Radio Sandels kuuntelijamatka Elämäniloa Aalloilla -risteilylle! 06.10.2015 08:42 X

Elämäniloa Aalloilla - Hyvinvoinnin teemaristeily 29. -30.11.2015 kerää yhteen hyvästä viihteestä, ajankohtaisista luennoista sekä iloisesta yhdessäolosta nauttivat risteilymatkustajat loppuvuoden monipuolisimmalle risteilylle Baltic Princess -laivalle!

Luentoja
Risteilyllä pääset kuulemaan eri alojen asiantuntijaluentoja. Raili Hulkkonen antaa meikkivinkkejä silmälasien käyttäjille ja esittelee uusimpia kehystrendejä. Mentalisti Pete Poskiparta luennoi humoristisesti aiheesta ’Kuinka sinua huijataan’. Lisää huumoria tarjoaa ääniakrobaatti ja imitaattori Heikki Hilander, joka vie meidät luennollaan Naurua ja ääntä kohti! Ohjelmassa myös pankin sekä Marttaliiton ajankohtaisia luentoja.

Minimessut
Mukaamme lähtee joukko mielenkiintoisia näytteilleasettajia, jotka kertovat tuotteistaan ja toiminnastaan
risteilyn messuosastolla, jakavat näytteitä ja tekevät mm. erilaisia terveysmittauksia, hiuspohja-analyysejä,
ja pikakauneushoitoja.

Iloista risteilyohjelmaa
Tähtiartistina laivalla esiintyy Tangokuninkaalliset Johanna Debreczeni ja Jouni Keronen sekä Matti ja Teppo. Risteilyn juontajana ja viihdyttäjänä toimii tilannekomiikan taituri Oskari Palomäki.

Tutustu esitteeseen tästä!

Ampumahiihdon MM-kisat Oslossa 30.09.2015 13:01 X

Vuoden 2016 ampumahiihdon MM-kisat järjestetään Holmenkollenissa Oslossa. Lähde mukaan kannustamaan tuhatpäisen yleisön joukkoon, kun maailman parhaat ampumahiihtäjät, kuten suomalainen Kaisa Mäkäräinen, kilpailevat mestaruudesta.

Oslo ja Holmenkollen

Oslo on Norjan pääkaupunki ja noin miljoona asukasta tekee siitä myös Norjan suurimman kaupungin. Holmenkollen on Osloon kuuluva mäkimaastoinen kaupunginosa ja siellä sijaitsee maailman vanhin yhä käytössä oleva hiihtostadion. Holmenkollenin hiihtokeskuksessa järjestetään jo kolmannen kerran ampumahiihdon MM-kisat ja sinne odotetaan saapuvan jopa 25 000 vierailijaa päivässä.

Lippupaketit

Osta päiväliput etukäteen kauttamme.

Lauantai 5.3.2016
Naisten pikamatka 7,5 km
Miesten pikamatka 10 km
Päivälippu N-katsomossa: 80,50 €/lippu

Sunnuntai 6.3.2016
Naisten takaa-ajo 10 km
Miesten takaa-ajo 12,5 km
Päivälippu H-katsomossa: 69 €/lippu

Vastuullinen matkanjärjestäjä Saarikoski Travels.

Tulossa myyntiin pian!

Ilta Imre Kálmánin musiikin tahdissa 25.09.2015 12:33 X

Tutustumme 1900-luvun tunnetuimpien operettisäveltäjien joukkoon kuuluvan Imre Kálmánin tuotantoon. Ilta Kálmánin kanssa koostuu neljästä lyhennetystä operetista, joiden värikkyys, loistava orkesterointi sekä lämpimät ja kekseliäät sävelmät tekevät teatteri-illasta varmasti mieleenpainuvan muiston.

Unkarilainen Kálmàn valloitti musiikillaan sekä vaativan Wienin että oikukkaan Pariisin, sillä säveltäjän suosikkiaiheet - kotimaankaipuu, mustalaiselämä ja tavat, Pariisin yläluokan elämä ja juonet sekä myös itämainen tematiikka - heijastuivat hänen tuotannossaan luonteenomaisella, yleisön sielua koskettavalla tavalla.

Ilta Kálmánin kanssa esiityjät ovat Tarton Vanemuine-teatterin sinfoniaorkesteri ja  oopperakuoro sekä Vanemuine-teatterin tanssi- ja balettikoulun oppilaat.

Suomen suurin yrittäjäristeily 23.-24.4.2016 24.09.2015 06:07 X

Energiaa yrittäjälle, energiaa yritykselle.

Keväällä 2016 ensimmäistä kertaa järjestettävä elämyksellinen charter-laivaseminaari kokoaa m/s Baltic Queenille lähes 2000 yrittäjää tai yrittäjäksi aikovaa.

Tarjolla on lukuisia liiketoimintaa kehittäviä koulutuksellisia puheenvuoroja, yhteistyökumppaneiden vetämiä työpajoja sekä huippuviihdettä.

Risteilyn varaukset myös puhelimitse: 010 2323 100 Lankaverkosta 8,35 snt/puh+3,2 snt/min, matkapuhelimesta 19,2 snt/min.

Lisätiedot risteilystä ja ryhmävaraukset (yli 10 henkilöä) yrittajaristeily@matkapojat.fi

Kumppanikyselyt johanna.haanpaa@yrittajat.fi

Suomen suurimman yrittäjäristeilyn järjestää Suomen Yrittäjät.

Seuraa osoitetta www.yrittajaristeily.fi ja pysyt ajan tasalla.

Varaa oma matkasi nyt!

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin.

Pikkujoulumatkat 30.08.2011 09:07 X

Edessä on jälleen odotettu pikkujouluaika! Lähde nauttimaan ihanasta tunnelmasta ja valoista, viihteestä ja herkuista, tuoksuista ja jouluvalmisteluista. Haluamme tarjota sinulle parasta pikkujoulua, vietitpä sitä iloisesti risteillen tai leppoisasti kaupunkilomalle matkaten. Valikoimastamme löydät myös hemmottelevat spa-lomat sekä ikimuistoiset joulunalusmatkat Keski-Euroopan kauniisiin kohteisiin. Löydä ja varaa!

Huippuvuorten risteily **UUTUUS** 21.09.2015 07:46 X

Lähde tutustumaan arktisen jäämeren kiehtovimpaan kohteeseen ja tee se MS Nordstjernenin kyydissä! Nauti laivan nostalgisesta tunnelmasta ja vanhanaikaisesta ulkoasusta – nykyaikaisin mukavuuksin! Laiva matkaa pitkin Huippuvuorten länsirannikon henkeäsalpaavissa maisemissa ja villissä luonnossa.

MS Nordstjernen

MS Nordstjernen on juuri oikean kokoinen laiva, jolla on mahdollisuus päästä näkemään läheisesti rannikon mielenkiintoisimpia arktisia kohteita. Jokainen matka on omanlaisensa muodostuen paikallisista tekijöistä, kuten sääolosuhteista,  jääkarhuhavainnoista tai  muista mielenkiintoisista ja yllättävistä tapahtumista.

Risteilyllä pääset tutustumaan Barentsburgin, Longyearbyenin ja Ny Ålesundin kiehtoviin yhteisöihin ja kyliin. Jokaisella alueella on omanlainen tunnelmansa – pioneerihengellä rakennetut asutuskeskukset ovat jo pitkään pärjänneet omillaan eristyksissä Norjan mantereesta. Huippuvuorten rannikkoseutu on täynnä historiaa: kulje samoja jalanjälkiä kuin ensimmäiset arktisten alueiden tutkimusmatkailijat aikoinaan!

Kesän 2016 lähdöt tulossa myyntiin pian!

Krakova, 4pv 18.09.2015 07:28 X

Historiaa, kulttuuria ja lukemattomia nähtävyyksiä. Krakovan sympaattinen kaupunki hurmaa kävijänsä kauneudellaan ja monipuolisuudellaan.

Krakova

Tuhatvuotinen, kaunis Krakova on yksi Euroopan kulttuurikaupungeista. Tunnelmaltaan tämä keskiaikainen kauppakaupunki on vertaansa vailla. Hyvin säilynyt vanha kaupunki, kymmenet kirkot ja hämärät kellariravintolat ovat olennainen osa Puolan entistä pääkaupunkia. Nähtävyyksien katselun lisäksi Krakovassa on paljon hyviä ostosmahdollisuuksia, ja hinnat ovat hieman Suomen tasoa edullisemmat. Myös hyviä ravintoloita löytyy runsaasti ja lihapainotteisista ruokalistoista huolimatta vaihtoehtoja löytyy myös kasvissyöjille.

Kazimierz

Vanhastakaupungista noin vartin kävelymatkan päässä sijaitseva Kazimierz tuli tunnetuksi juutalaisten asuinalueena, jonka asukkaat karkotettiin toisen maailmansodan aikana. Sodan jälkeen autioituneet talot jäivät pääosin huono-osaisille ja toisinaan myös elantonsa rikollisilla aktiviteeteilla hankkiville. Viimeisen parin vuosikymmenen aikana Kazimierz on käynyt läpi totaalisen muodonmuutoksen. Nyt kaupunginosa on yksi Krakovan trendikkäimmistä ja suosituimmista asuinalueista, jolla etenkin opiskelijat ja taiteilijat viihtyvät.

Nuorekas ja eläväinen ilmapiiri on läsnä vahvasti. Viihtyisiä terasseja, moderneja yökerhoja sekä tunnelmallisia kahviloita on alueella paljon. Vuosisataisten synagogien vastapainona ovat uudet aasialaista ja etelä-eurooppalaista ruokaa tarjoavat ravintolat, jotka rikastuttavat paitsi Kazimierzin kaupunkikuvaa myös krakovalaista ruokakulttuuria.

Dubrovnik/Cavtat, 4pv **UUTUUS** 17.09.2015 10:46 X

Adrianmeren rannalla kohoavat historialliset Dubrovnik ja Cavtat ovat molemmat suosittuja lomakaupunkeja, jotka tarjoavat matkailijalle historiaa sekä rentoa Välimeren tunnelmaa.

Dubrovnik

Turkoosi meri ja kiehtova vanhakaupunki houkuttelevat matkailijoita seikkailemaan Adrianmeren rannalla Kroatiassa sijaitsevaan Dubrovnikiin. Punaiset tiilikatot ja kapeaakin kapeammat kujat luovat mainiot puitteet historialliselle kaupunkiseikkailulle Kroatiassa. Dubrovnik on erityisen tunnettu paitsi vanhastakaupungista, myös turkoosina välkehtivästä merivedestä ja läheisistä pikkusaarista. Kaupunki tarjoaa kävijöille paljon kulttuuritapahtumia ja mahdollisuuksia kokeilla erilaisia vesiaktiviteetteja.

Tutustu Dubrovnikiin nousemalla vanhankaupungin muureille, josta näet kaupungin ylhäältä käsin. Noin kahden kilometrin mittaiset muurit kiertävät koko vanhankaupungin ja antavat hyvän yleiskuvan kaupungista. Muureilla käveleminen on hyvin suosittua ajanvietettä ja reitille osuu useita pieniä kahviloita, joissa voi istahtaa hetkeksi lepäämään.

Cavtat

Cavtat on ihastuttava pieni kaupunki vain 20 kilometrin päässä Dubrovnikista etelään. Se on Kroatian eteläisimmän alueen, Konavlen, urbaani keskus täynnä historiaa, luonnonkauniita maisemia ja paljon turisteille suunnattuja palveluita. Cavtat onkin ehdottomasti yksi alueen suosituimmista matkustuskohteista. Antiikin ajan Kreikalla oli suuri vaikutus silloiseen Cavtatiin ja menneiden aikojen jäljet ovat nähtävissä yhä tänäkin päivänä monien arkeologisten kaivausten sekä monumenttien muodossa.

Lukuisat kauniit rannat tekevät Cavtatista houkuttelevan kesälomakohteen. Kristallinkirkkaassa ja puhtaassa merivedessä pulahtaminen on täydellinen keino virkistäytyä kuumana kesäpäivänä.
 

Ihmeiden Islanti 4pv 10.09.2015 09:06 X

Huikeiden vastakohtien Islanti on kuumien lähteiden, jäätiköiden, tulivuorien ja mahtavien putousten maa. Islannista löytyy niin satojen vuosien historiaa kuin huippumodernia nykypäivää ja ehkä pohjoismaiden vilkkainta yöelämää. Ainutlaatuinen luonto tarjoaa ympäri vuoden unohtumattomia elämyksiä, joita ei voi kokea missään muualla. Välimatkat eivät ole pitkiä, joten lyhyessäkin ajassa ehdit nähdä ja kokea paljon.

Reykjavik

Islannin pääkaupungissa Reykjavikissa asuu kaksi kolmasosaa koko Islannin väestöstä. Islannin luonto on ainutlaatuinen; jäätiköitä ja kuumavesilähteitä. Reykjavikilla on paljon tarjottavaa myös kulttuurinnälkäisille, historiaa, museoita ja taidenäyttelyitä.

Robert Davi laulaa Sinatraa -konserttimatka Tallinnaan 07.09.2015 10:01 X

Lähde kuuntelemaan yhdysvaltalaisen laulajan Robert Davin koskettavia tulkintoja Frank Sinatran ajattomista kappaleista.

Robert Davi on yhdysvaltalainen viihdemaailman tähti, joka aloitti laulajan uran vuonna 2011. Näyttelijä-ohjaajanakin tunnettu Davi on saanut vaikuttavasta tulkinnastaan arvostusta niin faneilta ja kriitikoilta kuin muiltakin artisteilta. Hänen albuminsa Davi Sings Sinatra: On The Road To Romance nousi hetkessä perinteisen jazz-listan kärkeen.

Eros Ramazzotti-konserttimatka Tallinnaan 04.09.2015 12:33 X

Italialainen poptähti Eros Ramazzotti esiintyy maailmankiertueellaan Saku Suurhallissa keskiviikkona 30.3.2016

Uransa jo vuonna 1981 aloittanut Eros Ramazzotti nousi kansainväliseen suosioon esiinnyttyään sekä vuonna 1984 että 1985 San Remon festivaaleilla.

Stadionien ja suurimpien areenoiden mittakaavaan Ramazzotti on noussut lähes kaikkialla maailmassa viimeisten 15 vuoden aikana. Mm. ”Più Bella Cosa”, ”Cose Della Vita” ja ”Più Che Puoi” -hiteistään tunnettu Ramazzotti on myynyt urallaan yli 55 miljoonaa levyä.

Luottamushenkilöristeily 13.-14.2.2016, Baltic Queen 04.09.2015 07:27 X

Luottamushenkilöristeily 13.-14.2.2016

Jos olet liittokokousvaaliehdokas tai jossain luottamustehtävässä työpaikalla/ammattiosastossa, olet juuri oikea ihminen osallistumaan Metallin luottamushenkilöristeilylle.

Ohjelma rakentuu parhaillaan, teemana tuleva liittokokous ja liittokokousvaalit.

Varaudu siihen, että ilmoittautumisen yhteydessä sinulta pyydetään ammattiosastosi numeroa ja yksittäisissä internetin kautta tehdyissä varauksissa matka tulee maksaa heti varausta tehdessä.

Yli 9 hengen varaukset ryhmämyynnin kautta, p. 010 2323 109 tai metalli@matkapojat.fi

Ennakkovaraajan paljousalennus 13.10. saakka: kun varaat vähintään 20 paikkaa, saat koko summasta 10% alennuksen sekä 2 tuntia ilmaista kokousaikaa.

Joulun risteily-hotellimatka 28.08.2015 06:14 X

Unohtumaton Joulu Tallinnassa!

Risteily-hotellimatkalla vietät ensimmäisen yön laivalla ja heräät Jouluun Tallinnassa. Tämän jälkeen sinulla on vielä 2 yötä hotellissa, jonka voit valita laajasta hotellivalikoimastamme. Tarjolla niin vanhan kaupungin pieniä kodikkaita hotelleja kuin keskustan hotelleita kaikkien palveluiden lähettyvillä. Matkan hintaan sisältyy hotelliaamiaiset, mutta lähes kaikissa hotelleissa tarjolla myös Jouluillalliset 24.12 ja 25.12., jotka voit ostaa lisämaksusta.

Fanimatkat naisten salibandyn MM-kisoihin Tampereelle 26.08.2015 13:25 X

Tule Tampereelle kannustamaan Suomen naisten salibandyn maajoukkue MM-kultaan!

Viimeksi voiton vei Ruotsi – nyt on siis Suomen vuoro kotikisojen kunniaksi. Luodaan yhdessä maaginen kisatunnelma, täydet hallit siivittävät pelaajat huipputuloksiin.

Fanimatkoja löytyy monenlaisille ryhmille. Myös salibandyjoukkueiden kannattaa käyttää Matkapoikien fanimatkoja hyväkseen, sillä seurat saavat suomalaisille salibandyjoukkueille tarkoitetun alennuksen joukkuelipuista myös fanimatkojen kautta ostetuista lipuista.

Yhdellä iskulla saat matkat, majoitukset, ruokailut ja matsiliput!

Turnaus pelataan Tampereella Hakametsän hallissa ja Tampere Areenalla 4.-12.12.2015.

Tämän sivun alalaidassa on varauslinkit seuramatkalähtöihimme MM - kisoihin. Lisää tietoa ryhmämatkoista päivitetään ensi tilassa. Seuraa sivujamme sekä kisojen omia sivuja http://www.wfc2015.fi/.

Ryhmämatkatiedustelut osoitteesta floorball@matkapojat.fi

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fan trips to Women´s World Floorball Championships in Tampere!

From Matkapojat you get all travel arrangements, accommodation, meals, and tickets to the tournament!

The tournament will be held in Tampere from December 4th to 12th .

We will update the information about available trips on this website as soon as possible. Follow our site and the World Cup´s official site http://www.wfc2015.fi/.

Group inquiries floorball@matkapojat.fi

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fan resor av damernas Världsmästerskapet i innebandy till Tammerfors!

Från Matkapojat kan du boka alla researrangemang, inkvartering, mål och biljetter till turnering!

Turnering ska arrangeras i Tammerfors från den 4 december till 12 december.

Vi ska uppdatera information av resor i den här websidan så snart som möjligt. Följa vår sida och Världsmästerskapets officiella sidor http://www.wfc2015.fi/

För gruppresor ta kontakt floorball@matkapojat.fi

 

  Kuvaaja: Tuukka Kiviranta

Ryhmämatkasivun mallisivu 05.04.2011 06:01 X

Yläkuvan koko 922*303px

Matkan ingressiteksti, n 4-5 riviä

 

Yleistekstiä matkaasta, varausohjeista jne.

Voi laittaa myös kuvia 559*289px. Voidaan laittaa linkkejä, liitetiedostoja tai youtube-video.

Valittavat moduulit tähän osaan (ei pakollisia)

RPC II turnaus
Matka Matkan
kesto
Matkan
ajankohta
Matkan
hinta
RPC laivamatkat 2 pv 1.9. Helsinki-Tallinna 11:30-14:00 2.9. Tallinna-Helsinki 16:30-19:00 59€ / hlö Varaa
RPC laivamatkat kuljetuksin 2 pv 1.9. Helsinki-Tallinna 11:30-14:00 2.9. Tallinna-Helsinki 16:30-19:00 alk 49€ Varaa
Risteilyhinnat / henkilö lähtöpaikoittain (kuva 101*121px)
Henkilöä hytissä 1 2 3 4
A-hytti Turku 75,00 47,00 37,00 27,00
B-hytti Turku 55,00 36,00 26,00 20,00
A-hytti Helsinki/Tampere 105,00 77,00 67,00 57,00
B-hytti Helsinki/Tampere 85,00 66,00 56,00 50,00
A-hytti Jyväskylä 110,00 82,00 72,00 62,00
B-hytti Jyväskylä 90,00 71,00 61,00 55,00

Jos sivu käytössä suoraan varattavalle kohteelle tulee alalaitaan näkyviin varausmoduuli.

Suomen suurin yrittäjäristeily 23.-24.4.2016 17.08.2015 10:10 X

Energiaa yrittäjälle, energiaa yritykselle.

Keväällä 2016 ensimmäistä kertaa järjestettävä elämyksellinen charter-laivaseminaari kokoaa m/s Baltic Queenille lähes 2000 yrittäjää tai yrittäjäksi aikovaa.

Tarjolla on lukuisia liiketoimintaa kehittäviä koulutuksellisia puheenvuoroja, yhteistyökumppaneiden vetämiä työpajoja sekä huippuviihdettä.

Risteilyn varaukset myös puhelimitse: 010 2323 100 Lankaverkosta 8,35 snt/puh+3,2 snt/min, matkapuhelimesta 19,2 snt/min.

Lisätiedot risteilystä ja ryhmävaraukset (yli 10 henkilöä) yrittajaristeily@matkapojat.fi

Kumppanikyselyt johanna.haanpaa@yrittajat.fi

Suomen suurimman yrittäjäristeilyn järjestää Suomen Yrittäjät.

Seuraa osoitetta www.yrittajaristeily.fi ja pysyt ajan tasalla.

Varaa oma matkasi nyt!

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin.

L'Elisir D'Amore -oopperamatka Tallinnaan 29.07.2015 09:50 X

Gaetano Donizettin ooppera sai ensi-esityksensä 12.5.1832 Milanon Teatteri Cannobianassa. Tässä esityksessä yhdistyy koskettava rakkaustarina ja hilpeä komedia.

L'Elisir D'Amore

Nuori ja naivi Nemorino on rakastunut oikukkaaseen ja rikkaaseen Adinaan, joka on välinpitämätön hänen kiintymykseensä. Kiertävä puoskalääkäri Dulcamara vakuuttaa Nemorinolle, että hänen kannattaa käyttää viimeiset rahansa Lemmenjuomaan, joka on oikeastaan vain pullo viiniä. Huolimatta Nemorinon ponnisteluista, Adina jää kylmäksi ja nauttii mafia päällikön Belcoren seurasta. Epätoivoisena Nemorino vie armeijassa ansaitut rahansa ja ostaa toisen pullon Lemmenjuomaa. Syvästi liikuttunut Nemorino saa osoitettua rakkautensa Adinalle, joka lopulta myöntää, että hänellä on myös tunteita Nemorinoa kohtaan. Mitä ihmettä pullollinen Bordeauxi voi tehdäkään!

Lemmenjuoman oopperan ohjaa Georg Malvius, joka on ohjannut yli 60 näytelmää, 70 musikaalia ja 20 oopperaa Ruotsissa, Suomessa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa, Englannissa, Hollannissa, Italiassa, Luxemburgissa Itävallassa, Monaco, Unkarissa ja muualla. Virossa, Malvius on lavastanut 14 musikaalia ja draaman tuotantoja.

Bussikuljetus 10.07.2015 10:18 X

Tekeekö mieli livahtaa lomalle yks kaks yllättäen? Haluatko risteilylle tiettynä päivänä vaikkapa lempiartistiasi katsomaan? Älä missaa tilaisuutta lomaan. Matkapoikien bussikuljetuksella pääset matkaan juuri silloin kuin haluat! Lähdöt nyt joka päivä suoraan Lahdesta, Porista ja Tampereelta. Lähde matkalle koska haluat!

Helposti ja takuuvarmasti perille

Matkapoikien liityntäkuljetus vie sinut lomalle helposti ja takuuvarmasti. Aloita loma jo kotiovelta ja hyppää Matkapoikien bussin kyytiin.

Tilausajo vai pikavuoro?

Varatessasi matkaa näet, onko haluamasi matkan liityntäkuljetus järjestetty tilausajolla vai pikavuorolla.

Tilausajokuljetus on Matkapoikien omille asiakkailleen tilaama liityntäkuljetuspalvelu. Matkaan lähtiessäsi sataman lähtöselvitys sujuu vaivattomasti sillä kuljettaja noutaa laivaliput ja jakaa ne bussissa matkustajille. Tilausajokuljetuksissa linja-auto tulee monesti laivaan mukaan, jolloin myös laukut ja painavat matkatavarat kulkevat mukavasti kohdesatamaan. 

Pikavuorokuljetus järjestetään matkareitin varrella liikennöivien liikennöitsijöiden linja-autoilla. Matkapoikien matkoilla pikavuorokuljetukset tuovat lähes poikkeuksetta suoraan satamaan ja bussin kuljettaja ohjeistaa mahdollisen autonvaihdon. Lähtiessäsi pikavuorolla matkaan, noudat itse laivalippusi Matkapoikien lähtöselvityspistestä satamassa.

Molemmat kuljetustyypit vievät sinut perille näppärästi ja nopeasti!

 

HuosTa-hankkeen päätösseminaari 16.07.2015 12:02 X

HuosTa-hanke järjestää yhteistyötahoilleen päätösseminaarin Tallinnaan 14.-15.12.2015. Matkan ohjelmaan kuuluu kokous hotellilla, yhteinen illallinen ja myös vapaata aikaa Tallinnassa. Kaikki hankkeeseen osallistuneet – TERVETULOA!

 

Palautteet 08.07.2015 07:57 X

Auta meitä kehittämään palveluitamme ja tuotteitamme!

RUUSUT & RISUT
Matkapojat Oy:lle on tärkeää, että jokainen asiakaskokemus on onnistunut. Voidaksemme kehittää asiakastyytyväisyyttä ja palveluamme sekä arvioida yhteistyökumppaniemme toimintaa, kuulemme mielellämme kokemuksistasi matkoillamme. Kerro meille mitä pidit palvelustamme ja tuotteistamme ”Ruusuja vai risuja” – lomakkeella. Matkapojat Oy ei vastaa Ruusuja vai risuja – lomakkeella toimitettuihin palautteisiin.

REKLAMAATIO
Ilmenikö matkallasi ongelma, josta kerroit matkan aikana ja jota ei pystytty korjaamaan? Voit tehdä meille virheilmoituksen / korvausvaatimuksen täyttämällä tarkasti ”Reklamaatio” - lomakkeen kahden (2) kuukauden sisällä matkasi päättymisestä. Käsittelemme reklamaatiot saapumisjärjestyksessä ja palaamme asiaan käsittelyn valmistuttua (keskimäärin viimeistään 8 viikon kuluessa reklamaation saapumisesta).

Voit lähettää reklamaation myös kirjeitse osoitteeseen:
Matkapojat Oy / Reklamaatiot
Rautatienkatu 21 C 7. krs
33100 Tampere

Kerrothan myös postitse lähetettävässä kirjeessä pakolliset tiedot (matkan varausnumero, matkakohde, nimi, yhteystiedot sekä korvausvaatimus).

Ennen matkaa tapahtuvat yhteydenotot ja tiedustelut voit tehdä myyntipalvelumme kautta

Kiitämme antamastasi palautteesta. Sen avulla voimme kehittyä entistä paremmiksi.

Joulumatka Puolaan 29.06.2015 13:20 X

Koe Puolan joulu Gdanskin rannikkokaupungissa sekä Wejherowon pikkukylässä. Gdanskin kaunis kaupunki isännöi useita juhlavia joulumarkkinoita ja on tunnettu historiallisesta arkkitehtuuristaan, viehättävän vanhanaikaisista kaduistaan ja meripihkakoruistaan. Joulun vietämme Wejherowon kylässä, joka sijaitsee noin 70 km päässä Gdanskista. Hotellin pihapiirissä on vanha kartanorakennus keskellä kaunista puistoa ja vieressä uusi kylpylärakennus.

Joulu Puolassa

Joulu on pääsiäisen jälkeen toiseksi tärkein kirkollinen juhla Puolassa. Se on ennen kaikkea perhejuhla. Jouluna kaupat, kadut ja julkinen elämä hiljenevät samaan tapaan kuin Suomessakin.

Jouluaaton (Wigilia) juhlapöytään kokoontuu koko perhe ja pöytään on tapana kattaa myös yksi tyhjä paikka juhlaan mahdollisesti tulevaa vierasta varten. Alunperin tyhjä paikka oli tarkoitettu suvun vainajille, joiden uskottiin vierailevan tämänpuoleisessa maailmassa joulun aikaan.

Puolalainen tapa on laittaa pöytäliinan alle heiniä tai olkia, jouluseimen kunniaksi. Aterian päätteeksi jokainen musertaa kämmenessään heiniä ja vetää niistä yhden esiin umpimähkään. Jos käteen jäänyt korsi on pitkä, se merkitsee pitkää elämää, haljennut tai kiertynyt taas ennakoi mielenkiintoista elämää. Ennustukset kuuluvat jouluaaton perinteeseen samaan tapaan kuin Suomessa tinasta ennustaminen uudenvuodenaattona.

Koska jouluaatto on katolisessa perinteessä paastopäivä, jouluaattoaterialla ei syödä lihaa. Ruokaa on silti yltäkylläisesti. Tärkeä osa jouluateriaa on öylätin jakaminen kaikkien pöytävieraiden kesken ennen aterian aloittamista, rakkauden ja yhteisyyden symbolina. Ohut, ehtoolliseksi siunattu öylätti murretaan ja toivotetaan kaikkea hyvää. Öylättejä saa kirkosta, mutta niitä voi myös ostaa kaupasta. Tapa jakaa öylätti jouluna yleistyi aateliston ja kaupunkien porvarien parissa 1700-luvulla ja on sittemmin levinnyt maaseudulle. Nykyään öylättejä murretaan joulun alla myös ystävien ja työtovereiden kesken, ja niitä saatetaan lähettää joulutervehdyksen mukana kirjeessä.

Onegin-balettimatka Tallinnaan 29.06.2015 10:58 X

John Cranko tuli tutuksi Alexander Pushkinsin runo-novellista "Eugene Onegin" hänen suunnitellessaan koreografiat tansseihin Tchaikovskin samannimiseen oopperaan vuonna 1952. John Crankon "Onegin" on yksi harvoista täyspitkistä baleteista 2000-luvulla.

Onegin-baletti

Baletti kertoo tarinan ylimielisestä ja maailmaan kyllästyneestä aristokraatti Oneginista, joka torjuu nuoren ja naiivin Tatianan rakkauden. Kymmenen vuotta myöhemmin hän tajuaa menettäneensä ainoan naisen, joka voisi häntä ikinä aidosti rakastaa. Jo naimisissa oleva Tatiana taistelee tunteitaan vastaan ja torjuu Oneginin rakkauden tunnustuksen yhdessä baletin sydäntä järisyttävimmässä kohtauksessa.

Crankon täydellinen Pas de Deux -taidonnäyte saavuttaa huippunsa kohtauksessa, jossa Oneginin ja Tatianan suhde paljastuu intensiivisissä ja kiihkeissä duetoissa.

 

Valtra-MTK juhlagaala 22.06.2015 14:51 X

 Valitse "muuta hakua" kohdassa lähtöpaikkasi ja matkustajamäärä.

Satakunnan Yrittäjien syysristeily Viking Grace 12.06.2015 12:25 X

Lähde mukaan verkostoitumaan Satakunnan Yrittäjien yhteiselle risteilymatkalle upealla Viking Grace –laivalla 11. - 12.9.2015! Risteilyllä keskustelemme, vaihdamme kuulumisia ja tietysti rentoudumme toistemme seurassa samalla, kun nautimme upeista saaristomaisemista sekä laivan viihdetarjonnasta ja hyvästä ruoasta.

HUOM! Matkan myynti Internetissä on päättynyt. Varaustiedustelut ja varausten muutokset puhelimitse 010 2323 104 tai sähköpostitse rauma@matkapojat.fi.

Laivamatka Turusta alkaa kello 20:55 ja paluu Turkuun on seuraavana iltana kello 19:50. Vogue –yökerhossa viihdyttää uuden sukupolven cover bändi Birdie sekä kansainvälinen ja tyylikäs Elixir Show Band. Paluumatkalla Itämeren suurin ja tyylikkäin tax-free-myymälä Viking Grace Shopping World on varattu hetkeksi Private Shoppingia varten omaan käyttöömme. Viking Grace Spa & Wellness –osastolla on lisäksi mahdollisuus hemmotteluun saunaosastolla. Muistathan varata mahdolliset hoitoajat Spa -osastolle etukäteen!

Bussireitit ja aikataulut:
HUOM tarkista valitsemasi bussiinnousupaikka tilausvahvistuksen liitteenä saamastasi
osanottajatodistuksesta. Lähtöpaikkaa ei voi muuttaa ilman yhteydenottoa Matkapoikiin.

BUSSI 1:
16:15 Kankaanpää, linja-autoasema
16:40 Pomarkku, Salen piha
17:00 Pori, Tikkulan ABC
17:45 Eurajoki, Osuuspankin piha
18:00 Rauma, linja-autoasema tilausajolaituri

BUSSI 2:
16:10 Merikarvia, Krookan satama
17:15 Pori, linja-autoasema laituri 9
17:30 Nakkila, pikavuoropysäkki
17:45 Harjavalta, linja-autoasema
18:00 Kiukainen, pikavuoropysäkki
18:25 Säkylä, linja-autoasema

LISÄKSI MATKAPOIKIEN SEURAMATKABUSSI (jaettu kuljetus muiden asiakkaiden kanssa):
18:05 Huittinen, linja-autoasema
18:15 Vampula, SEO pikavuoropysäkki

Matkapojat Oy p. 010 2323 104 (ma -  pe 09:00 - 17:00)
Puhelut 8,35 snt/puh +3,2 snt/min, matkapuh. 19,2 snt/min.

Määrittele Muuta hakua kohdassa lähtöpaikka ja lähtijämäärä! Muista valita palvelut välilehdellä illallisen ateriavaihtoehto.

The Goblin -balettimatka 09.06.2015 12:33 X

The Goblin on tarina rahan ahneudesta, rakkauden rajoista ja nykypäivän materialistisesta maailmasta. Yhdistä leppoisa kaupunkiloma kauniissa Tallinnassa ja ihastuttava kulttuurielämys baletin parissa.

The Goblin -baletti

The Goblin on ensimmäinen virolainen balettiesitys sekä Eduard Tubinin ensimmäisenä sävellys teatterille. Esitys perustuu myyttiseen virolaiseen kansanperinnehahmoon, Gobliniin, jonka ainoa tarkoitus on palvella ahnetta isäntäänsä, maanviljelijää, rikkauksien saavuttamisessa. Tarina ylittää kansakunnan kansanperinteen rajoja, Goblin on kuin ääni ihmisten päässä löytää tekosyitä siihen, miksi rahaa ei ole koskaan tarpeeksi. Mutta rahalla ei osteta onnea ja mässäily johtaa turmioon. Ihmisten ahneuteen kyllästynyt Goblin tuhoaa luojansa ja kuolee myös itse.

Tarina ahneesta maanviljelijästä ja Goblinista on kontrastissa maanviljelijän tyttären ja köyhän talonpojan rakkaudelle, jota maanviljelijä paheksuu. Esitys herättääkin kysymyksen; mikä on tärkeää nykypäivän materialistisessa maailmassa? Onko rakkaudelle vielä tilaa?

Tutustumismatka Pärnun kylpylöihin 03.06.2015 10:42 X

Tervetuloa tutustumaan Pärnun alueen kylpylöihin 3. -5.11.2015!
Tutustumme Hedon Spahan, Tervis-, Viiking –ja Wasa – kylpylöihin. Matkalla yövymme sekä Baltic Queen laivalla että Wasa – kylpylässä. Matkan aikana kuulet myös viimeisimmät tarjouksemme vuoden 2016 ryhmämatkoiksi.

Kutsumatkan hinta on yhdelle järjestön/yhdistyksen/yrityksen edustajalle 70 €/henkilö.
Mahdollisen avec – matkustajan hinta on 195 €/henkilö.

Hintaan sisältyy:

 • kotimaan kuljetus reitillä Pori-Rauma–Laitila–Turku–Salo–Lohja–Helsinki
 • muut bussimatkat ohjelman mukaan 
 • laivamatka Helsinki-Tallinna B-luokan kahden hengen hytissä
 • laivamatka Tallinna-Helsinki kansipaikoin
 • majoitus Wasa-kylpylässä 2 hengen huoneissa
 • matkaohjelman mukaiset ruokailut

Kutsu on kahdelle. Paikkoja tutustumismatkalle on rajoitetusti.
Ilmoittaudu matkalle ensi tilassa, kuitenkin viimeistään 16.10.2015.
Varaa paikkasi verkkopalvelustamme tai puhelimitse numerosta 010 - 2323 105.

Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä myös edustamasi tahon sekä mahdollisen erikoisruokavaliosi.

Valitse Muuta hakua! -kohdassa lähtöpaikka ja lähtijämäärä.

Länsi-Suomen lukijamatka Turun saaristoon 04.06.2015 13:52 X

Vietä mielenkiintoinen päivä länsirannikolla. Pääset tutustumaan maailman kauneimpaan saaristoon - Turunmaan saaristoon, jonka nähtävyyksiin perehdymme saaristo-oppaan johdolla.

Alustava matkaohjelma:
Bussi lähtee Eurajoelta ja ajaa reittiä Rauma-Laitila-Kustavi
n. klo 08.00 Saaristo-opas liittyy ryhmän mukaan
klo 09.00 Aamukahvit suolaisella palalla Kustavissa
klo 10.10 M/s Aurora vie matkailijat Kustavista Iniöön. Opas perehdyttää ryhmän saaren historiaan ja nykypäivään.
klo 11.15 M/s Antonia jatkaa Iniöstä Houtskäriin
klo 12.15 Tulo Houtskäriin
klo 14.00 Lounas merellisessä ympäristössä. Tutustutaan saaren nähtävyyksiin.
klo 15.30 Matka jatkuu Houtskäristä Korppooseen, jossa kierretään Korppoon nähtävyyksiä.
Tämän jälkeen matka jatkuu Nauvoon, tutustutaan kirkonkylään ja vierasvenesatamaan.
klo 17.00 Iltapäiväkahvit makealla palalla Nauvossa. Matka jatkuu Paraisille.
klo 18.30 Kotimatka alkaa. Paluu Raumalle noin klo 20.30

Hintaan sisältyy:
• bussimatkat ja kuljettajan palvelut
• saaristo-oppaan palvelut
• lauttaliput, kahvit x 2, lounas sekä sisäänpääsymaksut

Matkan hinta: 99 € /hlö kestotilaajille.
Jos et ole kestotilaaja, valitse lisäpalvelut kohdassa lisämaksu 10 €

Valitse "muuta hakua"-kohdassa matkustajamäärä ja bussiinnousupaikka.

Gdansk, 4pv 03.06.2015 11:53 X

Gdanskin joulumarkkinat tarjoavat vierailijoille paitsi rutkasti tunnelmaa myös mielenkiintoista ohjelmaa. Vanhankaupungin markkinat alkavat 5.12. ja jatkuvat aina 23.12. asti. Markkinoilla on tarjolla runsaasti perinteisiä jouluherkkuja suklaakuorrutetuista hedelmistä hehkuviiniin, mutta myös esimerkiksi käsitöitä pukinkonttiin.

Poroja ja joulukuusia

Joulumarkkinoilla voi tutustua eri maiden joulukuusiperinteisiin, sillä markkina-alueella kohoaa seitsemästä kuusesta koostuva joulukuusimetsä, jonka kaikki puut on koristeltu eri tavalla. Koristelujen takana on eri maiden konsulaatin edustajat, jotka ovat pyrkineet tuomaan oman maansa kuusenkoristeluperinteet esille mahdollisimman hyvin. Näyttelyssä oli vuonna 2014 mukana Suomen, Ranskan, Liettuan, Espanjan, Norjan, Ruotsin ja Alankomaiden joulukuuset.

Joulukuusien ja -kojujen lisäksi joulumarkkinoille saapuu paitsi kaksi Joulupukin poroa myös itse Joulupukki. Markkinoilla on lisäksi luistinrata ja karuselli, jotka viimeistään takaavat lapsiperheiden viihtyvyyden.

Gdanskin joulumarkkinat pidetään Targ Weglowy -aukiolla, aivan vanhankaupungin porttien edessä päivittäin klo 11.-19.00. Joulumarkkinoilla on myytävänä kauniita koristeita, piparkakkuja ja kaikenlaista muuta kotimaan joulua piristämään. Paikalla ollessa kannattaa myös katsastaa Dwor Artusa -talon vieressä oleva 24 metriä korkea joulukuusi.

Gdansk on hyvä musiikkikaupunki, jossa on joulukonsertteja ja muita klassisen musiikin konsertteja pitkin vuotta. Hyvä, keskeinen konserttipaikka on Chopin-konserttitalo eli Baltycka-keskus, joka sijaitsee Olowianka-saarella.

Gdanskin säät ovat leudompia kuin Suomessa, ja vaikka talven aikana on luvassa kylmiä viimoja, niin ei välttämättä kauheasti lunta ja pysyvää jäätä. Näin tekojäät ovat siellä normaaleja talven aikana ja luistelu suosittua puuhaa. 

Valiokryssning 110 års 19.05.2015 07:20 X

Koppla av och följ med på Valiokryssning!

Nu har mjölkproducenter från hela Finland ett ypperligt tillfälle att på Valiokryssning utbyta tankar gällande såväl yrkesmässiga som andra för mjölkproducenter viktiga frågor. För Dig har planerats ett kryssningspaket som innehåller inkvartering i den av Dig valda hyttkategori, lunch på avgångsdagen, buffet-middagar inklusive drycker, morgonmål samt mångsidigt program. Laura Voutilainen samt den världskända och enastående dansgruppen Todes bjuder på underhållning. Janne Kataja är vår kryssningsvärd.

På avgångsdagen samlas vi redan kl. 10:30 i Olympia terminalen och går sedan ombord för att avnjuta ett högklassigt program under hela vår kryssning:
• Presentation av Valio 110 år
• Produktnyheter och smakprov
• Valios ledning har ordet
• Svenskspråkigt seminarium
• Seminarium för utvecklande gårdar (på finska)
• Presentation av Valiogruppens producent-tjänster
• Mångsidig underhållning under hela kryssningen
• Egen tid i Stockholm 6.11.2015
Ett ypperligt tillfälle att utbyta tankar och koppla av!

Boka din kryssning i tid!


Valioristeily 110 vuotta 12.05.2015 12:30 X

Vaihda vapaalle ja lähde mukaan Valioristeilylle!

Valioristeilyllä eri puolilta maata tulevilla maidontuottajilla on ainutlaatuinen tilaisuus vaihtaa ajatuksia niin ammatti- kuin muistakin maidontuottajille tärkeistä asioista. Sinulle on suunniteltu risteilypaketti, joka sisältää majoituksen valitsemassasi hyttiluokassa, lounaan lähtöpäivänä, buffet-illalliset ruokajuomineen, meriaamiaiset sekä monipuolisen ohjelman. Risteilyllä on viihdyttämässä Laura Voutilainen sekä ennen näkemättömän huikea tanssiryhmä Todes. Risteilyisäntänä toimii Janne Kataja.

Lähtöpäivänä kokoonnumme jo klo 10:30 Olympiaterminaaliin, josta siirrymme laivaan nauttimaan matkan aikana tarjolla olevasta korkeatasoisesta ohjelmasta:
• Valio 110 vuotta esittely
• Valion tuoteuutuudet ja maistiasia
• Valion johdon kuulumiset
• Kehittävien tilojen seminaari
• Svenskspråkigt seminarium
• Valioryhmän tuottajapalvelujen esittely
• Monipuolista viihdeohjelmaa koko risteilyn ajan
• Omaa aikaa Tukholmassa 6.11.2015
Ainutlaatuinen tilaisuus vaihtaa ajatuksia ja rentoutua!

Yhteydenotot:
puhelimitse 010 2323109 (ma-pe klo 9-17)
sähköpostilla valio@matkapojat.fi

Tutustuminen DeLavaliin on tällä hetkellä loppuunmyyty. Voit ilmoittautua odotuslistalle osoitteessa valio@matkapojat.fi .
Otamme yhteyttä mikäli paikkoja vapautuu.

Varaa paikkasi ajoissa!

Läs mera info om resan och boka här =>=>

Vantaan Sanomien ja Helsingin Uutisten lukijamatka 12.05.2015 10:41 X

Kuninkaallinen Tukholma - Risteilymatka Helsingistä 10.6.-12.6.2015.
Lähde mukaan aistimaan lähestyvien kuninkaallisten häiden tunnelmaa! Kesäinen Tukholma tarjoaa inspiraatiota, viihdettä ja elämyksiä niin kulttuurin, shoppailun kuin makuelämysten ystävälle.

Kuninkaalliset Häät -kiertoajelu ja Drottningholmin linna

Bussi on mukana Tukholmassa ja vie Tukholman kiertoajelulle, jonka teemana on Kuninkaalliset Häät. Kierroksen lisäksi tutustumme Drottningholmin linnaan, joka on myös yksi Unescon maailmanperintökohteista. Risteilylaivanamme tällä matkalla on upea Silja Serenade!

Valitse Muuta hakua! kohdassa lähtöpaikka ja lähtijämäärä!

Imagine Dragons -konserttimatka Tallinnaan 12.05.2015 06:36 X

Tämän hetken menestyneimpiin rockyhtyeisiin lukeutuva Grammy-palkittu sekä helmikuussa uuden albuminsa ”Smoke+Mirrors” julkaissut yhdysvaltalaisyhtye Imagine Dragons esiintyy Tallinnassa Saku Suurhallissa perjantaina 29. tammikuuta osana laajamittaista Euroopan kiertuettaan.

Imagine Dragons

Läpimurtosingle Radioactive vuodelta 2012 nosti lasvegaslaisen Imagine Dragonsin kertaheitolla vaihtoehtorockin kärkinimiin. Grammylla palkittu biisi pysytteli Yhdysvaltain Billboard-listalla peräti vuoden ja sai hurjasti radiosoittoa myös Suomessa. Bändin debyyttilevy Night Visions julkaistiin samana vuonna.  Levyn kappale Demons on Suomen viime vuoden soitetuimpia kappaleita sekä radioissa että Spotifyssa.

Imagine Dragonsin Dan Reynolds, Wayne Sermons, Ben McKee ja Daniel Platzman keikkailivat läpi alati kiihtyvän ”Night Visions” -levyn menestyksen ja saldoksi kertyi 130 omaa keikkaa ja 50 festivaalia ympäri maailman. Kiertueen aikana keikkapaikat ja yleisöt vain kasvoivat ja Brasiliassa bändi esiintyi jopa 80 000 ihmiselle yksittäisessa konsertissa. Keikkailun keskellä bändi ehti säveltää kuitenkin jo uutta materiaalia ja toinen levy ”Smoke + Mirrors” julkaistiin tämän vuoden helmikuussa. Levyn singlet ”I Bet My Life” ja ”Shots” ovat nousseet listojen kärkeen ja radiosoittoon ympäri maailmaa ja vakiinnuttaneet Imagine Dragonsin paikan yhtenä maailman kuumimmista bändeistä.

Vantaan opettajat - Laulasmaa 30.04.2015 09:13 X

Kauniilla hiekkarannalla sijaitseva Laulasmaa on Tallinnasta vain puolen tunnin ajomatkan päässä. Nimensä Laulasmaa on saanut sikäläisen laulavan rantahiekan mukaan.

Kaunis luonto, ikivanha mäntymetsä ja merenranta tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet pyöräilyyn, ulkoiluun, lenkkeilyyn tai patikointiin. Spa-loma ja rantaloma yhdessä - Mikä ihanteellinen yhdistelmä. Laulasmaalla löytyy jokaiselle jotakin. Laulasmaa Spa sopii hyvin myös aktiiviliikkujalle sekä rauhallista ja rentouttavaa lomaviikkoa kaipaavalle.

Viimeinen ilmoittautumispäivä matkalle on 14.9.2015.

TUTUSTU MATKAOHJELMAAN >>

Pihvikarjaristeily 16.04.2015 06:35 X

Pihvikarjaristeilyllä on jälleen luvassa asiaa, viihdettä ja mukavaa yhdessäoloa. Vaikuta vuosikokouksessa, nauti risteilystä hyvässä seurassa ja päivitä tietosi ajankohtaisessa seminaarissa. 

22-tunnin risteily M/S Baltic Queenillä Helsingistä Tallinnaan tarjoaa tiiviin kokonaisuuden, joka antaa eväitä koko vuodeksi eteenpäin. Pihvikarja nousuun!

Varausohjeita:
Muuta hakua kohdassa valitse matkustajamäärä ja lähtöpaikka. Mikäli haluat varata matkan yhdelle, näkyy hinnassa automaattisesti 1-hengen hytin hinta. Yksittäisen nais- tai miespaikan voit varata numerosta 010 2323 109.

Ilkan ja Pohjalaisen kestotilaaja - etuhinnalla Uumajaan 13.03.2015 10:47 X

Lähde Ilkan ja Pohjalaisen mukaan vierailulle Uumajaan! Neljä tuntia aikaa Uumajassa ja bussi on mukana koko matkan ajan.
Messulippu Nolia Trägård puutarhamessuille sisältyy hintaan ja halutessasi voitte tehdä myös ostoksia keskustassa.


25.4. Puutarhamessut Uumajassa
Nolia Trägård on Norlannin omat puutarhamessut. Messut järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2012, ja messuilla on tuhansia kävijöitä vuosittain. Myös laivalla järjestetään erilaista ohjelmaa puutarhan hoitoon liittyen.

Valitse muuta hakua kohdassa lähtöpaikka ja matkustajamäärä.

Seinäjoen Sanomat: Lukijamatka Kolmårdeniin 06.03.2015 13:57 X

Lähde Seinäjoen Sanomien mukana koko perheen matkalle Kolmårdeniin.  Pohjoismaiden suurin eläinpuisto on oivallinen matkakohde niin lapsille kuin aikuisillekin. Gondolisafarilla saat leijua savannin yllä, liikkua äänettömästi villieläinten joukossa ja vierailla eläinten joukossa niiden omilla ehdoilla.

Lapsille on Kolmårdenissa eläiten lisäksi paljon muutakin. Maailman vahvimman nallen, Bamsen, seikkailupuisto, Ruotsin pisin liukumäki ja suuri leikkipaikka. Useat ravintolat takaavat sen, että energiaa riittää koko päiväksi.

Valitse "Muuta hakua" -kohdassa lähtöpaikka ja matkustajamäärä.

Parkinson-liiton jäsenristeily Baltic Princess Turusta 24.02.2015 12:57 X

Lähde virkistäytymään Parkinsonliiton jäsenristeilylle Baltic Princessillä Turusta 7.-8.10.2015. Laivan lähtö Turusta keskiviikkona klo 20:15 ja paluu takaisin Turkuun torstai-iltana klo 19:15.

Matkan hinta alkaen B2-lk 51 €/henkilö
Matkaan sisältyy risteily valitussa hyttiluokassa, kahvitarjoilu menomatkalla, meriaamiainen ja
yhteinen ohjelma laivalla.
Tutustu alustavaan matkaohjelmaan tästä!

Matka on tällä hetkellä loppuunmyyty! Tiedustelut puhelimitse 010 2323 406/Outi Mäkinen.

Kaadot Cruise 26.4.2015 23.02.2015 10:44 X

Sunnuntaina 26.4.2015 pärähtää käyntiin ihka ensimmäinen Kaadot Cruise! Risteily toimii hyvänä aloituksena Vapulle! RIGHT!

Risteily on Helsinki – Tallinna – Helsinki, 22 – tunnin risteily! Risteilyn hinta sisältää bussikuljetukset, risteilyn sekä hytin valinnan mukaan B4, B2, A4 tai A2-luokassa.

Aikataulu:
26.4.2015 Laiva lähtee Helsingistä 18:30
27.4.2015 mahdollisuus käydä Tallinnassa maissa 08:00-11:30
27.4.2015 Paluu Helsinkiin 16:00

Hinnasto:
B4 = 59 eur / hlö kun hytissä 4-henkilöä
B2 = 69 eur / hlö kun hytissä 2-henkilöä
A4 = 65 eur / hlö kun hytissä 4-henkilöä
A2 = 79 eur / hlö kun hytissä 2-henkilöä

Ps. Haalareilla SAA mennä laivaan!

Pps. TAX-Free:stä SAA muutakin kuin vaapukkamehua mennen tullen!

Matkan varaaminen internetissä on päättynyt. Uudet varaukset puhelimitse numerosta  010 2323 109.

Päiväretki Vihulan kartanoon 23.02.2015 07:41 X

Lähde kanssamme päiväretkelle tutustumaan Eckerö Linen uudistettuun m/s Finlandiaan sekä upeaan Vihulan kartanoon perjantaina 10.4.2015

Alustava matkaohjelma:
klo 06.00 Lähtö Reissu Ruotin tilausajobussilla Lahden linja-autoasemalta Helsinkiin.
n.klo 07.30 Tulo Helsingin Länsisatamaan.
klo 07.30 Matkalippujen jako terminaalin 1.krs Matkapoikien lähtöselvityspiste.
klo 08.00 Aamiainen seisovasta pöydästä, Buffet Eckerö, kansi 8.

Aamiaisen jälkeen Matkainfo kokoustiloissa, kansi 8.
*Matkapojat Oy * Minnagent Ky * Eckerö Line Oy *

klo 11.00 Tulo Tallinnaan.
Matkamme jatkuu omalla bussilla Vihulan kartanoon (ajoaika n. 1,5 h).
Lisätietoja Vihulan kartanosta: www.vihulamanor.com/fi
Perillä tutustumme kartanon alueeseen ja sen tarjoamiin palveluihin sekä nautimme yhteisen lounaan.

klo 15:00 Lähtö Vihulasta Tallinnaan.
klo 16:30 Tulo Tallinnaan Hotel Eurooppa ****
Kuohuviinit ja tutustuminen hotelliin.
klo 18:00 Laivaan nousu.
klo 18:30 Buffet-illallinen Buffet Eckerö, kansi 8.
klo 18:45 M/s Finlandia lähtee kohti Helsinkiä.
klo 21:15 Tulo Helsinkiin, josta kuljetus edelleen Lahteen.

Tutustumismatkan hinta on 20€/hlö sisältäen ohjelmassa mainitut palvelut. Kutsu on henkilökohtainen.
Ilmoittaudu mukaan 13.3. mennessä. Alla netissä varattaessa varaudu verkkopankkimaksuun. Ilmoittautua
voit myös soittamalla p. 010 2323 440 (ma - pe 08:00 - 17:00).

Ilmoittautumisen yhteydessä tarvitsemme syntymäajan sekä tiedot mahdollisista ruoka-aineallergioista.
Paikkoja on rajoitetusti.

OP Kymenlaakson asiakasomistajamatkat 18.02.2015 14:45 X

Lähde mukaan OP Kymenlaakson omistaja-asiakkaiden mukaville matkoille!

Joulumarkkinat Porvoossa perjantaina 11.12.2015

Bussi lähtee aamulla kohti Porvoota ja ensimmäinen kohde on Taidetehtaan Joulumarkkinat.
Markkinoilla mahdollisuus kokea tunnelmallinen, vanhan ajan keskieurooppalainen markkinatunnelma sisätiloissa. Myytävänä mm. jouluherkkuja, käsitöitä ja lähiruokaa. Ostosten päätteeksi nautitaan jouluinen buffet-lounas Taidetehtaan Vitriini-ravintolassa.
Tämän jälkeen siirrytään bussilla Vanhan Porvoon suuntaan ja joulun tunnelmasta pääsee nauttimaan vanhankaupungin kujilla ja puodeissa. Kotimatkalle ei tarvitse kenenkään lähteä tyhjin käsin, sillä viimeiset ostokset voi tehdä vielä Brunbergin tehtaanmyymälässä.

Matkan hinta 57 €/henkilö.
Hintaan sisältyy bussikuljetukset ja jouluinen buffet-lounas.

Tutustu esitteeseen tästä!

Valitse Muuta hakua! kohdassa lähtöpaikka ja lähtijämäärä!

Aamiaisinfo Lahdessa 20.02.2015 05:45 X

Tervetuloa kanssamme aamiaiselle ja kuulemaan samalla lyhyesti Lahden Seurahuoneen, Viking Linen ja Matkapoikien terveisiä!

Paikka: Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone (Piazza)
Aika:    ke 18.3.2015 klo 8 - 9.30

Netti-ilmoittautuminen on päättynyt.
Voit ilmoittautua mukaan vielä soittamalla p. 010 2323 109 (ma - pe 09:00 - 17:00)


Tervetuloa mukaan!

Fanimatka Kalev-Bisons otteluun 8.3.2015 13.02.2015 10:48 X

Lähde mukaan kannustamaan Bisons voittoon Tallinnaan. Ottelu Kalev-Bisons alkaa Saku Suurhallissa sunnuntaina 8.3.2015 kello 17:00.

Matkan myynti internetissä on päättynyt.

 

Bussi on mukana koko matkan ajan. Lähtö Loimaan torilta on kello 07:00 ja paluu takaisin Loimaalle on noin kello 03:00 maanantain puolella. Laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki Tallinkin Shuttle-aluksilla.

Otteluliput: Kalev-Bisons otteluliput jaetaan bussissa Saku Suurhallille siirryttäessä. Bisons tarjoaa otteluliput faneilleen!

Varausohjeet:
Valitse muuta hakua kohdassa aikuisten ja lasten määrä. Säilytä lähtöpaikkana satamalähtö, koska kuljetus Loimaalta sisältyy hintaan.

Tietoisku Matkapoikien kesän 2015 matkoista 09.02.2015 09:53 X

Matkapojilla on ilo kutsua Sinut ja yksi seuralaisesi Matkapoikien oman tuotannon matkojen esittelyiltaan. Illan aikana kuulet kevään, kesän ja syksyn 2015 tarjolla olevista matkoista niin lähelle kuin kauemmaskin. Vieraamme Kreikasta ja Unkarista esittelevät yksityiskohtaisemmin Matkapoikien Unkariin sekä Balkanin alueelle suuntautuvia matkoja.

Iltatilaisuudet ovat seuraavilla paikkakunnilla:
tiistaina 3.3.2015 klo 17.15 Helsinki, Scandic Simonkenttä, Simonkatu 9 (Pavilion-tila)
keskiviikkona 4.3.2015 klo 17.00 Lahti, Scandic Lahti, Vesijärvenkatu 1
torstaina 5.3.2015 klo 17.30 Tampere, Scandic Hotel Station, Ratapihankatu 37
Kaikki tilaisuudet on täynnä.

Tilaisuuden kesto noin 2,5 - 3 tuntia.

Esittelyjen lisäksi illan aikana nautitaan kevyt suolainen iltapala sekä kahvi /tee.

Ilmoittautuminen Sinulle sopivaan tilaisuuteen tapahtuu joko valitsemalla päivä alla avautuvasta varaamosta tai puhelimella 010 2323105.

Osallistujamäärä on rajallinen. Tarjoilujärjestelyjen vuoksi tarvitsemme sitovat ilmoittautumiset viimeistään 24.2.2015 mennessä. Kerrothan ilmoittautuessasi myös mahdollisen erikoisruokavaliosi. Muistathan ilmoittaa mahdollisesta esteestäsi, jotta saamme jonotuslistalla olevat asiakkaamme mukaan tilaisuuteen.

Tilaisuudessa paikalla olevilla on mahdollisuus osallistua 1000€ matkalahjakortin arvontaan (arvonta 30.12.2015).

Risteily Tonavalla, 3 pv 23.01.2015 11:07 X

Joulunalusristeily Tonavalla vie sinut ihastelemaan joulun valoihin, väreihin ja tuoksuihin sonnustautuneita kaupunkeja Tonavan varrella. Samalla koet eri joulutorien joulutunnelmaa

Tonavan risteily

Tonava on Euroopan suurista joista ainoa, joka virtaa lännestä itään. Se saa alkunsa Saksan Schwarzwaldista ja virrattuaan 2 850 kilometriä laskee Romaniassa Mustaanmeren. Nykyisin se kulkee kymmenen valtion alueella ja on monin paikoin myös valtioiden rajana.

Iltaisin kun ilma hieman viilenee ja pimeys laskeutuu kaupungin ylle, syttyvät tuhannet ja taas tuhannet valot Tonavan rannoilla. Maisemat näyttävät iltasella toiset kasvonsa ja voit kokea jotain unohtumatonta ja ainutkertaista risteilyllä hitaasti lipuen Tonavaa pitkin. Tonava on häikäisevä joki, joka herättää kaikissa tunteita ja tämän joen aistit ja koet parhaiten risteilyiden aikana.

Hehkuvat joulutorit tekevät jouluostoksilla olosta nautinnollisen kokemuksen. Valikoimissa on ihastuttavia taidekäsitöitä, pikkuesineitä, koristeita, taidetta, leluja, vaatteita ja paljon muuta. Kastotavaa löytyy niin paljon, että välissä maistuu lasillinen kuumaa glögiä. Jouluostokset hoituvat siinä sivussa tunnelmasta nautiskellen.

Pelicans Kannattajaristeily Baltic Queen -laivalla 23.01.2015 09:04 X

Pelicans järjestää yhdessä Matkapoikien kanssa kannattajaristeilyn 17.-18.12.2015. Vuoden turkoosein risteily pitää sisällään juonnetun avajaistilaisuuden, pelaajahaastatteluja, ensiluokkaista musiikkia, bussikuljetuksen Lahdesta Helsinkiin ja takaisin sekä muuta ohjelmaa, kuten mahdollisuuden buffet-ruokailuun Pelicans-joukkueen kanssa.


Risteilyn aikataulu:
17.12.2015
klo 18:30 Baltic Queen lähtee Helsingin Länsisatamasta
18.12.2015
klo 08:00-12:00 mahdollisuus käydä maissa Tallinnassa
klo 16:00 Baltic Queen saapuu Helsinkiin

Ikäraja ristelylle on 18-vuotta. Lisätietoa ikäsäännöistä tästä >>

Lähde mukaan vuoden turkooseimmalle risteilylle! 

Oktoberfest München **UUTUUS** 23.01.2015 08:32 X

Oktoberfest on kaksiviikkoinen olutfestivaali, joka pidetään joka vuosi Münchenissä Theresienwiesenin aukiolla Saksassa syyskuun ja lokakuun vaihteessa. Se on yksi kaupungin historian kuuluisimmista tapahtumista ja maailman suurin ja tuottoisin kansanjuhla. Hyvää ruokaa ja juomaa, laulua, nahkahousuja, hulmuilevia maalaismekkoja, hyvää ohjelmaa ja iloista seuraa. Oktoberfest-nimellä järjestetään juhlia myös muualla ympäri maailmaa.

OKTOBERFEST

Ensimmäinen Oktoberfest järjestettiin hevosajojen muodossa 17. lokakuuta 1810 kruununprinssi Ludvig Baijerilaisen ja Therese von Sachsen-Hildburghausenin häiden kunniaksi. Aiemmin hevosajoja oli järjestetty Marienplatzilla, mutta tällä kertaa Münchenin kaupunki järjesti tapahtuman kaupungin muurien ulkopuolella lähellä Sendlinger Bergiä. Kuningas Maksimilian I määräsi alueen nimeksi Theresienwiesen miniänsä mukaan.

Alkuvuosina juhla-alueella ei saanut nauttia alkoholia, mutta melko pian sallittiin oluen tarjoilu. Niitylle rakennettiin karuselli ja keinuja vuonna 1818, mutta hevosajot jäivät pois vuonna 1819. Huvipuistotoiminta laajeni huomattavasti 1870-luvulla. Suurikokoiset oluthallit otettiin käyttöön vuonna 1896.

Ffestivaalilla käy vuosittain yli kuusi miljoonaa ihmistä, jotka juovat 16 päivän aikana noin kuusi miljoonaa litraa olutta, noin 500 000 annosta kanaa ja noin 200 000 makkaraa.

Festivaalialue koostuu 14 olutteltasta, joissa on kussakin tuhannesta lähes kymmeneen tuhanteen istumapaikkaa.

EKL:n Edunvalvontaristeily 2015 13.01.2015 13:41 X

Lähde kuulemaan ensi vuoden kuumimmat ja ajankohtaisimmat edunvalvonta-asiat EKL:n edunvalvontaristeilylle m/s Baltic Queenille!

Lähde kuulemaan ensi vuoden kuumimmat ja ajankohtaisimmat edunvalvonta-asiat EKL:n edunvalvontaristeilylle m/s Baltic Queenille!

Koko laiva on pelkästään Eläkkeensaajien Keskusliiton jäsenistön käytössä. Matkamyynti on alkanut - lähde sinäkin mukaan, yksin tai ryhmässä!

Risteilyn kulttuuriannista vastaa huikea Kolmen kuninkaan tarina: kuule ja näe kolme tangokuningasta samalla kertaa! Esiintymässä Risto Nevala, Marko Lämsä ja Jukka Hallikainen - vain EKL-väelle!

Ryhmävaraukset (minimi 10 henkilöä)

Puhelimitse:
p. 010 2323 109
(ma – pe 09:00 – 17:00)

Sähköpostilla:
ekl@matkapojat.fi

Matkapoikien toimistoista seuraavilla paikkakunnilla:
Jyväskylä  Kotka  Kouvola   Lahti  Lappeenranta   Mikkeli   Pori   Rauma 
Savonlinna  Seinäjoki   Tampere   Turku   Vaasa 

16.11. lähtö on täynnä. Kysy yksittäisiä paikkoja p. 010 2323 109.
17.11. lähtö on myynnissä, ennakkovaraajan etu on voimassa toistaiseksi.

Neuvostoajan Tallinna - matkaisäntänä Ollijuhani Auvinen, 2pv 07.01.2015 09:21 X

Tervetuloa aikamatkalle Tallinnaan. Tällä matkalla tutustumme Viron ja Tallinnan neuvostoaikakauteen ja käymme sellaisissa "salaisissa paikoissa", joissa ei normaalilla turistikierroksella käydä. Matkaisäntänä toimii Viron hyvin tunteva, MTV:sta tuttu toimittaja Ollijuhani Auvinen.

Tällä matkalla teemme aikamatkan menneeseen ja kertaamme millaista oli silloin ennen Neuvostoaikana Tallinnassa. Jo laivamatkan aikana saamme lyhyen oppimäärään Viron historiasta Ollijuhani Auvisen esittelemänä.

Matkalla tutustumme mm. Rannaraha-museoon, jossa meille kerrotaan Kirovin Kalakolhoosin toiminnasta. Täältä kierroksemme jatkuu neuvostoajan hengessä ja ajamme läpi Kalamajan ja Koplin.

Original Sokos Hotel Virun KGB-museoon tutustumme myös museon oppaan johdolla ja kuulemme asioita miten hotelli on rakennettu ja mitä kaikkea muuta toiminta piti sisällään.

Lähde mukaan mieleenkiintoiselle aikamatkalle Neuvostoajan Tallinnaan!

Lahden markkinatarjous 05.01.2015 09:35 X

Lahden markkinatarjouksena Viking Linen päiväristeily Tallinnaan kuljetuksin Nastolasta ja Lahdesta. Lähtö keskiviikkona 28.10.2015.

Päivässä ehtii vaikka mitä. Kuljetukset Helsinkiin Nastola-Lahti -reitillä, nopeat ja mukavat laivamatkat Viking XPRS:llä. Perilläoloaikaa Tallinnaan jää 4 h.

Valitse Muuta hakua! -kohdassa lähtöpaikka ja lähtijämäärä.

Suomen Yrittäjät: Puheenjohtajien neuvottelupäivät 10.12.2014 13:18 X

Suomen Yrittäjien puheenjohtajien neuvottelupäivät kokoaa paikallisyhdistysten, toimialajärjestöjen ja aluejärjestöjen puheenjohtajat käynnistämään ydessä toimintavuotta 2015.

HUOM! Matkan myynti Internetissä on päättynyt! Muutokset, peruutukset ja mahdolliset lisäpaikkatiedustelut sähköpostitse: paivi.kivela@matkapojat.fi.

 

Ohjelmassa näkyy mm. huhtikuussa pidettävät eduskuntavaalit ja Suomen Yrittäjien uusi strategia. Puheenjohtajan ja varapuheenjohtajien kyselytunti on oiva hetki keskustella Suomen Yrittäjien tavoitteista ja suunnasta.

Ilmoittaudu mukaan ja valitse ilmoittautuessasi työryhmä sekä halutessasi teemapöytä toisen päivän lounaalle.

Varauksesta lähetetään varaajan antamaan sähköpostiosoitteeseen lasku ja varausvahvistus.

Huomioithan että netin kautta varattaessa yhdellä varauksella voi olla vain samaa hyttityyppiä ja enintään 9 henkilöä.

Valitse Muuta hakua kohdassa lähtjämäärä.

EKL:n Edunvalvontaristeily 2015 09.12.2014 08:21 X

Lähde kuulemaan ensi vuoden kuumimmat ja ajankohtaisimmat edunvalvonta-asiat EKL:n edunvalvontaristeilylle m/s Baltic Queenille!

Koko laiva on pelkästään Eläkkeensaajien Keskusliiton jäsenistön käytössä. Matkamyynti on alkanut - lähde sinäkin mukaan, yksin tai ryhmässä!

Risteilyn kulttuuriannista vastaa huikea Kolmen kuninkaan tarina: kuule ja näe kolme tangokuningasta samalla kertaa! Esiintymässä Risto Nevala, Marko Lämsä ja Jukka Hallikainen - vain EKL-väelle!

Ryhmävaraukset (minimi 10 henkilöä)

Puhelimitse:
p. 010 2323 109
(ma – pe 09:00 – 17:00)

Sähköpostilla:
ekl@matkapojat.fi

Matkapoikien toimistoista seuraavilla paikkakunnilla:
Jyväskylä  Kotka  Kouvola   Lahti  Lappeenranta   Mikkeli   Pori   Rauma  
Savonlinna  Seinäjoki   Tampere   Turku   Vaasa  


16.11. lähtö on täynnä. Kysy yksittäisiä paikkoja p. 010 2323 109.
17.11. lähtö on myynnissä, ennakkovaraajan etu on voimassa toistaiseksi.

Tukholman sisustusmessuille 2. - 4.2.2015 01.12.2014 07:02 X

Miten saada ihmismassat liikkeelle? Mitä koteihin nyt halutaan? Mitä tapahtuu kun amatöörit rakennuttava kimpassa kerrostalon? Tappaako nettikauppa kivijalkamyymälät? Menevätkö asumisen standardit uusiksi, kun nykyteknologia jyllää ja kulutustottumukset muuttuvat?

Somevoimaa ja kimpparakentamista

Tule kuulemaan neljän mielenkiintoisen luennoitsijan esitykset elämisen, asumisen ja rakentamisen uusista tuulista ja hiljaisista signaaleista. Verkostoidu samalla ammattilaisten kanssa. Matkaa kanssamme Tukholman sisustusmessuille m/s Silja Serenadella 2. - 4.2.2015. Lähtö ma 2.2.2015 klo 13:30 ja paluu ke 4.2.2015 klo 10:30

Matkaohjelma

02.02.2015      Maanantai

klo 13:30            Lippujen jako Matkapoikien lähtöselvityspisteessä Olympiatermiaalin 1.krs
                          Siirtyminen laivaan
klo 14:30-18.30  Luennot laivan kokousosastolla, kansi 6
                          Kokouskahvibuffet ja kuohuviini
                          Majoittuminen hytteihin (kellonaika vahvistuu myöhemmin)
klo 17:00           m/s Silja Serenade lähtee risteilylle Helsingistä Tukholmaan
klo 21:00           Kolmen ruokalajin illallinen Seaport –ravintolassa, kansi 6 sis. ruokajuomat  

03.02.2015      Tiistai (Ruotsin aikaa)

                          Meriaamaiinen ennen Tukholmaan tuloa
klo 09:45           Laiva saapuu Tukholmaan
klo 10:15           Kuljetus terminaalin edestä huonekalumessuille; paluu messuilta satamaan omatoimisesti
klo 16:45           M/s Silja Serenade lähtee paluumatkalle Tukholmasta Helsinkiin. HUOM laivassa tulee olla
                          viimeistään 30 min ennen laivan lähtöä
klo 20:00           Buffet -illallinen laivan seisovasta pöydästä, Grande Buffet, kansi 6 sis. ruokajuomat

04.02.2015      Keskiviikko
  
                         Meriaamiainen ennen Helsinkiin tuloa
klo 10:30          M/s Silja Serenade saapuu Helsinkiin, Eteläsatamaan

Seminaaripaketin sisältö

Seminaaripaketin hinta sisältää:
*risteilyn valitussa hyttiluokassa
*seminaaripaketin menomatkalla laivan kokouskannella
*kokouskahvibuffetin ja kuohuviinin seminaarin tauolla
*kolmen ruokalajin illlallisen menomatkalla Seaport -ravintolassa ruokajuomineen
*kuljetuksen satamasta huonekalumessuille Tukholmassa
*meriaamiaisen mennen tullen (menomatkan ostavilla vain menomatkalla)
*buffet -illallisen paluumatkalla (vain meno-paluu -matkan ostaneille)

Varaukset:
Netti-ilmoittautuminen on päättynyt. Voitte tiedustella paikkoja vielä:
Matkapojat Oy/Mervi Aho p. 010 2323 864 tai mervi.aho@matkapojat.fi

 

Ravigaala 2014 - kutsuvierasvaraamo 25.11.2014 10:56 X

Perinteikäs ravivuoden parhaiden palkitseminen järjestetään vuoden 2015 alussa Gaalaristeilynä Viking Gracella. Raviväen vuotuista juhlaa vietetään risteilyllä, joka starttaa Metsämäen Toto76-ravien jälkeen Turusta lauantaina 10.1. ja Turun satamaan palataan sunnuntaina 11.1.

Viking Grace 10.-11.1.2015

”Ravigaala on järjestetty parina vuotena aikaisemmin laivalla ja näiltä kerroilta saatiin positiivista palautetta ja hyvää oppia. Viking Grace tarjoaa hyvät puitteet jokavuotiselle juhlallemme ja laivalla raviväki voi irrottautua arjesta iloisissa tunnelmissa Toto76-ravien jälkeen”, Suomen Hippos ry:n toimitusjohtaja Pekka Soini kertoo.

Ravigaalan palkittavista tänä vuonna äänestyksen kautta valitaan Vuoden suomenhevonen ja Vuoden lämminverinen. Eniten ääniä saanut hevonen valitaan Vuoden hevoseksi. Yleisöäänestys alkaa Suomen Hippoksen verkkosivuilla marraskuun lopussa, jolloin julkaistaan äänestyksen ehdokkaat. Lisätietoa: www.hippos.fi/gaala

Gaalan ajoittuessa päiväaikaan, pukeutumiskoodi gaalassa on juhlavan vapaa.
Gaala taltioidaan RaviTV:ssä esitettävää koostetta varten.

Risteilyyn sisältyy hytti, kutsussa mainitut ruokailut, niihin kuuluvine juomineen, tervetulojuoma sekä gaala.
Illan esiintyjänä Mikael Konttinen.


Voitte ilmoittautua alla olevan linkin kautta tai soittamalla p. 010 2323 109 (ma - pe 09:00 - 17:00)Ilmoittaudu mukaan tästä!


HUOM ilmoitathan myös ilmoittautumislinkin kautta jos et tällä kertaa pääse mukaan

Tyrvään Sanomat: Elämäniloa Aalloilla -risteily 25.11.2014 08:47 X

Elämäniloa Aalloilla - Hyvinvoinnin teemaristeily 29. -30.11.2015 kerää yhteen hyvästä viihteestä, ajankohtaisista luennoista sekä iloisesta yhdessäolosta nauttivat risteilymatkustajat loppuvuoden monipuolisimmalle risteilylle Baltic Princess -laivalle!

Luentoja
Risteilyllä pääset kuulemaan eri alojen asiantuntijaluentoja. Raili Hulkkonen antaa meikkivinkkejä silmälasien käyttäjille ja esittelee uusimpia kehystrendejä. Mentalisti Pete Poskiparta luennoi humoristisesti aiheesta ’Kuinka sinua huijataan’. Lisää huumoria tarjoaa ääniakrobaatti ja imitaattori Heikki Hilander, joka vie meidät luennollaan Naurua ja ääntä kohti! Ohjelmassa myös pankin sekä Marttaliiton ajankohtaisia luentoja.

Minimessut
Mukaamme lähtee joukko mielenkiintoisia näytteilleasettajia, jotka kertovat tuotteistaan ja toiminnastaan
risteilyn messuosastolla, jakavat näytteitä ja tekevät mm. erilaisia terveysmittauksia, hiuspohja-analyysejä,
ja pikakauneushoitoja.

Iloista risteilyohjelmaa
Tähtiartistina laivalla esiintyy Tangokuninkaalliset Johanna Debreczeni ja Jouni Keronen sekä Matti ja Teppo. Risteilyn juontajana ja viihdyttäjänä toimii tilannekomiikan taituri Oskari Palomäki.

Valitse Muuta hakua! -kohdassa lähtöpaikka ja lähtijämäärä.

Golfmatka Tsekin Konopiste 18.11.2014 11:46 X

Tervetuloa mukaan golfmatkalle Tšekkeihin. Konopiště on Tšekin tasavallan suurin ja suosituin golfkohde noin tunnin ajomatkan päässä Prahan lentokentältä. Majoitus viihtyisässä kartanohotellissa, jossa tasokkaat huoneet ja hyvät ravintolat. 

Golfmatka Tsekin Konopisteen 9.-15.4.2016

Konopistessä on pelattavana kaksi 18-reikäistä golfkenttää tunnelmallisessa maalaismaisemassa aivan hotellin välittömässä läheisyydessä. Hotellin yhteydessä toimii vuonna 2013 avattu Spa & Wellness -keskus. Tulopäivänä tutustuminen Prahan kaupunkiin ja lounas sisältyvät matkan hintaan. Luvassa on loistava golfmatka hyvän golfin ja hauskan yhdessäolon sekä viimeistellyn ohjelman parissa.

Tervetuloa mukaan mukaville golfmatkoille!

Asiantuntevana matkanjohtajana ryhmästä huolehtii kokenut maailmamatkaaja ja golfaaja Antero Paalanen.
Lisätiedot puhelimitse 010 2323 861 / Taina Kalliola

Meripelastusseuran 50. valtakunnalliset koulutuspäivät 6. - 8.3.2015 19.11.2014 06:45 X

Suomen Meripelastusseuran ensimmäiset neuvottelupäivät pidettiin vuonna 1966. Vuosien saatossa nimeltään koulutuspäiviksi muuttunut tapahtuma järjestetään nyt jo 50. kertaa. Juhlavuoden koulutuspäivät pidetään Tukholman risteilyllä, uusitulla Silja Serenadella 6.-8.3.

Koulutuspäivien teemoja ovat Seuran uusi strategia ja kuinka yhdessä saavutamme sen tavoitteet, uudet pelastusalusluokat ja alusten sijoituspaikkojen määräytymisen perusteet jatkossa, yhdistysten yhtenäinen tilikartta sekä Messi-järjestelmä osana kaikkea toimintaamme.

Ohjelman runkona on aiempina vuosina kiitosta saanut työpajamalli, joka mahdollistaa yleisön aktiivisen osallistumisen. Atlantis Palacessa pidettävien, kaikille yhteisten avauspuheenvuorojen jälkeen ohjelma jakautuu 4-5 vuorovaikutteiseen työpajaan. Yleisö haastetaan mukaan; kysymään ja kyseenalaistamaan, testaamaan omia tietojaan sekä yhdessä kehittämään käsiteltäviä aiheita edelleen.

Koulutuspäivillä jaetaan Meripelastusseuran korkeimmat huomionosoitukset ja julkistetaan Vuoden meripelastaja 2014. Lauantaina Tukholmassa on mahdollista vierailla Allt för Sjön –venenäyttelyssä.

MATKA ON TÄLLÄ HETKELLÄ LOPPUUNMYYTY. Lisäpaikkoja voi tiedustella p. 0102323419.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoa matkaan liittyen >>

Kaikki risteilyt Tallinnaan 14.11.2014 09:20 X

Lähde edullisesti risteillen Tallinnaan! Suosittuun Viron pääkaupunkiin liikennöi päivittäin useita laivavuoroja, mikä mahdollistaa sen, että perillä Tallinnassa voit viettää aikaa muutamasta tunnista aina 11 tunnin maissaoloon asti. Valitse suosituista päiväristeilyistä sopivin tai yhdistä viihteellinen yö laivalla sekä Tallinnassa käynti samaan matkaan.

Risteilyt Tallinnaan
Matka: Perillä maissa (h): Yö laivalla:
Päiväristeily Tallink/Shuttle 7 h ei
Päiväristeily Viking XPRS 4 h ei
Viihderisteily 22h Baltic Queen 4 h kyllä
23h Päivä Tallinnassa risteily 11 h kyllä

Tapahtumia Tallinnassa ja Virossa 04.11.2014 12:35 X

Viro on vuodenajasta riippumatta monipuolisia tapahtumia täynnä. Tutustu tapahtumakalenteriin ja löydä mukava syy lähteä matkalle. Ja matkaliput ja -paketit varaat verkko- tai myyntipalvelustamme. 

Tapahtumia Tallinnassa
Ajankohta: Tapahtuma:
lähes päivittäin Lentosatama
lähes päivittäin Energian oivalluskeskus
lähes päivittäin Estonian National Opera
lähes päivittäin Tallinnan eläintarha
lähes päivittäin Tallinnan tv-torni
5.6.2015-5.10.2015 Taide hallitsee -näyttely
19.9.2015-1.10.2015 Kansainvälinen ortodoksisen kirkkomusiikin festivaali CREDO
1.11.2015-7.11.2015 Tallinnan ravintolaviikko
2.11.2015-11.9.2015 Pärt-päivät
5.11.2015-8.11.2015 Martin markkinat
14.11.2015-30.11.2015 PÖFF elokuvafestivaali
Tapahtumia muualla Virossa
Ajankohta: Tapahtuma:
2015 VIRON KULTTUURIKALENTERI esite /pdf
3.10.2015 Tarton kaupunkimaraton


 

Kulttuurimatkat Tallinnaan 04.11.2014 10:18 X

Irtaudu hetkeksi arjesta ja lähde nauttimaan rennosta kaupunkilomasta hyvien ystävien kanssa ja kruunaa matka ainutlaatuisella kulttuurielämyksellä teatterin, musikaalin, operetin, oopperan tai baletin merkeissä. Valmiit matkapaketit sisältävät kaiken olennaisen - meno-paluu laivamatkat, matkaan liittyvän hotellimajoituksen sekä kulttuuritapahtuman liput.

Konserttimatkat Tallinnaan 04.11.2014 09:59 X

Mikä onkaan mukavampaa kuin lähteä kiinnostavalle konserttimatkalle nauttimaan laadukkaasta viihteestä ja yhdessäolosta ystävien kanssa. Valmiit konserttimatkapaketit sisältävät kaiken olennaisen - meno-paluu laivamatkat, matkaan liittyvän hotellimajoituksen sekä konserttiliput. Tutustu valimoimaan ja varaa jo tänään!

 

Baijerin Alpit, 4pv 21.10.2014 09:46 X

Alppien kupeessa eteläisessä Saksassa sijaitsevassa Baijerin osavaltiosta löydät lukemattomia maalauksellisia kyliä, keskiaikaisia hallintokaupunkeja ja luonnollisesti Mûnchen – Baijerin osavaltion pääkaupungin ja maailmanluokan metropolin.

Baijeri

Virallisesti Baijerin vapaavaltio on pinta-alaltaan suurin ja asukasluvultaan toiseksi suurin Saksan osavaltioista. Se sijaitsee Etelä-Saksassa ja München on pääkaupunki ja maailmanluokan metropoli – edustavat Baijeria; Niiden lisäksi myös loisteliaat linnat ja barokkikoristellut kirkot, keskiaikaiset luostarit ja uhmakkaat linnat: Maailmankuuluja ovat myös ovat Neuschwansteinin linna (kuningas Ludwig II.) ja Wieskirche (UNESCO-maailmanperintökohde) joihin matkallamme tutustumme Kotkanpesän  ja Almdorf Eng - idyllisen alppikylän lisäksi.

Neuschwansteinin linna

Neuschwansteinin linnan rakentaminen aloitettiin vuonna 1867. Ludvig valitsi satulinnansa paikaksi korkean kukkulan, joka sijaitsee hänen isänsä Maksimilianin isännöimää Hohenschwangaun linnaa vastapäätä. Neuschwansteinia ympäröi suurenmoisen kaunis luonto, sillä linnan taustalla siintävät Alppien lumipeitteiset huiput. Tämän päivän turisti tuskailee raskasta nousua linnalle tuhannen metrin korkeuteen, mutta ei se ollut helppoa linnan rakentajillekaan. Kulta kimaltelee kaikkialla, ja väriloisto on häikäisevä. Ludvigin lempiväriä sinistä on käytetty runsaasti. Ludvig jumaloi säveltäjä Richard Wagneria. Kaikkialla linnan saleissa ja käytävillä on taideteoksia, joiden aiheet ovat Wagnerin oopperoista.

Wieskirche

Wiesin pyhiinvaelluskirkko Saksassa on soikeanmuotoinen rokokookirkko, jonka on suunnitellut 1740-luvulla arkkitehti Dominikus Zimmermann. Kirkko sijaitsee  Steingadenin kunnassa, Baijerisa, aivan Alppien juurella. Vuonna 1738 puisen vapahtajapatsaan tulkittiin kyynelehtivän. Tätä pidettiin ihmeenä, minkä seurauksena patsaasta tuli pyhiinvaelluskohde. Vuonna 1740 rakennettiin pieni kappeli patsasta suojaamaan. Pian kuitenkin huomattiin, että rakennus oli aivan liian pieni pyhiinvaeltajille, joten Steingadenin luostari päätti määrätä rakennettavaksi erillisen pyhäkön. Kirkko rakennettiin vuosien 1745 ja  1754 välisenä aikana. Kirkko siirrettiin maalliseen omistukseen 1800-luvun alussa. Paikallisten maanviljelijöiden protestit pelastivat rakennuksen myymiseltä ja purkamiselta. Vuonna 1983 Wiesin pyhiinvaelluskirkko otettiin UNESCOn maailmanperintöluetteloon.

Kotkanpesä / Kehlsteinhaus

Kehlsteinhaus (tunnetaan myös nimellä Kotkanpesä) on Saksan kansallissosialistisen työväenpuolueen vuonna 1939 Adolf Hitlerille  50-vuotislahjaksi rakennuttama loma-asunto Berchtesgadenin lähistöllä Saksan Alpeilla. Kallis kivilinna rakennettiin 1 834 metrin korkeuteen Kehlsteinvuoren huipulle. Vuorelle vievä tie oli aikanaan todella vaativa rakennusprosessi, sen oli noustava parin kilometrin matka lähes pystysuoraa seinämää. Se kuitenkin onnistuttiin rakentamaan kolmessatoista kuukaudessa huolimatta epäinhimillisistä olosuhteista ja vaatimuksista. Tie loppuu 124 metriä ennen huippua olevalle autojen kääntöpaikalle, viimeinen osuus noustaan vuoren sisällä kulkevalla hissillä. Kotkanpesän oli tarkoitus olla Hitlerin piilopaikka ja paikka vierailevien arvohenkilöiden viihdyttämiseen. Vaikka Kotkanpesä sijaitsi samalla vuorella kuin Hitlerin asuintalo Berghof, Hitler käytti sitä harvoin, sillä hän pelkäsi korkeita paikkoja. On arvioitu, että hän olisi käyttänyt huvimajaansa kymmenisen kertaa eikä enempää kuin puoli tuntia kerrallaan.

Sodan lopuksi Kotkanpesä säästettiin tuhoamiselta luultavasti siksi, koska se ei ollut Hitlerille läheinen paikka. Kotkanpesä on nykyään museoitu ja siellä toimii ravintola. Hyvällä säällä voi talolta nähdä esimerkiksi Salzburgin kaupunkiin Itävaltaan. Myös näkymä vieressä sijaitsevalle Königsseelle on upea.

Lontoon kevät - Chelsea Flower show 21.-24.5.2015 20.10.2014 06:56 X

Omakoti -lehden lukijamatka keväiseen Lontooseen. Matkan aikana tutustuminen mm. Chelsea Flower Showssa.

Legendaarinen Chelsea Flower Show on ehkä maailman kuuluisin ja arvostetuin puutarhanäyttely. Näyttelyn juuret ovat vuodelta 1852 ja siellä käy n. 160.000 vierailijaa vuosittain. Paikalla syntyy uudet trendit ja sieltä otetaan esikuvia suuriin ja pieniin puutarhoihin ympäri maailmaa.

Nyt pääset kätevästi ja helposti mukaan hyvässä seurassa kevään suurtapahtumaan. Matka alkaa torstaina Norwegian Airin aamulennolla Lontooseen. Perillä on bussi vastassa, jolla tehdään suomeksi opastettu kiertoajelu Lontoossa ennen hotelliin siirtymistä.

Perjantaina bussi noutaa matkalaiset Chelsea Flower Show-näyttelyyn ja illalla takaisin hotelliin. Menomatkalla näyttelyyn on mukana suomenkielinen opas. Lauantaina ja sunnuntaina on vapaa ohjelma. Sunnuntaina bussi vie lentokentälle kotimatkaa varten.
Majoitus on Crowne Plaza London Ealing Hotellissa ****. Hotelli sijaitsee aivan Hanger Lane metroaseman
lähellä, josta pääsee kätevästi suoraan Lontoon keskustaan.

Tervetuloa mukaan matkailutilaisuuteemme! 16.10.2014 16:16 X

Lämmin kesä on takana ja saamme nauttia sen jälkeisestä upeasta syksyn väriloistosta. Tulevan talven katkaisemiseksi meillä on ilo tarjota ryhmällesi mukavia irtiottoja arjesta kulttuurielämyksiin ja mukavaan yhdessäoloon.

Tervetuloa kuulemaan lisää! Mukanamme on vierailijoita Tallinnasta Laulasmaa Spasta, Euroopa –hotellista sekä uudistettuna avattavasta Tallinn Seaport- hotellista (ent. Portus).

ti 28.10. klo 18:00-20:00 VANTAA/Sokos Hotelli Vantaa, Hertaksentie 2, Vantaa
ke 29.10. klo 13:00-15:00 PORVOO/Hotelli-ravintola Seurahovi, Rauhankatu 27, Porvoo
ke 29.10. klo 18:00-20:00 ESPOO/Sokos Hotelli Tapiola Garden, Tapionaukio 3, Espoo

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Yleisurheilugaala Baltic Queenilla 22. - 23.11.2014 13.10.2014 07:26 X

Tule mukaan yleisurheilukauden päätösjuhlaan - Yleisurheilugaalaan ja juhli vuoden menestyjien mukana!

Perinteinen Yleisurheilugaala kokoaa yleisurheiluperheen jälleen yhteen marraskuun lopussa. Gaalan kantavana teemana on keihäänheitto ja tänä vuonna juhlien värinä on kulta Antti Ruuskasen upean Zürichin Euroopan mestaruuden kunniaksi unohtamatta Tero Pitkämäen ja Lassi Etelätalon hienoa menestystä. Gaalassa esille nousevat myös huikeaa menestystä EM-kilpailuissa saavuttaneet vammaisyleisurheilijat.  Olet tervetullut kutsuvieraaksemme legendaariseen yleisurheilujuhlaan!

Illan juontaa Ville Klinga ja vauhtia iltaan tuo DIVET SHOW, joka on Suomen palkituimman dragshowartistin Marko Vainion luoma kansainvälisen tason show, jossa lavalla nähdään kymmenittäin tähtiä meiltä ja maailmalta upeasti parodioituina!


Ilmoittaudu mukaan tästä!

Hurtigruten-risteilyt Norjaan 7pv 02.10.2014 10:08 X

Maailman kaunein merimatka - näin kuvataan Hurtigrutenia usein. Lähde laivamatkalle Norjan rannikolle ja koe henkeäsalpaavat maisemat!

Hurtigruten

Hurtigruten tunnetaan 120-vuotisesta historiastaan, ainutlaatuisesta tunnelmastaan, dramaattisista maisemistaan ja käynneistään lukuisissa pienemmissä tai suuremmissa satamissa. Matka Hurtigrutenilla on paras tapa tutustua Norjan pitkään rannikkoon. Missä tahansa oletkin, tunnet olevasi lähellä luontoa. Mahtavien maisemien ja raikkaan, puhtaan ilman yhdistelmä saa aikaan ihmeitä.  Rannikon monet erityispiirteet tulevat selvästi esiin keväällä tai syksyllä – vuodenaikoina, jotka tarjoavat eniten vaihtelua. Retkillä saat lähikontaktin paikalliseen elämänmuotoon, jossa pääosaa näyttelevät perinteet, kulttuuri ja luonto – jättäen matkailijalle unohtumattomia kokemuksia.

Lähdöt: 15.4. ja 14.8.2016 / elokuun lähtö tulossa myyntiin pian!
Reitti: Kirkkoniemi - Bergen

Hurtigruten-risteilyt 01.10.2014 13:56 X

Hurtigruten-risteilyt Norjaan vuodelle 2016 ovat nyt myynnissä! Lähde nauttimaan ainutlaatuisesta risteilyelämyksestä Norjan rannikolle. Suomalainen matkanjohtaja mukana koko matkan ajan!

Vuoden 2016 uutuus - Huippuvuorten risteily - tulossa myyntiin pian!

Liha-akatemia Vuokatin Katinkullassa 12. - 13.2.2015 01.10.2014 04:41 X

Liha-akatemiassa eturivin naudan- ja sianlihantuottajat kokoontuvat yhteen!

AtriaNauta ja AtriaSika järjestävät tuottajilleen ensi talvena yhteisen Liha-akatemian. Ohjelmassa on ensimmäisenä päivänä asiaa suomalaisen ruokaketjun tulevaisuudesta ja toisena päivänä tarjolla on eväitä oman tilan kehittämiseen nauta- ja sikaseminaareista.

 

Asiaohjelman lisäksi luvassa on iloista yhdessäoloa ja talvista oheisohjelmaa koko perheelle. Torstai-iltana menosta vastaa Flipper, jossa laulavat Voice of Finlandistakin tutut Karoliina Kallio ja Antti Matikainen.

Katinkullan palveluihin voit tutustua tästä. Koko Vuokatin alueen vapaa-ajanviettomahdollisuudet löydät täältä

Kaikki hotellihuoneet Liha-akatemiaan on myyty loppuun.
Jos haluat tiedustella mahdollisia peruutuspaikkoja, ota yhteyttä Matkapoikien puhelinpalveluun, p 010 2323 109.

Näytteilleasettajat voivat ilmoittautua soittamalla numeroon 010 2323 109 (ma  - pe 09:00-16:00) tai sähköpostilla sirpa.sokero@matkapojat.fi

Tervetuloa mukaan!

"Om du vill ha service på svenska, ring 010 2323 202 (må - fr kl 09:00-17:00)

Rooma 29.09.2014 12:02 X

Rooma, tuo ikuinen kaupunki, on yksi Euroopan parhaimmista kaupunkilomakohteista. Rooma tarjoaa matkailijalle lukuisia nähtävyyksiä, kulttuuria ja kulinaristisia nautintoja. Liikkuminen on helppoa, nähtävyydet lähellä toisiaan ja kaupunkiin tutustumisen lomassa on helppo pysähtyä vaikka kahville johonkin lukuisista aukioista.

Rooma

Italian pääkaupunki Rooma sijaitsee lähellä Italian länsirannikkoa, Tiber-joen varrella. Kaupunki omaa pitkän historian ja tämä "ikuinen kaupunki" tarjoaakin paljon historiallista nähtävää. Rooman tunnetuimpia käyntikohteita ovat Forrum Romanum, Colosseum, Espanjalaiset portaat, Pantheon sekä kaupunkivaltio, Vatikaani. Kaupunki tarjoaa myös lukuisia ostoskatuja shoppailijalle ja nautiskelijalle lukuisia tunnelmallisia aukioita.

Nähtävyydet

Roomaan on kätevintä tutustua kävellen. Nähtävyydet ovat lähellä toisiaan ja helposti löydettävissä. Kaupungin ehkä tunnetuin maamerkki, amfiteatteri Colosseum, sijaitsee keskellä kaupunkia. Vaikka kohde on nykyään turistien kansoittama nähtävyys, on mielenkiintoista kuvitella sen olleen gladiaattoritaisteluiden ja muiden kansanhuvien näyttämö. Piazza di Spagna -aukiolla sijaitsevat Espanjalaiset portaat ovat niin turistien kuin paikallisten suosima kohtaamispaikka. Portaiden lähistöllä sijaitsee kapungin hienoimpia ravintoloita, kahviloita ja luksusputiikkeja.

Dublin, 4pv 29.09.2014 12:02 X

Dublin tarjoaa vierailleen paljon nähtävää ja koettavaa. Lukuisat ostoskadut ovat shoppailijan unelma. Historiasta kiinnostunut matkailija voi puolestaan sukeltaa Dublinin pitkän historian tunnelmaan tutustumalla mm. Trinity Collegen yliopistoon. Dublin odottaa sinua!

Dublin

Dublinin kaupunkikävelykierroksella tutustutaan kaupungin historiaan ja vilkkaaseen nykypäivään. Kierroksen aikana nähdään pääkatu O’Connell Street, jonka keskipisteessä on uusi monumentti Spire of Dublin sekä pääpostitalo, joka aikoinaan toimi Irlannin itsenäisyystaistelujen keskuspaikkana. Dublinin loisteliaat Yrjöjen aikaiset korttelit ja St. Stephen’s Green puisto muistuttavat Dublinin loisteliaasta 1700-luvusta ja uudet, modernit rakennukset tämän päivän vilkkaasta pääkaupungista. Kierroksen aikana nähdään myös kuuluisa Grafton Street -kävelykatu ja Temple Barin alue.

Guinness Storehouse

Kaupunkikierroksen päätteeksi vierailemme Guinness Storehouse -panimossa, jossa tutustutaan Guinness-oluen historiaan ja valmistukseen. Kierros päättyy Gravity Bar -näköalabaariin, josta aukeaa mahtavat näköalat Dublinin ylle! Baarissa voi nauttia Guinness-maistiaisen ja ihailla maisemia.

Teeling-viskitislaamo

Teeling suku on valmistanut viskiä vuodesta 1782 Dublinissa. Uusi Teeling-viskitislaamo avataan Dublinissa huhtikuussa 2015 ja se toimii lähes samalla sijainnilla kuin vanha tislaamo aikoinaan. Teeling-viskitislaamo on ensimmäinen viskiä Dublinissa valmistava uusi tislaamo yli 125 vuoteen! Tislaamolla tutustutaan irlantilaisen viskin raaka-aineisiin ja tislaukseen sekä opitaan monta mielenkiintoista seikkaa viskistä. Kierroksen lopuksi on tarjolla viskimaistiainen. Siirtyminen tislaamolle kävellen suomenkielisen paikallisoppaan johdolla. Vierailun hinta 20,-/henkilö.

Amsterdam, 3pv 29.09.2014 12:02 X

Kaupunkilomakohde täynnä viehättäviä katuja, kauniita siltoja, pieniä putiikkeja ja lukuisia polkupyöriä. Lähde viikonloppulomalle monipuoliseen Amsterdamiin.

Amsterdam

Amsterdam on kanavien halkoma kaupunki täynnä nähtävää ja koettavaa. Parhaiten kaupunkiin tutustuu vesiltä käsin, kanavaristeilyllä, jolloin kaupunki aukeaa matkailijalle aivan erilaisella tavalla. Risteilyn jälkeen kannattaa jatkaa kaupunkiin tutustumista myös jalkaisin tai polkupyörällä. Amsterdamin vierailulla kannattaa käyttää aikaa myös hollantilaiseen taiteeseen tutustumiseen. Rembrandt ja van Gogh ovat ehkä maan tunnetuimpia nimiä taiteen saralla.

Van Gogh -museo

Van Gogh -museo on yksi Amsterdamin suosituimmista vierailukohteista. Museossa on van Goghin maalauksia, piirroksia sekä veljelleen kirjoittamia kirjeitä. Museo kiinnostaa taiteen- ja historianystäviä eikä museossa ole unohdettu perheen pienimpiäkään.

OsCruise 2015 -risteily 19.11.2015 24.09.2014 18:42 X

Legendaarinen OsCruise on tulossa taas!

OsCruise2015 tarjoaa tajunnanräjäyttävää ohjelmaa ja amismeininkiä laivan täydeltä! Kaverit kasaan ja hypätkää laivaan torstaina 19.11.2015 Helsinki-Tallinna-Helsinki risteilylle. Bilemeiningistä vastaa yksi Suomen parhaista bilebändeistä, Joku Paikallinen Bändi.

Ikäraja K-16! Alle 18v matkustaja tulosta, täytä ja ota mukaasi matkustuslupa, jonka voit tulostaa tästä -->>
Alle 18v matkustajat tarvitsevat vähintään 25 vuotta täyttäneen valvojan mukaan matkalle. Ilmoita valvojan nimi matkavarauksen yhteydessä.

Baltic Queenilla tavataan!

Matkailuilta Fiskars 22.09.2014 13:04 X

Tervetuloa Matkapojat Oy:n yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa järjestämään Matkailuiltaan

torstaina 8.10.2015 klo 17:30-20:00

Matkapojat on Suomen johtava lähialueen matkojen matkanjärjestäjä.
Tule kuulemaan tietoa Matkapoikien, Wasa – kylpylän (Pärnu), Tallink Siljan, Fiskarin alueen kuulumisia.
Illan aikana tarjoamme osallistujille myös kevyen iltapalan.

Järjestämme bussikuljetuksen tilaisuuteen reitteillä Lohja–Virkkala–Mustio–Karjaa ja Salo–Perniö–Tenhola.

Kutsu on kahdelle. Paikkoja rajoitetusti.
Ilmoittaudu pikaisesti, viimeistään 1.10.2015 alla olevan varaamon kautta tai soittamalla numeroon 010 2323 105. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä myös edustamasi tahon ja mahdollisen erikoisruokavaliosi.

Sydämellisesti tervetuloa!

Valitse Muuta hakua! -kohdan Lähtöpaikka-kentästä bussiinnousupaikkasi!

Joulumatka Tarttoon 18.09.2014 08:18 X

Viron toiseksi suurin kaupunki Tartto muuttuu joka vuosi ennen joulua tarunhohtoiseksi satukaupungiksi, joka tarjoaa tekemistä ja kokemista kaikenikäisille. Joulmatkamme hintaan on sisällytetty jouluaaton illallinen, jolloin tehtäväksesi jää joulun rauhasta ja valmiista joulupöydästä nauttiminen.

Kaunis ja historiallinen yliopistokaupunki

Tere tulemast Tartusse! Tervetuloa Tarttoon! Tarton kaunista ja historiallista yliopistokaupunkia kutsutaan Etelä-Viron keskukseksi, Viron kulttuurin ja sivistyksen kaupungiksi sekä Viron henkiseksi pääkaupungiksi. Kaupunki on myös ainutlaatuinen festivaalien, laulujuhlien ja museoiden kaupunki. Historiaa henkivä Jaanin kulttuurikortteli on jo itsessään elämys ja viimeistään idyllisellä Raatihuoneen torilla pääset kiinni joulun tunnelmaan. Kaupungin sydämestä löydät myös Baltian vanhimman Kasvitieteellisen puutarhan. Tartto edustaa matkailijalle todellista ja autenttista Viroa.

Reserviläisliitto 60 vuotta -risteilyn kutsuvierasvaraamo 15.09.2014 06:10 X

Reserviläisliiton 60-vuotisjuhlallisuudet järjestetään 11.-12.4.2015 Baltic Queen -aluksella.

Liitolla on kunnia kutsua Teidät (avec) liittomme juhlaristeilylle. Tarjoamme Teille ja puolisollenne (vast.) hytin, illalliskortit kutsuvierasillalliselle sekä aamiaiset. Lisäksi Teillä on mahdollisuus eri maksua vastaan varata muita ruokailuja, liityntäkuljetuksia sekä tutustumiskäyntejä Tallinnaan.

Juhlaristeily kokoaa laivalle runsaat 2.000 jäsentä seuralaisineen eri puolilta Suomea. Luvassa onkin suurin Suomessa koskaan järjestetty vapaaehtoisen maanpuolustuksen tapahtuma. 

Tervetuloa juhlimaan kanssamme Reserviläisliiton kuusi vuosikymmentä kestänyttä taivalta!

 

Ilmoittautuminen netin kautta on päättynyt.

Ilmoittautumisiin liittyen voitte olla yhtedessä Reserviläisliittoon
Eeva Tulisalo p. 09- 4056 2043 tai eeva.tulisalo@reservilaisliitto.fi

 

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Päivä Tukholmassa -risteily Helsingistä Viking Line 12.09.2014 11:04 X

Päivä Tukholmassa risteilyllä ehdit nauttia niin mukavasta merimatkasta kuin kokonaisesta päivästä Tukholmassa. Monet nähtävyydet, trendikäs ja kansainvälinen ilmapiiri sekä kauniit rakennukset, keskiaikaiset kujat ja pikku putiikit vievät mennessään.

Koko perhe huippuedullisesti syyslomalla Tukholmaan!

Kaikissa kuljetus+risteily -paketeissa lapset alle 12 vuotta risteilevät puoleen hintaan. Toimi pian ja varaa koko perheen iloinen syyslomaristeily nyt! Tarjous voimassa 11.-25.10.2015 välisille lähdöille ja varausaikaa vain 1 viikko eli 6.10. asti!

Nauti merimatkasta ja kokonaisesta päivästä Tukholmassa

Merimatkalla Tukholmaan on enemmän tunnelmaa. Ystävälliset, hyvin palvelevat ja upeiksi uusitut alukset Gabriella ja Mariella vievät sinut ylelliselle lomalle suoraan Tukholman keskustaan. Päivä Tukholmassa -risteily antaa aikaa nautinnoille sekä laivalla että maissa. Koska laivat odottavat päivällä satamassa, voit jättää perillä tavarasi rauhassa laivalle ja palata loppuillasta takaisin omassa tahdissasi. Gabriellalla ja Mariellalla nautitaan elävästä musiikista joka lähdöllä. Iloisesta tunnelmasta pitävät huolen kansainvälinen housebändi, trubaduuri, tiskijukka ja risteilyisäntä.

Läntisen Välimeren risteily Savonasta 8pv 05.09.2014 07:14 X

Välimeren maat ovat tunnettuja pitkästä historiastaan, romanttisista kaupungeistaan ja kuvauksellisista satamistaan. Vaihtelevien risteilyreittien varrelle mahtuu useita kulttuurihistoriallisesti tärkeitä alueita. Oli kiinnostuksen kohteena sitten shoppailu, hyvä ruoka ja viini, kulttuuri tai kultaiset hiekkarannat, jokaiselle löytyy jotakin.

Costa Fascinosa / lähdöt 18.10.2015 ja 4.6.2016

18.10.2015 lähtö tällä hetkellä täynnä!
Kysy lisäpaikkoja myynnistämme p. 010 23 23 200 !

Vuonna 2012 valmistuneen Costa Fascinosan risteilyllä tutustut upeisiin vierailukohteisiin Italiassa, Maltalla ja Espanjassa. Laivalla nautit loistoristeilijän monipuolisista ja korkeatasoisista palveluista. Käytössäsi ovat laivan aurinkokannen ulko- ja sisäuima-altaat, jacuzzit ja allasbaarit. Samsara-kylpylän thalassoterapia-altaat, saunat ja hyvin varusteltu kuntokeskus. Laivalta löytyy 5 tasokasta ravintolaa, 13 baaria ja kahvilaa, kasino, disko ja teatteri, jossa on iltaisin kansainvälisiä showesityksiä. Laivalta löytyy myös Grand Prix -simulaattori, Play Station World -alue sekä kansainvälinen lapsikerho 3-17 vuotiaille.

Costa Pacifica / lähdöt 27.3., 1.5. ja 16.10.2016

Pacifica on yksi Costan suurimmista aluksista. Se on lähes 300 metriä pitkä, kuljettaa parhaimmillaan 3 780 matkustajaa ja sisältää 17 kerrosta. Laivan erikoisuuksia ovat muun muassa formula 1 -simulaattori, Coffee & Chocolate Bar, valtava Samsara Spa -kylpylä sekä uima-allaskannen pitkä vesiliukumäki. Pacifican teemana on musiikki, joka näkyy niin viihdetarjonnassa, sisustuksessa, kuin mahdollisuudessa päästä levyttämään itse aluksen äänitysstudioon. Elävästä musiikista on mahdollista nauttia päivittäin ja aluksen discossa tanssiminen jatkuu aamuun asti. Viihtyisät kerhotilat ja laaja ohjelmatarjonta takaavat hauskanpidon myös lapsille. Matkustitpa sitten yksin, kaksin tai koko perheen voimin, Costa Pacifica ei jätä ketään kylmäksi.

Varatessasi risteilyä yhdelle hengelle tai halutessasi lapsen/aikuisen lisävuoteeseen,
otathan yhteyttä myyntiin p. 010 2323 200.

Kaikilla risteilyillä mukana suomalainen matkanjohtaja!

Costa Fascinosa / lähtö 18.10.2015
Risteilyreitti: Savona - Rooma - Sisilia - Malta - Palma de Mallorca - Barcelona - Savona

 

Costa Pacifica / lähdöt 27.3., 1.5. ja 16.10.2016
Risteilyreitti 27.3. ja 1.5.2016: Savona - Marseilles - Korsika - Sardinia - Malta - Rooma - Savona
Risteilyreitti 16.10.2016: Savona - Marseilles - Sardinia - Malta - Korsika - Rooma - Savona

Costa Fascinosa / lähtö 4.6.2016
Risteilyreitti: Savona - Barcelona - Ibiza - Palma de Mallorca - Sisilia - Napoli - Savona

Martin markkinat Tallinnassa 26.08.2014 12:05 X

Martin markkinat saivat alkunsa vuonna 1997. Marikkinat ovat Viron suurin käsityöhön ja kansalliseen elämäntapaan liittyvä tapahtuma, jossa virolaisesta käsityöstä, ruuasta, taiteesta, musiikista ja kulttuurista kiinnostuneet ihmiset kokoontuvat yhteen.  

Martin markkinat

Kansanperinnettä noudattavat Martin Markkinat (viroksi Mardilaat) on Viron suurin käsityötapahtuma ja Virolaisen elämäntavan esittelytilaisuus. Markkinoista on sanottu: "Mardilaat on virolaisen käsityön laulujuhla", eli kyseessä on virolaisille tärkeä tapahtuma. Mardilaatiin osallistuu käsityöläisiä eri puolilta Viroa ja myynnissä sekä näytteillä on vaikka mitä mielenkiintoista.

Käsitöiden myyntinäyttelystä on ajan mittaan tullut kansankulttuurin suurtapahtuma ja yksi Viron kansantaide- ja käsityöliiton keskeisistä hankkeista, jossa mestarit voivat perinteisten käsityötuotteiden myynnin lisäksi keskustella ja vaihtaa kokemuksia. Yhdessä elvytetään myös vanhoja Martin päivän tapoja, ja avoinna on mestarien työpajoja, joista saa opetusta ja hyviä vinkkejä. Lapsia varten on askartelutupia.

Tervetuloa syyskuiseen matkailuiltaan! 25.08.2014 17:45 X

Matkapojat yhteistyökumppaneineen esittäytyy Raumalla Kulttuurikeskus Posellissa tiistaina 9.9. Lämpimästi Tervetuloa mukaan!

Illan ohjelmassa

Matkapojat Oy Kertoo tulevista matkauutuuksista, Teemamatkoista sekä Adventti- ja Joulumatkoista.

Costa Cruises Kertoo upeista all inclusive Loistoristeilyistä kiehtoviin ja eksoottisiin
kohteisiin Karibialla ja Välimerellä.

Raili Hulkkonen Kertoo syysihon hoidosta ja meikin merkityksestä kesän jälkeen.

NextJet Esittelee toimintaansa ja kertoo lentoyhteyksistä Porin ja Tukholman välillä.

Länsi-Suomen Osuuspankista Eerika Pouttu kertoo aiheesta 'Hyvä päätös huomiseen'

Ilmoittaudu mukaan!

Olet tervetullut mukaan yhteiseen iltaan. Paikkoja tapahtumaan on rajoitetusti. Tapahtuma on maksuton. Sitovat ilmoittautumiset tapahtumaan alla olevan linkin kautta:

Ilmoittaudu mukaan tästä >>

Tervetuloa syyskuiseen matkailuiltaan! 25.08.2014 17:45 X

Matkapojat yhteistyökumppaneineen esittäytyy Porissa Kauppakeskus BePOPissa Länsi-Suomen Osuuspankin kokousosastolla keskiviikkona 10.9. Lämpimästi Tervetuloa mukaan!

Illan ohjelmassa

Matkapojat Oy Kertoo tulevista matkauutuuksista, Teemamatkoista sekä Adventti- ja Joulumatkoista.

Costa Cruises Kertoo upeista all inclusive Loistoristeilyistä kiehtoviin ja eksoottisiin
kohteisiin Karibialla ja Välimerellä.

NextJetiltä esittelee toimintaansa ja lentoyhteyksistä Porin ja Tukholman välillä.

Länsi-Suomen Osuuspankista Eerika Pouttu kertoo aiheesta 'Hyvä päätös huomiseen'

Ilmoittaudu mukaan!

Olet tervetullut mukaan yhteiseen iltaan. Paikkoja tapahtumaan on rajoitetusti. Tapahtuma on maksuton. Sitovat ilmoittautumiset tapahtumaan alla olevan linkin kautta:

Ilmoittaudu mukaan tästä >>

Tervetuloa syyskuiseen matkailuiltaan! 28.08.2014 11:46 X

maanantaina 8.9.2014 klo 17.00 alkaen
Merikeskus Forum Marinum, auditorio Ruuma
Linnankatu 72, 20100 Turku

Ohjelmassa:

Kerromme mm. Matkapoikien tulevista uutuuksista, 
Teemamatkoista, adventti- ja joulumatkoista.

Costa Cruisesin upeista all inclusive-Loistoristeilyistä kiehtoviin ja
eksoottisiin kohteisiin kertoo Loistoristeilyiden asiantuntija Raimo Kukkonen.

Forum Marinumin edustaja Pia Larte kertoo Merikeskus Forum Marinumista sekä 
Sokos hotellien edustaja Anette Montanari kertoo Sokos hotellien pikkujoulupaketeista.

Mikäli jää aikaa, mahdollisuus tutustua Merikeskus Forum Marinumiin omatoimisesti. 
Forum Marinum on avoinna klo 19.00 asti.

Tarjoamme kahvin/teen ja suolaisen piiraan.
Arvomme osallistujien kesken Loistoristeilijöiden 200 € lahjakortin ja yllätysvoittoja.

Tilaisuuden kesto noin 2 - 2,5 tuntia. Tilaisuus on maksuton.

Tarjoilun vuoksi pyydämme sitovat ilmoittautumiset 2.9.2014 mennessä
Matkapoikien Turun toimistoon: 

•  sähköpostitse turku@matkapojat.fi
•  puhelimitse  010 2323 105 (ma-pe 9-17)

(mahdollinen erikoisruokavalio tulee mainita ilmoittautumisen yhteydessä)
Kutsu on kahdelle. Ilmoitathan, mikäli joudut perumaan ilmoittautumisesi.

Paikkoja on rajoitetusti nopeimmille ilmoittautuneille.
Forum Marinumin edessä on autoille ilmainen parkkipaikka.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lontoo, 3pv 21.08.2014 11:15 X

Lontoo on shoppailijan, hyvän ruoan ystävän ja kulttuurista kiinnostuneen mekka. Lontoo tarjoaa aina jotain uutta ja siksi se vetää väkeä luokseen vuosi toisensa jälkeen.

Shoppailijan Lontoo

Pitkät ostoskadut, Euroopan parhaat tavaratalot ja iloisen värikkäät markkinat tarjoavat kaikkea, mitä kuvitella saattaa. Klassikon asemaan noussut Harrodsin tavaratalo Knightsbridgessä kuuluu tietenkin jokaisen Lontoon kävijän ohjelmaan. Vaikkei mitään ostaisikaan, on Harrods kokemisen arvoinen elämys. Kuuluisat egyptiläiset portaat ja luksusosasto toisensa jälkeen houkuttavat kiertelemään ja katselemaan pidemmänkin tovin. Toinen unelmakohde kulinaristille on Piccadillyn klassikko Fortnum & Mason, josta voi ostaa esimerkiksi kauniisti pakattuja teepaketteja, suklaata ja muita herkkuja.

Lontoon tyylikkäimpien tavaratalojen joukkoon kuuluu myös vanhanajan laatuliike Liberty, joka toimii kauniissa 1920-luvun rakennuksessa Regent Streetillä. Sinne kannattaa vilkaista varsinkin, jos etsit sisustustavaraa.

Lontoo, 3pv 21.08.2014 11:15 X

Lontoo on shoppailijan, hyvän ruoan ystävän ja kulttuurista kiinnostuneen mekka. Lontoo tarjoaa aina jotain uutta ja siksi se vetää väkeä luokseen vuosi toisensa jälkeen.

Shoppailijan Lontoo

Pitkät ostoskadut, Euroopan parhaat tavaratalot ja iloisen värikkäät markkinat tarjoavat kaikkea, mitä kuvitella saattaa. Klassikon asemaan noussut Harrodsin tavaratalo Knightsbridgessä kuuluu tietenkin jokaisen Lontoon kävijän ohjelmaan. Vaikkei mitään ostaisikaan, on Harrods kokemisen arvoinen elämys. Kuuluisat egyptiläiset portaat ja luksusosasto toisensa jälkeen houkuttavat kiertelemään ja katselemaan pidemmänkin tovin. Toinen unelmakohde kulinaristille on Piccadillyn klassikko Fortnum & Mason, josta voi ostaa esimerkiksi kauniisti pakattuja teepaketteja, suklaata ja muita herkkuja.

Lontoon tyylikkäimpien tavaratalojen joukkoon kuuluu myös vanhanajan laatuliike Liberty, joka toimii kauniissa 1920-luvun rakennuksessa Regent Streetillä. Sinne kannattaa vilkaista varsinkin, jos etsit sisustustavaraa.

Esiintyjät laivoilla 20.08.2014 10:11 X

Löydä lempiartistisi ja klikkaa mukaan risteilymatkalle viihtymään! 

Helsinki-Tukholma -risteily, Silja Line
11.10. Diandra Varaa
12.10. TCT Varaa
13.10. Benjamin Varaa
14.10. Sanni Varaa
16.10. Sanni Varaa
17.10. Aste Varaa
18.10. Antti Tuisku Varaa
19.10. Sanni Varaa
20.10. Antti Tuisku Varaa
Helsinki-Tukholma -risteily, Viking Line
25.9. Gebardi Varaa
29.9. Teuvo Oinas & Kiintotähti Varaa
5.10. Meiju Suvas Varaa
6.10. Eija Kantola Varaa
12.10. Satin Circus Varaa
15.10. Diandra (menomatkalla) ja Mikael Gabriel (paluumatkalla) Varaa
17.10. Redrama Varaa
20.10. Charles Plogman Varaa
27.10. Charles Plogman Varaa
Baltic Princess 23h miniristeily Turusta
21.9. Markku Aro & Diesel Varaa
25.9. Joku Paikallinen Bändi Varaa
26.9. Scandinavian Hunks Ice Breaker sekä Joku Paikallinen Bändi Varaa
1.10. Disco Inferno Varaa
2.10. NRJ Extravadance Varaa
5.10. Leif Lindeman & Avec Varaa
7.10. Maria Tyyster sekä Leif Lindeman Varaa
9.10. Mr. Hyde XL Varaa
10.10. Sanni Varaa
11.10. Antti Tuisku Varaa
12.10. Antti Tuisku Varaa
13.10. Antti Tuisku Varaa
18.10. Benjamin Varaa
19.10. Benjamin Varaa
21.10. Matti & Teppo sekä Jonne Aaron Varaa
22.10. Nopsajalka, Aurora Varaa
23.10. Gepardi Varaa
25.10. Tommi Soidinmäki Varaa
27.10. Kyösti Mäkimattila & Varjokuva Varaa
30.10. Joku Paikallinen Bändi Varaa
7.11. Jari Sillanpää Varaa
Viking Grace 23h risteily Turusta
22.9. Sinitaivas / Divet Show by Marko Vainio Varaa
23.9. Fork Varaa
25.9. Rock & Roll Sensation Varaa
26.9. Laura Voutilainen Varaa
28.9. Antti Raiski / Divet Show by Marko Vainio Varaa
2.10. Bulldog Varaa
3.10. Jean S. Varaa
4.10. Suuri Tanssiristeily Taikakuu, M Taavitsainen, M Konttinen Varaa
6.10. Taikakuu Varaa
7.10. Marion Rung Varaa
10.10. Maija Vilkkumaa Varaa
12.10. Sanni Varaa
14.10. Lasse Hoikka & Souvarit Varaa
15.10. Jonna Tervomaa (menomatkalla), Uniikki (paluumatkalla) Varaa
16.10. JVG Varaa
21.10. Finlanders Varaa
22.10. Stig Varaa
24.10. Isac Elliot (esiintyy paluumatkalla) Varaa
26.10. Pekkaniskan Pojat Varaa
28.10. Pekkaniskan Pojat Varaa
31.10. Paula Koivuniemi Varaa
Baltic Queen -risteily Helsingistä Tallinnaan
22.9. Eino Grön Varaa
23.9. Kyösti Mäkimattila & Varjokuva Varaa
25.9. Phil Harmonic IV Varaa
29.9. Pekkaniskan Pojat Varaa
30.9. Pekkaniskan Pojat Varaa
3.10. Joku Paikallinen Bändi Varaa
5.10. Charles Plogman & Rosette Varaa
9.10. Bananaband Varaa
11.10. Benjamin Varaa
12.10. Benjamin Varaa
13.10. Aste Varaa
14.10. Aste Varaa
15.10. Aste Varaa
17.10. Disco Inferno Varaa
19.10. Mikko Mäkeläinen & Myrskylyhty Varaa
21.10. Johanna Debreczeni & Keidas Varaa
22.10. Sanni Varaa
27.10. Neljänsuora Varaa
28.10. Jonne Aaron sekä Finlanders Varaa
29.10. Remix sekä Scandinavian Hunks Ice Breaker Varaa

Artistit sitoumuksetta.

Matka 28.09.2012 07:13 X

>>Minne mieli? Sinne matka!
>>Matka, jonka kokemuksista haluan kertoa juuri Sinulle!
>>Matkalle äkkiä mutta edullisesti

Minne mieli? Sinne matka!

Tee matka lentäen romanttiseen Pariisiin tai ikuiseen Roomaan, risteile trendikkääseen Tallinnaan tai päiväksi Tukholmaan, lähde hemmottelevalle kylpylälomalle Pärnuun tai vietä ohjelmallinen päivä Pietarissa, matkaa kiertomatkalle Keski-Eurooppan tai vietä kaupunkilomaa eksoottisessa Istanbulissa, lähde mukaan huippuartistien tähdittämille konserttimatkoille tai tee hauska teemamatka mieliharrastuksesi puitteissa, nauti hyvän olon matkoista ja matkaa koko perheen voimin iloisille riemulomille, piipahda myös tunnelmallisissa adventtikaupungeissa ja nauti joulun rauhasta mukavilla joulumatkoilla. Näitä kaikkia ja paljon muita upeita matkoja löydät Matkapoikien laajasta matkavalikoimasta. Mitä jos vain lähtisit!   


Matka, jonka kokemuksista haluan kertoa juuri Sinulle!

Onnistuneet matkat alkavat usein etukäteissuunnittelulla ja kohteeseen perehtymisellä. Tutustumalla muiden asiakkaiden antamiin kertomuksiin ja vinkkeihin sekä suositteluihin, kurkistat helposti ja vaivattomasti matkakohteen hyviin ja huomionarvoisiin puoliin. Haluamme, että matkasi onnistuu yli odotusten ja osana tätä tavoitetta, tarjoamme asiakkaidemme käyttöön oman matkakertomussovelluksemme. Sovellus on kehitetty juuri sitä tarkoitusta varten, jotta Sinä voisit jakaa omat matkakokemuksesi sanoin, kuvin tai vaikka videon kera sekä tutustua muiden asaiakkaidemme julkaisemiin matkakertomuksiin. Matkakertomussovellustamme kannattaakin hyödyntää ja ottaa kaikki hyvä irti oman matkan alkusuunnittelusta lähtien. 

 
Matkalle nopeasti mutta edullisesti

Kun haluat matkan nopeasti ja edullisesti, anna tarjous- ja matkahaun auttaa. Tarjoushaussa saat yhdellä klikkauksella selville kaikki äkkilähdöt ja parhaat tarjouksemme selkeästi listattuna aikajärjestyksessä. Jos matkakohde on vielä hakusessa, suosittelemme käyttämään matkahakua. Matkahaussa voit määritellä omat peruskriteerisi matkalle, kuten matkatyypin tai hinnan. Lopputuloksena saat listauksen kriteerit täyttävistä myynnissä olevista matkavaihtoehdoista. Klikkaa sisään äkkilähtöihin ja tarjouksiin tai matkahakuun!

Ball Im Savoy -operettimatka Tallinnaan 05.08.2014 12:58 X

Paul Abrahamin luoma kolmiosainen operetti Ball Im Sabvoy kertoo vasta avioituneesta avioparista, jonka uskollisuus on koetuksella. Se on myös tarina Nizzan aatelismiehistä, joilla ei ole muuta tekemistä kun tuhlata rahaa ja seikkailla. Näytelmä on kevyt ja ilmava, niin kuin shampanja.

Ball Im Savoy-operetti

Uuden modernisoidun näytelmän libreton on kirjoittanut ohjaaja, Mart Sander, itse. Hän on tehnyt vanhasta, hieman pölyn hajusesta salonkitarinasta todella pikanttisen, täynnä odottamattomia yllätyksiä olevan nokkelan suhdekomedian. Operetti pitää sisällään hauskuutta, nokkela farssia ja draamaa.

"Ball im Savoy" on tarina kaipuusta uskollisuuteen ja onnellisuuteen. Lavalla on värikäs joukko hahmoja: nuoripari Madeleine ja aristokraattinen Aristide, mieletön playboy Mustafa, pinnallinen ja moderni amerikkalainen Daisy, pahamaineinen miestennielijä  Tangolita, vähän tyhmä nyrkkeilyn maailmamestari Buonaventura, entinen kuuluisa tenori, puoli seniili hovimestari Archibald ja säälittävä byrokraatti Celestin.

La Bayadere-balettimatka Tallinnaan 30.07.2014 12:14 X

La Bayadère eli Bajadeeri on tarina ikuisesta rakkaudesta, kostosta ja oikeudesta. Nikiyan ja Solorin tuhoon tuomittu rakkaus on sjoitettu ylelliseen ja salaperäiseenTarujen Intiaan. Baletti on 1800-luvun venäläisen baletin mestariteoksia, loistava esimerkki suuresta balettispektaakkelista valtavine joukkokohtauksineen, värikylläisine pukuineen ja mahtavine lavastuksineen.

BAJADEERI-baletti

Bajadeeri sijoittuu tarunomaiseen Intiaan. Baletti kertoo temppelitanssijattaresta eli bajadeerista Nikiyasta, joka rakastuu sotasankari Soloriin. Nikiya ja Solor vannovat toisilleen rakkaudenvalan, mutta radza eli hallitsija haluaa tyttärensä Gamzattin menevän naimisiin Solorin kanssa. Papiston ylibramiini, joka on itse rakastunut Nikiyaan, paljastaa radzalle Solorin ja Nikiyan rakkauden. Gamzatti ja radza päättävät, että tanssijattaren on kuoltava. Nikiyan tanssiessa Solorin ja Gamzattin kihlajaisissa hänelle annetaan kukkakori, jonka sisällä oleva myrkkykäärme puree Nikiyaa. Ylibramiini tarjoaa naiselle vastamyrkkyä, mutta Nikiya valitsee mieluummin kuoleman.

Nikiyan kuoleman jälkeen Solor näkee rakastetustaan näyn Varjojen valtakunnassa, ja uuden näyn hääseremonian aikana. Jumalat, jotka ovat suuttuneet tanssijattaren murhasta, rankaisevat hääväkeä tuhoamalla temppelin. Kaikki temppelissä olevat henkilöt kuolevat, ja baletin viimeisessä kohtauksessa Nikiyan ja Solorin henget ovat ikuisen rakkauden jälleen yhdistämiä.

Laivavierailu Costa Luminosalla 24.07.2014 07:01 X

Costa Luminosa on korkealaatuinen ja tyylikkäästi muotoiltu loistoristeilijä. Aluksen vahvuus piilee monipuolisuudessa: erityylisiä baareja ja ravintoloita löytyy jokaiseen makuun, myös viihdetarjonta on skaalaltaan vähintään yhtä laaja. Luminosan erikoisuuksia aktiviteettien saralla ovat muun muassa 4D-elokuvateatteri, formula 1 –simulaattori, golfsimulaattori ja ulkoilmaputtausviheriö. Lisäksi vieraita ihastuttavat hyttien taso ja upea palvelu, jotka ovat huippuluokkaa kaikilla Costan aluksilla. Matkustitpa missä porukassa tahansa, Luminosa vangitsee valovoimaisuudellaan jokaisen.

Laivavierailu

Costa Luminosa vierailee Helsingissä ma 1.6.2015. Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan alla olevan linkin kautta. Kutsu on yhdelle ja ilmoittautuminen on tarjoiluista johtuen sitova. Ilmoittautumislinkki on auki to 23.4. klo 15 asti. Ilmoittautua voit myös soittamalla p. 010 2323 440 ma-pe klo 9-17.

Tapahtuma on varattu täyteen.
Voit halutessasi jäädä odotuslistalle ilmoittamalla siitä asiakastapahtumat@matkapojat.fi

Nykypäivän lukijamatka: Läntisen Välimeren risteily 25.4.-2.5.2015 04.07.2014 10:47 X

Välimeren maat ovat tunnettuja pitkästä historiastaan, romanttisista kaupungeistaan ja kuvauksellisista satamistaan. Vaihtelevien risteilyreittien varrelle mahtuu useita kulttuurihistoriallisesti tärkeitä alueita. Oli kiinnostuksen kohteena sitten shoppailu, hyvä ruoka ja viini, kulttuuri tai kultaiset hiekkarannat, jokaiselle löytyy jotakin.

Matkalla mukana Nykypäivä lehden edustaja.

Costa Diadema

Loistoristeilijä Costa Diadema on varustamon ensimmäinen Dream-luokan loistoristeilijä. Alus valmistuu marraskuussa 2014. Loistoristeilijä Costa Diadema tulee olemaan suurin ja uusin Välimerellä ympäri vuoden liikennöivä loistoristeilijä. Aluksella on 7 tasokasta ravintolaa, 15 baaria, tanssiravintolaa, kahvilaa ja viinibaaria sekä 1500 hengen 3-kerroksinen teatteri, jossa on iltaisin upeita kansainvälisiä show-esityksiä.

Aluksen hyvinvointipalvelut ovat monipuoliset ja korkeatasoiset. 4-kerroksisessa merihenkisessä Samsara-kylpylässä on ensiluokkainen kuntokeskus, saunat, höyrysaunat, thalassoterapia-altaat ja jacuzzit. Tarjolla on yli 100 erilaista hoitoa ja hierontaa. Aluksella on useita uima-allasalueita baareineen, ostospromenadi putiikkeineen ja muotiliikkeineen, urheilukenttä, 2-kerroksinen viihdekeskus video- ja laserpeleineen, Formula-simulaattori ja 4D-elokuvateatteri.

Costa Diadema
Risteilyreitti: Savona - Marseille - Barcelona - Palma de Mallorca - Napoli - La Spezia - Savona

Rinaldo-oopperamatka Tallinnaan 06.06.2014 11:20 X

Rinaldo on Georg Friedrich Händelin säveltämä italialaistyylinen ooppera, jonka libreton kirjoitti Giacomo Rossi. Teoksen libretto perustui jaksoihin Torquato Tasson  runoon Gerusalemme liberata (suomennos Vapautettu Jerusalem) ja sijoittuu ensimmäisen ristiretken tapahtumiin. 

Rinaldo-ooppera

Rinaldo oli Händelin ensimmäinen Lontoossa esitetty ooppera ja samalla ensimmäinen Lontoossa esitettäväksi sävelletty italialaistyylinen ooppera. Ooppera sai ensi-iltansa Hänen majesteettinsa teatterissa Haymarketissa 24.helmikuuta 1711. Oopperan suureen menestykseen vaikutti myös kaksi siinä esiintynyttä kuuluisaa kastraattilaulajaa Nicolo Grimaldi eli Nisolini ja Valnetino Urbani.

Teos vaipui alkumenestyksen jälkeen unohduksiin lähes kahdeksisadaksi vuodeksi, mutta erityisesi 1970-luvulta alkaen sitä on alettu esittää yleisemmin ja se on tullut osaksi oopperatalojen perusohjelmistoa. Oopperan kastraattilaulajien roolit esittävät nykyisin Kontratenorit.

Estonia Teatterissa tämän esityksen ensi-ilta on ollut 18.9.2014.

Elämäniloa Aalloilla! - Hyvinvoinnin teemaristeily 14.05.2014 12:21 X

Elämäniloa Aalloilla - Hyvinvoinnin teemaristeily 29. -30.11.2015 kerää yhteen hyvästä viihteestä, ajankohtaisista luennoista sekä iloisesta yhdessäolosta nauttivat risteilymatkustajat loppuvuoden monipuolisimmalle risteilylle Baltic Princess -laivalle!

Luentoja
Risteilyllä pääset kuulemaan eri alojen asiantuntijaluentoja. Raili Hulkkonen antaa meikkivinkkejä silmälasien käyttäjille ja esittelee uusimpia kehystrendejä. Mentalisti Pete Poskiparta luennoi humoristisesti aiheesta ’Kuinka sinua huijataan’. Lisää huumoria tarjoaa ääniakrobaatti ja imitaattori Heikki Hilander, joka vie meidät luennollaan Naurua ja ääntä kohti! Ohjelmassa myös pankin sekä Marttaliiton ajankohtaisia luentoja.

Minimessut
Mukaamme lähtee joukko mielenkiintoisia näytteilleasettajia, jotka kertovat tuotteistaan ja toiminnastaan
risteilyn messuosastolla, jakavat näytteitä ja tekevät mm. erilaisia terveysmittauksia, hiuspohja-analyysejä,
ja pikakauneushoitoja.

Iloista risteilyohjelmaa
Tähtiartistina laivalla esiintyy Tangokuninkaalliset Johanna Debreczeni ja Jouni Keronen sekä Matti ja Teppo. Risteilyn juontajana ja viihdyttäjänä toimii tilannekomiikan taituri Oskari Palomäki.

Tutustu esitteeseen tästä!

Golfmatkat Tallinnan Estonia Golfiin 21.05.2014 12:37 X

Edessä kesä ja loma - ja uusi golfkausi! Nyt voit monipuolistaa golfkesää ja kaupunkilomailua samalla kertaa yhdistämällä Tallinnan matkaan kierroksen golfia upealla Estonian Golf & Country Clubilla. Pelipäivän jälkeen sinua odottaa monipuolinen Tallinna, joka on tunnetusti kesäisin tulvillaan mukavaa nähtävää ja koettavaa sekä tietenkin maistuvaa ruokaa ja edullisia ostoksia.
 

Upea EGCC

Estonian Golf & Country Club sijaitsee vain puolentunnin ajomatkan päässä Tallinnan keskustasta. EGCC on yksi Viron arvostetuimmista golfkentistä, ja on päässyt 100 parhaan Euroopan golfkentän listalle. Golf-keskus tarjoaa kaksi erilaista kenttävaihtoehtoa; 9-reikäinen Stone Course sekä haastava 18-reikäinen Sea Course. Kumpikin kenttä on sopusoinnussa luonnonmaiseman kanssa ja vastaa vaativammankin golffarin vaatimuksia.

Täydellinen golfpaketti pienille porukoille!

Golfmatka Estonia Golf & Country Clubille on mainio vaihtoehto pienille 2-8 henkilön golf-porukoille. Viron luonnonkauniit maisemat ja hyvinhoidetut golfkentät tuovat mukavaa vaihtelua innokkaille golffareille. Matkaan on helppo lähteä omalla autolla, sillä varaukseen voit liittää kätevästi autopaikan laivalle.  

Autopaikka Tallinnan keskustasta

Golfmatkalle Tallinnaan suosittelemme majoituspaikaksi hotellia, jonka yhteydestä löytyy hyvät pysäköintitilat omalle autolle. Näitä hotelleja ovat mm. Original Sokos Hotel Viru, Solo Sokos Hotel Estoria, Radisson Blu Hotel Olümpia, Tallinn Seaport Hotel sekä Tallink Hotel Express. Huom! Autopaikallisen kaupunkiloman varaajille ilmainen auton parkkipaikka D-terminaalin lähellä aidatulla ja vartioidulla alueella. Parkkietukupongin saat satamassa Matkapoikien lähtöselvityksestä.

Green fee hinnat ja golfmatkan varaaminen

EGCC golf-keskus tarjoaa pelipaketteja sekä 9-reikäiselle Stone Courselle (35e) että 18-reikäiselle Sea Courselle (89e). Hinnat sisältävät pelioikeuden sekä pukutilan, saunan, suihkun ja pyyhkeen käytön.

Golfpaketin varaat helposti myyntipalvelustamme; p. 010 2323 200, tai sähköpostitse myynti@matkapojat.fi.

Päivä Merellä -risteily 6h Viking Line 21.05.2014 10:01 X

Lähde viettämään leppoisaa kesäpäivää merelle! Päivä merellä -risteily on kuuden tunnin kesäristeily täynnä herkuttelun hurmaa ja shoppailun iloa. Aikaa riittää mukavasti nauttia laivan palveluista ja kesäisestä tunnelmasta - vaikkapa kannella merimaisemia ihaillen!

Lähdöt Helsingistä

6 tunnin risteilyt alkavat 13.6. lähtien, laivana Viking Linen M/S Mariella tai M/S Gabriella.

Ei parkkihuolia - aja auto mukaan laivaan! Tällä matkalla parkkipaikan löytyminen ei tuota ongelmaa. Aja auto suoraan laivaan ja unohda parkkiajan raksuttaminen. Varmista ja liitä autopaikka varaukseesi myyntipalvelumme kautta numerosta 010 2323 200.

 

Päiväristeilyt Tallinnaan Tallink Shuttle 16.05.2014 10:32 X

Merimatka lahden yli taittuu nopeasti 2 tunnissa! Laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki kansipaikoin joko Tallink Star tai Tallink Superstar -laivalla. Tallinnassa hyvin aikaa mukavaan lomapäivään. Paluu myöhemmin samana päivänä takaisin Helsinkiin.

Kaksi lähtöaikavaihtoehtoa

1. Aamuvirkuille lähtö Helsingistä aamuisin klo 07:30 ja takaisin Tallinnasta klo 16:30.
2. Lähtö aamupäivällä Helsingistä klo 10:30 ja takaisin Tallinnasta klo 19:30. 

Tallink Shuttle päiväristeily

Lähtö Helsingin Länsisatamasta. Aamupäivälähdöillä hyvä tilaisuus nauttia vaikkapa aamiainen Shuttle Buffetissa, iltapäivälähdöillä maittava lounas. Laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki kansipaikoin joko Tallink Star tai Tallink Superstar -laivalla. Tallinnassa hyvin aikaa mukavaan lomapäivään. Paluu myöhemmin samana päivänä takaisin Helsinkiin.

Baltic Princess miniristeily Turusta 14.05.2014 15:08 X

Baltic Princess on täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Viihderisteily monine nautintoineen on varma irtiotto arjesta.

Huom! Normaalisti laivana m/s Baltic Princess mutta ajalla 23.9.-5.10.2015 m/s Galaxy on korvaavana laivana. 

Viihderisteily Silja Baltic Princess

Baltic Princessin 23 tunnin miniristeily Turusta mahdollistaa vuorokauden mittaisen irtioton arjesta, saaristomaisemien näköalapaikalla! Baltic Princessin risteilylle lähdöt Turusta joka ilta klo 20.15 ja laiva saapuu takaisin Turkuun seuraavana iltana. Laivalla on aikaa nauttia monipuolisesta viihteestä ja tanssia sydämen kyllyydestä. Shoppaile laivan myymälöissä verovapain hinnoin.

 

Golfmatkat Tallinnan Niitväljaan 13.02.2014 07:40 X

Varaa golfmatka Viroon ja lähde nauttimaan golfista Tallinnan upealla Niitväljan kentällä. Matkalla majoitutaan luonnonkauniin Laulasmaan maisemiin ja halutessasi voit nauttia myös rentouttavista spa-hoidoista.

Niitväljan kenttä avautuu huhtikuun lopulla.

Täydellinen golfpaketti pienille porukoille!

Golfmatka Tallinnan Niitväljaan on mainio vaihtoehto pienille 2-8 henkilön golf-porukoille. Viron luonnonkauniit maisemat ja hyvinhoidetut golfkentät tuovat mukavaa vaihtelua innokkaille golffareille. Majoituskohteena toimii Laulasmaa Spa Resort, josta on vain 10 minuutin matka Niitväljän golfkentälle. Pitkän pelin jälkeen sinua odottaa merenrannalla sijaitsevan Spa-hotellin hemmottelevat kylpylähoidot nykyaikaisine allas- ja saunaosastoineen. Korkeatasoinen ravintola kruunaa matkan makunautinnot.

Matkaan omalla autolla tai kuljetuksen kera!

Golfmatkalle Viroon on helppo lähteä ympäri eteläisen Suomen ja lähtöpäiviä riittää koko golfkauden ajalle. Matkaan voitte lähteä joko omalla autolla tai vaihtoehtoisesti valita bussikuljetuksellisen paketin, johon kuuluvat helpot liityntäkuljetukset lähtösatamaan ja Viron puolella satamasta kohteeseen. Bussikuljetuksellisiin paketteihin sisältyy aina myös meno-paluu-kuljetus Laulasmaa Spa hotellista Niitväljan golfkentälle pelaamaan. Omaa autoa golfkentälle käyttävät saavat kenttä-kuljetuksen tilalle 20 min. hieronnan hotellin nykyaikaisella Spa-osastolla.

Green fee hinnat ja golfmatkan varaaminen

Golfpaketti (sis. kuljetukset golfkentälle): Green feen hinta 85 €/hlö 1 kpl, 150 €/hlö 2 kpl. Green fee hinnat sisältävät tii-ajan/ajat sekä meno-paluu kuljetuksen hotellista golfkentälle. Aloita golfmatkan varaus valitsemalla hotelli- tai kylpyläloma Laulasmaalle sekä haluttu lähtöpaikkakunta ja etene varauksessa kohtaan 'Syötä henkilötiedot ja varaa lisäpalvelut'. Valitse lisäpalveluiden joukosta haluamasi yhden tai kahden green feen paketti ja suorita varaus loppuun. Varmista tii-aika sähköpostitse osoittesta booking@laulasmaa.ee.


Golfpaketti omalla autolla: Green feen hinta 85 €/hlö 1 kpl, 150 €/hlö 2 kpl. Green fee hinnat sisältävät tii-ajan/ajat sekä 20 minuutin hieronnan Laulasmaa Spa:ssa. (Huom! 2 green feetä varanneille sisältyy 1 kpl 20 minuutin hierontoja.) Autopaikka golfmatkaan lisätään varaukseen kohdassa 'varaa lisäpalvelut' ja autopaikan hinta lisätään matkan loppusummaan autopaikan vahvistuksen yhteydessä. Aloita varaus valitsemalla hotelli- tai kylpyläloma Laulasmaalle sekä lähtöpaikkakunnaksi satamalähtö ja etene varauksessa kohtaan 'Syötä henkilötiedot ja varaa lisäpalvelut'. Valitse lisäpalveluiden joukosta autopaikka sekä haluamasi yhden tai kahden green feen paketti ja suorita varaus loppuun. Varmista tii-aika sähköpostitse suoraan osoittesta booking@laulasmaa.ee.

Jasperin testi 12.03.2014 12:56 X

Hokkus pikkus muuttuuko artikkeliksiasdfsadf

Hokkus pikkus muuttuuko artikkeliksi2

Gdansk 4pv 05.03.2014 13:03 X

Pohjois-Puolan helmi Gdansk muodostaa naapuriensa Gdynian ja Sopotin kanssa miljoonan ihmisen metropolialueen, jota on kutsuttu Puolan Rivieraksi. Hansakaupunki Gdanskissa vietät kiireetöntä lomaa vanhan kaupungin kujia kuljeskellen. Lähde mukaan valloittavaan Puolaan!

Hansakaupunki Gdansk 

Gdansk tuhoutui toisen maailmansodan pommituksissa lähes täysin, mutta suuri osa hienoista nähtävyyksistä rakennettiin uudelleen. Vanhan loiston aikoja on helppo kuvitella kävelemällä pitkin vanhan kaupungin mukulakiviä ja ihailemalla punatiilikattoisia värikkäitä rakennuksia.

Gdanskin historiallisessa keskustassa liikkuu vain vähän autoja, ja alueen mutkaisilla ja kapeilla kaduilla on mukava vaellella kiireettömästi. Välillä voi pysähtyä johonkin vanhankaupungin lukuisista kahviloista tai ravintoloista, jotka houkuttelevat kesäaikaan terasseilleen istuskelemaan. Gdansk on myös shoppailijan paratiisi! Hyviä ostospaikkoja löytyy vanhasta kaupungista sekä keskustan ostoskeskuksista.

Kolmoiskaupunki Gdansk-Sopot-Gdynia

Puolan kolmoiskaupunki koostuu Itämeren kaupungeista Gdansk, Sopot ja Gdynia. Kaupungit ovat toisistaan noin 15 minuutin automatkan päässä ja muodostavat suuren taajama-alueen Puolan rannikolla. Tällä matkalla pääset Gdanskin lisäksi tutustumaan myös 40 000 asukkaan pikkukaupunki Sopotiin, joka on tunnettu kilometrien pituisista hiekkarannoistaan.

Budapest, 4pv 24.02.2014 09:38 X

Monissa Euroopan kaupungeissa joulu alkaa jo marras-joulukuun vaihteessa, kun jouluvalot syttymään koristamaan katuja ja joulumarkkinat pyörähtävät käyntiin. Lähde adventtimatkalle Unkarin pääkaupunkiin! Budapest kutsuu tunnelmallisille kujilleen ja kuuluisalle joulutorilleen, jonka kojuissa on toinen toistaan houkuttelevampaa maistettavaa ja ostettavaa.

Budapestin joulutorit

Budapest on täydellinen joulukaupunki: talvisin Unkarissa on kylmää mutta kaunista, ja kaupungin joulumarkkinat ovat Euroopan parhaita. Marraskuun loppupuolesta eteenpäin keskustan Vörösmarty-aukio täyttyy sadoista kojuista, ruoasta, juomasta ja perinteisistä tanssiesityksistä. Arvovaltainen raati valvoo, että kaikki torilla myytävät tuotteet ovat perinteisesti käsintehtyjä.

Budapestin joulutunnelmaan kuuluu ehdottomasti luistelu kuvankauniissa Városligeti Mujégpálya -keskuspuistossa, johon pystyteään talven ajaksi jättimäinen luistinrata. Luistelun jälkeen voi pulahtaa kuumaan kylpyyn, sillä Budapestin suurin kylpylä Széchenyi on auki vuoden ympäri.

Budapestissa jouluvalot ulottuvat jopa julkiseen liikenteeseen. Joulukuun alusta tammikuulle asti kolme kaupungin rautiovaunulinjoista koristellaan keijuvaloin. Satumaiselta näyttävät, koristellut ratikat liikennöivät iltaisin pimeän laskeuduttua.

Budapest, 4pv 24.02.2014 09:38 X

Budapestia kutsutaan ansaitusti myös Tonavan kuningattareksi. Tonavan yli kaartuvat sillat ja rantojen upeat historialliset rakennukset muodostavat kauniin kehyksen Euroopan suurimmalle joelle. Tällä matkalla näet Budapestin kaupunkierroksella sekä aikaa jää myös omatoimisesti Budapestiin tutustumiselle. Lähde mukaan nauttimaan matkasta Unkariin!

Budapest

Unkarin pääkaupunki Budapest on yksi Euroopan kauneimmista pääkaupungeista, joka on tunnettu kauniista arkkitehtuuristaan, kylpylöistään ja vilkkaasta yöelämästään. Kaupungin läpi virtaava Tonava jakaa kaupungin kahteen osaan: vehreään Budaan ja moderniin ja eläväiseen Pestiin.

Budan puolella sijaitseva linnavuori kohoaa ylväänä Tonavan rannalla. Ylös kukkulalle pääsee muun muassa köysiradalla, joka lähtee Clark Ádám tériltä heti kuuluisan Ketjusillan päästä. Maan päällisen vanhan kaupungin lisäksi linnavuoren alta löytyy kilometrien pituinen, maan alla kiertelevä, luonnollisesti muodostunut luolasto, josta osa on avoinna yleisölle. Luolissa kannattaa ehdottomasti vierailla.

Linnavuorella sijaitseva Budan linna, entinen kuninkaanlinna, koostuu useista museoista, kauniista kirkoista ja pienistä keskiaikaisista kujista. Linna on upean näköinen etenkin iltavalaistuksessa. Linnavuori kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin.

Budan puolella kannattaa vierailla myös Gellért-kukkulalla, josta on upeat näkymät yli kaupungin. Kukkulalla sijaitsee myös kuuluisa kylpylä, jossa voi käydä rentoutumassa nähtävyyksien katsomisen ja ostosten lomassa.

Pestin puolella sijaitseva Andrássy út on Budapestin vehreä ja arkkitehtuuriltaan huikea New Yorkin Fifth Avenuen veroinen katu, joka halkoo keskustaa Bajscsy-Zsilinszkyltä Hösök teren Sankarien aukiolle. Andrássyn varrella kohoaa muun muassa kuuluisa Budapestin oopperatalo, jota kannattaa käydä katsomassa, vaikkei oopperasta olisikaan kiinnostunut. Andrássyn varrella kannattaa katsoa myös ylöspäin, sillä monet huikeat vuosisatojen aikana luodut arkkitehtuurin taidonnäytteet sijaitsevat katsekorkeuden yläpuolella.

Muutaman korttelin päässä Andrássyltä Tonavan suuntaisesti kulkeva Váci utca taas on kävelykatu, jonka varrelta löytyvät monet kaupat ja muut ostosmahdollisuudet. Kadulle kerääntyvät etenkin turistit ja katua voikin kutsua Budapestin keskukseksi.

Kaupunkia halkovan Tonavan yli kulkee lukuisia siltoja, joista kuuluisin ja näyttävin on Ketjusilta. Unkari on tunnettu kauniista kylpylöistään. Budapestissä voikin kaupunkiin tutustumisen lomassa rentoutua esimerkiksi Linnavuorella sijaitsevassa kylpylässä.

Kulttuurinnälkäiset löytävät kaupungista loputtomasti nähtävää ja koettavaa eivätkä shoppailijoidenkaan ostosvalikoimat lopu ihan heti kesken. Eikä kannata ohittaa myöskään viehättäviä kahviloita, puistoja tai kaupungin yllä kohoavaa linnavuorta. Lähes kahden miljoonan asukkaan kaupunki elää aamusta yöhön.

Adventtimatka Budapestiin

Budapest on täydellinen joulukaupunki: talvisin Unkarissa on kylmää mutta kaunista, ja kaupungin joulumarkkinat ovat Euroopan parhaita. Marraskuun loppupuolesta eteenpäin keskustan Vörösmarty-aukio täyttyy sadoista kojuista, ruoasta, juomasta ja perinteisistä tanssiesityksistä. Arvovaltainen raati valvoo, että kaikki torilla myytävät tuotteet ovat perinteisesti käsintehtyjä.

Budapestin joulutunnelmaan kuuluu ehdottomasti luistelu kuvankauniissa Városligeti Mujégpálya -keskuspuistossa, johon pystyteään talven ajaksi jättimäinen luistinrata. Luistelun jälkeen voi pulahtaa kuumaan kylpyyn, sillä Budapestin suurin kylpylä Széchenyi on auki vuoden ympäri.

Budapestissa jouluvalot ulottuvat jopa julkiseen liikenteeseen. Joulukuun alusta tammikuulle asti kolme kaupungin rautiovaunulinjoista koristellaan keijuvaloin. Satumaiselta näyttävät, koristellut ratikat liikennöivät iltaisin pimeän laskeuduttua.

Välimeren risteilyt Barcelonasta 19.02.2014 11:20 X

Välimeren risteilylle maailman suurimmalla risteilylaivalla! Allure of the Seas risteilee Välimerellä kesällä 2015. Lähde mukaan kokemaan jotain aivan uutta ja ihmeellistä.
Tämä laiva on jo itsessään matkakohde!

Läntisen Välimeren risteily, 8pv

Hurmaannu historiasta ja Välimeren elämänmenosta. Vietä siestaa Välimerellä ja anna alueen kauneuden viedä mennessään. Tämä risteily vie sinut useampaan Välimeren kohteeseen kerralla ja mahdollistaa siinä sivussa vaivattoman matkanteon.

Allure of the Seas

Allure of the Seas -laiva saapuu takaisin Eurooppaan ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun se lähti Turun telakalta syksyllä 2010. Allure of the Seas -laivan varustus ja tilat ovat risteilylaivojen parhaimmistoa. Laivassa on 18 kantta ja se on 360 metriä pitkä. Siinä on 2 700 hyttiä, joihin mahtuu enimmillään 5 400 matkustajaa.

Risteilyn aikana voi kokea asioita, joita on vaikea uskoa löytävänsä laivalta. Näihin kuuluu muun muassa 82 metriä pitkä köysirata, Broadway-musikaalit, Central Park ja 12 000 elävää puuta ja kasvia avoimen taivaan alla, Flowrider-surffaussimulaattori, ulkoporeallas, luistinrata, H20 Zone -lasten vesipuisto sekä Royal Promenade, sisätiloissa oleva bulevardi, joka ulottuu lähes laivan päästä päähän ja jonka varrella on monipuolisesti ravintoloita, kauppoja ja muita palveluja.

Barcelona - Palma de Mallorca - Provence - Firenze/Pisa - Rooma - Napoli - Barcelona
lähdöt 24.5., 23.8. ja 20.9.2015

Turkulainen lukijaristeily 18.02.2014 08:42 X

Lähde mukaan Turkulaisen lukijaristeilylle Viking Gracelle Turusta Tukholmaan!
Nauti laivan viihteestä, hyvästä ruuasta ja ostosmahdollisuuksista.

Risteilyn tähtiesiintyjänä Finlanders

Lähde mukaan nauttimaan laivan palveluista ja risteilyohjelmasta.

Risteily alkaa tervetulotilaisuudella, jossa kuulet viimeisimmät uutiset Turkulainen – lehdestä.

Lähtöiltana laivalla viihdyttää tanssiyhtye Finlanders.
Paluumatkalla Turkulaisen lukijaristeilijöille fanitapaaminen Finlandersin kanssa, sekä jokaiselle lukijaristeilylle osallistuvalle orkesterin nimikirjoituksella varustettu CD levy.
Paluumatkalla myös Private Shopping, jolloin tax free myymälä varattu Turkulaisen lukijaristeilijöiden käyttöön. Tax Free Myymälässä tarjouksia ja tuote-esittelyjä.

Lisämaksusta pääset nauttimaan myös laivan erinomaisten ruokaravintoloiden antimista.

Risteilyn hinnat alkaen 11 €/henkilö, Inside Four -luokan neljän hengen hytissä

Lue lisätietoa matkasta ja tee varaus kätevästi verkkopalvelumme kautta!

Tutustu matkan lisätietoihin tästä!

Matkailuinfot 17.02.2014 11:09 X

Hyvää uutta matkailuvuotta 2014!

Nyt on ajankohtaista suunnitella ryhmäsi, yhdistyksesi tai yrityksesi matkoja alkaneelle vuodelle.Tervetuloa mukaan matkailutapahtumiimme kuulemaan vinkkejä ja hakemaan uusia ideoita oman ryhmäsi matkustukseen. Ilmoittaudu mukaan johonkin seuraavista tilaisuuksista:

ti 4.3. klo 17:30
Original Sokos Hotel Tapiola Garden, Tapionaukio 3, Espoo

ke 5.3. klo 10:30
m/s Silja Serenade, Olympiaterminaali, Helsinki
HUOM täällä tutustumme myös uusiittuun Silja Serenadeen

ke 5.3. klo 17:30
Original Sokos Hotel Vantaa, Hertaksentie 2, Vantaa

ILMOITTAUTUMINEN NETIN KAUTTA ON SULJETTU. VOITTE TIEDUSTELLA PAIKKOJA PUHELIMITSE 010 2323 109 (MA-PE 8-17) TAI SÄHKÖPOSTILLA RYHMAT.HELSINKI@MATKAPOJAT.FI

Karibian risteilyt Miamista 10.02.2014 10:00 X

Karibialla voit tutustua toinen toistaan kauniimpiin kohteisiin ja maistella paikallisia herkkuja. Costa Deliziosan vierailukohteita ovat  Bahamasaaret, Dominikaaninen tasavalta, Jamaica, Caymansaaret, Honduras ja Meksiko. Karibia on oiva paikka rentoutumiseen; paikallisten rento ja iloinen elämänasenne tarttuu!

Costa Deliziosa

Costa Deliziosa on korkealaatuinen ja tyylikkäästi muotoiltu loistoristeilijä. Aluksen vahvuus piilee monipuolisuudessa: erityylisiä baareja ja ravintoloita löytyy jokaiseen makuun, myös viihdetarjonta on skaalaltaan vähintään yhtä laaja. Luminosan erikoisuuksia aktiviteettien saralla ovat muun muassa 4D-elokuvateatteri, formula 1 –simulaattori, golfsimulaattori ja ulkoilmaputtausviheriö. Lisäksi vieraita ihastuttavat hyttien taso ja upea palvelu, jotka ovat huippuluokkaa kaikilla Costan aluksilla. Matkustitpa missä porukassa tahansa, Deliziosa vangitsee valovoimaisuudellaan jokaisen.

All inclusive -risteily ja suomenkieliset retket

Matkapaketin hintaan sisältyy täysihoito laivalla, mukana kaikki ateriat sekä virvoitus- ja alkoholijuomat. Miamissa sekä risteilyllä mukana laivayhtiön suomenkielinen opas koko matkan ajan. Lisämaksusta tarjolla myös suomenkielisiä retkiä tutustumiskohteissa! Retket tulossa myyntiin myöhemmin.

Miami Beach

Valitse 13-14 päivän matka niin ehdit yöpymään myös Miamissa! Miami Beachin Collins ja Washington Avenuella sekä Lincoln Roadin kävelykadulla on monia mukavia myymälöitä. Amerikkalaisen tavan mukaan kaupat ovat auki pitkälle iltaan, joten ostosten tekoon voi käyttää päivän kuumimpien tuntien lisäksi myös illan hämyisiä hetkiä. Aikaa ostosten tekoon tarvitaankin, mikäli aikoo koluta kaikki mahdolliset kaupat vaaterekkeineen, elektronisine vempeleineen ja matkamuistoineen. 

Varatessasi risteilyä yhdelle hengelle tai halutessasi lapsen/aikuisen lisävuoteeseen, otathan yhteyttä myyntiin p. 010 2323 200.

Miami - Bahamasaaret - Dominikaaninen tasavalta - Jamaika - Caymansaaret - Honduras - Meksiko - Miami

Huom! Risteilyreitti vaihtelee hieman lähtöpäivästä riippuen.

 

Saarenmaan oopperajuhlat, 3 pv 28.01.2014 10:15 X

Virossa vuosia järjestetty oopperafestivaali sai alkunsa vuonna 1999 Länsi-Viron suurimman saaren Saarenmaan pääkaupungin Kuressaaren keskiaikaisen piispanlinnan pihalla. Tapahtuma on nuori ja mittakaavassaan pienempi kuin esikuvansa Savonlinnan oopperajuhlat, mutta puitteiltaan yhtä vaikuttava.

Saarenmaa

Saarenmaan suuri tasainen saari on kesällä hyvin kaunis, vihreä paikka, joka houkuttelee paljon suomalaisia kesävieraita. Saaren ainoa kaupunki, 16 000 asukkaan Kuressaari, viehättää intiimillä romanttisuudellaan ja merellisellä tunnelmallaan.

Saarenmaan kylissä näet ruokokattoisia taloja, kiviaitoja, tuulimyllyjä... Saarenmaalla on lähes sata suojelukohdetta, puistoja, korkeita rantatörmiä ja suuria puita. Eipä siis ihme, että tätä Viron suurinta saarta pidetään erittäin hyvänä lomakohteena, jossa on leppoisan saaristolaistunnelman lisäksi monenlaista nähtävää ja koettavaa.

Kuressaaren ehdoton nähtävyys on 1200-luvulla rakennettu Piispanlinna, joka sijaitsee Kuressaaren keskustassa ja hallitsee täten koko kaupunkia. Kun sitä katselee, mieleen tulee legendaarinen trubaduuriaika. Näkymä on kuin ritarisadun kuvitusta. Linna on taitavasti kunnostettu, ja sen vallihaudat on tyhjennetty kaikesta törystä ja roinasta, joka oli kerääntynyt niihin neuvostoaikana.  Linnan puistossa järjestetään kesäisin erilaisia tapahtumia ja konsertteja. Piispanlinna on yksi parhaiten säilyneitä keskiaikaisia linnoja koko Baltiassa, ja se toimii Saarenmaan oopperajuhlien päänäyttämönä. Saarenmaalla soi oopperajuhlien aikaan maailmankuulujen säveltäjien teoksia ja saarella järjestetään konsertteja myös kirkoissa ja kaupunginpuistoissa.

Saarenmaan oopperajuhlat, 3 pv 28.01.2014 10:15 X

Virossa vuosia järjestetty oopperafestivaali sai alkunsa vuonna 1999 Länsi-Viron suurimman saaren Saarenmaan pääkaupungin Kuressaaren keskiaikaisen piispanlinnan pihalla. Tapahtuma on nuori ja mittakaavassaan pienempi kuin esikuvansa Savonlinnan oopperajuhlat, mutta puitteiltaan yhtä vaikuttava.

Saarenmaa

Saarenmaan suuri tasainen saari on kesällä hyvin kaunis, vihreä paikka, joka houkuttelee paljon suomalaisia kesävieraita. Saaren ainoa kaupunki, 16 000 asukkaan Kuressaari, viehättää intiimillä romanttisuudellaan ja merellisellä tunnelmallaan.

Saarenmaan kylissä näet ruokokattoisia taloja, kiviaitoja, tuulimyllyjä... Saarenmaalla on lähes sata suojelukohdetta, puistoja, korkeita rantatörmiä ja suuria puita. Eipä siis ihme, että tätä Viron suurinta saarta pidetään erittäin hyvänä lomakohteena, jossa on leppoisan saaristolaistunnelman lisäksi monenlaista nähtävää ja koettavaa.

Kuressaaren ehdoton nähtävyys on 1200-luvulla rakennettu Piispanlinna, joka sijaitsee Kuressaaren keskustassa ja hallitsee täten koko kaupunkia. Kun sitä katselee, mieleen tulee legendaarinen trubaduuriaika. Näkymä on kuin ritarisadun kuvitusta. Linna on taitavasti kunnostettu, ja sen vallihaudat on tyhjennetty kaikesta törystä ja roinasta, joka oli kerääntynyt niihin neuvostoaikana.  Linnan puistossa järjestetään kesäisin erilaisia tapahtumia ja konsertteja. Piispanlinna on yksi parhaiten säilyneitä keskiaikaisia linnoja koko Baltiassa, ja se toimii Saarenmaan oopperajuhlien päänäyttämönä. Saarenmaalla soi oopperajuhlien aikaan maailmankuulujen säveltäjien teoksia ja saarella järjestetään konsertteja myös kirkoissa ja kaupunginpuistoissa.

Vembu-Tembumaa ja Lennusadam-museo, 3pv 16.01.2014 09:21 X

Lähde riemukkaalle koko perheen kesälomamatkalle Viroon! Tällä matkalla vieraillaan koko perheen suosikkikohteissa Vembu-Tembumaassa ja Lennusadam-museossa.

Vembu-Tembumaa

Vembu-Tembumaa on koko perheelle tarkoitettu huvipuisto. Vembu-Tembumaassa pienet lapset, koululaiset ja lapsenmieliset aikuiset kokevat hauskoja elämyksiä. Puistossa on mikroautoja, mönkijärata, uima-altaissa aina lämmin vesi ja paljon muuta puuhaa.

Lennusadam-museo

Tervetuloa Pohjois-Europan jännitävimpään merimuseoon!

 • Kaikkialla maailmassa harvinaisina pidetyt vesitasohallit ja Lennusadaman museokokonaisuus valmistuivat Pietari Suuren merilinnoituksen eli Tallinnan–Porkkalan linnoitetun puolustusaseman osaksi vuosina 1916–1917.
 • Tarinat heräävät henkiin – Sinua odottavat sukellusvene Lembit, jäänmurtaja Suur Tõll, vesitaso Short 184 sekä muut museoesineet luonnollisessa koossaan.
 • Jännittävä näyttely tarjoaa mahdollisuuden osallistua, panna itsensä koetukselle sekä kouluttautua meritaidoissa.
 • Elämyksiä koko perheelle –maailmanympärimatka Yellow Submarinella, akvaario, pelejä, kahvila, satama ja paljon muuta sekä ulkona että sisällä.

Pohjois-Euroopan ainutlaatuisimmassa merimuseossa luvassa on elämyksiä kolmella eri tasolla: veden alla, päällä ja yllä. Kohtaat jännittäviä tarinoita sekä kiinnostavaa näyttelyesineistöä.

Kesän 2014 lähdöt loppuunmyyty!

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Tartto-Tallinna 5 pv 14.01.2014 16:40 X

Hotellimatka Tartto-Tallinna 4 yötä

Tuhatvuotisen historian omaava Tartto on Viron toiseksi suurin ja yksi Baltian vanhimmista kaupungeista. Tarton tunnelma on välitön ja leppoisa – lähde kokeilemaan. Samalla matkalla pääset myös yöpymään kesäisessä Tallinnassa. Molemmissa kaupungeissa yövytään 2 yötä ja matkat Tallinnasta Tarttoon ja takaisin taitetaan suomalaisella tilausajobussilla. 

Tartto 2 yötä

Tarton kaunista ja historiallista yliopistokaupunkia kutsutaan Etelä-Viron keskukseksi, Viron kulttuurin ja sivistyksen kaupungiksi sekä Viron henkiseksi pääkaupungiksi. Kaupunki on myös ainutlaatuinen festivaalien, laulujuhlien ja museoiden kaupunki. Tartto edustaa matkailijalle todellista ja autenttista Viroa, ja tarjoaa varmasti elämyksiä jokaiselle.

Tallinna 2 yötä

Keskiaikainen vanhakaupunki mukulakivikatuineen, muureineen ja ikivanhoine torneineen on kuin suoraan satukirjasta. Viehättävien katujen ja vanhojen talojen katveisiin jää salaperäisiä sisäpihoja. Monipuolisesta hotellivalikoimastamme löytyy sopiva vaihtoehto niin budjettireissaajille kuin luxusmatkoilijoillekkin.Tarjolla on myös kylpylävaihtoehto, Meriton Grand Spa Tallinnassa.

 

Kaupunkiloma Pyhajärvelle 10.12.2013 08:31 X

Etelä-Viron vaihtelevassa maastossa, Viron kauneimman järven rannan välittömässä läheisyydessä sijaitseva Pyhajärve Spa & Holiday Resort on nykyaikainen ja valoisa lomakeskus, luonnonkauniissa maisemassa.

Pyhajarve 4 yön hotellimatka

Kaupunkiloma luonnonkauniissa Pyhajärven maisemissa, monipuolisten aktiviteettimahdollisuuksien sekä kylpyläpalveluiden äärellä, on kaikkea mitä leppoisalta kaupunkilomalta voi toivoa. Viiden päivän aikana (su-to) ehdit helliä itseäsi ylellisillä vartalonhoidoilla ja nauttia henkilökohtaisesta huolenpidosta... Sitä lupaa Pyhajärve Spa asiakkailleen.

Pyhajarve 3 yön hotellimatka

Pyhajärven suurenmoinen luonto takaa hyvät mahdollisuudet ulkoiluun – ja aktiiviselle lomailijalle ympäristö tarjoaa mitä parhaimmat puitteet kuntoiluun. Todellinen kylpyläkeidas kiireettömässä tunnelmassa. Neljän päivän matkapaketit alkavat torstaina ja päättyvät sunnuntaina.

Madonna-konserttimatka Prahaan 22.10.2013 09:24 X

"Rebel Heart Tour" on Madonnan kymmenes suuri kiertue, jonka hän tulee tekemään samalla intohimolla ja tarmolla kuin muutkin kiertueet. Pop-ikoni Madonna on julkaissut urallaan 13 studioalbumia, julkaissut lastenkirjoja sekä esiintynyt lukuisissa elokuvissa. Matkapoikien matkalla ehdit nauttia sekä konsertista että kaupunkilomasta Prahassa!

Madonna

Tämä rautainen 56-vuotias pop-ikoni on kaikkien aikojen menestyneimpiä artisteja. Hänen levyjään on myyty yli 300 miljoonaan kappaletta. Hän on tunnettu lukuisista tempauksistaan, jotka ovat herättäneet mediassa suurta huomiota. Jo esikoisalbumilta nousi useampi kappale hiteiksi: "Everybody", "Holiday", "Borderline" ja "Lucky Star" (v. 1983). Samalla linjalla hän jatkoi myös seuraavalla albumillaan. Hänen loistokas uransa on kestänyt jo 32 vuotta.

Praha

Praha on monipuolinen kaupunkiloma kohde, joka tarjoaa jokaiselle jotakin. Prahan historia ulottuu yli tuhannen vuoden taakse ja sen tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat vanhankaupunki, raatihuoneen astronominen kello, Kaarlensilta sekä kuninkaalinna. Istahda pikkukahvilaan leivokselle tai tutustu perinteiseen tsekkiläiseen keittiöön. Praha on tunnettu olueistaan, tuhdeista ruoka-annoksistaan sekä edullisista ostosmahdollisuuksista.

Yhdistä kaupunkiloma ja konserttimatka kätevästi valmiilla matkapaketilla. Paketti sisältää lennot, lentokenttäkuljetukset, majoituksen sekä konserttilipun. Aikaa jää myös itse kaupunkiin tutustumiseen.

Lähtö tällä hetkellä loppuunmyyty, kysy lisäpaikkoja myynnistämme p. 010 2323 200

Peloponnesos - antiikin Kreikka 8pv 25.09.2013 07:25 X

Lähde kiertomatkalle Kreikkaan Peloponnesoksen niemimaalle. Vehreä luonto, henkeäsalpaavat maisemat sekä antiikin Kreikan historia tarjoavat unohtumattoman matkan. Peloponnesos - aitoa Kreikkaa parhaimmillaan!

Kreikan kiertomatka - Peloponnesos

Peloponnesos on Kreikassa sijaitseva suuri niemimaa ja se on myös yksi vuoden 2014 uutuuskohteistamme. Peloponnesoksen kuuluisimpiin paikkoihin kuuluu Olympialehto, paikka jossa Olympialaiset ovat syntyneet. Joka neljäs vuosi tästä paikasta noudetaan vieläkin olympiatuli, joka kiertää maailmaa päätyen aina Olympialaisten pitopaikkaan.

Suurin osa niemimaasta on hyvin rauhallista maaseutua, pieniä kyliä, joissa saa todellista tuntua aidosta kreikkalaisesta elämästä. Tämän matkan aikana tutustumme mm. Nafplionin, Kalamatan, Gythionin Olympian ja Delphin pikkukaupunkeihin. Miljoonakaupunki Ateena ja historiallinen Akropolis-kukkula kruunaavat kierroksen.

Antiikin Kreikka

Tältä matkalta ei puutu historian havinaa. Tutustumiskohteina ovat mm. Epidauroksen kuuluisa amfiteatteri, jonka akustiikka on hämmästyttänyt liki 2500 vuoden ajan sekä Korintin arkeologinen alue, jossa Apostoli Paavali asui useamman vuoden ajan. Myös Delphin kaupungissa tutustumme arkeologiseen alueeseen, joka on kuuluisa antiikin ajan oraakkelistaan. Ennuspapitar Pythia lausui Apollonin temppelissä haltioituneessa tilassa sekavia ennustuksia vastauksena niihin kysymyksiin, joita hänelle esitettiin. Matkan päätteeksi tutustumme vielä Akropolis-kukkulaan sekä uuteen Akropolis-museoon Ateenassa.

 

Jouluristeily Viking Grace 10.09.2013 12:20 X

Vietä ainutlaatuinen ja unohtumaton joulu ja lähde jouluristeilylle Viking Gracella. Tunnelmallista matkantekoa, herkuttelua, hemmottelua, hyvää seuraa ja viihdettä vailla vertaa - tätä kaikkea ja paljon muuta on Viking Grace jouluristeily!

Viking Grace Jouluristeily Turusta

Jouluristeilyn esiintyjänä on Maria Tyyster. Mukana myös lasten suosikki joulupukki.

Lontoo-Oxford 4pv **UUTUUS** 12.09.2013 09:25 X

Lontoo on shoppailijan, hyvän ruoan ystävän ja kulttuurista kiinnostuneen mekka. Lontoo tarjoaa aina jotain uutta ja siksi se vetää väkeä luokseen vuosi toisensa jälkeen. Tällä matkalla pääset tutustumaan sekä Lontoon city-elämään että Oxfordin historialliseen yliopistokaupunkiin. Lähde mukaan valloittavaan Lontooseen!

Lontoo

Lontoo on yksi maailman monipuolisimmista ja vaikuttavimmista kaupungeista. Se tuo toisille mieleen huippuluokan musikaalit, esitykset ja monipuoliset ostosmahdollisuudet. Toisille vertaansa vailla olevat museot, galleriat ja historialliset näyttämöt, joilla maailman suuria suuntaviivoja ovat piirtäneet niin poliitikot, sotilaat kuin kirjallisuuden merkkihenkilöt. Pubi- ja klubikulttuuria unohtamatta.

Oxfordshiren maakunta

Viimeisenä matkapäivänä teemme retken Oxforshiren maakuntaan, jossa tutustumme Oxfordin yliopistokaupunkiin. Käymme myös Blenheimin palatsissa, jossa Winston Churchill syntyi ja jonne hänet on myös haudattu. Oxfordin retki sisältyy matkan hintaan!

Kööpenhamina, 3-4pv 09.09.2013 07:25 X

Kööpenhamina on iloisen vilkas kaupunki, jossa tunnelma on rento, liikkuminen helppoa ja nähtävyydet mieleenpainuvia.

Kööpenhamina

Kaupunkikierroksen aikana vieraillaan mm. Churchillparkenin viheralueella, josta löytyy myös Pieni Merenneito -patsas. Sataman rantakivillä päivää paistatteleva, samannimisen elokuvan innoittama ja taiteilija Edvard Eriksenin veistämä patsas paljastettiin jo vuonna 1914. Matkalla patsaalle nähdään myös 1700-luvulta peräisin oleva Amalienborgin palatsi, jossa Tanskan kuningatar asuu.

Kierroksen aikana tutustutaan myös Nyhavnin satamaan, joka nimestään huolimatta on hyvin historiallinen paikka. Yli 300-vuotias satama on ajan myötä menettänyt merenkulullisen merkityksensä ja siitä on kuoriutunut yksi Kööpenhaminan miellyttävimmistä viihtymiskeskuksista. Hehkuvan värikkäät talot ovat tätä nykyä viihtyisien ravintoloiden, kahviloiden ja baarien valtaamia.

Tivolin taikaa

Aivan ydinkeskustassa sijaitseva Tivoli on syytä lisätä myös jokaisen Kööpenhaminan-matkan pakollisten nähtävyyksien listaan. Pitkän historiansa aikana Tivoli on houkutellut kävijöitä niin eksoottisella arkkitehtuurillaan, vehreillä puistoillaan kuin vauhdikkailla laitteillaankin.

Pikkujoulut Tallinnassa 06.09.2013 10:55 X

Lähde iloiseen pikkujoulunviettoon Tallinnaan! Matkapoikien lähdöillä pidetään hauskaa, nautitaan hotelli Meriton Grand Conference & Span tanssillisesta ohjelmasta suomalaismusiikin kera - maukkaita aterioita unohtamatta! Tervetuloa mukaan.

 

Pikkujoulun 2 erikoislähtöä, joissa tanssillista ohjelmaa ja suomalaismusiikkia, ovat 23.11. ja 30.11.

Varmista paikkasi ajoissa!

Pikkujoulu Tallinnassa, Meriton Grand Conference & Spa
Matka Matkan
kesto
Matkan
ajankohta
Matkan
hinta
Tanssilliset pikkujoulut, Meriton Grand Conference & Spa 2 pv 23.11.2013 109 €/hlö Varaa
Tanssilliset pikkujoulut, Meriton Grand Conference & Spa 2 pv 30.11.2013 109 €/hlö Varaa

Jouluinen matka St.Olav hotelliin Tallinnaan 06.09.2013 10:49 X

Tunnelmallinen Tallinna odottaa joulunviettäjiään. Majoitu St.Olav hotellissa, joka on yksi Tallinnan vanhan kaupungin suurimpia hotelleja. Joulupaketti sisältää joka ilta ohjelmallisen illallisen !

 

Keskiaikaista tunnelmaa henkivä St. Olav hotelli sijtsee Vanhassa kaupungissa vain 220 m päässä Raekoja-aukiolta. Historiallinen rakennus on peräisin 1400-luvulta, ja hotellikäyttöön se muutettiin vuonna 2007. Hotellirakennuksessa huoneet on sisustettu antiikkihuonekaluin joista yksikään ei ole samanlainen.

Hotellissa on mm. a´la carte -ravintola ja kauneussalonki/kampaamo. Emme suosittele hotellia liikuntaesteisille jyrkkien portaiden ja kapeiden pitkien käytävien vuoksi.

Joulumatka Tallinnaan von Stackelberg hotelliin 06.09.2013 10:49 X

Tule viettämään kiireetöntä joulunaikaa von Stackelberg hotelliin! Hotellilta on lyhyt matka Tallinnan joulutorille ja iltaisin voit rentoutua hotellin aulassa takkatulen äärellä vaikkapa hyvän kirjan parissa.

 

Kodikas ja tunnelmallinen kaupunkikartano

von Stackelberg Hotel sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Tallinnan Vapaudenaukiolta. Jouluaaton 3-ruokalajin illallisen lisäksi matkan hintaan sisältyy jokaiselle illalle lämmin juoma hotellin aulabaarin takkatulen äärellä sekä yhden tunnin saunavuoron pienine naposteltavineen valittuna päivänä. Sauna sijaitsee Zen Spassa, jossa käytettävissänne on myös pieni japanilaistyylinen allas. Saunavuorot ovat huonekohtaisia ja ne on varattava etukäteen myyntipalvelustamme. Jouluaattona kaikki asiakkaat saavat pienen joululahjan huoneeseensa.

Lisämaksusta voit valita parempitasoisen Zen huoneen poreammeella.

Matkatoimisto Matkapojat palvelee 01.10.2012 08:17 X

>>Matkatoimisto Matkapojat palvelee sinua jo 35 vuoden kokemuksella
>>Näin tavoitat matkatoimistomme myyntipalvelun ja löydät paikallismyymälät

Matkatoimisto Matkapojat palvelee sinua jo 35 vuoden kokemuksella!

Matkatoimisto Matkapojat tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia matkapalveluita jo 35 vuoden kokemuksella. Matkatoimisto Matkapojat on Suomen suurin lähialuematkojen myyjä ja matkanjärjestäjä ja kauttamme matkustaa vuosittain yli puoli miljoonaa laivamatkustajaa. Olemme tunnettu ja luotettu suomalainen AAA-luokituksen matkatoimisto, joka palvelee paikallisesti omin myyntitoimistoin 15 paikkakunnalla, sekä valtakunnallisesti puhelinpalvelulla että globaalisti verkkokaupalla.

Näin matkatoimistomme myyntipalvelu ja paikallistoimistot palvelevat

Matkatoimistomme palvelevat Sinua ammattitaitoisesti kaikissa matka-asioissa, olipa kysessä vapaa-ajan matkustus, ryhmämatkustus tai yritysten liikematkustus. Tervetuloa palveltavaksi!

Matkapojat yhteystiedot
Paikkakunta Osoite Avoinna
Helsinki Katajanokanlaituri 8, 00160 Puhelinmyyntipalvelu
Jyväskylä Kauppakatu 18, 40100 ma-pe 09:00-17:00
Kotka Keskuskatu 10 Kauppakeskus Pasaati 2.krs, 48100 ma-to 09:00–17:00, pe 09:00–16:00
Kouvola Keskikatu 8, 45100 ma-pe 09:00-17:00
Lahti Vapaudenkatu 18, 15110 ma-pe 10:00-17:00
Lappeenranta Koulukatu 9 , 53100 ma-pe 09:00-16:00
Mikkeli Maaherrankatu 26, 50100 ma-pe 09:00-17:00
Pori Eteläkauppatori 2, 28100 ma-pe 09:00-17:00
Rauma Nortamonkatu 18, 26100 ma-pe 09:00-16:00
Savonlinna Kirkkokatu 5, 57100 ma-pe 09:00-17:00
Seinäjoki Kalevankatu 14, 60100 ma-pe 09:00-17:00
Tampere Tuomiokirkonkatu 19, 33100 ma-to 09:00-17:00 / pe 09:00-15:00
Turku Kristiinankatu 10, 20100 ma-pe 09:00-17:00
Vaasa Kauppapuistikko 18, 65100 ma-pe 10:00-17:00

Lahjakortti 01.10.2012 08:36 X

>> Lahjakortti joka vie matkaelämyksiin
>> Miksi lahjakortti on niin hyvä?
>> Lahjakortti palvelee myös yritysten tarpeita

Lahjakortti joka vie matkaelämyksiin

Anna lahjaksi lahjakortti, joka vie saajansa kohti ikimuistoisia matkaelämyksiä. Lahjakortin voi astettaa halutulle euromääräiselle summalle tai valita valmiiden matkalahjapakettien joukosta. Matkalahjapakettien valikoimasta löytyy sopivia vaihtoehtoja niin naisille, miehille, pariskunnille, nuorille, vastavalmistuneille sekä myös yrityksille. Miltä kuulostaisi SPA romanssi kahdelle tai Ylellisesti Tallinnassa matkalahjapaketti? Entä Shoppailuloma Tukholmassa tai Pidennetty viikonloppu kylpylässä? Klikkaa sisään matkalahjaostoksille ja yllätä iloisella matkalahjalla.

Miksi lahjakortti on niin hyvä?

Lahjakortti on helppo ja nopea tapa hoitaa lahja-asiat. Verkosta hankittuna tarvitset siihen vain internet-yhteyden ja sen jälkeen voit tilata lahjan, liittää oman tervehdyksesi ja lähettää lahjasi. Halutessasi lahja toimitetaan saajan sähköpostiin heti tilauksen maksamisen jälkeen. Lahjakorttimme ostaminen on myös turvallista, sillä internet maksut tapahtuvat Suomen Verkkomaksujen kautta, joka takaa tietoturvallisen ja varman verkkomaksamisen. Lahjakortti edustaa myös nykyaikaa ja valinnan vapautta, jossa ajatus on tärkeintä ja lahjakortin saajalle lunastuspalvelut monipuolisesti saatavilla. Lahjakortin voit myös hankkia milloin tahansa, sillä lahjakorttikauppamme verkossa palvelee vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Lahjakortin voimassaolo on myös asetettu ystävällisen pitkäksi, jolloin lahjan saaja ehtii rauhassa tutustumaan matkavaihtoehtoihin ja valita sopivimman matkustusajankohdan. 

Lahjakortti myös yritysten tarpeisiin

Uutuutena tarjoamme lahjakortteja nyt myös yritysten erityistarpeisiin. Yritykset voi hankkia lahjakortin kätevästi verkkopalvelustamme ja asettaa lahjakortit halutulle summalle sekä tarvittavalle henkilömäärälle. Näin isommankin yrityksen joulu- ja henkilöstömuistamiset hoituvat kätevästi ilman suurta ajallista panostusta, valmiiksi tulostettuina, pakattuina ja toimitettuna. Suosittelemme lahjakorttejamme myös henkilökunnan merkkipäivä- ja palkitsemistarkoituksiin. Tervetuloa yritysten matkalahjakauppaan!

Viking Line 01.10.2012 08:22 X

>> Risteile Viking Linella Helsingistä tai Turusta
>> Viking Line hurmaa Itämeren huippuviihteellä
>> Viking Linella koet makunautintoja kielelle ja mielelle
>> Lähde Viking Linen risteilylle ja varaa matka jo tänään!  

Viking Line vie risteilylle Helsingistä tai Turusta

Olipa mielessäsi lyhyempi irtiotto tai vähän pidempi pistäytyminen merellä, Viking Line tarjoaa merellistä tunnelmaa kaikilla herkuilla. Viking Linen Punaisilla Laivoilla sinua odottavat ainutlaatuiset elämykset herkuttelusta viihdeohjelmaan ja iloiseen yhdessäoloon sekä tietenkin aina lämmin palvelu. Risteilyyn on helppo yhdistää mukava kaupunkilomapäivä tai parikin joko Tukholmassa tai Tallinnassa. 

Viking Line hurmaa Itämeren huippuviihteellä

Viking Line tuo Punaisille Laivoilleen huippuviihdettä, jota on täysin mahdotonta vastustaa. Merimatkan aikana voit sukeltaa tähtisateeseen kuumimpien huippuartistien kuin kestosuosikkienkin saattelemana. Viking Line risteilyllä ei aika käy pitkäksi, sillä ja upeat show-teemat hurmaavat jokaisen ja mukaan mahtuu myös tanssia, biletystä, stand upia, karaokea, onnenpelejä sekä erilaisia visailuja, kisailuja ja erityisesti lapsille suunnattua puuhaa, pelejä ja muita hauskuutuksia. Viking Linen upea viihdetarjonta virittää tunnelman kattoon!

Viking Linella koet makunautintoja kielelle ja mielelle

Viking Line sen tietää, hyvä ruoka on puoli risteilyä. Anna Punaisten Laivojen johdattaa herkullisiin makuelämyksiin kauniiden merimaisemien keskellä. Kiireetön ruokailu on yksi matkan kohokohdista ja monipuolinen tarjonta vie niin nälän kuin kielenkin mennessään. Ja aina löytyy myös aikaa hieman shoppailla. Viking Linella teet laatuostoksia ja shoppailet edullisesta laatuvalikoimasta. Tax-free myymälät palvelevat Tukholman reiteillä ja Viking XPRS:llä Helsingistä Tallinnaan voit tehdä ostoksia Shopping Worldissä. Lähde Viking Linen risteilylle ja varaa matkasi jo tänään!

Viking Line risteilyt
Risteily: Laiva: Matkan kesto:
Päivä Tukholmassa risteilyt Helsingistä Viking Mariella / Viking Gabriella 3 pv
Päivä Tukholmassa risteilyt Turusta Viking Grace ja Amorella 3 pv
Miniristeily Turusta Tukholmaan Viking Grace 2 pv
Päiväristeily Tallinnaan Viking XPRS 1 pv
Ostosristeily Tallinnaan Viking XPRS 2 pv

Risteilyt 28.09.2012 07:28 X

>> Risteilyt ovat elämyksiä täynnä
>> Millainen risteily - sellainen loma 
>> Aloita risteily jo omalta kotipaikkakunnaltasi 
>> Risteilyt Itämeren parhailla laivoilla

Risteilyt ovat elämyksiä täynnä

Risteilyt ovat iloinen ja helppo tapa lähteä viettämään mukavaa lyhytlomaa. Itämeren upeat risteilylaivat vievät matkailijan nauttimaan monipuolisesta huippuviihteestä, erilaisten keittiöiden maistuvista herkuista, edullisista ostoksista sekä tietenkin myös lapsiperheille suunnatusta mukavasta ohjelmasta. Myös hyvän olon osastot tarjoavat tasokkaita hoitoja ja saunaosastojen lämpimiä nautintoja. Risteily kuuluu lomaan!

Millainen risteily, sellainen loma!

Nautitko viihteestä vai oletko kulinaristi ja hyvän ruoan ystävä? Tai onko mielessä pikainen piipahdus Tallinnaan ostoksille tai aina ihanaan Tukholmaan? Entä miltä kuulostaisi risteily upeaan Pietariin viisumivapaasti ja helposti? Oli niin tai näin, laajasta risteilyvalikoimasta löytyy aina sopiva vaihtoehto. Tutustu vaihtoehtoihin ja lähde rohkeasti mukaan joko yksin, kaksin, koko perheen voimin tai vaikka isommalla porukalla. Risteily on juuri sellainen millainen Sinä itse haluat.

Aloita ristely jo omalta kotipaikkakunnaltasi

Tiesithän, että risteily alkaa jo kotipaikkakunnaltasi. Kun liität risteilyvaraukseesi kätevät ja edulliset liityntäkuljetukset suoraan satamaan, on matkanteko entistä helpompaa. Bussiosuudet taittuvat tasokkailla tilausbusseilla ammattitaitoisten kuljettajien palveluksessa. Monipuolinen reittiverkosto kattaa lähes koko eteläisen Suomen joten kuljetukselliselle risteilylle pääsee lähes päivittäin.  

Risteilyt Itämeren parhailla laivoilla

Risteily isolla laivalla on aina elämys. Suuret ja perinteikkäät varustamot liikennöivät Itämeren parhailla aluksilla tarjoten upeat puitteet ikimuistoisille risteilymatkoille. Yhdessä Viking Line, Tallink Silja ja ST. Peters Line kuljettavat vuosittain lukuisan määrän ihmisiä lomalle Tukholmaan, Tallinnaan ja Pietariin.

Pärnu 01.10.2012 08:30 X

>> Pärnu hurmaa kesällä ja talvella
>> Pärnussa nautit kylpylähoidoista
>> Pärnu sopii kaikille

Pärnu hurmaa kesällä ja talvella

Pärnu on eteläisen Viron idyllinen rannikkokaupunki, jonka juuret ajoittuvat yli 750 vuoden taakse. Pärnusta löytyy paljon vehreitä puistoja ja kaupungin halki virtaa Pärnujoki. Merenrantaa kaunistaa hieno valkoinen hiekka, eikä siis ihme, että Pärnua kutsutaankin Viron kesäpääkaupungiksi. Pärnu on myös yksi Viron perinteisistä kylpyläkaupungeista. Nykyaikaiset kylpylähotellit ja niiden tarjoamat palvelut ovatkin Pärnun ehdoton vetonaula kesäajan ulkopuolella. Myös tunnelmallinen joulunaika houkuttelee matkailijoita rauhoittumaan ja nauttimaan Pärnun leppoisasta tunnelmasta.

Pärnussa nautit kylpylähoidoista

Pärnun modernit kylpylät ovat todellisia hyvinvointikeskuksia. Ne tarjoavat lukuisan määrän erilaisia hyvän olon palveluita. Kylpylähotelleja löytyy Pärnusta useita. Suosittuja kylpyläpaketteja ovat lyhyehköt virkistyslomat ja hemmottelulomat sekä yli viikon mittaiset kylpylälomat.   

Pärnu sopii kaikille

Pärnussa lomaa voi viettää juuri niin kuin itse haluaa. Kaupunkilomaan kannattaa liittää mukavia retkiä, jotka tutustuttavat paremmin Pärnun historiaan ja nähtävyyksiin. Kylpylähoitojen lisääminen onnistuu hyvin myös vasta paikanpäällä. Kesäisin Pärnun hiekkarannat ovat lapsiperheiden ja auringonpalvojien ehdoton suosikkipaikka. Jos et vielä ole vieraillut Pärnussa, niin sinne kannattaa lähteä heti seuraavalla lomamatkalla.


 

Pietari 01.10.2012 08:29 X

>> Pietari - Pohjolan Venetsia
>> Pietariin viisumivapaasti ja helposti
>> Haluatko lähteä Pietariin isommalla ryhmällä?

Pietari - Pohjolan Venetsia

Pietari on vilkas ja elämää sykkivä metropoli. Noin 5 miljoonan asukkaan Pietaria pidetään Venäjän kulttuurin keskuksena, sillä kaupungista löytyy ainutlaatuisia arkitehtuurisia nähtävyyksiä, kirkkoja ja museoita. Näistä merkittävimpänä voidaan mainita maailmankuulu taidemuseo, Eremitaasi. Pietarin lukuisat historialliset nähtävyydet ja hivenen Venetsiaa muistuttavat piirteet ihastuttavat matkailijoita ja tarjoavat vierailijoille uutta nähtävää yhä uudelleen ja uudelleen.

Pietariin viisumivapaasti ja helposti

Nyt voit matkustaa Pietariin viisumivapaasti. Uudet viisumivapaat risteily- ja laiva-hotellipaketit vievät helposti ja vaivattomasti keskelle Pietarin upeita nähtävyyksiä. Päivä Pietarissa risteilymatkalla majoitutaan laivalla mennen tullen. Laiva-hotellipaketissa majoitutaan laivayöpymisten lisäksi tasokkaassa keskustahotellissa. Matka alkaa Helsingistä St. Peters Line varustamon laivalla. Tilausajobussimme kulkee mukana Pietariin asti ja perillä on mahdollisuus osallistua kaupunkikiertoajelulle. Matkaan voi myös yhdistää liityntäkuljetukset omalta kotipaikkakunnalta satamaan.

Haluatko lähteä Pietariin isommalla ryhmällä?

Onko mielessä tutustumismatka Pietariin isommalla porukalla? Vai onko työpaikallasi suunnitelmia virkistysmatkasta ulkomaille? Suosittelemme ryhmällenne lämpimästi risteily- ja laiva-hotellipakettejamme Pietariin. Räätälöimme myös tarvittaessa matkan sopimaan juuri teidän tarpeitanne vastaavaksi. Kokeneet ryhmävirkailijamme palvelevat Sinua ammattitaidolla kaikissa ryhmämatkoihin liittyvissä asioissa. Jätä tarjouspyyntö tai ota yhteyttä suoraan ryhmämyyntiimme. 

Tukholma 28.09.2012 06:54 X

>> Tukholma on suomalaisten kestosuosikki
>> Tukholma tarjoa monipuolisen kaupunkiloman
>> Tukholmaan matkaustat edullisilla laivamatkoilla tai lento-laivapaketeilla 

 

Tukholma on suomalaisten kestosuosikki

Tukholma on suomalaislle tuttu ja perinteinen lomakohde jo vuosikymmenten takaa. Kaupungin 14 saarta yhdistyvät kaikkiaan 56 sillalla toisiinsa ja muodostavat yhden maailman kauneimmista pääkaupungeista. Tukholman monipuolisuus ja ihanteellinen sijainti hyvien laivayhteyksien päässä on luonut vankan pohjan vilkaalle ympärivuotiselle matkustukselle. Erilaiset risteilylomat Tukholmaan ovatkin suomalaisille ehkä se juuri se kaikkein tutuin tapa lähteä lyhytloman viettoon. 


Tukholma tarjoaa monipuolisen kaupunkiloman

Tukholma houkuttelee matkailijaa runsaalla kulttuuritarjonnalla, erilaisilla tapahtumilla ja ajanviettotavoilla. Useimmat kohteet ovat sopivasti kävelymatkan päässä. Erilaiset kiertoajelut ja vesibussikuljetukset valottavat myös matkailijalle Tukholman mielenkiintoista historiaa. Ainutlaatuinen ja hyvin säilynyt Vanha kaupunki sijaitsee aivan kaupungin sydämessä sopivan kävelyetäisyyden päässä muusta keskustasta. Huippusuositu Djurgårdenin vehreä saari on matkailijoiden keskuudesssa yksi Tukholman suosituimpia nähtävyyksiä. Siellä löytyy nähtävää ja koettavaa kaikenikäisille, mistä esimerkkeinä maailmankuulu kuninkaallinen Wasa museo, maailman vanhin ulkomuseo Skansen sekä Astrid Lindgrenin satumaailma Junibacken. Huvittelunhaluiset suuntaavat tietysti Grönalundin Tivoliin nauttimaan huvipuiston riemuista.

Tukhomaan matkustat edullisilla laivamatkoilla tai laiva-lentopaketeilla

Tukholmaan on helppo matkustaa Viking Linen ja Silja Linen risteilylaivoilla. Alukset liikennöivät päivittäin sekä Turusta että Helsingistä. Risteilyvaihtoehtoja on useita aina lyhyistä mini- ja päivä Tukholmassa risteilyistä pidempiin omatoimisiin kaupunkilomiin. Uudet laiva-lento-paketit puolestaan yhdistävät samaan matkaan risteilymatkan mukavuuden ja lentomatkan nopeuden.

Tallink Silja 01.10.2012 08:19 X

>>Tallink Siljan risteilyllä heittäydytään irti arjesta
>>Tallink Silja vie Valkoisilla Laivoilla Tukholmaan ja Tallinkin laivoilla Tallinnaan
>>Lomaelämyksiä Tallink Siljan monipuolisilla risteilyillä 

Tallink Siljan risteilyllä heittäydytään irti arjesta

Tallink Siljan risteilylomat ovat lyhytlomia parhaimmillaan! Laivoilta löydät kaiken mitä rentouttavaan lomaan tarvitset, kuten herkullisia makunautintoja erilaisissa ravintoloissa, elämyksiä huippuviihteen parissa, erilaisia ohjelmatuokioita niin lapsille kuin aikuisille, rentoutusta ja hyvää oloa keholle ja mielelle sekä tietenkin edullisia ostoksia. Ja kaiken tämän koet silmiähivelevillä merimaisemilla höystettynä. Heittäydy irti arjesta ja koe unohtumaton risteilyloma Tallink Siljan upeilla laivoilla.

Tallink Siljalla matkustat viihtyisästi Tukholmaan ja Tallinnaan

Kun mielesi tekee risteillä Tukholmaan, astu Silja Linen Valkoisille Laivoille. Helsingin linjan laivoilla ainutlaatuiset kävelykadut ovat laivojen sykkivä sydän. Kävelykatujen varrelta löydät elämyksiä kaikille asiteille. Päivä Tukholmassa risteilyllä koet kaksi erilaista iltaa tyylikkäällä laivalla ja vietät ikimuistoisen päivän Tukholmassa.

Tallinkin superviihtyisällä laivalla matkustat Tallinnaan yön yli vauhdikkaasta hauskanpidosta nauttien! Viihderisteilyillä irtiotto arjesta on helppoa ja viikonloppuisin vauhdikkaan musiikin ystävät pysyvät DJ:n ja bilebändien vauhdissa aina aamuun asti.


Lomaelämyksiä Tallink Siljan monipuolisilla risteilyillä 

Tallink Silja risteilyt
Risteily: Laiva: Matkan kesto:
Päivä Tukholmassa risteilyt Helsingistä Silja Serenade / Silja Symphony 3 pv
Päivä Tukholmassa risteilyt Turusta Baltic Princess ja Silja Galaxy 3 pv
Miniristeily Turusta Tukholmaan Baltic Princess 2 pv
Viihderisteilyt Tallinnaan Baltic Queen 2 pv

Cinderellan 20 h risteilyt 23.08.2013 08:11 X

Itämeren iloisin jouluyllätys on tässä! Suosikkilaiva Cinderella "Cinttu" saapuu vierailulle Helsinki-Tallinna reitille 14.-28.12.2013. Lähde mukaan nauttimaan Tuhkimon tähtivierailusta ja juhlistamaan joulunodotusta!  

Cinderellan 20h viihderisteilyt

Tähtitaivaan kirkkaimpia artisteja, viihteen ilotulitusta ja huippukokki Leif Mannerströmin suunnittelemat joulupöydän herkut - voiko jouluristeilyltä enempää toivoa! Varmista paikkasi heti ja varaa Cinderella risteily jo tänään.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Saaristoristeily 16.05.2013 10:53 X

Nauti saariston upeista maisemista Silja Linen Saaristoristeilyllä. Aamulähtö Turusta Galaxylla ja laivanvaihto Maarianhaminassa. Paluu Baltic Princessillä Turkuun.

 

Piknik-päiväristeily 16.05.2013 10:53 X

Vietä meripäivä saariston upeissa maisemissa Viking Linen Piknik-päiväristeilyllä. Aamulähtö Turusta Amorellalla ja laivanvaihto Maarianhaminassa. Paluu Viking Gracella Turkuun.

 

Toimistomme 07.05.2013 10:19 X

Helsinki
Katajanokanlaituri 8, 00160
Puhelinmyyntipalvelu 
helsinki@matkapojat.fi

Jyväskylä
Kauppakatu 18, 40100
ma-pe 09:00-17:00 
jyvaskyla@matkapojat.fi

Kotka
Keskuskatu 10 Kauppakeskus Pasaati 2.krs, 48100
ma-to 09:30–17:00, pe 09:30–16:00 
kotka@matkapojat.fi

Kouvola
Keskikatu 8, 45100 ma-pe 09:00-17:00 
kouvola@matkapojat.fi

Lahti
Vapaudenkatu 18, 15110 ma-pe 09:00-17:00
lahti@matkapojat.fi

Lappeenranta 
Koulukatu 9, 53100
ma-pe 09:00-16:00 
lappeenranta@matkapojat.fi

Mikkeli
Maaherrankatu 26, 50100 
ma-pe 09:00-17:00
mikkeli@matkapojat.fi

Pori
Eteläkauppatori 2, 28100
ma-pe 09:00-17:00
pori@matkapojat.fi

Rauma
Nortamonkatu 18, 26100 
ma-pe 09:00-16:00 
rauma@matkapojat.fi

Sastamala
Puistokatu 6, 38200
ma-to 09:00-17:00, pe 09.00-15.00 
sastamala@matkapojat.fi

Savonlinna
Kirkkokatu 5, 57100
ma-pe 09:00-17:00 
savonlinna@matkapojat.fi

Seinäjoki
Kalevankatu 14, 60100
ma-pe 09:00-17:00 
seinajoki@matkapojat.fi

Tampere
Tuomiokirkonkatu 19, 33100 
ma-to 09:00-17:00 / pe 09:00-15:00 
tampere@matkapojat.fi

Turku
Kristiinankatu 10, 20100 
ma-pe 09:00-17:00 
turku@matkapojat.fi

Vaasa 
Kauppapuistikko 18, 65100 
ma-pe 10:00-17:00 
vaasa@matkapojat.fi

Radisson Blu Tallinn **** 27.04.2013 06:13 X

Radisson Blu tarjoaa parasta perhelomaa Tallinnassa.

Radisson Blu Tallinn

Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla niin liike- ja ostosmatkailijoita kuin Tallinnan viihdetarjontaan tutustuvia ajatellen. Maalauksellisen vanhankaupungin mukulakivikadut, keskiaikaiset rakennukset ja vartiotornit sijaitsevat aivan hotellin läheisyydessä.

Radisson Blu Tallinn huoneet

Matkapoikien perhepaketissa majoitut kahteen erilliseen 30 m2 kokoiseen, tilavaan huoneeseen, joita yhdistää väliovi. Matkapaketissamme majoittuu 2 aikuista edullisesti ja max 4 alle 12-vuotiasta ilmaiseksi, sillä molempiin huoneisiin voi majoittaa kolme henkilöä. Todellinen löytö suuremmallekin perheelle! Radisson Blun runsas buffetaamiaista tarjoillaan klo 11 asti päivittäin. Lounge 24:n kattoterassilla voi ihastella vanhankaupungin ylle avautuvaa näkymää pikkupurtavaa ja houkuttelevia cocktaileja nauttien. Kaikissa huoneissa on maksuton laajakaista sekä langaton yhteys(WiFi).

Meriton Grand Conference & Spa **** 26.04.2013 07:28 X

Meriton Grand Conference & Spa hotelli on uusin kokous- ja kylpylähotelli Tallinnassa.

Kylpylähotelli Meriton Grand Conference & Spa Tallinna

Hotellin keskeisen sijainnin ja Vanhankaupungin läheisyyden ansiosta pääkaupungin nähtävyydet ja liikekeskukset ovat aivan käden ulottuvilla. Meriton Grand Conference & Spa hotellissa on laaja valikoima erityyppisiä huoneita, ravintoloita ja kuntoilu- ja rentoutumispalveluja saman katon alla.

Kylpylä (allasosasto ja saunat) on suljettuna 19.1. – 9.2.2014, vuosihuollon vuoksi.
Hoito-osasto palvelee ja on asiakkaiden käytössä normaalisti.

Meriton Grand Conference & Spa huoneet

Hotellissa on 465 viihtyisää ja toimivaa huonetta: 157 classic-huonetta, 280 standard-huonetta, 12 perhe- huonetta, 13 junior-sviittiä, kaksi saunallista sviittiä sekä Grand-sviitti, jossa on sauna ja poreallas. Kaikissa huoneissa on minibaari, puhelin, säilytyslokero, ilmastointi, televisio, teen- ja kahvinkeittomahdollisuus, hiustenkuivain, kylpytakit ja tossut ja WiFi-yhteys. Huoneen hintaan sisältyvät rajoittamaton kylpylän ja kuntosalin käyttö sekä buffet-aamiainen.

Standard-luokan 2 h huone

Classic-lk 3-4 hengen huone

Sokos Hotel Viru **** 25.04.2013 09:30 X

Mikäli et ole käynyt legendaarisessa Viru –hotellissa, et ole nähnyt koko Tallinnaa

Viru sijaitsee Tallinnan sydämessä parhaalla paikalla

Viru sijaitsee keskellä Tallinnan sykettä: hotellista pääsee suoraan Viru -kauppakeskukseen ja kaupungin huvi- ja taidekeskukset ovat kivenheiton päässä. Sokos Hotel Virussa on laaja valikoima erityyppisiä huoneita, ravintoloita ja viihde- ja rentoutumispalveluja saman katon alla.

Sokos Hotel Viru huoneet

Kodikkaat Standard huoneet on sisustettu trendikkään yksinkertaiseen pohjoismaiseen tyyliin. Kaikissa huoneissa on 32 tuuman taulutelevisio ja ilmainen WiFi-yhteys. Tilavat Superior huoneet tarjoavat liikematkustajille enemmän mukavuuksia ja tilavat työskentelytilat. Kun haluat todella hemmotella itseäsi, omalla saunalla ja mahtavalla näköalalla varustetut yläkerroksissa sijaitsevat Suite huoneistot ja Junior Suite huoneet tekevät matkastasi unohtumattoman. Lapsiperheille suosittelemme Onni Oravan huoneita, joissa on hauska kerrossänky ja monenlaista hupia lapsille.

Standard Twin -huone

Superior Twin -huone

Koko perheen iloinen kesälomasafari Kolmårdeniin 19.04.2013 09:53 X

Pohjoismaiden suurin eläinpuisto Kolmården sijaitsee Tukholmasta n. 1,5h ajomatkan päässä. Se on oivallinen kohde niin lapsille kuin aikuisillekin. Loma alkaa Viking -laivalla joko Helsingistä tai Turusta.

Kolmårdenissa olet aivan kuin oikealla safarilla!

Koe eksoottiset eläimet ihan läheltä, nähtävää useaksi päiväksi, Seikkaile maailman vahvimman nallen kanssa, safaritunnelmaa ja seikkailun taikaa, suuria tunteita ja suuria elämyksiä. Meren eläimet kohtaat merieläinmaailmassa, jossa näet upeita delfiiniesityksiä, leppoisia hylkeitä paistattelemassa päivää tai viekkaan hain uiskentelemassa altaassaan. Tiikerimaailma on paikka, jossa kohtaat uljaat kissaeläimet aivan viidakon sykkeessä.

Lapsille on Kolmårdenissa eläinten lisäksi paljon muutakin tekemistä: Maailman vahvimman nallen, Bamsen seikkailupuisto, Ruotsin pisin liukumäki sekä suuri leikkipaikka, jossa lapset voivat peuhata yllin kyllin. Useat ravintolat alueella takaavat, että energiaa riittää koko päivän ajan.

Hotellimatkat Vihulan kartanoon 13.03.2013 20:35 X

Vihulan kartano

Kartano on täydellinen pakopaikka kiireisestä kaupunkielämästä, herkuttelua ja rentoutumista keskellä kuvauksellista Lahemaan kansallispuistoa, Mustoja-joen varrella ja vain 4km:n päässä Itämeren rannoista.

Ikäsäännöt 20.02.2013 13:09 X

Matkapojat Oy:n matkoilla on yleisesti 18 vuoden ikäraja.
Risteilymatkoissa noudatamme laivayhtiöiden omia ikäsääntöjä, jolloin ikäraja voi olla myös 21 vuotta.

Matkakohtaiset ikäsäännöt kerrotaan kunkin matkan tiedoissa nk. matkakortissa. Matkan varaaja/matkustaja on vastuussa siitä, että tarvittava matkustuslupa on kunnossa. Mikäli lupa puuttuu tai matkustajalla ei ole riittävästi ikää, Matkapojat Oy ei vastaa siitä matkustajalle aiheutuvista lisäkuluista eikä suorita matkavarauksesta rahanpalautusta.

Matkapojat Oy:n matkoilla:
Mikäli alle 18 v. matkustaa ilman omaa huoltajaa, tarvitaan huoltajan allekirjoittama kirjallinen suostumus.  Lomakepohjan voit tulostaa tästä.

Laivayhtiöiden ikäsäännöt:

Viking Linen ikäsäännöt

Tallink Siljan ikäsäännöt

Nordic Ferry Center / St. Peter Line

Vaasanlaivat

Eckerö Line

Kööpenhamina, 4pv 22.02.2013 08:05 X

Lennä joulumarkkinoiden tunnelmaan Kööpenhaminaan ja anna juhlamielen viedä mukanaan!

Kööpenhaminan joulutorit

Historiallisen Kööpenhaminan suosituimmat joulumarkkinat ovat Tivolissa. Kauniit puutarhat muunnetaan upeasti valaistuksi joulumaaksi, jossa on perinteisiä kojuja, joissa myydään käsitöitä ja herkkuja. Alueella myös peikkokaupunki ja paljon jännittäviä huvipuistolaitteita. Värikkäät Nyhavn-kanaalin joulumarkkinat Kööpenhaminan sydämessä on ehdottomasti koettava. Markkinoiden pienissä kojuissa myydään kaikenlaista tekstiileistä kynttilöihin ja mausteista makkaraan.

Matkailuilta Turku 19.02.2013 10:42 X

Tervetuloa Matkapojat Oy:n yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa järjestämään Matkailuiltaan

tiistaina 6.10.2015 klo 17:30-20:00
Radisson Blu Marina Palace, Linnankatu 32, TurkuMatkapojat on Suomen johtava lähialueen matkojen matkanjärjestäjä.
Tule kuulemaan tietoa Matkapoikien, Wasa – kylpylän (Pärnu), Tallink Siljan, Turku Touringin sekä
Sokos – hotellien kuulumisia. Illan aikana tarjoamme osallistujille myös kevyen iltapalan.

Kutsu on kahdelle. Paikkoja rajoitetusti.
Ilmoittaudu pikaisesti, viimeistään 1.10.2015 alla olevan varaamon kautta tai soittamalla numeroon 010 2323 105. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä myös edustamasi tahon ja mahdollisen erikoisruokavaliosi.

Sydämellisesti tervetuloa!

Ryhmäasiakastilaisuus Hämeenlinnassa 19.02.2013 10:42 X

Tervetuloa ryhmäasiakastilaisuuteen

tiistaina 22.9.2015 klo 17:00-20:00
Sokos Hotel Vaakunaan, Hämeenlinnaan

Matkapojat Oy on Suomen johtava ryhmämatkojen järjestäjä

Tule kuulemaan Matkapoikien hyvistä ryhmätarjouksista sekä yhteistyökumppaniemme palveluista ja uusista tuulista hotelleissa ja laivoilla. Illan aikana tarjotaan iltapala viineineen, joten ole hyvä ja kerro ilmoittautumisen yhteydessä myös mahdollinen erikoisruokavaliosi.

Kutsu on kahdelle henkilölle. Osallistujamäärä rajallinen.

Ilmoittaudu tilaisuuteen verkkopalvelumme kautta  tai puhelimella 010 2323 105 viimeistään 15.9.2015.

Sydämellisesti tervetuloa!

Matkailuilta Tampereella 19.02.2013 10:42 X

Tervetuloa Matkapojat Oy:n yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa järjestämään
Matkailuiltaan

keskiviikkona 7.10.2015 klo 17:30-20:00
Lapland Hotels Tampere, Yliopistonkatu 44Matkapojat on Suomen johtava lähialueen matkojen matkanjärjestäjä.
Tule kuulemaan tietoa Matkapoikien, Wasa – kylpylän (Pärnu), Tallink Siljan, Lapland – hotellien kuulumisia.
Illan aikana tarjoamme osallistujille myös kevyen iltapalan.

Kutsu on kahdelle. Paikkoja rajoitetusti.
Ilmoittaudu pikaisesti, viimeistään 1.10.2015 alla olevan varaamon kautta tai soittamalla numeroon 010 2323 105. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä myös edustamasi tahon ja mahdollisen erikoisruokavaliosi.

Sydämellisesti tervetuloa!

Kuvausmatka Vironmaan sydämeen 29.01.2013 08:00 X

Tervetuloa mukaan syksyn kuvausmatkalle Vironmaan sydämeen 1.-4.10.2015!

Syksyisessä ilmassa on raikkautta ja värikkyyttä. Keski-Virossa meitä odottaa ainutlaatuinen luontoseikkailu. Kuvaamme Toosikannun villieläinpuistossa saksanhirviä ja villisikoja. Yövymme kaikki kolme yötä Toosikannussa aivan uusissa majoitustiloissa.

Eläinpuiston tarjoamien kuvaustilanteiden lisäksi käymme entiseen tapaan luonnon tarjoamilla hienoilla paikoilla kuvausretkillä. Liikumme maalauksellisissa maisemissa soilla ja metsäluonnossa.

 

MATKAN VARAAMINEN INTERNETISSÄ ON PÄÄTTYNYT.

Italian GP 4.-7.9.2015 11.01.2013 07:21 X

Italian GP, Monzan klassikkoradalla ajetaan syyskuussa. Ferrari -fanit täyttävät katsomot, lähde sinäkin kannustamaan Kimi Räikkönen ja Ferrari voittoon!

F1 Italian GP 4.-7.9.2015

Italian GP ajetaan Milanon lähellä sijaitsevalla Monzan radalla. "La Pista Magica", taianomainen rata, on kisanäyttämön nopein ajettava ja se ajetaankin suurimmaksi osaksi kaasu pohjassa.
Monzan katsomot hohtavat Ferrarin punaista. Ferrari onkin ottanut monta voittoa kotikatsomonsa edessä. Suomalaisvoittoa ei tällä legendaarisella radalla ole vielä nähty, mutta katsotaan tekisivätkö Kimi Räikkönen ja Ferrari sen vuonna 2015.

Milano

Formula 1, muoti ja La Scalan ooppera, kaikki sulassa sovussa tässä miljoonakaupungissa. Milano on moderni kaupan, teollisuuden ja muodin keskus. Kaupungin ydinkeskusta on pieni ja tärkeimmät nähtävyydet lähellä toisiaan.

Ryhmämatkaehdotelmia - teemamatkat 16.01.2013 06:03 X

Paketoimme ryhmällesi Teemamatkat myös omien toiveidenne pohjalta; ota yhteyttä ryhmämyyntiimme puh 010 2323 440 tai sähköpostilla ryhmat@matkapojat.fi

Lisää hyvän olon matkoja löydät klikkaamalla tästä.

Teemamatkat
Teemamatkat kooste 2015 Lue Tarjouspyyntö
Neuvostoajan Tallinna 2015 Lue Tarjouspyyntö
Elämäniloa Aalloilla-risteily Turusta Baltic Princess su 29.11. Lue Tarjouspyyntö
Tanssit Tallinnassa laiva-hotellimatka Baltic Queen 3 pv syksy 2015 Lue Tarjouspyyntö
Tanssit Tallinnassa -KochiAidad Viking Xprs päivävuorolla syksy 2015 Lue Tarjouspyyntö
Tanssit Tallinnassa -KochiAidad- laiva-hotellimatka Viking XPRS 3 pv Lue Tarjouspyyntö
Tanssiristeily Viking Gracella 4.10.2015 Lue Tarjouspyyntö
Amsterdam ja tulppaanien Hollanti 2016 Lue Tarjouspyyntö
Teatteri- ja konserttimatkat Tampereelle, syksy 2015 Lue Tarjouspyyntö
Puutarhamarkkinat Türissa 2016, hotellimatka Lue Tarjouspyyntö
Puutarhamarkkinat Türissa 2016, risteilymatka Lue Tarjouspyyntö
Carmen ooppera Tartossa 15.1.2016, matkalla mukana Seppo Hovi Lue Tarjouspyyntö
Liikuntamatkat
Pilatesmatka Gardalle 2016 Lue Tarjouspyyntö

Hotellimatka Vihulaan 14.01.2013 11:01 X

Tervetuloa viettämään hotelliloma hurmaavassa kartanomiljöössä!

Hotellimatka Vihulaan

Tällä kolmen päivän matkalla sekä mieli että keho saavat hemmottelua osakseen. Kartanohotellissa on myös saunat ja EcoSpa-osasto, johon hoidot on varattava etukäteen. Alueella on kauniit ulkoilumaastot ja paljon erilaisia aktiviteetteja. Aamiainen sisältyy matkan hintaan, Spa hoidot lisämaksusta.

Vihulan kartano

Kartano on täydellinen pakopaikka kiireisestä kaupunkielämästä, herkuttelua ja rentoutumista keskellä kuvauksellista Lahemaan kansallispuistoa, Mustoja-joen varrella ja vain 4km:n päässä Itämeren rannoista. Tämä salattu aarre on säilynyt 1500-luvulta saakka ja on ehdottomasti yksi Viron kauneimmista paikoista. Elegantti kartano koostuu kahdesta päärakennuksesta, 25 muusta historiallisesta rakennuksesta sekä lähes 50 hehtaarista upeaa maaseutua.

Lataa Vihulan hotellimatka -esite >>

Hotellimatkalle Uumajaan - Joulumarkkinat 04.01.2013 14:51 X

Yhden yön hotellimatkalla Uumajaan ehdit kokea monenlaista. Voit nauttia vilkkaan kaupungin kulttuuritarjonnasta tai shoppailla isoissa kauppakeskuksissa tai pikku putiikeissa. Kahden päivän matka jossa yöpyminen Scandic Plaza tai Profil Aveny hotellissa.

Bussi mukana Uumajassa!
Matkan hintaan sisältyy ostosretki Strömpilen-ostoskeskukseen ja Gammlian joulumarkkinoille (5.12.).

Gammlian joulumarkkinat 5-6.12.2015
Koe yksi Uumajan jouluperinteistä. Västerbottenin museon tunnelmallisilla joulumarkkinoilla tapaat ihmisiä, kuulet joululauluja ja voit nauttia glögiä ja leipäjuustoa saamelaisittain avotulen äärellä. Joulumarkkinoilta löydät paikallisia herkkuja joulupöytään ja käsitöitä pukinkonttiin.

Wasalinen perinteinen joulupöytä on katettu 19.11-20.12.
29 € /aikuinen (ennakkoon ostettuna). Suosittelemme ateriavarauksen tekemistä etukäteen varausvaiheessa (laivalla 32 €/aikuinen).

Uumajan joulumarkkinat 04.01.2013 14:51 X

Yhden yön hotellimatkalla Uumajaan ehdit kokea monenlaista. Voit nauttia vilkkaan kaupungin kulttuuritarjonnasta tai shoppailla isoissa kauppakeskuksissa tai pikku putiikeissa. Kahden päivän matka jossa yöpyminen Scandic Plaza tai Profil Aveny hotellissa.

Bussi mukana Uumajassa!
Matkan hintaan sisältyy ostosretki Strömpilen-ostoskeskukseen ja Gammlian joulumarkkinoille (5.12.).

Gammlian joulumarkkinat 5-6.12.2015
Koe yksi Uumajan jouluperinteistä. Västerbottenin museon tunnelmallisilla joulumarkkinoilla tapaat ihmisiä, kuulet joululauluja ja voit nauttia glögiä ja leipäjuustoa saamelaisittain avotulen äärellä. Joulumarkkinoilta löydät paikallisia herkkuja joulupöytään ja käsitöitä pukinkonttiin.

Wasalinen perinteinen joulupöytä on katettu 19.11-20.12.
29 € /aikuinen (ennakkoon ostettuna). Suosittelemme ateriavarauksen tekemistä etukäteen varausvaiheessa (laivalla 32 €/aikuinen).

Ostosmatka Uumajaan - Päiväristeily 07.01.2013 12:47 X

Neljä tuntia ostosaikaa Uumajassa ja bussi on mukana koko matkan ajan.
Ostoksia voit tehdä keskustassa ja Strömpilen-kauppakeskuksessa.

Laivalla tapahtuu:

18-19.9. Trubaduuri Wallo
3.10. Jazz- ja blues -risteily (mukana mm. Pepe Ahlqvist, Original Cotton Blues Band, Ginger Sisters, Mikko Saari Trio, Clark Jakobsson Quartet)
23-24.10. Jazzyhtye Bianca Morales
14.11. Partyristeily (paluumatkalla DeeJay Wulf)
5.12. Peter Bolman laivalla ja Uumajassa Gammlian perinteiset joulumarkkinat
12.12. Lucia-risteily

 

Lähde ostosmatkalle Uumajaan 04.01.2013 14:41 X

Nuorekas ja elämäniloinen Uumaja tarjoaa monenlaista tekemistä lyhyenkin loman aikana. Tämä Västerbottenin pääkaupunki on vireä yliopistokaupunki ja toimi vuoden 2014 Euroopan kulttuuripääkaupunkina.

Lähde lyhytlomalle Uumajaan 04.01.2013 14:41 X

Nuorekas ja elämäniloinen Uumaja tarjoaa monenlaista tekemistä lyhyenkin loman aikana. Tämä Västerbottenin pääkaupunki on vireä yliopistokaupunki ja toimi vuoden 2014 Euroopan kulttuuripääkaupunkina.

Kristina från Duvemåla -musikalen i Stockholm 26.11.2012 14:11 X

Den älskade musikalen Kristina från Duvemåla är äntligen tillbaka!

Drömmen om Amerika växer sig allt starkare hos en liten skara människor från Ljuders socken i Småland. Det nya landet erbjuder mark åt alla för den som vågar sig ut på den långa, farliga resan. Ett fåtal modiga män och kvinnor ger sig ut på den riskfyllda resan över Atlanten. Bland dessa modiga människor möter vi Kristina, Oskar, Robert och Ulrika.

Musikalen Kristina från Duvemåla är skriven av Benny Andersson, Björn Ulvaeus, Lars Rudolffson och bygger på Vilhelm Mobergs roman, Utvandrarna.

Resans längd: 4 dagar (to-sö)

Avresa: torsdag 15.10., 3.12.2015

Kylpylälomat Rakvereen 21.11.2012 09:24 X

Rakvere on houkutteleva, nopeasti kehittyvä ja omaleimainen kaupunki. Rakvere sopii mainiosti monipuoliseen lomailuun; voit rentoutua kylpylässä, nauttia keskiaikaisesta kävelyretkestä ja kuunnella samana päivänä hyvää jazzia
teatterin kahvilassa.

Golfmatka Turkin Belekiin 28.11.2012 09:06 X

Tervetuloa mukaan golfmatkalle Turkkiin. Belekissä lomaillaan ja pelataan kansainvälisessä, modernissa ja tasokkaassa ympäristössä. Belek on monen kokeneen golfaajan rankinglistan kärkipaikalla. Vehreällä alueella on useita täysimittaisia kenttiä lähes vieri vieressä. Ne ovat maisemiltaan puistomaisen vehreitä, pelillisesti antoisia ja vaihtelevia.

Golfmatkalla majoitutaan tasokkaasti

Majoittuminen upeassa, huhtikuussa 2015 valmistuvassa Sueno de Luxe Belek all inclusive luksus hotellissa jossa on monipuoliset kansainväliset palvelut. Matkanjohtajana toimii monelle tuttu maailmanmatkaaja, golfaaja ja usean golfryhmän kanssa Belekissä vieraillut Antero Paalanen.

Tervetuloa mukaan mukaville golfmatkoille!

Lähtö on tällä hetkellä loppuunmyyty.
Lisätiedot ja paikkatiedustelut numerosta 010 2323 861/Taina Kalliola.

Viking Grace danskryssningar 21.11.2012 11:17 X

Kom och njut av mat och nöjen på Viking Lines flaggskepp Viking Grace.

Höstens svenska danskryssningar med Viking Grace

Sju spännande restauranger och barer erbjuder varierande utbud av mat, dryck och smårätter. Sköna behandlingar erbjuds i Spa & Wellness och självklart finns massor av nöjen och shopping ombord!

Stjärnartister från Sverige och svenskfinland ombord:
11.11. Högtryck och Titanix

Israel 5776 -risteily 4.12.2015 16.11.2012 14:37 X

Pekka Sartola ja A-risteilyt järjestää Israel 5776 -risteilyn 4.-5.12.2015 Turusta Tukholmaan. Risteilyaluksena toimii Baltic Princess.

Miten Israel selviää riemuvuodesta 5776?

Tule kuulemaan ajankohtaista profeetallista sanomaa.
Miten Israel selviää meneillään olevasta riemuvuodesta, mitkä uhkakuvat sillä ovat edessään ja mitkä maailman mahdit vastassaan.

Mukana maamme eturivin Israel-asiantuntijoita mm. Leo Meller ja Pekka Sartola sekä rovasti Juhani Peltonen ja laulaja-evankelista Hannu Grönroos säestäjineen. Luentoja, opetusta, musiikkia, laulua, rukousta. Tarkempi ohjelma risteilyesitteessä, joka jaetaan terminaalissa matkalippujen mukana.
Tule mukaan unohtumattomalle risteilylle, tule nauttimaan, oppimaan ja virkistymään.Valitse Muuta hakua! -kohdassa lähtöpaikka ja lähtijämäärä! 

Itäisen Välimeren risteily Triestestä 9pv 24.10.2012 09:40 X

Suomessa valmistetun Costa Mediterranean risteilyllä tutustut upeisiin vierailukohteisiin Italiassa, Kreikassa ja Kroatiassa. Laivalla nautit loistoristeilijän monipuolisista ja korkeatasoisista palveluista. Samalla matkalla ehdit tutustumaan myös Slovenian pääkaupunkiin Ljubljanaan.

Costa Mediterranea

Suomessa rakennettu alus on sisustukseltaan tyylikäs ja koristeellinen. Pienet yksityiskohdat, kuten taideteokset, säväyttävät kokonaisuutta entisestään ja luovat ylellisyyden tuntua. Mediterranean neljä ravintolaa tarjoavat upeaa gourmet ruokaa päivittäin ja ystävällinen henkilökunta tekee kaikkensa toteuttaakseen vieraidensa toivomukset. Alukselta löytyy myös hyvinvointikeskus Ischia Spa, joka on kaunis ja rauhallinen paikka, jossa mieli lepää. Rentoutumisen ja hemmottelun vastapainoksi voit nauttia liikunnan ilosta hyvinvarustellulla kuntosalilla, urheilukentällä tai ulkoilmajuoksuradalla. Illat sujuvat mukavasti risteilijän discossa, kasinolla tai päivittäin vaihtuvassa showssa. Costa Mediterranealla koet hyvinvointi-, kaupunki- ja aktiiviloman, kaikki samalla kertaa!

Tällä risteilyillä mukana suomalainen matkanjohtaja!

Varatessasi risteilyä yhdelle hengelle tai halutessasi lapsen/aikuisen lisävuoteeseen, otathan yhteyttä  myyntiin p. 010 2323 200.

Risteilyreitti 22.4.2016 lähdöllä:
Trieste - Split - Montenegro - Katakolon/Olympia - Korfu - Dubrovnik - Venetsia - Trieste

Tallinna 19.09.2012 12:01 X

>> Tallinna on edullisten risteilylomien ykköskohde
>> Tallinnan nähtävyyksiin tutustut parhaiten kaupunkilomalla
>> Tallinnaan järjestetään monipuolisia teemalomia
>> Tallinnassa nautit myös kylpyläperinteistä
>> Tallinna on herkuttelijan unelmakohde

Tallinna on edullisten risteilylomien ykköskohde

Tallinna on suomalaisten risteilysuosikki jo usean vuoden takaa. Edulliset risteilymatkat Helsingistä Tallinnaan vievät jo muutamassa tunnissa perille Viron pääkaupunkiin. Tallinnaan liikennöi päivittäin useita laivavuoroja, mitkä mahdollistavat laajan valikoiman eri kestoisia risteilylomia. Suosituimpia Tallinnan risteilyjä ovat lyhyet päivä- ja ostosristeilyt sekä yön yli kestävät viihderisteilyt.

Tallinnan nähtävyyksiin tutustut parhaiten kaupunkilomalla

Kaupunkiloma Tallinnaan on elämys, jonka aikana ehtii tutustua moniin nähtävyyksiin. Tallinnan kuuluisa Vanha kaupunki sekä sen idylliset pikkukujat tuovat esille parhaiten Tallinnan keskiaikaisen hansakaupungin historiallisen tunnelman. Tämän päivän Tallinna on vilkas nykyaikainen kaupunki ja sen keskustan suuret ostoskeskukset ovat trenditietoisten ihmisten suosittuja ostos- ja kohtaamispaikkoja. Tallinnassa urbaani Eurooppa ja menneen ajan neuvostoekstotiikka kohtaavat mielenkiintoisella tavalla.

Tallinnaan järjestetään monipuolisia teemalomia

Tallinna on suosittu kultturikaupunki ympäri vuoden ja se on vakiinnuttanut asemansa sekä Baltian maiden isona tapahtumakeskuksena että Pohjoismaiden vireänä kulttuurinaapurina. Tallinnan vakuuttava kulttuuritarjonta kattaa tasokkaita teatteri-, ooppera-, baletti- ja musikaaliesityksiä sekä maailmanluokan mega-artistien konsertteja. Matkapoikien teemalomapaketit tarjoavat matkailijalle vaivattoman tavan lähteä Tallinnan parhaiden kulttuuritapahtumien äärelle. Teemapaketit sisältävät kaiken olennaisen aina laivaylityksistä sekä majoituksesta pääsylippuihin asti.


Tallinnassa nautit myös kylpyläperinteistä

Kun mieli ja keho kaipaa virkistystä, kannattaa suunnata kylpylälomalle Tallinnaan. Tallinnan nykyaikaiset kylpylät ovat moderneja hyvinvointikeskuksia, joissa nautitaan niin perinteikkäistä kylpylähoidoista kuin uusimmista uutuushoidoistakin. Monissa Tallinnan keskustahotelleissa on tasokkaat SPA-osastot upeine allas- ja saunaosastoineen. Matkapoikien ympäri vuotisesta kylpylälomatarjonnasta löytyy laaja valikoima Tallinnaan suuntautuvia kylpylä-, virkistys-, hemmottelu- sekä MiniSPA-lomia. 

Tallinna on herkuttelijan unelmakohde

Hyvä ruoka on Tallinnan ylpeys. Lukuisat paikalliset ja kansainväliset ravintolat tarjoavat herkullista ja puhdasta ruokaa moneen makuun. Aitoa baltialaista menúta tarjoillaan monissa Vanhan kaupungin perinteikkäissä ravintoloissa ja annokset ovat kaikki kokeilemisen arvoisia.

 

MeriRock Vol.6 -risteily Viking XPRS 07.09.2012 06:25 X

Järjestyksessään kuudes MeriRock-risteily tuo tälläkin kertaa toinen toistaan kovempia kotimaisia rock- ja metalliyhtyeitä merelle.

Esiintymässä siis Fear of Domination, Black Light Discipline, Limelight Showdown, Ember Falls ja V For Violence, sekä pubin puolella akustisesti Matthau Mikojan, Vince Bomcamper sekä Sammy&Illu duo.

MAIN STAGE:

* FEAR OF DOMINATION

* BLACK LIGHT DISCIPLINE

* LIMELIGHT SHOWDOWN

* EMBER FALLS

* V FOR VIOLENCE
 

PUB STAGE (ACOUSTIC):

* MATTHAU MIKOJAN (ex-Bloodpit)

* VINCE BONCAMPER (White Flame)

* SAMMY & ILLU (Private Line)

Tsekkaa lisätietoja alla olevista linkeistä ja virallisesta Facebook-tapahtumasta: https://www.facebook.com/events/466707603501531/

Tallinnan perhepaketit 06.09.2012 07:43 X

Lapsiperheiden iloksi Tallinnasta löytyy paljon nähtävää, koettavaa ja sopivia majoituspaketteja. Tutustu vaihtoehtoihin ja varaa koko perheen iloinen lomamatka.

Perhepaketti Hotelli Viru ****

Original Sokos Hotel Viru on keskeisen sijaintinsa ja tasokkuutensa ansiosta loistava valinta perheille. Perhehuone majoittaa 3-4 henkeä, lapsille kerrossänky ja pinnasängyn käyttömahdollisuus. Myös 5. ja 6. henkilö huoneeseen mahdollisia, lisämaksusta. Laivamatkat sisältyvät hintoihimme.

Virun kerrosvuoteellisessa perhehuoneessa majoittuville matkan hintaan sisältyvät jokaista hotelliyötä kohden kahdelle aikuiselle ja max. kahdelle 0-11 v. lapselle (v. 2015) liput johonkin seuraavista:

 • Lennusadamaan (koko alueelle, poislukien vaihtuva näyttely) sekä taksi yhteen suuntaan 4:lle. www.lennusadam.ee
 • Liput ja kuljetus (yhteen suuntaan taksilla 4:lle) Tallinnan eläintarhaan www.tallinnzoo.ee
 • Viron historialliseen museoon www.ajaloomuuseum.ee/fi
 • Tallinnan TV-torniin, www.teletorn.ee
 • Kalev Spa- kylpylään (2,5h)
 • KGB museoon www.viru.ee/fi/hotelli-viru-ja-kgb-museo/

Perhepaketti Park Inn by Radisson Central Tallinn Hotel ***

Hotelli Park Inn by Radisson Central Tallinn perhehuoneet ovat ns. Guest Room premium huoneita, joissa 2-4 henkiset perheet majoittuvat mukavasti ja edullisesti, ilman aktiviteetteja. Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla aivan Tallinnan keskustassa. Laivamatkat sisältyvät hintoihimme.

 

Resor på svenska 30.08.2012 06:38 X

Välkommen till våra svenska sidor. På denna sida hittar du våra svenskspråkiga resor.
I utbudet finns kryssningar, temaresor och rundresor.

 

Gör ändring i sökning! Välj avreseort samt antalat resenärer!

AVARUUS Triangeli-risteily 2015 / SAMO 31.08.2012 11:18 X

Tervetuloa AVARUUS Triangeli -risteilyn varaamoon!

5.-6.11.2015 risteillään taas Turun ja Tukholman välillä teemalla Avaruus! Laivana toimii jälleen tuttu ja turvallinen Baltic Princess.

Folioon kääriytyneinä matkanjärjestäjinä toimivat opiskelijakunnat SAMO, VAMOK, COPSA ja SAMMAKKO. Muut yhteistyökumppanit Seinäjoen opiskelijapalvelut Oy, Silja Line ja Matkapojat.

Triangeli 2015 risteilyn myynti alkaa 7.10.

Risteily varataan oman opiskelijakunnan varaamosta. Varaamo aukeaa tällä sivulla klo 09:00!

Tarkkailkaa oman opiskelijakuntanne tiedotusvälineitä ja olkaa nopeita, sillä nopeat syövät hitaat!


Muista ottaa jo etukäteen ylös kaverisi syntymäajat, sekä mitä aterioita kukin haluaa. Muista ottaa myös verkkopankkitunnuksesi, koska matka maksetaan varauksen yhteydessä!!

Huomio! Hinnat sisältävät 10,50 € aamiaislipukkeen, jonka arvo laivalla on 11,50. Kupongin voi käyttää laivan kaikkiin ruokaravintoloihin. Voit etukäteen vaihtaa aamiaislipukkeen Street Buffetiin joko meno- tai paluumatkalle hintaan 14,50 €.
Risteilyn ohjelma ja muu tärkeä tieto päivitetään triangeliristeily.fi -sivustolle.

Triangeliristeily on tarkoitettu vain opiskelijoille.
- Muilta kuin SAMO:n jäseniltä lisämaksu 27€/hlö.  Jäsenmaksu pitää olla maksettuna ennen matkan ostamista; tarkistamme lähtijöiden jäsenyyden
- Emme myy pelkkiä bussimatkoja
- Kaikkien matkustajien opiskelupaikka tarkistetaan

Varausohjeita: (tutustu step-by-step ohjeeseen tästä --> )
*aloita valitsemalla matkustajamäärä (max 9 henkilöä)
*bussiintulopaikka valitaan jokaiselle matkustajalle erikseen nimien syötön yhteydessä
*voit valita usemman hytin, mutta hyttiluokan on oltava sama
*mikäli saat virheilmoituksen varauksen tallennuksessa, odota rauhassa, Matkapojat Oy on varaajaan yhteydessä vielä saman päivän aikana.

Odotuslista avataan näille sivuille perjantaina 9.10.!

Linkki Seinäjoen opiskelijapalveluiden verkkokauppaan:

http://www.seinajoenopiskelijapalvelut.fi/tuotteet.html

Space Triangeli-cruise 2015 / SAMO in English 31.08.2012 11:18 X

Space Triangeli – cruise 5.-6.11.2015


This year students will sail with a space theme!

Furious mariners will sail on 5.-6.11.2015 between Turku and Stockholm defying the high seas. This year the shipp will be the BALTIC PRINCESS.

Student unions SAMO, VAMOK, COPSA and SAMMAKKO are organizing the trip wrapped in foil!
Other partners include Seinäjoen opiskelijapalvelut Oy, Silja Line and Matkapojat.

Triangeli 2015 -cruise sales will start 7.10.

Cruise will be booked from the students OWN student unions booking service. Check your local information channels, because as traditional if you snooze you lose, so be fast.

Booking service will open on this site at 9:00!

REMEMBER to ask in advance your cabin buddies' names, birthdates and what meals each person wants.

Cruise will be paid to your own student union, take the confirmation with you!

ATTENTION! The prices include 10,50€ meal voucher that has the value of 11,50€ on the ship and it is valid in every food restaurants of the ship.

Please see the booking instructions here -->

Link to Seinäjoen opiskelijapalvelut online shop:

http://www.seinajoenopiskelijapalvelut.fi/tuotteet.html

Space Triangeli-cruise 2015 / Vamok in English 31.08.2012 11:18 X

Space Triangeli – cruise 5.-6.11.2015


This year students will sail with a space theme!

Furious mariners will sail on 5.-6.11.2015 between Turku and Stockholm defying the high seas. This year the shipp will be the BALTIC PRINCESS.

Student unions SAMO, VAMOK, COPSA and SAMMAKKO are organizing the trip wrapped in foil!
Other partners include Seinäjoen opiskelijapalvelut Oy, Silja Line and Matkapojat.

Triangeli 2015 -cruise sales will start 7.10.

Cruise will be booked from the students OWN student unions booking service. Check your local information channels, because as traditional if you snooze you lose, so be fast.

Booking service will open on this site at 11:00!

REMEMBER to ask in advance your cabin buddies' names, birthdates and what meals each person wants.

Cruise will be paid to your own student union, take the confirmation with you!

ATTENTION! The prices include 10,50€ meal voucher that has the value of 11,50€ on the ship and it is valid in every food restaurants of the ship.

Please see the booking instructions here -->

Link to Seinäjoen opiskelijapalvelut online shop:

http://www.seinajoenopiskelijapalvelut.fi/tuotteet.html

Space Triangeli-cruise 2015 / SAMMAKKO in English 31.08.2012 11:18 X

Space Triangeli – cruise 5.-6.11.2015


This year students will sail with a space theme!

Furious mariners will sail on 5.-6.11.2015 between Turku and Stockholm defying the high seas. This year the shipp will be the BALTIC PRINCESS.

Student unions SAMO, VAMOK, COPSA and SAMMAKKO are organizing the trip wrapped in foil!
Other partners include Seinäjoen opiskelijapalvelut Oy, Silja Line and Matkapojat.

Triangeli 2015 -cruise sales will start 7.10.

Cruise will be booked from the students OWN student unions booking service. Check your local information channels, because as traditional if you snooze you lose, so be fast.

Booking service will open on this site at 13:00!

REMEMBER to ask in advance your cabin buddies' names, birthdates and what meals each person wants.

Remember also to get your online banking codes, because the cruise will be paid upon ordering.

ATTENTION! The prices include 10,50€ meal voucher that has the value of 11,50€ on the ship and it is valid in every food restaurants of the ship.

Please see the booking instructions here -->

Link to Senäjoen opiskelijapalvelut online shop:

http://www.seinajoenopiskelijapalvelut.fi/tuotteet.html

AVARUUS Triangeli -risteily 2015/ VAMOK 31.08.2012 11:18 X

Tervetuloa AVARUUS Triangeli -risteilyn varaamoon!

5.-6.11.2015 risteillään taas Turun ja Tukholman välillä teemalla Avaruus! Laivana toimii jälleen tuttu ja turvallinen Baltic Princess.

Folioon kääriytyneinä matkanjärjestäjinä toimivat opiskelijakunnat SAMO, VAMOK, COPSA ja SAMMAKKO. Muut yhteistyökumppanit Seinäjoen opiskelijapalvelut Oy, Silja Line ja Matkapojat.

Triangeli 2015 risteilyn myynti alkaa 7.10.!

Risteily varataan oman opiskelijakunnan varaamosta. Varaamo aukeaa tällä sivulla klo 11:00!

Tarkkailkaa oman opiskelijakuntanne tiedotusvälineitä ja olkaa nopeita, sillä nopeat syövät hitaat!


Muista ottaa jo etukäteen ylös kaverisi syntymäajat, sekä mitä aterioita kukin haluaa. Muista ottaa myös verkkopankkitunnuksesi, koska matka maksetaan varauksen yhteydessä!!

Huomio! Hinnat sisältävät 10,50 € aamiaislipukkeen, jonka arvo laivalla on 11,50. Kupongin voi käyttää laivan kaikkiin ruokaravintoloihin. Voit etukäteen vaihtaa aamiaislipukkeen Street Buffetiin joko meno- tai paluumatkalle hintaan 14,50 €.
Risteilyn ohjelma ja muu tärkeä tieto päivitetään triangeliristeily.fi -sivustolle.

Triangeliristeily on tarkoitettu vain opiskelijoille.
- Muilta kuin VAMOK:n jäseniltä lisämaksu 27€/hlö.  Jäsenmaksu pitää olla maksettuna ennen matkan ostamista; tarkistamme lähtijöiden jäsenyyden
- Emme myy pelkkiä bussimatkoja
- Kaikkien matkustajien opiskelupaikka tarkistetaan

Varausohjeita: (tutustu step-by-step ohjeeseen tästä --> )
*aloita valitsemalla matkustajamäärä (max 9 henkilöä)
*bussiintulopaikka valitaan jokaiselle matkustajalle erikseen nimien syötön yhteydessä
*voit valita usemman hytin, mutta hyttiluokan on oltava sama
*mikäli saat virheilmoituksen varauksen tallennuksessa, odota rauhassa, Matkapojat Oy on varaajaan yhteydessä vielä saman päivän aikana.

Odotuslista avataan näille sivuille perjantaina 9.10.!

Linkki Seinäjoen opiskelijapalveluiden verkkokauppaan:

http://www.seinajoenopiskelijapalvelut.fi/tuotteet.html

AVARUUS Triangeli-risteily 2015 / SAMMAKKO 31.08.2012 11:18 X

Tervetuloa AVARUUS Triangeli -risteilyn varaamoon!

5.-6.11.2015 risteillään taas Turun ja Tukholman välillä teemalla Avaruus! Laivana toimii jälleen tuttu ja turvallinen Baltic Princess.

Folioon kääriytyneinä matkanjärjestäjinä toimivat opiskelijakunnat SAMO, VAMOK, COPSA ja SAMMAKKO. Muut yhteistyökumppanit Seinäjoen opiskelijapalvelut Oy, Silja Line ja Matkapojat.

Triangeli 2015 risteilyn myynti alkaa 7.10.!

Risteily varataan oman opiskelijakunnan varaamosta. Varaamo aukeaa tällä sivulla klo 13:00!

Tarkkailkaa oman opiskelijakuntanne tiedotusvälineitä ja olkaa nopeita, sillä nopeat syövät hitaat!


Muista ottaa jo etukäteen ylös kaverisi syntymäajat, sekä mitä aterioita kukin haluaa. Muista ottaa myös verkkopankkitunnuksesi, koska matka maksetaan varauksen yhteydessä!!

Huomio! Hinnat sisältävät 10,50 € aamiaislipukkeen, jonka arvo laivalla on 11,50. Kupongin voi käyttää laivan kaikkiin ruokaravintoloihin. Voit etukäteen vaihtaa aamiaislipukkeen Space Buffetiin joko meno- tai paluumatkalle hintaan 14,50 €.
Risteilyn ohjelma ja muu tärkeä tieto päivitetään triangeliristeily.fi -sivustolle.

Triangeliristeily on tarkoitettu vain opiskelijoille.
- Muilta kuin SAMMKKO jäseniltä lisämaksu 27€/hlö.  Jäsenmaksu pitää olla maksettuna ennen matkan ostamista; tarkistamme lähtijöiden jäsenyyden
- Emme myy pelkkiä bussimatkoja
- Kaikkien matkustajien opiskelupaikka tarkistetaan

Varausohjeita: (lue varausohjeet tästä -->)
*aloita valitsemalla matkustajamäärä (max 9 henkilöä)
*bussiintulopaikka valitaan jokaiselle matkustajalle erikseen nimien syötön yhteydessä
*voit valita usemman hytin, mutta hyttiluokan on oltava sama
*mikäli saat virheilmoituksen varauksen tallennuksessa, odota rauhassa, Matkapojat Oy on varaajaan yhteydessä vielä saman päivän aikana.


Odotuslista avataan näille sivuille perjantaina 9.10.!

Linkki Seinäjoen opiskelijapalveluiden verkkokauppaan:

http://www.seinajoenopiskelijapalvelut.fi/tuotteet.html

AVARUUS Triangeli-risteily 2015 / COPSA 31.08.2012 11:18 X

Tervetuloa AVARUUS Triangeli -risteilyn varaamoon!

5.-6.11.2015 risteillään taas Turun ja Tukholman välillä teemalla Avaruus! Laivana toimii jälleen tuttu ja turvallinen Baltic Princess.

Folioon kääriytyneinä matkanjärjestäjinä toimivat opiskelijakunnat SAMO, VAMOK, COPSA ja SAMMAKKO. Muut yhteistyökumppanit Seinäjoen opiskelijapalvelut Oy, Silja Line ja Matkapojat.

Triangeli 2015 risteilyn myynti alkaa 7.10.!

Risteily varataan oman opiskelijakunnan varaamosta. Varaamo aukeaa tällä sivulla klo 12:00!

Tarkkailkaa oman opiskelijakuntanne tiedotusvälineitä ja olkaa nopeita, sillä nopeat syövät hitaat!


Muista ottaa jo etukäteen ylös kaverisi syntymäajat, sekä mitä aterioita kukin haluaa. Muista ottaa myös verkkopankkitunnuksesi, koska matka maksetaan varauksen yhteydessä!!

Huomio! Hinnat sisältävät 10,50 € aamiaislipukkeen, jonka arvo laivalla on 11,50. Kupongin voi käyttää laivan kaikkiin ruokaravintoloihin. Voit etukäteen vaihtaa aamiaislipukkeen Street Buffetiin joko meno- tai paluumatkalle hintaan 14,50 €.
Risteilyn ohjelma ja muu tärkeä tieto päivitetään triangeliristeily.fi -sivustolle.

Triangeliristeily on tarkoitettu vain opiskelijoille.
- Muilta kuin COPSAn jäseniltä lisämaksu 27€/hlö.  Jäsenmaksu pitää olla maksettuna ennen matkan ostamista; tarkistamme lähtijöiden jäsenyyden
- Emme myy pelkkiä bussimatkoja
- Kaikkien matkustajien opiskelupaikka tarkistetaan

Varausohjeita: (tutustu step-by-step ohjeeseen tästä --> )
*aloita valitsemalla matkustajamäärä (max 9 henkilöä)
*bussiintulopaikka valitaan jokaiselle matkustajalle erikseen nimien syötön yhteydessä
*voit valita usemman hytin, mutta hyttiluokan on oltava sama
*mikäli saat virheilmoituksen varauksen tallennuksessa, odota rauhassa, Matkapojat Oy on varaajaan yhteydessä vielä saman päivän aikana.

Odotuslista avataan näille sivuille perjantaina 9.10.!

Alla linkki Seinäjoen opiskelijapalveluiden verkkokaupan sivulle

http://www.seinajoenopiskelijapalvelut.fi/tuotteet.html

Space Triangeli-cruise 2015 / COPSA in English 31.08.2012 11:18 X

Space Triangeli – cruise 5.-6.11.2015


This year students will sail with a space theme!

Furious mariners will sail on 5.-6.11.2015 between Turku and Stockholm defying the high seas. This year the shipp will be the BALTIC PRINCESS.

Student unions SAMO, VAMOK, COPSA and SAMMAKKO are organizing the trip wrapped in foil!
Other partners include Seinäjoen opiskelijapalvelut Oy, Silja Line and Matkapojat.

Triangeli 2015 -cruise sales will start 7.10.

Cruise will be booked from the students OWN student unions booking service. Check your local information channels, because as traditional if you snooze you lose, so be fast.

Booking service will open on this site at 12:00!

REMEMBER to ask in advance your cabin buddies' names, birthdates and what meals each person wants.

Cruise will be paid to your own student union, take the confirmation with you!

ATTENTION! The prices include 10,50€ meal voucher that has the value of 11,50€ on the ship and it is valid in every food restaurants of the ship.

Please see the booking instructionshere -->

Link to Seinäjoen opiskelijapalvelut online shop!

http://www.seinajoenopiskelijapalvelut.fi/tuotteet.html

Karibian risteilyt Miamista 02.08.2012 07:12 X

Koe Karibian pehmeät hiekkarannat, huojuvat palmut ja auringossa kylpevät kaupungit Independence of the Seas -laivan saattelemana.

Karibian risteily Miamista

Tällä matkalla saat nauttia laivan ykkösluokan palvelusta, lukuisista harrastusmahdollisuuksista ja maittavista makuelämyksistä. Laajasta kohdemaiden retkivalikoimasta löydät varmasti omat suosikkisi. Yhdeksän päivän matkalla pääset tutustumaan kuuluisalle Labadeen rannalle Haitilla, Jamaikalle sekä Caymansaarille.

Independence of the Seas / 9 pv

Independence of the Seas on laivaluokan viimeisin laiva. Yhdessä Liberty of the Seas -sisarlaivan kanssa ne kuuluvat maailman suurimpiin ja innovatiivisempiin risteilylaivastoihin. Freedom-luokka tarjoaa ennennäkemättömän suuren valikoiman harrastuksia, viihdettä ja ajanvietettä. Voit kiipeillä kiipeilyseinällä, luistella, nyrkkeillä, surfata simulaattorissa, kuntoilla kuntosalilla, käydä hoidoissa Spassa ja kauneushoitolassa. Lisäksi laivalla on teatteri, ostoskatu, lasten ja nuorten klubeja ja vaikka mitä muuta.

Lähtö 29.11.2014 reitti:

Matkakertomukset 23.05.2011 10:26 X

Matkakertomus-sivustolta voit selailla matkalaisten kokemuksia eri matkakohteista sekä lukea parhaat vinkit ravintoloista, shoppaus-mahdollisuuksista tai lapsiystävällisistä lomapaikoista. Palvelun kautta voit myös kertoa omat kokemuksesi, ja jakaa valokuvia ja videoita ystäviesi kanssa.

Jaa. Suosittele. Kerro kuvin. ... tai vaikka videon kera!  

Voit selata palvelua ja tutustua kertomuksiin rauhassa ilman kirjautumisia tai tunnussanoja.  Jos haluat jakaa omia kokemuksiasi, niin tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.

Matkapojat Oy 35 -vuotta. Katso oma "matkakertomuksemme"

Matkaehdotelmia yritysryhmille 05.06.2012 10:35 X

Ryhmämatkaehdotelmia, yritysryhmille
Kokous- ja virkistysmatka Vihulan kartanoon kevät ja syksy 2015 Lue Tarjouspyyntö
Päiväkokous Tallinkilla 2015 Lue Tarjouspyyntö
Saaristoristeily Siljalla Turusta kokousryhmille 2015 Lue Tarjouspyyntö
Päiväkokous Eckerön laivoilla 2015 Lue Tarjouspyyntö
Tallink iltajuhlat merellä 2015 Lue Tarjouspyyntö
Kokousmatka Laulasmaalla 2015 Lue Tarjouspyyntö
Kokousmatkat Vikingin laivoilla syksy 2015 Lue Tarjouspyyntö
Kokousmatka Tallinnaan 2 pv Seaport Tallinn-hotelli 2015 Lue Tarjouspyyntö
Kokousmatka Tallinnaan 2 pv hotelli Euroopa 2015 Lue Tarjouspyyntö

Berliini, 4pv 29.05.2012 08:15 X

Koko Saksa herää joulunodotukseen jo marraskuun lopulla, kun tunnelmalliset torit ja aukiot koristellaan lähestyvän joulun kunniaksi ja joulumarkkinat avaavat porttinsa.

Berliinin joulutorit

Berliinin adventtiajan ilmassa leijuu hehkuviinin ja mausteisten herkkujen tuoksu. Markkinoilla myydään käsitöitä ja lahjatavaraa sekä herkkuja niin paikan päällä nautittavaksi kuin kotiin vietäväksikin. Saksan joulumarkkinat eivät siis ole pelkkää ostoshuumaa, vaan kävijä voi rauhassa katsella ympärilleen ja haistella talvi-illan tunnelmia. Joulutoreihin liittyy aina paljon oheisohjelmaa, konsertteja ja tapahtumia.

Maallikkotuomareiden koulutusristeily 19.-21.9.2015 22.05.2012 05:30 X

Suomen Maallikkotuomarit ry järjestää perinteisen koulutusristeilynsä Silja Symphony-laivalla Helsinki - Tukholma - Helsinki 19. - 21.9.2015.

Teemat

Tämän vuoden koulutusteemoina on verkko- ja virtuaalirikollisuus.

Ohjelma

Tutustu koulutuspäivien ohjelmaan tästä

Retket

Tukholmassa on jälleen mahdollisuus lähteä mielenkiintoisille retkille. Tämän vuoden retkikohteina ovat Suomalainen kirkko ja Varuskammari. Varaa retket etukäteen matkavarauksen yhteydessä matkustajatieto -sivulla.

Matkan varaaminen internetissä on päättynyt.
Voit ilmoittautua matkalle vielä puhelimitse p. 010 2323 109 (ma - pe 09:00 - 16:00)

 

Joulu Italian Alpeilla, 5pv 21.05.2012 09:32 X

Vietä tänä vuonna joulu Italian upeissa vuoristomaisemissa Riva Valdobbiassa. Nauti vuoristomajan tunnelmasta, upeista maisemista ja shoppaile jouluisessa Milanossa. Tällä matkalla yövymme Euroopan ensimmäisessä jouluteemaisessa hotellissa.

Riva Valdobbia

Riva Valdobbia on tunnelmallinen pikkukylä Monte Rosa-vuoren alueella. Monte Rosa taas on yksi Italian tunnetuimmista laskettelukeskuksista, joten tällä matkalla voi halukkaat lähteä vaikkapa laskettelemaan omatoimisesti. Riva Valdobbian tunnelma on kiireetön, leppoisa ja paikalliset asukkaat ystävällisiä. 

Joulumatka Roomaan 21.05.2012 09:32 X

Jouluinen Rooma, Vatikaani ja upea Pietarinkirkko. Matkapoikien joulumatkalla Roomaan pääset maistelemaan aitoja italialaisia jouluherkkuja sekä näet paikan päällä paavin joulutervehdyksen koko maailmalle.

Rooman joulutori

Piazza Navonan joulutori on Roomassa joulutoreista tunnetuin. Tori avataan hyvissä ajoin ennen joulua ja se on auki loppiaiseen saakka. Kojut pursuavat joulusukkia, joihin befana, italialainen noita-akka, tuomisensa laittaa. Joulutorilla on myynnissä makeisia sekä joulukoristeita.

Ikuisen kaupungin nähtävyydet

Joulutunnelman lisäksi kuulemme tällä matkalla Rooman historiasta sekä Antiikin Rooman mahtavista monumenteista, näemme kauniita palatseja, kirkkoja ja keisarillisia forumeita. Näemme Roomaa aidoimmillaan Tiber -joen toisella puolen, Trasteveren kaupunginosassa sekä vierailemme renessanssityylisessä Villa Farnesina -palatsissa.

Joulumatka Garmisch-Partenkircheniin 15.05.2012 08:36 X

Lähde viettämään joulua Saksan upeisiin vuoristomaisemiin Garmisch-Partenkircheniin, nauttimaan joulumarkkinoista ja joulutunnelmasta saksalaisittain!

Joulumatka Garmisch-Partenkircheniin

Vietä ikimuistoinen joulu yhdessä Baijerin Alppien merkittävimmistä matkailu- ja urheilukeskuksista, Garmisch-Partenkirchenissä. Tämän matkan aikana pääset tutustumaan historiallisiin keskustoihin ja kokemaan kulttuuria ja baijerilaista sydämellisyyttä.

 

La Traviata -oopperamatka Tallinnaan 27.04.2012 13:18 X

Giuseppe Verdin (1813-1901) oopperassa La Traviata hieno ja koskettava tarina yhdistyy Verdin parhaaseen musiikkiin. Oopperan kantaesitys oli Venetsiassa vuonna 1853.

La Traviata -oopperamatka Tallinnaan

Kurtisaani Violetta rakastuu Alfredoon ja hylkää entisen elämänsä. Alfredon isä ei hyväksy suhdetta ja vaatii Violettaa hylkäämään Alfredon. Violetta suostuu, ja pyynnöstä tietämätön Alfredo häpäisee entisen rakastettunsa kutsuilla. Keuhkotautia sairastava Violetta makaa sairasvuoteellaan. Alfredo ja isä Germont saapuvat. Kaikki annetaan anteeksi, mutta liian myöhään. Violettan voimat uupuvat ja hän kuolee Alfredon käsivarsille.

La Traviatassa Verdi tuhlailee kiehtovia melodioita ja hänen hienostuneesti soiva orkesterinsa säestää vaikuttavasti niin luopumisen haikeutta kuin hilpeitä pariisilaisjuhlia. Sairauden riuduttaman Violettan kuolinkohtaus on yksi oopperahistorian satuttavimmista.

Giuseppe Verdin La Traviata-ooppera

Esitys on italiankielinen, tekstitys on viroksi ja englanniksi. Esityksen kesto on 3 h ja siinä on kaksi väliaikaa.

Sirkusprinsessa operettimatka Tallinnaan 27.04.2012 11:27 X

Sirkusprinsessa - tämä operetin mestariteos on värikkään juonensa ja taidokkaan orkestroinnin ansiosta kulttuurinautinto vailla vertaa. Lähde Matkapoikien mukana nauttimaan upeasta kulttuurielämyksestä, joka sai ensi-iltansa Estonia-teatterissa tammikuussa 2015.

Sirkusprinsessa-operettimatka Tallinnaan

Sirkusprinsessa on itävaltalais-unkarilaisen Imre Kálmánin viimeisimpiä operetteja. Esitys sai aikanaan ensi-iltansa Wienissä vuonna 1926. Tarinan juoni kulkee pietarilaisen Stanislawkyn sirkuksen lämpiöstä suurruhtinaan palatsin kautta wieniläiseen hotelliin. Tiedossa on juonittelua, eksotiikkaa sekä valepukuja. Musiikissa taas yhdistyy unkarilainen kansanmusiikki, wieniläistyylinen operetti sekä moderni foxtrot.

Imre Kálmán (1882-1953) oli itävaltalais-unkarilainen juutalaissäveltäjä, joka opiskeli Budapestin konservatoriossa. Hänen suosionsa alkoi 1908 Budapestissa ja laajeni nopeasti Wieniin, Berliiniin, Hampuriin, Pariisiin ja Yhdysvaltoihin.

 

Pähkinänsärkijä - balettimatka Tallinnaan 24.04.2012 11:44 X

Pähkinänsärkijä-baletti sai maailman ensi-iltansa 18. joulukuuta 1892 Pietarin Marian Teatterissa. Nyt esitys on nähtävissä Ben Stevensonin ihmeellisellä ohjauksella Estonian Kansallisoopperassa. 

Pähkinänsärkijän tarina

Mahdottomimmat unet muuttuvat kauniiksi ja houkuttelevaksi todellisuudeksi. Tšaikovskin kaunis musiikki vie katsojan Klaran makeisten, Hiirikuninkaan, leikkisotilaiden, lentävien kokkien, jättiläismäisen joulukuusen, jouluillan ja tanssin taikamaailmaan.Baletti kertoo pienestä Maria-tytöstä ja tämän unesta. Maria saa joululahjaksi herra Drosselmeieriltä pähkinänsärkijänuken, josta hän näkee unta ja joutuu unessa mitä ihmeellisimpiin seikkailuihin. Hän joutuu suurien hiirien hyökkäyksen kohteeksi, jolloin pähkinänsärkijä herää eloon ja puolustaa Mariaa. Pähkinäsärkijä muuttuu prinssiksi, joka vie Marian Makeishaltijattaren maahan. Siellä maan asukkaat esittävät vieraille erilaisia tansseja, kunnes Maria herää perheen olohuoneen sohvalta pähkinänsärkijänukkensa kanssa.

Pjotr Iljitš Tšaikovski

Tšaikovski oli Venäjän tunnetuimpia ja 1800-luvun merkittävimpiä säveltäjiä .Tšaikovskin kuuluisimpia teoksia ovat muun muassa kuusi sinfoniaa, kymmenen oopperaa sekä baletit Pähkinänsärkijä, Joutsenlampi ja Prinsessa Ruusunen. Pähkinänsärkijä on säveltäjän rakastetuimpia teoksia, jonka musiikki on inspiroinut monia koreografeja kertomaan tanssin kielellä värikästä joulusatua.

Maksu- ja toimitustavat 18.03.2012 10:22 X

Maksutavat

 • Luottokortit: Visa, Visa Electron ja MasterCard
 • Seuraavat verkkopankit:
  • Osuuspankki
  • Sampo Pankki
  • Tapiola
  • Ålandsbanken
  • Handelsbanken
  • Aktia
  • S-Pankki
  • Nordea

Toimitustavat

 • Postitse tilaajalle eteenpäin annettavaksi (saatetervehdys)
 • Postitse suoraan saajalle (saatetervehdys)
 • Sähköpostilla tulostettavaksi ja eteenpäin annettavaksi (saatetervehdys)
 • Sähköpostilla suoraan saajalle (saatetervehdys)

Käsittely- ja toimituskulut

Toimitus kirjeenä
Lahjan saajalle 2,5 € / kpl
Lahjan ostajalle 2,5 € / kpl

Toimitus sähköpostilla

Sähköpostitoimituksissa ei toimitusmaksuja.
Mikäli et löytänyt tältä sivulta tarvitsemaasi informaatiota,
ota yhteys asiakaspalveluumme 010 2323 200

Galway-Dublin 5pv **UUTUUS** 16.03.2012 10:36 X

Irlanti on yhtä paljon totta kuin taruakin. Jos tunnet, että lähiseudut on jo nähty, mikset ajattelisi lomaasi hieman eri tavalla ja lähtisi vihreän saaren ystävälliseen syleilyyn.

Galway

Galway on Länsi-Irlannin suurimpia kaupunkeja. Kaupungissa asuu noin 73 000 asukasta. Kaupungin nimi tuleekin iirin sanasta Gall, joka tarkoittaa vierasta valloittajaa. Galway sijaitsee meren rannassa ja kaupungin läpi virtaa Corrib-joki. Kaupungissa yhdistyvät uusi ja vanha. Se on nuorekas yliopistokaupunki täynnä musiikkia, ravintoloita, pubeja ja tapahtumia. Keskustan kadut ovat kuitenkin perinteisiä irlantilaisia kapeita, vilkkaita katuja värikkäine kaupparakennuksineen.

Moherin kalliot

Moherin kalliot ovat yksi tämän matkan huippukohdista. Nämä mahtavat jyrkänteet laskevat äkkijyrkästi mereen 8km pituisena ja 210m korkeudesta. Kallioilta on upeat näköalat Atlantille ja kirkkaalla säällä näkee Aranin saarille saakka.

Dublin

Tällä matkalla ehdit tutustumaan myös Dubliniin, jonka tunnetuin nähtävyys on Guinnessin panimo. Vanhaan varastohalliin rakennettu laaja näyttely perehdyttää niin oluen valmistuksen saloihin, 200-vuotiaan yrityksen historiaan kuin myös maailmankuulun brändin syntytarinaan.

Tulossa myyntiin pian!

Päivä Pietarissa risteily Helsingistä 15.03.2012 08:11 X

Viisumivapaa risteily Pietariin. Kaksi yötä Princess Maria laivalla ja perillä Pietarissa vietetään yksi päivä.

Pietarin risteily

Koe unohtumaton Pietari Princess Maria -laivalla! Syksyn viisumivapaat päivä Pietarissa -risteilyt myynnissä. Laivan lukuisat baarit ja ravintolat toivottavat sinut tervetulleeksi risteilylle. Princess Marialla voit kokea yhden risteilyn aikana enemmän kuin osasit odottaakaan.

Huomaathan, että passin oltava voimassa 6 kk matkan jälkeen.

Berliini, 4 pv 01.03.2012 14:08 X

Berliini - Saksan pääkaupunki ja 3,5 miljoonan asukkaan suurkaupunki valoittaa vierailijat moni-ilmeisyydellään. Osa matkailijan vapautta onkin päättää, tahtooko tutustua Berliiniin klassisena kulttuurikaupunkina vai räiskyvään boheemien Berliiniin.

Suurkaupunki, jonka lumo koostuu historiasta ja nykyisen ilmeikkään ilmapiirin sekoituksesta

Berliini on värikäs suurkaupunki, joka elää täysillä yötä päivää. Entinen Itä-Berliini viehättää boheemilla tunnelmallaan, länsiosassa on hienostuneempaa. Berliini on miljoonakaupungiksi yllättävän viihtyisä ja sympaattinen, vaikka ei niin kaunis kaupunki. Vaikka vanhat rakennukset huokuvat historiaa, kaupunki ei elä menneisyydessä. Berliinissä on aina jotakin uutta meneillään. Kaupunki on kokenut historiansa aikana rajuja muutoksia. Itä- ja Länsi-Berliinin yhdistymisen jälkeinen aika on ollut kasvun aikakautta. Nykyisin monikulttuurisuus on valtti, joka tekee Berliinistä helposti lähestyttävän myös vierailijalle.

Berliini

Berliini on koko perheen ympärivuotinen kaupunkikohde, jossa aika ei takuulla käy pitkäksi. Alexanderplatzin TV-torni näkyy kaikkialle Berliiniin. Se on kaupungin tunnetuin maamerkki ja entisen Itä-Saksan ylpeys. Näkymät tornista ovat huikeat etenkin illan hitaasti hämärtyessä.Toinen Berliinin tunnetuimmista symboleista on Brandenburger Tor, joka pitkään erotti itää ja länttä toisistaan. Portti sijaitsee DDR:n Unter den Lindenin päässä. Samaisen kadun varrelta löytyy lukuisia tärkeitä taide- ja kulttuurilaitoksia museoista historiallisiin yliopistorakennuksiin. Ku’dammiksi kutsuttu Kurfürsterdammin katu oli aikoinaan Länsi-Berliinin pääkatu ja edelleen sieltä löytyvät Berliinin suurimmat merkkiliikkeet. Ku’damm lähikortteleileen pitää shoppailijan kiireisenä vaikka koko päivän. Viereisellä Tauenzienstrassella sijaitsee Euroopan suurin tavaratalo Kaufhaus des Westens eli KaDeWe.

Ryhmämatkaehdotelmia - Pohjoismaat ja Eurooppa 22.02.2012 13:04 X

Lisää upeita kiertomatkaehdotuksia löydät tutustumalla Matkapoikien valmiiseen Euroopan kiertomatkatarjontaan tästä. Annamme matkoista vähintään 10 hengen ryhmälle ryhmäalennuksen; kysy lisää p. 010 2323 440 tai ryhmat@matkapojat.fi

 

Ryhmämatkaehdotelmia, Pohjoismaat ja Eurooppa
Amsterdam ja tulppaanien Hollanti 2016 Lue Tarjouspyyntö
Ihastuttava Kreeta, 1 vko suorilla lennoilla 2015 Lue Tarjouspyyntö
Ruusujen Visby 2015 Lue Tarjouspyyntö
Mälarenin kierros ja Enköpingin puutarhat 2015 Lue Tarjouspyyntö
Uumaja hotellimatkat ryhmille 31.12.15 asti Lue Tarjouspyyntö
Korkea Rannikko ryhmille 2015 Lue Tarjouspyyntö
Uumajan joulumarkkinat Lue Tarjouspyyntö
Amalfin rannikko ja Rooma 5 pv Lue Tarjouspyyntö
Antalyan alueen aarteet ja Pamukkalen ihmeet 7 pv Lue Tarjouspyyntö
Baijerin Alpit 4 pv Lue Tarjouspyyntö
Baltia - Puola 5 pv Lue Tarjouspyyntö
Barcelona 4 pv Lue Tarjouspyyntö
Budapest - Tonavan kuningatar 4 pv Lue Tarjouspyyntö
Hurtigruten-risteily Norjaan 7 pv Lue Tarjouspyyntö
Kiehtova Islanti 5 pv Lue Tarjouspyyntö
Krakova - Zakopane 4 pv Lue Tarjouspyyntö
Kreetan saarikierros 8 pv Lue Tarjouspyyntö
Kroatia - Montenegro 6 pv Lue Tarjouspyyntö
Kööpenhaminan kaupunkiloma 3 pv Lue Tarjouspyyntö
Kööpenhaminan kaupunkiloma 4 pv Lue Tarjouspyyntö
Lontoo ja Kentin maaseutu 4 pv Lue Tarjouspyyntö
Elämänmakuinen Madrid 6 pv Lue Tarjouspyyntö
Malta ja Gozo - Välimeren aurinkoiset saaret 5 pv Lue Tarjouspyyntö
Montenegro - Albania 6 pv Lue Tarjouspyyntö
Oktoberfest-matka Müncheniin 4 pv Lue Tarjouspyyntö
Ottomaanien Istanbul 4 pv Lue Tarjouspyyntö
Pariisi - Versailles 4 pv Lue Tarjouspyyntö
Peloponnesos - Antiikin Kreikka 8 pv Lue Tarjouspyyntö
Pohjois-Italian järvimaisemat ja satumainen Sveitsi 5 pv Lue Tarjouspyyntö
Portugali - kulttuurimaisemia ja viinialueita 6 pv Lue Tarjouspyyntö
Prahan kaupunkiloma 4 pv Lue Tarjouspyyntö
Provence ja Ranskan Riviera 5 pv Lue Tarjouspyyntö
Slovenia ja Kroatia - Istrian helmet 6 pv Lue Tarjouspyyntö
Spetses - Ateena - Pala aitoa Kreikkaa 8 pv Lue Tarjouspyyntö
Tonavan laakson pikkukaupungit 4 pv Lue Tarjouspyyntö
Tonavan risteily 6 pv Lue Tarjouspyyntö
Viinifestivaalimatka Bad Dürkheimiin 4 pv Lue Tarjouspyyntö
Viinifestivaalimatka Rüdesheimiin 4 pv Lue Tarjouspyyntö
Viinimatka Moselin maisemiin 4 pv Lue Tarjouspyyntö
Viinimatka Reinin maisemiin 4 pv Lue Tarjouspyyntö
Viinimatka Toscanaan 5 pv Lue Tarjouspyyntö
Joulu- ja adventtimatkat Eurooppaan Lue Tarjouspyyntö
Kiehtova Islanti Lue Tarjouspyyntö

Ryhmämatkaehdotelmia - Venäjä 22.02.2012 12:40 X

Ryhmämatkaehdotelmia, Venäjä
Junamatkat ryhmille Pietariin 1.10.-13.12.2015 Lue Tarjouspyyntö
Viisumivapaat risteilyt Pietariin Helsingistä syksy 2015 PrincessMaria Lue Tarjouspyyntö
Viisumivapaa laivahotellimatka Pietariin_Oktjabrskaya_PrincessMaria Lue Tarjouspyyntö
Viisumivapaa laivahotellimatka Pietariin_Vasilievsky_PrincessMaria Lue Tarjouspyyntö
Pikkujouluristeilyt Pietariin_22.10.-19.12.2015 Lue Tarjouspyyntö

Ryhmämatkaehdotelmia - Viron kylpylät 22.02.2012 12:36 X

Ryhmämatkaehdotelmia, Viron kylpylät
Kylpyläloma Tallinnan Piritaan 5pv tai 6pv tammi-joulukuu 2015 Lue Tarjouspyyntö
Kylpylälomatarjoukset Pärnuun ja Haapsaluun syksy 2015 Lue Tarjouspyyntö

Ryhmämatkaehdotelmia - Baltia 22.02.2012 12:26 X

Tallinnan yö laivassa - yö hotellissa matkat 3 pv
Laiva-hotellimatkat Tallinnaan, 3 pv Sokos hot Viru/Viking syksy 2015 Lue Tarjouspyyntö
Laiva-hotellimatka 3 pv Viking/Seaport Tallinn syksy 2015 (1.9-22.12.) Lue Tarjouspyyntö
Laiva-hotellimatka 3 pv Viking/Hotelli Euroopa PUOLIHOITO syksy 2015 Lue Tarjouspyyntö
Laiva-hotellimatka 3 pv Tallink/hot. Euroopa PUOLIHOITO syksy 2015 Lue Tarjouspyyntö
Tanssit Tallinnassa laiva-hotellimatka Baltic Queen 3 pv syksy 2015 Lue Tarjouspyyntö
Tanssit Tallinnassa -KochiAidad- laiva-hotellimatka Viking XPRS 3 pv Lue Tarjouspyyntö
Erikoistarjous Seaport Tallinn/Baltic Queen loka-joulukuu Lue Tarjouspyyntö
Tallinnan hotellimatkat pikalaivoilla (päivävuorot)
Neuvostoajan Tallinna 2 pv, Sokos Hotel Viru, 2015 Lue Tarjouspyyntö
Hotellimatka Tallinnaan 2 pv, Sokos hot. Viru, Viking Line syksy 2015 Lue Tarjouspyyntö
Hotellimatka Tallinnaan 2 pv, Seaport Tallinn/Euroopa, Viking syksy Lue Tarjouspyyntö
Hotellimatka Tallinnaan, Seaport/Euroopa, Tallink shuttle 1.9-22.12. Lue Tarjouspyyntö
Hotellimatka Tallinnaan, Tallink ja Radisson Sky, syksy 2015 Lue Tarjouspyyntö
Tanssi Tallinnassa -KochiAidad Viking Xprs päivävuorolla syksy 2015 Lue Tarjouspyyntö
Muu Baltia
Kokous- ja ryhmämatka Lahemaalle Vihulan Kartanoon 2015 Lue Tarjouspyyntö
Riika 4 pv, Viking Line 2015 Lue Tarjouspyyntö
Laiva-hotellimatka Pärnuun 2015 Lue Tarjouspyyntö
Miniloma ryhmille Laulasmaalla 3 pv syksy 2015 Lue Tarjouspyyntö
Tartto_syksy 2015-kevät2016 Lue Tarjouspyyntö
Rakvere-Lahemaa-Vihula-Tallinna_syksy2015-kevät2016 Lue Tarjouspyyntö

Ryhmämatkaehdotelmia - kotimaa 22.02.2012 09:58 X

Ryhmämatkaehdotelmia, Kotimaa 2015
Kesäteatterimatkat Lue Tarjouspyyntö
Kuopio ja Valamon luostari 2015 Lue Tarjouspyyntö
Päiväretki Kotkaan 2015 Lue Tarjouspyyntö
Kerimäki ja Savonlinna 2015 Lue Tarjouspyyntö
Rengastie Turun saaristossa 2015 Lue Tarjouspyyntö
Satakuntalaiset ruukit, Noormarkku ja Leineperi 2015 Lue Tarjouspyyntö
Pielisen Karjala 2015 Lue Tarjouspyyntö
Lapin valloitus 2015 Lue Tarjouspyyntö
Utön majakkasaari 2015 Lue Tarjouspyyntö
Haikon kartano ja idyllinen Porvoo 2015 Lue Tarjouspyyntö
Haikon Kartano ja Finnvitsit Porvoossa ryhmille heinäkuu 2015 Lue Tarjouspyyntö
Naantalin ohjelmalliset päivämatkat ryhmille 2015 Lue Tarjouspyyntö
Päiväretki Herrankukkaroon ryhmille 2015 Lue Tarjouspyyntö
Ahvenanmaan ihmeet kahdessa päivässä 2015 Lue Tarjouspyyntö
Brändön upea saaristo 2015 Lue Tarjouspyyntö
Kalajoen seutu 2015 Lue Tarjouspyyntö
Kesämatka Tuusulaan_Krapihovi 2015 Lue Tarjouspyyntö
Kesäretki Lappeenrantaan ja Imatralle 2015 Lue Tarjouspyyntö
Kokkola -aitoa merikaupungin tunnelmaa 2015 Lue Tarjouspyyntö
Kuhmo -Kalevalaa, historiaa ja luontoelämyksiä 2015 Lue Tarjouspyyntö
Kultareittiristeily ja Taidekeskus Salmela 2015 Lue Tarjouspyyntö
Kulttuurin aarteita Mäntässä 2015 Lue Tarjouspyyntö
Olkiluodon ydinvoimala ja Vuojoen kartano 2015 Lue Tarjouspyyntö
Porvoon joulumarkkinat 2015 Lue Tarjouspyyntö
Päivämatkat Helsinkiin 2015 Lue Tarjouspyyntö
Päiväretki Lahden seudulle 2015 Lue Tarjouspyyntö
Teatteri- ja konserttimatkat Tampereelle, syksy 2015 Lue Tarjouspyyntö
Ryhmämatkaehdotelmia, Kotimaa 2016
Kerimäki ja Savonlinnan seutu_2016 Lue Tarjouspyyntö
Mikkelin seutu historiaa ja hurmaavia puutarhoja_2016 Lue Tarjouspyyntö
Päiväretki merikaupunki Kotkaan_2016 Lue Tarjouspyyntö
Woikosken tehdasmuseo_2016 Lue Tarjouspyyntö
Rengastie Turunmaan saaristossa_2016 Lue Tarjouspyyntö
Laaja Rengastie Turunmaan saaristossa_2016 Lue Tarjouspyyntö
Brändö_satumainen saaristoretki_201 Lue Tarjouspyyntö
Saariston historiaa_2016 Lue Tarjouspyyntö
Päiväretki Fiskarsin ruukkiin 2016 Lue Tarjouspyyntö
Lapland Hotels_Lomanen Lapissa_2016 Lue Tarjouspyyntö

 

Ryhmämatkaehdotelmia - kotimaa 2015 22.02.2012 09:58 X

Ryhmämatkaehdotelmia, Kotimaa 2015
Kesäteatterimatkat Lue Tarjouspyyntö
Kuopio ja Valamon luostari 2015 Lue Tarjouspyyntö
Päiväretki Kotkaan 2015 Lue Tarjouspyyntö
Kerimäki ja Savonlinna 2015 Lue Tarjouspyyntö
Rengastie Turun saaristossa 2015 Lue Tarjouspyyntö
Satakuntalaiset ruukit, Noormarkku ja Leineperi 2015 Lue Tarjouspyyntö
Pielisen Karjala 2015 Lue Tarjouspyyntö
Lapin valloitus 2015 Lue Tarjouspyyntö
Utön majakkasaari 2015 Lue Tarjouspyyntö
Haikon kartano ja idyllinen Porvoo 2015 Lue Tarjouspyyntö
Haikon Kartano ja Finnvitsit Porvoossa ryhmille heinäkuu 2015 Lue Tarjouspyyntö
Naantalin ohjelmalliset päivämatkat ryhmille 2015 Lue Tarjouspyyntö
Päiväretki Herrankukkaroon ryhmille 2015 Lue Tarjouspyyntö
Ahvenanmaan ihmeet kahdessa päivässä 2015 Lue Tarjouspyyntö
Brändön upea saaristo 2015 Lue Tarjouspyyntö
Kalajoen seutu 2015 Lue Tarjouspyyntö
Kesämatka Tuusulaan_Krapihovi 2015 Lue Tarjouspyyntö
Kesäretki Lappeenrantaan ja Imatralle 2015 Lue Tarjouspyyntö
Kokkola -aitoa merikaupungin tunnelmaa 2015 Lue Tarjouspyyntö
Kuhmo -Kalevalaa, historiaa ja luontoelämyksiä 2015 Lue Tarjouspyyntö
Kultareittiristeily ja Taidekeskus Salmela 2015 Lue Tarjouspyyntö
Kulttuurin aarteita Mäntässä 2015 Lue Tarjouspyyntö
Olkiluodon ydinvoimala ja Vuojoen kartano 2015 Lue Tarjouspyyntö
Porvoon joulumarkkinat 2015 Lue Tarjouspyyntö
Päivämatkat Helsinkiin 2015 Lue Tarjouspyyntö
Päiväretki Lahden seudulle 2015 Lue Tarjouspyyntö
Teatteri- ja konserttimatkat Tampereelle, syksy 2015 Lue Tarjouspyyntö

 

Ryhmämatkaehdotelmia - risteilyt 22.02.2012 09:48 X

Risteilyt Tallinnaan
Päiväristeilyt Tallinnaan syksy 2015 Lue Tarjouspyyntö
Juomat kätevästi bussissa Tallinnasta Viking XPRS:llä 2015 Lue Tarjouspyyntö
Ostosristeilyt Tallinnaan Viking Xprs syksy 2015 (10.8-22.12.) Lue Tarjouspyyntö
Tallinnan risteilyt Baltic Queenilla syksy 2015 (elo-joulukuu) Lue Tarjouspyyntö
Baltic Queen -syksyn bilelähdöt Tallinnaan Lue Tarjouspyyntö
Viihderisteilyt Tallinnaan Baltic Queen erikoistarjous loka-joulukuu Lue Tarjouspyyntö
Miniristeilyt
Tallink iltajuhlat merellä 6 h, 2015 Lue Tarjouspyyntö
Saaristoristeilyt Turusta SIljalla ryhmille 9.8.-22.12. Lue Tarjouspyyntö
Elämäniloa Aalloilla-risteily Turusta Baltic Princess su 29.11. Lue Tarjouspyyntö
SUPERTARJOUS Viihderisteilyt Turusta Baltic Princess syys-joulukuu Lue Tarjouspyyntö
Viking Grace miniristeilyt Turusta alkaen satama loka-joulukuu 2015 Lue Tarjouspyyntö
Viking Grace miniristeilyt Turusta kuljetuksin loka-joulukuu 2015 Lue Tarjouspyyntö
Tanssiristeily Viking Gracella 4.10.2015 Lue Tarjouspyyntö
Baltic Princess Turusta_syksyn bilelähdöt Lue Tarjouspyyntö
Risteilyt Ruotsiin
Päivä Tukholmassa -risteilyt Siljalla syksy 2015 Lue Tarjouspyyntö
Uumaja päiväristeilyt ryhmille 22.12.15 asti Lue Tarjouspyyntö
Tukholman risteilyt Vikingillä Helsingistä syksy 2015 (10.8.-22.12.) Lue Tarjouspyyntö
Uumajan joulumarkkinat Lue Tarjouspyyntö
Risteilyt Pietariin
Viisumivapaat risteilyt ryhmille Pietariin Princess Marialla Lue Tarjouspyyntö
Pikkujouluristeilyt Pietariin_22.10.-19.12.2015 Lue Tarjouspyyntö
Loistokkaat täysihoitoristeilyt Costa Cruises
Täysihoitoristeilyt Costa Cruises 2015 Lue
Karibian risteily Miamista 4.2.2016, täysihoito Costa Cruises Lue
Karibian risteily Miamista 15.2.2016, täysihoito Costa Cruises Lue
Karibian risteily Miamista 16.1.2016, täysihoito Costa Cruises Lue
Karibian risteily Miamista 25.2.2016, täysihoito Costa Cruises Lue
Karibian risteily Miamista 26.1.2016, täysihoito Costa Cruises Lue
Läntisen Välimeren risteily Savonasta 4.6.2016, täysihoito Costa C Lue
Läntisen Välimeren risteily Savonasta 27.3, 1.5, 16.10.16, täysihoito Lue

Talvimatka Ylläkselle 21.02.2012 08:28 X

Ylläksen lomatunnelmista nauttii jokainen - kaikille riittää tekemistä! Ylläksellä viihdyt lumen parissa. Sen 61 laskettelurinteestä löytyy jokaiselle sopiva - vaikeista ja kokemusta vaativista lasten rinteisiin. Hiihdon harrastajia hemmotellaan Lapin suurimmalla latuverkostolla. Ja ulkoilupäivän jälkeen herkuttelijoille löytyy runsaasti tasokkaita ravintoloita ja edullisia koko perheen ruokapaikkoja. Lukuisat tapahtumat antavat uusia elämyksiä ja unohtumattomia lomamuistoja. Miltä kuulostaisi vetovarjolennätys järven jäällä tai vauhdikas huskyajelu?

Kiertoristeily- ja hotellimatka Helsinki-Tallinna-Riika-Tukholma-Helsinki 07.02.2012 10:46 X

5 päivän kierroksella matkataan Tallinnan kautta kauniiseen Riikaan suomalaisella bussilla. Riiassa yövytään 2 yötä korkeatasoisessa hotellissa, josta matka jatkuu risteillen kohti Tukholmaa. Tukholmassa on luvassa omatoiminen päivä, jonka jälkeen paluu Helsinkiin yön yli kestävästä laivamatkasta nauttien. Mukavat aikataulut, kaksi pääkaupunkia samalla matkalla, edullinen hinta ja runsaasti aikaa Riiassa tekevät tästä matkasta ehdottoman kesähitin!

Käsityömessut Tukholmassa 21.12.2011 07:55 X

Lähde syksyiselle päivä Tukhomassa risteilylle ja yhdistä matkaan käynti käsityömessuilla. Valmis matkapaketti sisältää kaiken olennaisen - risteilyn, kuljetuksen messuille sekä messulipun. Suomenkielinen paikallisopas on messuilla mukana.

Tukholman käsityömessut

Lähde tutustumaan Tukholman käsityömessuihin (Sy Festival). Messut ovat Ruotsin suurin ompelu, käsityö, korunvalmistus ja "oman luomisen" yleisömessu. Viking Linen Tukholman risteily vie sinut mukavasti suoraan Tukholman keskustaan, josta pääset vaivattomasti Matkapoikien tilausajobussilla suoraan messukeskukseen. Messuilla mukana myös suomenkielinen paikallisopas! Kaksi yötä merellä ja päivä käsityömessuilla. Laivamatkan aikana saat nauttia m/s Gabriellan erinomaisen keittiön antimista, hyvästä palvelusta sekä laadukkaasta ja edullisesta tax-free-valikoimasta.

Tamperelainen: Elämäniloa Aalloilla -risteily 24.01.2012 10:28 X

Elämäniloa Aalloilla - Hyvinvoinnin teemaristeily 29. -30.11.2015 kerää yhteen hyvästä viihteestä, ajankohtaisista luennoista sekä iloisesta yhdessäolosta nauttivat risteilymatkustajat loppuvuoden monipuolisimmalle risteilylle Baltic Princess -laivalle! Lähde mukaan Tamperelaisen lukijamatkalle!

Luentoja
Risteilyllä pääset kuulemaan eri alojen asiantuntijaluentoja. Raili Hulkkonen antaa meikkivinkkejä silmälasien käyttäjille ja esittelee uusimpia kehystrendejä. Mentalisti Pete Poskiparta luennoi humoristisesti aiheesta ’Kuinka sinua huijataan’. Lisää huumoria tarjoaa ääniakrobaatti ja imitaattori Heikki Hilander, joka vie meidät luennollaan Naurua ja ääntä kohti! Ohjelmassa myös pankin sekä Marttaliiton ajankohtaisia luentoja.

Minimessut
Mukaamme lähtee joukko mielenkiintoisia näytteilleasettajia, jotka kertovat tuotteistaan ja toiminnastaan
risteilyn messuosastolla, jakavat näytteitä ja tekevät mm. erilaisia terveysmittauksia, hiuspohja-analyysejä,
ja pikakauneushoitoja.

Iloista risteilyohjelmaa
Tähtiartistina laivalla esiintyy Tangokuninkaalliset Johanna Debreczeni ja Jouni Keronen sekä Matti ja Teppo. Risteilyn juontajana ja viihdyttäjänä toimii tilannekomiikan taituri Oskari Palomäki.

Valitse Muuta hakua! -kohdassa lähtöpaikka ja lähtijämäärä.

My Fair Lady -musikaalimatka Tallinnaan 13.01.2012 10:09 X

My Fair Lady on yksi kaikkien aikojen suosituimmista musikaaleista. Alan Jay Lernerin käsikirjoittaman musikaalin ensiesitys Broadwaylla vuonna 1956 oli heti menestys.

My Fair Lady

Tämä hulvattoman hauska operetti/musikaali kertoo englantilaisesta Eliza-nimisestä kukkaistytöstä, jonka kasvot ovat kuin enkelillä, mutta käytös ja kieli kuin katupojalla. Tytön elämä saa uuden käänteen, kun hän törmään professori Henry Higginsiin, joka on lyönyt vetoa, että pystyy kouluttamaan Elizasta salonkikelpoisen kaunottaren. Esitys on vironkielinen. Esitys kestää 3 h 15 min ja siinä on yksi väliaika.

Lumikki ja 7 kääpiötä -balettimatka Tallinnaan 02.01.2012 12:09 X

Lumikki ja 7 kääpiötä on ollut lasten rakastama satu jo sukupolvesta toiseen. Tarina kateudesta ja ystävyydestä. Lastenbaletti tästä klassikkosadusta esitetään Estonia teatterissa syksyllä 2015!

Lumikki ja 7 kääpiötä

Lumikki ja 7 kääpiötä perustuu Grimmin veljesten satuun "Lumikki". Disney teki siitä hieman muunnelteltuna ensimmäisen värillisen animaatioelokuvansa. Kääpiöiden nimet ovatkin juuri Disneyn studioiden keksintöä. Lumikin ilkeä äitipuoli määrää metsästäjän viemään Lumikin metsään ja tappamaan hänet. Metsästäjä ei kuitenkaan henno tappaa Lumikkia vaan käskee hänen paeta metsään. Lumikki löytää metsästä 7 kääpiölle kuuluvan talon, johon asettuu asumaan. Kun äitipuoli saa tietää Lumikin olevan elossa, hän päättää tappaa Lumikin itse. Hän pukeutuu noidaksi ja tarjoaa myrkytettyä omenaa. Lumikki kuolee ja kääpiöt asettavat hänet lasiarkkuun pihalleen. Metsässä ratsastava prinssi sattuu näkemään lasiarkussa makaavan Lumikin ja rakastuu häneen. Grimmin sadun mukaan prinssi kantaa arkun linnaansa, jolloin Lumikin kurkuun juuttunut omenanpala irtoaa ja hän herää henkiin. Disneyn versio on vieläkin romanttisempi, prinssin suudelma särkee lumouksen ja herättää Lumikin unestaan.

 

Praha, 4pv 27.12.2011 11:52 X

Tšekin pääkaupunki Praha on paitsi historian aarreaitta, myös monipuolinen kaupunkikohde shoppailuun, herkutteluun ja yöelämästä nauttimiseen. Koe kiehtovan kaunis Praha!

Kaupunkilomalle Prahaan

Vietä pidennetty viikonloppu historiallisissa maisemissa, kaupungissa, jonka arkkitehtuuri ihastuttaa jokaista kävijää. Praha on täynnä kauniita rakennuksia, kiehtovia katuja ja tunnettuja nähtävyyksiä. Nähtävyydet ovat kätevästi kävelyetäisyydellä toisistaan. Kaupungin halki virtaavan Vltava-joen ylittää yksi tunnetuimmista nähtävyyksistä, upea Kaarlen silta. Praha tunnetaan myös kirjailija Franz Kafkan kotikaupunkina. Kafkan elämään voi tutustua Prahan juutalaiskaupunginosassa Josefovissa tai Kafkalle omistetussa museossa.

Paikallisoppaaltamme saat paljon tietoa Prahan värikkäästä menneisyydestä ja myös tämän päivän elämästä. Kävelykierroksen aikana näet mm. Strahovin munkkiluostarin, joka on perustettu jo 1100-luvulla. Linnakukkulan näköalapaikalta avautuu upea näkymä yli Prahan kauniin keskustan ja Vltava-joen laakson. Matkan varrella ohitamme myös Prahan kauneimmat palatsit: Cerninin palatsin, Loretan ja Schwarzenbergien palatsit sekä mahtavan Pyhän Vituksen katedraalin.

23h Päivä Tallinnassa risteily Viking XPRS 18.11.2011 09:22 X

Anna Tallinnan houkutuksille periksi ja lähde ostosmatkalle mukavalla Viking XPRS:llä.

Nopeista mukavin - Viking XPRS Helsinki - Tallinna

Suositulla ostosristeilyllä vietät yön laivalla ja Tallinnassa aikaa on koko seuraava päivä. Tällä matkalla ehdit hyvin kierrellä ostoksilla tai katsomassa Tallinnan nähtävyyksiä, käydä museoissa, kirkoissa, vanhassa kaupungissa tai muuten vain nauttia olosta. Tallinnassa riittää aina tekemistä.

Kun teet Vikingille ennakkotilauksen vähintään 50 eur arvosta, kuljet ostostesi kanssa kätevästi bussin kyydissä! Koskee Matkapoikien omia tilausajoja, ei pikavuoroja.

 

Euroopan kiertomatkat 04.11.2011 11:09 X

Uudet opastetut Euroopan kiertomatkat 2016 tulossa myyntiin pian!
Valikoima kattaa upeita uutuuksia sekä muutamia jo kestosuosikeiksi tulleita klassikoita.

Mitä jos vain lähtisit?

+ suorat lennot Helsingistä
+ hyvätasoiset keskustahotellit
+ suomenkielinen paikallisopas
+ runsas matkaohjelma: paljon retkiä ja käyntikohteita
+ hintaan sisältyy yhteisiä ruokailuja

Glenn Miller Orchestra Directed by Wil Salden Tallinnassa 01.11.2011 11:23 X

Sukella swingin kulta-aikaan ja lähde kuulemaan legendaarisen Glenn Miller Orchestran musiikkia Tallinnan Nordea Concert Halliin. Tuloksena on jalat vipattamaan saava show, joka tempaisee mukaansa tarttuvilla rytmeillään ja ainutlaatuisella jazz-soundillaan.

Swingin mestariteokset elävät yhä!

Alton Glenn Miller (1. maaliskuuta 1904 – 15. joulukuuta 1944) oli yhdysvaltalainen orkesterinjohtaja, säveltäjä ja pasunisti. Millerin big band oli swing-kauden suosituimpia orkestereita. Hänen kuuluisimpia levytyksiään ovat mm. "Pennsylvania 6–5000", "American Patrol", "In the Mood" ja "Moonlight Serenade". Viimeksimainittu on myös Millerin säveltämä. Milleriä kuljettanut yksimoottorinen Noorduyn C-64 Norseman-lentokone katosi sodan aikana lennolla Kanaalin yli. Hän oli kadotessaan musiikkimajuri. Millerin ja hänen lentäjänsä kohtalot ovat edelleen hämärän peitossa. Koneen putoaminen on edelleen arvoitus. Yleisin ja todennäköisin oletus on se, että kone on tuhoutunut, kun siihen on osunut epähuomiossa ylempää pudotettu pommi. Monet Saksaan matkalla olleet pommikoneet joutuivat varhaisten vaurioiden tai konevikojen vuoksi kääntymään takaisin, ja pysyväismääräyksen mukaan niiden oli pudotettava pommilastinsa mereen ennen laskeutumista. On mahdollista, että jokin tällainen hätäpudotettu lasti on osunut satunnaisen sumupilven kätkemään pieneen kuriirikoneeseen - tai, mikä vielä ilmeisempää, kone on osunut tällaisen meren pinnassa räjähtäneen pommilastin aiheuttamaan paineaaltoon jota sen rakenne ei kestänyt.

Jopa 70 vuoden jälkeen Glenn Millerin musiikista kuullaan ympäri maailman! Kuten kaikki musiikin klassikot, Glenn Millerin kappaleet ovat kymmenien vuosienkin jälkeen ajankohtaisia ja niitä voidaan jo kutsua legendaarisiksi. Glenn Millerin aikakautta kuvaavat melodiat esitetään show’ssa, joka lupaa viedä sinut takaisin Swingin kulta-aikoihin!

Konsertti Tallinnassa

Tämä Glenn Miller -orkesteri on Wil Saldenin johtama orkesteri. He eivät konsertoi laisinkaan Suomessa, joten Tallinna on lähin konserttipaikka.

 

Man of La Mancha- musikaalimatka Tallinnaan 01.11.2011 09:08 X

Estonia teatterissa nähdään Broadwayltakin tuttu, Miquel de Cervantesin novelliin Don Quijote perustuva Mitch Leighin musikaali Man of La Mancha. Musikaali on loistava sekoitus romantiikkaa, seikkailua, huumoria ja tragediaa- se on kertomus ihmisen taistelusta tehdä sekä itsestään että maailmastaan parempi.

Man of La Mancha- musikaalimatka Tallinnaan

Valmis musikaalipakettimme sisältää kaiken olennaisen - laivaylitykset, hotellimajoituksen aamiaisineen sekä musikaaliliput.

Budapest - Tonavan kuningatar, 4pv 24.10.2011 10:29 X

Budapestia kutsutaan ansaitusti myös Tonavan kuningattareksi. Tonavan yli kaartuvat sillat ja rantojen upeat historialliset rakennukset muodostavat kauniin kehyksen Euroopan suurimmalle joelle. Tällä matkalla näet Budapestin, Tonavan mutkan sekä pienen taitelijakylän Szentendren ja tietenkin Gödöllön eli Keisarinna Sissin kartanon. Aikaa jää myös omatoimisesti Budapestiin tutustumiselle. Lähde mukaan nauttimaan matkasta Unkariin!

Budapest - Tonavan kuningatar

Matkalla tutustumme mm. Budapestin molempien puolien (Buda ja Pest) tärkeimpiin ja kauneimpiin kohteisiin kuten mm. Gellert-vuoreen, Sankarten Aukioon, Andrassy Bulevardiin ja St. Stephanin Basilikaan. Käymme myös päiväretkellä Tonavan mutkassa; Visegradissa sekä Szentendren pienessä, tunnelmallisessa taiteilijakaupungissa. Lähtöpäivän käymme tutustumassa Gödöllön linnaan, jossa Keisarinna Elisabeth eli Sissi vietti suurimman osan ajastaan Unkarissa ollessaan.

Pohjois-Italian järvimaisemat ja satumainen Sveitsi, 5pv 20.10.2011 07:42 X

Unelmien matka Pohjois-Italian järvialueelle! Upeita järvimaisemia ja vuoristoreittejä. Toinen toistaan viehättävämpiä pikkukyliä, upeita huviloita ja saarille avautuvia upeita näköaloja.

Järvimaisemia ja vuoristoreittejä

Jylhien vuoristojen ympäröiminä olevat siniset järvet upeine maisemiseen saavat kiireisemmänkin mielen rauhoittumaan. Piazzoja, katukahviloita, historiallisia nähtävyyksiä ja lukuisia ostosmahdollisuuksia.

Comojärvi

Pohjois-Italiassa, lähellä Sveitsin rajaa, sijaitseva Comojärvi on niin maisemiltaan kuin tunnelmaltaan lomakohteiden parhaimmistoa. Rooman valtakunnan aikana järvi nousi merkittävään asemaan sijaintinsa takia, sillä se oli tärkeän kauppaväylän varrella. Pian huomattiin. Nykyisin Comojärven ympärillä sijaitsevat hulppeat huvilat ovat kuuluisuuksien suosiossa ja siellä on myös filmattu useita elokuvia, mm. Casino Royale.

Maggiorejärvi

Maggiorejärvi eli Lago Maggiore on suuri ja syvä järvi Alppien eteläpuolella. Järveä kiertävät pikkukylät ovat toinen toistaan lumoavampia. Tärkein ja ehkä tunnetuin Lago Maggioren kohteista on Stresa, joka on ollut monien taiteilijoiden, kirjailijoiden ja eurooppalaisten aristokraattien suosiossa. Täällä voit vain ihailla kaunista kukkaloistoa ja saarille avautuvaa lumoavaa näköalaa.

Lugano

Lugano on kaupunki Etelä-Sveitsissä Luganojärven rannalla. Luganoa ympäröivät upeat vuoristomaisemat. Luganon historialliseen keskustaan on helppo tutustua kävellen. Ensimmäiset Eurovision laulukilpailut järjestettiin Luganossa vuonna 1956.

Pilatesmatka Gardajärvelle 20.10.2011 07:42 X

Rentoutumista ja liikunnaniloa pilatesmatkalla Italian Gardajärvellä!
Matka sopii niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin harrastajille. Asiantuntevana pilatesohjaajana toimii Marjo Rask, Pilates Place Tampere.

Gardajärvi

Jylhien vuoristojen ympäröimä Gardajärvi tarjoaa loistavat puitteet liikunnalliseen lomanviettoon. Kehon ja mielen hyvinvoinnin lisäksi alueen kaunis luonto, upeat vuoristomaisemat ja järven reunuksilla helminauhana kulkevat pikkukaupungit jäävät vierailijan mieliin ikiajoiksi.

Pilates ja Yamuna Face Ball

Pilates on saksalais-amerikkalaisen Joseph Pilateksen kehittämän kehonhallintatekniikka. Harjoitteissa aktivoidaan keskivartalon syviä lihaksia ja ne toteutetaan erityisen hengitystekniikan eli lateraalisen hengityksen tahdissa. Pilateksessa pyritään sitomaan kehon eri osat hyvään toiminnalliseen yhteyteen toistensa kanssa. Tämä liikuntamuoto vahvistaa syviä lihaksia, parantaa ryhtiä sekä kehittää voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta ja kehonhallintaa.

Yamuna Faceball tarjoaa ennaltaehkäisevän ratkaisun toistuvan stressin ja jatkuvan jännityksen aiheuttamiin vaikutuksiin. Pallot stimuloivat luita, parantaen niiden terveyttä ja massaa, aktivoivat lihaksia, lisäävät verenkiertoa ja hidastavat näin myös juonteiden muodostumista. Iho on kirkkaampi, kasvot rennommat ja täyteläisemmät verenkierron vilkastumisen ja luiden aktivoitumisen ansiosta.

Pilatesohjaaja Marjo Rask

Kokenut pilatesohjaaja Marjo Rask on yli 30 vuoden uransa aikana hankkinut koulutusta ja kokemustas useilta eri kehotyöskentelyn alalta. Hän on koulutukseltaan fysioterapeutti, sairaanhoidon opettaja (fysioterapia), Rosen-terapeutti, Pilates-opettaja ja -kouluttaja, Yamuna Body Rolling ja Face Ball -ohjaaja sekä kasvatustieteiden maisteri. Marjo pitää tuntejaan mm. Pilates Placessa, Tampereella.

Alicante 14.10.2011 09:23 X

Syksyn viimaa pakoon aurinkoiseen Alicanteen. Suorat lennot Turusta!

Alicante

Alicanten alueella on rantaviivaa noin 20 kilometriä, mutta Alicantessa voit tehdä paljon muutakin kuin palvoa aurinkoa. Hiekkarannoista San Juan ja Postiguet ovat suosituimmat. Kaupunki on sopiva kohde lapsiperheille, sillä lähiseudulla riittää nähtävää ja koettavaa perheen pienimpienkin makuun.

Lisämaksullisilla retkillä teet lomastasi vieläkin antoisamman. Alueen tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat Benacantil-vuoren laelle levittäytyvä Santa Bárbaran linnoitus, värikäs marmorinen kävelykatu Explanada de España ja vanhankaupungin kauniit kirkot.

Lue lisää tästä>>

Matka on tällä hetkellä loppuunmyyty!
Kysy mahdollisia peruutuspaikkoja Turun toimistosta tai puhelimitse numerosta 010 2323 871.

Tappara risteily 13.10.2011 07:04 X

Vauhdikas Tappara-fanimatka Baltic Queen viihderisteilyllä yhdessä joukkueen kanssa!

Tappara-fanimatka lauantaina 2.1.2016

Lähde mukaan nauttimaan rennosta laivamatkasta Baltic Queen viihderisteilyllä. Kuljetukset risteilylle Tampereelta, Sastamalasta ja Mouhijärveltä, bussi-isäntänä Tapparan pelaaja!

Hinta koko matkalle alkaen vain 55 €/henkilö (B4-lk)
Hintaan sisältyy: bussikuljetukset Tampereelta alkaen, risteily valitussa hyttiluokassa sekä Tappara-aiheinen ohjelma laivalla.

Osallistu arvontaan!
Arvomme kaikkien 30.9. mennessä Tappara-fanimatkan ostaneiden kesken yhden ilmaisen kahden hengen fanimatkan sisältäen buffet-illallisen joukkueen kapteenin Jukka Peltolan kanssa. Toimi nopeasti ja olet mukana arvonnassa!

Ikäraja risteilylle 18v.

Muuta Hakua! -kohdassa valitse lähtöpaikka ja lähtijämäärä!

Kylpyläjoulu Laulasmaalla 20.09.2011 12:07 X

Vietä tunnelmallinen kylpyläjoulu Laulasmaalla, rentouttavista hoidoista ja virolaisesta jouluruoasta nauttien.

Joulun hotellimatka Tallinnaan 05.09.2011 08:44 X

Vietä kiireetön joulu viehättävässä Tallinnassa! Matkan hintaan sisältyy laivamatkat kansipaikoin, majoitus ja aamiaiset. Jouluaaton illallisen voi varata lisämaksusta. Laajasta joulumatkavalikoimastamme löydät runsaasti majoitusvaihtoehtoja.

Tallinnan vanhakaupunki

Keskiaikainen vanhakaupunki mukulakivikatuineen, muureineen ja ikivanhoine torneineen on kuin suoraan satukirjasta. Viehättävien katujen ja vanhojen talojen katveisiin jää salaperäisiä sisäpihoja. Tallinnan vanhakaupunki on melko pieni ja sellaisena helppokulkuinen ja ihana kaupunkilomakohde.

Maakunnista kuljetuksin ja Helsingin satamasta:

1- 4 yön matkat (Viking XPRS):

 • meno Helsinki 11:30 - Tallinna 14:00,
 • paluu Tallinna 18:00 - Helsinki 20:30 / (sunnuntaisin Tallinna 16:30 - Helsinki 19:00)

Bussikuljetukset useilta reiteiltä! Kun teet Viking Linen ennakkotilauksen vähintään 50 eur arvosta, kulkevat ostoksesi kätevästi bussin kyydissä! Koskee Matkapoikien omia tilausajoja, ei pikavuoroja.

Helsingin satamasta:

2 ja 3 yön matkat: (meno Tallink Star/Superstar)

 • meno Helsinki 10:30 - Tallinna 12:30
 • paluu Tallinna 16:30 - Helsinki 18:30 / (25.12. Tallinna 17:30 - Helsinki 19:30)  

Varaa heti tai kysy lisää toimistostamme tai myyntipalvelustamme!

Joulumatka Riikaan 02.09.2011 11:20 X

Vietä unohtumaton Joulu Riiassa!

 Kun kaipaat tunnelmallisia hetkiä ja vilkasta kaupunkielämää, suosittelemme sinulle matkaa Riikaan. Upeat joulutorit, keskiaikaiset rakennukset, museot ja kirkot tarjoavat paljon mielenkiintoista nähtävää. Hotellin valmis joulupöytä ja Riian lukuisat ravintolat ja kahvilat kutsuu nauttimaan valmiista ja kiireettömästä joulusta. Pidempää joululomaa kaipaavalle Riian bussi-laivaloma on edullinen vaihtoehto, jolloin pääset nauttimaan risteilytunnelmasta ja joulupöydän antimista jo laivalla. Joulun pieneksi ohjelmanumeroksi suosittelemme kaupunkikiertoajelua ja opastettua kävelyretkeä Riian vanhassa kaupungissa.

Suomalainen bussi mukana!

Vihulan kartanojoulu 05.09.2011 10:52 X

Nauti Joulun rauhasta Vihulan kauniissa kartanomiljöössä. Räätälöity joulumatkamme antaa Sinulle ja läheisellesi mahdollisuuden irtautua täysin arjen rutiineista kauniissa ympäristössä hyvästä ruoasta ja joulun tunnelmasta nautiskellen. Suomalainen bussi mukana koko matkan ajan.

Tasokas kartanohotelli 

Vihula sijaitsee rauhallisella alueella Lahemaan kansallispuistossa 4 km meren rannalta, Tallinnasta itään bussilla noin 1,5 tuntia. Vihulan Kartanon historia ulottuu 1700-luvun lopulle. Nykyisin se on tasokas kartanohotelli monipuolisine palveluineen, jonne majoittuu kerralla noin 100 henkilöä. Kartanohotellissa on myös saunat ja EcoSpa-osasto, johon kannattaa varata hoidot etukäteen.


 

Syysloman parhaat vinkit! 13.09.2011 07:55 X

Syyslomien iloiset risteilyt varataan nyt! Lähde mukaan nauttimaan suosikkiartistisi keikasta, iloisesta herkuttelusta, edullisista ostoksista ja tietenkin ihanasta yhdessäolosta! Tai miten olisi syksyinen kaupunkilomaseikkailu Tallinnaan tai Tukholmaan? Varaa matkasi jo tänään!

Esiintyjät ja ohjelmatiedot sitoumuksetta.

 

Kylpyläjoulu Rakveressa 05.09.2011 12:05 X

Tunnelmallista joulua voi viettää Rakveressa Aqva Spa - hotellissa. Nauti pitkistä ja rentouttavista hoidoista.

Kylpyläjoulu Haapsalussa 05.09.2011 11:58 X

Rauhallinen ja idyllinen Haapsalu on oiva kohde rauhoittumiselle. Thalasso SPA Fra Mare sijaitsee meren rannalla ja se on erikoistunut merimuta- ja merivesihoitoihin. Spa hotelli Laine on perinteinen terveyskylpylä, joka on erikoistunut kuntoutushoitoihin.

Kylpyläjoulu Pärnussa 05.09.2011 11:49 X

Pitkät kylpyläperinteet omaavassa Pärnussa on hyvä viettää tunnelmallista joulua. Pärnussa kohteinamme ovat Hedeon Spa, Hotelli Pärnu, Kurgo Villa, Strand Conference & SPA Hotel, Hotelli Wasa, SPA Tervis, Tervise Paradiis, Estonia Medical Spa & Hotel, Estonia Resort Hotel & Spa ja Viiking SPA.

 

Kylpyläjoulu Tallinnassa 05.09.2011 11:39 X

Tallinnassa kylpyläjoulua voit viettää kaupungin keskustassa sijaitsevassa Kalev SPAssa, Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa-hotellissa sekä rauhallisemmissa merenrantakohteissa, joita ovat Pirita Spa Hotel sekä Viimsi SPA. Viimsi SPAssa on ylellinen vapaa-ajankeskus, joka on keskittynyt kehon ja mielen kokovaltaiseen hemmotteluun.

Kylpyläjoulu Saarenmaalla 05.09.2011 11:36 X

Unohda kiire ja lähde joulumatkalle Saarenmaalle. Rauhoitu, hemmottele itseäsi hoidoilla ja astu valmiiseen pöytään.

Joulumatka Istanbuliin 02.09.2011 10:26 X

Vietä erilainen joulu Istanbulissa! Tässä ainutlaatuisessa kaupungissa voit kokea idän ja lännen kiehtovan sekoituksen.

Joulumatka Istanbuliin

Istanbul tarjoaa nähtävää ja koettavaa enemmän kuin runsaasti mielenkiintoisen kulttuuriperintönsä ansiosta. Pääset tutustumaan mm. kahteen tämän aikakauden upeaan taidonnäytteeseen, Topkapin palatsiin ja Siniseen Moskeijaan.

Joulumatka Budapestiin 05.07.2011 10:13 X

Joulumatka Budapestiin saa Sinut unohtamaan kaiken stresin ja kiireen. Lähde nauttimaan joulurauhasta, istahda valmiiseen joulupöytään ja vietä tänä vuonna kiireetön joulu.

Jouluinen Budapest

Jouluinen Budapest hurmaa sinut huumaavilla tuoksuillaan, joulukoristeillaan sekä joulutoreillaan. Klassisella Budapestin kaupunkikierroksella näemme tärkeimmät nähtävyydet. Nautimme uniikista ja perinteisestä jouluisesta kylpemisestä ja rentoudumme kuunnellen Danube Chamber Orckestran tunnelmallisesta joulukonsertista Tonavan palatsissa.

Joulumatka Budapestiin (2) 05.07.2011 10:13 X

Joulumatka Budapestiin saa Sinut unohtamaan kaiken stresin ja kiireen. Lähde nauttimaan joulurauhasta, istahda valmiiseen joulupöytään ja vietä tänä vuonna kiireetön joulu.

Jouluinen Budapest

Jouluinen Budapest hurmaa sinut huumaavilla tuoksuillaan, joulukoristeillaan sekä joulutoreillaan. Klassisella Budapestin kaupunkikierroksella näemme tärkeimmät nähtävyydet. Nautimme uniikista ja perinteisestä jouluisesta kylpemisestä ja rentoudumme kuunnellen Danube Chamber Orckestran tunnelmallisesta joulukonsertista Tonavan palatsissa.

Lähde risteillen Pietariin 21.06.2011 08:28 X

Pohjolan Venetsiana tunnettu historiallinen kaupunki on täynnä sykettä ja elämää sekä upeita nähtävyyksiä ja nykyisin myös edullisia ostoksia.

 

 

Hei! 20.06.2011 11:09 X

 

Kiitos rekisteröitymisestäsi Matkapoikien ryhmäuutiskirjeen tilaajaksi.
Saat nyt ensimmäisten joukossa tiedon Matkapoikien ryhmämatkustuksen ajankohtaisista tarjouksista ja tapahtumista.

Parhain terveisin,
MATKAPOJAT
www.matkapojat.fi/ryhmamatkat

Hei! 20.06.2011 11:09 X

Kiitos rekisteröitymisestäsi Matkapoikien uutiskirjeen tilaajaksi.
Saat nyt ensimmäisten joukossa tiedon Matkapoikien ajankohtaisista matkatarjouksista.

Parhain terveisin,
MATKAPOJAT
www.matkapojat.fi

Hotellimatkat Laulasmaalle 14.06.2011 11:44 X

Monipuolinen matkavalikoima Laulasmaa SPA:han tarjoaa jokaiselle jotakin - löydä oma suosikkisi; hotellimatkat 2 yötä sunnuntaista tiistaihin tai tiistaista torstaihin, 3 yötä torstaista sunnuntaihin tai 4 yötä sunnuntaista torstaihin.

 

Hotellimatka Laulasmaa SPA:han

Laulasmaa Spa sijaitsee merenrannalla vain 35 km päässä Tallinnasta. Täällä yhdistyvät kaunis luonto , pitkä valkoinen hiekkaranta ja nykyaikainen kylpylä- ja kongressihotelli monine mahdollisuuksineen. Lapsiperheille ja aktiivilomalaisille hotelli ja sen ympäristö tarjoavat erilaisia harrastusmahdollisuuksia: voit uida, kävellä luonnossa, pyöräillä, pelata tennistä tai tarttua kävelysauvoihin. Tai voit vain olla, nauttia luonnosta ja rauhoittua.

Laulasmaa Spa Hotel

Korkeatasoisessa kylpylässä on erilaisten vesialtaiden lisäksi myös useita erityyppisiä saunoja. Kylpylän lisäksi voit hemmotella itseäsi erilaisilla hoidoilla.

LOB - Syksy 2015 opiskelijaristeily 06.06.2011 11:07 X

LOB - Can You Handle It?

Syksyn LOB -risteily on täällä!

Ota kaverit matkaan ja lähde irrottelemaan Helsinki-Tukholma -risteilylle Silja Symphonylle 22.11.2015. Laivalla voit nauttia erinomaisesta ohjelmasta ja hyvästä ruuasta. Sinulla on myös kokonainen päivä aikaa tutustua Tukholmaan!

Ikäraja K-18.


 

STTK Itsenäisyypäivän risteily Viking Grace 06.06.2011 11:07 X

STTK:n miniristeily Turusta Tukholmaan 12.-13.12.2015

Iltalähtö Turusta uudella Viking Gracella tarjoaa upeat puitteet miellyttävälle merimatkalle. Buffet Aurora ravintolan joulupöytä on katettuna, tarjoten nautinnollisia makuelämyksiä. Laivan monipuolinen risteilyohjelma pitää tunnelman korkealla koko matkan ajan ja välissä ehdit tekemään edullisia meriostoksia laivan myymälöissä. STTK:n omaa ohjelmaa on luvassa laivan Auditoriossa klo 10 - 14.

Risteilyhinnat / henkilö
Henkilöä hytissä 1 2 3 4
Seaside Double-hytti 134,00 97,50 - -
Seaside Four-hytti 116,00 88,50 79,35 74,75
Inside Four-hytti 100,00 80,50 74,00 70,75

 Hintaan sisältyy:

 • risteily valitussa hyttiluokassa
 • meriaamiainen
 • Viking Buffet päivällinen ruokajuomineen paluumatkalla
 • kokouskahvit ja hedelmiä
 • risteilyohjelma
 • STTK:n jäsenille kuljetus Pori-Rauma reitillä.
  Kuljetus on varattava etukäteen puhelimitse 010-2323 105, paikkoja rajoitetusti.

Muuta hakua! -kohdassa voit vaihtaa lähtijämäärää ja varata lisämaksullisen liityntäkuljetuksen Turkuun, Lähtöpaikka-kohdasta aukeavan kartan reiteiltä!

Omatoimiset kaupunkilomat 26.05.2011 10:53 X

Lähde omatoimiselle kaupunkilomalle Eurooppaan tai Baltiaan. Valitse itse matkasi pituus ja lähtöpäivä, me räätälöimme sinulle mieleisesi loman asiantuntemuksella ja sinun ehdoillasi. Ohessa muutamia tarjouksia joita klikkaamalla saat matkan lisätiedot esiin. Voit myös tiedustella omatoimisia kaupunkilomia myyntipalvelustamme, puh. 010 2323 200.

Kaupunkilomat kuten haluat!

2 päivää Kolmårdenissa, hotellimatka Helsingistä 23.05.2011 10:22 X

Lähde risteilemään Kolmårdenin eläintarhaan Helsingistä. Kolmårdenissa riittää nähtävää, tekemistä ja koettavaa useammaksikin päiväksi: gondolisafari, merimaailma, Villi-leiri –seikkailupuisto tai Maailman vahvimman nallen maailma saa ajan kulumaan kuin siivillä.

Kolmårdenissa olet aivan kuin oikealla safarilla!

Koe eksoottiset eläimet ihan läheltä, nähtävää riittää useammaksikin päiväksi. Seikkaile maailman vahvimman nallen kanssa, safaritunnelmaa ja seikkailun taikaa, suuria tunteita ja suuria elämyksiä. Meren eläimet kohtaat merieläinmaailmassa, jossa näet upeita delfiiniesityksiä, leppoisia hylkeitä paistattelemassa päivää tai viekkaan hain uiskentelemassa altaassaan. Tiikerimaailma on paikka, jossa kohtaat uljaat kissaeläimet aivan viidakon sykkeessä. Useat ravintolat alueella takaavat, että energiaa riittää koko päivän ajan.

Gondolisafari

Pääset nyt entistä lähemmäksi villieläimiä. Kolmårdenin gondolisafarilla saat leijua savannin yllä, liikkua äänettömästi villieläinten joukossa ja vierailla eläinten luona niiden omilla ehdoilla. Melkein kuin olisit yksi asukkaista. Voit nauttia upeista näköaloista ja aistia villin elämän sykkeen.

Kesän 2015 uutuus: Bamsen maailma!

Tänä vuonna Kolmårdenin upeaa tarjontaa täydentää jälleen uusi jännittävä kokemus - Bamsen maailma. Nallen, Kilpisen, Pompin ja Isoäidin talot ovat valmiina innokkaita vieraita varten. Voit myös ajaa makeisjunalla, astua Nallen omaan Viktoria-laivaan, ajaa Kilpisen autoradalla ja kieppua hunajapurkkikarusellissa. Teemalle uskollisessa satumaailmassa on myös amfiteatteri, ravintola, kauppoja, pelejä sekä suuria leikki- ja puistoaluita.

2 päivää perillä Kolmårdenissa, hotellimatka Helsingistä

Riemukkaan päivän jälkeen yövymme läheisessä Norrköpingin kaupungissa. Jottei mitään jäisi näkemättä, palaamme seuraavana päivänä Kolmårdeniin. Näe vielä lempieläimesi, saat rutistaa Maailman vahvinta nallea ja nautit alueen ravintoloiden tarjonnasta uudelleen.  

 

Päivä Kolmårdenissa, risteilymatkat Turusta 23.05.2011 10:22 X

Pohjoismaiden suurin eläinpuisto Kolmården sijaitsee Tukholmasta n. 1,5h ajomatkan päässä. Se on oivallinen kohde niin lapsille kuin aikuisillekin. Maailman eri kolkilta tulevat eläimet ihastuttavat, ilahduttavat ja koskettavat kaikenikäisiä!

Kolmårdenissa olet aivan kuin oikealla safarilla!

Koe eksoottiset eläimet ihan läheltä. Seikkaile maailman vahvimman nallen kanssa, safaritunnelmaa ja seikkailun taikaa, suuria tunteita ja suuria elämyksiä. Meren eläimet kohtaat merieläinmaailmassa, jossa näet upeita delfiiniesityksiä, leppoisia hylkeitä paistattelemassa päivää tai viekkaan hain uiskentelemassa altaassaan. Tiikerimaailma on paikka, jossa kohtaat uljaat kissaeläimet aivan viidakon sykkeessä. Useat ravintolat alueella takaavat, että energiaa riittää koko päivän ajan.

Gondolisafari

Pääset nyt entistä lähemmäksi villieläimiä. Kolmårdenin gondolisafarilla saat leijua savannin yllä, liikkua äänettömästi villieläinten joukossa ja vierailla eläinten luona niiden omilla ehdoilla. Melkein kuin olisit yksi asukkaista. Voit nauttia upeista näköaloista ja aistia villin elämän sykkeen.

Kesän 2015 uutuus: Bamsen maailma!

Tänä vuonna Kolmårdenin upeaa tarjontaa täydentää jälleen uusi jännittävä kokemus - Bamsen maailma. Nallen, Kilpisen, Pompin ja Isoäidin talot ovat valmiina innokkaita vieraita varten. Voit myös ajaa makeisjunalla, astua Nallen omaan Viktoria-laivaan, ajaa Kilpisen autoradalla ja kieppua hunajapurkkikarusellissa. Teemalle uskollisessa satumaailmassa on myös amfiteatteri, ravintola, kauppoja, pelejä sekä suuria leikki- ja puistoaluita.

Risteilymatka Turusta

Pääset kätevästi risteilemään kohti Kolmårdenin tarjoamia seikkailuja suoraan Turun satamasta. Matkapoikien bussi ajaa kohti Turkua keskeisiä pääteitä pitkin Jyväskylästä tai Vaasasta. Lomasi alkaa jo kotiovelta kun hyppäät koko perheen kanssa rentoon Riemulomabussiin. Valitse siis sopiva lähtöpäivä, Vikingin tai Siljan laiva, ja perheen yhteinen Riemuloma kohti eläinseikkailuita voi alkaa.

Kolmården - Tukholma, hotellimatka Helsingistä 23.05.2011 10:22 X

Tällä matkalla koet sekä Ruotsin pääkaupungin, että Pohjoismaiden suurimman eläinpuiston samalla kertaa!

Kolmårdenissa olet aivan kuin oikealla safarilla!

Koe eksoottiset eläimet ihan läheltä. Seikkaile maailman vahvimman nallen kanssa, safaritunnelmaa ja seikkailun taikaa, suuria tunteita ja suuria elämyksiä. Meren eläimet kohtaat merieläinmaailmassa, jossa näet upeita delfiiniesityksiä, leppoisia hylkeitä paistattelemassa päivää tai viekkaan hain uiskentelemassa altaassaan. Tiikerimaailma on paikka, jossa kohtaat uljaat kissaeläimet aivan viidakon sykkeessä. Useat ravintolat alueella takaavat, että energiaa riittää koko päivän ajan.

Gondolisafari

Pääset nyt entistä lähemmäksi villieläimiä. Kolmårdenin gondolisafarilla saat leijua savannin yllä, liikkua äänettömästi villieläinten joukossa ja vierailla eläinten luona niiden omilla ehdoilla. Melkein kuin olisit yksi asukkaista. Voit nauttia upeista näköaloista ja aistia villin elämän sykkeen.

Kesän 2015 uutuus: Bamsen maailma!

Tänä vuonna Kolmårdenin upeaa tarjontaa täydentää jälleen uusi jännittävä kokemus - Bamsen maailma. Nallen, Kilpisen, Pompin ja Isoäidin talot ovat valmiina innokkaita vieraita varten. Voit myös ajaa makeisjunalla, astua Nallen omaan Viktoria-laivaan, ajaa Kilpisen autoradalla ja kieppua hunajapurkkikarusellissa. Teemalle uskollisessa satumaailmassa on myös amfiteatteri, ravintola, kauppoja, pelejä sekä suuria leikki- ja puistoaluita.

Kolmården – Tukholma hotellimatka Helsingistä

Yhdistä Kolmårdenin matkaan päivä Tukholmassa. Vietä koko perheen kesän kokemusrikkain päivä eläinpuistossa, aja gondolisafarilla ja ihastele delfiinien taidokkaita temppuja. Aktiivisen päivän jälkeen paluumatkalla Tukholmaan voit rentoutua bussissa. Tukholman sataman läheisyydessä sijaitseva hotelli tarjoaa laadukkaan yösijan ja maittavan aamiaisen jälkeen uusi päivä pääkaupungissa on edessä. Tee ostoksia, ihastele vanhan kaupungin miljöötä tai seikkaile perheen kanssa Gröna Lundin huvipuistossa. Neljä riemulomapäivää takaa ikimuistoiset kokemukset!

Kolmården - Tukholma, hotellimatka Turusta 23.05.2011 10:22 X

Nyt Kolmården ja Tukholma samassa paketissa! Nauti eläintarhan riemuista ja paluumatkalla Tukhoman monipuolisista nähtävyyksistä. Riemuloma on kivaa koko perheelle!

Kolmårdenissa olet aivan kuin oikealla safarilla!

Koe eksoottiset eläimet ihan läheltä. Seikkaile maailman vahvimman nallen kanssa, safaritunnelmaa ja seikkailun taikaa, suuria tunteita ja suuria elämyksiä. Meren eläimet kohtaat merieläinmaailmassa, jossa näet upeita delfiiniesityksiä, leppoisia hylkeitä paistattelemassa päivää tai viekkaan hain uiskentelemassa altaassaan. Tiikerimaailma on paikka, jossa kohtaat uljaat kissaeläimet aivan viidakon sykkeessä. Useat ravintolat alueella takaavat, että energiaa riittää koko päivän ajan.

Gondolisafari

Pääset nyt entistä lähemmäksi villieläimiä. Kolmårdenin gondolisafarilla saat leijua savannin yllä, liikkua äänettömästi villieläinten joukossa ja vierailla eläinten luona niiden omilla ehdoilla. Melkein kuin olisit yksi asukkaista. Voit nauttia upeista näköaloista ja aistia villin elämän sykkeen.

Kesän 2015 uutuus: Bamsen maailma!

Tänä vuonna Kolmårdenin upeaa tarjontaa täydentää jälleen uusi jännittävä kokemus - Bamsen maailma. Nallen, Kilpisen, Pompin ja Isoäidin talot ovat valmiina innokkaita vieraita varten. Voit myös ajaa makeisjunalla, astua Nallen omaan Viktoria-laivaan, ajaa Kilpisen autoradalla ja kieppua hunajapurkkikarusellissa. Teemalle uskollisessa satumaailmassa on myös amfiteatteri, ravintola, kauppoja, pelejä sekä suuria leikki- ja puistoaluita.

Koe Kolmården ja Tukholma samalla kertaa!

Koe Kolmårdenin eläintarha uudella tavalla: vieraile Maailman vahvimman nallen, Bamsen, luona tai anna lasten peuhata Villi-leiri –seikkailualueella. Tapahtumarikkaan päivän jälkeen paluumatkalla Tukholmaan voit rentoutua bussissa. Tukholman keskustan hotelli tarjoaa laadukkaan yösijan. Seuraavana aamuna Tukholma jo odottaa: ostoksilla, vanhan kaupungin lumoissa tai perheen kanssa Gröna Lundin huvipuistossa. Liitä hotelliyö Kolmårdenin Riemulomapakettiin ja saat tallennettua takuulla kesän parhaat lomamuistot!

Tilaa uutiskirje 26.04.2011 15:19 X

Tilaa Matkapoikien uutiskirje ja saat ajankohtaisia
vinkkejä ja tarjouksia suoraan sähköpostiisi.

Sukupuoli

Mies
Nainen

Valitse uutiskirje!

Matkapojat
Ryhmämatkat
Resor på Svenska

Jokaisen Uutiskirjeen alalaidassa on peruutuslinkki, jota
klikkaamalla voit perua tilauksesi koska tahansa.

Tilaa ryhmäuutiskirje 26.04.2011 15:19 X

Tilaa Matkapoikien uutiskirje ja saat ajankohtaisia
vinkkejä ja tarjouksia suoraan sähköpostiisi.

Valitse uutiskirje!

Matkapojat
Ryhmämatkat
Resor på Svenska

Jokaisen Uutiskirjeen alalaidassa on peruutuslinkki, jota
klikkaamalla voit perua tilauksesi koska tahansa.

Kokousmatkaehdotelmia 26.04.2011 13:42 X

Ryhmämatkaehdotelmia, yritysryhmille
Kokous- ja virkistysmatka Vihulan kartanoon kevät ja syksy 2015 Lue Tarjouspyyntö
Päiväkokous Tallinkilla 2015 Lue Tarjouspyyntö
Saaristoristeily Siljalla Turusta kokousryhmille 2015 Lue Tarjouspyyntö
Päiväkokous Eckerön laivoilla 2015 Lue Tarjouspyyntö
Tallink iltajuhlat merellä 2015 Lue Tarjouspyyntö
Kokousmatka Laulasmaalla 2015 Lue Tarjouspyyntö
Kokousmatkat Vikingin laivoilla syksy 2015 Lue Tarjouspyyntö
Kokousmatka Tallinnaan 2 pv Seaport Tallinn-hotelli 2015 Lue Tarjouspyyntö
Kokousmatka Tallinnaan 2 pv hotelli Euroopa 2015 Lue Tarjouspyyntö

Ryhmät 26.04.2011 07:07 X

Matkapoikien ryhmämatkoissa sinua palvellaan lähes 40 vuoden kokemuksella ja yli 20 ryhmämatkamyyjää auttavat paikallisesti eri toimistoissamme.

Suunnitellaan yhdessä toiveidenne mukaisesti!

Kerro toiveesi, niin ideoidaan ja luodaan yhdessä juuri teille sopiva ryhmämatka! Tee matkustamisestasi helpompaa ja anna meidän auttaa käytännön järjestelyissä niin laiva-, lento- kuin hotelli- ja kokoustilojen valinnassa sekä varauksissa. Ota rohkeasti yhteyttä joko puhelimella tai sähköpostilla tai poikkea toimistossamme!

Etuja ryhmävaraajille
Käyttämällä ryhmäpalvelujamme säästät selvää rahaa. Matkapojat tarjoaa edulliset sopimushinnat ryhmänne käyttöön useiden laiva- ja lentoyhtiöiden sekä hotelliketjujen suurasiakkaana. Satamissa teitä palvelee oma lähtöselvitys. Oma ryhmämyyjäsi hoitaa kaikki matkaan liittyvät asiat alusta loppuun, olipa ryhmäsi lähdössä Kuopioon tai Kuubaan. Ryhmänä säästytte toimitusmaksulta, kun ryhmä laskutetaan yhdellä laskulla. Vastuullisena matkanjärjestäjänä vastaamme Valmismatkalain mukaan varaamastanne matkasta ja olemme maksaneet Kuluttajavirastolle takuumaksut - siis turvallista matkaa Matkapojista!

Matkaehdotelmat apunasi
Jos omat ideat eivät riitä tai kaipaat vinkkejä, miten rakentaa toimiva ryhmämatka, sinua auttavat lukuisat valmiit ja jo hyviksi koetut matkaehdotelmamme. Matkaehdotelmat löytyvät tästä: Vapaa-ajan ryhmämatkaehdotelmia, Kokousmatkaehdotelmia

Miksi Matkapoikien ryhmämatkalle?
Matkapojat tarjoaa edulliset sopimushinnan ryhmänne käyttöön useiden laiva- ja lentoyhtiöiden sekä hotelliketjujen suurasiakkaana
Satamissa Matkapojilla on oma lähtöselvityspalvelu - Voit jättää huoleksemme lippujen valmistelun ja jakamisen satamissa
Matkapojat ei peri toimitusmaksua ryhmämatkoista, kun ryhmä laskutetaan yhdellä laskulla
Oma ryhmämyyjäsi hoitaa kaikki ryhmämatkaanne liittyvät järjestelyt alusta loppuun, olipa ryhmäsi lähdössä sitten Kuopioon tai Kuubaan
Vastuullisena matkanjärjestäjänä vastaamme Valmismatkalain mukaan varaamastanne matkasta. Olemme myös maksaneet kuluttajavirastolle takuumaksut - siis turvallista matkaa Matkapojista!
Matkapojat räätälöi jokaiselle ryhmälle sille sopivan palvelupaketin alkaen matkan suunnittelusta sen varaamiseen jopa Internetin tai oman palvelunumeron kautta
RYHMÄMATKOJEN PALVELUT – katso mitä kaikkea voimme ryhmällesi tarjota!

Ryhmämatkat (2) 26.04.2011 07:07 X

Matkapoikien ryhmämatkoissa sinua palvellaan yli 30 vuoden kokemuksella ja yli 20 ryhmämatkamyyjää auttavat paikallisesti eri toimistoissamme.

Suunnitellaan yhdessä toiveidenne mukaisesti!

Kerro toiveesi, niin ideoidaan ja luodaan yhdessä juuri teille sopiva ryhmämatka! Tee matkustamisestasi helpompaa ja anna meidän auttaa käytännön järjestelyissä niin laiva-, lento- kuin hotelli- ja kokoustilojen valinnassa sekä varauksissa. Ota rohkeasti yhteyttä joko puhelimella tai sähköpostilla tai poikkea toimistossamme!

Etuja ryhmävaraajille
Käyttämällä ryhmäpalvelujamme säästät selvää rahaa. Matkapojat tarjoaa edulliset sopimushinnat ryhmänne käyttöön useiden laiva- ja lentoyhtiöiden sekä hotelliketjujen suurasiakkaana. Satamissa teitä palvelee oma lähtöselvitys. Oma ryhmämyyjäsi hoitaa kaikki matkaan liittyvät asiat alusta loppuun, olipa ryhmäsi lähdössä Kuopioon tai Kuubaan. Ryhmänä säästytte toimitusmaksulta, kun ryhmä laskutetaan yhdellä laskulla. Vastuullisena matkanjärjestäjänä vastaamme Valmismatkalain mukaan varaamastanne matkasta ja olemme maksaneet Kuluttajavirastolle takuumaksut - siis turvallista matkaa Matkapojista!

Matkaehdotelmat apunasi
Jos omat ideat eivät riitä tai kaipaat vinkkejä, miten rakentaa toimiva ryhmämatka, sinua auttavat lukuisat valmiit ja jo hyviksi koetut matkaehdotelmamme. Matkaehdotelmat löytyvät tästä: Vapaa-ajan ryhmämatkaehdotelmia, Kokousmatkaehdotelmia

Miksi Matkapoikien ryhmämatkalle?
Matkapojat tarjoaa edulliset sopimushinnan ryhmänne käyttöön useiden laiva- ja lentoyhtiöiden sekä hotelliketjujen suurasiakkaana
Satamissa Matkapojilla on oma lähtöselvityspalvelu - Voit jättää huoleksemme lippujen valmistelun ja jakamisen satamissa
Matkapojat ei peri toimitusmaksua ryhmämatkoista, kun ryhmä laskutetaan yhdellä laskulla
Oma ryhmämyyjäsi hoitaa kaikki ryhmämatkaanne liittyvät järjestelyt alusta loppuun, olipa ryhmäsi lähdössä sitten Kuopioon tai Kuubaan
Vastuullisena matkanjärjestäjänä vastaamme Valmismatkalain mukaan varaamastanne matkasta. Olemme myös maksaneet kuluttajavirastolle takuumaksut - siis turvallista matkaa Matkapojista!
Matkapojat räätälöi jokaiselle ryhmälle sille sopivan palvelupaketin alkaen matkan suunnittelusta sen varaamiseen jopa Internetin tai oman palvelunumeron kautta
RYHMÄMATKOJEN PALVELUT – katso mitä kaikkea voimme ryhmällesi tarjota!

Lento-laivamatkat Tukholmaan 18.04.2011 17:25 X

Lentomatkan nopeus ja laivamatkan mukavuus - molemmat samassa paketissa! Lentomatka Norwegianilla tai Finnairilla ja laivamatka Viking Linella tai Silja Linella, voit itse valita kumpaan suuntaan haluat lentää ja kumpaan yöpyä laivalla. Voit yhdistää myös hotelliyöpymisen tai useampia.

Lento-laivamatkat Tukholmaan

Hengähdä mukavassa hotellissa ja nauti valitsemistasi elämyksistä. Monipuolinen Tukholma tarjoaa kaikille jotakin. Merellisten tanssien ja hyvästä ruoasta herkuttelun yhteyteen voit yhdistää kaupunkiloman Tukholmaan. Monet nähtävyydet, trendikäs ja kansainvälinen ilmapiiri sekä kauniit rakennukset, keskiaikaiset kujat ja pikku putiikit vievät mennessään. Meno- ja paluumatkat sujuvat leppoisasti laivalla.

Varaukset 010 2323 200

Tutustu matkan tarkempiin tietoihin avaamalla matkaohjelma viereisestä palkista.

 
Lento-laiva -paketit varattavissa vain myyntipalvelustamme, puh. 010 2323 200.

Omatoimisesti kaupunkilomalle Tukholmaan 18.04.2011 17:25 X

Lomalle aina ihanaan Tukholmaan. Hengähdä mukavassa hotellissa ja nauti valitsemistasi elämyksistä. Monipuolinen Tukholma tarjoaa kaikille jotakin: Skansen ja Gröna Lund ovat lasten mieleen kun taas vanhempien aika kuluu monipuolisissa ostoskeskuksissa shoppaillen ja vanhan kaupungin mutkittelevia kujia ihastellen.

Omatoiminen hotelliloma Tukholmaan

Hengähdä sataman läheisyydessä sijaitsevassa mukavassa Scandic Hotel Ariadnessa ja nauti valitsemistasi elämyksistä. Monipuolinen Tukholma tarjoaa kaikille jotakin. Valitse lähtösatamaksi Helsinki tai Turku. Huomaa myös hyvät bussiyhteystarjontamme, löydät ne parhaiten varaamon Lähtöpaikka -hausta.

Kaupunkiloma Tukholmassa Helsingistä

Omatoiminen hotellimatka Tukholmaan Helsingistä TallinkSiljalla. Neljän päivän matkalla 2 yötä laivalla ja 1 yö Scandic Hotel Ariadnessa.

Kaupunkiloma Tukholmassa Turusta

Omatoiminen hotellimatka Tukholmaan Turusta TallinkSiljalla. Neljän päivän matkalla 2 yötä laivalla ja 1 yö Scandic Hotel Ariadnessa.

Lähimmät lähdöt alla. Voit vaihtaa "muuta hakua" kohdassa lähtöaikaa, -paikkaa ja matkustajamäärää.

 

Türin puutarhamarkkinat, hotellimatka 07.04.2011 08:44 X

Puutarhamarkkinat pienessä Türissa järjestetään nyt 39. kerran. Noin puolentoista tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta sijaitsevat markkinat ovat vuosi vuodelta suositummat.

Matka Türin kukka- ja puutarhamarkkinoille

Kävijöitä on noin 32 000 ja myyjiä noin 800. Tunnelma on leppoisa ja aito. Markkinahengen mukaan tingitään ja pohditaan loputtomasti ostoksia ja valintoja. Markkinoilta löytyy myös harvinaisempia kasveja ja taimia. Markkinoiden monipuolisuuden ovat huomanneet lukuisat bussilasteittain ja omilla autoilla saapuvat vierailijat.

Tule tekemään mukavia puutarhaostoksia, ja tutustumaan laajaan käsityövalikoimaan.

Kasvien ja taimien lisäksi markkinoilla myydään myös mm. puusta, huovasta ja raudasta tehtyjä kauniita käsitöitä.

 

Iloa Aalloilla 05.04.2011 06:01 X

Suosittu Veikkauspäiväristeily on täällä taas!

Laiva m/s Baltic Queen lähtee Helsingin Länsisatamasta maanantaina 23.3. klo 18:30 ja palaa takaisin tiistaina 24.3. klo 16:00.

Veikkaus tarjoaa henkilökunnalle risteilyn majoituksineen, maanantain illallisen sekä tiistain brunssin. Tämän lisäksi veikkauslaiset voivat varata lisäpalveluita risteilylle (tiistain lounas ja Matkapoikien Tallinnan retkitarjonta), nämä lisäpalvelut jokainen osallistuja maksaa itse. Huom. Veikkaus ei järjestä henkilökunnalle kuljetuksia satamaan.

Ilmoittaudu mukaan tästä >>

Iloa aalloilla!

 

 

Iloa Aalloilla 05.04.2011 06:01 X

Odotuksenne on palkittu. Odotettu ja toivottu Veikkauspäiväristeily on täällä taas!
Laiva m/s Baltic Queen lähtee Helsingin Länsisatamasta maanantaina 23.3. klo 18:30 ja palaa takaisin tiistaina 24.3. klo 16:00. Tervetuloa mukaan!

Lähtö on täynnä! Jätä yhteystietosi jonotuslistalle tästä linkistä!

 

 

 

Risteilyllä on runsaasti ajankohtaista ja mielenkiintoista asiaa, hyvää ruokaa, huippuviihdettä ja aikaa nauttia. Veikkaustorilla kuulet ja näet Veikkauksen ajankohtaisista asioita ja uutuuksista. Veikkauksen asiantuntijoilta voit kysellä vinkit pelaamiseen ja pelien myymiseen. Torilla tapahtuu koko illan ajan, joten täällä viihdyt varmasti pidempäänkin.

Risteilyvierailla on mahdollisuus nousta laivasta Tallinnaan tiistaiaamuna klo 8–12 välisenä aikana. Matkapojat järjestävät ostosretken Tallinnassa, jonka voit varata ilmoittautumisen yhteydessä. Ostosretki on omakustanteinen.

Risteilypaikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä ja mukaan mahtuu 1000 nopeinta veikkausmyyjää. Ilmoittautua voi max. 2 henkeä /myyntipaikka, ilmoittautuminen on sitova.

Risteily on suosittu ja varataan täyteen lyhyessä ajassa. Muistathan peruuttaa varauksesi hyvissä ajoin mikäli et jostain syystä pääsekään mukaan, jotta paikka voidaan antaa seuraavalle jonossa olevalle. Peruuttamatta jätetystä paikasta perimme käsittelymaksun 50 euroa.

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä myyntipaikkatunnuksesi. Risteily on tarkoitettu Veikkausmyynnin parissa työskenteleville pelimyyjille. Lisätietoja risteilystä löytyy Myynetistä http://myynet.veikkaus.fi

Alla ohjeita nettivarauksen tekoon:

Varausohjeita nettivarauksen tekoon:
1) Valitse Lähtöpaikka avautuvasta kartasta; muista valita myös pysäkki; jos tulet omalla kuljetuksella satamaan, valitse lähtöpaikaksi satamalähtö
2) Valitse osallistujien määrä pudotusvalikosta 1 tai 2
3) Valitse majoitus (Mies- tai naispaikka 2-hengen hytistä tai 2-hengen hytti)
HUOM mikäli lähtijöitä on 2 mutta ette halua samaan hyttiin tehkää 2 erillistä varausta
nais- ja/tai miespaikalle tai soittakaa p. 010 2323 109
4) Täytä pyydetyt henkilötiedot; muista myyntipaikan tunnus myyntipaikka-kenttään ja hyttikaveritoive Hyttikaveritoive-kenttään. Täytä Yritys-kenttään yrityksen nimi mikäli valitset lisämaksullisia palveluja ja haluat laskun kirjanpitoon
5) Valitse haluamasi illalliskattaus klo 18:30 tai 21:00
7) Valitse Veikkaus-pelipaidan koko jokaiselle varauksesi matkustajalle
8) Valitse haluamasi lisäpalvelut (esim. Tallinnan ostosretki ja tiistain lounas)
9) Hyväksy ehdot ja klikkaa Vahvista varaus
10) Saat vahvistuksen antamaasi sähköpostiin. Tarkista vielä tietojen oikeellisuus. Mikäli olet varannut lisämaksullisia palveluita, saat varausvahvistuksen mukana laskun sähköpostiin.

Muutokset ja peruutukset ilmoittautumistietoihin
Voit muuttaa osallistujatietoja tai peruuttaa osallistumisen 27.2. mennessä ilmoittamalla Matkapojille: puhelin 010 2323 109 tai sähköposti veikkaus@matkapojat.fi

Iloa Aalloilla 05.04.2011 06:01 X

Suosittu Veikkauspäiväristeily on täällä taas! Veikkauspäiväristeily on suurin yksittäinen asiamiehillemme vuosittain järjestettävä tapahtuma.  Meillä on jälleen ilo kutsua Teidät risteilemään kanssamme ja nauttimaan korkeatasoisesta viihteestä sekä kuulemaan mitä kaikkea uutta ja mielenkiintoista Veikkauksessa tapahtuu.

Laiva m/s Baltic Queen lähtee Helsingin Länsisatamasta maanantaina 23.3. klo 18:30 ja palaa takaisin tiistaina 24.3. klo 16:00.

Lisätiedot, muutokset ja peruutukset osallistujatietoihin
Lisätietoja ilmoittautumiseen tai matkoihin liittyvissä asioissa saatte matkatoimistosta. Voitte muuttaa osallistujatietoja tai peruuttaa osallistumisen 23.2. mennessä ilmoittamalla Matkapojille: puhelin 010 2323 109 tai sähköposti veikkaus@matkapojat.fi

Ilmoittautuminen risteilylle on päättynyt.

Iloa aalloilla!

LSOP Elohopea- ja omistajajäsenmatkat 17.03.2011 09:14 X

Hyvä omistajajäsen / elohopeakerholainen!

Tule ja ota mukaasi ystäväsikin! Matkoille ovat tervetulleita niin vanhat kuin nuoretkin - isovanhemmista lapsiin.

Tutustu tuleviin vuoden 2015 matkoihin tästä

Internetistä varattaessa maksetaan koko matkan hinta varauksen teon yhteydessä. Matkavarauksen voit tehdä myös soittamalla p. 010 2323 104 (ma-pe 9-17).

 

Määrittele Muuta hakua -kohdassa bussiintulopaikkasi ja henkilömäärä.

Tampereen Seudun Osuuspankin Elohopeakerho 17.03.2011 06:22 X

Lähde Elohopeakerhon matkassa moneen mukavaan menoon!

Syksyn 2015 esitteeseen voit tutustua tästä >>

Alla näkyvät alkaen hinnat ovat omistajajäsen hintoja.
Ei omistajajäseniltä hinta 10 €/henkilö kalliimpi.

TSOP Luennot
Matka Matkan
kesto
Matkan
ajankohta
Matkan
hinta
Opastusta verkkopalvelun, OP-mobiilin ja Pivon käyttöön 3 h To 29.10.2015 0,00 € Varaa
Nykyaikainen silmäkirurgia -luento 2 h To 5.11.2015 0,00 € Varaa
TSOP Elohopeakerhon matkat Syksy 2015
Matka Matkan
kesto
Matkan
ajankohta
Matkan
hinta
Fazerin makeistehdas, Musiikkitalo ja Silakkamarkkinat 1 pv Ti 6.10.2015 - Varaa paikkasi puh. 010-2323 102 99€/hlö
Tamara -musikaali Turussa 1 pv Pe 23.10.2015 - Matka loppuunmyyty. Kysy lisäpaikkoja puh. 010-2323 102 119€/hlö
Syysmatka Hankoon 1 pv To 29.10.2015 99€/hlö Varaa
Jouluinen ostosmatka Tallinnaan 3 pv Ke 4.11.2015 - Matka peruttu vähäisen lähtijämäärän vuoksi. Lisätietoa puh. 010-2323 102 379€/hlö
Elohopeakerhon Sokkomatka 1 pv Ti 17.11.2015 119 €/hlö Varaa
Elämäniloa Aalloilla -risteily Baltic Princessillä 2 pv Su 29.11.2015 120,50/hlö Varaa
Kauneimmat joululaulut 1 pv Ti 1.12.2015 89 €/hlö Varaa
Porvoon Joulumarkkinat 1 pv La 12.12.2015 99€/hlö Varaa
Tulppaanimatka Hollantiin 8 pv 27.4.2016 1999€/hlö Varaa
Saarenmaa-Hiidenmaa-Haapsalu 4 pv 13.6.2016 599€/hlö Varaa

Alla näkyy lähimmät varattavissa olevat lähdöt.

Valitse Muuta hakua! - kohdan Lähtöpaikka -kentästä bussiinnousupaikka.
Voit myös vaihtaa lähtijämäärää.

Asiakasrekisteri- ja rekisteriseloste 15.03.2011 11:15 X

Matkapojat Oy (päätoimisto)
Hallinto, Tuotanto, IT
Rautatienkatu 21 C
33100 Tampere

 

Matkapojat Oy:n asiakastiedot tallennetaan asiakas- ja markkinointirekisteriimme henkilötietolainsäädännön puitteissa. Tiedot säilytetään järjestelmässämme ja henkilötietoja käytetään asiakkaan informoimiseksi varattuun matkaan liittyvissä asioissa sekä markkinoinnissa. Yhteistyökumppaneillemme (laiva-, lentoyhtiöt, hotellit, bussiyhtiöt) luovutetaan vain kunkin tahon tarvitsemat tiedot. Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, muutoin kuin edellä sanotussa tarkoituksessa ja Suomen lainsäädännön vaatimusten mukaisesti.

Asiakas- ja markkinointirekisteriämme käytetään Matkapojat OY:n markkinointitoimenpiteisiin ja -tutkimuksiin.

1. Rekisterinpitäjä

 • Matkapojat Oy
  Rautatienkatu 21
  33100  TAMPERE
  Y-tunnus: 1842916-3

2. Rekisteriasiat

 • Asiakaspalvelumme vastaa viimeistään kolmen arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.

3. Rekisterin nimi

 • Matkapojat Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

 • Käsittelyn tarkoituksena on asiakkaan informoiminen varattuun matkaan liittyvissä asioissa, markkinointiviestien lähettäminen ja varausten väärinkäytön estäminen.

5. Rekisterin tietosisältö

 • Rekisteri voi sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:
 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matkapuhelinnumero
 • ostohistoria
 • salasana Oma loma-osiossa

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

 • Rekisteriin kirjataan asiakassuhteen perusteella tai siihen liitytään tilaamalla sähköinen uutiskirje.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

 • Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

 • Tietoja voidaan poistaa asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

 • Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina.

10. Kielto-oikeus

 • Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa käyttö suoramainontaa ja muuta markkinointia varten ilmoittamalla asiasta kirjallisesti Matkapojat Oy:lle.

11. Kolmannen osapuolen mainokset

 • Käytämme evästeitä käyttäjäryhmien  keräämisessä ja mainosten näyttämisessä käyttäjän aiempien sivustokäyntien perusteella.

Maksutavat 15.03.2011 11:10 X

Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla:

Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, Ålandsbanken sekä luottokortit ja Joustoraha.

Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n  (aik. Suomen Verkkomaksut Oy) sivuston kautta.

Esitteemme 15.03.2011 11:07 X

Vaadi laatua - valitse Matkapojat

Suomalainen asiakas arvostaa mutkatonta palvelua ja sitä, että saa rahalle vastinetta. Asiantuntemus ja kokemus tuo mukanaan itsevarmuutta. Nämä kaikki ovat olleet peruslähtökohtia esitteissä esille nostetuille lomatuotteille. Mukana on jälleen runsaasti uutuuksia ja edelleen paremmaksi hiottuja klassikoita.

Matkalle lähtemisestä olemme yrittäneet tehdä mahdollisimman mutkattoman ja helpon. Mukaan pääset lähes kotioveltasi. Kuljetusverkostomme käsittää noin 400 paikkakuntaa, joilta pääset luotettavien kuljettajiemme kyytiin. Huolehdimme puolestasi, että matkakokonaisuuden palvelutuottajien verkosto on huolella valittu ja Sinun osaksesi jää nauttia siitä tärkeimmästä. Ihanasta lomasta ja panostuksesta omaan vapaa-aikaasi. Näissä esitteissä on murto-osa siitä kaikesta, mitä Matkapojat sinulle tarjoaa.

Rehellisesti Suomalainen - ylpeästi laadukkaampi!
Tullaan tutuiksi Matkapoikien matkoilla.

 


Tutustu e-esitteisiimme!

Matkapoikien esitteet voit hakea myös toimistoistamme.

 

Anna lahjakortti joka toteuttaa matkatoiveen! 15.03.2011 11:06 X

Helppo ja nopea tapa onnitella, kiittää, yllättää tai vain huomioda! Tilaa lahja nyt verkkokaupastamme. Voit liittää mukaan oman viestisi ja lähettää lahjasi vaikka heti!

Anna lahjaksi Matkapoikien suosittu matkalahjakortti!

Voit valita toimitustavan itse seuraavasta neljästä vaihtoehdosta:
sähköpostina ostajalle,kirjeenä ostajalle, sähköpostina lahjan saajalle tai kirjeenä lahjan saajalle.

           

Matkaehdot 15.03.2011 10:12 X

Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja, Matkapojat Oy:n lisä- ja erityisehtoja sekä ryhmämatkoissa Matkapojat Oy:n ryhmäehtoja.

 

Valvova viranomainen:
Kilpailu- ja kuluttajavirasto
Haapaniemenkatu 4 A  / PL5
00531 Helsinki
puh. 09-77261 / fax 09-7726 7557
www.kkv.fi

Matkaehdot
Yleiset valmismatkaehdot
Matkapojat Oy:n lisä- ja erityisehdot 1.4.2013 alkaen
Matkapojat Oy:n lisä- ja erityisehdot 19.9.2014 alkaen

Matkapojat Oy:n ryhmäehdot
Matkapojat Oy:n erityisehdot
Matkapojat Oy:n ryhmäehdot 1.4.2013 alkaen

Matkapojat yrityksenä 15.03.2011 10:07 X

Hyvää Matkaa jo yli 35 vuoden kokemuksella!

Matkapojat Oy on tamperelainen perheyhtiö, joka on perustettu vuonna 1976. Matkapojat on Suomen suurin laiva- ja lähialuematkojen myyjä ja matkanjärjestäjä. Matkapoikien kautta matkustaa yli 500.000 matkustajaa laivoilla joka vuosi. Taloustutkimuksen mukaan Matkapojat on ainoana lähialuematkanjärjestäjänä neljän suosituimman matkanjärjestäjän joukossa - seuranaan Aurinkomatkat, Finnmatkat ja Tjäreborg.

Matkapojat palvelee paikallisesti omin myyntitoimistoin 14 paikkakunnalla ympäri Suomen, sekä valtakunnallisesti puhelinpalvelulla että globaalisti verkkokaupalla. Lisäksi yhtiöllä on yli 100 valittua jälleenmyyjää Suomessa. Yhtiön kotipaikka on Tampere. Liikevaihto vuonna 2014 oli 31,8 miljoonaa euroa ja kokonaismyynti vuonna 2014 oli 34,6 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa Matkapojilla on 89.

Yritys sai maaliskuussa 2012 Suomalaisen Työn Liiton myöntämän Avainlipun käyttöoikeuden.

 

Matkapojat Oy (päätoimisto)
Y-tunnus: 1842916-3 SMAL tunnus: 19395 KUVI: 4808/04/MjMvU
Hallinto, Tuotanto, IT, Markkinointi
Rautatienkatu 21 C
33100 Tampere

Matkapojat Oy on merkitty seuraaviin rekistereihin: arvonlisäverorekisteri, ennakkoperintärekisteri, kaupparekisteri, työnantajarekisteri, valmismatkarekisteri ja verohallinnon perustietorekisteri. Matkapojat on rekisteröitynyt Kuluttajavirastoon matkanjärjestäjäksi ja antanut Kuluttajaviraston vaatiman takauksen.

Valvova viranomainen:
Kuluttajavirasto
Haapaniemenkatu 4 A, 7 krs, PL 5
00531 HELSINKI

Aukioloajat 15.03.2011 10:07 X

Matkapojat yhteystiedot
Paikkakunta Osoite Avoinna
Helsinki Katajanokanlaituri 8, 00160 Puhelinmyyntipalvelu
Jyväskylä Kauppakatu 18, 40100 ma-pe 09:00-17:00
Kotka Keskuskatu 10 Kauppakeskus Pasaati 2.krs, 48100 ma-to 09:00–17:00, pe 09:00–16:00
Kouvola Keskikatu 8, 45100 ma-pe 09:00-17:00
Lahti Vapaudenkatu 18, 15110 ma-pe 10:00-17:00
Lappeenranta Koulukatu 9 , 53100 ma-pe 09:00-16:00
Mikkeli Maaherrankatu 26, 50100 ma-pe 09:00-17:00
Pori Eteläkauppatori 2, 28100 ma-pe 09:00-17:00
Rauma Nortamonkatu 18, 26100 ma-pe 09:00-16:00
Savonlinna Kirkkokatu 5, 57100 ma-pe 09:00-17:00
Seinäjoki Kalevankatu 14, 60100 ma-pe 09:00-17:00
Tampere Tuomiokirkonkatu 19, 33100 ma-to 09:00-17:00 / pe 09:00-15:00
Turku Kristiinankatu 10, 20100 ma-pe 09:00-17:00
Vaasa Kauppapuistikko 18, 65100 ma-pe 10:00-17:00

Yhteystiedot 15.03.2011 04:54 X

Myyntipalvelu 010 2323 200

Matkavarausmuutokset 030 530000

(Hinta 0,088€/min sekä lankapuhelimesta että matkaviestimestä soitettaessa)

Palvelemme matka-asioissanne:
Myyntipalvelu ma-ke 08:00-19:00
to-pe 08:00-17:00
su 10:00-14:30
010 2323 200
Ryhmä- ja kokousmatkat ma-pe 08:00-17:00 010 2323 440 ryhmat@matkapojat.fi
Lento- ja liikematkat ma-pe 09:00-16:00 010 2323 330 lennot@matkapojat.fi
Agenttimyynti ma-pe 09:00-17:00 010 2323 110
Svenskspråkig telefonnservice må-fr 09:00-17:00 010 2323 202 bokning@matkapojat.fi
Matkapojat yhteystiedot
Paikkakunta Osoite Avoinna
Helsinki Katajanokanlaituri 8, 00160 Puhelinmyyntipalvelu
Jyväskylä Kauppakatu 18, 40100 ma-pe 09:00-17:00
Kotka Keskuskatu 10 Kauppakeskus Pasaati 2.krs, 48100 ma-to 09:00–17:00, pe 09:00–16:00
Kouvola Keskikatu 8, 45100 ma-pe 09:00-17:00
Lahti Vapaudenkatu 18, 15110 ma-pe 10:00-17:00
Lappeenranta Koulukatu 9 , 53100 ma-pe 09:00-16:00
Mikkeli Maaherrankatu 26, 50100 ma-pe 09:00-17:00
Pori Eteläkauppatori 2, 28100 ma-pe 09:00-17:00
Rauma Nortamonkatu 18, 26100 ma-pe 09:00-16:00
Savonlinna Kirkkokatu 5, 57100 ma-pe 09:00-17:00
Seinäjoki Kalevankatu 14, 60100 ma-pe 09:00-17:00
Tampere Tuomiokirkonkatu 19, 33100 ma-to 09:00-17:00 / pe 09:00-15:00
Turku Kristiinankatu 10, 20100 ma-pe 09:00-17:00
Vaasa Kauppapuistikko 18, 65100 ma-pe 10:00-17:00

Soittokustannus 010-alkuiseen numeroon

• kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 3,2 snt/min                                
• matkapuhelimesta 19,2 snt/min
• ulkomailta soittamisen hinnoittelee ulkomainen operaattori

Hinnat sisältävät alv 24%

Ryhmätarjous 10.03.2011 02:31 X

Ryhmämatkaehdotelmia 10.03.2011 02:31 X

Matkapojat on erikoistunut ryhmämatkoihin. Oletpa lähdössä sitten kotimaan päivämatkalle, risteilylle tai maailmaan ääriin, nimetty ryhmämyyjänne hoitaa matkajärjestelyt alusta loppuun.

Risteilyt Ruotsiin
Päivä Tukholmassa -risteilyt Siljalla syksy 2015 Lue Tarjouspyyntö
Uumaja päiväristeilyt ryhmille 22.12.15 asti Lue Tarjouspyyntö
Tukholman risteilyt Vikingillä Helsingistä syksy 2015 (10.8.-22.12.) Lue Tarjouspyyntö
Uumajan joulumarkkinat Lue Tarjouspyyntö
Risteilyt Tallinnaan
Päiväristeilyt Tallinnaan syksy 2015 Lue Tarjouspyyntö
Juomat kätevästi bussissa Tallinnasta Viking XPRS:llä 2015 Lue Tarjouspyyntö
Ostosristeilyt Tallinnaan Viking Xprs syksy 2015 (10.8-22.12.) Lue Tarjouspyyntö
Tallinnan risteilyt Baltic Queenilla syksy 2015 (elo-joulukuu) Lue Tarjouspyyntö
Baltic Queen -syksyn bilelähdöt Tallinnaan Lue Tarjouspyyntö
Viihderisteilyt Tallinnaan Baltic Queen erikoistarjous loka-joulukuu Lue Tarjouspyyntö
Risteilyt Pietariin
Viisumivapaat risteilyt ryhmille Pietariin Princess Marialla Lue Tarjouspyyntö
Pikkujouluristeilyt Pietariin_22.10.-19.12.2015 Lue Tarjouspyyntö
Teemamatkat
Teemamatkat kooste 2015 Lue Tarjouspyyntö
Neuvostoajan Tallinna 2015 Lue Tarjouspyyntö
Elämäniloa Aalloilla-risteily Turusta Baltic Princess su 29.11. Lue Tarjouspyyntö
Tanssit Tallinnassa laiva-hotellimatka Baltic Queen 3 pv syksy 2015 Lue Tarjouspyyntö
Tanssit Tallinnassa -KochiAidad Viking Xprs päivävuorolla syksy 2015 Lue Tarjouspyyntö
Tanssit Tallinnassa -KochiAidad- laiva-hotellimatka Viking XPRS 3 pv Lue Tarjouspyyntö
Tanssiristeily Viking Gracella 4.10.2015 Lue Tarjouspyyntö
Amsterdam ja tulppaanien Hollanti 2016 Lue Tarjouspyyntö
Teatteri- ja konserttimatkat Tampereelle, syksy 2015 Lue Tarjouspyyntö
Puutarhamarkkinat Türissa 2016, hotellimatka Lue Tarjouspyyntö
Puutarhamarkkinat Türissa 2016, risteilymatka Lue Tarjouspyyntö
Carmen ooppera Tartossa 15.1.2016, matkalla mukana Seppo Hovi Lue Tarjouspyyntö
Ryhmämatkaehdotelmia, Kotimaa 2015
Kesäteatterimatkat Lue Tarjouspyyntö
Kuopio ja Valamon luostari 2015 Lue Tarjouspyyntö
Päiväretki Kotkaan 2015 Lue Tarjouspyyntö
Kerimäki ja Savonlinna 2015 Lue Tarjouspyyntö
Rengastie Turun saaristossa 2015 Lue Tarjouspyyntö
Satakuntalaiset ruukit, Noormarkku ja Leineperi 2015 Lue Tarjouspyyntö
Pielisen Karjala 2015 Lue Tarjouspyyntö
Lapin valloitus 2015 Lue Tarjouspyyntö
Utön majakkasaari 2015 Lue Tarjouspyyntö
Haikon kartano ja idyllinen Porvoo 2015 Lue Tarjouspyyntö
Haikon Kartano ja Finnvitsit Porvoossa ryhmille heinäkuu 2015 Lue Tarjouspyyntö
Naantalin ohjelmalliset päivämatkat ryhmille 2015 Lue Tarjouspyyntö
Päiväretki Herrankukkaroon ryhmille 2015 Lue Tarjouspyyntö
Ahvenanmaan ihmeet kahdessa päivässä 2015 Lue Tarjouspyyntö
Brändön upea saaristo 2015 Lue Tarjouspyyntö
Kalajoen seutu 2015 Lue Tarjouspyyntö
Kesämatka Tuusulaan_Krapihovi 2015 Lue Tarjouspyyntö
Kesäretki Lappeenrantaan ja Imatralle 2015 Lue Tarjouspyyntö
Kokkola -aitoa merikaupungin tunnelmaa 2015 Lue Tarjouspyyntö
Kuhmo -Kalevalaa, historiaa ja luontoelämyksiä 2015 Lue Tarjouspyyntö
Kultareittiristeily ja Taidekeskus Salmela 2015 Lue Tarjouspyyntö
Kulttuurin aarteita Mäntässä 2015 Lue Tarjouspyyntö
Olkiluodon ydinvoimala ja Vuojoen kartano 2015 Lue Tarjouspyyntö
Porvoon joulumarkkinat 2015 Lue Tarjouspyyntö
Päivämatkat Helsinkiin 2015 Lue Tarjouspyyntö
Päiväretki Lahden seudulle 2015 Lue Tarjouspyyntö
Teatteri- ja konserttimatkat Tampereelle, syksy 2015 Lue Tarjouspyyntö
Muu Baltia
Kokous- ja ryhmämatka Lahemaalle Vihulan Kartanoon 2015 Lue Tarjouspyyntö
Riika 4 pv, Viking Line 2015 Lue Tarjouspyyntö
Laiva-hotellimatka Pärnuun 2015 Lue Tarjouspyyntö
Miniloma ryhmille Laulasmaalla 3 pv syksy 2015 Lue Tarjouspyyntö
Tartto_syksy 2015-kevät2016 Lue Tarjouspyyntö
Rakvere-Lahemaa-Vihula-Tallinna_syksy2015-kevät2016 Lue Tarjouspyyntö
Ryhmämatkaehdotelmia, Viron kylpylät
Kylpyläloma Tallinnan Piritaan 5pv tai 6pv tammi-joulukuu 2015 Lue Tarjouspyyntö
Kylpylälomatarjoukset Pärnuun ja Haapsaluun syksy 2015 Lue Tarjouspyyntö
Tallinnan yö laivassa - yö hotellissa matkat 3 pv
Laiva-hotellimatkat Tallinnaan, 3 pv Sokos hot Viru/Viking syksy 2015 Lue Tarjouspyyntö
Laiva-hotellimatka 3 pv Viking/Seaport Tallinn syksy 2015 (1.9-22.12.) Lue Tarjouspyyntö
Laiva-hotellimatka 3 pv Viking/Hotelli Euroopa PUOLIHOITO syksy 2015 Lue Tarjouspyyntö
Laiva-hotellimatka 3 pv Tallink/hot. Euroopa PUOLIHOITO syksy 2015 Lue Tarjouspyyntö
Tanssit Tallinnassa laiva-hotellimatka Baltic Queen 3 pv syksy 2015 Lue Tarjouspyyntö
Tanssit Tallinnassa -KochiAidad- laiva-hotellimatka Viking XPRS 3 pv Lue Tarjouspyyntö
Erikoistarjous Seaport Tallinn/Baltic Queen loka-joulukuu Lue Tarjouspyyntö
Tallinnan hotellimatkat pikalaivoilla (päivävuorot)
Neuvostoajan Tallinna 2 pv, Sokos Hotel Viru, 2015 Lue Tarjouspyyntö
Hotellimatka Tallinnaan 2 pv, Sokos hot. Viru, Viking Line syksy 2015 Lue Tarjouspyyntö
Hotellimatka Tallinnaan 2 pv, Seaport Tallinn/Euroopa, Viking syksy Lue Tarjouspyyntö
Hotellimatka Tallinnaan, Seaport/Euroopa, Tallink shuttle 1.9-22.12. Lue Tarjouspyyntö
Hotellimatka Tallinnaan, Tallink ja Radisson Sky, syksy 2015 Lue Tarjouspyyntö
Tanssi Tallinnassa -KochiAidad Viking Xprs päivävuorolla syksy 2015 Lue Tarjouspyyntö
Ryhmämatkaehdotelmia, Pohjoismaat ja Eurooppa
Amsterdam ja tulppaanien Hollanti 2016 Lue Tarjouspyyntö
Ihastuttava Kreeta, 1 vko suorilla lennoilla 2015 Lue Tarjouspyyntö
Ruusujen Visby 2015 Lue Tarjouspyyntö
Mälarenin kierros ja Enköpingin puutarhat 2015 Lue Tarjouspyyntö
Uumaja hotellimatkat ryhmille 31.12.15 asti Lue Tarjouspyyntö
Korkea Rannikko ryhmille 2015 Lue Tarjouspyyntö
Uumajan joulumarkkinat Lue Tarjouspyyntö
Amalfin rannikko ja Rooma 5 pv Lue Tarjouspyyntö
Antalyan alueen aarteet ja Pamukkalen ihmeet 7 pv Lue Tarjouspyyntö
Baijerin Alpit 4 pv Lue Tarjouspyyntö
Baltia - Puola 5 pv Lue Tarjouspyyntö
Barcelona 4 pv Lue Tarjouspyyntö
Budapest - Tonavan kuningatar 4 pv Lue Tarjouspyyntö
Hurtigruten-risteily Norjaan 7 pv Lue Tarjouspyyntö
Kiehtova Islanti 5 pv Lue Tarjouspyyntö
Krakova - Zakopane 4 pv Lue Tarjouspyyntö
Kreetan saarikierros 8 pv Lue Tarjouspyyntö
Kroatia - Montenegro 6 pv Lue Tarjouspyyntö
Kööpenhaminan kaupunkiloma 3 pv Lue Tarjouspyyntö
Kööpenhaminan kaupunkiloma 4 pv Lue Tarjouspyyntö
Lontoo ja Kentin maaseutu 4 pv Lue Tarjouspyyntö
Elämänmakuinen Madrid 6 pv Lue Tarjouspyyntö
Malta ja Gozo - Välimeren aurinkoiset saaret 5 pv Lue Tarjouspyyntö
Montenegro - Albania 6 pv Lue Tarjouspyyntö
Oktoberfest-matka Müncheniin 4 pv Lue Tarjouspyyntö
Ottomaanien Istanbul 4 pv Lue Tarjouspyyntö
Pariisi - Versailles 4 pv Lue Tarjouspyyntö
Peloponnesos - Antiikin Kreikka 8 pv Lue Tarjouspyyntö
Pohjois-Italian järvimaisemat ja satumainen Sveitsi 5 pv Lue Tarjouspyyntö
Portugali - kulttuurimaisemia ja viinialueita 6 pv Lue Tarjouspyyntö
Prahan kaupunkiloma 4 pv Lue Tarjouspyyntö
Provence ja Ranskan Riviera 5 pv Lue Tarjouspyyntö
Slovenia ja Kroatia - Istrian helmet 6 pv Lue Tarjouspyyntö
Spetses - Ateena - Pala aitoa Kreikkaa 8 pv Lue Tarjouspyyntö
Tonavan laakson pikkukaupungit 4 pv Lue Tarjouspyyntö
Tonavan risteily 6 pv Lue Tarjouspyyntö
Viinifestivaalimatka Bad Dürkheimiin 4 pv Lue Tarjouspyyntö
Viinifestivaalimatka Rüdesheimiin 4 pv Lue Tarjouspyyntö
Viinimatka Moselin maisemiin 4 pv Lue Tarjouspyyntö
Viinimatka Reinin maisemiin 4 pv Lue Tarjouspyyntö
Viinimatka Toscanaan 5 pv Lue Tarjouspyyntö
Joulu- ja adventtimatkat Eurooppaan Lue Tarjouspyyntö
Kiehtova Islanti Lue Tarjouspyyntö
Ryhmämatkaehdotelmia, Venäjä
Junamatkat ryhmille Pietariin 1.10.-13.12.2015 Lue Tarjouspyyntö
Viisumivapaat risteilyt Pietariin Helsingistä syksy 2015 PrincessMaria Lue Tarjouspyyntö
Viisumivapaa laivahotellimatka Pietariin_Oktjabrskaya_PrincessMaria Lue Tarjouspyyntö
Viisumivapaa laivahotellimatka Pietariin_Vasilievsky_PrincessMaria Lue Tarjouspyyntö
Pikkujouluristeilyt Pietariin_22.10.-19.12.2015 Lue Tarjouspyyntö
Liikuntamatkat
Pilatesmatka Gardalle 2016 Lue Tarjouspyyntö

Ota yhteyttä 10.03.2011 02:31 X

Haetko uusia ajatuksia ryhmämatkustukseen? Haluatko varmistaa parhaan tarjouksen kokous ja vapaa-ajanmatkaksi ryhmällesi? Mietitkö mitä elämyksiä naapurimaamme voisivat tarjota lyhytlomalla? Pyydä Matkapoikien edustaja yhdistyksenne, järjestönne tai yrityksenne kokoukseen kertomaan lisää!

Matkapojat Oy, myyntipäälliköt
Alue Kontaktihenkilö Puhelinnumero
Pirkanmaa, Varsinais-Suomi, Kanta-Häme ja Länsi-Uusimaa Lauri Laakso 050 3851 105
Pääkaupunkiseutu, Itä-Uusimaa, Päijät-Häme ja Satakunta Kati Laikko-Salonen 040 3515 875
Etelä-Savo ja Pohjois-Karjala Sari Peltonen 040 6764 775
Pohjanmaa Iina Peura 040 6539 343
Etelä-Karjala, Kymenlaakso Anneli Taavitsainen 050 3851 114
Etelä-Karjala, Kymenlaakso Minna Tulilahti 040 6604 814
Keski-Suomi Satu Töysä 040 6766 449

Kaikissa ryhmämatka-asioissasi Sinua palvelee alueelliset ryhmämatka-asiantuntijamme. Oman alueesi ryhmämyyjän löydät alla olavasta taulukosta. Tervetuloa palveltavaksi!

Ota yhteyttä ryhmä- ja kokousmyyntiimme
Alue Kontaktihenkilö Puhelinnumero
Pääkaupunkiseutu ja Uusimaa Mervi Aho 010 2323 864
Juha Kautto 010 2323 419
Pirkanmaa ja Häme Eeva Tuomisto 010 2323 418
Päivi Kivelä 010 2323 437
Miia Pakkanen 010 2323 410
Minna Lehtonen 010 2323 411
Sirpa Aalto 010 2323 881
Tiina Ahvenisto 010 2323 882
Varsinais-Suomi Sari Järvelä 010 2323 871
Outi Mäkinen 010 2323 406
Satakunta Minna Aspblom 010 2323 924
Suvi Rantala 010 2323 422
Meri Renvall 010 2323 415
Keski-Suomi Sari Huuskonen 010 2323 424
Miia Honkonen 010 2323 843
Pohjanmaa Satu Rauhala 010 2323 404
Kristian Sandberg 010 2323 981
Heidi Harju 010 2323 984
Etelä-Karjala ja Kymenlaakso Pia Häkkinen 010 2323 432
Soili Mikkonen 010 2323 853
Kati Kallio 010 2323 852
Soili Valtonen 010 2323 872
Päivi Tammikivi 010 2323 431
Kati Ikävalko 010 2323 893
Salla Söderholm 010 2323 894
Savo ja Pohjois-Karjala Pirjo Tuhkio-Komu 010 2323 941
Anne Rautiainen 010 2323 413
Anne Perko 010 2323 911
Muu Suomi ryhmät myyntipalvelu 010 2323 440

Soittokustannus 010-alkuiseen Matkapojat -numeroon:
• kiinteästä verkosta 8,21 snt/puh + 2,00 snt/min
• matkapuhelimesta 8,21 snt/puh + 14,90 snt/min
• ulkomailta ko. maan ulkomaanpuhelumaksu

Hinnat (sis alv 24%)

Jouluristeilyt Helsingistä Tukholmaan 24.-26.12. 10.03.2011 02:26 X

Vietä merellinen joulu ja nauti kiireettömästä joulun tunnelmasta. Tunnelmaa, tuoksuja, makuja, joululahjoja, viihdettä... Tukholman reitillä herkkujoulupöydät on katettuna!

Huom! Siljan jouluristeilyillä hinnat edellyttävät Silja Linen Club One -kanta-asiakaskorttia.
Normaalihintaiset risteilyvaraukset myyntipalvelustamme 010-2323 200.

Jouluristeily Helsingistä Tukholmaan 23.-25.12. 10.03.2011 02:26 X

Lähde viettämään tunnelmallista joulua risteillen Silja Symphonyllä Helsingistä Tukholmaan 23.-25.12. Kiireetön aikataulu ja laivan monipuolinen risteilyohjelma takaavat tunnelmallisen joulun merellä.

Huom! Hinnat edellyttävät Silja Linen Club One -kanta-asiakaskorttia. Normaalihintaiset risteilyvaraukset myyntipalvelustamme
puh 010-2323 200.

Jouluristeily Riikaan 10.03.2011 02:26 X

Lähde mukaan Baltic Princessin jouluristeilylle Turusta Riikaan 24.-26.12.2015 Laivan lämmin joulutunnelma, risteilyohjelma ja joulupöydän antimet yhdistettynä vierailuun kauniissa Riian kaupungissa tekevät joulusta tunnelmallisen kokemuksen. Jouluristeilyllä viihdyttää uusi 2015 Tangokuningas Aki Samuli.

Hinnat edellyttävät Silja Linen Club One -kanta-asiakaskorttia.

Normaalihintaiset risteilyvaraukset myyntipalvelustamme 010-2323 200.