääkaupunki on vireä yliopistokaupunki ja toimii vuoden 2014 Euroopan kulttuuripääkaupunkina.

Musikalen "Livet är en schlager" 26.11.2012 14:11 X

”Livet är en schlager” är berättelsen om en människa som håller på att vinna hela världen men förlora sin själ. En fruktansvärt rolig, rörande och omtumlande saga om längtan efter att få vara något mer än det som bara ögat ser. Jonas Gardell har skrivit ett helt nytt manus till musikalen som bygger på den folkkära filmen med samma namn, och tillsammans med Fredrik Kempe har han skrivit en rad helt nya, helt underbara låtar.

Upplev höstens stora musikal på Cirkus i Stockholm.

I rollerna ser vi Helen Sjöholm, Peter Jöback, Jonas Helgesson, Johan Glans, Måns Möller, Katarina Ewerlöf...

Julkonserten Änglaljus i Umeå 26.11.2012 14:11 X

Julkonserten Änglaljus är en upplevelse där Sofia Källgren, John Kluge, Johan Stengård och Carina E Nilsson bjuder på äkta julstämning.

Juletider i Umeå!

Välkommen till en oförglömlig kväll i Umeå. Övernattning på 4-stjärniga centrumhotellet Scandic Plaza.
 

 

Musikalen Evita 26.11.2012 14:11 X

Förgyll hösten med Charlotte Perrelli i Andrew Lloyd Webber och Tim Rice klassiska musikal. Det blir en extravagant resa i Argentinas och tangons värld med hyllande folkmassor och moderiktig aristokrati.

Musikalen ”Evita” spelas på Göta Lejon teatern, som alltid bjuder på en äkta liveupplevelse när det gäller musiken. Allt från episka ”Don’t cry for me Argentina” till eldig tango framförs av en passionerad orkester under ledning av fenomenale Kristofer Nergårdh.

 

Skansens julmarknad

För de som önskar besöka Skansens julmarknad ordnas en utflykt till marknaden på förmiddagen (skall bokas på förhand: 18 € / vuxen). Skansens julmarknad är en obruten tradition sedan 1903. Här finns den sanna julstämningen bland marknadsstånd som dignar av godsaker och svenskt hantverk. Lyssna på körer som sjunger julsånger på flera olika ställen på marknadsområdet eller varför inte besöka Seglora kyrka och njuta av en vacker adventskonsert.


Teaterweekend i Stockholm "Kom igen Charlie!" 26.11.2012 14:11 X

Kom igen Charlie - En härligt underhållande komedi på hög nivå med en stjärnspäckad ensemble. Vi får äntligen återse Robert Gustafsson på Oscarsteatern, denna gång regisserad av Peter Dalle - som i sin tur återförenas med Lorry-kollegorna Suzanne Reuter och Claes Månsson m.fl.


Denna charmiga föreställning skänker eftertanke och är samtidigt en skrattfylld och härligt underhållande komedi på hög nivå med en stjärnspäckad ensemble.

Skansens julmarknad

För de som önskar besöka Skansens julmarknad ordnas en utflykt till marknaden på förmiddagen (skall bokas på förhand: 18 € / vuxen). Skansens julmarknad är en obruten tradition sedan 1903. Här finns den sanna julstämningen bland marknadsstånd som dignar av godsaker och svenskt hantverk. Lyssna på körer som sjunger julsånger på flera olika ställen på marknadsområdet eller varför inte besöka Seglora kyrka och njuta av en vacker adventskonsert.


Kylpylälomat Rakvereen 21.11.2012 09:24 X

Rakvere on houkutteleva, nopeasti kehittyvä ja omaleimainen kaupunki. Rakvere sopii mainiosti monipuoliseen lomailuun; voit rentoutua kylpylässä, nauttia keskiaikaisesta kävelyretkestä ja kuunnella samana päivänä hyvää jazzia
teatterin kahvilassa.

Golfmatka Uuteen-Seelantiin 30.11.2012 09:31 X

Tervetuloa mukaan golfmatkalle Uuden-Seelannin Pohjoissaarelle. Hämmästyttävän vaihteleva luonto ja raikas ilmasto tekevät vaikutuksen kokoneeseenkiin matkailijaan. Luvassa on hieno kiertomatka ainutlaatuista golfmatkaa etsiville laadukkaissa olosuhteissa, hyvän golfin ja hauskan yhdessäolon sekä viimeistellyn ohjelman parissa.

Golfmatka Uuteen-Seelantiin 10.-30.1.2015

Uudessa-Seelannissa on yli 400 golfkenttää - enemmän per asukas kuin missään muualla maailmassa. Ehdottomasti golffarin unelmakohde. Cape Kidnappers on Uudeen-Seelannin kenttä numero 1 ja peli siellä kuuluu ohjelmaan.

Matkarasitusta helpotetaan yöpymällä mennen tullen Singaporessa. Maapavelut on varattu luotettavilta yhteistyökumppaneiltamme jotka tuntevat paikalliset olosuhteet. 

Tervetuloa mukaan mukaville golfmatkoille!

Matkanjohtajana ryhmästä huolehtii kokenut maailmanmatkaaja ja monet golfkentät pelannut Antero Paalanen.

Lähtö on tällä hetkellä loppuunmyyty!
Paikkatiedustelut ja lisätiedot puhelimitse 010 2323 861 /Taina Kalliola

Liikuntamix - Liikuntaloma Tallinnassa 28.11.2012 11:25 X

Lähde Tiinan ja Paulan kanssa liikunnalliselle kylpylälomalle Tallinaan.  Meriton Grand Conference & Spa -hotelli tarjoaa mitä parhaimmat puitteet kunnon kohentamiselle ja liikunnalle.

Monipuolinen ohjelma

Liikuntalomallesi lähtevät mukaan alan ammattilaiset Ilona Liikunta Oy:n Tiina Aaltonen ja Paula Liljeström. He liikuttavat kaikkia asiakkaitaan sydämellä ja jokaisen yksilön ja hänen liikunnallisen tasonsa huomioiden. Heidän lomilleen voit tulla juuri sellaisena kuin olet; kokoon tai kuntoon katsomatta - olet lämpimästi tervetullut. Olet osaavissa ja välittävissä käsissä. Matkan monipuolinen ohjelma sisältää mm. vesijumppaa, pilatesta, venyttelyä, Dance Rumbitaa - tällä matkalla on mukava ja hyvä fiilis alusta loppuun! Ohjelmasta vastaavat suomalaiset ILONA LIIKUNTA - LIIKUNNANOHJAAJAT Tiina ja Paula.

Golfmatka Turkin Belekiin 28.11.2012 09:06 X

Tervetuloa mukaan golfmatkalle Turkkiin. Belekissä lomaillaan ja pelataan kansainvälisessä, modernissa ja tasokkaassa ympäristössä. Belek on monen kokeneen golfaajan rankinglistan kärkipaikalla. Vehreällä alueella on useita täysimittaisia kenttiä lähes vieri vieressä. Ne ovat maisemiltaan puistomaisen vehreitä, pelillisesti antoisia ja vaihtelevia.

Golfmatkalla majoitutaan tasokkaasti

Majoittuminen upeassa, keväällä 2014 valmistuvassa Regnum Carya Golf & Spa Resort all Inclusive luksushotellissa, jossa on monipuoliset kansainväliset palvelut.

Matkanjohtajana toimii monelle tuttu maailmanmatkaaja, golfaaja ja usean golfryhmän kanssa Belekissä vieraillut Antero Paalanen.

Tervetuloa mukaan mukaville golfmatkoille!

Lisätiedot matkoista puhelimitse: 010 2323 861 /Taina Kalliola

Matka on tällä hetkellä loppuunmyyty!

Viking Grace danskryssningar 21.11.2012 11:17 X

Kom och njut av mat och nöjen på Viking Lines flaggskepp Viking Grace.

Hösten svenska danskryssningar med Viking Grace

Sju spännande restauranger och barer erbjuder varierande utbud av mat, dryck och smårätter. Sköna behandlingar erbjuds i Spa & Wellness och självklart finns massor av nöjen och shopping ombord!

Höstens danskryssningar:
24.9. Mats Bergmans + Charles Plogman • 5.11. Matz Bladhs + San Marino & Linda

Israel-risteily 7.11.2014 16.11.2012 14:37 X

Seuraava Israel -risteily järjestetään 7.-8.11.2014 Turusta Tukholmaan.
Risteilyaluksena toimii Baltic Princess.

Risteilyllä mukana jälleen Leo Meller ja Pekka Sartola. Mukana myös rovasti Juhani Peltonen, musiikissa Liisa Aalto ja ensi kertaa myös maankuulu "sahansoittaja" hanuristi Kari Anttila. Lisätietoa matkasta löydät tästä >>
Tarkempi risteilyohjelma julkaistaan myöhemmin.

HUOM! Mikäli seurueessanne on alle 18-vuotiaita lapsia, otattehan yhteyttä joko sähköpostitse turku@matkapojat.fi tai puhelimitse 010 2323 200.

Muuta Hakua kohdassa voit vaihtaa lähtöpaikkaa ja lähtijämäärää!

Tannhäuser-oopperamatka Tallinnaan 16.10.2012 08:24 X

Richard Wagnerin kirjoittama ja säveltämä romanttinen ooppera. Se perustuu keskiaikaiseen Tannhäuserin legendaan. Oopperan ensiesitys oli Dresdenissä vuonna 1845.

 Tannhäuser-oopperamatka Tallinnaan

Tannhäuser (tai Tannhäuser und der Sängerkrieg auf Wartburg, eli Tannhäuser ja Wartburgin laulukilpailu) on Richard Wagnerin kirjoittama ja säveltämä romanttinen ooppera. Se perustuu keskiaikaiseen Tannhäuserin legendaan. Oopperan ensiesitys oli Dresdenissä vuonna 1845.

Richard Wagnerin kolminäytöksisen ooppera Tannhäuser kertoo ritari ja minnelaulaja Tannhäuserista, joka on ollut pitkään Venusbergissä jumalatar Venuksen rakastajana. Hän haluaa kuitenkin lähteä Venuksen luota pois, mutta Venus ei halua luopua hänestä. Kyllästynyt ja epätoivoinen Tannhäuser vetoaa Marian pelatukseen, jolloin Venus katoaa.

Yksinäinen Tannhäuser kohtaa minnelaulajien joukon ja nämä pyytävät tätä liittymään joukkoonsa. He ovat matkalla Wartburgin linnassa pidettäviin laulukilpailuihin, jonne Tannhäuseria ikävöivä Elisabeth on kuulemma tulossa. Linnassa minnelaulajat laulavat rakkaudesta, mutta Tannhäuser laulaa Venusta ylistävän laulun. Paikalla olevat ymmärtävät hänen olleen Venusbergissa ja uhkaavat surmata hänet. Elisabeth estää heidän aikeensa. Loppu onkin anteeksiannon etsimistä, epätoivoa ja anteeksiantoa

Tallinna 19.09.2012 12:01 X

>> Tallinna on edullisten risteilylomien ykköskohde
>> Tallinnan nähtävyyksiin tutustut parhaiten kaupunkilomalla
>> Tallinnaan järjestetään monipuolisia teemalomia
>> Tallinnassa nautit myös kylpyläperinteistä
>> Tallinna on herkuttelijan unelmakohde

Tallinna on edullisten risteilylomien ykköskohde

Tallinna on suomalaisten risteilysuosikki jo usean vuoden takaa. Edulliset risteilymatkat Helsingistä Tallinnaan vievät jo muutamassa tunnissa perille Viron pääkaupunkiin. Tallinnaan liikennöi päivittäin useita laivavuoroja, mitkä mahdollistavat laajan valikoiman eri kestoisia risteilylomia. Suosituimpia Tallinnan risteilyjä ovat lyhyet päivä- ja ostosristeilyt sekä yön yli kestävät viihderisteilyt.

Tallinnan nähtävyyksiin tutustut parhaiten kaupunkilomalla

Kaupunkiloma Tallinnaan on elämys, jonka aikana ehtii tutustua moniin nähtävyyksiin. Tallinnan kuuluisa Vanha kaupunki sekä sen idylliset pikkukujat tuovat esille parhaiten Tallinnan keskiaikaisen hansakaupungin historiallisen tunnelman. Tämän päivän Tallinna on vilkas nykyaikainen kaupunki ja sen keskustan suuret ostoskeskukset ovat trenditietoisten ihmisten suosittuja ostos- ja kohtaamispaikkoja. Tallinnassa urbaani Eurooppa ja menneen ajan neuvostoekstotiikka kohtaavat mielenkiintoisella tavalla.

Tallinnaan järjestetään monipuolisia teemalomia

Tallinna on suosittu kultturikaupunki ympäri vuoden ja se on vakiinnuttanut asemansa sekä Baltian maiden isona tapahtumakeskuksena että Pohjoismaiden vireänä kulttuurinaapurina. Tallinnan vakuuttava kulttuuritarjonta kattaa tasokkaita teatteri-, ooppera-, baletti- ja musikaaliesityksiä sekä maailmanluokan mega-artistien konsertteja. Matkapoikien teemalomapaketit tarjoavat matkailijalle vaivattoman tavan lähteä Tallinnan parhaiden kulttuuritapahtumien äärelle. Teemapaketit sisältävät kaiken olennaisen aina laivaylityksistä sekä majoituksesta pääsylippuihin asti.


Tallinnassa nautit myös kylpyläperinteistä

Kun mieli ja keho kaipaa virkistystä, kannattaa suunnata kylpylälomalle Tallinnaan. Tallinnan nykyaikaiset kylpylät ovat moderneja hyvinvointikeskuksia, joissa nautitaan niin perinteikkäistä kylpylähoidoista kuin uusimmista uutuushoidoistakin. Monissa Tallinnan keskustahotelleissa on tasokkaat SPA-osastot upeine allas- ja saunaosastoineen. Matkapoikien ympäri vuotisesta kylpylälomatarjonnasta löytyy laaja valikoima Tallinnaan suuntautuvia kylpylä-, virkistys-, hemmottelu- sekä MiniSPA-lomia. 

Tallinna on herkuttelijan unelmakohde

Hyvä ruoka on Tallinnan ylpeys. Lukuisat paikalliset ja kansainväliset ravintolat tarjoavat herkullista ja puhdasta ruokaa moneen makuun. Aitoa baltialaista menúta tarjoillaan monissa Vanhan kaupungin perinteikkäissä ravintoloissa ja annokset ovat kaikki kokeilemisen arvoisia.

 

Ruusuja vai Risuja? 10.09.2012 09:15 X

Tule mukaan kehittämään palveluitamme ja tuotteitamme!

Asiakkailta saadut palautteet ovat meille hyödyllinen työkalu, minkä avulla voimme ottaa opiksemme, kehittää palveluitamme, parantaa asiakastyytyväisyyttä sekä arvioida omaa sekä kumppaneidemme toimintaa.

Lähettämällä meille palautetta olet mukana kehittämässä palveluosaamistamme ja tuotteitamme. Anna palautetta tästä!

Huom! Emme vastaa Ruusuja vai Risuja –osion kautta lähetettyihin tiedusteluihin tai kysymyksiin.

Matkasi jälkeen voit lähettää meille reklamaation, katso lisätietoja tästä.
Ennen matkaa tapahtuvat yhteydenotot ja tiedustelut voit tehdä myös lomakkeen kautta tältä sivulta >>  kohdasta Myyntipalvelu / Ota yhteyttä!

Tallinnan perhepaketit 06.09.2012 07:43 X

Lapsiperheiden iloksi Tallinnasta löytyy paljon nähtävää, koettavaa ja sopivia majoituspaketteja. Tutustu vaihtoehtoihin ja varaa koko perheen iloinen lomamatka.

Perhepaketti Meriton Grand Conference & Spa ****

Meriton Grand Conference & Spa:ssa majoittuu niin pienet kuin isommatkin perheet mukavasti. Esimerkiksi nelihenkinen perhe voi valita yhden tilavan Classic-huoneen ja sitä isommat perheet (max. 6 hlöä) kaksi tilavaa Classic-huonetta, joita yhdistää väliovi. Laivamatkat sisältyvät hintoihimme. 

Matkapoikien asiakkaille sisältyy Span saunojen ja altaiden käyttö perilläolopäivinä klo 7-22 (saapumispäivänä sisäänkirjautumisen jälkeen ja paluupäivänä klo 12:00 asti).

Perhepaketin varanneilla hinta sisältää yhden aktiviteetin / yö 2:lle aikuiselle ja 2:lle 0-11 v. lapselle. Aktiviteetit ovat seuraavat (v. 2014):

Aktiviteetin voi päättää etukäteen tai vasta paikanpäällä. Hintaan ei sisälly kuljetusta kohteeseen.
Perhepaketin edut saat perheenne käyttöön varaamalla huoneen, jossa on tunnus PERHEPAKETTI.

Perhepaketin lisäohjelmaksi perhe voi varata myös keilaradan (varaus paikan päällä ja maksu Meritoniin): alk. 40€/rata/2h, sisältäen kengät 2:lle aikuiselle ja max 4:lle lapselle, sekä virvokkeita ja pienen snackin.

Meriton Grand Conference & Spa hotellissa on myös huoneita, joihin mahtuu 8 henkilöä (sis. 2 väliovellista Classic- huonetta lisävuotein). Ko. huoneita on saatavilla perinteisenä hotellimatkana, ilman aktiviteetteja.

Perhepaketti Hotelli Viru ****

Original Sokos Hotel Viru on keskeisen sijaintinsa ja tasokkuutensa ansiosta loistava valinta perheille. Perhehuone majoittaa 3-4 henkeä, lapsille kerrossänky ja pinnasängyn käyttömahdollisuus. Myös 5. ja 6. henkilö huoneeseen mahdollisia, lisämaksusta. Laivamatkat sisältyvät hintoihimme.

Virun kerrosvuoteellisessa perhehuoneessa majoittuville matkan hintaan sisältyvät jokaista hotelliyötä kohden kahdelle aikuiselle ja max. kahdelle 0-15 v. lapselle (v. 2014) liput johonkin seuraavista:

Perhepaketti Park Inn by Radisson Central Tallinn Hotel ***

Hotelli Park Inn by Radisson Central Tallinn perhehuoneet ovat ns. Guest Room premium huoneita, joissa 2-4 henkiset perheet majoittuvat mukavasti ja edullisesti, ilman aktiviteetteja. Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla aivan Tallinnan keskustassa. Laivamatkat sisältyvät hintoihimme.

Reklamaatio 04.09.2012 13:07 X

Huomautukset ja reklamaatiot matkan jälkeen

Ilmenikö matkasi aikana ongelmia, joista haluat reklamoida? Tee se kirjallisesti mahdollisimman pian matkasi päätyttyä. Käytäthän ensisijaisesti tätä reklamaatiolomaketta. Huomioithan, että mahdollisista virheistä tulee ilmoittaa jo matkan aikana.

Mikäli et halua käyttää lomaketta, voit lähettää reklamaation kirjeitse:

Matkapojat Oy / Reklamaatiot
Rautatienkatu 21 C 7.krs
33100 Tampere

Kerrothan myös postitse lähetettävässä kirjeessä pakolliset tiedot (mm.varausnumero, matkakohde, nimi ja yhteystiedot).

Reklamaatioiden käsittelyaika on n. 8 viikkoa.

Ennen matkaa tapahtuvat yhteydenotot ja tiedustelut voit tehdä myös lomakkeen kautta tältä sivulta >>  kohdasta Myyntipalvelu / Ota yhteyttä!

Sinun avullasi voimme kehittyä entistä paremmiksi.

Blues Cruise 2012 II -Baltic Princess 16.08.2012 08:03 X

Lähde mukaan viettämään vauhdikas Blues Cruise 2012 II  -risteily Baltic Princessillä Helsingistä Tallinnaan

Laivan lähtö Helsingistä perjantaina 24.8. klo 18:30 ja paluu seuraavana päivänä klo 16:30.

Pääesiintyjinä:

Big Joe Louis (UK)
http://www.bigjoelouis.com/
Nina Van Horn (USA) http://www.ninavanhorn.com/intro.html

Lavalle nousee myös:

Jimmie Lawsson (USA) http://www.myspace.com/jimmielawson
Keystone Cops (FIN)
http://www.keystonecopsband.com/

Ice Cream 12 Bar Band (FIN)  http://www.icecream12barband.com

David Mac  (UK)

Henry O´Band (FIN)
http://www.henryo.fi/henryoband.html

Olli Ontronen & Mighty Shitty (FIN)   http://www.olliontronen.com/ 


Ohjelman järjestäjä: Bluesangels ry http://www.bluesangels.fi/

Hinnat alkaen: 42 €/hlö, B-luokan neljän hengen hytissä

Lisämaksulliset liityntäkuljetukset Helsinkiin reiteillä:

 • Lappeenranta-Hamina-Kotka-Porvoo
 • Savonlinna-Mikkeli-Kouvola
 • Jyväskylä-Heinola-Lahti
 • Vaasa-Seinäjoki-Tampere-Hämeenlinna
 • Pori-Rauma-Turku-Salo-Lohja

Muuta Hakua! kohdassa voit vaihtaa lähtöpaikkaa tai lähtijämäärää!

Karibian risteilyt Miamista 02.08.2012 07:12 X

Koe Karibian pehmeät hiekkarannat, huojuvat palmut ja auringossa kylpevät kaupungit Independence of the Seas -laivan saattelemana.

Karibian risteily Miamista

Tällä matkalla saat nauttia laivan ykkösluokan palvelusta, lukuisista harrastusmahdollisuuksista ja maittavista makuelämyksistä. Laajasta kohdemaiden retkivalikoimasta löydät varmasti omat suosikkisi. Yhdeksän päivän matkalla pääset tutustumaan kuuluisalle Labadeen rannalle Haitilla, Jamaikalle sekä Caymansaarille.

Independence of the Seas / 9 pv

Independence of the Seas on laivaluokan viimeisin laiva. Yhdessä Liberty of the Seas -sisarlaivan kanssa ne kuuluvat maailman suurimpiin ja innovatiivisempiin risteilylaivastoihin. Freedom-luokka tarjoaa ennennäkemättömän suuren valikoiman harrastuksia, viihdettä ja ajanvietettä. Voit kiipeillä kiipeilyseinällä, luistella, nyrkkeillä, surfata simulaattorissa, kuntoilla kuntosalilla, käydä hoidoissa Spassa ja kauneushoitolassa. Lisäksi laivalla on teatteri, ostoskatu, lasten ja nuorten klubeja ja vaikka mitä muuta.

Lähtö 29.11.2014 reitti:

Karibian risteilyt Miamista 02.08.2012 07:12 X

Koe Karibian pehmeät hiekkarannat, huojuvat palmut ja auringossa kylpevät kaupungit Independence of the Seas -laivan saattelemana.

Karibian risteily Miamista

Tällä matkalla saat nauttia laivan ykkösluokan palvelusta, lukuisista harrastusmahdollisuuksista ja maittavista makuelämyksistä. Laajasta kohdemaiden retkivalikoimasta löydät varmasti omat suosikkisi. Yhdeksän päivän matkalla pääset tutustumaan kuuluisalle Labadeen rannalle Haitilla, Jamaikalle sekä Caymansaarille.

Independence of the Seas / 9 pv

Independence of the Seas on laivaluokan viimeisin laiva. Yhdessä Liberty of the Seas -sisarlaivan kanssa ne kuuluvat maailman suurimpiin ja innovatiivisempiin risteilylaivastoihin. Freedom-luokka tarjoaa ennennäkemättömän suuren valikoiman harrastuksia, viihdettä ja ajanvietettä. Voit kiipeillä kiipeilyseinällä, luistella, nyrkkeillä, surfata simulaattorissa, kuntoilla kuntosalilla, käydä hoidoissa Spassa ja kauneushoitolassa. Lisäksi laivalla on teatteri, ostoskatu, lasten ja nuorten klubeja ja vaikka mitä muuta.

Lähtö 29.11.2014 reitti:

Matkakertomukset 23.05.2011 10:26 X

Matkakertomus-sivustolta voit selailla matkalaisten kokemuksia eri matkakohteista sekä lukea parhaat vinkit ravintoloista, shoppaus-mahdollisuuksista tai lapsiystävällisistä lomapaikoista. Palvelun kautta voit myös kertoa omat kokemuksesi, ja jakaa valokuvia ja videoita ystäviesi kanssa.

Jaa. Suosittele. Kerro kuvin. ... tai vaikka videon kera!  

Voit selata palvelua ja tutustua kertomuksiin rauhassa ilman kirjautumisia tai tunnussanoja.  Jos haluat jakaa omia kokemuksiasi, niin tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.

Matkapojat Oy 35 -vuotta. Katso oma "matkakertomuksemme"

Matkaehdotelmia yritysryhmille 05.06.2012 10:35 X

Ryhmämatkaehdotelmia, yritysryhmille
Tallink päiväkokous merellä syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Kokous- ja ryhmämatka Lahemaalle Vihulan Kartanoon 2014 Lue Tarjouspyyntö
Viherpalun tilauskartano ryhmän omaan käyttöön Länsi-Virossa Lue Tarjouspyyntö
Viking Line kokousmatkat 2014 Lue Tarjouspyyntö
Piknik kokousristeily Turusta Viking Linella Lue Tarjouspyyntö

Adventtimatka Berliiniin 29.05.2012 08:15 X

Koko Saksa herää joulunodotukseen jo marraskuun lopulla, kun tunnelmalliset torit ja aukiot koristellaan lähestyvän joulun kunniaksi ja joulumarkkinat avaavat porttinsa.

Adventtimatka Berliiniin

Berliinin adventtiajan ilmassa leijuu hehkuviinin ja mausteisten herkkujen tuoksu. Markkinoilla myydään käsitöitä ja lahjatavaraa sekä herkkuja niin paikan päällä nautittavaksi kuin kotiin vietäväksikin. Saksan joulumarkkinat eivät siis ole pelkkää ostoshuumaa, vaan kävijä voi rauhassa katsella ympärilleen ja haistella talvi-illan tunnelmia. Joulutoreihin liittyy aina paljon oheisohjelmaa, konsertteja ja tapahtumia.

Berliinin joulutorit 4pv 29.05.2012 08:15 X

Koko Saksa herää joulunodotukseen jo marraskuun lopulla, kun tunnelmalliset torit ja aukiot koristellaan lähestyvän joulun kunniaksi ja joulumarkkinat avaavat porttinsa.

Adventtimatka Berliiniin

Berliinin adventtiajan ilmassa leijuu hehkuviinin ja mausteisten herkkujen tuoksu. Markkinoilla myydään käsitöitä ja lahjatavaraa sekä herkkuja niin paikan päällä nautittavaksi kuin kotiin vietäväksikin. Saksan joulumarkkinat eivät siis ole pelkkää ostoshuumaa, vaan kävijä voi rauhassa katsella ympärilleen ja haistella talvi-illan tunnelmia. Joulutoreihin liittyy aina paljon oheisohjelmaa, konsertteja ja tapahtumia.

Maallikkotuomareiden koulutusristeily 13.-15.9.2014 22.05.2012 05:30 X

Suomen Maallikkotuomarit ry järjestää perinteisen koulutusristeilynsä Silja Serenade-laivalla
Helsinki - Tukholma - Helsinki 13. - 15.9.2014.

 

HUOM! Matkan varaaminen Internetissä on päättynyt. Lisäpaikka- ym. tiedustelut numerosta 010 2323 419 / Juha Kautto

Teemat

Tämän vuoden koulutusteemoina on Rajat ylittävä rikollisuus sekä Oikeusjärjestelmää ravistelevat muutokset.

Risteilyn ohjelma

Risteilyn ohjelmaan voit tutustua tästä linkistä. HUOM lopullinen ohjelma jaetaan satamassa matkalippujen kanssa.

Retket

Tukholmassa on jälleen mahdollisuus lähteä mielenkiintoisille retkille. Tämän vuoden retkikohteina ovat Raja - Tulli - Poliisi sekä upea Tukholman Kaupungintalo. Varaa retket etukäteen matkavarauksen yhteydessä matkustajatieto -sivulla.

Puhelinvaraukset
Voit ilmoittautua myös matkalle myös puhelimitse p. 010 2323 109 (ma - pe 09:00 - 16:00)

Alla Muuta hakua - kohdassa voit valita haluamasi matkustajamäärän

Maallikkotuomareiden koulutusristeily opiskelijoille 13.-15.9.2014 22.05.2012 05:30 X

Suomen Maallikkotuomarit ry järjestää perinteisen koulutusristeilynsä Silja Serenade-laivalla Helsinki - Tukholma - Helsinki. Ensimmäistä kertaa tänä vuonna myös alan opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua koulutusristeilylle!

Nettivaraamo on suljettu. Matkavaraukset numerosta p. 010 2323 109 /Juha Kautto

Teemat

Tämän vuoden koulutusteemoina on Rajat ylittävä rikollisuus sekä Oikeusjärjestelmää ravistelevat muutokset.

Risteilyn ohjelma

Risteilyn ohjelmaan voit tutustua tästä linkistä. HUOM lopullinen ohjelma jaetaan satamassa matkalippujen kanssa.

Retket

Tukholmassa on myös mahdollisuus lähteä mielenkiintoisille retkille. Tämän vuoden retkikohteina ovat Raja - Tulli - Poliisi sekä upea Tukholman Kaupungintalo. Varaa retket etukäteen matkavarauksen yhteydessä matkustajatieto -sivulla.

Puhelinvaraukset
Voit ilmoittautua myös matkalle myös puhelimitse p. 010 2323 109 (ma - pe 09:00 - 16:00)

Alla Muuta hakua - kohdassa voit valita haluamasi matkustajamäärän.
Hinnastoon voit tutusta etukäteen tästä linkistä.

Joulumatka Barcelonaan 21.05.2012 09:32 X

Feliz navidad! Barcelonan tunnelmallinen vanha kaupunki kutsuu joulun viettoon.

Joulumatka Barcelonaan

Barcelonan katedraalin edustalla järjestettäviltä Santa Lucian –joulumarkkinoilta löydät kaikki jouluseimen hahmot. Herkuttele myös suosituilla joulun antimilla: joululeivoksilla, suklailla ja marsipaaneilla. Tällä matkalla tutustut myös Montserrat-vuoriin, Torresin viinitilaan sekä Montjuic-kukkulaan.

Montserratin vuori ja luostari

Barcelonasta luoteeseen sijaitsee Montserrat-vuori ja benediktiiniläisluostari Santa Maria de Montserrat. Kiemurteleva vuoristotie johtaa jylhänä yli 1200 metrin korkeuteen merenpinnasta kohoavalle Montserratin vuorelle, jossa sijaitseva luostari on ollut katalonialaisten ja maailman katolilaisten pyhiinvaelluspaikka jo vuosisatojen ajan. Tutustumme luostarialueeseen ja sen historiaan sekä saatamme kuulla myös kuuluisan Escolania-poikakuoroa. Aikaa jää myös omatoimiselle lounaalle Montserratin kylässä.

 

Joulumatka Roomaan 21.05.2012 09:32 X

Jouluinen Rooma, Vatikaani ja upea Pietarinkirkko. Matkapoikien joulumatkalla Roomaan pääset maistelemaan aitoja italialaisia jouluherkkuja sekä näet paikan päällä paavin joulutervehdyksen koko maailmalle.

Rooman joulutori

Piazza Navonan joulutori on Roomassa joulutoreista tunnetuin. Tori avataan hyvissä ajoin ennen joulua ja se on auki loppiaiseen saakka. Kojut pursuavat joulusukkia, joihin befana, italialainen noita-akka, tuomisensa laittaa. Joulutorilla on myynnissä makeisia sekä joulukoristeita.

Ikuisen kaupungin nähtävyydet

Joulutunnelman lisäksi kuulemme tällä matkalla Rooman historiasta sekä Antiikin Rooman mahtavista monumenteista, näemme kauniita palatseja, kirkkoja ja keisarillisia forumeita. Näemme Roomaa aidoimmillaan Tiber -joen toisella puolen, Trasteveren kaupunginosassa sekä vierailemme renessanssityylisessä Villa Farnesina -palatsissa.

Joulumatka Sveitsin Luzerniin 21.05.2012 09:32 X

Luzern - pieni kaupunki postikorttimaisemien keskellä!
Vietä joulu tunnelmallisessa Luzernissa ja näe matkan päätteeksi myös sympaattinen Zürich.

Joulumatka Sveitsin Luzerniin

Luzernin voisi luokitella yhdeksi maailman kauneimmaksi kaupungiksi, jossa on paljon nähtävää. Parhaiten tähän pieneen kaupunkiin tutustuu kävellen, jonka vuoksi matkaohjelmassakin on järjestetty aikaa omatoimiselle tutustumiselle.  Lähde kokemaan aitoa joulun tunnelmaa upeiden vuorien ympäröimässä Luzernissa.

Rigi -vuori ja Luzern -järvi

Lähdes 1800m korkeuteen uloittuva Rigi -vuori on edelleenkin suosittu matkailukohde. Vuori sijoittuu Luzern -, Zug - ja Lauerz -järvien väliin ja siinä on 9 eri kuntaa. Vuorella on kesäisin lukuisia vaellusreittejä häikäisevine maisemineen. Talvisin voit ihailla huipulla satumaisia maisemia lämmintä Glühweinia nauttien.


 

Metsämatka Tarttoon 19. - 21.9.2014 16.05.2012 06:23 X

Virkistävän viikonloppuloman yhteydessä on tarjolla ajankohtaisia metsäseminaareja sekä UPM:n että OP-Pohjolan asiantuntijoiden johdolla. Lauantaina on mahdollisuus osallistua mielenkiintoisille retkille tai tutustua kaupunkiin. Myös henkilökohtaisille keskusteluille asiantuntijoiden kanssa on jälleen mahdollisuus varata aikoja.

HUOM! matka on loppuunmyyty. Mahdollisia peruutuspaikkoja voitte tiedustella numerosta 010 2323 109

Hyvä Tarton Metsämatkalle lähtijä,

Alla lisätietoa 19. – 21.9. Tarton Metsämatkaan liittyen:

Asiantuntijakeskustelut:
Sivun oikeasta laidasta löytyy linkki ’Asiantuntija-ajat’, jota kautta pääsette varaamaan henkilökohtaisia keskusteluaikoja ja osallistumaan pienryhmäkeskusteluihin. Keskusteluaikavaraamo on auki 16.9. asti, jonka jälkeen aikoja voi tiedustella Hotelli Dorpatin Konferenssikeskuksessa pe 19.9. klo 17.30 – 18.30

Liityntäkuljetukset ja lippujen jaot:
Matkaan lähdetään 7 bussilla, jotka kaikki on merkitty Metsämatka – tunnuksin. Tarkistattehan lähtöajan
ja – paikan saamastannei tilausvahvistuksesta.Kotimaan liityntäkuljetuksessa tuleville matkalippukuoret jaetaan busseissa satamaan saavuttaessa.

Helsingistä mukaan liittyvät saavat matkalippukuorensa Helsingin Katajanokan terminaalin 1. kerroksesta Matkapoikien lähtöselvityspisteestä, josta löytyy myös Metsämatka – tunnus. Lähtöselvitys aukeaa
klo 09:30 ja sulkeutuu klo 10:15.Matkapoikien henkilökunta opastaa terminaalissa Helsingistä mukaan
tulevia matkatavaroiden viemisessä busseihin.

Matkavakuutus
Muistattehan tarkistaa matkavakuutusturvanne. Matkavakuutuksen voi tehdä kaikissa Matkapoikien
toimistoissa sekä netissä oikean laidan varaamon kautta.

Matka-asiakirjat
Matkalla vaaditaan passi tai virallinen EU-henkilökortti. Otattehan tarvittavat dokumentit mukaan
matkalle.

Seminaariohjelma
Lauantai klo 8.30 – 10.30
* Onnistunut puukauppa ja tuottava metsänhoito, Esa Korhonen, aluejohtaja, UPM Puunhankinta ja metsätalous, Itä-Suomi, UPM
* Mihin nyt sijoittaisin tässä markkinatilanteessa? Matti Salmen, sijoituspäällikkö, Helsingin OP Pankki
* Metsätilat sijoituskohteena, Matti Turkama, maankäytön palvelupäällikkö, UPM 
* Onnistunut metsätilan sukupolvenvaihdos, Heikki Kalvila, lakipalvelupäällikkö, UPM
* OP-Metsänomistajarahasto – uusi tapa sijoittaa metsään, Tapio Tilli, myyntipäällikkö, OP-Pohjola  

Sunnuntai klo 8.30 – 10.30
* Lähipuuta omasta maakunnasta, Esa Korhonen, aluejohtaja, UPM Puunhankinta ja metsätalous, Itä-Suomi, UPM 
* Koneellinen metsänhoito – tuottavaa tehokkuutta, Panu Kärkkäinen, metsätalouspäällikkö, metsäpalvelut, UPM 
* Metsäpalot ja metsäpalouhat Suomen metsissä, Henrik Lindberg, metsänhoitaja ja opettaja Hämeen Ammattikorkeakoulu
* Vakuutus metsäpalojen turvana, myyntipäällikkö Matti Roms OP-Pohjola
Muutokset luentoihin mahdollisia.

Joulumatka Garmisch-Partenkircheniin 15.05.2012 08:36 X

Lähde viettämään joulua Saksan upeisiin vuoristomaisemiin Garmisch-Partenkircheniin. Nauttimaan joulumarkkinoista ja joulutunnelmasta Saksalaisittain!

Joulumatka Garmisch-Partenkircheniin

Vietä muistettava joulu yhdessä Baijerin Alppien merkittävimmässä matkailu- ja urheilukeskussa Garmisch-Partenkirchenissä. Tämän matkan aikana pääset tutustumaan historiallisiin keskustoihin ja kokemaan kulttuuria ja baijerilaista sydämellisyyttä.

 

Pietarin omatoiminen junamatka 30.04.2012 09:34 X

Pietari kutsuu kaupunkilomalle. Lähelle, mutta niin kauas - Pohjolan Venetsia tarjoaa mitä parhaat puitteet kaupunkilomalle itäisessä naapurissamme. Matka-aika Helsingistä Allegro-junalla vain 3,5 tuntia ja vieläkin nopeammin Lahdesta ja Kouvolasta tai Vainikkalasta.

Pietarin omatoiminen junamatka

Koe unohtumaton Pietari! Matkat taittuvat nopeasti Allegro-junalla, neljä lähtöä päivässä.
Majoituksen keston ja hotellin voit valita, meiltä saat matkapaketit eri hotelleihin.
Tiedustelut ja varaukset myyntipalvelustamme 010-2323 200.

Esimerkkejä omatoimisista junamatkoista >>

La Traviata -oopperamatka Tallinnaan 27.04.2012 13:18 X

Giuseppe Verdin (1813-1901) oopperassa La Traviata hieno ja koskettava tarina yhdistyy Verdin parhaaseen musiikkiin. Oopperan kantaesitys oli Venetsiassa vuonna 1853.

La Traviata -oopperamatka Tallinnaan

Kurtisaani Violetta rakastuu Alfredoon ja hylkää entisen elämänsä. Alfredon isä ei hyväksy suhdetta ja vaatii Violettaa hylkäämään Alfredon. Violetta suostuu, ja pyynnöstä tietämätön Alfredo häpäisee entisen rakastettunsa kutsuilla. Keuhkotautia sairastava Violetta makaa sairasvuoteellaan. Alfredo ja isä Germont saapuvat. Kaikki annetaan anteeksi, mutta liian myöhään. Violettan voimat uupuvat ja hän kuolee Alfredon käsivarsille.

La Traviatassa Verdi tuhlailee kiehtovia melodioita ja hänen hienostuneesti soiva orkesterinsa säestää vaikuttavasti niin luopumisen haikeutta kuin hilpeitä pariisilaisjuhlia. Sairauden riuduttaman Violettan kuolinkohtaus on yksi oopperahistorian satuttavimmista.

Giuseppe Verdin La Traviata-ooppera

Esitys on italiankielinen, tekstitys on viroksi ja englanniksi. Esityksen kesto on 3 h ja siinä on kaksi väliaikaa.

Pähkinänsärkijä - balettimatka Tallinnaan 24.04.2012 11:44 X

Pähkinänsärkijä-baletti sai maailman ensi-iltansa 18. joulukuuta 1892 Pietarin Marian Teatterissa. Nyt esitys on nähtävissä Ben Stevensonin ihmeellisellä ohjauksella Estonian Kansallisoopperassa. 

Pähkinänsärkijän tarina

Mahdottomimmat unet muuttuvat kauniiksi ja houkuttelevaksi todellisuudeksi. Tšaikovskin kaunis musiikki vie katsojan Klaran makeisten, Hiirikuninkaan, leikkisotilaiden, lentävien kokkien, jättiläismäisen joulukuusen, jouluillan ja tanssin taikamaailmaan.Baletti kertoo pienestä Maria-tytöstä ja tämän unesta. Maria saa joululahjaksi herra Drosselmeieriltä pähkinänsärkijänuken, josta hän näkee unta ja joutuu unessa mitä ihmeellisimpiin seikkailuihin. Hän joutuu suurien hiirien hyökkäyksen kohteeksi, jolloin pähkinänsärkijä herää eloon ja puolustaa Mariaa. Pähkinäsärkijä muuttuu prinssiksi, joka vie Marian Makeishaltijattaren maahan. Siellä maan asukkaat esittävät vieraille erilaisia tansseja, kunnes Maria herää perheen olohuoneen sohvalta pähkinänsärkijänukkensa kanssa.

Pjotr Iljitš Tšaikovski

Tšaikovski oli Venäjän tunnetuimpia ja 1800-luvun merkittävimpiä säveltäjiä .Tšaikovskin kuuluisimpia teoksia ovat muun muassa kuusi sinfoniaa, kymmenen oopperaa sekä baletit Pähkinänsärkijä, Joutsenlampi ja Prinsessa Ruusunen. Pähkinänsärkijä on säveltäjän rakastetuimpia teoksia, jonka musiikki on inspiroinut monia koreografeja kertomaan tanssin kielellä värikästä joulusatua.

Faust-oopperamatka Tallinnaan 19.04.2012 13:23 X

Elämäänsä väsynyt Faust on valmis myymään sielunsa paholaiselle saadakseen takaisin nuoruutensa. Mutta paholaisen avulla eletty nuoruus tuo vain onnettomuutta: Faust viettelee Margaretan, surmaa tämän veljen ja ajaa rakastettunsa tuhoon.

Faust-oopperamatka Tallinnaan

Vanha tarina Faustin ja paholaisen kohtaamisesta sai Charles Gounod'n tuottamaan lukuisia kuolemattomia numeroita, kuten Margaretan kimaltavan jalokiviaarian. Ei ihme, että Faust oli pitkään maailman esitetyin ooppera.

FIBS IB Cruise 2014 Silja Galaxylla Turusta 13.04.2012 11:42 X

9.-10.11.2014 Silja Galaxyn miniristeilyllä Turusta Tukholmaan järjestetään
FIBS IB Cruise 2014.

Risteilyhinnat / henkilö satamasta alkaen 18v. täyttäneiltä
Henkilöä hytissä 1 2 3 4
A-hytti Turku 99,00 75,00 67,00 63,00
B-hytti Turku 79,00 70,00 60,00 58,00
E-hytti Turku 66,00 59,00 56,00 54,00

Hintaan sisältyy:

 • risteily valitussa hyttiluokassa
 • Buffet lounas klo 14:00 (arvo 25 €)
 • risteilyohjelma laivalla

  Alle 18-vuotiaiden hinta on pakollisen Buffet-lounaan vuoksi 12,50€/henkilö yllä näkyviä hintoja edullisempi. Verkkovaraukissa Buffet-lounas näkyy erillisenä tuoterivinä hintoineen.

Lisämaksusta liityntäkuljetukset Turun satamaan (menopaluu):

 • Helsingistä/Tampereelta 34€/henkilö
 • Jyväskylästä, Lahdesta 39€/henkilö
 • Imatralta/Vaasasta 59€/hlö
 • Joensuusta 69 €/henkilö
 • Kuopiosta ja Oulusta 89€/hlö
 • Sotkamosta 99 €/hlö

Lue lisätiedot matkasta ja varaa paikkasi ajoissa!

Muuta Hakua! kohdassa valitse lähtöpaikka koulun mukaan.

Risteilylle järjestettyyn tilausajokuljetukseen osallistuminen on pakollista kaikilta muilta paikkakunnilta paitsi Turusta ja Rovaniemeltä. Näiden lukioiden opiskelijoiden lähtöpaikaksi tulee valita satamalähtö. HUOM! Kuljetuksien toteutuminen edellyttää kuitenkin min. 30 matkustajaa/bussi!

Muista merkitä varauksesi matkustajille tieto IB1 tai IB2 kurssista.

Muuta Hakua! kohdassa voit myös vaihtaa lähtijämäärää! 
Huom! Lapsia kenttä tarkoittaa 0-11-vuotiaita!

Maksu- ja toimitustavat 18.03.2012 10:22 X

Maksutavat

 • Luottokortit: Visa, Visa Electron ja MasterCard
 • Seuraavat verkkopankit:
  • Osuuspankki
  • Sampo Pankki
  • Tapiola
  • Ålandsbanken
  • Handelsbanken
  • Aktia
  • S-Pankki
  • Nordea

Toimitustavat

 • Postitse tilaajalle eteenpäin annettavaksi (saatetervehdys)
 • Postitse suoraan saajalle (saatetervehdys)
 • Sähköpostilla tulostettavaksi ja eteenpäin annettavaksi (saatetervehdys)
 • Sähköpostilla suoraan saajalle (saatetervehdys)

Käsittely- ja toimituskulut

Toimitus kirjeenä
Lahjan saajalle 2,5 € / kpl
Lahjan ostajalle 2,5 € / kpl

Toimitus sähköpostilla

Sähköpostitoimituksissa ei toimitusmaksuja.
Mikäli et löytänyt tältä sivulta tarvitsemaasi informaatiota,
ota yhteys asiakaspalveluumme 010 2323 200

Kangas ja Nappi 15.03.2012 10:04 X

Lähde kanssamme tutkimaan Tallinnan kangas-, lanka-, ompelutarvike- ja nappitarjontaa. Vielä Tallinnassa nämä tuotteet ovat edullisempia kuin Suomessa.Tule mukaan tekemään hienoja löytöjä.

Kangas ja Nappi -ostosmatka Tallinnaan

Tallinnassa kannattaa käsitöiden harrastajien täydentää tarvikevarastojaan. Matkalta mukaan saattaa tarttua puikot, koukut, nauhoja, nyörejä, solkia, paljetit, pitsit, brodyyrit, plyymit, kankaita, lankoja,ompelukoneita tai saumuri. Siis materiaaleja, tarvikkeita ja työvälineitä joka lähtöön.

Ohjelmallinen Päivä Pietarissa risteily, bussi mukana 15.03.2012 08:11 X

Perillä Pietarissa vietetään yksi päivä ja hintaan sisältyy opastettu Pietarin kaupunkikierros sekä tutustuminen Iisakin kirkkoon tai Pietari-Paavalin linnoitukseen. Nyt uutuutena oma suomalainen bussi mukana!

Pietarin risteily

Koe unohtumaton Pietari uudistetulla Princess Maria -laivalla! Kesän viisumivapaat päivä Pietarissa -risteilyt myynnissä. Laivan lukuisat baarit ja ravintolat toivottavat sinut tervetulleeksi risteilylle. Princess Marialla voit kokea yhden risteilyn aikana enemmän kuin osasit odottaakaan.

Huomaathan, että passin oltava voimassa 6 kk matkan jälkeen. Lisäksi Pietariin matkustettaessa matkavakuutus on pakollinen.

Kotimaan Matkaklubin matkat 02.03.2012 12:24 X

Kotimaan Matkaklubin tarjonnasta löytyy kaksi upeaa matkaa. 

Saarenmaan kirkot 29. - 31.8.2014

Saarenmaan, Viron suurimman saaren, matkan aikana tutustutaan erityisesti Saarenmaan kirkkoihin mutta myös Kuressaaren linnaan ja vanhaan kaupunkiin.

Matkan hinta 325 € / henkilö jaetussa kahden hengen huoneessa.
Tutustu matkaohjelmaan tästä.

Länsi-Unkarin kirkot ja luostarit 25.9.-30.9.2014

Kuuden päivän matkalla tutustutaan Länsi-Unkarin kirkkoihin, seurakuntiin, kulttuuriin ja luostareihin. Kotimaan Matkaklubin matkanjohtajana toimii pastori ja artikkelitoimittaja Jussi Rytkönen.

Matkan hinta alkaen 1080 €/henkilö.
Tutustu matkaojelmaan tästä  ja tee varaus!


Muuta Hakua! -kohdassa voit vaihtaa matkustajamäärää!

Ryhmämatkaehdotelmia - Pohjoismaat ja Eurooppa 22.02.2012 13:04 X

Lisää upeita kiertomatkaehdotuksia löydät tutustumalla Matkapoikien valmiiseen Euroopan kiertomatkatarjontaan tästä. Annamme matkoista vähintään 10 hengen ryhmälle ryhmäalennuksen; kysy lisää p. 010 2323 440 tai ryhmat@matkapojat.fi

 

Ryhmämatkaehdotelmia, Pohjoismaat ja Eurooppa
Ihastuttava Kreeta 2014 Lue Tarjouspyyntö
Hotellimatkat Uumajaan ryhmille 31.12.2014 asti Lue Tarjouspyyntö
Kiehtova Kroatia ja Kuuluisa Mostar 2014 Lue Tarjouspyyntö
Amsterdam ja tulppaanien Hollanti 2015 Lue Tarjouspyyntö
Pikkujoulut Uumajassa 2014 Lue Tarjouspyyntö

Ryhmämatkaehdotelmia - Venäjä 22.02.2012 12:40 X

Ryhmämatkaehdotelmia, Venäjä
Pietarin junamatkat 2014 Lue Tarjouspyyntö
Pietarin viisumivapaat risteilyt 1.9.-30.10.2014 Lue Tarjouspyyntö

Ryhmämatkaehdotelmia - Viron kylpylät 22.02.2012 12:36 X

Ryhmämatkaehdotelmia, Viron kylpylät
Kylpyläloma Tallinnaan, Kalev Spa 2014 Lue Tarjouspyyntö
Kylpyläloma Pärnuun, Viking Spa kevät-syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Lyhytloma Laulasmaalla, 3 pv syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
MiniSpa-loma Laulasmaalla TARJOUKSET 1.9.-20.12. Lue Tarjouspyyntö
Kylpyläloma Saarenmaalle, Grand Rose Spa SYYSTARJOUS ryhmille Lue Tarjouspyyntö
Kylpyläloma Pärnuun, Hotelli Wasa SUPERTARJOUKSET syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Kylpyläloma Pärnuun, Spa Hotel Viiking SUPERTARJOUKSET syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Kylpyläloma Haapsaluun, Fra Mare SUPERTARJOUKSET syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö

Ryhmämatkaehdotelmia - Baltia 22.02.2012 12:26 X

Tallinnan yö laivassa - yö hotellissa matkat 3 pv
Laiva-hotellimatka 3 pv, XPRS/Hotelli Euroopa puolihoidolla syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Laiva-hotellimatka 3 pv, Europa + Hot. Euroopa 1.10-15.12. Lue Tarjouspyyntö
Laiva-hotellimatka 3 pv, Viking XPRS + Viru syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Laiva-hotellimatka 3 pv, Baltic Queen + Meriton hotellit syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Laiva-hotellimatka, 3 pv, XPRS + Meriton hotellit syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Tallinnan hotellimatkat pikalaivoilla (päivävuorot)
Hotellimatka ryhmille Tallinkilla/Tallink hotellit 2014 Lue Tarjouspyyntö
Hotelllimatkat ryhmille meriton hotelleihin syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Hotellimatkat ryhmille Talllink Shuttle ERIKOISTARJOUS syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Muu Baltia
Riika ryhmille lentäen 1.1-31.10.2014 Lue Tarjouspyyntö
Vilna ryhmille lentäen 2014 Lue Tarjouspyyntö
Riika. 4pv, Viking Line 2014 Lue Tarjouspyyntö
Laiva-hotellimatka Pärnuun 1.5.-30.9.2014 Lue Tarjouspyyntö
Itä-Viron kiertomatkat 3 pv 2014 Lue Tarjouspyyntö
Itä-Viron kiertomatkat 4 pv 2014 Lue Tarjouspyyntö
Kokous- ja ryhmämatka Lahemaalle Vihulan Kartanoon 2014 Lue Tarjouspyyntö
Rakvere, Vihula ja Lahemaa 3 pv, elo-lokakuu 2014 Lue Tarjouspyyntö
Lyhytloma Laulasmaalla, syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Laulasmaan MiniSpa-tarjous ryhmille, syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö

Ryhmämatkaehdotelmia - kotimaa 22.02.2012 09:58 X

Ryhmämatkaehdotelmia, Kotimaa
Kesäteatteriretki Helsinkiin Olavi Virran ja Juha Vainion tunnelmiin Lue Tarjouspyyntö
Porvoon joulumarkkinat ja Haikon kartano 2014 Lue Tarjouspyyntö
Atlantis -musikaali Turun Logomossa syyskuussa 2014 Lue Tarjouspyyntö
Haikon kartano ja idyllinen Porvoo kevät-kesä 2014 Lue Tarjouspyyntö
Valamon luostari, 3 pv 2014 Lue Tarjouspyyntö
Päiväretki Kotkaan 2014 Lue Tarjouspyyntö
Kerimäki ja Savonlinna 2014 Lue Tarjouspyyntö
Rengastie Turun saaristossa 2014 Lue Tarjouspyyntö
Satakuntalaiset ruukit, Noormarkku ja Leineperi 2014 Lue Tarjouspyyntö
Pielisen Karjala 2014 Lue Tarjouspyyntö
Kesäretki Kuopioon 2014 Lue Tarjouspyyntö
Leppävirta-Valamo 2014 Lue Tarjouspyyntö
Kesäpäivä Helsingissä ja lähisaaristossa 2014 Lue Tarjouspyyntö
Kesäretki Raumalle 2014 Lue Tarjouspyyntö
Mikkelin hurmaavat puutarhat 2014 Lue Tarjouspyyntö

 

Ryhmämatkaehdotelmia - risteilyt 22.02.2012 09:48 X

Miniristeilyt
Tallink iltajuhlat merellä 6 h Lue Tarjouspyyntö
Viking Grace tähtiristeilyt kuljetuksin, syksy 2014 (arkilähdöt) Lue Tarjouspyyntö
Viking Grace -tähtiristeilyt satamasta, syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Baltic Princess -viihderisteilyt Turusta syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Viing Grace ilman kuljetusta ERIKOISTARJOUSLÄHDÖT 10.8.-14.12. Lue Tarjouspyyntö
Viing Grace kuljetuksin ERIKOISTARJOUSLÄHDÖT 10.8.-14.12. Lue Tarjouspyyntö
Elämäniloa aallolla -risteily ryhmille Baltic Princessillä 9.12.2014 Lue Tarjouspyyntö
Viking Grace -tanssiristeily 12.10.2014 Lue Tarjouspyyntö
Risteilyt Ruotsiin
Vanhuus rokkaa -risteily Viking Mariella 3.-5.11.2014 Lue Tarjouspyyntö
Mälaren kierros kevät-kesä 2014 Lue Tarjouspyyntö
Päiväristeilyt Uumajaan 28.12.2014 asti Lue Tarjouspyyntö
Päivä Tukholmassa -risteily Siljalla, syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Tukholman risteilyt Viking Linella Helsingistä, syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Risteilyt Tukholmaan Viking Linella ERIKOISTARJOUSLÄHDÖT 10.8.-8.10. Lue Tarjouspyyntö
Risteilyt Tallinnaan
Ostosristeily Viking Line 12.6.-31.8.2014 Lue Tarjouspyyntö
Ostosristeily Viking XPRS syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Päiväristeilyt Tallinnaan Viking Line ja Eckerö, kevät-kesä-syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Baltic Queen viihde- ja ostosristeilyt Tallinnaan syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Risteilyt Pietariin
Pietarin risteilyt syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Loistokkaat täysihoitoristeilyt
Täysihoitoristeilyt Royal Caribbean 2014 Lue
Täysihoitoristeilyt Costa Cruises Lue

Talvimatka Ylläkselle 21.02.2012 08:28 X

Ylläksen lomatunnelmista nauttii jokainen - kaikille riittää tekemistä! Ylläksellä viihdyt lumen parissa. Sen 61 laskettelurinteestä löytyy jokaiselle sopiva - vaikeista ja kokemusta vaativista lasten rinteisiin. Hiihdon harrastajia hemmotellaan Lapin suurimmalla latuverkostolla. Ja ulkoilupäivän jälkeen herkuttelijoille löytyy runsaasti tasokkaita ravintoloita ja edullisia koko perheen ruokapaikkoja. Lukuisat tapahtumat antavat uusia elämyksiä ja unohtumattomia lomamuistoja. Miltä kuulostaisi vetovarjolennätys järven jäällä tai vauhdikas huskyajelu?

Kiertoristeily- ja hotellimatka Helsinki-Tallinna-Riika-Tukholma-Helsinki 07.02.2012 10:46 X

5 päivän kierroksella matkataan Tallinnan kautta kauniiseen Riikaan suomalaisella bussilla. Riiassa yövytään 2 yötä korkeatasoisessa hotellissa, josta matka jatkuu risteillen kohti Tukholmaa. Tukholmassa on luvassa omatoiminen päivä, jonka jälkeen paluu Helsinkiin yön yli kestävästä laivamatkasta nauttien. Mukavat aikataulut, kaksi pääkaupunkia samalla matkalla, edullinen hinta ja runsaasti aikaa Riiassa tekevät tästä matkasta ehdottoman kesähitin!

Löydä Kapon rantapallo ja osallistu kilpailuun! 13.01.2012 13:03 X

Riemukas lomakisa pyörähtää jälleen käyntiin! Riemulomamaskottimme sai viime vuonna nimekseen Kapo, mutta hupsista heijaa, Kapon uusi rantapallo on vierähtänyt lomaseikkailulle. Tutustu uuteen riemulomat 2014 esitteeseen ja auta Kapoa löytämään rantapallonsa takaisin. Kertomalla vastauksen, miltä riemulomaesitteen sivulta Kapon rantapallo löytyy, osallistut kilpailuun, jossa arvomme Päivä Kolmårdenissa -risteilyn neljälle hengelle. 

Kilpailu on päättynyt ja kiitämme kaikkia riemulomakisaan osallistuneita. Arvonta on suoritettu ja Päivä Kolmårdenissa -risteilymatkan voitti Satu Hekkinen Laihialta. Paljon Onnea!


Arvontaan osallistuminen

Kilpailuun voi osallistua ajalla 16.1.-30.4.2014 osoitteessa www.matkapojat.fi/riemulomat/riemulomakisa klikkaamalla "Osallistu tästä" -linkkiä ja täyttämällä kilpailulomake. Arvontavoitosta ilmoittamista varten Matkapojat Oy tarvitsee arvontaan osallistuvan ja/tai hänen huoltajansa nimen.

Palkinto

Kaikkien 2014 riemulomakisaan osallistuneiden kesken arvotaan 1 kpl Päivä Kolmårdenissa -risteily neljälle hengelle. Riemulomakisan viimeinen osallistumispäivä on 30.4.2014.

Ketkä voivat osallistua riemukkaaseen nimikisaan?

Kilpailuun voivat osallistua kaikki paitsi Matkapojat Oy:n oma henkilökunta ja heidän perheensä.

Arvonnan suorittaminen ja voittajan julkistaminen

Arvonta suoritetaan järjestäjän tiloissa perjantaina 2.5.2014. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse ja nimi julkaistaan verkkosivustollamme www.matkapojat.fi/riemulomat.

Arvonnan järjestäjä

Matkapojat Oy (Y-tunnus: 1842916-3)
Rautatienkatu 21 c, 7.krs
33100 Tampere

Coppélia -balettimatka Tallinnaan 02.01.2012 12:09 X

Lähde katsomaan Viron kansallisoopperaan huippusuosittua balettiesitystä, Coppéliaa!

Coppélia

Lelumestari, tohtori Coppélius on valmistanut itselleen ihmisen kokoisen nuken, Coppélian. Hänen suurin toiveensa on herättää nukke henkiin. Kun Coppéliuksesta tuntuu, että hän viimein onnistuu siinä, selviää, että nuoret rakastavaiset Swanilda ja Franz ovat puijanneet häntä. Tarina päättyy vahinkojen ja seikkailujen onnellisen lopun kautta Swanildan ja Franzin iloisiin häihin.

"Tarina kertoo kylän ihmisistä, pojasta ja tytöstä, joiden rakkaus on hyvin helppoa: tarinassa ei ole joutsenta eikä uinuvaa kaunotarta. Uskon, että Coppélia onkin ollut balettina niin suosittu juuri siksi, että ihmiset saavat samastua päähenkilöihin. Tarina on erittäin suloinen.” - Ronald Hynd.

 

Manon-balettimatka Tallinnaan 16.12.2011 12:38 X

Huikaiseva balettiesitys Manon jatkuu Tallinnan kansallisteatterin ohjelmistossa syksyllä 2014. Lähde nauttimaan upeasta kulttuurielämyksestä ja yhdistä matkaan leppoisa kapunkiloma trendikkäässä Tallinnassa.

Kenneth MacMillanin baletti pohjautuen Jules Massenetin musiikkiin

Sir Kenneth MacMillan loi yhden 1900-luvun kaikkein suosituimmista baleteista Lontoon Kuninkaalliselle Baletille 1974. Siitä lähtien Manon balettia on esitetty maailman parhaiden balettiteattereiden ohjelmistoissa, kuten esimerkiksi Englannin Kansallisbaletissa, La Scalassa sekä Mariinsky Teatterissa, juurikin siitä syystä, että tanssijoiden tanssiteknisen osaamistason tiedetään olevan huippuluokkaa. 

Kenneth MacMillanin baletti Manon pohjaa Jules Massenetin kauniiseen musiikkiin ja johdattaa 1700-luvun elämään niin aristokraattien piireissä kuin sosiaalisten hylkiöiden keskuudessa. Baletti pohjautuu Abbe Prevostin novelliin L’Histoire du chevalier des Grieux et de Manon Lescaut, jonka keskeinen hahmo on Manon – Pariisin halutuin kurtisaani, joka jännittävän ja dramaattisen tapahtumaketjun päätteeksi lopulta pakenee Louisianaan. Musiikki, joka on täynnä tunteikkuutta, ilmaisee Manonin luisumisen mielihyvien maailmasta aina ikävystyttävään kurjuuden luolaan. 

23h Päivä Tallinnassa risteily Viking XPRS 18.11.2011 09:22 X

Anna Tallinnan houkutuksille periksi ja lähde ostosmatkalle mukavalla Viking XPRS:llä.

Nopeista mukavin - Viking XPRS Helsinki - Tallinna

Suositulla ostosristeilyllä vietät yön laivalla ja Tallinnassa aikaa on koko seuraava päivä. Tällä matkalla ehdit hyvin kierrellä ostoksilla tai katsomassa Tallinnan nähtävyyksiä, käydä museoissa, kirkoissa, vanhassa kaupungissa tai muuten vain nauttia olosta. Tallinnassa riittää aina tekemistä.

Kun teet Vikingille ennakkotilauksen vähintään 50 eur arvosta, kuljet ostostesi kanssa kätevästi bussin kyydissä! Koskee Matkapoikien omia tilausajoja, ei pikavuoroja.

 

Kiertoristeilyt - Royal Caribbean Cruises 2014-2015 09.11.2011 12:39 X

Uudet upeat Royal Caribbean Cruises kiertoristeilyt Eurooppaan ja Karibialle myynnissä nyt!

Risteily Royal Caribbeanilla sopii yhtälailla kaiken ikäisille. Risteilyllä asut uivassa lomahotellissa, pakkaat tavarasi vain kerran ja saavut uuteen satamaan lähes joka päivä. Näistä aineksista syntyy täydellinen lomakokemus. Moderni risteilylaivasto on yksi maailman suurimmista. Matkapojat vie sinut upeille laivoille Eurooppaan ja Karibialle.

Euroopan lomat ja kiertomatkat 04.11.2011 11:09 X

Uudet kiertomatkat 2014 Eurooppaan ovat nyt myynnissä!
Valikoima kattaa upeita uutuuksia sekä muutamia jo kestosuosikeiksi tulleita klassikoita.

Pohjois-Italian järvet ja Verona 5pv 20.10.2011 07:42 X

Unelmien matka Pohjois-Italian järvialueelle! Näe Italian kolme suurinta järveä postikorttimaisissa maisemissa. Toinen toistaan viehättävämpiä pikkukyliä, upeita huviloita ja saarille avautuvia upeita näköaloja.

Italian kauneimmat järvet

Jylhien vuoristojen ympäröiminä olevat siniset järvet upeine maisemiseen saavat kiireisemmänkin mielen rauhoittumaan. Piazzoja, katukahviloita, historiallisia nähtävyyksiä ja lukuisia ostosmahdollisuuksia.

Verona

Tämä Julian ja Romeon kotikaupunkina tunnettu romanttinen kaupunki on yksi Italian kauneimmista kaupungeista. Tunnelmallisia aukioita, viihtyisiä ravintoloita, kauniita pikkukujia sekä upeita historiallisia rakennuksia. Kaupungin keskipisteenä on roomalainen amfiteatteri, jossa järjestetään joka vuosi Veronan kuuluisat oopperajuhlat sekä lukuisia konsertteja. Tällä matkalla on mahdollisuus tutustua Veronaan lisämaksullinen retkenä.

Vuoden 2014 matkat loppuunmyyty!

Tonavan laakson pikkukaupungit, 5pv 19.10.2011 10:40 X

Unkari, Slovakia, Tsekki ja Itävälta. Neljä Tonavan laakson maata samalla matkalla! Matkan aikana tutustumme Tonavan laakson naapurusten pikkukaupunkeihin ja viinitarhoihin, unohtamatta mahtavia linnoja ja luostareita. Vierailemme myös kahdessa vaikuttavassa pääkaupungissa, Bratislavassa ja Wienissä.

Tonavan laakso

Tonavan laakson maaseudun maisemissa mieli lepää. Alueella on lukuisia viiniviljelyksiä, luostareita ja linnoja. Viiniviljelyksiin maaperä ja ilma on mitä ihanteellisin, ravinteikas ja lämmin. Viinitarhat kiipeävät jokilaakson rinteitä korkealle vuorenrinteelle, kun alhaalla laaksossa köynnökset imevät voimansa joen kuljettamasta lössimaasta. Kauniiden maisemien keskellä olevilla kukkuloilla komeilevat lukuisat historialliset linnat ja tunnelmalliset luostarit.

Ruokakulttuuri

Alueen ruokakulttuuri muistuttaa osittain toisiaan, mutta jokaisella maalla on oma erikoisuutensa. Keveitä keittoja, maistuvia liharuokia, vanhasti perinteikkäitä ruokia ja uusia vivahteita muualta maailmasta. Maittavia jälkiruokia omenaherkuista Sacher -kakkuun.

Vuoden 2014 matkat loppuunmyyty!

Barcelona ja Sitges 5pv 14.10.2011 09:23 X

Gastronomiaa, kuohuvaa ja kulttuuria Katalonian ihastuttavissa maisemissa! Ihastuttava Barcelona sekä taiteilijoiden suosima rantakohde Sitges.

Barcelona ja Sitges

Vuorten ja meren välissä sijaitseva Katalonian sydän, Barcelona tarjoaa historiaa, nähtävyyksiä ja ostoksia. Sitges taas on leppoisa ja mutkaton taiteilijoiden suosima rantakohde, joka iltaisin herää vilkkaaksi yöelämän keskukseksi. Tutustumme myös mm. Montserratin benediktiläismunkkien luostarin mielenkiintoiseen historiaan sekä tunnetun Cava –kuohuviinin valmistukseen ja historiaan. Luonto, kulttuuri ja kulinaristiset nautinnot takaavat Sinulle unohtumattoman loman.

Kiehtova Islanti 5pv 14.10.2011 09:23 X

Luonnonvoimien muokkaama kiehtova Islanti sekä sen pääkaupunki Reykjavik tarjoaa matkailijalle ennenkokemattomia elämyksiä.

Reykjavik

Islannin pääkaupungissa Reykjavikissa asuu kaksi kolmasosaa koko Islannin väestöstä. Islannin luonto on ainutlaatuinen; jäätiköitä ja kuumavesilähteitä. Reykjavikilla on paljon tarjottavaa myös kulttuurinnälkäisille, historiaa, museoita ja taidenäyttelyitä.

Blue Lagoon

Blue Lagoon on ehkä yksi Islannin tunnetuimmista käyntikohteista. Täällä kuumien lähteiden ulkoilmakylpylässä viihtyvät niin turistit kuin paikallisetkin. Lämpimällä, maitomaisella vedellä on todettu olevan terveysvaikutteita mm. ihonhoitoon. Matkapoikien Islannin matkalla pääset nauttimaan tästä rentouttavasta elämyksestä heti loman alkajaiseksi.

Vuoden 2014 matkat loppuunmyyty!

Tappara risteily 13.10.2011 07:04 X

Vauhdikas Tappara-fanimatka alkaa HIFK-Tappara ottelulla Helsingin jäähallissa ja meno jatkuu Baltic Queen viihderisteilyllä.

Tappara-fanimatka lauantaina 10.1.2015

Lähde mukaan nauttimaan jännittävästä kiekkokohtaamisesta Helsingin jäähallissa ja rennosta laivamatkasta Baltic Queen viihderisteilyllä. Mukana menossa Tappara- joukkue.

Hinta koko matkalle alkaen vain 69 €/henkilö (B4-lk)

Hintaan sisältyy: bussikuljetukset Tampereelta alkaen, lippu HIFK-Tappara otteluun 10.1.2015 ja risteily valitussa hyttiluokassa.

Ikäraja risteilylle 18v.

Muuta Hakua! -kohdassa valitse lähtöpaikka ja lähtijämäärä!

Joulun hotellimatka Tallinnaan, aamiaisella 05.09.2011 08:44 X

Vietä kiireetön joulu viehättävässä Tallinnassa! Matkan hintaan sisältyy majoitus ja aamiaiset. Jouluaaton illallisen voi varata lisämaksusta valikoituihin hotelleihin. Laajasta joulumatkavalikoimastamme löydät runsaasti majoitusvaihtoehtoja.

Joulumatka Tallinnaan jouluillallisella 05.09.2011 08:00 X

Vietä kiireetön joulu viehättävässä Tallinnassa! Matkan hintaan sisältyy majoitus ja aamiaiset sekä jouluinen illallinen hotellissa 24.12.2014.

Tallinnan vanhakaupunki

Keskiaikainen vanhakaupunki mukulakivikatuineen, muureineen ja ikivanhoine torneineen on kuin suoraan satukirjasta. Viehättävien katujen ja vanhojen talojen katveisiin jää salaperäisiä sisäpihoja. Tallinnan vanhakaupunki on melko pieni ja sellaisena helppokulkuinen ja ihana kaupunkilomakohde.

Joulumatka Riikaan 02.09.2011 11:20 X

Vietä unohtumaton joulu Riiassa!

 Kun kaipaat tunnelmallisia hetkiä ja vilkasta kaupunkielämää, suosittelemme sinulle matkaa Riikaan. Upeat joulutorit, keskiaikaiset rakennukset, museot ja kirkot tarjoavat paljon mielenkiintoista nähtävää. Hotellin valmis joulupöytä ja Riian lukuisat ravintolat ja kahvilat kutsuu nauttimaan valmiista ja kiireettömästä joulusta. Pidempää joululomaa kaipaavalle Riian bussi-laivaloma on edullinen vaihtoehto, jolloin pääset nauttimaan risteilytunnelmasta ja joulupöydän antimista jo laivalla. Joulun pieneksi ohjelmanumeroksi suosittelemme kaupunkikiertoajelua ja opastettua kävelyretkeä Riian vanhassa kaupungissa.

Suomalainen bussi mukana!

Vihulan kartanojoulu 05.09.2011 10:52 X

Nauti Joulun rauhasta Vihulan kauniissa kartanomiljöössä. Räätälöity joulumatkamme antaa Sinulle ja läheisellesi mahdollisuuden irtautua täysin arjen rutiineista kauniissa ympäristössä hyvästä ruoasta ja joulun tunnelmasta nautiskellen. Suomalainen bussi mukana koko matkan ajan.

Tasokas kartanohotelli 

Vihula sijaitsee rauhallisella alueella Lahemaan kansallispuistossa 4 km meren rannalta, Tallinnasta itään bussilla noin 1,5 tuntia. Vihulan Kartanon historia ulottuu 1700-luvun lopulle. Nykyisin se on tasokas kartanohotelli monipuolisine palveluineen, jonne majoittuu kerralla noin 100 henkilöä. Kartanohotellissa on myös saunat ja EcoSpa-osasto, johon kannattaa varata hoidot etukäteen.


 

Syyslomalla viihtymään! 13.09.2011 07:55 X

Lähde viettämään iloista syyslomaa koko perheen voimin. Risteilylaivat ovat täynnä huippuesiintyjiä ja tarjoavat paljon kivaa tekemistä kaiken ikäisille. Tai miten olisi syksyinen seikkailuloma joko Tallinnassa tai Tukholmassa? Varaa matkasi jo tänään!

Esiintyjät ja ohjelmatiedot sitoumuksetta.

 

Jääkiekon MM-kisat Ostravassa 06.09.2011 10:17 X

Lähde kannustamaan Suomea jääkiekon MM-kisamatkalle Tsekin Ostravaan!

Jääkiekon MM-kisat 2015

Vuoden 2015 jääkiekon MM-kisat järjestetään Tsekissä.Ottelupaikkakuntina ovat Praha ja Ostrava. Suomi aloittaa pelinsä alkulohkossa B, Ostravassa. Matkapoikien valmiiseen matkapakettiin sisätyy: lennot, majoitus Frýdek-Místekissä neljän tähden hotellilla, kuljetukset hotellilta ottelupaikalle sekä suomalaisen ryhmänjohtajan palvelut. Lisämaksusta voit ostaa lippupaketin, joka sisältää kolme Suomen peliä (1.5. USA-Suomi, 3.5. Tanska-Suomi sekä 4.5. Norja-Suomi/1. kategoria).

Ostrava

Ostrava on Tsekin kolmanneksi suurin kaupunki. Kaupunki järjestää yhdessä Prahan kanssa jääkiekon MM-kisat vuonna 2015. Ostravassa pelataan alkulohkon pelejä, jossa mm. Suomen pelit pelataan. Suomen kanssa samassa lohkossa pelaavat mm. Venäjä ja USA.

Joulumatka Istanbuliin 02.09.2011 10:26 X

Vietä erilainen joulu Istanbulissa! Tässä ainutlaatuisessa kaupungissa voit kokea idän ja lännen kiehtovan sekoituksen.

Joulumatka Istanbuliin

Istanbul tarjoaa nähtävää ja koettavaa enemmän kuin runsaasti mielenkiintoisen kulttuuriperintönsä ansiosta. Pääset tutustumaan mm. kahteen tämän aikakauden upeaan taidonnäytteeseen, Topkapin palatsiin ja Siniseen Moskeijaan.

Prinsessa Ruusunen -balettimatka 29.08.2011 08:48 X

Prinsessa Ruusunen  on Pjotr Tšaikovskin säveltämä kolmiosainen, prologin sisältävä baletti, joka sai ensi-iltansa Pietarin Mariinski-teatterissa vuonna 1890. Baletti on toinen Pjotr Tšaikovskin baleteista. Baletin juonen käsikirjoitti Ivan Vsevoložski ja se perustuu Charles Perrault`n satuun Prinsessa Ruusunen.

Prinsessa Ruususen tarina

Paha haltiatar Carabosse langettaa prinsessa Auroran ylle kirouksen tämän ristiäisissä. Tyttö on kuoleva 16-vuotissyntymäpäivänään pistäessään sormensa värttinän piikkiin. Onneksi hyvä haltiatar Lilac lieventää kirousta, Aurora vaipuukin vain syvään uneen sadaksi vuodeksi ja herää prinssin suudelmaan. Kohtalokas syntymäpäivä koittaa. Kuningas ja kuningatar kehottavat prinsessaa valitsemaan aviomiehen. Unohdettuaan Carabossen kirouksen vanhemmat eivät huomaa, että Carabosse lähestyy Auroraa vanhaksi naiseksi naamioituneena...

ET-lehden lukijamatka: Viking Grace 8. - 9.10. 22.06.2011 12:06 X

Lähde mukaan ET-lehden lukijamatkalle Itämeren upeimmalle risteilyalukselle Viking Gracelle!

Tyyliä ja huippuviihdettä Itämerellä

Tyylikonsultti Leena Sarven opastuksella saamme tyylivinkkejä syksyyn ja kuulemme kehonkielen merkityksestä viestinnässä. Laivan huippuviihteestä vastaa platinaa myyneen menestysalbuminsa Pohjanmaa myötä huippusuosiosta nauttiva Suvi Teräsniska, joka esiintyy risteilyllämme ennen marraskuussa starttavaa kiertuettaan.

Tutustu ohjelmaan tästä

Liityntäkuljetukset maakunnista

Ajamme liityntäkuljetukset risteilylle seuraavilta reiteiltä; varaa siis kätevä ja edullinen kuljetus satamaan jo etukäteen matkavarauksen yhteydessä!
-Jyväskylä-Tampere-Tku
-Vaasa-Seinäjoki-Pori-Rauma-Tku


Muuta Hakua! -kentässä valitse lähtöpaikka. Voit myös vaihtaa lähtijämäärää!

Lähde risteillen Pietariin 21.06.2011 08:28 X

Pohjolan Venetsiana tunnettu historiallinen kaupunki on täynnä sykettä ja elämää sekä upeita nähtävyyksiä ja nykyisin myös edullisia ostoksia.

Ohjelmalliset risteilyt Pietariin, suomalainen bussi mukana


Hei! 20.06.2011 11:09 X

 

Kiitos rekisteröitymisestäsi Matkapoikien ryhmäuutiskirjeen tilaajaksi.
Saat nyt ensimmäisten joukossa tiedon Matkapoikien ryhmämatkustuksen ajankohtaisista tarjouksista ja tapahtumista.

Parhain terveisin,
MATKAPOJAT
www.matkapojat.fi/ryhmamatkat

Hei! 20.06.2011 11:09 X

Kiitos rekisteröitymisestäsi Matkapoikien uutiskirjeen tilaajaksi.
Saat nyt ensimmäisten joukossa tiedon Matkapoikien ajankohtaisista matkatarjouksista.

Parhain terveisin,
MATKAPOJAT
www.matkapojat.fi

Hotellimatkat Laulasmaalle 14.06.2011 11:44 X

Monipuolinen matkavalikoima Laulasmaa SPA:han tarjoaa jokaiselle jotakin - löydä oma suosikkisi; hotellimatkat 2 yötä sunnuntaista tiistaihin tai tiistaista torstaihin, 3 yötä torstaista sunnuntaihin tai 4 yötä sunnuntaista torstaihin.

Hotellimatka Laulasmaa SPA:han

Laulasmaa Spa sijaitsee merenrannalla vain 35 km päässä Tallinnasta. Täällä yhdistyvät kaunis luonto , pitkä valkoinen hiekkaranta ja nykyaikainen kylpylä- ja kongressihotelli monine mahdollisuuksineen. Lapsiperheille ja aktiivilomalaisille hotelli ja sen ympäristö tarjoavat erilaisia harrastusmahdollisuuksia: voit uida, kävellä luonnossa, pyöräillä, pelata tennistä tai tarttua kävelysauvoihin. Tai voit vain olla, nauttia luonnosta ja rauhoittua.

Laulasmaa Spa Hotel

Korkeatasoisessa kylpylässä on erilaisten vesialtaiden lisäksi myös useita erityyppisiä saunoja. Kylpylän lisäksi voit hemmotella itseäsi erilaisilla hoidoilla.

STTK Itsenäisyypäivän risteily Viking Grace 06.06.2011 11:07 X

STTK:n miniristeily Turusta Tukholmaan 5.-6.12.2014

Iltalähtö Turusta uudella Viking Gracella tarjoaa upeat puitteet miellyttävälle merimatkalle. Buffet Aurora ravintolan joulupöytä on katettuna, tarjoten nautinnollisia makuelämyksiä. Laivan monipuolinen risteilyohjelma pitää tunnelman korkealla koko matkan ajan ja välissä ehdit tekemään edullisia meriostoksia laivan myymälöissä. STTK:n omaa ohjelmaa on luvassa laivan Auditoriossa klo 10 - 14.

Risteilyhinnat / henkilö
Henkilöä hytissä 1 2 3 4
Seaside Four-hytti 138,00 96,00 82,00 75,00
Inside Four-hytti 120,00 87,00 76,00 70,50

 Hintaan sisältyy:

 • risteily valitussa hyttiluokassa
 • meriaamiainen
 • Viking Buffet päivällinen ruokajuomineen paluumatkalla
 • kokouskahvit ja hedelmiä
 • risteilyohjelma
 • tilausajokuljetus reitillä Pori-Rauma-Turku STTK:n jäsenille -> varaukset puhelimitse 010 2323 105

Muuta hakua! -kohdassa voit vaihtaa lähtijämäärää ja varata lisämaksullisen liityntäkuljetuksen Turkuun kartassa näkyviltä reiteiltä.

Suomen Poliklinikkasairaanhoitajat ry:n jäsenristeily 06.06.2011 11:07 X

Lähde rentouttavalle merimatkalle Baltic Queenilla Helsingistä Tallinnaan lauantaina 1.11.2014. On line varaamostamme voit varata risteilyn jäsenhintaan.

Osallistujamäärä rajallinen, toimi nopeasti!
Hinta jäsenille alkaen 50€/henkilö, B-luokan kahden hengen hytissä.

Matka on loppuunmyyty!

Samassa kahden hengen hytissä matkustavien jäsenten, tulee varata risteily molemmille samalla kertaa. Valitkaa majoitusvaihtoehdoksi B-luokan kahden hengen hytti.

Mikäli matkaseuralaisesi ei ole jäsen, varaa järjestelmästämme yhden hengen hytti ja ilmoita sähköpostitse osoitteeseen seinajoki@matkapojat.fi matkasi varausnumero, seuralaisesi nimi ja syntymäaika. Risteilyn hinta B-luokan hytissä ei jäsenille on 149,50€/henkilö. Puhelimitse voit ottaa yhteyttä numeroon 010-2323 404 / Satu Rauhala

Yksin matkustavat voivat varata joko nais- tai miespaikan B-luokan hytistä, jolloin ryhmän sisältä yhdistetään hyttiin 2-3 matkustajaa. Lisämaksusta voit myös varata yhden hengen hytin omaan käyttöösi.

Voit vaihtaa Muuta hakua-kohdassa matkustajamäärää.

Omatoimiset kaupunkilomat 26.05.2011 10:53 X

Lähde omatoimiselle kaupunkilomalle Eurooppaan tai Baltiaan. Valitse itse matkasi pituus ja lähtöpäivä, me räätälöimme sinulle mieleisesi loman asiantuntemuksella ja sinun ehdoillasi. Ohessa muutamia tarjouksia joita klikkaamalla saat matkan lisätiedot esiin. Voit myös tiedustella omatoimisia kaupunkilomia myyntipalvelustamme, puh. 010 2323 200.

Kaupunkilomat kuten haluat!

2 päivää Kolmårdenissa, hotellimatka Helsingistä 23.05.2011 10:22 X

Lähde risteilemään Kolmårdenin eläintarhaan Helsingistä. Kolmårdenissa riittää nähtävää, tekemistä ja koettavaa useammaksikin päiväksi: gondolisafari, merimaailma, Villi-leiri –seikkailupuisto tai Maailman vahvimman nallen maailma saa ajan kulumaan kuin siivillä.

Kolmårdenissa olet aivan kuin oikealla safarilla!

Koe eksoottiset eläimet ihan läheltä, nähtävää useaksi päiväksi, Seikkaile maailman vahvimman nallen kanssa, safaritunnelmaa ja seikkailun taikaa, suuria tunteita ja suuria elämyksiä. Meren eläimet kohtaat merieläinmaailmassa, jossa näet upeita delfiiniesityksiä, leppoisia hylkeitä paistattelemassa päivää tai viekkaan hain uiskentelemassa altaassaan. Tiikerimaailma on paikka, jossa kohtaat uljaat kissaeläimet aivan viidakon sykkeessä.

Lapsille on Kolmårdenissa eläinten lisäksi paljon muutakin tekemistä: Maailman vahvimman nallen, Bamsen seikkailupuisto, Ruotsin pisin liukumäki sekä suuri leikkipaikka, jossa lapset voivat peuhata yllin kyllin. Useat ravintolat alueella takaavat, että energiaa riittää koko päivän ajan.

Gondolisafari

Pääset nyt entistä lähemmäksi villieläimiä. Kolmårdenin gondolisafarilla saat leijua savannin yllä, liikkua äänettömästi villieläinten joukossa ja vierailla eläinten luona niiden omilla ehdoilla. Melkein kuin olisit yksi asukkaista. Voit nauttia upeista näköaloista ja aistia villin elämän sykkeen.

2 päivää perillä Kolmårdenissa, hotellimatka Helsingistä

Riemukkaan päivän jälkeen yövymme läheisessä Norrköpingin kaupungissa. Jottei mitään jäisi näkemättä, palaamme seuraavana päivänä Kolmårdeniin. Näe vielä lempieläimesi, saat rutistaa Maailman vahvinta nallea ja nautit alueen ravintoloiden tarjonnasta uudelleen.  

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Päivä Kolmårdenissa, kiertoristeily Helsingistä 23.05.2011 10:22 X

Päivä Kolmårdenissa kiertoristeily alkaa Helsingistä, josta lähdemme Viking Linen risteilyaluksella kohti Tukholmaa.

Kolmårdenissa olet aivan kuin oikealla safarilla!

Koe eksoottiset eläimet ihan läheltä, nähtävää useaksi päiväksi, Seikkaile maailman vahvimman nallen kanssa, safaritunnelmaa ja seikkailun taikaa, suuria tunteita ja suuria elämyksiä. Meren eläimet kohtaat merieläinmaailmassa, jossa näet upeita delfiiniesityksiä, leppoisia hylkeitä paistattelemassa päivää tai viekkaan hain uiskentelemassa altaassaan. Tiikerimaailma on paikka, jossa kohtaat uljaat kissaeläimet aivan viidakon sykkeessä.

Lapsille on Kolmårdenissa eläinten lisäksi paljon muutakin tekemistä: Maailman vahvimman nallen, Bamsen seikkailupuisto, Ruotsin pisin liukumäki sekä suuri leikkipaikka, jossa lapset voivat peuhata yllin kyllin. Useat ravintolat alueella takaavat, että energiaa riittää koko päivän ajan.

Gondolisafari

Pääset nyt entistä lähemmäksi villieläimiä. Kolmårdenin gondolisafarilla saat leijua savannin yllä, liikkua äänettömästi villieläinten joukossa ja vierailla eläinten luona niiden omilla ehdoilla. Melkein kuin olisit yksi asukkaista. Voit nauttia upeista näköaloista ja aistia villin elämän sykkeen.

Päivä Kolmårdenissa, kiertoristeily Helsingistä

Lähde risteilemään Kolmårdenin eläintarhaan Helsingistä. Lomasi alkaa jo kotiovelta kun hyppäät rentoon Riemulomabussiin! Satamassa nousemme Vikingin risteilijälaivaan ja merimatka voi alkaa. Näe laivamatkalla kaunis saaristo, nauti laivan antimista koko perheen kera ja virittäydy vaikkapa jo safaritunnelmaan! Valitse itse sopiva lähtöpäivä ja perheen yhteinen Riemuloma kohti eläinseikkailuita voi alkaa.

Palaamme laivalla Turkuun, josta paluukuljetus takaisin Helsinkiin tai liityntänä muille paikkakunnille.Valitse sopiva lähtöpäivä.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Päivä Kolmårdenissa, risteilymatkat Turusta 23.05.2011 10:22 X

Pohjoismaiden suurin eläinpuisto Kolmården sijaitsee Tukholmasta n. 1,5h ajomatkan päässä. Se on oivallinen kohde niin lapsille kuin aikuisillekin. Maailman eri kolkilta tulevat eläimet ihastuttavat, ilahduttavat ja koskettavat kaikenikäisiä!

Kolmårdenissa olet aivan kuin oikealla safarilla!

Koe eksoottiset eläimet ihan läheltä, nähtävää useaksi päiväksi, Seikkaile maailman vahvimman nallen kanssa, safaritunnelmaa ja seikkailun taikaa, suuria tunteita ja suuria elämyksiä. Meren eläimet kohtaat merieläinmaailmassa, jossa näet upeita delfiiniesityksiä, leppoisia hylkeitä paistattelemassa päivää tai viekkaan hain uiskentelemassa altaassaan. Tiikerimaailma on paikka, jossa kohtaat uljaat kissaeläimet aivan viidakon sykkeessä.

Lapsille on Kolmårdenissa eläinten lisäksi paljon muutakin tekemistä: Maailman vahvimman nallen, Bamsen seikkailupuisto, Ruotsin pisin liukumäki sekä suuri leikkipaikka, jossa lapset voivat peuhata yllin kyllin. Useat ravintolat alueella takaavat, että energiaa riittää koko päivän ajan.

Gondolisafari

Pääset nyt entistä lähemmäksi villieläimiä. Kolmårdenin gondolisafarilla saat leijua savannin yllä, liikkua äänettömästi villieläinten joukossa ja vierailla eläinten luona niiden omilla ehdoilla. Melkein kuin olisit yksi asukkaista. Voit nauttia upeista näköaloista ja aistia villin elämän sykkeen.

Risteilymatka Turusta

Pääset kätevästi risteilemään kohti Kolmårdenin tarjoamia seikkailuja suoraan Turun satamasta. Matkapoikien bussi ajaa kohti Turkua keskeisiä pääteitä pitkin Jyväskylästä tai Vaasasta. Lomasi alkaa jo kotiovelta kun hyppäät koko perheen kanssa rentoon Riemulomabussiin. Valitse siis sopiva lähtöpäivä, Vikingin tai Siljan laiva, ja perheen yhteinen Riemuloma kohti eläinseikkailuita voi alkaa.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Kolmården - Tukholma, hotellimatka Helsingistä 23.05.2011 10:22 X

Tällä matkalla koet sekä Ruotsin pääkaupungin, että Pohjoismaiden suurimman eläinpuiston samalla kertaa!

Kolmårdenissa olet aivan kuin oikealla safarilla!

Koe eksoottiset eläimet ihan läheltä, nähtävää useaksi päiväksi, Seikkaile maailman vahvimman nallen kanssa, safaritunnelmaa ja seikkailun taikaa, suuria tunteita ja suuria elämyksiä. Meren eläimet kohtaat merieläinmaailmassa, jossa näet upeita delfiiniesityksiä, leppoisia hylkeitä paistattelemassa päivää tai viekkaan hain uiskentelemassa altaassaan. Tiikerimaailma on paikka, jossa kohtaat uljaat kissaeläimet aivan viidakon sykkeessä.

Lapsille on Kolmårdenissa eläinten lisäksi paljon muutakin tekemistä: Maailman vahvimman nallen, Bamsen seikkailupuisto, Ruotsin pisin liukumäki sekä suuri leikkipaikka, jossa lapset voivat peuhata yllin kyllin. Useat ravintolat alueella takaavat, että energiaa riittää koko päivän ajan.

Gondolisafari

Pääset nyt entistä lähemmäksi villieläimiä. Kolmårdenin gondolisafarilla saat leijua savannin yllä, liikkua äänettömästi villieläinten joukossa ja vierailla eläinten luona niiden omilla ehdoilla. Melkein kuin olisit yksi asukkaista. Voit nauttia upeista näköaloista ja aistia villin elämän sykkeen.

Kolmården – Tukholma hotellimatka Helsingistä

Yhdistä Kolmårdenin matkaan päivä Tukholmassa. Vietä koko perheen kesän kokemusrikkain päivä eläinpuistossa, aja gondolisafarilla ja ihastele delfiinien taidokkaita temppuja. Aktiivisen päivän jälkeen paluumatkalla Tukholmaan voit rentoutua bussissa. Tukholman sataman läheisyydessä sijaitseva hotelli tarjoaa laadukkaan yösijan ja maittavan aamiaisen jälkeen uusi päivä pääkaupungissa on edessä. Tee ostoksia, ihastele vanhan kaupungin miljöötä tai seikkaile perheen kanssa Gröna Lundin huvipuistossa. Neljä riemulomapäivää takaa ikimuistoiset kokemukset!

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Kolmården - Tukholma, hotellimatka Turusta 23.05.2011 10:22 X

Nyt Kolmården ja Tukholma samassa paketissa! Nauti eläintarhan riemuista ja paluumatkalla Tukhoman monipuolisista nähtävyyksistä. Riemuloma on kivaa koko perheelle!

Kolmårdenissa olet aivan kuin oikealla safarilla!

Koe eksoottiset eläimet ihan läheltä, nähtävää useaksi päiväksi, Seikkaile maailman vahvimman nallen kanssa, safaritunnelmaa ja seikkailun taikaa, suuria tunteita ja suuria elämyksiä. Meren eläimet kohtaat merieläinmaailmassa, jossa näet upeita delfiiniesityksiä, leppoisia hylkeitä paistattelemassa päivää tai viekkaan hain uiskentelemassa altaassaan. Tiikerimaailma on paikka, jossa kohtaat uljaat kissaeläimet aivan viidakon sykkeessä.

Lapsille on Kolmårdenissa eläinten lisäksi paljon muutakin tekemistä: Maailman vahvimman nallen, Bamsen seikkailupuisto, Ruotsin pisin liukumäki sekä suuri leikkipaikka, jossa lapset voivat peuhata yllin kyllin. Useat ravintolat alueella takaavat, että energiaa riittää koko päivän ajan.

Gondolisafari

Pääset nyt entistä lähemmäksi villieläimiä. Kolmårdenin gondolisafarilla saat leijua savannin yllä, liikkua äänettömästi villieläinten joukossa ja vierailla eläinten luona niiden omilla ehdoilla. Melkein kuin olisit yksi asukkaista. Voit nauttia upeista näköaloista ja aistia villin elämän sykkeen.

Koe Kolmården ja Tukholma samalla kertaa!

Koe Kolmårdenin eläintarha uudella tavalla: vieraile Maailman vahvimman nallen, Bamsen, luona tai anna lasten peuhata Villi-leiri –seikkailualueella. Tapahtumarikkaan päivän jälkeen paluumatkalla Tukholmaan voit rentoutua bussissa. Tukholman keskustan hotelli tarjoaa laadukkaan yösijan. Seuraavana aamuna Tukholma jo odottaa: ostoksilla, vanhan kaupungin lumoissa tai perheen kanssa Gröna Lundin huvipuistossa. Liitä hotelliyö Kolmårdenin Riemulomapakettiin ja saat tallennettua takuulla kesän parhaat lomamuistot!

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Tähdet meren yllä -risteily Baltic Princessillä 2.11.2014 16.05.2011 08:31 X

Tähdet meren yllä -risteilyllä nähdään tähtiartisteja, musiikkiviihdettä ja myös tanssikansa on huomioitu vahvasti. Risteily on nimenomaan suunnattu iskelmämusiikin ystäville.  Lähde nauttimaan hyvästä musiikista Itämeren hohdokkaimmalla risteilijällä.

Risteilyllä esiintyy tanssiorkestereiden tämän hetken ykkösnimi Finlanders sekä tangokuninkaalliset Maria Tyyster, Leif Lindeman ja Kyösti Mäkimattila.

Tilaa uutiskirje 26.04.2011 15:19 X

Tilaa Matkapoikien uutiskirje ja saat ajankohtaisia
vinkkejä ja tarjouksia suoraan sähköpostiisi.

Sukupuoli

Mies
Nainen

Valitse uutiskirje!

Matkapojat
Ryhmämatkat
Resor på Svenska

Jokaisen Uutiskirjeen alalaidassa on peruutuslinkki, jota
klikkaamalla voit perua tilauksesi koska tahansa.

Tilaa ryhmäuutiskirje 26.04.2011 15:19 X

Tilaa Matkapoikien uutiskirje ja saat ajankohtaisia
vinkkejä ja tarjouksia suoraan sähköpostiisi.

Valitse uutiskirje!

Matkapojat
Ryhmämatkat
Resor på Svenska

Jokaisen Uutiskirjeen alalaidassa on peruutuslinkki, jota
klikkaamalla voit perua tilauksesi koska tahansa.

Kokousmatkaehdotelmia 26.04.2011 13:42 X

Ryhmämatkaehdotelmia, yritysryhmille
Tallink päiväkokous merellä syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Kokous- ja ryhmämatka Lahemaalle Vihulan Kartanoon 2014 Lue Tarjouspyyntö
Viherpalun tilauskartano ryhmän omaan käyttöön Länsi-Virossa Lue Tarjouspyyntö
Viking Line kokousmatkat 2014 Lue Tarjouspyyntö
Piknik kokousristeily Turusta Viking Linella Lue Tarjouspyyntö

Ryhmät 26.04.2011 07:07 X

Matkapoikien ryhmämatkoissa sinua palvellaan lähes 40 vuoden kokemuksella ja yli 20 ryhmämatkamyyjää auttavat paikallisesti eri toimistoissamme.

Suunnitellaan yhdessä toiveidenne mukaisesti!

Kerro toiveesi, niin ideoidaan ja luodaan yhdessä juuri teille sopiva ryhmämatka! Tee matkustamisestasi helpompaa ja anna meidän auttaa käytännön järjestelyissä niin laiva-, lento- kuin hotelli- ja kokoustilojen valinnassa sekä varauksissa. Ota rohkeasti yhteyttä joko puhelimella tai sähköpostilla tai poikkea toimistossamme!

Etuja ryhmävaraajille
Käyttämällä ryhmäpalvelujamme säästät selvää rahaa. Matkapojat tarjoaa edulliset sopimushinnat ryhmänne käyttöön useiden laiva- ja lentoyhtiöiden sekä hotelliketjujen suurasiakkaana. Satamissa teitä palvelee oma lähtöselvitys. Oma ryhmämyyjäsi hoitaa kaikki matkaan liittyvät asiat alusta loppuun, olipa ryhmäsi lähdössä Kuopioon tai Kuubaan. Ryhmänä säästytte toimitusmaksulta, kun ryhmä laskutetaan yhdellä laskulla. Vastuullisena matkanjärjestäjänä vastaamme Valmismatkalain mukaan varaamastanne matkasta ja olemme maksaneet Kuluttajavirastolle takuumaksut - siis turvallista matkaa Matkapojista!

Matkaehdotelmat apunasi
Jos omat ideat eivät riitä tai kaipaat vinkkejä, miten rakentaa toimiva ryhmämatka, sinua auttavat lukuisat valmiit ja jo hyviksi koetut matkaehdotelmamme. Matkaehdotelmat löytyvät tästä: Vapaa-ajan ryhmämatkaehdotelmia, Kokousmatkaehdotelmia

Miksi Matkapoikien ryhmämatkalle?
Matkapojat tarjoaa edulliset sopimushinnan ryhmänne käyttöön useiden laiva- ja lentoyhtiöiden sekä hotelliketjujen suurasiakkaana
Satamissa Matkapojilla on oma lähtöselvityspalvelu - Voit jättää huoleksemme lippujen valmistelun ja jakamisen satamissa
Matkapojat ei peri toimitusmaksua ryhmämatkoista, kun ryhmä laskutetaan yhdellä laskulla
Oma ryhmämyyjäsi hoitaa kaikki ryhmämatkaanne liittyvät järjestelyt alusta loppuun, olipa ryhmäsi lähdössä sitten Kuopioon tai Kuubaan
Vastuullisena matkanjärjestäjänä vastaamme Valmismatkalain mukaan varaamastanne matkasta. Olemme myös maksaneet kuluttajavirastolle takuumaksut - siis turvallista matkaa Matkapojista!
Matkapojat räätälöi jokaiselle ryhmälle sille sopivan palvelupaketin alkaen matkan suunnittelusta sen varaamiseen jopa Internetin tai oman palvelunumeron kautta
RYHMÄMATKOJEN PALVELUT – katso mitä kaikkea voimme ryhmällesi tarjota!

Ryhmämatkat (2) 26.04.2011 07:07 X

Matkapoikien ryhmämatkoissa sinua palvellaan yli 30 vuoden kokemuksella ja yli 20 ryhmämatkamyyjää auttavat paikallisesti eri toimistoissamme.

Suunnitellaan yhdessä toiveidenne mukaisesti!

Kerro toiveesi, niin ideoidaan ja luodaan yhdessä juuri teille sopiva ryhmämatka! Tee matkustamisestasi helpompaa ja anna meidän auttaa käytännön järjestelyissä niin laiva-, lento- kuin hotelli- ja kokoustilojen valinnassa sekä varauksissa. Ota rohkeasti yhteyttä joko puhelimella tai sähköpostilla tai poikkea toimistossamme!

Etuja ryhmävaraajille
Käyttämällä ryhmäpalvelujamme säästät selvää rahaa. Matkapojat tarjoaa edulliset sopimushinnat ryhmänne käyttöön useiden laiva- ja lentoyhtiöiden sekä hotelliketjujen suurasiakkaana. Satamissa teitä palvelee oma lähtöselvitys. Oma ryhmämyyjäsi hoitaa kaikki matkaan liittyvät asiat alusta loppuun, olipa ryhmäsi lähdössä Kuopioon tai Kuubaan. Ryhmänä säästytte toimitusmaksulta, kun ryhmä laskutetaan yhdellä laskulla. Vastuullisena matkanjärjestäjänä vastaamme Valmismatkalain mukaan varaamastanne matkasta ja olemme maksaneet Kuluttajavirastolle takuumaksut - siis turvallista matkaa Matkapojista!

Matkaehdotelmat apunasi
Jos omat ideat eivät riitä tai kaipaat vinkkejä, miten rakentaa toimiva ryhmämatka, sinua auttavat lukuisat valmiit ja jo hyviksi koetut matkaehdotelmamme. Matkaehdotelmat löytyvät tästä: Vapaa-ajan ryhmämatkaehdotelmia, Kokousmatkaehdotelmia

Miksi Matkapoikien ryhmämatkalle?
Matkapojat tarjoaa edulliset sopimushinnan ryhmänne käyttöön useiden laiva- ja lentoyhtiöiden sekä hotelliketjujen suurasiakkaana
Satamissa Matkapojilla on oma lähtöselvityspalvelu - Voit jättää huoleksemme lippujen valmistelun ja jakamisen satamissa
Matkapojat ei peri toimitusmaksua ryhmämatkoista, kun ryhmä laskutetaan yhdellä laskulla
Oma ryhmämyyjäsi hoitaa kaikki ryhmämatkaanne liittyvät järjestelyt alusta loppuun, olipa ryhmäsi lähdössä sitten Kuopioon tai Kuubaan
Vastuullisena matkanjärjestäjänä vastaamme Valmismatkalain mukaan varaamastanne matkasta. Olemme myös maksaneet kuluttajavirastolle takuumaksut - siis turvallista matkaa Matkapojista!
Matkapojat räätälöi jokaiselle ryhmälle sille sopivan palvelupaketin alkaen matkan suunnittelusta sen varaamiseen jopa Internetin tai oman palvelunumeron kautta
RYHMÄMATKOJEN PALVELUT – katso mitä kaikkea voimme ryhmällesi tarjota!

Lento-laivamatkat Tukholmaan 18.04.2011 17:25 X

Lentomatkan nopeus ja laivamatkan mukavuus - molemmat samassa paketissa! Lentomatka Norwegianilla tai Finnairilla ja laivamatka Viking Linella tai Silja Linella, voit itse valita kumpaan suuntaan haluat lentää ja kumpaan yöpyä laivalla. Voit yhdistää myös hotelliyöpymisen tai useampia.

Lento-laivamatkat Tukholmaan

Hengähdä mukavassa hotellissa ja nauti valitsemistasi elämyksistä. Monipuolinen Tukholma tarjoaa kaikille jotakin. Merellisten tanssien ja hyvästä ruoasta herkuttelun yhteyteen voit yhdistää kaupunkiloman Tukholmaan. Monet nähtävyydet, trendikäs ja kansainvälinen ilmapiiri sekä kauniit rakennukset, keskiaikaiset kujat ja pikku putiikit vievät mennessään. Meno- ja paluumatkat sujuvat leppoisasti laivalla.

Varaukset 010 2323 200

Tutustu matkan tarkempiin tietoihin avaamalla matkaohjelma viereisestä palkista.

 
Lento-laiva -paketit varattavissa vain myyntipalvelustamme, puh. 010 2323 200.

Omatoimisesti kaupunkilomalle Tukholmaan 18.04.2011 17:25 X

Lomalle aina ihanaan Tukholmaan. Hengähdä mukavassa hotellissa ja nauti valitsemistasi elämyksistä. Monipuolinen Tukholma tarjoaa kaikille jotakin: Skansen ja Gröna Lund ovat lasten mieleen kun taas vanhempien aika kuluu monipuolisissa ostoskeskuksissa shoppaillen ja vanhan kaupungin mutkittelevia kujia ihastellen.

Omatoiminen hotelliloma Tukholmaan

Hengähdä sataman läheisyydessä sijaitsevassa mukavassa Scandic Hotel Ariadnessa tai ydinkeskustan Clarion Hotel Amarantenissa ja nauti valitsemistasi elämyksistä. Monipuolinen Tukholma tarjoaa kaikille jotakin. Valitse lähtösatamaksi Helsinki tai Turku. Huomaa myös hyvät bussiyhteystarjontamme, löydät ne parhaiten varaamon Lähtöpaikka -hausta.

Kaupunkiloma Tukholmassa Helsingistä

Omatoiminen hotellimatka Tukholmaan Helsingistä TallinkSiljalla. Neljän päivän matkalla 2 yötä laivalla ja 1 yö joko Scandic Hotel Ariadnessa tai Clarion Hoteli Amarantenissa.

Kaupunkiloma Tukholmassa Turusta

Omatoiminen hotellimatka Tukholmaan Turusta TallinkSiljalla. Neljän päivän matkalla 2 yötä laivalla ja 1 yö joko Scandic Hotel Ariadnessa tai Clarion Hotel Amarantenissa.

Lähimmät lähdöt alla. Voit vaihtaa "muuta hakua" kohdassa lähtöaikaa, -paikkaa ja matkustajamäärää.

Ryhmämatkasivun mallisivu 05.04.2011 06:01 X

Yläkuvan koko 922*303px

Matkan ingressiteksti, n 4-5 riviä

 

Yleistekstiä matkaasta, varausohjeista jne.

Voi laittaa myös kuvia 559*289px. Voidaan laittaa linkkejä, liitetiedostoja tai youtube-video.

Valittavat moduulit tähän osaan (ei pakollisia)

RPC II turnaus
Matka Matkan
kesto
Matkan
ajankohta
Matkan
hinta
RPC laivamatkat 2 pv 1.9. Helsinki-Tallinna 11:30-14:00 2.9. Tallinna-Helsinki 16:30-19:00 59€ / hlö Varaa
RPC laivamatkat kuljetuksin 2 pv 1.9. Helsinki-Tallinna 11:30-14:00 2.9. Tallinna-Helsinki 16:30-19:00 alk 49€ Varaa
Risteilyhinnat / henkilö lähtöpaikoittain (kuva 101*121px)
Henkilöä hytissä 1 2 3 4
A-hytti Turku 75,00 47,00 37,00 27,00
B-hytti Turku 55,00 36,00 26,00 20,00
A-hytti Helsinki/Tampere 105,00 77,00 67,00 57,00
B-hytti Helsinki/Tampere 85,00 66,00 56,00 50,00
A-hytti Jyväskylä 110,00 82,00 72,00 62,00
B-hytti Jyväskylä 90,00 71,00 61,00 55,00

Jos sivu käytössä suoraan varattavalle kohteelle tulee alalaitaan näkyviin varausmoduuli.

Iloa Aalloilla 05.04.2011 06:01 X

Suosittu Veikkauspäiväristeily on täällä taas!

Laiva m/s Silja Europa lähtee Helsingin Länsisatamasta maanantaina 31.3. klo 18:30 ja palaa takaisin tiistaina 1.4. klo 16:00.

Veikkaus tarjoaa henkilökunnalle risteilyn majoituksineen, maanantain illallisen sekä tiistain aamiaisen. Tämän lisäksi veikkauslaiset voivat varata lisäpalveluita risteilylle (tiistain lounas ja Matkapoikien Tallinnan retkitarjonta), nämä lisäpalvelut jokainen osallistuja maksaa itse. Huom. Veikkaus ei järjestä henkilökunnalle kuljetuksia satamaan.

Ilmoittaudu mukaan risteilylle tästä

Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 7.2. klo 16:00. Ilmoittautuminen on sitova.

Iloa aalloilla!Iloa Aalloilla 05.04.2011 06:01 X

Suosittu Veikkauspäiväristeily on täällä taas! Veikkauspäiväristeily on suurin yksittäinen asiamiehillemme vuosittain järjestettävä tapahtuma.  Meillä on jälleen ilo kutsua Teidät risteilemään kanssamme ja nauttimaan korkeatasoisesta viihteestä sekä kuulemaan mitä kaikkea uutta ja mielenkiintoista Veikkauksessa tapahtuu.

Laiva m/s Silja Europa lähtee Helsingin Länsisatamasta maanantaina 31.3. klo 18:30 ja palaa takaisin tiistaina 1.4. klo 16:00.

Ilmoittautuminen päättyy keskiviikkona 12.2. klo 16:00. Ilmoittautuminen on sitova.

Lisätiedot, muutokset ja peruutukset osallistujatietoihin
Lisätietoja ilmoittautumiseen tai matkoihin liittyvissä asioissa saatte matkatoimistosta. Voitte muuttaa osallistujatietoja tai peruuttaa osallistumisen 28.2. mennessä ilmoittamalla Matkapojille: puhelin 010 2323 116 tai sähköposti veikkaus@matkapojat.fi

Ilmoittaudu mukaan risteilylle tästä

Iloa aalloilla!

LSOP Elohopea- ja omistajajäsenmatkat 17.03.2011 09:14 X

Hyvä omistajajäsen / elohopeakerholainen!

Tule ja ota mukaasi ystäväsikin! Matkoille ovat tervetulleita niin vanhat kuin nuoretkin - isovanhemmista lapsiin.

Internetistä varattaessa maksetaan koko matkan hinta varauksen teon yhteydessä. Matkavarauksen voit tehdä myös soittamalla p. 010 2323 104 (ma-pe 9-17). Varausmaksu 10€/varaus puhelinvarauksista.

Palautelomake

Voit antaa palautetta matkoista sekä ehdottaa uusia matkakohteita tämän linkin kautta tai soittamalla p. 010 2323 104 (ma-pe 9-17)

Määrittele Muuta hakua -kohdassa bussiintulopaikkasi ja henkilömäärä.

Tampereen Seudun Osuuspankin Elohopeakerho 17.03.2011 06:22 X

Lähde Elohopeakerhon matkassa moneen mukavaan menoon!

Syksyn 2014 esitteeseen voit tutustua tästä

Alla näkyvät alkaen hinnat ovat omistajajäsen hintoja.
Ei omistajajäseniltä hinta 10 €/henkilö kalliimpi.

TSOP Elohopeakerhon matkat Syksy 2014
Matka Matkan
kesto
Matkan
ajankohta
Matkan
hinta
Syysristeily Porvoossa 1 pv Ma 15.9.2014 - Matka jouduttu perumaan vähäisen lähtijämäärän vuoksi. 160 €/hlö
Ladykillers-Sarjahurmaajat Kaupunginteatteri Helsinki 1 pv Ti 23.9.2014 - Matka jouduttu perumaan vähäisen lähtijämäärän vuoksi. 99 €/hlö
Syysmarkkinat Kristiinankaupungissa 1 pv Pe 3.10.2014 99 €/hlö Varaa
Tanssiristeily Viking Gracella 2 pv Su 12.10.2014 121 €/hlö Varaa
Elohopeakerhon Sokkomatka 1 pv Ti 21.10.2014 99 €/hlö Varaa
Kulttuuria ja ostoksia Lahden seudulla 1 pv Ke 29.10.2014 89 €/hlö Varaa
Olkiluodon ydinvoimala ja Vuojoen kartano 1 pv Ti 4.11.2014 79 €/hlö Varaa
Kvartetti - Tampereen Komediateatterissa 1 pv Pe 14.11.2014 80 €/hlö Varaa
Pikkujoulumatka Tallinnaan 3 pv 24.-26.11.2014 369 €/hlö Varaa
Jouluostoksille Havin tehtaanmyymälään ja Fiskarsille 1 pv Ke 3.12.2014 85 €/hlö Varaa
Kauneimmat Joululaulut 1 pv Ma 8.12.2014 85 €/hlö Varaa
Kinkunsulattelumatka Härmän kylpylään 4 pv 22.-25.1.2015 519 €/hlö Varaa
MAMMA MIA! -musikaali Helsingin Svenska Teaternissa 1 pv Ti 27.1.2015 139 €/hlö Varaa
Upea Villa Mairea ja Leineperin Ruukki 1 pv Ti 3.2.2015 109 €/hlö Varaa
TSOP Luennot
Matka Matkan
kesto
Matkan
ajankohta
Matkan
hinta
Nykyaikainen silmäkirurgia 2 h To 18.9.2014 - Kysy lisäpaikkoja puh. 010-2323 102  - 
Mikä ihmeen Pivo? 3 h Ti 14.10.2014  -  Varaa
Nykyaikainen silmäkirurgia 2 h To 16.10.2014  -  Varaa
Mikä ihmeen Pivo? 3 h  Ke 19.11.2014  -  Varaa

Alla näkyy lähimmät varattavissa olevat lähdöt.
Valitse "Muuta hakua" kohdassa bussiinnousupaikka, "Lähtöpaikka"-kentästä avautavaan karttaan piirtyvistä reiteistä. Voit vaihtaa myös lähtijämäärää.

Asiakasrekisteri- ja rekisteriseloste 15.03.2011 11:15 X

Matkapojat Oy (päätoimisto)
Hallinto, Tuotanto, IT
Rautatienkatu 21 C
33100 Tampere

 

Matkapojat Oy:n asiakastiedot tallennetaan asiakas- ja markkinointirekisteriimme henkilötietolainsäädännön puitteissa. Tiedot säilytetään järjestelmässämme ja henkilötietoja käytetään asiakkaan informoimiseksi varattuun matkaan liittyvissä asioissa sekä markkinoinnissa. Yhteistyökumppaneillemme (laiva-, lentoyhtiöt, hotellit, bussiyhtiöt) luovutetaan vain kunkin tahon tarvitsemat tiedot. Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, muutoin kuin edellä sanotussa tarkoituksessa ja Suomen lainsäädännön vaatimusten mukaisesti.

Asiakas- ja markkinointirekisteriämme käytetään Matkapojat OY:n markkinointitoimenpiteisiin ja -tutkimuksiin.

1. Rekisterinpitäjä

 • Matkapojat Oy
  Rautatienkatu 21
  33100  TAMPERE
  Y-tunnus: 1842916-3

2. Rekisteriasiat

 • Asiakaspalvelumme vastaa viimeistään kolmen arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.

3. Rekisterin nimi

 • Matkapojat Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

 • Käsittelyn tarkoituksena on asiakkaan informoiminen varattuun matkaan liittyvissä asioissa, markkinointiviestien lähettäminen ja varausten väärinkäytön estäminen.

5. Rekisterin tietosisältö

 • Rekisteri voi sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:
 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matkapuhelinnumero
 • ostohistoria
 • salasana Oma loma-osiossa

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

 • Rekisteriin kirjataan asiakassuhteen perusteella tai siihen liitytään tilaamalla sähköinen uutiskirje.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

 • Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

 • Tietoja voidaan poistaa asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

 • Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina.

10. Kielto-oikeus

 • Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa käyttö suoramainontaa ja muuta markkinointia varten ilmoittamalla asiasta kirjallisesti Matkapojat Oy:lle.

11. Kolmannen osapuolen mainokset

 • Käytämme evästeitä käyttäjäryhmien  keräämisessä ja mainosten näyttämisessä käyttäjän aiempien sivustokäyntien perusteella.

Maksutavat 15.03.2011 11:10 X

Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla:

Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, Ålandsbanken sekä luottokortit ja Joustoraha.

Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n  (aik. Suomen Verkkomaksut Oy) sivuston kautta.

 

Esitteemme 15.03.2011 11:07 X

Vaadi laatua - valitse Matkapojat

Suomalainen asiakas arvostaa mutkatonta palvelua ja sitä, että saa rahalle vastinetta. Asiantuntemus ja kokemus tuo mukanaan itsevarmuutta. Nämä kaikki ovat olleet peruslähtökohtia esitteissä esille nostetuille lomatuotteille. Mukana on jälleen runsaasti uutuuksia ja edelleen paremmaksi hiottuja klassikoita.

Matkalle lähtemisestä olemme yrittäneet tehdä mahdollisimman mutkattoman ja helpon. Mukaan pääset lähes kotioveltasi. Kuljetusverkostomme käsittää noin 400 paikkakuntaa, joilta pääset luotettavien kuljettajiemme kyytiin. Huolehdimme puolestasi, että matkakokonaisuuden palvelutuottajien verkosto on huolella valittu ja Sinun osaksesi jää nauttia siitä tärkeimmästä. Ihanasta lomasta ja panostuksesta omaan vapaa-aikaasi. Näissä esitteissä on murto-osa siitä kaikesta, mitä Matkapojat sinulle tarjoaa.

Rehellisesti Suomalainen - ylpeästi laadukkaampi!
Tullaan tutuiksi Matkapoikien matkoilla.

 


Tutustu e-esitteisiimme!

 

Matkapoikien esitteet voit hakea myös toimistoistamme.

Tilaa esitteemme:

 

Anna lahjakortti joka toteuttaa matkatoiveen! 15.03.2011 11:06 X

Helppo ja nopea tapa onnitella, kiittää, yllättää tai vain huomioda! Tilaa lahja nyt verkkokaupastamme. Voit liittää mukaan oman viestisi ja lähettää lahjasi vaikka heti!

Anna lahjaksi Matkapoikien suosittu matkalahjakortti!

Voit valita toimitustavan itse seuraavasta neljästä vaihtoehdosta:
sähköpostina ostajalle,kirjeenä ostajalle, sähköpostina lahjan saajalle tai kirjeenä lahjan saajalle.

           

Matkaehdot 15.03.2011 10:12 X

Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja, Matkapojat Oy:n lisä- ja erityisehtoja sekä ryhmämatkoissa Matkapojat Oy:n ryhmäehtoja.

 

Valvova viranomainen:
Kilpailu- ja kuluttajavirasto
Haapaniemenkatu 4 A  / PL5
00531 Helsinki
puh. 09-77261 / fax 09-7726 7557
www.kkv.fi

Matkaehdot
Yleiset valmismatkaehdot
Matkapojat Oy:n lisä- ja erityisehdot 1.4.2013 alkaen
Matkapojat Oy:n lisä- ja erityisehdot 19.9.2014 alkaen

Matkapojat Oy:n ryhmäehdot
Matkapojat Oy:n erityisehdot
Matkapojat Oy:n ryhmäehdot 1.4.2013 alkaen

Matkapojat yrityksenä 15.03.2011 10:07 X

Hyvää Matkaa jo yli 35 vuoden kokemuksella!

Matkapojat Oy on Tamperelainen perheyhtiö, joka on perustettu vuonna 1976. Matkapojat on Suomen suurin laiva- ja lähialuematkojen myyjä ja matkanjärjestäjä. Matkapoikien kautta matkustaa yli 500.000 matkustajaa laivoilla joka vuosi. Taloustutkimuksen mukaan Matkapojat on ainoana lähialuematkanjärjestäjänä neljän suosituimman matkanjärjestäjän joukossa - seuranaan Aurinkomatkat, Finnmatkat ja Tjäreborg.

Matkapojat palvelee paikallisesti omin myyntitoimistoin 15 paikkakunnalla ympäri Suomen, sekä valtakunnalisesti puhelinpalvelulla että globaalisti verkkokaupalla. Lisäksi yhtiöllä on yli 100 valittua jälleenmyyjää Suomessa. Yhtiön kotipaikka on Tampere. Liikevaihto vuonna 2013 oli 33,0 miljoonaa euroa ja kokonaismyynti vuonna 2013 oli 37,1 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa Matkapojilla on 99.

Yritys sai maaliskuussa 2012 Suomalaisen Työn Liiton myöntämän Avainlipun käyttöoikeuden.

 

Matkapojat Oy (päätoimisto)
Y-tunnus: 1842916-3 SMAL tunnus: 19395 KUVI: 4808/04/MjMvU
Hallinto, Tuotanto, IT, Markkinointi
Rautatienkatu 21 C
33100 Tampere

Matkapojat Oy on merkitty seuraaviin rekistereihin: arvonlisäverorekisteri, ennakkoperintärekisteri, kaupparekisteri, työnantajarekisteri, valmismatkarekisteri ja verohallinnon perustietorekisteri. Matkapojat on rekisteröitynyt Kuluttajavirastoon matkanjärjestäjäksi ja antanut Kuluttajaviraston vaatiman takauksen.

Valvova viranomainen:
Kuluttajavirasto
Haapaniemenkatu 4 A, 7 krs, PL 5
00531 HELSINKI

Aukioloajat 15.03.2011 10:07 X

Myyntipalvelumme poikkeusaukiolo Juhannuksena: 20.-22.6.2014 suljettu

Matkapojat yhteystiedot
Paikkakunta Osoite Avoinna
Helsinki Katajanokanlaituri 8, 00160 Puhelinmyyntipalvelu
Jyväskylä Kauppakatu 18, 40100 ma-pe 09:00-17:00
Kotka Keskuskatu 10 Kauppakeskus Pasaati 2.krs, 48100 ma-to 09:30–17:00, pe 09:30–16:00
Kouvola Keskikatu 8, 45100 ma-pe 09:00-17:00
Lahti Vapaudenkatu 18, 15110 ma-pe 10:00-17:00
Lappeenranta Koulukatu 9 , 53100 ma-pe 09:00-16:00
Mikkeli Maaherrankatu 26, 50100 ma-pe 09:00-17:00
Pori Eteläkauppatori 2, 28100 ma-pe 09:00-17:00
Rauma Nortamonkatu 18, 26100 ma-pe 09:00-16:00
Sastamala Puistokatu 6, 38200 ma-to 09:00-17:00, pe 09.00-15.00
Savonlinna Kirkkokatu 5, 57100 ma-pe 09:00-17:00
Seinäjoki Kalevankatu 14, 60100 ma-pe 09:00-17:00
Tampere Tuomiokirkonkatu 19, 33100 ma-to 09:00-17:00 / pe 09:00-15:00
Turku Kristiinankatu 10, 20100 ma-pe 09:00-17:00
Vaasa Kauppapuistikko 18, 65100 ma-pe 10:00-17:00

Yhteystiedot 15.03.2011 04:54 X

Myyntipalvelu 010 2323 200

Matkavarausmuutokset 030 530000

(Hinta 0,088€/min sekä lankapuhelimesta että matkaviestimestä soitettaessa)

Myyntipalvelumme poikkeusaukiolo Juhannuksena: 20.-22.6.2014 suljettu

Palvelemme matka-asioissanne:
Myyntipalvelu ma-ke 08:00-19:00
to-pe 08:00-17:00
su 10:00-14:30
010 2323 200
Ryhmä- ja kokousmatkat ma-pe 08:00-17:00 010 2323 440 ryhmat@matkapojat.fi
Lento- ja liikematkat ma-pe 09:00-16:00 010 2323 330 lennot@matkapojat.fi
Agenttimyynti ma-pe 09:00-17:00 010 2323 110
Svenskspråkig telefonnservice må-fr 09:00-17:00 010 2323 202 bokning@matkapojat.fi
Matkapojat yhteystiedot
Paikkakunta Osoite Avoinna
Helsinki Katajanokanlaituri 8, 00160 Puhelinmyyntipalvelu
Jyväskylä Kauppakatu 18, 40100 ma-pe 09:00-17:00
Kotka Keskuskatu 10 Kauppakeskus Pasaati 2.krs, 48100 ma-to 09:30–17:00, pe 09:30–16:00
Kouvola Keskikatu 8, 45100 ma-pe 09:00-17:00
Lahti Vapaudenkatu 18, 15110 ma-pe 10:00-17:00
Lappeenranta Koulukatu 9 , 53100 ma-pe 09:00-16:00
Mikkeli Maaherrankatu 26, 50100 ma-pe 09:00-17:00
Pori Eteläkauppatori 2, 28100 ma-pe 09:00-17:00
Rauma Nortamonkatu 18, 26100 ma-pe 09:00-16:00
Sastamala Puistokatu 6, 38200 ma-to 09:00-17:00, pe 09.00-15.00
Savonlinna Kirkkokatu 5, 57100 ma-pe 09:00-17:00
Seinäjoki Kalevankatu 14, 60100 ma-pe 09:00-17:00
Tampere Tuomiokirkonkatu 19, 33100 ma-to 09:00-17:00 / pe 09:00-15:00
Turku Kristiinankatu 10, 20100 ma-pe 09:00-17:00
Vaasa Kauppapuistikko 18, 65100 ma-pe 10:00-17:00

Soittokustannus 010-alkuiseen numeroon

• kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 3,2 snt/min                                
• matkapuhelimesta 19,2 snt/min
• ulkomailta soittamisen hinnoittelee ulkomainen operaattori

Hinnat sisältävät alv 24%

Ryhmätarjous 10.03.2011 02:31 X

Ota yhteyttä 10.03.2011 02:31 X

Kaikissa ryhmämatka-asioissasi Sinua palvelee alueelliset ryhmämatka-asiantuntijamme. Oman alueesi ryhmämyyjän löydät alla olavasta taulukosta. Tervetuloa palveltavaksi!

Ota yhteyttä ryhmä- ja kokousmyyntiimme
Alue Kontaktihenkilö Puhelinnumero
Pääkaupunkiseutu ja Uusimaa Mervi Aho 010 2323 864
Juha Kautto 010 2323 419
Sirpa Sokero 010 2323 442
Pirkanmaa ja Häme Eeva Tuomisto 010 2323 418
Satu Ketola 010 2323 991
Miia Pakkanen 010 2323 410
Minna Lehtonen 010 2323 411
Sirpa Aalto 010 2323 881
Tiina Ahvenisto 010 2323 882
Varsinais-Suomi Miika Jussila 010 2323 973
Sari Järvelä 010 2323 871
Satakunta Minna Aspblom 010 2323 924
Suvi Rantala 010 2323 422
Meri Renvall 010 2323 415
Keski-Suomi Sari Huuskonen 010 2323 424
Satu Töysä 010 2323 841
Pohjanmaa Satu Rauhala 010 2323 404
Iina Peura 010 2323 412
Kristian Sandberg 010 2323 981
Heidi Harju 010 2323 984
Etelä-Karjala ja Kymenlaakso Pia Häkkinen 010 2323 432
Soili Mikkonen 010 2323 853
Kati Kallio 010 2323 852
Soili Valtonen 010 2323 872
Päivi Tammikivi 010 2323 431
Salla Söderholm 010 2323 894
Savo ja Pohjois-Karjala Sari Peltonen 010 2323 429
Pirjo Tuhkio-Komu 010 2323 941
Anne Rautiainen 010 2323 413
Muu Suomi ryhmät myyntipalvelu 010 2323 440

Soittokustannus 010-alkuiseen Matkapojat -numeroon:
• kiinteästä verkosta 8,21 snt/puh + 2,00 snt/min
• matkapuhelimesta 8,21 snt/puh + 14,90 snt/min
• ulkomailta ko. maan ulkomaanpuhelumaksu

Hinnat (sis alv 23%)

Ryhmämatkaehdotelmia 10.03.2011 02:31 X

Matkapojat on erikoistunut ryhmämatkoihin. Oletpa lähdössä sitten kotimaan päivämatkalle, risteilylle tai maailmaan ääriin, nimetty ryhmämyyjämme hoitaa matkajärjestelyt alusta loppuun.

Risteilyt Ruotsiin
Vanhuus rokkaa -risteily Viking Mariella 3.-5.11.2014 Lue Tarjouspyyntö
Mälaren kierros kevät-kesä 2014 Lue Tarjouspyyntö
Päiväristeilyt Uumajaan 28.12.2014 asti Lue Tarjouspyyntö
Päivä Tukholmassa -risteily Siljalla, syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Tukholman risteilyt Viking Linella Helsingistä, syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Risteilyt Tukholmaan Viking Linella ERIKOISTARJOUSLÄHDÖT 10.8.-8.10. Lue Tarjouspyyntö
Risteilyt Tallinnaan
Ostosristeily Viking Line 12.6.-31.8.2014 Lue Tarjouspyyntö
Ostosristeily Viking XPRS syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Päiväristeilyt Tallinnaan Viking Line ja Eckerö, kevät-kesä-syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Baltic Queen viihde- ja ostosristeilyt Tallinnaan syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Risteilyt Pietariin
Pietarin risteilyt syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Teemamatkat
Teemamatkat kooste 2014 Lue Tarjouspyyntö
Vanhuus rokkaa -risteily Viking Mariellalla 3.-5.11.2014 Lue Tarjouspyyntö
Viking Grace tanssiristeily 12.10.2014 Lue Tarjouspyyntö
Elämäniloa aalloilla -risteily ryhmile lBaltic Princessillä 9.12.2014 Lue Tarjouspyyntö
Kukka- ja puutarhamarkkinat Türissa keväällä 2015, Tallinkilla Lue Tarjouspyyntö
Ryhmämatkaehdotelmia, Kotimaa
Kesäteatteriretki Helsinkiin Olavi Virran ja Juha Vainion tunnelmiin Lue Tarjouspyyntö
Porvoon joulumarkkinat ja Haikon kartano 2014 Lue Tarjouspyyntö
Atlantis -musikaali Turun Logomossa syyskuussa 2014 Lue Tarjouspyyntö
Haikon kartano ja idyllinen Porvoo kevät-kesä 2014 Lue Tarjouspyyntö
Valamon luostari, 3 pv 2014 Lue Tarjouspyyntö
Päiväretki Kotkaan 2014 Lue Tarjouspyyntö
Kerimäki ja Savonlinna 2014 Lue Tarjouspyyntö
Rengastie Turun saaristossa 2014 Lue Tarjouspyyntö
Satakuntalaiset ruukit, Noormarkku ja Leineperi 2014 Lue Tarjouspyyntö
Pielisen Karjala 2014 Lue Tarjouspyyntö
Kesäretki Kuopioon 2014 Lue Tarjouspyyntö
Leppävirta-Valamo 2014 Lue Tarjouspyyntö
Kesäpäivä Helsingissä ja lähisaaristossa 2014 Lue Tarjouspyyntö
Kesäretki Raumalle 2014 Lue Tarjouspyyntö
Mikkelin hurmaavat puutarhat 2014 Lue Tarjouspyyntö
Muu Baltia
Riika ryhmille lentäen 1.1-31.10.2014 Lue Tarjouspyyntö
Vilna ryhmille lentäen 2014 Lue Tarjouspyyntö
Riika. 4pv, Viking Line 2014 Lue Tarjouspyyntö
Laiva-hotellimatka Pärnuun 1.5.-30.9.2014 Lue Tarjouspyyntö
Itä-Viron kiertomatkat 3 pv 2014 Lue Tarjouspyyntö
Itä-Viron kiertomatkat 4 pv 2014 Lue Tarjouspyyntö
Kokous- ja ryhmämatka Lahemaalle Vihulan Kartanoon 2014 Lue Tarjouspyyntö
Rakvere, Vihula ja Lahemaa 3 pv, elo-lokakuu 2014 Lue Tarjouspyyntö
Lyhytloma Laulasmaalla, syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Laulasmaan MiniSpa-tarjous ryhmille, syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Ryhmämatkaehdotelmia, Viron kylpylät
Kylpyläloma Tallinnaan, Kalev Spa 2014 Lue Tarjouspyyntö
Kylpyläloma Pärnuun, Viking Spa kevät-syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Lyhytloma Laulasmaalla, 3 pv syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
MiniSpa-loma Laulasmaalla TARJOUKSET 1.9.-20.12. Lue Tarjouspyyntö
Kylpyläloma Saarenmaalle, Grand Rose Spa SYYSTARJOUS ryhmille Lue Tarjouspyyntö
Kylpyläloma Pärnuun, Hotelli Wasa SUPERTARJOUKSET syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Kylpyläloma Pärnuun, Spa Hotel Viiking SUPERTARJOUKSET syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Kylpyläloma Haapsaluun, Fra Mare SUPERTARJOUKSET syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Tallinnan yö laivassa - yö hotellissa matkat 3 pv
Laiva-hotellimatka 3 pv, XPRS/Hotelli Euroopa puolihoidolla syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Laiva-hotellimatka 3 pv, Europa + Hot. Euroopa 1.10-15.12. Lue Tarjouspyyntö
Laiva-hotellimatka 3 pv, Viking XPRS + Viru syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Laiva-hotellimatka 3 pv, Baltic Queen + Meriton hotellit syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Laiva-hotellimatka, 3 pv, XPRS + Meriton hotellit syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Tallinnan hotellimatkat pikalaivoilla (päivävuorot)
Hotellimatka ryhmille Tallinkilla/Tallink hotellit 2014 Lue Tarjouspyyntö
Hotelllimatkat ryhmille meriton hotelleihin syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Hotellimatkat ryhmille Talllink Shuttle ERIKOISTARJOUS syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Ryhmämatkaehdotelmia, Pohjoismaat ja Eurooppa
Ihastuttava Kreeta 2014 Lue Tarjouspyyntö
Hotellimatkat Uumajaan ryhmille 31.12.2014 asti Lue Tarjouspyyntö
Kiehtova Kroatia ja Kuuluisa Mostar 2014 Lue Tarjouspyyntö
Amsterdam ja tulppaanien Hollanti 2015 Lue Tarjouspyyntö
Pikkujoulut Uumajassa 2014 Lue Tarjouspyyntö
Ryhmämatkaehdotelmia, Venäjä
Pietarin junamatkat 2014 Lue Tarjouspyyntö
Pietarin viisumivapaat risteilyt 1.9.-30.10.2014 Lue Tarjouspyyntö
Liikuntamatkat
Liikuntaloma liikuntamix Tallinnassa 2014 Lue Tarjouspyyntö

Jouluristeilyt Helsingistä Tukholmaan 24.-26.12. 10.03.2011 02:26 X

Vietä merellinen joulu ja nauti kiireettömästä joulun tunnelmasta. Tunnelmaa, tuoksuja, makuja, joululahjoja, viihdettä... Tukholman reitillä herkkujoulupöydät on katettuna!

Huom! Siljan jouluristeilyillä hinnat edellyttävät Silja Linen Club One -kanta-asiakaskorttia.
Normaalihintaiset risteilyvaraukset myyntipalvelustamme 010-2323 200.

Jouluristeily Helsingistä Tukholmaan 23.-25.12. 10.03.2011 02:26 X

Lähde viettämään tunnelmallista joulua risteillen Silja Symphonyllä Helsingistä Tukholmaan 23.-25.12. Kiireetön aikataulu ja laivan monipuolinen risteilyohjelma takaavat tunnelmallisen joulun merellä.

Huom! Hinnat edellyttävät Silja Linen Club One -kanta-asiakaskorttia. Normaalihintaiset risteilyvaraukset myyntipalvelustamme
puh 010-2323 200.

Jouluristeily Riikaan 10.03.2011 02:26 X

Lähde mukaan Baltic Princessin jouluristeilylle Turusta Riikaan 24.-26.14. Laivan lämmin joulutunnelma, risteilyohjelma ja joulupöydän antimet yhdistettynä vierailuun kauniissa Riian kaupungissa tekevät joulusta tunnelmallisen kokemuksen.

Hinnat edellyttävät Silja Linen Club One -kanta-asiakaskorttia.

Normaalihintaiset risteilyvaraukset myyntipalvelustamme 010-2323 200.

Jouluristeily Tallinnaan Baltic Queen 10.03.2011 02:26 X

Lähde tunnelmalliselle jouluristeilylle Tallinnaan Baltic Queenilla 24.-26.12. Kiireetön aikataulu, joulupöydän antimet ja risteilyohjelma luovat jouluntunnelman.

Hinnat edellyttävät Tallink Siljan Club One -kanta-asiakaskorttia!
Normaalihintaiset risteilyvaraukset myyntipalvelustamme p. 010 2323 200.

Jouluristeily Saksaan Helsingistä 10.03.2011 02:26 X

Finnlinesin jouluristeilyllä viihdytään yhdessä! Nauti joulusta ja joulun pyhistä kiireettömässä tunnelmassa Itämeren aalloilla.

Jouluristeily Saksaan

Jouluviikkoa vietetään kotoisassa tunnelmassa, uudenlaisella jouluristeilyllä Helsingistä Saksaan Finnlinesin Star -luokan laivalla. Laivalla herkuttelet aamuin illoin monipuolisen buffetpöydän antimilla, rentoudut läheistesi kanssa ja nautit jouluisesta ohjelmasta.

Jouluaattopäivänä vierailemme Schwerinin satumaisen kauniissa linnassa.

Joulumatka Vilnaan 10.03.2011 02:26 X

Vietä tunnelmallinen joulu Vilnassa!

Koe perinteinen baltialainen joulu

Vilnassa koet aidon baltialaisen kulttuurin ja sen lämpimän tunnelman. Vanhan kaupungin huolellisesti koristellut rakennukset ja mahtava valaistu joulukuusi ovat kuin suoraan vanhasta sadusta. Lämminhenkiset kahvilat tarjoilevat mausteisia kahveja ja herkullisia käsintehtyjä joulusuklaita.

Syvästi katolisessa Liettuassa jouluun liittyy sekä karnevaaliperinne että harras uskonnollinen traditio. Monipuoliset ja vaihtelevat seimiasetelmat hallitsevat julkisia paikkoja ja näyteikkunoita; hienoimmat seimet löytää luonnollisesti kirkoista, joissa ne ilmaisuvoimaltaan monesti muistuttavat teattereiden lavastuksia.

 

Adventtimatka Prahaan 10.03.2011 02:26 X

Prahan vanhan kaupungin tunnelmalliset kadut jouluvaloissa saavat herkistymään joulutunnelmaan.

Adventtimatka Prahaan

Joulutorit ovat täynnä maistuvia herkkuja sekä kauniita seimiä ja värikkäitä koristeita. Prahan joulutunnelma keskittyy Václavin aukiolle sekä vanhan kaupungin torille raatihuoneen kupeeseen. Molempiin paikkoihin nousee joulun alla pienen kylän verran myyntikojuja ja koristeltuja joulukuusia. Saksalaistyylisten ruokien ja tuotteiden lisäksi Prahassa on tarjolla slaavilaista eksoottiikkaa ja läntistä Keski-Eurooppaa edullisempia hintoja.

Adventtimatka Wieniin 10.03.2011 02:26 X

Wienin pitkät perinteet omaavat joulutorit lumoavat kauneudellaan!

Adventtimatka Wieniin

Jouluvaloin valaistuja puistoja sekä satoja pieniä myyntikojuja on kaikkialla. Maistele lämmintä Glühweinia sekä tuoksuvia kastanjoita. Löydä erilaiset joululahjat pukinkonttiin ja ilahduta rakastasi periteisin rakkausviesteillä koristelluilla pipareilla.

Adventtimatka Itävallan alppimaisemiin 10.03.2011 02:26 X

Unohtumaton adventtimatka Salzkammergutin järvialueen vuoristomaisemiin.

Salzkammergutin postikorttimaiset maisemat

Bad Ischl on pieni kylpyläkaupunki keskellä upeita alppimaisemia. Tutustumme Wolfgang -järven rannalla oleviin idyllisiin kyliin ja niiden joulumarkkinoihin. Käymme myös Hallstattin pienessä, vuoriston ja alppijärven välissä sijaitsevassa kylässä ja nousemme hissi 1500metrin korkeuteen Zwölferhorn -vuorelle. Matkan päätteeksi tutustumme vielä Münchenin joulumarkkinoihin.

Prahan joulutorit 4pv 10.03.2011 02:26 X

Prahan vanhan kaupungin tunnelmalliset kadut jouluvaloissa saavat herkistymään joulutunnelmaan.

Adventtimatka Prahaan

Joulutorit ovat täynnä maistuvia herkkuja sekä kauniita seimiä ja värikkäitä koristeita. Prahan joulutunnelma keskittyy Václavin aukiolle sekä vanhan kaupungin torille raatihuoneen kupeeseen. Molempiin paikkoihin nousee joulun alla pienen kylän verran myyntikojuja ja koristeltuja joulukuusia. Saksalaistyylisten ruokien ja tuotteiden lisäksi Prahassa on tarjolla slaavilaista eksoottiikkaa ja läntistä Keski-Eurooppaa edullisempia hintoja.

Wienin joulutorit 4pv 10.03.2011 02:26 X

Wienin pitkät perinteet omaavat joulutorit lumoavat kauneudellaan!

Adventtimatka Wieniin

Jouluvaloin valaistuja puistoja sekä satoja pieniä myyntikojuja on kaikkialla. Maistele lämmintä Glühweinia sekä tuoksuvia kastanjoita. Löydä erilaiset joululahjat pukinkonttiin ja ilahduta rakastasi periteisin rakkausviesteillä koristelluilla pipareilla.

Kaupunkiloma Tallinnaan 10.03.2011 02:08 X

Tallinnan hotellimatkallamme ehdit tutustua nähtävyyksiin, shoppailla, nauttia kulttuurista ja hemmotella itseäsi. Lukuisat kansainväliset ravintolat ravitsevat kehoa, sillä välin kun sielu nauttii keskiaikaisen hansakaupungin historiallisesta tunnelmasta!

Tallinnan vanhakaupunki

Keskiaikainen vanhakaupunki mukulakivikatuineen, muureineen ja ikivanhoine torneineen on kuin suoraan satukirjasta. Viehättävien katujen ja vanhojen talojen katveisiin jää salaperäisiä sisäpihoja. Tallinnan vanhakaupunki on melko pieni ja sellaisena helppokulkuinen ja ihana kaupunkilomakohde.

Lyhyt loma vai 4 päivän hotelliloma Tallinnassa?

Kun kohteenasi on Tallinna, Matkapojilla on tarjolla vaihtoehtoja yhden yön lyhytlomasta aina neljä yötä kestävään lomaan. Monipuolisesta hotellivalikoimastamme löytyy sopiva vaihtoehto niin budjettireissaajille kuin luxusmatkoilijoillekkin.Tarjolla on myös kylpylävaihtoehtoja, tutustu myös Tallinnan kylpylähotellitarjontaan (mm. neljän yön matkat).

Kaikkiin Tallinnan hotellimatkoihin sisältyy laivamatkat sekä majoitus aamiaisin.

Risteily – hotellimatka Tallinnaan 3 tai 4 pv 10.03.2011 02:08 X

Vietä ensimmäinen ilta ja yö nauttien laivan palveluista ja ohjelmatarjonnasta ja sen jälkeen vaihtoehtoisesti yksi tai kaksi yötä Tallinnassa hotellissa. Useita hotellivaihtoehtoja vanhan kaupungin romanttisista pikkuhotelleista budjetti- ja liikemieshotelleihin. Bussikuljetukset useilta reiteilltä!

Risteily-hotellimatka Tallinna 2 yötä

1yö laivassa + 1yö hotellissa. Tällä matkalla ehdit nauttia niin laivan palveluista ja ohjelmatarjonnasta, kuin runsaasta perilläolo ajasta Tallinnassa.

Risteily-hotellimatka Tallinna 3 yötä

1yö laivassa + 2yötä hotellissa = vielä enemmän aikaa perillä.

Kaupunkiloma Haapsaluun 10.03.2011 02:08 X

Idyllisessä merenrantakaupungissa voit nauttia vaikkapa kävelyretkistä pikkukaupunkiin tutustumisen ohella. Kesäaikaan kaupungissa järjestetään konsertteja, festivaaleja ja urheilutapahtumia. Kaikkiin matkoihin on tarjolla edulliset liityntäkuljetukset kotimaassa.

Monipuoliset matkat Haapsaluun

Onko mielessäsi nautinnolliset kylpylähetket vai kaipaatko rentoa kaupunkilomaa ohjelmallisella viihteellä höystettynä? Tai miltä kuulostaisi yhdistää nämä molemmat? Monipuolinen matkavalikoima Haapsaluun tarjoaa jokaiselle jotakin - löydä oma suosikkisi; kaupunkiloma Haapsaluun 3 yötä torstaista sunnuntaihin tai kaupunkiloma Haapsaluun 4 yötä sunnuntaista torstaihin.

Kaupunkiloma Pärnuun 10.03.2011 02:08 X

Vehreä ympäristö puistoineen ja kahviloineen antaa hyvät puitteet onnistuneelle lomalle. Kaupungissa on vilkas kulttuurielämä ympäri vuoden. Kesäisin pitkä valkohiekkainen ranta kutsuu auringonottoon. Kaikkiin matkoihin on tarjolla edulliset liityntäkuljetukset kotimaassa. Hotellivaihtoehtoja on yli kymmenen, voit valita perinteisen hotellin tai kylpylähotellin.

Kaupunkiloma Pärnuun

Vehreä ympäristö puistoineen ja kahviloineen antaa hyvät puitteet onnistuneelle lomalle. Kaupungissa on vilkas kulttuurielämä ympäri vuoden. Kesäisin pitkä valkohiekkainen ranta kutsuu auringonottoon.

Pärnu 7 yön hotellimatka

Viron viehättävässä kylpyläkaupungissa Pärnussa viihtyy jokainen! Yli 750 vuotias Pärnu tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja lomaasi kaikkina vuodenaikoina. Kahdeksan päivää aikaa nauttia sunnuntaista sunnuntaihin tai torstaista torstaihin.

Pärnu 4 yön hotellimatka

Pärnu on Viron vanhimpia ja tunnetuimpia kylpyläkaupunkeja. Nykyaikaiset ja uudistetut kylpylät tarjoavat asiantuntevaa palvelua. Vehreä ympäristö puistoineen ja kahviloineen viimeistelee rentouttavan loman. Pärnussa on perinteikäs kylpyläkulttuuri, ja siellä voit hemmotella itseäsi kaikkina vuodenaikoina. Viiden päivän matka alkaa sunnuntaina ja päättyy torstaina.

Pärnu 3 yön hotellimatka

Pärnusta löytyy kaikkea. Kaupunki on mukavan pieni, joten tärkeimmät nähtävyydet ovat kävelymatkan päässä Neljän päivän aikana torstaista sunnuntaihin ehtii jo riittävästi tutustua Pärnuun.

Pärnu 2 yön hotellimatka

Kolmen päivän mukavat hotellilomalla voit irtautua arjesta ja nauttia kesäisestä Pärnusta. Matkat sunnuntai-tiistai tai tiistai-torstai sekä keskikesällä yhdistelmämatka Pärnu-Tallinna (Pärnussa su-ti , Tallinnassa ti-to).

Omaleimainen Rakvere 10.03.2011 02:08 X

Rakvere sijaitsee Pohjois-Virosssa, 20 kilometriä etelään Suomenlahden rannikolta.

Hotellimatkat Rakvereen

Aivan Rakveren keskustassa, sijaitsee uusi ja moderni kylpylähotelli, Aqua Hotel & Spa. Sen viihtyisässä allasosastossa voi laskea valoefektein varustettua vesiliukumäkeä, vilvoitella kylmävesialtaassa, nauttia saunomisesta ja kylpylähoidoista monella tapaa. Kaikkiin matkoihin on tarjolla edulliset liityntäkuljetukset kotimaassa. Matkavaihtoehtoja Rakvereen on kaksi; 3 yön matka torstaista sunnuntaihin ja 4 yön matka sunnuntaista torstaihin.

Rakvere

Rakvere on houkutteleva, nopeasti kehittyvä ja omaleimainen kaupunki. Rakvere on Viron viidenneksi suurin kaupunki ja sijaitsee Pohjois-Virosssa, 20 kilometriä etelään Suomenlahden rannikolta. Liivinmaan vanhat linnan rauniot ovat nykyään Rakveren päänähtävyys. Siellä voi nauttia keskaikaista ruokaa ja tutustua keskiaikaisen elämänmenon tunnuspiirteisiin. Rakveren kaupunki yllättää myös nykypäivällään ja sen kaupunginaukio onkin luultavasti Viron modernein.

Kaupunkiloma Saarenmaalle 10.03.2011 02:08 X

Saarenmaa ihastuttaa aitoudellaan. Tuulimyllyn hämyisessä tunnelmassa vietetty kahvihetki, käsityöläisten pitsiliinat torilla ja villisika-ateria luonnon helmassa.

Hotellimatka Saarenmaa

Saarenmaalta löydät matkaelämyksiä, joita muistelet hymyssä suin vielä vuosienkin päästä! Kuvankauniin Saarenmaan luonto on monipuolista ja lumoavaa. Paviljongit kirkot ja linnoitukset vievät sinut keskiaikaisten ritareiden maailmaan. Hotellimme Saarenmaalla sijaitsevat pääkaupunki Kuressaaren ydinkeskustassa, jonka huippunähtävyys on Piispanlinna.  Kaunis Saarenmaa on parhaimmillaan kesällä ja kutsuu lomailijoita nauttimaan kesäisestä idyllisistä ja merellisestä tunnelmasta. Matkapoikien matkavalikoimasta löydät hotellimatkat, kiertomatkat sekä kylpylämatkoa Saarenmaan maisemiin. Tutustu ja löydä oma suosikkisi.

Lähimmät lähdöt alla. Voit vaihtaa "muuta hakua" kohdassa lähtöaikaa, -paikkaa ja matkustajamäärää.

Kaupunkiloma Riikaan 10.03.2011 02:08 X

Latvian vilkas ja trendikäs pääkaupunki Riika on yhdistelmä uutta ja vanhaa. Laivamatkat taittuvat Viking Linen laivoilla nopeasti ja mukavasti.

Hotellimatka Riikaan

Riika on monipuolinen lomakaupunki, jonka kohokohta on eittämättä kaunis Vanha Kaupunki. Riiassa löytyy majoituksen suhteen valinnanvaraa, sillä valikoimassamme on 4 keskustahotellia. Kaikista hotelleista on vain kävelymatka Vanhaan Kaupunkiin (noin 10 min). Keskusta tarjoaa hyviä ostosmahdollisuuksia ja monenlaista ajanvietettä. Perillä on myös mahdollisuus osallistua opastetuille retkillemme. Perheen kanssa kannattaa pistäytyä vaikka Akva Parkissa tai eläinpuistossa.

Shoppailua Riikassa

Riika ei jätä shoppailijaakaan kylmäksi, sillä keskustassa on useita tavarataloja, mm- Stocmann ja Riian keskustan tuntumassa noin 110 000 neliömetrin kokoinen ostoskeskus, jossa voi ostosten lomassa mm. ruokailla, keilata, käydä kasinolla tai kampaajalla ja kauneushoidoissa.

Riika on monipuolinen Latvian pääkaupunki

Kun kaipaat tunnelmallisia hetkiä ja vilkasta kaupunkielämää, suosittelemme sinulle matkaa Riikaan. Riika on kauniiden puistojen, museoiden ja kirkkojen kaupunki, sekä koko Baltian yöelämän keskus. Riika on sekä historiallinen nähtävyys että moderni ja dynaaminen Latvian pääkaupunki. Vilkas ja trendikäs pääkaupunki on ainutlaatuinen yhdistelmä uutta ja vanhaa. Upeat puistot, keskiaikaiset rakennukset, museot ja kirkot tarjoavat paljon mielenkiintoista nähtävää.

Kaupunkiloma Tukholmaan 10.03.2011 02:08 X

Lomalle aina ihanaan Tukholmaan. Hengähdä mukavassa hotellissa ja nauti valitsemistasi elämyksistä. Monipuolinen Tukholma tarjoaa kaikille jotakin: Skansen ja Gröna Lund ovat lasten mieleen kun taas vanhempien aika kuluu monipuolisissa ostoskeskuksissa shoppaillen ja vanhan kaupungin mutkittelevia kujia ihastellen. Meno- ja paluumatkat sujuvat leppoisasti laivalla.

Matkapojat vie sinut Ruotsin vilkkaaseen pääkaupunkiin. Voit suunnata perinteisille nähtävyyksille tai tutustua kaupungin uusiin puoliin. Lähdöt sekä Turusta että Helsingistä.

Lähimmät lähdöt alla. Voit vaihtaa "muuta hakua" kohdassa lähtöaikaa, -paikkaa ja matkustajamäärää.

Hotellimatka Visbyyn lentäen 10.03.2011 02:08 X

Lähde keskelle auringon paistetta, meren kohinaa ja ruusujen tuoksua.

Nopeasti ja mukavasti lentämällä

Suorat lennot Flybellä Helsingistä Visbyyn antavat sinulle ja perheellesi enemmän aikaa nauttia Gotlannin ja Visbyn tarjoamista upeista elämyksistä. Valikoimassa nyt 4 ja 5 päivän hotellipaketteja koko kesän ajalle – valitse itsellesi sopivin vaihtoehto.

Myös Visby lento / laiva vaihtoehto

Viiden päivän matka Visbyyn, yksi yö laivassa, 3 yötä hotellissa. Katso lisää tästä linkistä

Gotlanti on kesäinen paratiisisaari koko perheelle   

Astrid Lindgrenin iki-ihana Peppi Pitkätossu -satu herää eloon Kesämaassa, jossa maailman vahvin pikkutyttö seikkailee vierailijoidensa parissa. Huvikumpu on nimensä veroinen paikka: kiipeä, roiku, touhua, pelaa ja leiki – niin kuin Peppikin! Vesipuisto virvoittaa ja raikastaa päivän leikkien jälkeen. Matkaan kuuluu myös ohjattu maaseutukierros, jossa tutustutaan koko perheen kera Gotlannin saaren upeisiin maisemiin. Vierailu tippukiviluolassa on takuulla eksoottinen elämys!

Hotellimatka Vilnaan laivalla ja bussilla 10.03.2011 02:08 X

Laivalla ja bussilla toteutettava kevätmatka Liettuan pääkaupunkiin tarjoaa sinulle hyviä elämyksiä ja paljon nähtävää.

Hotellimatka Vilnaan

Hurmaava Vilna on täynnä historiaa ja upeita kirkkoja, luostareita, kupoleja ja torneja, koristeellisia julkisivuja, taidetta ja kulttuuria. Vanhan kaupungin kujilta löydät ihastuttavia ravintoloita ja baareja, joissa syöt hyvin ja edullisesti. Eikä ostosmahdollisuuksistakaan ole pulaa: mm. keskustan liepeillä sijaitseva Akropolis-ostoskeskus on yksi Baltian suurimmista, ja sen liikkeet ovat avoinna iltamyöhään. Lähde Vilnaan nauttimaan idyllisen barokkikaupungin upeasta tunnelmasta!

 Matkan tiedot ja matkaohjelma

Amsterdam ja tulppaanien Hollanti 4pv 10.03.2011 02:08 X

Kevään Amsterdamin tulppaanimatkat myynnissä!

Keukenhofin värikäs tulppaanimeri ihastuttaa vierailijaa

Keukenhofin kukkaloistoa tullaan ihailemaan ympäri maailmaa. Joka syksy aloitetaan valmistautuminen seuraaseen kevääseen istuttamalla kukka-asetelmat teemojen mukaisesti. Yli 7 miljoonaan tulppaania, hyasinttia ja narsissia täyttävät 32 hehtaarin alueen väreillään ja tuoksuillaan. Vierailijoita puistossa käy joka vuosi lähes miljoona.

Delft

Delft on yksi Hollannin kauneimmista ja idyllisimmistä kaupungeistä. Tämä taide- ja käsityökaupunki on maailmankuulu sinisestä keramiikasta. Tutustumme vanhaan posliinitehtaaseen, sen historiaan ja posliinin valmistukseen.

Lähde valloittavan kauniiseen, keväiseen Hollantiin, jossa miljoonat tulppaanit ja kukkivat puut tervehtivät sinua. Lukuisien kanavien ja siltojen Amsterdam on viihtyisä suurkaupunki, jossa liikkuminen on vaivatonta. Kukkatoreja, kauniita taloja, timantteja  ja tuulimyllyjä, niistä on unohtumattomat kokemukset tehty.

Viinimatka Reinin maisemiin 4pv **UUTUUS** 10.03.2011 02:08 X

Saksan suurimmat ja koko maailman mittakaavassa arvostetut viinialueet ovat keskittyneet Rein ja Moselin lumoavan kauniille seudulle. Lähde Matkapoikien viinimatkalle parhaaseen viininkorjuuaikaan. Matkalla pääset tutustumaan eurooppalaiseen vuosisatojen mittaiseen viinikulttuuriin ja nauttimaan maistiaisia aivan tuoreeltaan.

Kupferberg Sektkelleri

Kupferberg on perustettu vuonna 1850 ja sen tunnetuin merkki on Kupferberg Gold. Kupferberg Sektkellerei on maailman syvin kuohuviinikellari, joka ulottuu 7 kerrosta ja 50 metriä maan alle.

Kloster Eberbach -luostarin viinikellari

Kloster Eberbach on entinen sisterssiläisluostari, joka sijaitsee Eltville am Rheinin kylän lähellä Rheingaussa. Sisterssiläismunkit tulivat alkujaan Burgundista ja toivat tullessaan tietotaidon viinien viljelystä. 1400-luvulla Kloster Eberbach oli jo Saksan suurin viinitila ja mm. Pinot Noirin viljelyä on tehty 1100-luvulta lähtien. Nykyään Kloster Eberbach on Saksan suurin itsenäinen viinitila, yli 200 hehtaarillaan. Tällä matkalla pääsemme tutustumaan kestävän kehityksen periaatteita noudattavaan viinitilaan.   

Traben-Trarbach kaupungin viinikellarit

Moselin laaksossa sijaitseva Traben-Trarbach nousi 1900-luvun alussa Euroopan toiseksi suurimmaksi viinikaupan keskukseksi Bordeauxin jälkeen. Matkan aikana pääsemme tutustumaan kaupungin alla sijaitseviin viinikellareihin ja niiden holveihin. Kierroksen aikana opimme mielenkiintoisia asioita viineistä ja niiden valmistuksesta.

Portugali - kulttuurimaisemia ja viinialueita 6pv 10.03.2011 02:08 X

Portugali ja sen mielenkiintoiset nähtävyydet, joilla kaikilla on kerrottavana oma tarinansa, odottavat sinua.

Portugali on muutakin kuin hiekkarantoja!

Matkapoikien matkalla näet uskomattoman monenlaista Portugalia: mm. sykkivän pääkaupungin, jonka löytöretkien aikainen historia kuvittaa yhä kaupunkia, Porton merenrantakaupungin, jolta kuulu portviini on saanut nimensä sekä Coimbran yliopistokaupungin, joka on kuuluista Coimbra fado -musiikistaan. Nautit maukkaista ruuista, laadukkaista viineistä ja lempeästä ilmastosta. Portugali ja sen mielenkiintoiset nähtävyydet, joilla kaikilla on kerrottavana oma tarinansa, odottavat Sinua.

Vuoden 2014 lähdöt loppuunmyyty!

Slovenian ja Kroatian helmet 6pv 10.03.2011 02:08 X

Valloita Euroopan yksi tämän hetken kiinnostavimmista alueista! Matkapojat vie sinut ihastuttaviin maisemiin Sloveniaan ja Kroatiaan. Upeat Slovenia ja Kroatia valloittavat! Koe kristallinkirkkaat vedet, uudet makuelämykset sekä kauniit historialliset kaupungit.

Ljubljana – Bled – Porec – Pula

Slovenian pääkaupunki Ljubljana on pieni ja intiimi kaupunki, joka hurmaa välittömyydellään. Kaikki on kävelyetäisyyden päässä ja kaupungin vilinään on helppo liittyä. Pikkukaupunki Bled tarjoaa tyyntä järvimaisemaa ja vehreitä vuorenrinteitä. Adrianmeren pohjukassa sijaitseva Kroatian Istrian alue on lyhykäisyydessään turkoosia merta, tunnelmallisia pikkukujia ja vaikuttavaa luontoa. Tutustumme myös historiallisesti merkittävään Pulan kaupunkiin, jonka tarina ulottuu antiikin roomalaisten aikaan. Lähde mukaan matkalle ja ihastu!

Vuoden 2014 matkat loppuunmyyty!

Ottomaanien Istanbul 10.03.2011 02:08 X

Tässä ainutlaatuisessa kaupungissa voit kokea idän ja lännen kiehtovan sekoituksen. Kaupunki sijaitsee kahdella mantereella ja sen tunnelmassa on helposti havaittavissa niin nykyaikainen ja moderni Eurooppa kuin kiehtova ja mystinen Aasia.

Turkki, Istanbul

Minareeteista kantautuvat rukouskutsut, basaarit kuhisevat ihmisiä ja ilman täyttävät mausteiden tuoksut. Illalla tunnelma on unohtumaton laskevan auringon viimeisten säteiden heijastuessa Bosporinsalmen aalloilta. Istanbul tarjoaa nähtävää ja koettavaa enemmän kuin runsaasti mm. helleenisen, roomalaisen, bysanttilaisen ja ottomaanisen kulttuuriperintönsä ansiosta. Tällä matkalla tutustumme kahteen tämän aikakauden upeaan taidonnäytteeseen Topkapin palatsiin ja Siniseen Moskeijaan. Istanbulin nähtävyydet hurmaavat matkaajan.

Miamista risteillen Karibialle 10 pv 10.03.2011 02:08 X

Lähde viettämään rentouttavaa lomaa Karibian auringon alle!

Miami - Cozumel - Grand Cayman - Ocho Rios - Miami

Valkoiset hiekkarannat ja Karibian rytmit vetävät puoleensa, eivätkä jätä ketään kylmäksi. Tällä matkalla saat nauttia laivan ykkösluokan palvelusta, lukuisista harrastusmahdollisuuksista ja maittavista makuelämyksistä. Ihaile auringonlaskua kannella, kokeilla onneasi Kasinolla tai tanssi aamun tunteihin. Laajasta kohdemaiden retkivalikoimasta löydät varmasti omat suosikkisi.

Miamista risteillen Karibialle
Hotelli Luokitus Kaupunki
Newport Beachside Hotel & Reso * * * * Miami Beach
Carnival Cruises Line, Liberty * * * *

Bussi - laivamatkat Kolmårdeniin 10.03.2011 02:08 X

Koe gondolisafari, eläintarha ja delfinaario samalla lipulla! Valitse siis sopiva lähtöpäivä, Vikingin tai Siljan laiva, ja perheen yhteinen Riemuloma kohti eläinseikkailuita voi alkaa.

Päivä Kolmårdenissa, risteillen Turusta tai kiertoristeily Helsingistä

Lähde risteilemään Kolmårdenin eläintarhaan Turusta tai Helsingistä. Lomasi alkaa jo kotiovelta kun hyppäät rentoon Riemulomabussiin! Turun lähdöillä nousemme satamassa Vikingin / Silja Linen risteilijälaivaan ja Helsingin lähdöillä risteilemme Viking Linen risteilyaluksilla. Näe laivamatkalla kaunis saaristo, nauti laivan antimista koko perheen kera ja virittäydy vaikkapa jo safaritunnelmaan! Valitse itse sopiva lähtöpäivä ja perheen yhteinen Riemuloma kohti eläinseikkailuita voi alkaa. Palaamme laivalla Turkuun, josta kotimatka voi alkaa.

Kolmården – Tukholma hotellimatka Turusta ja Helsingistä

Koe sekä Ruotsin pääkaupunki että Pohjoismaiden suurin eläinpuisto samalla kertaa! Yhdistä Kolmårdenin matkaan päivä Tukholmassa! Vietä koko perheen kesän kokemusrikkain päivä eläinpuistossa, aja gondolisafarilla ja ihastele delfiinien taidokkaita temppuja, vieraile Maailman vahvimman nallen, Bamsen, luona tai anna lasten peuhata Villi-leiri –seikkailualueella. Tapahtumarikkaan päivän jälkeen paluumatkalla Tukholmaan voit rentoutua bussissa. Tukholman hotelli tarjoaa laadukkaan yösijan ja maittavan aamiaisen jälkeen uusi päivä Tukholmassa on edessä. Tee ostoksia, ihastele vanhan kaupungin miljöötä tai seikkaile perheen kanssa Gröna Lundin huvipuistossa. Neljä riemulomapäivää takaa ikimuistoiset ja takuulla kesän parhaat lomamuistot!

Vietä 2 päivää Kolmårdenissa, hotellimatka Helsingistä

Lähde risteilemään Kolmårdenin eläintarhaan Helsingistä. Kolmårdenissa riittää nähtävää, tekemistä ja koettavaa useammaksikin päiväksi: eläinsafari, merimaailma, Villi-leiri –seikkailupuisto tai Maailman vahvimman nallen maailma saa ajan kulumaan kuin siivillä. Riemukkaan päivän jälkeen yövymme läheisessä Norrköpingin kaupungissa. Jottei mitään jäisi näkemättä, palaamme seuraavana päivänä Kolmårdeniin. Näe vielä lempieläimesi, saat rutistaa Maailman vahvinta nallea ja nautit alueen ravintoloiden tarjonnasta uudelleen.

Kolmården, meno laivalla paluu lentäen 10.03.2011 02:08 X

Nyt voit yhdistää Kolmårdenin matkalla rennon merimatkan ja nopean paluumatkan lentäen.

Kolmårdenissa olet aivan kuin oikealla safarilla!

Koe eksoottiset eläimet ihan läheltä, nähtävää useaksi päiväksi, Seikkaile maailman vahvimman nallen kanssa, safaritunnelmaa ja seikkailun taikaa, suuria tunteita ja suuria elämyksiä. Meren eläimet kohtaat merieläinmaailmassa, jossa näet upeita delfiiniesityksiä, leppoisia hylkeitä paistattelemassa päivää tai viekkaan hain uiskentelemassa altaassaan. Tiikerimaailma on paikka, jossa kohtaat uljaat kissaeläimet aivan viidakon sykkeessä.

Lapsille on Kolmårdenissa eläinten lisäksi paljon muutakin tekemistä: Maailman vahvimman nallen, Bamsen seikkailupuisto, Ruotsin pisin liukumäki sekä suuri leikkipaikka, jossa lapset voivat peuhata yllin kyllin. Useat ravintolat alueella takaavat, että energiaa riittää koko päivän ajan.

Gondolisafari

Pääset nyt entistä lähemmäksi villieläimiä. Kolmårdenin gondolisafarilla saat leijua savannin yllä, liikkua äänettömästi villieläinten joukossa ja vierailla eläinten luona niiden omilla ehdoilla. Melkein kuin olisit yksi asukkaista. Voit nauttia upeista näköaloista ja aistia villin elämän sykkeen.

Mukavaa matkantekoa

Lähtö kohti Kolmårdenin seikkailuja alkaa Helsingistä. Perillä riittää nähtävää, tekemistä ja koettavaa useammaksikin päiväksi: gondolisafari, merimaailma, Villi-leiri -seikkailupuisto tai Maailman vahvimman nallen maailma saa ajan kulumaan kuin siivillä. Riemukkaan päivän jälkeen yövymme läheisessä Norrköpingin kaupungissa. Aamiaisen jälkeen vielä hetki vapaata aikaa tutustua esim. Norrköpingin kaupunkiin. Puolen päivän aikaan huoneiden luovutus ja lähtö kohti lentokenttää, josta Flyben lento tuo takaisin Helsinkiin.

Matkan tiedot ja matkaohjelma


Visby hotellimatkat lentäen, 4 tai 5 päivää 10.03.2011 02:08 X

Lähde keskelle auringon paistetta, meren kohinaa ja ruusujen tuoksua.

Nopeasti ja mukavasti lentämällä

Suorat lennot Flybellä Helsingistä Visbyhyn antavat sinulle ja perheellesi enemmän aikaa nauttia Gotlannin ja Visbyn tarjoamista upeista elämyksistä. Valikoimassa nyt 4 ja 5 päivän hotellipaketteja koko kesän ajalle – valitse itsellesi sopivin vaihtoehto.

Gotlanti on kesäinen paratiisisaari koko perheelle   

Astrid Lindgrenin iki-ihana Peppi Pitkätossu -satu herää eloon Kesämaassa, jossa maailman vahvin pikkutyttö seikkailee vierailijoidensa parissa. Huvikumpu on nimensä veroinen paikka: kiipeä, roiku, touhua, pelaa ja leiki – niin kuin Peppikin! Vesipuisto virvoittaa ja raikastaa päivän leikkien jälkeen. Matkaan kuuluu myös ohjattu maaseutukierros, jossa tutustutaan koko perheen kera Gotlannin saaren upeisiin maisemiin. Vierailu tippukiviluolassa on takuulla eksoottinen elämys!

Gotlanti on kesäinen paratiisisaari koko perheelle. Saaren ainutlaatuiseen luontoon, moniin nähtävyyksiin ja  lomanviettomahdollisuuksiin sekä tietysti itse Visbyn kaupunkiin kannattaa lähteä tutustumaan. Kesällä Visby on parhaimmillaan ruusujen ja puutarhojen kukkiessa valtoimenaan. Peppi Pitkätossun kesämaa sekä vesipuisto kutsuvat kesän parhaisiin leikkeihin. Kesämaasta löydät Peppi-elokuvista tutun aidon Huvikummun sekä yli 55 puuhakohdetta, joissa saa hyppiä, kiipeillä ja riehua niin paljon kuin vain jaksaa! Vesipuiston liukumäet ja merirosvolaivat kutsuvat nauttimaan auringosta ja vesileikeistä. Gotlannin ainutlaatuinen luonto rantakallioineen ja tippukiviluolineen luo upeat puitteet matkalle.   

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Legoland® ja Kööpenhamina 6pv 10.03.2011 02:08 X

Koe perheesi kanssa parhaat palat Tanskasta! Vain mielikuvitus on rajana yhdessä Euroopan suosituimmista lapsiperheiden kohteista, Legolandissa®. Legoland® on tekemistä ja kokemista.

Legoland® ja Kööpenhamina

Kuuden päivän riemukas laiva-lento matka alkaa Turusta Siljan laivalla ja matkaamme Ruotsin läpi kohti Göteborgia, josta Stena Linen laiva kuljettaa meidät Tanskaan. Nautimme Legolandin® teemapuistosta kahtena päivänä ja palaamme Kööpenhaminan kaupunkiloman jälkeen kätevästi lentäen Helsinkiin.

Lento-laiva matkalla taas aloitat lomasi nopeasti lentäen Helsingistä Kööpenhaminaan, jossa pääset pitämään hauskaa mm. Tivolin laitteissa. Matka jatkuu Legolandiin®, jossa ehtii kahdessa päivässä tutustua teemapuiston huikeaan tarjontaan. Kotimatka Turkuun taittuu Ruotsin läpi ajaen maisemista nauttien, unohtamatta kesäisen riemukasta laivamatkaa Turkuun.

Vietä perheen kanssa riemukas loma Legojen® ja teemapuistojen parissa sekä näe Kööpenhaminan kaupunkikierroksella tunnetut nähtävyydet!

Legoland® on huikea seikkailu

Yllätyt siitä, mitä kaikkea Legoista® saa rakennettua – kokonaisen teemapuiston ja seikkailumaailman! Legoland® on takuuvarma lasten suosikkikohde, johon halutaan palata uudelleen. Nyt se on mahdollista! Matkapoikien matkalla saat kokea Legolandin® riemun kahtena päivänä sekä Kööpenhaminan mahtavan Tivolin sekä kaupungin kuuluisat nähtävyydet!     

Aloita matkasi laivalla ja palaa kätevästi lentäen tai toisinpäin! Samalla matkalla saat kokea lentomatkan nopeuden sekä nauttia kesäisestä laivamatkasta, josta ei iloa ja riemua puutu.

Kesän 2014 lähdöt loppuunmyyty!

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Skara Sommarland - Kolmården 10.03.2011 02:08 X

Koko perheen ratkiriemukkaaseen lomaan sisältyy kaikkea: risteilyä, Ruotsin paras vesipuisto sekä huvipuisto hauskoine vempaimineen ja seikkailuineen niin ilmassa, vedessä kuin maassa sekä Kolmårdenin eläintarha.

Mustalaisruhtinatar -operettimatka Tallinnaan 10.03.2011 02:08 X

Lähde kokemaan upea operettielämys Mustalaisruhtinatar Tallinnan Estonia-teatterissa. Operettimatka yhdistää leppoisan kaupunkiloman monipuolisessa Tallinnassa ja upean kulttuurielämyksen kaikille operetin ystäville.

Operetti joka on pakko nähdä!

Loistavaa, intohimoista ja herkkätunteista Mustalaisruhtinatarta pidetään Imre Kalmanin ja operettihistorian yhtenä tärkeimpänä teoksena. Teosta on myös pidetty La Traviatan onnellisen lopun operettivaihtoehtona.

Tarinan taustaa ohjaaja Mart Sanderin näkökulmasta: "Jollain tapaa Mustalaisruhtinattaressa kuljetaan helpompaa tietä, mutta samalla ei voi kiistellä: sellaiset melodiat kuten „Teemme pesän itsellemme“ ja „Kyllä, ilman naisia on maailma surullinen“ ovat tuttuja jopa niille, jotka eivät koskaan ole käyneet teatterissa. Ohjaajalle se on hyvä materiaali: siitä voi tehdä joko pesunkestävän komedian, tai painottaa tarinan traagista sävyä. Tai sitten kertoa suora tarina ihmisistä, jotka ovat jääneet ansaan sosiaalisten järjestelmien oravanpyörään ja haluavat olla vain ihmisiä, mutta eivät voi luvata sitä itselleen. Koska tästä lähes sata vuotta vanhasta tarinasta löytyy osuvia yhtäläisyyksiä nykypäivän maailman kanssa, päätin painottaa niitä „vanuttamalla“, en nykyaikaistamalla esitystä - yritän ohjata esityksen, joka välittää eteenpäin muodikkaan viestin siitä huolimatta, että sen visuaalinen puoli on painotetun, melkein pilakuvamaisesti vanhanaikainen."

Saariselkä 10.03.2011 02:08 X

Saariselällä aika ei käy pitkäksi! Katsele revontulien tanssia kuulaassa pakkasyössä ja koe koskemattomien lumikenttien rauhallinen syleily. Nauti luonnon puhtaudesta ja rauhallisuudesta. Aidon Lapin tunnelman löydät Saariselätä, Euroopan pohjoisimmasta hiihtokeskuksesta. Hiihtele rauhassa UKK:n luonnonpuiston jylhillä tuntureilla ja piipahda välillä kullankaivajien pirttiin monotansseille. Vauhdin hurmaa lejahiihto eli snowkitting ja lumilautailijoiden tasokas Freestylepark. Saariselällä kaikki palvelut ovat kävelyetäisyydellä toisistaan.

 

Levi 10.03.2011 02:08 X

Levi on täynnä mukavaa menoa - sekä päivällä että illalla! Iloinen ja nuorekas Levi on monipuolinen tapahtumakohde, kun kaipaat aktiivilomaa tai rentoutumista - seillä voit toteuttaa molemmat!Huimapäisimmät viilettävät alas jyrkkää Maailmancup-rinnettä ja viihtyvät aamutunneille asti kuuntelemassa tähtiartisteja. Lapin rauhallisesta tunnelmasta voit nauttia laavunuotion tulen loimussa makkaraa käristäen tai kokeilla poroajelua seesteisessä tunturimaisemassa. Lumiloma Levillä on monipuolinen kokemus!

 

Tosca-oopperamatka Tallinnaan 10.03.2011 02:08 X

Tosca, yksi maailman suosituimmista oopperoista, on Giacomo Puccinin säveltämä ooppera, jonka tarina sijoittuu 1800-luvun Roomaan. Ooppera on tarina vahvasta naisesta ja kahdesta miehestä rakkauden, intohimon ja politiikan pyörteissä.

Puccinin Tosca

Ranskalainen kirjailija Victorien Sardou (1831–1908) oli aikansa suosituimpia näytelmäkirjailijoita. Hänen kirjoittamansa viisinäytöksisen La Toscan ensi-ilta oli vuonna 1887. Näytelmästä tehtiin ooppera Puccinin avulla 1897-1899. Oopperan historiallinen tausta liittyy Napoleonin toiseen Italian-sotaretkeen, Napoleonin vastaiseen allianssin sekä Italian jakoon pieniin valtioihin.

Lumoava klassikko-ooppera

Tosca, tuo tarinan kuuluisa laulajatar, on valmis uhraamaan itsensä pelastaakseen vainotun rakastettunsa. Hän rakastaa taidemaalari Mario Cavaradossia, mutta  häikäilemätön poliisipäällikkö Scarpia himoitsee Toscaa ja yrittää tuhota heidän rakkaustarinansa.

Carmen -oopperamatka Tallinnaan 10.03.2011 02:08 X

Syksyn hienot kulttuurielämykset Tallinnan Estonia-teatterissa jatkuvat upealla Carmen oopperalla. Yhdistä leppoisa kaupunkiloma idyllisessä Tallinnassa ja unohtumaton kulttuurielämys oopperan parissa.

Ooppera vailla vertaa!

Carmen on yksi oopperakirjallisuuden suosituimmista teoksista, jota esitetään oopperataloissa ympäri maailman. Kansallisooppera Estoniaan "Carmenin" tuo lavalle edellisestä kaudesta tuttu nuori brittiläinen ohjaaja Walter Sutcliffe, jonka mielikuvituksellinen lavaratkaisu "Cosi fan tutte" oli kauden suosikki.

Kun "Carmen“ vuonna 1875 päätyi lavalle Pariisissa, pidettiin oopperan juonta kelvottomaksi ja hahmoja vulgaareiksi. Bizet sokeerasi yleisöä tuoden oopperalavalle ihmiset kansan syvistä riveistä – kylistä, mustalaisleireistä ja salakuljettajista ja näytti lavalla päähenkilön murhan. Ensi-illassa ooppera vihellettiin ulos ja kriitikot antoivat sille hävittävän tuomion. Pjotr Tšaikovski, ymmärtäen teoksen suuruuden, ennusti oopperalle loistavaa tulevaisuutta: "Kymmenen vuoden kuluttua se on suosituin ooppera maailmassa." Ja hän oli oikeassa, koska "Carmenista" henkii todellinen elämän liekki, vapaus ja dynaamisuus.

Bizet kuoli vain kolme kuukautta ensi-illan jälkeen eikä voinut aavistaakaan, miten "Carmenista" tuli lyhyessä ajassa oopperakirjallisuuden yksi suosituimmista teoksista

Kaupunkiloma Haapsaluun 10.03.2011 02:08 X

Idyllisessä merenrantakaupungissa voit nauttia vaikkapa kävelyretkistä pikkukaupunkiin tutustumisen ohella. Kesäaikaan kaupungissa järjestetään konsertteja, festivaaleja ja urheilutapahtumia. Kaikkiin matkoihin on tarjolla edulliset liityntäkuljetukset kotimaassa.

Monipuoliset matkat Haapsaluun
Onko mielessäsi nautinnolliset kylpylähetket vai kaipaatko rentoa kaupunkilomaa ohjelmallisella viihteellä höystettynä? Tai miltä kuulostaisi yhdistää nämä molemmat? Monipuolinen matkavalikoima Haapsaluun tarjoaa jokaiselle jotakin - löydä oma suosikkisi; kaupunkiloma Haapsaluun 3 yötä torstaista sunnuntaihin tai kaupunkiloma Haapsaluun 4 yötä sunnuntaista torstaihin.

Alla lähimmät lähdöt. "Muuta hakua" kohdassa voit vaihtaa lähtöpäivää, -paikkaa ja henkilömäärää.

Kaupunkiloma Tallinnaan 10.03.2011 01:56 X

Matkapoikien mukana koet parhaat palat Tallinnasta. Kaikkiin Tallinnan hotellimatkoihimme sisältyy laivamatkat, sekä hotellimajoitus aamiaisin. Lähes kaikkiin matkoihin on tarjolla edulliset liityntäkuljetukset kotimaassa.

Viron tapahtumakalenteri 2014:
Syyskuu

6.9. Türin XXIX ssysmarkkinat, Türi www.lillelaat.tyri.ee
12.-14.9.
X Nostalgiapäivät, Haapsalu www.seereater.ee
13.-14.9. SEB Tallinna mataron, Tallinna www.tallinnmarathon.ee
17.-21.9.
Matsalun luontofilmifestivaali, Lihula ja Haapsalu www.matsalufilm.ee
18.-21.9.
"Disainiöö" design-festivaali, Tallinna www.disainioo.ee
20.9.
Suuren Paunaveren XVII messut, Palamuse www.palamuse.ee
21.9.
SEB 17. Tarton maastopyörämaraton, Tartto www.tartumaraton.ee
27.9.
Nahkiasifestivaalit, Narva-Joesuu www.narva-joesuu.ee

Lokakuu:

3.10. Tarton 3. kaupunkimaraton, Tartto www.tartumaraton.ee
5.10.
33. Paide-Türi -juoksu, Paide-Türi www.rahvajooks.ee
10.-11.10. Silverston Saarenmaan ralli, Saarenmaa www.saremaarally.ee
10.-17.10.
Perinnemusiikin elonleikkuujuhlat, Viljandi www.folk.ee
13.-17.10.
Kuressaaren operettipäivät, Kuressaare www.opera.ee
13.-19.10.
Opiskelijoiden syyspäivät Tartossa, Tartto www.studentdays.ee
14.-18.10.
Viljandin kitarafestivaali, Viljandi www.viljandiquitar.ee


Pärnu – runsaasti vaihtoehtoja lomaasi ympäri vuoden 10.03.2011 01:56 X

Pärnusta löytyy kaikkea! Kaupunki on mukavan pieni, joten tärkeimmät nähtävyydet ovat kävelymatkan päässä. Kaikkiin Pärnun matkoihimme voit liittää bussikuljetukset Helsingin satamaan useilta paikkakunnilta.

 

Pärnussa avautuu 26.7.2014 lasten Lottemaa-puuhapuisto. Lotte on Viron oma lasten piirroshahmo joka on todella suosittu. Puisto sijaitsee meren rannalla n. 8 km Pärnun keskustasta Riian suuntaan. Keskustasta on kuljetus puistoon klo 10 ja klo 11 ja takaisin puistosta keskustaan  klo 16 ja klo 18. Katso tarkemmat tiedot pääsylipuista ja kuljetuksista tästä.

Rakvere on houkutteleva lomakohde 10.03.2011 01:56 X

Rakvere on houkutteleva, nopeasti kehittyvä ja omaleimainen kaupunki. Rakvere on Viron viidenneksi suurin kaupunki ja sijaitsee Pohjois-Virossa, 20 kilometriä etelään Suomenlahden rannikolta.

Riika – Baltian sydän 10.03.2011 01:56 X

Kun kaipaat tunnelmallisia hetkiä ja vilkasta kaupunkielämää, suosittelemme sinulle Riian matkaa. Riika on kauniiden puistojen, museoiden ja kirkkojen kaupunki, sekä koko Baltian yöelämän keskus.


Legoland® ja Kööpenhamina 10.03.2011 01:56 X

Koe perheesi kanssa parhaat palat Tanskasta! Vain mielikuvitus on rajana yhdessä Euroopan suosituimmista lapsiperheiden kohteista, Legolandissa®. Legoland® on tekemistä ja kokemista.

Hyvän olon matkat 10.03.2011 01:56 X

Hyvän olon matkat ovat Matkapoikien uutuustuotteita. Näillä matkoilla keskitytään hyvän olon ja hyvinvoinnin vaalimiseen alan huippuasiantuntijoiden opastuksella sekä liikkuen. Tervetuloa uusille hyvän olon matkoille saamaan parhaat asiantuntijavinkit niin ravinnosta, liikunnasta kuin kauneudenhoidostakin.  

 

 

 

Matkoja kulttuurinälkään 10.03.2011 01:56 X

Irtaudu hetkeksi arjesta ja lähde nauttimaan rennosta kaupunkilomasta hyvien ystävien kanssa ja kruunaa matka ainutlaatuisella kulttuurielämyksellä teatterin, musikaalin, operetin, oopperan tai baletin merkeissä.

Ryhmä- ja kokousmatkat 10.03.2011 01:56 X

Matkapoikien ryhmämatkoissa sinua palvellaan yli 30 vuoden kokemuksella ja yli 20 ryhmämatkamyyjää auttavat paikallisesti eri toimistoissamme.

Suunnitellaan yhdessä toiveidenne mukaisesti!

Matkapoikien ammattitaitoiset ryhmämyyjät palvelevat sinua kaikissa ryhmämyyntiasioissa! Kerro toiveesi, niin ideoidaan ja luodaan yhdessä juuri teille sopiva ryhmämatka! Tee matkustamisestasi helpompaa ja anna meidän auttaa käytännön järjestelyissä niin laiva-, lento- kuin hotelli- ja kokoustilojen valinnassa sekä varauksissa. Ota rohkeasti yhteyttä joko puhelimella tai sähköpostilla tai poikkea toimistossamme!

Viking Line 10.03.2011 01:53 X

Nauti vapaasta merellä, anna  Viking Line laivan lipua kohti rentouttavia risteilyiltoja. Lyhytkin loma virkistää kummasti. Vaihtuvat teemat niin risteilyohjelmassa kuin ruoassa takaavat aina onnistuneen elämyksen.

Turku- Tukholma risteily uusi Viking Grace

Uusi odotettu m/s Viking Grace on länsirannikon säihkyvä loistoristeilijä, eikä syyttä. Grace hurmaa ainutlaatuisella sisustuksellaan, valolla, elämyksellisyydellään sekä ympäristöystävällisyydellään. Musiikkia ja ravintoloita löytyy moneen makuun ja laivan kaikissa hyteissä majoitutaan tasokkaasti. Lähde kokemaan Viking Gracen uskomaton tunnelma.  Mukaan ehdit kauempaakin sillä lähtö on vasta illalla. Vuorokauden risteilyt Turusta lähtevät päivittäin.

Päivä Tukholmassa risteily Viking Gabriella ja Viking Mariella

Merimatkalla Tukholmaan on enemmän tunnelmaa. Ystävälliset, hyvin palvelevat ja upeiksi uusitut alukset, Vikingm/s Gabriella ja Viking m/s Mariella vievät sinut ylelliselle lomalle suoraan Tukholman keskustaan. Päivä Tukholmassa -risteily antaa aikaa nautinnoille sekä laivalla että maissa. Koska laiva odottaa päivällä satamassa, voit jättää perillä tavarasi rauhassa laivalle ja palata loppuillasta takaisin  omassa tahdissasi. Viihdettä laivan täydeltä joka päivä! Mariellalla ja Gabriellalla nautitaan elävästä musiikista joka lähdöllä. Iloisesta tunnelmasta jokaisena päivänä pitävät huolen kansainvälinen housebändi, trubaduuri, tiskijukka ja risteilyisäntä.

23h Päivä Tallinnassa risteily Viking XPRS

Viking XPRS, ostosristeily. Koko päivä aikaa Tallinnassa. Tallinnassa riittää aina tekemistä. Risteilylle lähdetään jo edellisenä iltana, jolloin voit aloittaa Tallinnan valloituksen jo aamusta. Paluu Viking XPRS seuraavana iltana. Tällä matkalle ehdit hyvin kierrällä katsomassa Tallinnan nähtävyyksiä, käydä museoissa, kirkoissa, vanhassa kaupungissa tai muuten vain nauttia olosta.

Viking XPRS päiväristeily Helsinki - Tallinna

Nopeista mukavin! Viking XPRS vie sinut mukavimmin keskustasta keskustaan. Viking XPRS tarjoaa parhaat puitteet päiväristeilylle sekä shoppailuun ja herkutteluun. Uudella laivalla merimatka taittuu 2,5 tunnissa ja perilläoloaikaa Tallinnaan jää reilusti. Lähdöt Helsingistä torstaisin, perjantaisin ja lauantaisin.

Tallink 10.03.2011 01:53 X

Tallink risteilyillä herkutellaan ruokaravintoloissa ja tietysti shoppaillaan moderneissa ja tilavissa myymälöissä. Tervetuloa viihtymään ja nauttimaan!

Viihderisteily Europa Helsinki - Tallinna

Vauhdikasta hauskanpitoa merellä! Tällä laivalla et

pitkästy. Europan risteilyillä voit heittäytyä irti arjesta. Viikonloppuisin vauhdikkaan musiikin ystävät pysyvät DJ:n ja bilebändien vauhdissa aamuun asti. Päiväristeilyllä pääset Tallinkin nopeilla aluksilla helposti Tallinnaan ja perilläoloaikaa jää mukavasti ostoksille ja ruokailuun.

Tallink Shuttle päiväristeily

Lähtö Helsingin Länsisatamasta aamupäivällä, jolloin hyvä tilaisuus nauttia vaikkapa maittava aamiainen Shuttle Buffetissa. Laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki kansipaikoin joko Tallink Star tai Tallink Superstar -laivalla. Tallinnassa hyvin aikaa mukavaan lomapäivään. Paluu myöhemmin samana päivänä takaisin Helsinkiin.

Pitkä Päivä Tallinnassa -risteily Tallink Silja

Risteilyn ihanuutta ja koko päivä aikaa Tallinnassa kiertelyyn! Silja Europalla nautit Itämeren monipuolisesta viihteestä, herkuttelet hyvissä ruokaravintoloissa ja shoppailet edullisia ostoksia.

Silja Line 10.03.2011 01:53 X

Risteily on lyhytloma parhaimmillaan! Laivalta löydät kaiken mitä rentouttavaan lomaan tarvitset: nautintoja ravintoloissa, elämyksiä erilaisten ohjelmien muodossa niin lapsille kuin aikuisille, rentoutusta ja hyvää oloa keholle ja mielelle sekä edullisia ostoksia.

Päivä Tukholmassa risteily Silja Symphony ja Silja Serenade

Itämeri on täynnä huippuviihdettä, makuhermoja kutkuttavaa ruokaa ja elämyksiä kaiken ikäisille.  Risteilyllä keskitytään hauskan viettoon ja rentoon oleiluun laivalla, monipuolisia tax free ostoksia unohtamatta.

Viihderisteily Turku - Tukholma Baltic Princess

Baltic Princessillä viihdytään varmasti. Laiva on täynnä ohjelmaa ja monipuolista tekemistä. Viihderisteily monine nautintoineen on varma irtiotto arjesta.

Viihderisteilyt Tallink, Baltic Queen 10.03.2011 01:46 X

Viihderisteilyllä Tallinnaan herkutellaan ruokaravintoloissa ja tietysti shoppaillaan moderneissa ja tilavissa myymälöissä. Tervetuloa viihtymään ja nauttimaan!


Baltic Queen 22 h viihderisteilyt Tallinnaan

Baltic Queen kutsuu viihtymään. Monipuolinen viihdetarjonta, upeat tanssiravintolat, tasokkaat ruokaravintolat ja erityyppiset baarit tarjoavat ikimuistoisia kokemuksia Itämeren aalloilla. Vauhdikkailla risteilyillä voi heittäytyä irti arjesta. Halutessasi aikaa on myös shoppailuun Tallinnassa.

Päiväristeilyt Tallinnaan Viking Line 10.03.2011 01:46 X

Viking Linen päiväristeilyllä nautit merimatkasta, laivan maistuvista herkuista ja tietysti monipuolisesta Tallinnasta. Perillä aikaa 4 tuntia.

Viking XPRS -päiväristeily

Päiväristeily alkaa aamupäivällä, jolloin voit nauttia lounaan Bistro Buffetissa. Päivässä ehtii vaikka mitä! Merimatka taittuu 2,5 tunnissa ja perilläoloaikaa Tallinnassa on 4 tuntia. Bussikuljetukset useilta reiteiltä!

Päivä Tukholmassa -risteily Helsingistä Silja Line 10.03.2011 01:46 X

Päivä Tukholmassa risteilyllä ehdit nauttia niin mukavasta merimatkasta kuin kokonaisesta päivästä Tukholmassa. Monet nähtävyydet, trendikäs ja kansainvälinen ilmapiiri sekä kauniit rakennukset, keskiaikaiset kujat ja pikku putiikit vievät mennessään.

Päivä Tukholmassa risteily Silja Line

Itämeren ainoat kävelykadut löytyvät Silja Serenadelta ja Silja Symphonylta. Upea ja avara Promenade on laivojen sykkivä sydän, jonka varrelta löytyy elämyksiä kaikille aisteille. Päivä Tukholmassa -risteilyllä ehdit kokea kaksi iltaa upeilla Valkoisilla Laivoilla ja viettää tapahtumarikkaan päivän Tukholmassa. Merellisten tanssien ja hyvästä ruoasta herkuttelun yhteyteen voit yhdistää kaupunkiretken Tukholmaan.

Viking Grace vuorokauden risteilyt Turusta 10.03.2011 01:46 X

Itämeren upein, vihreitä arvoja kunnioittava ja hiljaisin risteilyalus Viking Grace liikennöi iltalaivana reitillä Turku‒Tukholma. Lähtö päivittäin Turusta klo 20.55 ja paluu seuraavana iltana klo 19.50 (23 h)

Uusi upea Viking Grace!

Vuorokauden miniristeilyt Turusta vievät sinut merelle halki Turun, Ahvenanmaan ja Tukholman kauniiden saaristojen. Ehdit herkutella, tanssia, tehdä edullisia tax free-ostoksia ja nauttia upeista saaristomaisemista. Laivalla tunnettuja tähtiesiintyjiä ja erilaista risteilyohjelmaa yötä päivää. Lähdöt aamuin illoin Turusta.

Tutustu Viking Gracen artistikalenteriin tästä >>

 

Viking Grace-tanssiristeilyt Turusta 10.03.2011 01:46 X

Viking Gracen tanssiristeilyllä pääset nauttimaan tanssin hurmasta, upeiden kotimaisten tähtiartistien tahdittamana. Tanssin ohessa voit nauttia laivan monipuolisista palveluista herkutellen, ostoksia tehden ja rentoutuen meren aalloilla.

Matkapoikien asiakkaille VIP passi

Matkapoikien asiakkaille on luvassa VIP-passi, joka oikeuttaa ilmaisiin tanssikursseihin sekä muihin tuote-etuihin laivalla! Syksyn tanssiristeily loistokkaalla Viking Grace-laivalla 12.10.2014. Risteilykansaa tanssittavat vuoden 2014 Tangokuningatar & kuningas sekä Pekkaniskan Pojat. 

 

Ässä-risteily Turusta 10.03.2011 01:46 X

Lähde mukaan bailaamaan Ässien tahtiin! Baltic Princess tarjoaa loistavat puitteet viihteelle ja vauhdille Ässät-risteilyllä lauantaina 18.10.2014. Mukana Ässien joukkueen edustajia ja Ässien ohjelmaa.

TPS-Ässät -ottelu ennen risteilyä

Ennen risteilyä ohjelmassa on TPS-Ässät - ottelu HK-Areenalla. Ottelu alkaa klo 16:00. Laiva lähtee Turusta lauantaina klo 20:15 ja meno laivalla jatkuu aina aamutunneille asti. Paluu Turkuun vasta sunnuntai-iltana, joten aikaa jää myös herkutteluun ja meriostoksien tekoon.

Kotipelietu 

Ässä-risteilylle lähtijät saavat liput pe 17.10. Ässät - SaiPa -otteluun etuhintaan 10€/istumapaikka ja 5€/seisomapaikka. Liput myynnissä etuhintaan hallilla ennen ottelun alkua!

Hinta koko matkalle alkaen vain 59€/henkilö (E4-lk)
sis. bussikuljetukset risteilylle, TPS-Ässät ottelulipun, laivamatkat valitussa hyttiluokassa ja ohjelman. Ikäraja 18v.

Valitse "muuta hakua" kohdassa lähtöpaikka ja matkustajamäärää.

JYP-risteily 10.03.2011 01:46 X

Rocking like a hurricane! Vauhdikas matka alkaa Blues - JYP ottelulla Espoon Barona Areenalla ja jälkipelit pelataan tuttuun tapaan Viking XPRS miniristeilyllä!

JYP-fanimatka lauantaina 1.11.1.2014

Tätä matkaa ei kannata jättää väliin. Lauantai illan huumaa huippukiekon parissa ja jälkipelit pelataan Viking XPRS miniristeilyllä. Mukana menossa JYP joukkue. Laivalla esiintyy bilebändi The Smooth (sitoumuksetta)

Hinta koko matkalle alkaen vain 69€/henkilö (B4-lk)
Hintaan sisältyy: bussikuljetukset Jyväskylästä, lippu Blues-JYP otteluun 1.11. ja risteily valitussa hyttiluokassa.
Passi tai Eu-henkilökortti mukaan! Ikäraja risteilylle 21v.

Valitse "Muuta hakua" -kentässä lähtöpaikka ja matkustajamäärä.

Tappara-risteily 10.03.2011 01:46 X

Vauhdikas Tappara-fanimatka alkaa HIFK-Tappara ottelulla Helsingin jäähallissa ja meno jatkuu Baltic Queen viihderisteilyllä.

Tappara-fanimatka lauantaina 10.1.2015

Lähde mukaan nauttimaan jännittävästä kiekkokohtaamisesta Helsingin jäähallissa ja rennosta laivamatkasta Baltic Queen viihderisteilyllä. Mukana menossa Tappara- joukkue.

Hinta koko matkalle alkaen vain 69 €/henkilö (B4-lk)

Hintaan sisältyy: bussikuljetukset Tampereelta alkaen, lippu HIFK-Tappara otteluun 10.1.2015 ja risteily valitussa hyttiluokassa. Ikäraja risteilylle 18v.


Muuta Hakua! -kohdassa valitse lähtöpaikka ja lähtijämäärä!

Juniori-Ässät -syyslomaristeily 22.10.2014 10.03.2011 01:46 X

Juniori-Ässät -risteily kutsuu koko perheen iloiselle syyslomaristeilylle Baltic Princess -laivalle!

Laivalla erikoisohjelmaa

Baltic Princess tarjoaa loistavat puitteet koko perheen viihtymiseen. Lähtö Turusta keskiviikkona klo 20:15. Paluu Turkuun vasta torstai-iltana, joten aikaa jää myös herkutteluun ja meriostoksien tekoon.

Laivalla esiintyy niin nuorten kuin aikuistenkin suosikki Antti Tuisku. Patajunnujen ryhmä pääsee yksinoikeudella tapaamaan Anttia junnuille järjestetyssä tilaisuudessa. Tapaamisessa on mehu- ja pullatarjoilu. Risteilyllä laivalla voi tavata myös Muumit.

Hinta koko matkalle alkaen vain 26€/henkilö (B4-lk)
Hinta sisältää bussikuljetukset risteilylle, laivamatkat valitussa hyttiluokassa ja risteilyohjelman. Ikäraja 18v. Ohjelmatiedot sitoumuksetta.

Valitse "muuta hakua" kohdassa lähtöpaikka ja matkustajamäärää.

Virkistysloma 4 päivää Tallinnassa (to - su) 10.03.2011 01:20 X

Virkistyslomalla nautit 4 päivän ajan nykyaikaisten ja täyden palvelun hyvinvointikeskusten monipuolisesta tarjonnasta. Valikoimastamme löytyy kylpylöitä, jotka tarjoavat jokaiselle jotakin.

Monipuolista kylpylälomailua

Tallinna on oiva kohde viikonloppulomalle ja jokaiselle löytyy taatusti sopiva kylpylävaihtoehto, valinnan varaa kun kaupungista löytyy. Halusitpa sitten aktiivista liikkumista tai olet todellisen rentoutusloman tarpeessa, niin Tallinnan monipuolinen kylpylätarjonta vastaa kutsuhuutoosi. Yksin, yhdessä, ystävien kesken tai lasten kanssa – löydä oma ja monipuolinen Tallinnasi.

Aikaa itselle

Keskustan kohteista voimme suositella perheille Kalev Spa:ta ja Meriton Grand Conference & SPA Hotellia. Hieman kauempana keskustasta sijaitseva Viimsi SPA on myös oiva perhekohde. Sataman lähellä sijaitseva Tallink Spa & Conferece Hotel sopii aikuisille. Meren rannalla sijaitseva Pirita TOP SPA Hotell tarjoaa laajan MediSpa- ja hemmotteluhoito-valikoiman.

Virkistysloma 4 päivää Haapsalussa (to - su) 10.03.2011 01:20 X

Virkistyslomalla nautit 4 päivän ajan nykyaikaisten ja täyden palvelun hyvinvointikeskusten monipuolisesta tarjonnasta. Valikoimastamme löytyy kylpylöitä, jotka tarjoavat jokaiselle jotakin. Monissa kohteissa löytyy ohjelmaa myös perheen pienimille - uima-allasosastot, leikkihuoneet, kesällä laajat hiekkarannat.

Yksi Viron suosituimmista rentoutumispaikoista

Kylpylöistä Fra Mare sijaitsee meren rannalla mäntymetsän keskellä ja Spa Hotell Laine Haapsalun keskustan tuntumassa meren lahden rannalla. 

Virkistysloma 4 päivää Saarenmaalla (to - su) 10.03.2011 01:20 X

Virkistyslomalla nautit 4 päivän ajan nykyaikaisten ja täyden palvelun hyvinvointikeskusten monipuolisesta tarjonnasta. Valikoimastamme löytyy kylpylöitä, jotka tarjoavat jokaiselle jotakin. Monissa kohteissa löytyy ohjelmaa myös perheen pienimille - uima-allasosastot, leikkihuoneet, kesällä laajat hiekkarannat.

Viron suurin saari

Saarenmaan kylissä näet ruokokattoisia taloja, kiviaitoja, tuulimyllyjä... Saarenmaalla on lähes sata suojelukohdetta, puistoja, korkeita rantatörmiä ja suuria puita. Eipä siis ihme, että tätä Viron suurinta saarta pidetään erittäin hyvänä lomakohteena, jossa on leppoisan saaristolaistunnelman lisäksi monenlaista nähtävää ja koettavaa. Seesteinen saareke vailla vertaa.

Suosittelemme

Talvikohteena Saarenmaalla on Rüütli, kesällä valikoimamme kattaa kylpylöitä, jotka tarjoavat jokaiselle jotakin. Grand Rose SPA Hotellissa, Meressä ja Rüütlissa löytyy ohjelmaa myös perheen pienimmille - uima-allasosastot ja leikkihuoneet. Mikä parasta - kesällä keskustan tuntumassa Kuressaaren hieno hiekkaranta. 

Virkistysloma 4 päivää Pärnussa (to - su) 10.03.2011 01:20 X

Virkistyslomalla nautit 4 päivän ajan nykyaikaisten ja täyden palvelun hyvinvointikeskusten monipuolisesta tarjonnasta. Valikoimastamme löytyy kylpylöitä, jotka tarjoavat jokaiselle jotakin. Monissa kohteissa löytyy ohjelmaa myös perheen pienimille - uima-allasosastot, leikkihuoneet, kesällä laajat hiekkarannat.

Viron kesäpääkaupunki!

Viron viehättävässä kylpyläkaupungissa Pärnussa viihtyy jokainen! Yli 750 vuotias Pärnu tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja lomaasi kaikkina vuodenaikoina. Pärnussa on perinteikäs kylpyläkulttuuri, ja siellä voit hemmotella itseäsi kaikkina vuodenaikoina. Monipuolinen kulttuuritarjonta, vanha kaupunki ja historialliset nähtävyydet, runsaat shoppailumahdollisuudet, makuelämyksiä tarjoavat lukuisat ravintolat, Pärnusta löytyy kaikkea. Kaupunki on mukavan pieni, joten tärkeimmät nähtävyydet ovat kävelymatkan päässä

Ja tunnet olosi rennoksi

Pärnun kylpylöistä löytyy varmasti jokaiselle sopiva kohde. Monessa kylpylöistä löytyy uima-allas, saunaosasto ja lapsille leikkihuone. Matkapoikien valikoimasta löytyvät Pärnun suosituimmat kylpylät; Spa Estonia, Strand SPA & Conference Hotel, Söprus, Tervis, Tervise Paradiis ja Viiking.

Virkistysloma 4 päivää Rakvere (to - su) 10.03.2011 01:20 X

Virkistyslomalla nautit 4 päivän ajan nykyaikaisten ja täyden palvelun hyvinvointikeskusten monipuolisesta tarjonnasta. Valikoimastamme löytyy kylpylöitä, jotka tarjoavat jokaiselle jotakin. Monissa kohteissa löytyy ohjelmaa myös perheen pienimille - uima-allasosastot, leikkihuoneet, kesällä laajat hiekkarannat.

Rakvere on houkutteleva

Rakvere on Viron viidenneksi suurin kaupunki ja sijaitsee Pohjois-Virosssa, 20 kilometriä etelään Suomenlahden rannikolta. Liivinmaan vanhat linnan rauniot ovat nykyään Rakveren päänähtävyys. Siellä voi nauttia keskaikaista ruokaa ja tutustua keskiaikaisen elämänmenon tunnuspiirteisiin. Rakveren kaupunki yllättää myös nykypäivällään ja sen kaupunginaukio onkin luultavasti Viron modernein.
Kesäisi Rakvere toimii ulkoilmakonserttien ja teatterinäytösten esityspaikkana. Loman aikana kannattaa tutustua myös muihin lähialueen nähtävyyksiin, upeisiin kartanoihin sekä Lahemaan kansallispuistoon.

Lomasta nautiskellen

Aivan Rakveren keskustassa, lähellä keskiaikaista linnaa, sijaitsee myös uusi ja moderni kylpylähotelli, Aqua Hotel & Spa. Kyplylähotelli sopii erinomaisesti myös perheille. Sen viihtyisässä allasosastossa voi laskea valoefektein varustettua vesiliukumäkeä, vilvoitella kylmävesialtaassa, nauttia saunomisesta ja kylpylähoidoista monella tapaa.

Uusi ja moderni kylpylä

Aqva Spa:ssa nautit kylpylän nykyaikaisista hoidoista ja virkistyt kylpylän modernilla sauna-ja allasosastolla. 

Virkistysloma 4 päivää Pyhajärvella (to - su) 10.03.2011 01:20 X

Virkistyslomalla nautit 4 päivän ajan nykyaikaisten ja täyden palvelun hyvinvointikeskusten monipuolisesta tarjonnasta. Valikoimastamme löytyy kylpylöitä, jotka tarjoavat jokaiselle jotakin. Monissa kohteissa löytyy ohjelmaa myös perheen pienimille - uima-allasosastot, leikkihuoneet, kesällä laajat hiekkarannat.

Klassinen kylpylälomailija vai aktiivinen liikkuja?

Etelä-Viron vaihtelevassa maastossa, Viron kauneimman järven rannan välittömässä läheisyydessä sijaitseva Pyhajärve Spa & Holiday Resort on nykyaikainen ja valoisa lomakeskus, luonnonkauniissa maisemassa. Alueen suurenmoinen luonto takaa hyvät mahdollisuudet ulkoiluun – ja aktiiviselle lomailijalle ympäristö tarjoaa mitä parhaimmat puitteet ulkoiluun ja kuntoiluun. Todellinen kylpyläkeidas kiireettömässä tunnelmassa.
Helli itseäsi ylellisillä vartalonhoidoilla, nauti henkilökohtaisesta huolenpidosta... Sitä lupaa Pyhajärve Spa asiakkailleen.

Uutuuskohde!

Aktiivista virkistyslomaa hakevalle Pyhajärve Spa & Holiday Resort takaa hyvät mahdollisuudet ulkoiluun ja kuntoiluun. Kohde tarjoaa myös kylpylähoitoja hemmottelua kaipaavalle.  

Virkistysloma 4 päivää Laulasmaalla (to - su) 10.03.2011 01:20 X

Virkistyslomalla nautit 4 päivän ajan nykyaikaisten ja täyden palvelun hyvinvointikeskusten monipuolisesta tarjonnasta. Valikoimastamme löytyy kylpylöitä, jotka tarjoavat jokaiselle jotakin. Monissa kohteissa löytyy ohjelmaa myös perheen pienimille - uima-allasosastot, leikkihuoneet, kesällä laajat hiekkarannat.

Rentouttava rantalomakohde

Laulasmaa on tunnettu lomapaikka jo 1930-luvulta alkaen. Laulasmaan ranta on täydellinen uimapaikka. Perheet nauttivat sen hiekkaisesta merenpohjasta ja keskimääräistä lämpimämmästä vedestä. Myös paikalliset lainelautailijat arvostavat Laulasmaan rantaa. Lohusalun lahdesta löytyy edelleen myös matkustaja-alus ”Josef Stalin“ hylky, joka on virolaisten sukeltajien keskuudessa tunnettu sukelluspaikka. Kaunis luonto, ikivanha mäntymetsä ja merenranta tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet pyöräilyyn, hiihtoon, ulkoiluun, lenkkeilyyn, patikointiin tai marjojen ja sienten keräilyyn. Jos olet lainelautailija, sukeltaja, lapsiperhe tai vaan rantaleijona/rannalla nautiskelija - Laulasmaalla löytyy jokaiselle jotakin. Laulasmaa voi olla suurenmoinen pysähyspaikka matkallasi pitkin Viron rannikkoa ja Lohusalun sataman kautta voi tänne päästä myös mereltä päin

Laulasmaan upea hiekkaranta  houkuttelee

Laulasmaa SPA:ssa nautit kylpylän monipuolisista hoidoista ja hyvistä ulkoilumahdollisuuksista.