Katajanokan kaverit: Hotellimatka Tallinnaan 11.04.2014 12:34 X

10 vuotta on kulunut edellisestä tapaamisestamme ja nyt olisi aika tavata uudelleen.
Nyt kaikki mukaan!

Laivamatkat Eckerö Linen m/s Finlandialla - majoitus Hotelli Metropolissa

La 4.10.2014  Helsinki/Länsisatama klo 08:30 -> Tallinna/A-terminaali klo 11:00
Su 5.10.2014 Tallinna/A-terminaali klo 12:00  ->  Helsinki/Länsisatama klo 14:30

Muuta Hakua! -kohdassa voit vaihtaa lähtijämäärää!

Pitkä Päivä Tallinnassa -risteily 02.04.2014 06:23 X

Risteilyn ihanuutta ja koko päivä aikaa Tallinnan kiertelyyn!

Pitkä Päivä Tallinnassa

Iltalähtö Helsingistä Tallink Europalla + yöpyminen laivalla. Paluu Tallink Star/Superstar laivalla iltapäivällä. Siis pitkä päivä Tallinnassa!

Europalla on laadukasta viihdettä joka makuun, herkuttelua hyvissä ruokaravintoloissa. Tilausajobusseillamme tuleville matkustajille ainutlaatuinen mahdollisuus käydä oman bussin kanssa ostoksilla Rocca al Mare ostoskeskuksessa,  kuljetus eläintarhaan ja vielä ennen paluumatkaa mahdollisuus piipahtaa sataman kaupoissa.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Golfmatkat Tallinnan Niitväljaan 13.02.2014 07:40 X

Upea golfmatkauutuus Viroon on nyt myynnissä! Lähde nauttimaan golfista Tallinnan upealla Niitväljan kentällä. Matkalla majoitutaan luonnonkauniin Laulasmaan maisemiin ja halutessasi voit nauttia myös rentouttavista spa-hoidoista.

Täydellinen golfpaketti pienille porukoille!

Golfmatka Tallinnan Niitväljaan on mainio vaihtoehto pienille 2-8 henkilön golf-porukoille. Viron luonnonkauniit maisemat ja hyvinhoidetut golfkentät tuovat mukavaa vaihtelua innokkaille golffareille. Majoituskohteena toimii Laulasmaa Spa Resort, josta on vain 10 minuutin matka Niitväljän golfkentälle. Pitkän pelin jälkeen sinua odottaa merenrannalla sijaitsevan Spa-hotellin hemmottelevat kylpylähoidot nykyaikaisine allas- ja saunaosastoineen. Korkeatasoinen ravintola kruunaa matkan makunautinnot.

Matkaan omalla autolla tai kuljetuksen kera!

Golfmatkalle Viroon on helppo lähteä ympäri eteläisen Suomen ja lähtöpäiviä riittää koko golfkauden ajalle. Matkaan voitte lähteä joko omalla autolla tai vaihtoehtoisesti valita bussikuljetuksellisen paketin, johon kuuluvat helpot liityntäkuljetukset lähtösatamaan ja Viron puolella satamasta kohteeseen. Bussikuljetuksellisiin paketteihin sisältyy aina myös meno-paluu-kuljetus Laulasmaa Spa hotellista Niitväljan golfkentälle pelaamaan. Omaa autoa golfkentälle käyttävät saavat kenttä-kuljetuksen tilalle 20 min. hieronnan hotellin nykyaikaisella Spa-osastolla.

Green fee hinnat ja golfmatkan varaaminen

Golfpaketti bussilla: Green feen hinta 98 €/hlö 1 kpl, 173 €/hlö 2 kpl. Green fee hinnat sisältävät tii-ajan/ajat sekä meno-paluu kuljetuksen hotellista golfkentälle. Aloita golfmatkan varaus valitsemalla hotelli- tai kylpyläloma Laulasmaalle sekä haluttu lähtöpaikkakunta ja etene varauksessa kohtaan 'Syötä henkilötiedot ja varaa lisäpalvelut'. Valitse lisäpalveluiden joukosta haluamasi yhden tai kahden green feen paketti ja suorita varaus loppuun. Varmista tii-aika sähköpostitse osoittesta booking@laulasmaa.ee.


Golfpaketti omalla autolla: Green feen hinta 98 €/hlö 1 kpl, 173 €/hlö 2 kpl. Green fee hinnat sisältävät tii-ajan/ajat sekä 20 minuutin hieronnan Laulasmaa Spa:ssa. (Huom! 2 green feetä varanneille sisältyy 2 kpl 20 minuutin hierontoja.) Autopaikka golfmatkaan varattava erikseen ja autopaikan hinta lisätään matkan loppusummaan. Aloita varaus valitsemalla hotelli- tai kylpyläloma Laulasmaalle sekä lähtöpaikkakunnaksi satamalähtö ja etene varauksessa kohtaan 'Syötä henkilötiedot ja varaa lisäpalvelut'. Valitse lisäpalveluiden joukosta haluamasi yhden tai kahden green feen paketti ja suorita varaus loppuun. Autopaikan lisäämiseksi varaukselle, ota yhteys myyntipalveluumme 010 2323 200. Varmista tii-aika sähköpostitse osoittesta booking@laulasmaa.ee.

Golfmatkat Pärnun White Beach Golfiin 13.02.2014 07:40 X

Odotettu golfmatkauutuus Viron White Beach Golfiin on nyt myynnissä! Lähde nauttimaan mieliharrastuksesta ja leppoisasta lomasta Pärnunlahden upeiden valkohiekkaisten rantojen maisemissa.

Golfpaketti pienille porukoille!

Golfmatka Pärnun White Beach Golfiin on mainio matkapaketti pienille 2-8 henkilön golf-porukoille ja tuo mukavaa vaihtelua innokkaille golffareille. White Beach Golf on Pärnun maakunnan ensimmäinen 18-reikäinen golfkenttä ja sen on suunnitellut Kosti Kuronen DA SAFA, useiden Suomenkin huippukenttien isä. Majoituskohteena toimii aivan Pärnun rantakadun varrella sijaitseva Ranna Hotel, josta on vain muutama askel valkohiekkaiselle upealle rannalle. Pelipäivän jälkeen sinua odottavat hotellin monipuoliset hyvinvointipalvelut ja itse Pärnun nähtävyydet. 

Matkaan omalla autolla tai kuljetuksen kera!

Golfmatkalle Pärnuun on helppo lähteä ympäri eteläisen Suomen ja lähtöpäiviä riittää koko golfkauden ajalle. Matkaan voitte lähteä joko omalla autolla tai vaihtoehtoisesti valita bussikuljetuksellisen paketin, johon kuuluvat helpot liityntäkuljetukset lähtösatamaan ja Viron puolella satamasta kohteeseen.

Green fee hinnat ja golfmatkan varaaminen

Golfpaketti bussikuljetuksella: Green feen hinta 55 €/hlö, sisältäen tii-ajan ja meno-paluu kuljetuksen hotellilta golfkentälle. Aloita golfmatkan varaus valitsemalla haluamasi pituinen hotellimatka Pärnuun sekä haluttu lähtöpaikkakunta ja etene varauksessa kohtaan 'Syötä henkilötiedot ja varaa lisäpalvelut'. Valitse lisäpalveluiden joukosta haluamasi golfpaketti ja suorita varaus loppuun. Varmista tii-aika sähköpostitse osoittesta info@rannahotell.ee.


Golfpaketti omalla autolla: Green feen hinta 40 €/hlö, sisältäen tii-ajan golfkentällä. Autopaikka golfmatkaan on varattava erikseen ja autopaikan hinta lisätään matkan loppusummaan. Aloita varaus valitsemalla haluamasi pituinen hotellimatka Pärnuun sekä lähtöpaikkakunnaksi satamalähtö ja etene varauksessa kohtaan 'Syötä henkilötiedot ja varaa lisäpalvelut'. Valitse lisäpalveluiden joukosta haluamasi golfpaketti ja suorita varaus loppuun. Autopaikan lisäämiseksi varaukselle, ota yhteys myyntipalveluumme 010 2323 200. Varmista tii-aika sähköpostitse osoittesta info@rannahotell.ee.

Reserviläisliiton 60v. -juhlaristeily 11. - 12.4.2015 17.03.2014 05:40 X

Reserviläisliitto täyttää 60 vuotta 2015. Varsinaiset juhlatapahtumat järjestetään 11.-12.4.2015 Silja Europa -aluksella. Juhlaristeily kokoaa laivalle runsaat 2.500 jäsentä seuralaisineen eri puolilta Suomea. Luvassa onkin suurin Suomessa koskaan järjestetty vapaaehtoisen maanpuolustuksen tapahtuma.

Kympillä mukaan

Reserviläisliiton jäsenille risteily on poikkeuksellisen edullinen, koska liitto tukee osallistumista. Mukaan pääsee halvimmillaan kymmenellä eurolla eikä ruojajuomat sisältävä juhlaillallinenkaan maksa kuin 33 euroa.

Korkeatasoinen ohjelma

Juhlaristeilyn ohjelma on poikkeuksellisen korkeatasoinen. Luvassa on arvovaltainen juhlapuhuja, kuuluisa juontaja, viihdyttävä pääesiintyjä, puolustukseemme liittyviä tietoiskuja, yritysesittelyitä sekä muuta, ohjattua tekemistä. Tallinnassa on tarjolla neljä eri tutustumiskäyntikohdetta.
Lataa esite tästä

Muuta hakua -kentässä valitse lähtöpaikka klikkaamalla valikkoa ja valitse haluamasi paikkakunta avautuvasta kartasta ja pysäkkilistasta. Valitse myös matkustajamäärä, jonka haluat varata.

Hurtigruten - Världens vackraste sjöresa 21.11.2012 11:17 X

Den klassiska Hurtigruten-resan från Kirkenes till Bergen. På den här sjöresan kan du tydligt se de oupplösliga banden mellan Norges rika kulturarv och havet och hur dessa tillsammans format det moderna livet i kustsamhällena.

**Resan är avbokad!**

Höjdpunkterna under båtresan är många

Seglats genom det vackra Vesterålen och lofoten dagtid, fjällkedjan De Syv Søstre samt Torghatten, det mytomspunna fjället med hålet. Hurtigrutens slutmål är Bergen, men inte vårt. Vi skall se ännu mer av Norge: Hardanger områdets unika sevärdheter, vackra Hallingdal och huvudstaden Oslo.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Pave Maijasen kanssa Kroatiaan 12.03.2014 12:12 X

Uniikkimatka Pave Maijasen seurassa Adrianmeren aaltojen helmeen - Dubrovnikiin!

Kroatia 22-25.10.2014

Koe jotain ainutlaatuista ja lähde mukaan syksyn pimeydestä vielä kesäisen auringon valoon ja vihreään Kroatiaan! Viihdetaiteilija, artisti Pave Maijasen valinta Dubrovnik tarjoaa sekä historiallisia nähtävyyksiä, kulttuuria, rantoja ja hyvää ruokaa.

Pave Maijanen

Pave Maijanen tarjoilee matkan aikana kahtena iltana oman hittikimaransa ryhmälle soolokeikoillaan ja sen lisäksi hän kertoo tarinoita urastaan ja biiseistään. Yhtenä päivänä ryhmä saa kokea myös Paven valitseman Dubrovnikin retkikohteen.

Paikkoja on rajoitetusti.

Matkan tiedot ja matkaohjelma
Matkaesite

Jasperin testi 12.03.2014 12:56 X

Hokkus pikkus muuttuuko artikkeliksiasdfsadf

Hokkus pikkus muuttuuko artikkeliksi2

Abiparty 2015 Tallinna 11.03.2014 10:03 X

Private party abeille Tallinnassa! Kerää oma Abijengisi ja juhli penkkareita Kochi Aidad-ravintolassa. Koko ravintola varattu suomalaisille Abeille. Tarjolla ruokaa buffetista ja bilebändi. Majoittuminen valinnan mukaan kolmessa lähellä ravintolaa sijaitsevassa hotellissa.

Alustava matkaohjelma:

Torstai 12.2.2014
klo 16.30 lähtöselvitys Länsiterminaalissa.
Klo 17.30 lähtö Helsingistä Tallinkin Star laivalla. Laivalla vapaata ohjelmaa.
klo 19.30 saapuminen Tallinnaan. Siirtyminen hotelliin ja majoittuminen
klo 21.00 ABI - bileet alkavat. Bilemestana toimii Kochi Aidad.

Perjantai 13.2.2014
Aamiainen hotellissa.
klo 12.00 huoneiden luovutus ja siirtyminen D-terminaaliin, jossa oltava viimeistään klo 12:30
klo 12:45 mennessä laivaannousu
klo 13.30 lähtöTallinnasta
klo 15.30 saapuminen Helsingin Länsisatamaan.

Abiparty 2015 hinnasto
Hinta / henkilö Center hotel Hotel Metropol Tallink Express hotel
2-4 henkilöä/ huone 99 € 109 € 109 €
1 henkilö / huone 139 € 159 € 159 €

Hintaan sisältyy kaikki tämä:
- laivamatkat Helsinki – Tallinna – Helsinki Tallinkin nopeilla Star – laivoilla kansipaikoin
- hotellimajoitus valitussa hotellissa ja huonetyypissä
- aamiainen hotellissa
- ABI – bileet Kochi Aidad ravintolassa
- Bilebuffet Kochi Aidad ravintolassa

Varaa paikkasi tästä tai soittamalla ryhmämyyntiimme 010 2323 440.

Huom! jokaista 30 matkustajaa varten tarvitaan 1 vähintään 25-vuotias huoltaja.

EstElle tidningens läsarresor 10.03.2014 08:48 X

VÅREN 2014

TÜRI blomster- och trädgårdsmarknad
**avbokad**

HÖSTEN 2014

HOTELLRESA TILL ST. PETERSBURG
Anmäl ditt intresse bokning@matkapojat.fi, så skickar vi mera information om resan.

Mera info om höstens resa till St. Petersburg kommer snart.

Ukkopekka ja Herrankukkaro 04.03.2014 09:44 X

Unohtumaton kesäpäivä luonnonkauniissa Turun saaristossa. Höyrylaiva s/s Ukkopekka tarjoaa tunnelmallisen merimatkan Naantaliin josta matka jatkuu vierailulle Rymättylään, Herrankukkaroon.

Herrankukkaro toivottaa tervetulleeksi

Herrankukkaro on avoinna vain tilausryhmille, joten nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus lähteä tutustumaan paikkaan Matkapoikien matkassa. Perillä nautimme tervetuliaisjuoman, tutustumme Herrankukkaron tiluksiin ja kiehtovaan historiaan. Kierroksen jälkeen nautitaan saaristolaista villi- ja luontoruokaa. Takaisin Turkuun palataan tilausajobussilla.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Hansakaupunki Gdansk 4pv **UUTUUS** 05.03.2014 13:03 X

Pohjois-Puolan helmi Gdansk muodostaa naapuriensa Gdynian ja Sopotin kanssa miljoonan ihmisen metropolialueen, jota on kutsuttu Puolan Rivieraksi. Hansakaupunki Gdanskissa vietät kiireetöntä lomaa vanhan kaupungin kujia kuljeskellen. Lähde mukaan valloittavaan Puolaan!

Hansakaupunki Gdansk 

Gdansk tuhoutui toisen maailmansodan pommituksissa lähes täysin, mutta suuri osa hienoista nähtävyyksistä rakennettiin uudelleen. Vanhan loiston aikoja on helppo kuvitella kävelemällä pitkin vanhan kaupungin mukulakiviä ja ihailemalla punatiilikattoisia värikkäitä rakennuksia.

Gdanskin historiallisessa keskustassa liikkuu vain vähän autoja, ja alueen mutkaisilla ja kapeilla kaduilla on mukava vaellella kiireettömästi. Välillä voi pysähtyä johonkin vanhankaupungin lukuisista kahviloista tai ravintoloista, jotka houkuttelevat kesäaikaan terasseilleen istuskelemaan. Gdansk on myös shoppailijan paratiisi! Hyviä ostospaikkoja löytyy vanhasta kaupungista sekä keskustan ostoskeskuksista.

Kolmoiskaupunki Gdansk-Sopot-Gdynia

Puolan kolmoiskaupunki koostuu Itämeren kaupungeista Gdansk, Sopot ja Gdynia. Kaupungit ovat toisistaan noin 15 minuutin automatkan päässä ja muodostavat suuren taajama-alueen Puolan rannikolla. Tällä matkalla pääset Gdanskin lisäksi tutustumaan myös 40 000 asukkaan pikkukaupunki Sopotiin, joka on tunnettu kilometrien pituisista hiekkarannoistaan.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

David Guetta -konserttimatka Tallinnaan 04.03.2014 11:35 X

DJ-tuottaja ja supertähti David Guetta saapuu Tallinnaan 13.6.2014. Tallinnan konsertti on miehen ainoa yksittäinen suurkonsertti Pohjois-Euroopassa.

David Guetta

David Guetta on kiistatatta maailman tunnetuin elektronisen musiikin nimi ja hänen kappaleensa ovat olleet jatkuvassa radiosoitossa vuonna 2009 julkaistun One Love -läpimurtoalbumin jälkeen. Guetta on työskennellyt kymmenien huippuartistien ja tuottajien kanssa ja viime vuonna hänen tuotantoaan kuultiin mm. Lady Gagan Fashion! -kappaleella sekä Britney Spearsin albumilla. Guettan uusi Shot Me Down -singe on juuri tekemässä tuloaan radiosoittoon Suomessa ja uusi albumi on tarkoitus julkaista myöhemmin kuluvan vuoden aikana.

Laululava sopii kapasiteetiltaan ja puitteiltaan erityisen hyvin Guettan kaltaiselle megastaralle sillä lavarakennelma tarvitsee paljon tilaa. Guettan valo ja tehosteshow on tunnetusti omaa luokkaansa ja Tallinnan tuotanto täyttää Weekend Festivalin tyyliin kansainvälisien elektronisen musiikin festivaalien puitteet. Tapahtumaan julkaistaan myös muita esiintyjiä kevään aikana.

Matkan tiedot ja matkaohjelma


Vinresa - Route de Vin & romantiska Moseldalen 21.11.2012 11:17 X

Vi flyger till Zürich, fortsätter med finsk buss. I Frankrike möts vi av regionen Alsace där vi bor en natt i den lilla pittoreska staden Riquewihr. I Alsace färdas vi längs ”Route de Vin”– den vackra vinvägen som slingrar sig utmed vinfälten och genom pittoreska vinbyar. Moseldalen är en av Europas vackraste dalgångar. Där breder vinodlingarna ut sig på de branta terrasserna och bildar naturliga amfiteatrar på sluttningarna. Naturen och de små byarna bjuder på sagolika upplevelser. Vi bor tre nätter i korsvirkesstaden Bernkastel-Kues och gör utflykter i Moseldalen.

Denna vinresa innehåller underbara landskap, mysiga städer och intressant historia!

Mera om resan och reseprogram!

Kansanlähetyksen kylpylämatka Pärnuun 25.02.2014 13:57 X

Kansanlähetyksen neljän päivän kylpylämatka Pärnuun 12.-15.6.2014 tarjoaa mahdollisuuden rentouttavaan lomaan. Pärnu on Viron vanhimpia ja tunntetuimpia kylpyläkaupunkeja. Vehreä ympäristö puistoineen ja kahviloineen viimeistelee rentouttavan loman.

Virkistävä torstai - sunnuntai matka kutsuu mukaan

Laivamatkat Helsingistä Tallinnaan nopeasti ja mukavasti Viking Linen laivoilla.
Pärnussa majoitutaan Viiking Spa kylpylässä, kolme yötä.

Matkan hinta alkaen: 345 €/henkilö
Tutustu matkan lisätietoihin.

Valitse Muuta Hakua! -kohdassa lähtöpaikka ja lähtijämäärä!

Senioriareena m/s Mariellalla 3. - 5.11.2014 26.02.2014 09:38 X

Senioriareena järjestetään Viking Mariellalla Helsinki-Tukholma-Helsinki

Senioriareena on uusi, moderni, innovatiivinen ja vuorovaikutteinen keskustelutapahtuma sosiaali- ja terveysalan toimijoille, päättäjille ja asiasta kiinnostuneille kansalaisille!

Senioriareena haastaa valtakunnan sotepäättäjät ja -vaikuttajat vuorovaikutteiseen keskusteluun liike-elämän ja kansalaisten kanssa. Tapahtuma on tarkoitettu erityisesti kaikille sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille, päättäjille ja järjestöille, sekä asiasta kiinnostuneille kansalaisille.

Senioriareenan yhteydessä järjestetään myös ensimmäinen Vanhuus Rokkaa risteily Viking Linen m/s Mariellalla 3.-5.11.2014 reitillä Helsinki-Tukholma-Helsinki.

Viihteestä vastaavat rakkaat Vanhuus Rokkaa tähtemme 3.11 Vicky Rosti ja Pave Maijanen sekä 4.11 Olli Lindholm ja Laura Voutilainen.

Ennakkovaraajahinta voimassa 30.4.2014 asti!
Yli 10 hengen ryhmien varaukset p. 010 2323 109 (ma-pe 8-17) tai ryhmat.helsinki@matkapojat.fi

Senioriareena – vuoden sote tapahtuma! – Tule mukaan!
Katso lisätietoja: www.senioriareena.fi

Adventtimatka Budapestiin 24.02.2014 09:38 X

Monissa Euroopan kaupungeissa joulu alkaa jo marras-joulukuun vaihteessa, kun jouluvalot syttymään koristamaan katuja ja joulumarkkinat pyörähtävät käyntiin. Lähde adventtimatkalle Unkarin pääkaupunkiin! Budapest kutsuu tunnelmallisille kujilleen ja kuuluisalle joulutorilleen, jonka kojuissa on toinen toistaan houkuttelevampaa maistettavaa ja ostettavaa.

Budapest

Budapest on täydellinen joulukaupunki: talvisin Unkarissa on kylmää mutta kaunista, ja kaupungin joulumarkkinat ovat Euroopan parhaita. Marraskuun loppupuolesta eteenpäin keskustan Vörösmarty-aukio täyttyy sadoista kojuista, ruoasta, juomasta ja perinteisistä tanssiesityksistä. Arvovaltainen raati valvoo, että kaikki torilla myytävät tuotteet ovat perinteisesti käsintehtyjä.

Budapestin joulutunnelmaan kuuluu ehdottomasti luistelu kuvankauniissa Városligeti Mujégpálya -keskuspuistossa, johon pystyteään talven ajaksi jättimäinen luistinrata. Luistelun jälkeen voi pulahtaa kuumaan kylpyyn, sillä Budapestin suurin kylpylä Széchenyi on auki vuoden ympäri.

Budapestissa jouluvalot ulottuvat jopa julkiseen liikenteeseen. Joulukuun alusta tammikuulle asti kolme kaupungin rautiovaunulinjoista koristellaan keijuvaloin. Satumaiselta näyttävät, koristellut ratikat liikennöivät iltaisin pimeän laskeuduttua.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Tyrvään Sanomat: The Voice of Finland 21.02.2014 07:36 X

Suuren suosion saavuttanut The Voice of Finland palaa kolmatta kertaa Logomoon keväällä 2014! Tunnelma tulee varmasti nousemaan kattoon, kuten kahdella edelliskaudella, jolloin kaikki lähetykset ovat olleet loppuunmyytyjä. Mukana showssa myös tähtivalmentajat Michael Monroe, Anne Mattila, Mira Luoti ja Elastinen.

Lähde mukaan lukijamatkalle Logomon Live-lähetykseen!

Tule Turun Logomoon seuraamaan kolmannen The Voice of Finland kisan loppuvaiheita.
Varaa nyt paikkasi Logomon Live –lähetykseen perjantaina 28.3.2014, sillä paikkoja on tarjolla vain rajoitetusti.

Valitse Muuta Hakua! -kohdassa lähtöpaikka ja lähtijämäärä!

Valitse bussiinnousupaikka Lähtöpaikka-kentästä avautuvalta kartalta, painamalla Sastamalan kohdalla näkyvää ympyrää, jolloin saat esiin listan bussiinnousupaikosita.

Välimeren risteilyt Barcelonasta 2015 19.02.2014 11:20 X

Välimeren risteilylle maailman suurimmalla risteilylaivalla! Allure of the Seas risteilee Välimerellä kesällä 2015. Lähde mukaan kokemaan jotain aivan uutta ja ihmeellistä.
Tämä laiva on jo itsessään matkakohde!

Läntisen Välimeren risteily, 8pv

Hurmaannu historiasta ja Välimeren elämänmenosta. Vietä siestaa Välimerellä ja anna alueen kauneuden viedä mennessään. Tämä risteily vie sinut useampaan Välimeren kohteeseen kerralla ja mahdollistaa siinä sivussa vaivattoman matkanteon.

Allure of the Seas

Allure of the Seas -laiva saapuu takaisin Eurooppaan ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun se lähti Turun telakalta syksyllä 2010. Allure of the Seas -laivan varustus ja tilat ovat risteilylaivojen parhaimmistoa. Laivassa on 18 kantta ja se on 360 metriä pitkä. Siinä on 2 700 hyttiä, joihin mahtuu enimmillään 5 400 matkustajaa.

Risteilyn aikana voi kokea asioita, joita on vaikea uskoa löytävänsä laivalta. Näihin kuuluu muun muassa 82 metriä pitkä köysirata, Broadway-musikaalit, Central Park ja 12 000 elävää puuta ja kasvia avoimen taivaan alla, Flowrider-surffaussimulaattori, ulkoporeallas, luistinrata, H20 Zone -lasten vesipuisto sekä Royal Promenade, sisätiloissa oleva bulevardi, joka ulottuu lähes laivan päästä päähän ja jonka varrella on monipuolisesti ravintoloita, kauppoja ja muita palveluja.

Barcelona - Palma de Mallorca - Provence - Firenze/Pisa - Rooma - Napoli - Barcelona
lähdöt 24.5., 23.8. ja 20.9.2015

Risteilyt tulossa myyntiin pian!

Oikojat: Kevätkokous- ja seminaarimatka 19.02.2014 06:43 X

"Oikojien kevätkauden avaus" - Ortodontian jaoston kevätkokous ja seminaaripäivät hyvässä seurassa ja merellisessä hengessä Maarianhaminassa Ahvenanmaalla 22.-24.5.2014.

Kokous- ja majoituspaikkana toimii Hotelli Arkipelag Maarianhaminan keskustassa, meren rannassa. Kokous- ja seminaariohjelman lisäksi hintaan sisältyy myös opastettu 6h retki Ahvenanmaalla. Tarkemman ohjelman löydät tästä.

Lue lisätietoa matkasta ja tee varaus kätevästi verkkopalvelun kautta. Tarvittaessa voit samalla kertaa varata myös edulliset laivamatkat Viking Linen laivoille Turku-Maarianhamina-Turku.

Kuvassa Åss paviljongenVoit vaihtaa Muuta hakua! -kohdassa lähtijämäärää.

Tamperelainen & Turkulainen lukijaristeily 18.02.2014 08:42 X

Vikingin uusin risteilyalus Turusta Tukholmaan on saavuttanut suursuosion! Aluksen suunnittelussa on korostettu matkustamisen mukavuutta ja elämyksellisyyttä. Lähde nyt Tamperelaisen ja Turkulaisen yhteiselle lukijaristeilylle 25.5. ja koe uudenlainen laivatunnelma!

Artistina laivalla viihdyttää Jari Sillanpää

Lähde mukaan nauttimaan laivan palveluista ja risteilyohjelmasta. Risteily alkaa tervetulotilaisudella ja paluu laivamatkalla Private Shopping, jolloin tax free -myymälä on avoinna lukijaristeilijöille.

Risteilyn hinnat alkaen Inside Four -hytissä:
Turusta 14,25€/henkilö
Tampereelta 26€/henkilö

Lue lisätietoa matkasta ja tee varaus kätevästi verkkopalvelumme kautta!

Valitse Muuta Hakua! -kohdassa lähtöpaikka ja matkustajamäärä.

Matkailuinfot 17.02.2014 11:09 X

Hyvää uutta matkailuvuotta 2014!

Nyt on ajankohtaista suunnitella ryhmäsi, yhdistyksesi tai yrityksesi matkoja alkaneelle vuodelle.Tervetuloa mukaan matkailutapahtumiimme kuulemaan vinkkejä ja hakemaan uusia ideoita oman ryhmäsi matkustukseen. Ilmoittaudu mukaan johonkin seuraavista tilaisuuksista:

ti 4.3. klo 17:30
Original Sokos Hotel Tapiola Garden, Tapionaukio 3, Espoo

ke 5.3. klo 10:30
m/s Silja Serenade, Olympiaterminaali, Helsinki
HUOM täällä tutustumme myös uusiittuun Silja Serenadeen

ke 5.3. klo 17:30
Original Sokos Hotel Vantaa, Hertaksentie 2, Vantaa

ILMOITTAUTUMINEN NETIN KAUTTA ON SULJETTU. VOITTE TIEDUSTELLA PAIKKOJA PUHELIMITSE 010 2323 109 (MA-PE 8-17) TAI SÄHKÖPOSTILLA RYHMAT.HELSINKI@MATKAPOJAT.FI

Birgitta Festivaalit Tallinnassa 12.02.2014 14:11 X

Viron suurin klassisen musiikin festivaali eli Tallinnan Birgitta-festivaali pidetään Pyhän Birgitan / Piritan luostarissa, maalauksellisten raunioiden ja ympäröivän vehreyden keskellä. Birgitta-festivaalilla yhdistyvät keskiaikaisen luostarin taianomainen hämäryys ja musiikkiteatterin nykypäivä. Kirkon raunioille on rakennettu väliaikainen katto, näin on myös sateisella säällä mukava nauttia korkeatasoisista esityksistä. Pyhän Birgitan luostarin rauniot sijaitsevat noin 5 km päästä Tallinnan keskustasta.

Leonard Bernsteinin MESSU

08.08.2014  klo 19:00
näyttämöteos laulajille, näyttelijöille ja tanssijoille
Birgitta-festivaalin ja Latvija-kuoron yhteisohjaus

Näyttämöllä nähdään virolaisia ja latvialaisia ooppera-, pop-, jazz- ja rocklaulajia, sinfoniakorkesterin ohella soittaa myös ns. katubändi. Jacqueline Kennedy tilasi messun Washingtonin Kennedy-keskuksen avajaisiin, ja se on omistettu John F. Kennedylle, jonka murhasta tuli kuluneeksi 50 vuotta marraskuussa 2013.

Aram Hatšaturjanin baletti SPARTACUS

10.08.2014 klo 19:00
Jakobsonin balettiteatteri, Pietari

Ensimmäistä kertaa festivaalilla esiintyy pietarilainen kokoonpano. Johtavien kriitikoiden mielestä Jakobsonin baletti on tällä hetkellä yksi Venäjän korkeatasoisimmista, edistyksellisimmistä ja mielenkiintoisimmista balettiryhmistä. Spartacus pohjautuu teatterin legendaarisen johtajan Leonid Jakobsonin luomaan koreografiaan, jonka ohjausta on ajankohtaistettu. Jakobson itse määritteli esityksen ”kohtauksiksi elämästä Roomassa”. Se on tiivistetty versio Spartacuksen kantaesityksestä 1956 Leningradissa Kirovin (nykyisessä Marian) teatterissa. Uusi ohjaus on kiehtova spektaakkeli – hengästyttävät taistelukohtaukset ovat elokuvamaisia ja ylittävät baletin lajityypilliset rajat. Koreografia on moderni, varvastossujen asemesta käytetään roomalaisia sandaaleja ja myös lavastuksessa on nykypäivän psykologiaa.

Giuseppe Verdin ooppera NAAMIOHUVIT

15.08.2014 klo 19:00
Helikon-ooppera, Moskova

Helikonin Naamiohuvit kertoo nykypäivän valtionjohtajaa ympäröivästä salaliitosta: kuolemaan johtavissa naamiaisissa vieraat ovat kohottaneet kasvoilleen oman aikamme hallitsijoiden ja julkkisten kuvia. Syynä ei ole moderni liiottelu vaan oopperan alkuversiosta juontuva konseptio. Naamiohuvit kuvasi alkujaan Ruotsin kuninkaan Kustaa III murhaa naamiotanssiaisissa. Koska teoksen pelättiin johtavan kansannousuun, 1800-luvulla alkuperäinen juonenkulku kiellettiin (myös Venäjällä, sillä Kustaa oli Katariinan sukulainen), ja päähenkilön nimeksi vaihtui kreivi Riccardo.

Ohjaus on uunituore, sen kantaesitys aloitti Helikonin kauden 2013/14. Ensiesitystä johti Verdin lapsenlapsenlapsi kapellimestari Simone Fermani, säveltäjän ainoa elossa oleva sukulainen suoraan alenevassa polvessa. Dmitri Bertmanin mielestä ohjaus kertoo kahdesta huumeenkaltaisesta intohimosta, jotka kiehtovat melkein jokaista: vallasta ja rakkaudesta. Ohjauksen keskiössä on poliittinen salaliitto, joka devalvoi rakkauden pikkurahaksi. Hallitsija on ihastunut lähimmän liittolaisensa ja ystävänsä puolisoon. Salaliittolaiset käyttävät sitä hyväkseen ja kääntävät ystävän kuningasta vastaan.


Syömishäiriöliitto-SYLI ry: Päivä Tukholmassa risteily Turusta 12.02.2014 10:02 X

Syömishäiriöliitto-SYLI ry:n päivä Tukholmassa risteilyllä syyskuussa vietetään kaksi yötä laivalla ja yksi päivä perillä Tukholmassa. Tukholmassa vieraillaan kahdessa tutustumiskohteessa sekä tehdään kaupunkikiertoajelu suomenkielisen oppaan johdolla.Yhteisellä asialla

Menomatkalla Turusta Tukholmaan laivana on upea Viking Grace, jossa kokoonnumme matkan aluksi kokoustiloihin tervetulotilaisuuteen. Aamun Tukholmassa aloitamme hotelliaamiaisella jonka jälkeen vierailemme tutustumiskohteissamme ja teemme kaupunkikiertoajelun suomenkielisen oppaan johdolla. Paluumatkalla Viking Amorellalla nautimme yhteisen Viking Buffet päivällisen.


Karibian risteily Miamista 12pv 10.02.2014 10:00 X

Karibialla voit tutustua toinen toistaan kauniimpiin kohteisiin ja maistella paikallisia herkkuja. Costa Luminosan vierailukohteita ovat muun muassa Antillit, Belize, Meksiko, Caymansaaret ja Honduras. Karibia on oiva paikka rentoutumiseen; paikallisten rento ja iloinen elämänasenne tarttuu!

Costa Luminosa

Costa Luminosa on korkealaatuinen ja tyylikkäästi muotoiltu loistoristeilijä. Aluksen vahvuus piilee monipuolisuudessa: erityylisiä baareja ja ravintoloita löytyy jokaiseen makuun, myös viihdetarjonta on skaalaltaan vähintään yhtä laaja. Luminosan erikoisuuksia aktiviteettien saralla ovat muun muassa 4D-elokuvateatteri, formula 1 –simulaattori, golfsimulaattori ja ulkoilmaputtausviheriö. Lisäksi vieraita ihastuttavat hyttien taso ja upea palvelu, jotka ovat huippuluokkaa kaikilla Costan aluksilla. Matkustitpa missä porukassa tahansa, Luminosa vangitsee valovoimaisuudellaan jokaisen.

All inclusive -risteily ja suomenkieliset retket

Matkapakertin hintaan sisältyy täysihoito laivalla, mukana kaikki ateriat sekä virvoitus- ja alkoholijuomat. Myös matkanjohtajan palvelut Helsinki-Vantaan lentokentän lähtöselvityksessä kuuluvat hintaan. Miamissa sekä risteilyllä mukana suomenkielinen opas koko matkana ajan. Lisämaksusta tarjolla myös suomenkielisiä retkiä tutustumiskohteissa!

Miami - Cozumel - Honduras - Caymansaaret - Jamaika - Turks- ja Caicossaaret - Bahamasaaret - Miami

Huom! Risteilyreitti vaihtelee hieman lähtöpäivästä riippuen.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

 

Rock Day -konserttimatka Tallinnaan 10.02.2014 09:37 X

Tallinnan Laululava täyttyy kesäkuussa musiikkimaailman supertähdistä, kun Tallinn Star Weekend -festivaali järjestetään tällä kymmenien tuhansien katsojien areenalla jo toista kertaa. Tallinn Star Weekend tuo Laululavalle kahtena päivänä 27.6. ja 28.6. esiintyjiä hardrockin huipulta sekä viihdemusiikin kärjestä.

LORDI
Suomen euroviisuvoittaja Lordi ottaa paikkansa Rock Day -konsertissa ja vetää 45 minuutin huikaisevan show Laululavalla. Tämä hirviömaskien taakse piiloutunut hard rock -yhtye on myynyt yli 40 miljoonaa CD:tä ympäri maailman.

THE LENINGRAD BAND
Tämä yhtye on yksi suosituimmista venäläisistä punk-bändeistä. Yhtye lopetti toimintansa vuonna 2008, mutta se koottiin uudelleen kahta vuotta myöhemmin. Yhtyeen kokoonpanon keulahahmona toimii Sergei "Šnur" Šnurov.

THE OFFSPRING
Yli 50 miljoonaa albumia ympäri maailman myynnyt; yksi menestyneistä rock-bändeistä ja MTV Music Awards -voittaja saapuu Tallinnaan ensimmäistä kertaa tuoden mukanaan uskomattoman shown.

Andrea Bocelli -konserttimatka Tallinnaan 07.02.2014 13:33 X

Tallinnan Laululava täyttyy kesäkuussa musiikkimaailman supertähdistä, kun Tallinn Star Weekend -festivaali järjestetään tällä kymmenien tuhansien katsojien areenalla jo toista kertaa. Tallinn Star Weekend tuo Laululavalle kahtena päivänä 27.6. ja 28.6. esiintyjiä hardrockin huipulta sekä viihdemusiikin kärjestä.

ANDREA BOCELLI

Lauantaina 28.6. on vuorossa ilta kevyemmän musiikin ystäville miljoonia albumeita myynneen italialaisen oopperatenorin Andrea Bocellin johdolla. Hän esittää konsertissaan kuuluisia aarioita sekä lauluja mm. hänen uudelta albumiltaan, LOVE IN PORTOFINO.

Konsertti on todellinen luksuskonsertti punaisten mattojen ja kimaltelevien pukujen loistossa. Lauantain pukukoodina on nimittäin smokki/tumma puku mikäli ostat erikseen lipun Red Carpetille.

Meidän matkapakettiimme kuuluvat normaalit istumapaikat Laululavan rinteessä, jonne ei ole pukukoodia vaan asua on vapaa.

KONSERTIN LISÄLIPUT KYSELYSSÄ !  TULEE MYYNTIIN PIAN !

Saarenmaan oopperajuhlat, 3 pv 28.01.2014 10:15 X

Virossa vuosia järjestetty oopperafestivaali sai alkunsa vuonna 1999 Länsi-Viron suurimman saaren Saarenmaan pääkaupungin Kuressaaren keskiaikaisen piispanlinnan pihalla. Tapahtuma on nuori ja mittakaavassaan pienempi kuin esikuvansa Savonlinnan oopperajuhlat, mutta puitteiltaan yhtä vaikuttava.

 SAARENMAA

Saarenmaan suuri tasainen saari on kesällä hyvin kaunis, vihreä paikka, joka houkuttelee myös paljon suomalaisia kesävieraiksi. Ainoa kaupunki, 16 000 asukkaan maakuntakeskus Kuressaari viehättää intiimillä romanttisuudellaan ja merellisellä tunnelmallaan.

Saarenmaan kylissä näet ruokokattoisia taloja, kiviaitoja, tuulimyllyjä... Saarenmaalla on lähes sata suojelukohdetta, puistoja, korkeita rantatörmiä ja suuria puita. Eipä siis ihme, että tätä Viron suurinta saarta pidetään erittäin hyvänä lomakohteena, jossa on leppoisan saaristolaistunnelman lisäksi monenlaista nähtävää ja koettavaa. Seesteinen saareke vailla vertaa.

Kuressaaren ehdoton nähtävyys on 1200-luvulla rakennettu Piispanlinna, joka sijaitsee Kuressaaren keskustassa ja hallitsee täten koko kaupunkia. Kun sitä katselee, mieleen tulee legendaarinen trubaduuriaika. Näkymä on kuin ritarisadun kuvitusta.

Linna on taitavasti kunnostettu, ja sen vallihaudat on tyhjennetty kaikesta törystä ja roinasta, joka oli kerääntynyt niihin neuvostoaikana.  Linnan puistossa järjestetään kesäisin erilaisia tapahtumia ja konsertteja. Piispanlinna on yksi parhaiten säilyneitä keskiaikaisia linnoja koko Baltiassa, ja se toimii Saarenmaan oopperajuhlien päänäyttämönä. Saarenmaalla soi oopperajuhlien aikaan maailmankuulujen säveltäjien teoksia ja saarella järjestetään konsertteja myös kirkoissa ja kaupunginpuistoissa.

Saarenmaan oopperajuhlat, 3 pv 28.01.2014 10:15 X

Virossa vuosia järjestetty oopperafestivaali sai alkunsa vuonna 1999 Länsi-Viron suurimman saaren Saarenmaan pääkaupungin Kuressaaren keskiaikaisen piispanlinnan pihalla. Tapahtuma on nuori ja mittakaavassaan pienempi kuin esikuvansa Savonlinnan oopperajuhlat, mutta puitteiltaan yhtä vaikuttava.

 SAARENMAA

Saarenmaan suuri tasainen saari on kesällä hyvin kaunis, vihreä paikka, joka houkuttelee myös paljon suomalaisia kesävieraiksi. Ainoa kaupunki, 16 000 asukkaan maakuntakeskus Kuressaari viehättää intiimillä romanttisuudellaan ja merellisellä tunnelmallaan.

Saarenmaan kylissä näet ruokokattoisia taloja, kiviaitoja, tuulimyllyjä... Saarenmaalla on lähes sata suojelukohdetta, puistoja, korkeita rantatörmiä ja suuria puita. Eipä siis ihme, että tätä Viron suurinta saarta pidetään erittäin hyvänä lomakohteena, jossa on leppoisan saaristolaistunnelman lisäksi monenlaista nähtävää ja koettavaa. Seesteinen saareke vailla vertaa.

Kuressaaren ehdoton nähtävyys on 1200-luvulla rakennettu Piispanlinna, joka sijaitsee Kuressaaren keskustassa ja hallitsee täten koko kaupunkia. Kun sitä katselee, mieleen tulee legendaarinen trubaduuriaika. Näkymä on kuin ritarisadun kuvitusta.

Linna on taitavasti kunnostettu, ja sen vallihaudat on tyhjennetty kaikesta törystä ja roinasta, joka oli kerääntynyt niihin neuvostoaikana.  Linnan puistossa järjestetään kesäisin erilaisia tapahtumia ja konsertteja. Piispanlinna on yksi parhaiten säilyneitä keskiaikaisia linnoja koko Baltiassa, ja se toimii Saarenmaan oopperajuhlien päänäyttämönä. Saarenmaalla soi oopperajuhlien aikaan maailmankuulujen säveltäjien teoksia ja saarella järjestetään konsertteja myös kirkoissa ja kaupunginpuistoissa.

Vembu-Tembumaa ja Lennusadam-museo, 3pv 16.01.2014 09:21 X

Lähde riemukkaalle koko perheen kesälomamatkalle Viroon! Tällä matkalla vieraillaan koko perheen suosikkikohteissa Vembu-Tembumaassa ja Lennusadam-museossa.

Vembu-Tembumaa

Vembu-Tembumaa on koko perheelle tarkoitettu huvipuisto. Vembu-Tembumaassa pienet lapset, koululaiset ja lapsenmieliset aikuiset kokevat hauskoja elämyksiä. Puistossa on mikroautoja, mönkijärata, uima-altaissa aina lämmin vesi ja paljon muuta puuhaa.

Lennusadam-museo

Tervetuloa Pohjois-Europan jännitävimpään merimuseoon!

 • Kaikkialla maailmassa harvinaisina pidetyt vesitasohallit ja Lennusadaman museokokonaisuus valmistuivat Pietari Suuren merilinnoituksen eli Tallinnan–Porkkalan linnoitetun puolustusaseman osaksi vuosina 1916–1917.
 • Tarinat heräävät henkiin – Sinua odottavat sukellusvene Lembit, jäänmurtaja Suur Tõll, vesitaso Short 184 sekä muut museoesineet luonnollisessa koossaan.
 • Jännittävä näyttely tarjoaa mahdollisuuden osallistua, panna itsensä koetukselle sekä kouluttautua meritaidoissa.
 • Elämyksiä koko perheelle –maailmanympärimatka Yellow Submarinella, akvaario, pelejä, kahvila, satama ja paljon muuta sekä ulkona että sisällä.

Pohjois-Euroopan ainutlaatuisimmassa merimuseossa luvassa on elämyksiä kolmella eri tasolla: veden alla, päällä ja yllä. Kohtaat jännittäviä tarinoita sekä kiinnostavaa näyttelyesineistöä.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Viron Sipulitie ja Setomaa 4pv 29.11.2013 13:38 X

Lähde Matkapoikien mukana kokemaan Viron Sipulitie ja mielenkiintoinen Setomaa!
Matka on täynnä mielenkiintoisia tarinoita historiasta. Lyhyiden välimatkojen ansiosta näet lyhyessä ajassa monta mielenkiintoista kohdetta.

Viron Sipulitie

Sipulitie myötäilee Euroopan viidenneksi suurimman Peipsjärven rantaa. Peipsjärvi on Viron ja Venäjän rajalla sijaitseva suuri järvi, joka koostuu kolmesta järvenselästä. Järven rannalla on monia historiallisia kalastajakyliä, joihin muun muassa tutustumme tällä matkalla. Peipsin sipulit olivat aikoinaan kuulua kauppatavaraa, jota vietii Pietariin asti myytäväksi. Sipulinviljelyä harjoitetaan joka puolella järven rantaa ja se tehdään alueella pelkästään käsityönä, lapio ja kuokka työvälineenä.

Setomaa

Peipsin rannoilta etelään päin sijaitsee ainutlaatuinen kulttuurialue, Setomaa. Alueella asuu omalaatuinen kansansirpale - historiallisia Kaakkois-Viron ja Luoteis-Venäjän alueita asuttaneet setukaiset. Alueen rajaseutuaseman vuoksi setukaisten ainutlaatuisessa kulttuurissa on vivahteita niin idästä kuin lännestä.

Matkalla on suomalainen bussi mukana koko matkan ajan!

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Naantalin Musiikkijuhlat: 35-vuotis juhlaristeily Tukholmaan 14.01.2013 12:21 X

Tule mukaan Itämeren aalloille juhlimaan 35-vuotiasta Naantalin Musiikkijuhlaa. Risteilyaluksenamme on Silja Serenade.

Kaksi laivakonserttia ja yksi konsertti Tukholmassa

Matkan musiikkitarjonnasta laivalla vastaavat Naantalin Musiikkijuhlien omat esiintyjät ja Tukholmassa saamme nauttia Liilla Akademien String Orchestran konsertista Kuninkaanlinnan kirkossa.

Laivamatkojen konserteissa esiintyvät mm. Arto Noras, Jaakko Kuusisto, Hagaï Saham ja Ralf Gothóni. Lisätietoa konserttiohjelmista osoitteessa www.naantalinmusiikkijuhlat.fi

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Naantalin Musiikkijuhlat: 35-vuotis juhlaristeily Tukholmaan 14.01.2013 12:21 X

Tule mukaan Itämeren aalloille juhlimaan 35-vuotiasta Naantalin Musiikkijuhlaa. Risteilyaluksenamme on Silja Serenade.

Kaksi laivakonserttia ja yksi konsertti Tukholmassa

Matkan musiikkitarjonnasta laivalla vastaavat Naantalin Musiikkijuhlien omat esiintyjät ja Tukholmassa saamme nauttia Liilla Akademien String Orchestran konsertista Kuninkaanlinnan kirkossa.

Laivamatkojen konserteissa esiintyvät mm. Arto Noras, Jaakko Kuusisto, Hagaï Saham ja Ralf Gothóni. Lisätietoa konserttiohjelmista osoitteessa www.naantalinmusiikkijuhlat.fi

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Tartto-Tallinna 5 pv 15.01.2014 07:28 X

Koe kahden Hansakaupungin kesäinen tunnelma samalla matkalla. Kun osallistut lisämaksulliselle Tarton kaupunkikierrokselle sekä Tallinnasta lähtevälle Lahemaan retkelle, koet ja näet vieläkin enemmän!

Tartto-Tallinna 5pv 14.01.2014 16:40 X

Hotellimatka Tartto-Tallinna 4 yötä

Tuhatvuotisen historian omaava Tartto on Viron toiseksi suurin ja yksi Baltian vanhimmista kaupungeista. Tarton tunnelma on välitön ja leppoisa – lähde kokeilemaan. Samalla matkalla pääset myös yöpymään kesäisessä Tallinnassa. Molemmissa kaupungeissa yövytään 2 yötä ja matkat Tallinnasta Tarttoon ja takaisin taitetaan suomalaisella tilausajobussilla. 

Tartto 2 yötä

Tarton kaunista ja historiallista yliopistokaupunkia kutsutaan Etelä-Viron keskukseksi, Viron kulttuurin ja sivistyksen kaupungiksi sekä Viron henkiseksi pääkaupungiksi. Kaupunki on myös ainutlaatuinen festivaalien, laulujuhlien ja museoiden kaupunki. Tartto edustaa matkailijalle todellista ja autenttista Viroa, ja tarjoaa varmasti elämyksiä jokaiselle.

Tallinna 2 yötä

Keskiaikainen vanhakaupunki mukulakivikatuineen, muureineen ja ikivanhoine torneineen on kuin suoraan satukirjasta. Viehättävien katujen ja vanhojen talojen katveisiin jää salaperäisiä sisäpihoja. Monipuolisesta hotellivalikoimastamme löytyy sopiva vaihtoehto niin budjettireissaajille kuin luxusmatkoilijoillekkin.Tarjolla on myös kylpylävaihtoehtona Meriton Grand Spa Tallinnassa.

 

Tartto-Tallinna 5 pv 14.01.2014 16:40 X

Hotellimatka Tartto-Tallinna 4 yötä

Tuhatvuotisen historian omaava Tartto on Viron toiseksi suurin ja yksi Baltian vanhimmista kaupungeista. Tarton tunnelma on välitön ja leppoisa – lähde kokeilemaan. Samalla matkalla pääset myös yöpymään kesäisessä Tallinnassa. Molemmissa kaupungeissa yövytään 2 yötä ja matkat Tallinnasta Tarttoon ja takaisin taitetaan suomalaisella tilausajobussilla. 

Tartto 2 yötä

Tarton kaunista ja historiallista yliopistokaupunkia kutsutaan Etelä-Viron keskukseksi, Viron kulttuurin ja sivistyksen kaupungiksi sekä Viron henkiseksi pääkaupungiksi. Kaupunki on myös ainutlaatuinen festivaalien, laulujuhlien ja museoiden kaupunki. Tartto edustaa matkailijalle todellista ja autenttista Viroa, ja tarjoaa varmasti elämyksiä jokaiselle.

Tallinna 2 yötä

Keskiaikainen vanhakaupunki mukulakivikatuineen, muureineen ja ikivanhoine torneineen on kuin suoraan satukirjasta. Viehättävien katujen ja vanhojen talojen katveisiin jää salaperäisiä sisäpihoja. Monipuolisesta hotellivalikoimastamme löytyy sopiva vaihtoehto niin budjettireissaajille kuin luxusmatkoilijoillekkin.Tarjolla on myös kylpylävaihtoehto, Meriton Grand Spa Tallinnassa.

 

Vanhuus Rokkaa -risteily 3.-5.11.2014 10.01.2014 15:31 X

Maailman ensimmäinen Vanhuus rokkaa -risteily seilataan 3.-5.11.2014. Jo kolmena edellisenä keväänä suomalaisen seniorityön puolesta järjestetyt Vanhuus Rokkaa-konsertit ovat valloittaneet Suomen eri kaupungit ja nyt on ensimmäisen Vanhuus Rokkaa risteilyn vuoro Viking Mariellalla 3.-5.11.2014 reitillä Helsinki-Tukholma-Helsinki.

Mukana suositut huippuartistit

Vanhuus Rokkaa risteilyn artisteina mm. Laura Voutilainen, Pave Maijanen, Vicky Rosti, Olli Lindholm sekä Housebändi Hampaattomat kapellimestarinaan Pekka Siistonen. Risteilyllä esiintyy lisäksi myös maskeeraaja- ja meikkitaiteilija Raili Hulkkonen sekä luvassa myös muita mukavia yllätyksiä. Muistathan varata varaamosta paikkasi etukäteen Raili Hulkkosen luennolle, paikkoja on rajoitetusti!

Ennakkovaraajille etua

Varaa oma matkasi heti, sillä ennakkovaraajan etu on voimassa 30.4.2014 saakka. Esite ja hinnasto luettavissa tästä linkistä.

Vanhuus ei ole taakka, vaan rikkaus, joka rokkaa!

Lisästietoja: www.vanhuusrokkaa.fi
Oikeudet mahdollisiin muutoksiin pidätetään.

Valitse Muuta hakua kohdassa lähtöpaikka ja lähtijämäärä

Vanhuus Rokkaa -risteily 3.-5.11.2014 10.01.2014 15:31 X

Maailman ensimmäinen Vanhuus rokkaa -risteily seilataan 3.-5.11.2014. Jo kolmena edellisenä keväänä suomalaisen seniorityön puolesta järjestetyt Vanhuus Rokkaa-konsertit ovat valloittaneet Suomen eri kaupungit ja nyt on ensimmäisen Vanhuus Rokkaa risteilyn vuoro Viking Mariellalla 3.-5.11.2014 reitillä Helsinki-Tukholma-Helsinki.

Mukana suositut huippuartistit

Vanhuus Rokkaa risteilyn artisteina mm. Laura Voutilainen, Pave Maijanen, Vicky Rosti, Olli Lindholm sekä Housebändi Hampaattomat kapellimestarinaan Pekka Siistonen. Risteilyllä esiintyy lisäksi myös maskeeraaja- ja meikkitaiteilija Raili Hulkkonen sekä luvassa myös muita mukavia yllätyksiä. Muistathan varata varaamosta paikkasi etukäteen Raili Hulkkosen luennolle, paikkoja on rajoitetusti!

Ennakkovaraajille etua

Varaa oma matkasi heti, sillä ennakkovaraajan etu on voimassa vain 30.4.2014 saakka.Esite ja hinnasto luettavissa tästä linkistä.

Vanhuus ei ole taakka, vaan rikkaus, joka rokkaa!

Lisästietoja: www.vanhuusrokkaa.fi
Oikeudet mahdollisiin muutoksiin pidätetään.

Kaupunkiloma Pyhajärvelle 10.12.2013 08:31 X

Etelä-Viron vaihtelevassa maastossa, Viron kauneimman järven rannan välittömässä läheisyydessä sijaitseva Pyhajärve Spa & Holiday Resort on nykyaikainen ja valoisa lomakeskus, luonnonkauniissa maisemassa.

Pyhajarve 4 yön hotellimatka

Kaupunkiloma luonnonkauniissa Pyhajärven maisemissa, monipuolisten aktiviteettimahdollisuuksien sekä kylpyläpalveluiden äärellä, on kaikkea mitä leppoisalta kaupunkilomalta voi toivoa. Viiden päivän aikana (su-to) ehdit helliä itseäsi ylellisillä vartalonhoidoilla ja nauttia henkilökohtaisesta huolenpidosta... Sitä lupaa Pyhajärve Spa asiakkailleen.

Pyhajarve 3 yön hotellimatka

Pyhajärven suurenmoinen luonto takaa hyvät mahdollisuudet ulkoiluun – ja aktiiviselle lomailijalle ympäristö tarjoaa mitä parhaimmat puitteet kuntoiluun. Todellinen kylpyläkeidas kiireettömässä tunnelmassa. Neljän päivän matkapaketit alkavat torstaina ja päättyvät sunnuntaina.

Pyhajärve - Viron luonnonkaunis lomakohde 09.12.2013 13:42 X

Kauniin Etelä-Viron maisemissa ja luonnonkauniin Pyhajärven äärellä sijaitsee nykyaikaiseksi lomanviettokohteeksi entisöity idyllinen kartanomiljöö. Pyhajärven kylpylä on omiaan kehon ja mielen hemmotteluun. Rauhallinen ja kiireetön ilmapiiri sekä lomakeskuksen ja lähiympäristön monipuoliset ulkoilu- ja urheilumahdollisuudet kutsuvat niin nautiskelijoita kuin aktiiviliikkujiakin.

Käsityö- ja luomuruokamarkkinat Sauen kylässä Virossa 29.11.2013 10:23 X

Sauen kunnassa Vanamõisan vapaa-ajan keskuksessa järjestetään jälleen perinteiset Viron suurimmat käsityö- ja ruokamarkkinat. Markkinat ovat samalla loppukesän sadonkorjuujuhla.

Vanaõisan käsityömarkkinat

Markkinat järjestetään jo 12. kerran. Viime vuoden markkinoilla oli lähes 300 maaseudun käsityöläistä ja erilaisten perinneruokien valmistajaa kaikkialta Virosta. Viime vuoden markkinoilla oli lähes 10 000 vierailijaa.

Markkinat, noilla myydään parasta virolaista luomuruokaa ja aitoja virolaisia käsitöitä. Markkinavieraat voivat päivän aikana osallistua askartelutoimintaan ja lisäksi nauttia korkealaatuisesta viihdeohjelmasta.

Karkelotarjoukset 01.11.2013 12:04 X

Karkeloiden huikeat matkatarjoukset Tallinnaan ja Tukholmaan!
Nauti keväisestä merimatkasta ja tee edullisia ostoksia laivalla ja maissa!
Kuljetukset Helsinkiin reitillä Lahti-Orimattila-Mäntsälä-Helsinki.

Päiväristeily Tallinnaan Viking XPRS Helsingistä

Lähtöpäivät: maanantai 5.5. ja keskiviikko 7.5.2014
Hinta alkaen: 19 €/henkilö
Huom! 5.5. lähtö on tällä hetkellä täynnä!

Päivä Tukholmassa risteily Helsingistä m/s Mariellalla

Lähtöpäivä: maanantai 5.5.2014
Hinta alkaen B4-lk: 15 €/henkilö

Lue lisätietoja matkasta ja tee varaus!

Valitse Muuta Hakua -kohdassa lähtöpaikka ja lähtijämäärä!

Viinimatka Würzburgiin - Oldtimer viinifestivaalit **UUTUUS** 23.10.2013 06:36 X

Frankenin alue Saksassa on yksi maan 13 viininviljelyseudusta. Viinijuhlia pidetään marraskuulle saakka ja me pääsemme osallistumaan yhteen niistä tällä matkalla.

 

Viinimatka Würzburgiin Oldtimer - viinifestivaaleille 

Maalauksellinen Main-joen rannalla sijaitseva, elävän tunnelmallinen ja viehättävä frankkilaisen viiniviljelyn pääkaupunki on Würzburg. Noin 130 000 asukkaan yliopistokaupunki on eloisa ja vilkas. Würzburgin kaupunki on historiallisten nähtävyyksien, kulttuurin ja viiniviljelmien ympäröivä kaupunki. Se on lukuisine nähtävyyksineen yksi Saksan kauneimmista, vierasvaraisimmista ja alloittavimmista
kaupungeista.

Osallistumme vuosittaiseen Oldtimer-viinifestivaaliin. Tarjolla on kahvittelua, ruokailua, elävää musiikkia sekä tietenkin viiniä.  Festivaaleilla grillataan joka päivä kokonainen frankilainen härkä. Oheisohjelmana voi ihastella noin 250 museoajoneuvoa, tehdä kirpputorilöytöjä, seurata kansallispukujen muotinäytöstä, moottorisahataiteilijaa tai taikuria. Kaikkea on koettavissa ja nähtävissä.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Evita-musikaalimatka 22.10.2013 08:21 X

Evita-musikaali kertoo Argentiinan presidentin Juan Perónin vaimon Eva Perónin elämästä toisen nykyajan ikonin Ché Guevaran kertomana.

Evita-musikaalimatka Tallinnaan

Sekä Evita että Ché Guevara symboloivat popkulttuurissa tiettyjä naiiveja uskomuksia: uskoa parempaan maailmaan sekä elämää, joka uhrataan köyhien ja sorrettujen puolesta. Ne ovat myyttejä, jotka perustuvat omalla tavallaan Kristuksen esimerkkiin. Itse asiassa ei tiedetä tapasivatko Ché Guevara ja Evita Perón todellisuudessa milloinkaan… Andrew Lloyd Webberin Evitasta on muodostunut musikaaliklassikko sanan parhaassa merkityksessä.

Esitys on vironkielinen, tekstitys on suomeksi ja englanniksi.

Valmis musikaalipakettimme sisältää kaiken olennaisen - laivaylitykset, hotellimajoituksen aamiaisineen sekä musikaaliliput.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

8.3.14 lähtö on täynnä, mutta saimme lisälähdön 31.5.14 !

Kreikan saaristoristeily Venetsiasta 9pv **UUTUUS** 03.10.2013 12:20 X

Lähde risteilylle Venetsiasta Kreikan kiehtoville saarille Splendour of the Seas -laivan saattelemana. Hurmaannu kohdekaupunkien historiasta ja anna alueen kauneuden viedä mennessään. Turkoosinsinisen meren lumoavissa kohteissa on runsaasti aikaa nauttia laivan tarjoamista palveluista.

Splendour of the Seas

Splendour of the Seas on Vision-luokan laiva. Vision-luokan laivoilla vallitsee lämmin ja viihtyisä tunnelma. Laivalla on valoa antavia lasikattoja, kattoikkunoita ja ikkunaseiniä, jonka takia Vision-luokan laivoja kutsutaankin valon laivoiksi. Laivalla on monipuolista tarjontaa kaikille. Laiva on remontoitu 2012, jolloin sinne on lisätty parvekehyttejä ja useampia viihde- ja ostostiloja. Laiva tarjoaa valikoiman erilaisia ravintoloita, laajan viihdetarjonnan, ensiluokkaisen kuntokeskuksen ja kylpylän, 18-reiän minigolfradan, kiipeilyseinän ja suuren nuorisoalueen.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Lähtö 19.9.2014, reitti: Venetsia - Montenegro - Korfu - Ateena - Mykonos - Argostoli - Venetsia

Lähtö 3.10.2014, reitti: Venetsia - Dubrovnik - Korfu - Ateena - Mykonos - Argostoli - Venetsia

 

Kreikan saaristoristeily Venetsiasta 9pv **UUTUUS** 03.10.2013 12:20 X

Lähde risteilylle Venetsiasta Kreikan kiehtoville saarille Splendour of the Seas -laivan saattelemana. Hurmaannu kohdekaupunkien historiasta ja anna alueen kauneuden viedä mennessään. Turkoosinsinisen meren lumoavissa kohteissa on runsaasti aikaa nauttia laivan tarjoamista palveluista.

Splendour of the Seas

Splendour of the Seas on Vision-luokan laiva. Vision-luokan laivoilla vallitsee lämmin ja viihtyisä tunnelma. Laivalla on valoa antavia lasikattoja, kattoikkunoita ja ikkunaseiniä, jonka takia Vision-luokan laivoja kutsutaankin valon laivoiksi. Laivalla on monipuolista tarjontaa kaikille. Laiva on remontoitu 2012, jolloin sinne on lisätty parvekehyttejä ja useampia viihde- ja ostostiloja. Laiva tarjoaa valikoiman erilaisia ravintoloita, laajan viihdetarjonnan, ensiluokkaisen kuntokeskuksen ja kylpylän, 18-reiän minigolfradan, kiipeilyseinän ja suuren nuorisoalueen.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Lähtö 19.9.2014, reitti: Venetsia - Montenegro - Korfu - Ateena - Mykonos - Argostoli - Venetsia

Lähtö 3.10.2014, reitti: Venetsia - Dubrovnik - Korfu - Ateena - Mykonos - Argostoli - Venetsia

Lissabon-Cascais, 5pv **UUTUUS** 15.10.2013 12:07 X

Euroopan sijainniltaan läntisin ja ilmastoltaan aurinkoisin pääkaupunki on matkakohteena monipuolinen. Lissabonin historialliset nähtävyydet yhdistettynä eläväiseen kaupunkikulttuuriin ja lähiseutujen hiekkarantoihin viihdyttävät sekä kulttuuri-intoilijoita että auringonpalvojia.

Lissabon ja rantakohde Cascais

Lissabon tarjoaa monipuolisesti ruoka- ja huvittelupaikkoja, sekä runsaasti konsertteja ja muita tapahtumia. Tämän lisäksi myös kaupungin ostosmahdollisuudet ovat monipuolisia. Lissabonin yläkaupunki Bairro Alto ei nuku koskaan ja sen pienet putiikit ovat auki myöhään yöhön.

Tasokkaiden kalaravintoloiden lisäksi Lissabon tunnetaan myös ihastuttavista kahviloistaan. Kahvilatarjonta liukuu laidasta laitaan vaatimattomista korttelikuppiloista todella upeisiin art deco -kahvisalonkeihin.

Pulahdus virkistävään Atlantiin piristää varmasti. Vajaan tunnin junamatkan päässä sijaitsevat Cascais’n ja Estorilin laadukkaat rannat, jotka ovat suosittuja myös surffaajien keskuudessa.

Noin tunnin ajomatkan päässää Lissabonin keskustasta sijaitseva  luonnonkaunis Sintran kaupunki ympäristöineen on ainutlaatuinen yhdistelmä vehreää luontoa ja kaunista arkkitehtuuria.

Lissabonin-matkan kauneinta maisemaa metsästävän kannattaa ehdottomasti kivuta bussilla Serra-vuoriston rinnettä ylöspäin. Mäen päällä sijaitsevasta Maurien linnasta avautuva maisema on vähintäänkin vaikuttava.

Matkantiedot ja matkaohjelma

Peloponnesos - antiikin Kreikka 8pv **UUTUUS** 25.09.2013 07:25 X

Lähde kiertomatkalle Kreikkaan Peloponnesoksen niemimaalle. Vehreä luonto, henkeäsalpaavat maisemat sekä antiikin Kreikan historia tarjoavat unohtumattoman matkan. Peloponnesos - aitoa Kreikkaa parhaimmillaan!

Kreikan kiertomatka - Peloponnesos

Peloponnesos on Kreikassa sijaitseva suuri niemimaa ja se on myös yksi vuoden 2014 uutuuskohteistamme. Peloponnesoksen kuuluisimpiin paikkoihin kuuluu Olympialehto, paikka jossa Olympialaiset ovat syntyneet. Joka neljäs vuosi tästä paikasta noudetaan vieläkin olympiatuli, joka kiertää maailmaa päätyen aina Olympialaisten pitopaikkaan.

Suurin osa niemimaasta on hyvin rauhallista maaseutua, pieniä kyliä, joissa saa todellista tuntua aidosta kreikkalaisesta elämästä. Tämän matkan aikana tutustumme mm. Nafplionin, Kalamatan, Gythionin Olympian ja Delphin pikkukaupunkeihin. Miljoonakaupunki Ateena ja historiallinen Akropolis-kukkula kruunaavat kierroksen.

Antiikin Kreikka

Tältä matkalta ei puutu historian havinaa. Tutustumiskohteina ovat mm. Epidauroksen kuuluisa amfiteatteri, jonka akustiikka on hämmästyttänyt liki 2500 vuoden ajan sekä Korintin arkeologinen alue, jossa Apostoli Paavali asui useamman vuoden ajan. Myös Delphin kaupungissa tutustumme arkeologiseen alueeseen, joka on kuuluisa antiikin ajan oraakkelistaan. Ennuspapitar Pythia lausui Apollonin temppelissä haltioituneessa tilassa sekavia ennustuksia vastauksena niihin kysymyksiin, joita hänelle esitettiin. Matkan päätteeksi tutustumme vielä Akropolis-kukkulaan sekä uuteen Akropolis-museoon Ateenassa.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

 

Thirty Seconds to Mars LOVE LUST FAITH + DREAMS -konserttimatka 08.10.2013 12:28 X

Lähde kokemaan upea konserttimatka Tallinnaan, Saku Suurhalliin, Thirty Seconds to Mars yhteyeen LOVE LUST FAITH + DREAMS WORLD TOUR!

30 Seconds to Mars

Vuonna 1998 perustetun 30 Seconds To Marsin ensimmäinen, yhtyeen nimeä kantava debyyttialbumi julkaistiin vuonna 2002. Toinen pitkäsoitto ”A Beautiful Lie” (2005) oli yhtyeen varsinainen läpimurtoalbumi. Bändi on tullut tunnetuksi erityisesti näyttävien musiikkivideoidensa ansiosta.

”The Kill” on valittu useassa yhteydessä yhdeksi parhaimmista musiikkivideoista ja ”From Yesterday” -videon yhtye kävi kuvaamassa Kiinan suljetussa kaupungissa. 30 Seconds To Mars on palkittu mm. MTV Video Music Awardsissa, MTV European Music Awardsissa sekä Kerrang! Awardsissa.

20.3.14 oleva konsertti on siirretty yhtyeen logistisista syistä johtuen pidettäväksi 15.7.14.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Praha - Wien, 5pv **UUTUUS** 30.09.2013 11:57 X

Lähde matkalle, jolla koet kaksi Keski-Euroopan upeaa kaupunkin yhdellä matkalla!

Praha

Euroopan sydämessä, Vltava-joen varrella sijaitseva Praha on yksi Euroopan kauneimpia ja mielenkiintoisimpia kaupunkeja. Unescon maailmanperintöluetteloonkin yltänyt keskiaikainen Vanhakaupunki, olut, tukeva ruoka ja tsekkiläisen mustalla huumorilla kyllästetty elämänmeno odottaa. Prahasta matkustamme läpi Etelä-Böömin suurimman kaupungini Cesky Budejovice läpi kuten myös Holasovicen maalaiskylä.

Wien

Keisarillinen Wien tarjoaa historian lisäksi kulttuuria, shoppailua ja kauniita kortteleita. Lähde Matkapoikien mukana kiehtovalle matkalle Keski-Eurooppan!

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Kroatia-Montenegro 6pv **UUTUUS** 18.09.2013 06:37 X

Etsitpä sitten kulttuuria, historiaa, rantoja tai hyvää ruokaa, Kroatian Dubrovnikista ja Montenegrosta löydät sen varmasti. Näille Adrianmeren helmille on helppo menettää sydämensä!

Dubrovnik

Dubrovnik on kiistatta yksi Adrianmeren säihkyvimmistä aarteista. Erinomaisesti säilynyt ja entisöity vanha kaupunki, puhdas ja kirkas Välimeri sekä monet kulttuuritapahtumat tekevät Dubrovnikista kiinnostavan matkakohteen. Dubrovnikin sydän on muurien suojaama keskiaikainen vanha kaupunki. Muurien ulkopuolella avautuu puolestaan aivan toisenlainen maailma nykyaikaiseen Dubrovnikiin.

Montenegro

Matkan aikana teemme kokopäiväretken Kroatian naapurimaahan Montenegroon, joka on tunnettu upeista vuoristomaisemistaan. Päivän aikana tutustumme Unescon maailmanperintölistalle kuuluvan Kotorin lahden maisemiin ja vanhaan kaupunkiin. Teemme myös kävelukierroksen Budvan kaupungissa, joka tunnetaan muun muassa idyllisestä pienestä vanhasta kaupungistaan. Montenegron rannikkokaupunkien arkkitehtuurissa ja ruokakulttuurissa näkyy Venetsian aikakauden vaikutus.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Pikkujouluna ostosristeilylle Uumajaan 17.09.2013 08:59 X

Lähde mukavalle pikkujouluajan ostosristeilylle Uumajaan. Päikanpäällä Uumajassa on neljä tuntia ostosaikaa ja bussi mukana koko matkan ajan. Ostoksia voit tehdä Ersboda tai Strömpilen-kauppakeskuksessa.

Vaasa - Uumaja - Vaasa

Uumaja on Västerbottenin pääkaupunki. Uumaja on myös yliopistokaupunki ja alueen liike-elämän keskus. Uumaja esiintyy koivujen kaupunkina, missä sanotaan olevan n. 3000 istutettua koivua. Uuumaja on myös vuoden 2014 Euroopan kulttuuripääkaupunki

Joulumarkkinat Uumajassa!

7. - 8.12.2013 Gammlia, Västerbottens museum
9. - 23.12.2013 Keskustassa, Renmarkstorge

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Amorellan Jouluristeily 10.09.2013 12:20 X

Vietä ainutlaatuinen ja unohtumaton joulu ja lähde jouluristeilylle Maarianhaminaan Viking Amorellalla. Tunnelmallista matkantekoa, herkuttelua, hemmottelua, hyvää seuraa ja viihdettä vailla vertaa - tätä kaikkea ja paljon muuta on Amorella jouluristeily!

Amorellan Jouluristeily

Jouluristeilyn esiintyjänä on uuden Tosirakkautta-albumin julkaissut Kaija Pohjola. Maarianhaminassa on mahdollisuus maihinnousuun joulupäivänä 25.12. klo 10–14. Varaamalla kaupunkikiertoajelun etukäteen pääset tutustumaan Maarianhaminaan paremmin.

Lontoo 4pv **UUTUUS** 12.09.2013 09:25 X

Olympialaisten jälkihuumassa kylpevä Lontoo on shoppailijan, hyvän ruoan ystävän ja kulttuurista kiinnostuneen mekka. Lontoo tarjoaa aina jotain uutta ja siksi se vetää väkeä luokseen vuosi toisensa jälkeen.

Lontoo

Lontoo on yksi maailman monipuolisimmista ja vaikuttavimmista kaupungeista. Se tuo toisille mieleen huippuluokan musikaalit, esitykset ja monipuoliset ostosmahdollisuudet. Toisille vertaansa vailla olevat museot, galleriat ja historialliset näyttämöt, joilla maailman suuria suuntaviivoja ovat piirtäneet niin poliitikot, sotilaat kuin kirjallisuuden merkkihenkilöt. Pubi- ja klubikulttuuria unohtamatta.

Kentin maaseutu

Toisena matkapäivänä teemme retken Kentin maakuntaan, jossa tutustumme Chatmanin satamakaupunkiin, jonka historiallinen telakka on kansainvälinen suojelukohde. Täällä kuvataan myös tv:stä tuttua Kätilöt-sarjaa (Call the Midwife). Nautimme lounaan telakan komisarion talossa, jossa on 1950-luvun henkinen ravintola. Tutustumme myös Heverin linnaan ja sen upeaan puutarhaan. Maaseutu-retki sisältyy matkan hintaan!

Harry Potter

Jos olet kiinnostunut Harry Potterista, tämä retki on sinulle! Lähde mukaan hiljattain avatulle Warner Brothers -filmistudiolle, jossa kuvattiin osia kaikista Harry Potter -elokuvista. Opastetun kierroksen aikana näemme proppeja, asusteita ja muuta tavaraa, jota käytettiin elokuvissa. Näemme myös miten elokuviin luotiin taikaa: miten Harry lensi luudallaan ja miten näkymättömyysviitta toimi! Kierroksen opastus englanninkielisellä audio-oppaalla.
Retken hinta 129 €/hlö. Toteutuminen edellyttää vähintään 10 osallistujaa.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Pääsiäismatka Kööpenhaminaan 09.09.2013 07:25 X

Keväinen Kööpenhamina on iloisen vilkas kaupunki, jossa tunnelma on rento, liikkuminen helppoa ja nähtävyydet mieleenpainuvia.

Kööpenhamina

Kaupunkikierroksen aikana vieraillaan mm. Churchillparkenin viheralueella, josta löytyy myös Pieni Merenneito -patsas. Sataman rantakivillä päivää paistatteleva, samannimisen elokuvan innoittama ja taiteilija Edvard Eriksenin veistämä patsas paljastettiin jo vuonna 1914. Matkalla patsaalle nähdään myös 1700-luvulta peräisin oleva Amalienborgin palatsi, jossa Tanskan kuningatar asuu.

Kierroksen aikana tutustutaan myös Nyhavnin satamaan, joka nimestään huolimatta on hyvin historiallinen paikka. Yli 300-vuotias satama on ajan myötä menettänyt merenkulullisen merkityksensä ja siitä on kuoriutunut yksi Kööpenhaminan miellyttävimmistä viihtymiskeskuksista. Hehkuvan värikkäät talot ovat tätä nykyä viihtyisien ravintoloiden, kahviloiden ja baarien valtaamia.

Tivolin taikaa

Aivan ydinkeskustassa sijaitseva Tivoli on syytä lisätä myös jokaisen Kööpenhaminan-matkan pakollisten nähtävyyksien listaan. Pitkän historiansa aikana Tivoli on houkutellut kävijöitä niin eksoottisella arkkitehtuurillaan, verheillä puistoillaan kuin vauhdikkailla laitteillaankin.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Matkavaraukset 010 2323 200

Pikkujoulut Tallinnassa 06.09.2013 10:55 X

Lähde iloiseen pikkujoulunviettoon Tallinnaan! Matkapoikien lähdöillä pidetään hauskaa, nautitaan hotelli Meriton Grand Conference & Span tanssillisesta ohjelmasta suomalaismusiikin kera - maukkaita aterioita unohtamatta! Tervetuloa mukaan.

 

Pikkujoulun 2 erikoislähtöä, joissa tanssillista ohjelmaa ja suomalaismusiikkia, ovat 23.11. ja 30.11.

Varmista paikkasi ajoissa!

Pikkujoulu Tallinnassa, Meriton Grand Conference & Spa
Matka Matkan
kesto
Matkan
ajankohta
Matkan
hinta
Tanssilliset pikkujoulut, Meriton Grand Conference & Spa 2 pv 23.11.2013 109 €/hlö Varaa
Tanssilliset pikkujoulut, Meriton Grand Conference & Spa 2 pv 30.11.2013 109 €/hlö Varaa

Matkatoimisto Matkapojat palvelee 01.10.2012 08:17 X

>>Matkatoimisto Matkapojat palvelee sinua jo 35 vuoden kokemuksella
>>Näin tavoitat matkatoimistomme myyntipalvelun ja löydät paikallismyymälät

Matkatoimisto Matkapojat palvelee sinua jo 35 vuoden kokemuksella!

Matkatoimisto Matkapojat tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia matkapalveluita jo 35 vuoden kokemuksella. Matkatoimisto Matkapojat on Suomen suurin lähialuematkojen myyjä ja matkanjärjestäjä ja kauttamme matkustaa vuosittain yli puoli miljoonaa laivamatkustajaa. Olemme tunnettu ja luotettu suomalainen AAA-luokituksen matkatoimisto, joka palvelee paikallisesti omin myyntitoimistoin 15 paikkakunnalla, sekä valtakunnallisesti puhelinpalvelulla että globaalisti verkkokaupalla.

Näin matkatoimistomme myyntipalvelu ja paikallistoimistot palvelevat

Matkatoimistomme palvelevat Sinua ammattitaitoisesti kaikissa matka-asioissa, olipa kysessä vapaa-ajan matkustus, ryhmämatkustus tai yritysten liikematkustus. Tervetuloa palveltavaksi!

Matkapojat yhteystiedot
Paikkakunta Osoite Avoinna
Helsinki Katajanokanlaituri 8, 00160 Puhelinmyyntipalvelu
Jyväskylä Kauppakatu 18, 40100 ma-pe 09:00-17:00
Kotka Keskuskatu 10 Kauppakeskus Pasaati 2.krs, 48100 ma-to 09:30–17:00, pe 09:30–16:00
Kouvola Keskikatu 8, 45100 ma-pe 09:00-17:00
Lahti Vapaudenkatu 18, 15110 ma-pe 10:00-17:00
Lappeenranta Kauppakatu 40 D (Maakuntagalleria talossa), 53100 ma-pe 09:00-16:00
Mikkeli Maaherrankatu 26, 50100 ma-pe 09:00-17:00
Pori Eteläkauppatori 2, 28100 ma-pe 09:00-17:00
Rauma Nortamonkatu 18, 26100 ma-pe 09:00-16:00
Sastamala Puistokatu 6, 38200 ma-to 09:00-17:00, pe 09.00-15.00
Savonlinna Kirkkokatu 5, 57100 ma-pe 09:00-17:00
Seinäjoki Kalevankatu 14, 60100 ma-pe 09:00-17:00
Tampere Tuomiokirkonkatu 19, 33100 ma-to 09:00-17:00 / pe 09:00-15:00
Turku Kristiinankatu 10, 20100 ma-pe 09:00-17:00
Vaasa Kauppapuistikko 18, 65100 ma-pe 10:00-17:00

Lahjakortti 01.10.2012 08:36 X

>> Lahjakortti joka vie matkaelämyksiin
>> Miksi lahjakortti on niin hyvä?
>> Lahjakortti palvelee myös yritysten tarpeita

Lahjakortti joka vie matkaelämyksiin

Anna lahjaksi lahjakortti, joka vie saajansa kohti ikimuistoisia matkaelämyksiä. Lahjakortin voi astettaa halutulle euromääräiselle summalle tai valita valmiiden matkalahjapakettien joukosta. Matkalahjapakettien valikoimasta löytyy sopivia vaihtoehtoja niin naisille, miehille, pariskunnille, nuorille, vastavalmistuneille sekä myös yrityksille. Miltä kuulostaisi SPA romanssi kahdelle tai Ylellisesti Tallinnassa matkalahjapaketti? Entä Shoppailuloma Tukholmassa tai Pidennetty viikonloppu kylpylässä? Klikkaa sisään matkalahjaostoksille ja yllätä iloisella matkalahjalla.

Miksi lahjakortti on niin hyvä?

Lahjakortti on helppo ja nopea tapa hoitaa lahja-asiat. Verkosta hankittuna tarvitset siihen vain internet-yhteyden ja sen jälkeen voit tilata lahjan, liittää oman tervehdyksesi ja lähettää lahjasi. Halutessasi lahja toimitetaan saajan sähköpostiin heti tilauksen maksamisen jälkeen. Lahjakorttimme ostaminen on myös turvallista, sillä internet maksut tapahtuvat Suomen Verkkomaksujen kautta, joka takaa tietoturvallisen ja varman verkkomaksamisen. Lahjakortti edustaa myös nykyaikaa ja valinnan vapautta, jossa ajatus on tärkeintä ja lahjakortin saajalle lunastuspalvelut monipuolisesti saatavilla. Lahjakortin voit myös hankkia milloin tahansa, sillä lahjakorttikauppamme verkossa palvelee vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Lahjakortin voimassaolo on myös asetettu ystävällisen pitkäksi, jolloin lahjan saaja ehtii rauhassa tutustumaan matkavaihtoehtoihin ja valita sopivimman matkustusajankohdan. 

Lahjakortti myös yritysten tarpeisiin

Uutuutena tarjoamme lahjakortteja nyt myös yritysten erityistarpeisiin. Yritykset voi hankkia lahjakortin kätevästi verkkopalvelustamme ja asettaa lahjakortit halutulle summalle sekä tarvittavalle henkilömäärälle. Näin isommankin yrityksen joulu- ja henkilöstömuistamiset hoituvat kätevästi ilman suurta ajallista panostusta, valmiiksi tulostettuina, pakattuina ja toimitettuna. Suosittelemme lahjakorttejamme myös henkilökunnan merkkipäivä- ja palkitsemistarkoituksiin. Tervetuloa yritysten matkalahjakauppaan!

Viking Line 01.10.2012 08:22 X

>> Risteile Viking Linella Helsingistä tai Turusta
>> Viking Line hurmaa Itämeren huippuviihteellä
>> Viking Linella koet makunautintoja kielelle ja mielelle
>> Lähde Viking Linen risteilylle ja varaa matka jo tänään!  

Viking Line vie risteilylle Helsingistä tai Turusta

Olipa mielessäsi lyhyempi irtiotto tai vähän pidempi pistäytyminen merellä, Viking Line tarjoaa merellistä tunnelmaa kaikilla herkuilla. Viking Linen Punaisilla Laivoilla sinua odottavat ainutlaatuiset elämykset herkuttelusta viihdeohjelmaan ja iloiseen yhdessäoloon sekä tietenkin aina lämmin palvelu. Risteilyyn on helppo yhdistää mukava kaupunkilomapäivä tai parikin joko Tukholmassa tai Tallinnassa. 

Viking Line hurmaa Itämeren huippuviihteellä

Viking Line tuo Punaisille Laivoilleen huippuviihdettä, jota on täysin mahdotonta vastustaa. Merimatkan aikana voit sukeltaa tähtisateeseen kuumimpien huippuartistien kuin kestosuosikkienkin saattelemana. Viking Line risteilyllä ei aika käy pitkäksi, sillä ja upeat show-teemat hurmaavat jokaisen ja mukaan mahtuu myös tanssia, biletystä, stand upia, karaokea, onnenpelejä sekä erilaisia visailuja, kisailuja ja erityisesti lapsille suunnattua puuhaa, pelejä ja muita hauskuutuksia. Viking Linen upea viihdetarjonta virittää tunnelman kattoon!

Viking Linella koet makunautintoja kielelle ja mielelle

Viking Line sen tietää, hyvä ruoka on puoli risteilyä. Anna Punaisten Laivojen johdattaa herkullisiin makuelämyksiin kauniiden merimaisemien keskellä. Kiireetön ruokailu on yksi matkan kohokohdista ja monipuolinen tarjonta vie niin nälän kuin kielenkin mennessään. Ja aina löytyy myös aikaa hieman shoppailla. Viking Linella teet laatuostoksia ja shoppailet edullisesta laatuvalikoimasta. Tax-free myymälät palvelevat Tukholman reiteillä ja Viking XPRS:llä Helsingistä Tallinnaan voit tehdä ostoksia Shopping Worldissä. Lähde Viking Linen risteilylle ja varaa matkasi jo tänään!

Viking Line risteilyt
Risteily: Laiva: Matkan kesto:
Päivä Tukholmassa risteilyt Helsingistä Viking Mariella / Viking Gabriella 3 pv
Päivä Tukholmassa risteilyt Turusta Viking Isabella ja Amorella 3 pv
Miniristeily Turusta Tukholmaan Viking Isabella 2 pv
Päiväristeily Tallinnaan Viking XPRS 1 pv
Ostosristeily Tallinnaan Viking XPRS 2 pv
Miniristeily Tallinnaan Viking XPRS 2 pv

Risteilyt 28.09.2012 07:28 X

>> Risteilyt ovat elämyksiä täynnä
>> Millainen risteily - sellainen loma 
>> Aloita risteily jo omalta kotipaikkakunnaltasi 
>> Risteilyt Itämeren parhailla laivoilla

Risteilyt ovat elämyksiä täynnä

Risteilyt ovat iloinen ja helppo tapa lähteä viettämään mukavaa lyhytlomaa. Itämeren upeat risteilylaivat vievät matkailijan nauttimaan monipuolisesta huippuviihteestä, erilaisten keittiöiden maistuvista herkuista, edullisista ostoksista sekä tietenkin myös lapsiperheille suunnatusta mukavasta ohjelmasta. Myös hyvän olon osastot tarjoavat tasokkaita hoitoja ja saunaosastojen lämpimiä nautintoja. Risteily kuuluu lomaan!

Millainen risteily, sellainen loma!

Nautitko viihteestä vai oletko kulinaristi ja hyvän ruoan ystävä? Tai onko mielessä pikainen piipahdus Tallinnaan ostoksille tai aina ihanaan Tukholmaan? Entä miltä kuulostaisi risteily upeaan Pietariin viisumivapaasti ja helposti? Oli niin tai näin, laajasta risteilyvalikoimasta löytyy aina sopiva vaihtoehto. Tutustu vaihtoehtoihin ja lähde rohkeasti mukaan joko yksin, kaksin, koko perheen voimin tai vaikka isommalla porukalla. Risteily on juuri sellainen millainen Sinä itse haluat.

Aloita ristely jo omalta kotipaikkakunnaltasi

Tiesithän, että risteily alkaa jo kotipaikkakunnaltasi. Kun liität risteilyvaraukseesi kätevät ja edulliset liityntäkuljetukset suoraan satamaan, on matkanteko entistä helpompaa. Bussiosuudet taittuvat tasokkailla tilausbusseilla ammattitaitoisten kuljettajien palveluksessa. Monipuolinen reittiverkosto kattaa lähes koko eteläisen Suomen joten kuljetukselliselle risteilylle pääsee lähes päivittäin.  

Risteilyt Itämeren parhailla laivoilla

Risteily isolla laivalla on aina elämys. Suuret ja perinteikkäät varustamot liikennöivät Itämeren parhailla aluksilla tarjoten upeat puitteet ikimuistoisille risteilymatkoille. Yhdessä Viking Line, Tallink Silja ja ST. Peters Line kuljettavat vuosittain lukuisan määrän ihmisiä lomalle Tukholmaan, Tallinnaan ja Pietariin.

Pärnu 01.10.2012 08:30 X

>> Pärnu hurmaa kesällä ja talvella
>> Pärnussa nautit kylpylähoidoista
>> Pärnu sopii kaikille

Pärnu hurmaa kesällä ja talvella

Pärnu on eteläisen Viron idyllinen rannikkokaupunki, jonka juuret ajoittuvat yli 750 vuoden taakse. Pärnusta löytyy paljon vehreitä puistoja ja kaupungin halki virtaa Pärnujoki. Merenrantaa kaunistaa hieno valkoinen hiekka, eikä siis ihme, että Pärnua kutsutaankin Viron kesäpääkaupungiksi. Pärnu on myös yksi Viron perinteisistä kylpyläkaupungeista. Nykyaikaiset kylpylähotellit ja niiden tarjoamat palvelut ovatkin Pärnun ehdoton vetonaula kesäajan ulkopuolella. Myös tunnelmallinen joulunaika houkuttelee matkailijoita rauhoittumaan ja nauttimaan Pärnun leppoisasta tunnelmasta.

Pärnussa nautit kylpylähoidoista

Pärnun modernit kylpylät ovat todellisia hyvinvointikeskuksia. Ne tarjoavat lukuisan määrän erilaisia hyvän olon palveluita. Kylpylähotelleja löytyy Pärnusta useita. Suosittuja kylpyläpaketteja ovat lyhyehköt virkistyslomat ja hemmottelulomat sekä yli viikon mittaiset kylpylälomat.   

Pärnu sopii kaikille

Pärnussa lomaa voi viettää juuri niin kuin itse haluaa. Kaupunkilomaan kannattaa liittää mukavia retkiä, jotka tutustuttavat paremmin Pärnun historiaan ja nähtävyyksiin. Kylpylähoitojen lisääminen onnistuu hyvin myös vasta paikanpäällä. Kesäisin Pärnun hiekkarannat ovat lapsiperheiden ja auringonpalvojien ehdoton suosikkipaikka. Jos et vielä ole vieraillut Pärnussa, niin sinne kannattaa lähteä heti seuraavalla lomamatkalla.


 

Pietari 01.10.2012 08:29 X

>> Pietari - Pohjolan Venetsia
>> Pietariin viisumivapaasti ja helposti
>> Haluatko lähteä Pietariin isommalla ryhmällä?

Pietari - Pohjolan Venetsia

Pietari on vilkas ja elämää sykkivä metropoli. Noin 5 miljoonan asukkaan Pietaria pidetään Venäjän kulttuurin keskuksena, sillä kaupungista löytyy ainutlaatuisia arkitehtuurisia nähtävyyksiä, kirkkoja ja museoita. Näistä merkittävimpänä voidaan mainita maailmankuulu taidemuseo, Eremitaasi. Pietarin lukuisat historialliset nähtävyydet ja hivenen Venetsiaa muistuttavat piirteet ihastuttavat matkailijoita ja tarjoavat vierailijoille uutta nähtävää yhä uudelleen ja uudelleen.

Pietariin viisumivapaasti ja helposti

Nyt voit matkustaa Pietariin viisumivapaasti. Uudet viisumivapaat risteily- ja laiva-hotellipaketit vievät helposti ja vaivattomasti keskelle Pietarin upeita nähtävyyksiä. Päivä Pietarissa risteilymatkalla majoitutaan laivalla mennen tullen. Laiva-hotellipaketissa majoitutaan laivayöpymisten lisäksi tasokkaassa keksutahotellissa. Matka alkaa Helsingistä ST Peters Line varustamon laivalla. Tilausajobussimme kulkee mukana Pietariin asti ja perillä on mahdollisuus osallistua kaupunkikiertoajelulle. Matkaan voi myös yhdistää liityntäkuljetukset omalta kotipaikkakunnalta satamaan.

Haluatko lähteä Pietariin isommalla ryhmällä?

Onko mielessä tutustumismatka Pietariin isommalla porukalla? Vai onko työpaikallasi suunnitelmia virkistysmatkasta ulkomaille? Suosittelemme ryhmällenne lämpimästi risteily- ja laiva-hotellipakettejamme Pietariin. Räätälöimme myös tarvittaessa matkan sopimaan juuri teidän tarpeitanne vastaavaksi. Kokeneet ryhmävirkailijamme palvelevat Sinua ammattitaidolla kaikissa ryhmämatkoihin liittyvissä asioissa. Jätä tarjouspyyntö tai ota yhteyttä suoraan ryhmämyyntiimme. 

Tukholma 28.09.2012 06:54 X

>> Tukholma on suomalaisten kestosuosikki
>> Tukholma tarjoa monipuolisen kaupunkiloman
>> Tukholmaan matkaustat edullisilla laivamatkoilla tai lento-laivapaketeilla 

 

Tukholma on suomalaisten kestosuosikki

Tukholma on suomalaislle tuttu ja perinteinen lomakohde jo vuosikymmenten takaa. Kaupungin 14 saarta yhdistyvät kaikkiaan 56 sillalla toisiinsa ja muodostavat yhden maailman kauneimmista pääkaupungeista. Tukholman monipuolisuus ja ihanteellinen sijainti hyvien laivayhteyksien päässä on luonut vankan pohjan vilkaalle ympärivuotiselle matkustukselle. Erilaiset risteilylomat Tukholmaan ovatkin suomalaisille ehkä se juuri se kaikkein tutuin tapa lähteä lyhytloman viettoon. 


Tukholma tarjoaa monipuolisen kaupunkiloman

Tukholma houkuttelee matkailijaa runsaalla kulttuuritarjonnalla, erilaisilla tapahtumilla ja ajanviettotavoilla. Useimmat kohteet ovat sopivasti kävelymatkan päässä. Erilaiset kiertoajelut ja vesibussikuljetukset valottavat myös matkailijalle Tukholman mielenkiintoista historiaa. Ainutlaatuinen ja hyvin säilynyt Vanha kaupunki sijaitsee aivan kaupungin sydämessä sopivan kävelyetäisyyden päässä muusta keskustasta. Huippusuositu Djurgårdenin vehreä saari on matkailijoiden keskuudesssa yksi Tukholman suosituimpia nähtävyyksiä. Siellä löytyy nähtävää ja koettavaa kaikenikäisille, mistä esimerkkeinä maailmankuulu kuninkaallinen Wasa museo, maailman vanhin ulkomuseo Skansen sekä Astrid Lindgrenin satumaailma Junibacken. Huvittelunhaluiset suuntaavat tietysti Grönalundin Tivoliin nauttimaan huvipuiston riemuista.

Tukhomaan matkustat edullisilla laivamatkoilla tai laiva-lentopaketeilla

Tukholmaan on helppo matkustaa Viking Linen ja Silja Linen risteilylaivoilla. Alukset liikennöivät päivittäin sekä Turusta että Helsingistä. Risteilyvaihtoehtoja on useita aina lyhyistä mini- ja päivä Tukholmassa risteilyistä pidempiin omatoimisiin kaupunkilomiin. Uudet laiva-lento-paketit puolestaan yhdistävät samaan matkaan risteilymatkan mukavuuden ja lentomatkan nopeuden.

Tallink Silja 01.10.2012 08:19 X

>>Tallink Siljan risteilyllä heittäydytään irti arjesta
>>Tallink Silja vie Valkoisilla Laivoilla Tukholmaan ja Tallinkin laivoilla Tallinnaan
>>Lomaelämyksiä Tallink Siljan monipuolisilla risteilyillä 

Tallink Siljan risteilyllä heittäydytään irti arjesta

Tallink Siljan risteilylomat ovat lyhytlomia parhaimmillaan! Laivoilta löydät kaiken mitä rentouttavaan lomaan tarvitset, kuten herkullisia makunautintoja erilaisissa ravintoloissa, elämyksiä huippuviihteen parissa, erilaisia ohjelmatuokioita niin lapsille kuin aikuisille, rentoutusta ja hyvää oloa keholle ja mielelle sekä tietenkin edullisia ostoksia. Ja kaiken tämän koet silmiähivelevillä merimaisemilla höystettynä. Heittäydy irti arjesta ja koe unohtumaton risteilyloma Tallink Siljan upeilla laivoilla.

Tallink Siljalla matkustat viihtyisästi Tukholmaan ja Tallinnaan

Kun mielesi tekee risteillä Tukholmaan, astu Silja Linen Valkoisille Laivoille. Helsingin linjan laivoilla ainutlaatuiset kävelykadut ovat laivojen sykkivä sydän. Kävelykatujen varrelta löydät elämyksiä kaikille asiteille. Päivä Tukholmassa risteilyllä koet kaksi erilaista iltaa tyylikkäällä laivalla ja vietät ikimuistoisen päivän Tukholmassa.

Tallinkin superviihtyisällä Europa laivalla matkustat Tallinnaan yön yli vauhdikkaasta hauskanpidosta nauttien! Viihderisteilyillä irtiotto arjesta on helppoa ja viikonloppuisin vauhdikkaan musiikin ystävät pysyvät DJ:n ja bilebändien vauhdissa aina aamuun asti.


Lomaelämyksiä Tallink Siljan monipuolisilla risteilyillä 

Tallink Silja risteilyt
Risteily: Laiva: Matkan kesto:
Päivä Tukholmassa risteilyt Helsingistä Silja Serenade / Silja Symphony 3 pv
Päivä Tukholmassa risteilyt Turusta Silja Europa ja Silja Galaxy 3 pv
Miniristeily Turusta Tukholmaan Silja Europa 2 pv
Baltic Princess viihderisteilyt Baltic Princess 2 pv

Cinderellan 20 h risteilyt 23.08.2013 08:11 X

Itämeren iloisin jouluyllätys on tässä! Suosikkilaiva Cinderella "Cinttu" saapuu vierailulle Helsinki-Tallinna reitille 14.-28.12.2013. Lähde mukaan nauttimaan Tuhkimon tähtivierailusta ja juhlistamaan joulunodotusta!  

Cinderellan 20h viihderisteilyt

Tähtitaivaan kirkkaimpia artisteja, viihteen ilotulitusta ja huippukokki Leif Mannerströmin suunnittelemat joulupöydän herkut - voiko jouluristeilyltä enempää toivoa! Varmista paikkasi heti ja varaa Cinderella risteily jo tänään.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Meri Christmas - Jouluristeily Cinderellalla 23.08.2013 08:11 X

Joululaiva on lastattu: jouluisilla tuoksuilla, joulupöydän antimilla, kiireettömyydellä, viihteellisillä elämyksillä ja monipuolisilla ostoksilla. Lähde siis viettämään tunnelmallista risteilyjoulua Cinderellalle.

 24 tunnin "The one and only" Cinderella jouluristeilyllä tunnelmoidaan yhdessä, nautitaan herkuista, tehdään lahjaostoksia ja ennen kaikkea rentoudutaan. Jouluristeilyn viihteellisestä ja takuuvarmasta tunnelmasta vastaa Frederik.

Joulun väri on ehdottomasti Cinderellan punainen - varaa oma jouluristeilysi jo nyt.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

PAM 062 / Hotellimatka Riikaan 29.8.-1.9.2014 21.08.2013 10:57 X

Hei Pamilainen!

Heitetään vapaalle ja lähdetään joukolla Riikaan. Pam 062 tarjoaa jäsenistölleen reilun tuen matkan hintaan eikä seuralaisenkaan hinta päätä huimaa!

Puhelin- ja sähköpostivaraukset:
Matkapojat Oy, Sirpa Aalto
p. 010 2323 881,
sirpa.aalto@matkapojat.fi

Matkaohjelma:
Perjantai 29.8.2014

klo 07:30  lähtö Lahti, linja-autoaseman tilausjolaituri
klo 07:35  Laune, CM pikavuoropysäkki
klo 09:00 saapuminen Helsinkiin Katajanokalle. Lippujen jako ja laivaan siirtyminen.
klo 10:00 Viking XPRS lähtee Tallinnaan
klo 12:25 saapuminen Tallinnaan
Omalla bussilla kuljetus Tallinnasta Riikaan jossa majoittuinen Radisson BLU Daugava hotelliin. Vapaata aikaa.

Lauantai 30.8.2014
Aamiainen hotellissa. Klo 10:00-13:00 opastettu Riian kaupunikierros.
Iltapäivä vapaata. Klo 19:00 yhteinen Buffet-illallinen kuuluisassa Lido-ravintolassa.

Sunnuntai 31.8.2014
Aamiainen hotellissa. Klo 10:00 mahdollisuus lähteä päiväksi Jurmalan merenrantakaupunkiin menopaluu bussikuljetus Riika-Jurmala-Riika, päivä Jurmalassa on omatoiminen.
Riikaan jäävillä vapaata aikaa tutustua omatoimisesti kaupunkiin.

Maanantai 1.9.2014
Aamiainen hotellissa. Klo 09:00 huoneiden luovutus ja lähtö kohti Tallinnaa.
Klo 16:00-16:30 bussi ja kuljettaja päivystää terminaalin parkkipaikalla ostosten tuontia varten. Matkustajien on oltava laivassa viimeistään klo 17:30.
Viking XPRS lähtee Tallinnasta klo 18:00 ja saapuu Helsinkiin klo 20:30.
Paluumatkan bussikuljetus lähtee viimeistään puoli tuntia saapumisesta.

Matkan hinta/hlö:
125 € / hlö osaston jäsen 2-hengen huoneessa
250 € / hlö seuralainen 2-hengen huoneessa

Valitse "Muuta hakua" kohdassa lähtöpaikka ja lähtijämäärä.

"Cinderella" Tuhkimo-balettimatka Tallinnaan 21.05.2013 09:14 X

Sergey Prokofievin musiikkiin perustuva Tuhkimo-baletti on suloinen ja värikäs, koko perheelle sopiva kulttuurinautinto.

Jokaisen baletinystävän unelmaesitys!

Yhdistä leppoisa kapunkiloma ja upea kulttuurielämys Tallinnassa. Laivaylitykset nopealla Viking XPRS aluksella ja majoittautuminen Tallinnan päässä keskusta hotellissa.

Kauniit sadut eivät kuulu pelkästään kirjoihin. Vaikkakin joskus elämä tuntuu olevan kuin satua ja joskus satu on luotu kuin elävästä elämästä.
Charles Perraultin satuun pohjautuva tarina, jossa Tuhkimo elää kahden ilkeän sisarpuolensa kanssa, kunnes haltiatar lahjoittaa Tuhkimolle uudet vaatteet tanssiaisia varten ja Tuhkimo rakastuu. Rakkaus ei tunne rajoja - se on elämän taikaa! (Marina Kesler)

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Piknik-päiväristeily 16.05.2013 10:53 X

Nauti saariston kauniista maisemista Päivä Saaristossa -risteilyllä. Aamulähtö Turusta Viking Amorellalla ja laivanvaihto Maarianhaminassa. Paluu Viking Gracella Turkuun. Risteily sisältää runsaan meriaamiaisen.

 

Kiertoristeilyt - Costa Cruises 10.05.2013 09:54 X

Costa Cruisesin Karibian risteilyt vuodelle 2015 nyt myynnissä! Näillä matkoilla suomenkielinen matkanjohtaja mukana. Tarjolla myös suomenkielisiä retkiä matkakohteissa.

Toimistomme 07.05.2013 10:19 X

Helsinki
Katajanokanlaituri 8, 00160
Puhelinmyyntipalvelu 
helsinki@matkapojat.fi

Jyväskylä
Puistokatu 2/Kolmikulma, 40100
ma-pe 09:00-17:00 
jyvaskyla@matkapojat.fi

Kotka
Keskuskatu 10 Kauppakeskus Pasaati 2.krs, 48100
ma-to 09:30–17:00, pe 09:30–16:00 
kotka@matkapojat.fi

Kouvola
Keskikatu 8, 45100 ma-pe 09:00-17:00 
kouvola@matkapojat.fi

Lahti
Vapaudenkatu 18, 15110 ma-pe 09:00-17:00
lahti@matkapojat.fi

Lappeenranta 
Kauppakatu 40 D (Maakuntagalleria talossa), 53100
ma-pe 09:00-17:00 
lappeenranta@matkapojat.fi

Mikkeli
Maaherrankatu 26, 50100 
ma-pe 09:00-17:00
mikkeli@matkapojat.fi

Pori
Eteläkauppatori 2, 28100
ma-pe 09:00-17:00
pori@matkapojat.fi

Rauma
Nortamonkatu 18, 26100 
ma-pe 09:00-16:00 
rauma@matkapojat.fi

Sastamala
Puistokatu 6, 38200
ma-to 09:00-17:00, pe 09.00-15.00 
sastamala@matkapojat.fi

Savonlinna
Kirkkokatu 5, 57100
ma-pe 09:00-17:00 
savonlinna@matkapojat.fi

Seinäjoki
Kalevankatu 14, 60100
ma-pe 09:00-17:00 
seinajoki@matkapojat.fi

Tampere
Tuomiokirkonkatu 19, 33100 
ma-to 09:00-17:00 / pe 09:00-15:00 
tampere@matkapojat.fi

Turku
Kristiinankatu 10, 20100 
ma-pe 09:00-17:00 
turku@matkapojat.fi

Vaasa 
Kauppapuistikko 18, 65100 
ma-pe 10:00-17:00 
vaasa@matkapojat.fi

Golfmatka Sisiliaan 29.04.2013 11:19 X

Tervetuloa mukaan golfmatkalle Italiaan. Sisiliassa on loistavat lomailumahdollisuudet ja lempeä ilmasto. Tunnelma on ihana sekoitus golfia, sisilialaista arkea ja herkullista italialaista ruokaa. Asiantuntevana matkanjohtajana ryhmästä huolehtii kokenut maailmanmatkaaja ja 466:lla golfkentällä pelannut Antero Paalanen.

Golfmatka tasokkaasti ja nauttien!

Majoitus upeassa viiden tähden Donnafugata Golf Resort & Spa hotellissa. Hotellissa on kaksi tasokasta golfkenttää: golflegenda Gary Playerin suunnittelema Parkland Course ja italialaisen Franco Pirasin suunnittelema Links Course. Matkalla pelataan 3 peliä kummallakin kentällä. Luvassa on loistava golfmatka hyvän golfin, hauskan yhdessäolon ja viimeistellyn ohjelman parissa.

Tervetuloa mukaan mukaville golfmatkoille!

Tutustu Golfmatka Sisiliaan esitteeseen ja varmista paikkasi jo tänään!

Lisätiedot: 010 2323 861 /Taina Kalliola

Radisson Blu Tallinn **** 27.04.2013 06:13 X

Radisson Blu tarjoaa parasta perhelomaa Tallinnassa.

Radisson Blu Tallinn

Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla niin liike- ja ostosmatkailijoita kuin Tallinnan viihdetarjontaan tutustuvia ajatellen. Maalauksellisen vanhankaupungin mukulakivikadut, keskiaikaiset rakennukset ja vartiotornit sijaitsevat aivan hotellin läheisyydessä.

Radisson Blu Tallinn huoneet

Matkapoikien perhepaketissa majoitut kahteen erilliseen 30 m2 kokoiseen, tilavaan huoneeseen, joita yhdistää väliovi. Matkapaketissamme majoittuu 2 aikuista edullisesti ja max 4 alle 12-vuotiasta ilmaiseksi, sillä molempiin huoneisiin voi majoittaa kolme henkilöä. Todellinen löytö suuremmallekin perheelle! Radisson Blun runsas buffetaamiaista tarjoillaan klo 11 asti päivittäin. Lounge 24:n kattoterassilla voi ihastella vanhankaupungin ylle avautuvaa näkymää pikkupurtavaa ja houkuttelevia cocktaileja nauttien. Kaikissa huoneissa on maksuton laajakaista sekä langaton yhteys(WiFi).

Meriton Grand Conference & Spa **** 26.04.2013 07:28 X

Meriton Grand Conference & Spa hotelli on uusin kokous- ja kylpylähotelli Tallinnassa.

Kylpylähotelli Meriton Grand Conference & Spa Tallinna

Hotellin keskeisen sijainnin ja Vanhankaupungin läheisyyden ansiosta pääkaupungin nähtävyydet ja liikekeskukset ovat aivan käden ulottuvilla. Meriton Grand Conference & Spa hotellissa on laaja valikoima erityyppisiä huoneita, ravintoloita ja kuntoilu- ja rentoutumispalveluja saman katon alla.

Kylpylä (allasosasto ja saunat) on suljettuna 19.1. – 9.2.2014, vuosihuollon vuoksi.
Hoito-osasto palvelee ja on asiakkaiden käytössä normaalisti.

Meriton Grand Conference & Spa huoneet

Hotellissa on 465 viihtyisää ja toimivaa huonetta: 157 classic-huonetta, 280 standard-huonetta, 12 perhe- huonetta, 13 junior-sviittiä, kaksi saunallista sviittiä sekä Grand-sviitti, jossa on sauna ja poreallas. Kaikissa huoneissa on minibaari, puhelin, säilytyslokero, ilmastointi, televisio, teen- ja kahvinkeittomahdollisuus, hiustenkuivain, kylpytakit ja tossut ja WiFi-yhteys. Huoneen hintaan sisältyvät rajoittamaton kylpylän ja kuntosalin käyttö sekä buffet-aamiainen.

Standard-luokan 2 h huone

Classic-lk 3-4 hengen huone

Sokos Hotel Viru **** 25.04.2013 09:30 X

Mikäli et ole käynyt legendaarisessa Viru –hotellissa, et ole nähnyt koko Tallinnaa

Viru sijaitsee Tallinnan sydämessä parhaalla paikalla

Viru sijaitsee keskellä Tallinnan sykettä: hotellista pääsee suoraan Viru -kauppakeskukseen ja kaupungin huvi- ja taidekeskukset ovat kivenheiton päässä. Sokos Hotel Virussa on laaja valikoima erityyppisiä huoneita, ravintoloita ja viihde- ja rentoutumispalveluja saman katon alla.

Sokos Hotel Viru huoneet

Kodikkaat Standard huoneet on sisustettu trendikkään yksinkertaiseen pohjoismaiseen tyyliin. Kaikissa huoneissa on 32 tuuman taulutelevisio ja ilmainen WiFi-yhteys. Tilavat Superior huoneet tarjoavat liikematkustajille enemmän mukavuuksia ja tilavat työskentelytilat. Kun haluat todella hemmotella itseäsi, omalla saunalla ja mahtavalla näköalalla varustetut yläkerroksissa sijaitsevat Suite huoneistot ja Junior Suite huoneet tekevät matkastasi unohtumattoman. Lapsiperheille suosittelemme Onni Oravan huoneita, joissa on hauska kerrossänky ja monenlaista hupia lapsille.

Standard Twin -huone

Superior Twin -huone

Pärnu-Tallinna -hotelliloma 22.04.2013 09:59 X

Kesän odotettu yhdistelmämatka on nyt myynnissä! Pärnu - Tallinna kaupunkiloma yhdistää leppoisan lekottelun Pärnun upeilla valkohiekkaisilla rannoilla ja kesäisen kaupunkiloman suositussa Tallinnassa. Voiko lomalta siis enempää toivoa!

2 + 2 = 5 päivää ihanaa lomaa!

Jos kokonaisen viikon tai kahden irtiotto tuntuu vaikealta, tämä loma on juuri oikean mittainen. Ja vieläpä sopivan lähellä mutta silti riittävän kaukana. Lyhyet laivamatkat vievät nopeasti Tallinnaan ja sieltä kätevästi kuljetuksella edelleen Pärnuun. Matkanteko on vaivatonta ja pääset nopeasti lekottelemaan Pärnun ihanille rannoille. Perillä Pärnussa majoitutaan kahdeksi yöksi, minkä jälkeen siirrytään kahdeksi yöksi kesäiseen Tallinnaan. Monipuolinen Tallinna on tunnetusti kesäisin tulvillaan mukavaa nähtävää ja koettavaa sekä tietenkin maistuvaa ruokaa ja edullisia ostoksia.

Pärnu - Tallinna lomalla näet paljon ja voit ottaa rennosti

Pärnu - Tallinna kapunkilomalla voit ottaa rennosti ja samalla nähdä paljon. Tällä lomalla monenlaiset lomatoiveet täyttyvät ja matkasta nauttivat niin lapsiperheet, pariskunnat kuin yksinkin matkaavat ikään katsomatta. Lähdöt Pärnu-Tallinna lomille alkavat juhannuksesta 2014 alkaen ja ovat varattavissa sekä verkkokauppamme että myyntipalvelumme kautta.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Pärnu-Tallinna loma 22.04.2013 09:59 X

Kesän odotettu yhdistelmämatka on nyt myynnissä! Pärnu - Tallinna kaupunkiloma yhdistää leppoisan lekottelun Pärnun upeilla valkohiekkaisilla rannoilla ja kesäisen kaupunkiloman suositussa Tallinnassa. Voiko lomalta siis enempää toivoa!

2 + 2 = 5 päivää ihanaa lomaa!

Jos kokonaisen viikon tai kahden irtiotto tuntuu vaikealta, tämä loma on juuri oikean mittainen. Ja vieläpä sopivan lähellä mutta silti riittävän kaukana. Lyhyet laivamatkat vievät nopeasti Tallinnaan ja sieltä kätevästi kuljetuksella edelleen Pärnuun. Matkanteko on vaivatonta ja pääset nopeasti lekottelemaan Pärnun ihanille rannoille. Perillä Pärnussa majoitutaan kahdeksi yöksi, minkä jälkeen siirrytään kahdeksi yöksi kesäiseen Tallinnaan. Monipuolinen Tallinna on tunnetusti kesäisin tulvillaan mukavaa nähtävää ja koettavaa sekä tietenkin maistuvaa ruokaa ja edullisia ostoksia.

Pärnu - Tallinna lomalla näet paljon ja voit ottaa rennosti

Pärnu - Tallinna kapunkilomalla voit ottaa rennosti ja samalla nähdä paljon. Tällä lomalla monenlaiset lomatoiveet täyttyvät ja matkasta nauttivat niin lapsiperheet, pariskunnat kuin yksinkin matkaavat ikään katsomatta. Lähdöt Pärnu-Tallinna lomille alkavat juhannuksesta ja ovat varattavissa sekä verkkokauppamme että myyntipalvelumme kautta.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Koko perheen iloinen kesälomasafari Kolmårdeniin 19.04.2013 09:53 X

Pohjoismaiden suurin eläinpuisto Kolmården sijaitsee Tukholmasta n. 1,5h ajomatkan päässä. Se on oivallinen kohde niin lapsille kuin aikuisillekin. Loma alkaa Viking -laivalla joko Helsingistä tai Turusta.

Kolmårdenissa olet aivan kuin oikealla safarilla!

Koe eksoottiset eläimet ihan läheltä, nähtävää useaksi päiväksi, Seikkaile maailman vahvimman nallen kanssa, safaritunnelmaa ja seikkailun taikaa, suuria tunteita ja suuria elämyksiä. Meren eläimet kohtaat merieläinmaailmassa, jossa näet upeita delfiiniesityksiä, leppoisia hylkeitä paistattelemassa päivää tai viekkaan hain uiskentelemassa altaassaan. Tiikerimaailma on paikka, jossa kohtaat uljaat kissaeläimet aivan viidakon sykkeessä.

Lapsille on Kolmårdenissa eläinten lisäksi paljon muutakin tekemistä: Maailman vahvimman nallen, Bamsen seikkailupuisto, Ruotsin pisin liukumäki sekä suuri leikkipaikka, jossa lapset voivat peuhata yllin kyllin. Useat ravintolat alueella takaavat, että energiaa riittää koko päivän ajan.

Kuvausmatka Luoteis-Viroon ja Vormsin saarelle 27.03.2013 10:12 X

Tervetuloa mukaan kuvausmatkalle Luoteis-Viroon ja Vormsin saarelle. Matkalla pääset ikuistamaan luonnon ihmeitä parhaaseen aikaan. Keväisin Luoteis-Viron rannikon alueelle tulee kymmeniä tuhansia muuttolintuja. Matkaohjelmaan sisältyy luontokohteiden lisäksi kulttuurikohteita ja tutustutaan mm. alueella asuneeseen kansaryhmään – Viron rantaruotsalaisin.


Majoitumme kaikki 3 yötä Haapsalun kaupungissa.

Kuvausmatkalle ovat tervetulleita kaikki valokuvauksesta kiinnostuneet; innokkaat valokuvauksen harrastajat tai vasta alkajat, kuvasitpa millä tahansa tyylillä ja kalustolla. Edes valokuvauksen harrastaminen ei ole välttämätöntä, matkakohteista voi nauttia muutenkin. Ohjelmaa riittää neljäksi päiväksi aamusta iltaan, sekä luonto- että kulttuurikohteita.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Joulumatka Miami Beachille 25.03.2013 12:58 X

Miami Beach -  yksi maailman kuuluisimmista lomanviettopaikoista ja rannoista! Täällä koet upean hiekkarannan, huojuvat palmut ja kirkkaansinisen taivaan. Alueen ilmasto on kuin luotu aurinkolomailuun unohtamatta shoppailua ja julkkisten bongailua!

Joulumatka Miami Beachille

Kaupungin ainutlaatuinen erikoisuus on art deco -alue, jonka rakennukset syntyivät hurrikaanin jälkeläisinä. Vuonna 1926 raju myrsky runteli eteläistä Floridaa ja tuhosi Miami Beachin puiset rakennukset. Tilalle rakennettiin uudet talot, art deco -tyylin mukaisesti ja nykyään ne hivelevät silmiä pastellinsävyisinä. Art Deco-alueella ja Ocean Drive -rantakadun varrella on runsaasti ravintoloita ja baareja. Useimmat ovat saaneet vaikutteita Latinalaisen Amerikan maista, joten ilmapiiri on rento.

Shoppailua ja iltaelämää

Collins ja Washington Avenuella sekä Lincoln Roadin kävelykadulla on monia mukavia myymälöitä. Amerikkalaisen tavan mukaan kaupat ovat auki pitkälle iltaan, joten ostosten tekoon voi käyttää päivän kuumimpien tuntien lisäksi myös illan hämyisiä hetkiä. Aikaa ostosten tekoon tarvitaankin, mikäli aikoo koluta kaikki mahdolliset kaupat vaaterekkeineen, elektronisine vempeleineen ja matkamuistoineen. Yksi lomakaan ei yksinkertaisesti riitä kaikkeen.

Tunnelma kohoaa illan huveissa huippuunsa. Miami Beach ei nuku yölläkään, vaan muuttuu päiväsajan rennon urheilullisesta rantakohteesta neonvalojen loisteessa sykkiväksi viihdekeitaaksi. Miami Beachilta löytyy viihdettä, baareja ja yökerhoja joka lähtöön, varsinkin rantakatu Ocean Driven varrelta. Monet kuuluisimmista ja suosituimmista yökerhoista ovat pikkutunneille asti tupaten täynnä väkeä.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Miami ja Bahamasaaret 9pv 25.03.2013 12:58 X

Koe Miami Beachin kaupunkiloma ja Bahamasaarten risteily yhdellä kertaa!

Miami Beach

Miamin kaupungin kyljessä sijaitseva Miami Beach on oma erillinen kaupunki, ja South Beach nimensä mukaisesti kaupungin eteläosa, jossa koet upeat hiekkarannat, huojuvat palmut ja kirkkaansinisen taivaan. Alueen ilmasto on kuin luotu aurinkolomailuun unohtamatta shoppailua ja julkkisten bongailua!

Risteily Bahamasaarille

Miami - Nassau - CocoCay - Key West - Miami

Nassau on historiallinen maamerkki, jolla on tarjota upeita rantoja ja suuri valikoima harrastuksia sekä maissa että merellä. Saari on nykyään itsenäinen, mutta brittiläisen vallan muistomerkkejä on kaikkialla. Saat autenttisen oppitunnin siirtomaahistoriasta, kun lähdet hevosvaunuajelulle.

Bahamasaarten CocoCay on upea saari, jonne Royal Caribbeanin risteilymatkustajat pääsevät yksinoikeudella. Vaella sen luontopoluilla, aja vesiskoottereilla pitkin kaunista rannikkoa tai ota rennosti jollain CocoCayn lukuisista valkeista hiekkarannoista.

Key West on USA:n eteläisin kaupunki, mutta siellä vallitsee sama rentoutunut ilmapiiri kuin Karibianmeren naapurisaarilla. Karibialaisen leiman antavat paneloidut talot ja trooppinen kasvillisuus. Yksi Key Westin nähtävyyksistä on Hemingwayn talo, jossa kirjailija kirjoitti osan ihailluista teoksistaan.

Majesty of the Seas

Majesty of the Seas -laivalla on tarjottavaa jokaiselle matkustajalle, riippumatta siitä, haluatko vain ottaa rennosti tai kokeilla laivalla käytössäsi olevia eri harrastusmahdollisuuksia ja aktiviteetteja. Voit kiipeillä kiipeilyseinällä, uida, rentoutua poreammeissa ja pelata koripalloa. Voit myös nauttia rentouttavasta hieronnasta kylpylässä ja pitää hauskaa laivan lukuisissa baareissa, klubeissa ja ravintoloissa. Risteily Majesty of the Seas -laivalla on mutkatonta ja hyväntuulista ja tarjoaa varmasti kokemuksen nautinnollisesta lomasta.

Miami ja Bahamasaaret 9pv 25.03.2013 12:58 X

Koe Miami Beachin kaupunkiloma ja Bahamasaarten risteily yhdellä kertaa!

Miami Beach

Miamin kaupungin kyljessä sijaitseva Miami Beach on oma erillinen kaupunki, ja South Beach nimensä mukaisesti kaupungin eteläosa, jossa koet upeat hiekkarannat, huojuvat palmut ja kirkkaansinisen taivaan. Alueen ilmasto on kuin luotu aurinkolomailuun unohtamatta shoppailua ja julkkisten bongailua!

Risteily Bahamasaarille 

Miami - Nassau - CocoCay - Key West - Miami

Nassau on historiallinen maamerkki, jolla on tarjota upeita rantoja ja suuri valikoima harrastuksia sekä maissa että merellä. Saari on nykyään itsenäinen, mutta brittiläisen vallan muistomerkkejä on kaikkialla. Saat autenttisen oppitunnin siirtomaahistoriasta, kun lähdet hevosvaunuajelulle.

Bahamasaarten CocoCay on upea saari, jonne Royal Caribbeanin risteilymatkustajat pääsevät yksinoikeudella. Vaella sen luontopoluilla, aja vesiskoottereilla pitkin kaunista rannikkoa tai ota rennosti jollain CocoCayn lukuisista valkeista hiekkarannoista.

Key West on USA:n eteläisin kaupunki, mutta siellä vallitsee sama rentoutunut ilmapiiri kuin Karibianmeren naapurisaarilla. Karibialaisen leiman antavat paneloidut talot ja trooppinen kasvillisuus. Yksi Key Westin nähtävyyksistä on Hemingwayn talo, jossa kirjailija kirjoitti osan ihailluista teoksistaan.

Majesty of the Seas

Majesty of the Seas -laivalla on tarjottavaa jokaiselle matkustajalle, riippumatta siitä, haluatko vain ottaa rennosti tai kokeilla laivalla käytössäsi olevia eri harrastusmahdollisuuksia ja aktiviteetteja. Voit kiipeillä kiipeilyseinällä, uida, rentoutua poreammeissa ja pelata koripalloa. Voit myös nauttia rentouttavasta hieronnasta kylpylässä ja pitää hauskaa laivan lukuisissa baareissa, klubeissa ja ravintoloissa. Risteily Majesty of the Seas -laivalla on mutkatonta ja hyväntuulista ja tarjoaa varmasti kokemuksen nautinnollisesta lomasta.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Mainau-Holland 26.11.2012 14:19 X

Snöklädda alper, borgarna vid Rhen, Schwarzwald, Heidelberg. Holland med Amsterdam, Keukenhof och Blomstertåget.

** RESAN ÄR FULLBOKAD ** FÖR EVENTUELLA AVBOKNINGSPLATSER VÄNLIGEN KONTAKTA VÅR TELEFONSERVICE 010 2323 202 ELLER bokning@matkapojat.fi

Välkommen att möta våren och blomsterprakten!

Favorit i många år: resan som översvämmas av blommor. Blommor i rabatter, på vidsträckta blomster fält, på fruktträd, i blomlådor på husväggar, i fantasifulla skulpturer!Inramningen till allt detta är korsvirkeshus, Amsterdams husgavlar, snöklädda alper, Bodensjöns stränder, Schwarzwalds landskap, Rhenflodens vinodlingar och borgar. Magnolian brukar blomma såhär års... Bekvämt med två nätter norr om Bodensjön, en natt på familjeägt hotell i Rhendalen, tre nätter i Holland. Flyg till och från Europa, finsk buss på rundturen!

Mera om resan och reseprogram

Ikäsäännöt 20.02.2013 13:09 X

Matkapojat Oy:n matkoilla on yleisesti 18 vuoden ikäraja.
Risteilymatkoissa noudatamme laivayhtiöiden omia ikäsääntöjä, jolloin ikäraja voi olla myös 21 vuotta.

Matkakohtaiset ikäsäännöt kerrotaan kunkin matkan tiedoissa nk. matkakortissa. Matkan varaaja/matkustaja on vastuussa siitä, että tarvittava matkustuslupa on kunnossa. Mikäli lupa puuttuu tai matkustajalla ei ole riittävästi ikää, Matkapojat Oy ei vastaa siitä matkustajalle aiheutuvista lisäkuluista eikä suorita matkavarauksesta rahanpalautusta.

Matkapojat Oy:n matkoilla:
Mikäli alle 18 v. matkustaa ilman omaa huoltajaa, tarvitaan huoltajan allekirjoittama kirjallinen suostumus.  Lomakepohjan voit tulostaa tästä.

Laivayhtiöiden ikäsäännöt:

Viking Linen ikäsäännöt

Tallink Siljan ikäsäännöt

Nordic Ferry Center / St. Peter Line

Vaasanlaivat

Eckerö Line

Ultimata ABBA-resan 30.01.2013 13:53 X

Lär känna Stockholm på ett lite annorlunda sätt – vi tar er med till platser man bör besöka, men också till platser som har anknytning till Abba och andra svenska artister. 

Tycker du om att sjunga? Oftast kommer vi bara ihåg refrängen! Chans till revansch? Ombord på den guidade bussturen i Stockholm finns sånghäften och vill du tar du i från tårna. Eller så lyssnar du lugnt tillbakalutad till de andras skönsång. Alla sätt är bra och alla sätt är
välkomna! Och givetvis besöker vi nyöppnade ABBA museet.

St. Petersburg 25.02.2013 08:27 X

Visumfri hotellresa till St. Petersburg.
Upplev St. Petersburg och dess enastående sevärdheter med oss.  Svenskspråkiga rundturer i St. Petersburg!

St. Petersburg - det levande konstverket

2 nätter på båten, 2 nätter på hotell. Upplev St. Petersburg och dess enastående sevärdheter med oss.Övernattning på underbara Sokos Vasilevsky som är beläget på den fridfulla Vasilijön med många av huvudattraktionerna i S:t Petersburg på bekvämt promenadavstånd. Resan är visumfri.

Mera om resan och reseprogram

Adventtimatka Kööpenhaminaan 22.02.2013 08:05 X

Lennä joulumarkkinoiden tunnelmaan Kööpenhaminaan ja anna juhlamielen viedä mukanaan!

Adventtimatka Kööpenhaminaan

Historiallisen Kööpenhaminan suosituimmat joulumarkkinat ovat Tivolissa. Kauniit puutarhat muunnetaan upeasti valaistuksi joulumaaksi, jossa on perinteisiä kojuja, joissa myydään käsitöitä ja herkkuja, peikkokaupunki ja paljon jännittäviä huvipuistolaitteita. Värikkäät Nyhavn-kanaalin joulumarkkinat Kööpenhaminan sydämessä on ehdottomasti koettava. Markkinoiden pienissä kojuissa myydään kaikenlaista tekstiileistä kynttilöihin ja mausteista makkaraan.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

KL-risteilyt 2014 12.02.2013 10:36 X

Varsinais-Suomen Kansanlähetyksen järjestämillä risteilyillä matkataan Turusta Tukholmaan upealla Viking Gracella. Monipuolisen ohjelman lisäksi matkaan sisältyy maittava meriaamiainen ja Buffet-päivällinen.

Raamatturisteily 17.-18.5.2014 Viking Grace
Mukana mm. Kari Valkonen ja Mailis Janatuinen.
Risteilyohjelman löydät tästä!

Matkan tiedot ja matkaohjelmat.

Tutustu myös Pärnun Kylpylämatkaan 12.-15.6.2014


Valitse Muuta Hakua! -kohdassa lähtöpaikka ja lähtijämäärä.

Hantverksmarknaden & Tallinns tygbutiker 12.02.2013 09:04 X

I augusti hålls den stora Vanamõisa-marknaden i byn Saue nära Tallinn. På marknaden samlas över 300 estniska hantverkare samt producenter av ekologiskt odlade matprodukter. På resan har vi egen buss med, vilket innebär att inköpen behändigt kan lämnas i bussen under båtresan. Vi besöker även tygbutiker i Tallinn.

Estlands största hantverksmaknad inbjuder dig!

På resan har vi egen buss med, vilket innebär att inköpen behändigt kan lämnas i bussen under båtresan. Vi besöker även tygbutiker i Tallinn.

Mera om resan och reseprogram

Formulamatkat 10.01.2013 12:25 X

Vauhdin huumaa formulamatkoilla!
Palavan kumin katku, moottorien väsymätön ulina, vauhtia ja jännitystä, voittajan samppanjasuihku palkintokorokkeella... Formulamatkoilla koet autourheilun huumaa parhaimmillaan. Matkapoikien formulamatkoilla pääset paikan päälle kokemaan niin harjoitukset, aika-ajot kuin viikonlopun huipentuman, itse kilpailun. Lähde jännittämään suomalaisten puolesta Unkarin Hungaroringille, Belgian Spalle, Espanjan Circuit de Catalunyalle tai Italian Monzaan!

Unkarin GP 24.-27.7.2014 11.01.2013 07:21 X

Unkarin GP:n Hungaroring sijaitsee lähellä Budapestin ja on jo vuosia ollut suomalaisten formulafanien suosikkirata.

F1 Unkarin GP 24.-27.7.2014

Arkkitehti Istvan Papp on suunnitellut radan ja rata on ollut F1 -ohjelmistossa vuodesta 1986 lähtien. Rata on haastavan kapea, mutkat hitaita ja ohitukset vaikeita. Tämä lisää kilpailun jännitystä. Rataan on tehty muutoksia muutamaan otteeseen ja nykyiseen muotoonsa rata tehtiin vuonna 2003.

Tällä matkalla ehdit myös nauttia perinteisestä kaupunkilomasta, nauttia herkullisista ruoka- ja viinielämyksistä sekä Unkarin edullisesta hintatasosta.

F1 Kimi Räikkönen ja Valtteri Bottas

Palavan kumin katku, moottorien väsymätön ulina, vauhtia ja jännitystä, voittajan samppanjasuihku palkintokorokkeella... Formulamatkoilla koet autourheilun huumaa parhaimmillaan. Matkapoikien formulamatkoilla pääset paikan päälle kokemaan niin harjoitukset, aika-ajot kuin viikonlopun huipentuman, itse kilpailun. Lähde jännittämään suomalaisten puolesta joko Unkarin Hungaroringille tai Belgian Spalle

Vuosina 1999 ja 2000 Mikä Häkkinen astui korkeimmalle korokkeelle suuren suomalaisyleisön edessä. Kimi Räikkönen teki saman vuonna 2005 ja Heikki Kovalainen otti ensimmäisen GP -voittonsa vuonna 2008.

Unkarin GP; Matkan tiedot ja matkaohjelma


Espanjan GP 9.-12.5.2014 11.01.2013 07:21 X

Espanjan GP, Circuit de Catalunya, ajetaan Montmelòn pikkukaupungissa, 30 kilometrin päässä Barcelonasta. Formulat ja kaupunkiloma samassa paketissa!

F1 Espanjan GP 9.-12.5.2014

Tällä nykyisellä radalla on ajettu vuodesta 1991 lähtien. Muutamia muutoksia on matkan varrella tehty. Rata on F1 -tallien tärkeimpiä testauspaikkoja ja siksi myös ehkä tutuin kuljettajille. Suomalaisille rata on tuonut voittoja muutamaan otteeseen; Mika Häkkinen voitti siellä kolme GP:tä vuosina 1998-2000 ja Kimi Räikkönen on napannut Barcelonasta voitot vuosina 2005 ja 2008. Kimillä on myös hallussa rataennätys (1.21,670) vuodelta 2008.

Barcelona

Kaupunkilomakohteena Barcelona on mitä mielenkiintoisin; lukuisia nähtävyyksiä, tunnelmallisia ravintoloita ja pienempiä tapaspaikkoja. Vanhankaupungin alueella ovat Barcelonan vanhimmat korttelit. Aluetta hallitsee upea goottilainen katedraali sekä oman tunnelmansa luovat pikkukujien ja lukuisten aukioiden muodostama labyrintti. Lähde siis nauttimaan kilpailujen lisäksi muutamasta kaupunkilomapäivästä keväisessä Barcelonassa.

Espanjan GP; Matkan tiedot ja matkaohjelma

Italian GP 4.-9.9.2014 11.01.2013 07:21 X

Italian GP, Monzan klassikkoradalla ajetaan syyskuussa. Ferrari -fanit täyttävät katsomot, lähde sinäkin kannustamaan Kimi Räikkönen ja Ferrari voittoon!

F1 Italian GP 4.-9.9.2014

Italian GP ajetaan Milanon lähellä sijaitsevalla Monzan radalla. "La Pista Magica", taianomainen rata, on kisanäyttämön nopein ajettava ja se ajetaankin suurimmaksi osaksi kaasu pohjassa.
Monzan katsomot hohtavat Ferrarin punaista. Ferrari onkin ottanut monta voittoa kotikatsomonsa edessä. Suomalaisvoittoa ei tällä legendaarisella radalla ole vielä nähty, mutta katsotaan mitä Kimi Räikkönen ja Ferrari tekevät vuonna 2014.

Milano

Formula 1, muoti ja La Scalan ooppera, kaikki sulassa sovussa tässä miljoonakaupungissa. Milano on moderni kaupan, teollisuuden ja muodin keskus. Kaupungin ydinkeskusta on pieni ja tärkeimmät nähtävyydet lähellä toisiaan. Lähde formulamatkalle ja vietä samalla muutama ylimääräinen päivä kaupungin vilinässä hyvää ruokaa nauttien.

Italian GP; Matkan tiedot ja matkaohjelma

Belgian GP 22.-25.8.2014 11.01.2013 08:59 X

Belgian Circuit de Spa-Francorchampsin GT:t ovat jännittävää seurattavaa radan haasteellisuuden vuoksi. Lähde mukaan Matkapoikien valmiiksi paketoiduille formulamatkoille!

F1 Belgian GP 22.-25.8.2014

Belgian Spa-Francorchamps sijaitsee Ardennien vuoristossa, lähellä Saksan rajaa. Rata on MM-sarjan pisin (7km) ja monien kuljettajien mielestä hienoin F1-rata. Rata tarjoaa haastavia mutkia ja korkeuseroja, osittais ajetaan myös yleisiä teitä pitkin.  Kuuluisin Span mutkista on Eau Rouge sekä haasteinen Pouhon -kaksoismutka, joiden ajaminen kaasu pohjassa on ollut monille kuljettajille kunnia-asia. Suomalaisten mieliin on ehkä parhaiten jäänyt Mika Häkkisen mielikuvituksellinen Michael Schumacherin ohitus vuonna 2000 sekä Kimi Räikkösen voitot vuosina 2004, 2005, 2007 ja 2009. Majoitumme Liégessa, joka on noin 60km päässä Circuit de Spa-Francorchampsin radalta.

F1 Kimi Räikkönen ja Valtteri Bottas

Palavan kumin katku, moottorien väsymätön ulina, vauhtia ja jännitystä, voittajan samppanjasuihku palkintokorokkeella... Formulamatkoilla koet autourheilun huumaa parhaimmillaan. Matkapoikien formulamatkoilla pääset paikan päälle kokemaan niin harjoitukset, aika-ajot kuin viikonlopun huipentuman, itse kilpailun. Lähde jännittämään suomalaisten puolesta Belgian Spalle!

Belgian GP; matkan tiedot ja matkaohjelma

Ryhmämatkaehdotelmia - teemamatkat 16.01.2013 06:03 X

Paketoimme ryhmällesi Teemamatkat myös omien toiveidenne pohjalta; ota yhteyttä ryhmämyyntiimme puh 010 2323 440 tai sähköpostilla ryhmat@matkapojat.fi

Lisää hyvän olon matkoja löydät klikkaamalla tästä.

Teemamatkat
Risteilymatka Türin puutarhamarkkinoille 2014 Lue Tarjouspyyntö
Kevään tanssiristeily Viking Gracella 6.4.2014 Lue Tarjouspyyntö
Päivämatka Türin puutarhamarkkinoille Tallinkilla 2014 Lue Tarjouspyyntö
The Voice of Finland 2014 Turun Logomossa Lue Tarjouspyyntö
Käsityö- ja luomuruokamarkkinat Tallinnassa 22.8.2014 Lue Tarjouspyyntö
Vanhuus rokkaa -risteily Viking Mariellalla 3.-5.11.2014 Lue Tarjouspyyntö
Teemamatkat kooste 2014 Lue Tarjouspyyntö
Saarenmaan oopperajuhlat 22.-24.7.2014 Lue Tarjouspyyntö
Tallinn Star weekend 27.-28.6.2014 Lue Tarjouspyyntö
Birgitta-festivaalit Tallinnassa 8.-15.8.2014 Lue Tarjouspyyntö
Liikuntamatkat
Liikuntaloma liikuntamix Tallinnassa 2014 Lue Tarjouspyyntö
Liikuntaloma Gardalla 2014 Lue Tarjouspyyntö
Sporttiloma Bracin saarella 2014 Lue Tarjouspyyntö

Hotellimatka Vihulaan 14.01.2013 11:01 X

Tervetuloa viettämään hotelliloma hurmaavassa kartanomiljöössä!

Hotellimatka Vihulaan

Tällä kolmen päivän matkalla sekä mieli että keho saavat hemmottelua osakseen. Kartanohotellissa on myös saunat ja EcoSpa-osasto, johon hoidot on varattava etukäteen. Alueella on kauniit ulkoilumaastot ja paljon erilaisia aktiviteetteja. Aamiainen sisältyy matkan hintaan, Spa hoidot lisämaksusta.

Vihulan kartano

Kartano on täydellinen pakopaikka kiireisestä kaupunkielämästä, herkuttelua ja rentoutumista keskellä kuvauksellista Lahemaan kansallispuistoa, Mustoja-joen varrella ja vain 4km:n päässä Itämeren rannoista. Tämä salattu aarre on säilynyt 1500-luvulta saakka ja on ehdottomasti yksi Viron kauneimmista paikoista. Elegantti kartano koostuu kahdesta päärakennuksesta, 25 muusta historiallisesta rakennuksesta sekä lähes 50 hehtaarista upeaa maaseutua.
Hotellimatka Vihulaan

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Likkojen Lenkki 2014 09.01.2013 13:44 X

Likkojen Lenkki – Suomen Paras Naisten Tapahtuma – tulossa jälleen vuonna 2014!  Järjestämme matkan vuoden 2014 tapahtumaan Tampereelle.

Likkojen Lenkki on naisille suunnattu juoksu- ja kävelytapahtuma, jossa ilo, naisenergia, liikunta ja viihde kohtaavat.

Tampere, Tampereen stadion lauantaina 24.5.2013 klo 12-18.

Toivotamme kaikki liikunnasta ja hauskasta yhdessäolosta kiinnostuneet likat mukaan; viimekin vuonna tapahtumiin osallistui yhteensä noin 17 000 naista.

Nyt edulliset bussikuljetukset Tampereen Likkojen Lenkille

Tilausajobussillamme pääset kätevästi suoraan tapahtumapaikalle seuraavalta paikkakunnalta;

Lahti –Lammi – Tuulosa – Hämeenlinna


Ohje: klikkaa Muuta hakua -kohdassa lähtöpaikka laatikkoa ja valitse oma paikkakuntasi.

Hotellimatkalle Uumajaan 04.01.2013 14:51 X

Yhden yön hotellimatkalla Uumajaan ehdit kokea monenlaista. Voit nauttia vilkkaan kaupungin kulttuuritarjonnasta tai shoppailla isoissa kauppakeskuksissa tai pikku putiikeissa. Kahden päivän matka jossa yöpyminen Scandic Plaza tai Aveny hotellissa.

Hotellresa till Umeå

Ett dygns hotellresa till Umeå är en trevlig minisemester från vardagen. Du kan njuta av stadens stora kulturutbud eller shoppa i något av de stora shoppingcentren samt i de små unika butikerna. 2 dagars resa med logi på Scandic Plaza eller Aveny -hotellet.

Nolia puutarhamessut Uumajassa / Nolia trädgårdsmässan i Umeå

Hotellimatka 25-26.4.2014. Bussikuljetus hotellilta puutarhamessuille 26.4. Hinta 10 €/hlö sis. messulippu ja kuljetus messuille m/p (retki varattava etukäteen)

Hotellresa 25-26.4.2014. Busstransport från hotellet till trädgårdsmässan 26.4. Pris 10 €/person inkl. mässbiljetten och transporten till mässan t/r (utflykten skall bokas på förhand)

Ostosmatka Uumajaan - Päiväristeily 07.01.2013 12:47 X

Reilu neljä tuntia ostosaikaa Uumajassa. Bussi on mukana koko matkan ajan.
Ostoksia voit tehdä keskustassa ja Strömpilen-kauppakeskuksessa.

Shoppingresa till Umeå - Dagskryssning

Cirka fyra timmar shoppingtid i Umeå. Bussen är med under hela resan.
Tid för shopping i centrala Umeå och Strömpilens köpcentrum.

Teema-lähdöt / Tema-avgångar:

26.4.2014 Puutarhamessut Uumajassa / Trädgårdsmässan i Umeå
Bussikuljetus puutarhamessuille 26.4. Hinta 10 €/hlö sis. messulippu ja kuljetus messuille m/p (retki varattava etukäteen)
Busstransport till trädgårdsmässan 26.4. Pris 10 €/person inkl. mässbiljetten och transporten till mässan t/r (utflykten bokas på förhand)

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Visby Helsingistä, 5 pv laiva-lento / lento-laiva 07.01.2013 09:00 X

Lähde Gotlantiin, Ruotsin aurinkoisimmalle alueelle nauttimaan kauniista auringonlaskusta, ruusujen tuoksusta ja vihreistä nummista.

Gotlanti on kesäinen paratiisisaari koko perheelle  

Vaikka Gotlannin maisemat vaihtelevat karun kallioisesta pohjoisesta vihreampään ja vehmaaseen etelään, saarella kaikki on todellisuudessa lähellä. Pituudeltaan saari on 176 km ja leveydeltään alle tunnin automatkan verran eli 50 km.

Gotlannin helmi on Unescon maailmanperintökohteeksi nimetty Visbyn vanhakaupunki. Entisen hansakaupungin ympäri kiertävä 3,5 km mittainen muuri kertoo 1200-luvun loistosta. Visby on yhtä aikaa sekä historiallinen että modernia elämää sykkivä rentotunnelmainen kaupunki. Se on myös Gotlannin suurin kaupunki ja hallinnollinen keskus.

Astrid Lindgrenin iki-ihana Peppi Pitkätossu -satu herää eloon Kesämaassa, jossa maailman vahvin pikkutyttö seikkailee vierailijoidensa parissa. Huvikumpu on nimensä veroinen paikka: kiipeä, roiku, touhua, pelaa ja leiki – niin kuin Peppikin! Vesipuisto virvoittaa ja raikastaa päivän leikkien jälkeen. Matkaan kuuluu myös ohjattu maaseutukierros, jossa tutustutaan koko perheen kera Gotlannin saaren upeisiin maisemiin. Vierailu tippukiviluolassa on takuulla eksoottinen elämys!

Visby kukoistaa elokuun alussa, jolloin järjestetään keskiaikainen tapahtuma markkinoineen, turnauksineen ja ritareineen.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Lähde ostosmatkalle Uumajaan 04.01.2013 14:41 X

Nuorekas ja elämäniloinen Uumaja tarjoaa monenlaista tekemistä lyhyenkin loman aikana. Tämä Västerbottenin pääkaupunki on vireä yliopistokaupunki ja toimii vuoden 2014 Euroopan kulttuuripääkaupunkina.

Lähde lyhytlomalle Uumajaan 04.01.2013 14:41 X

Nuorekas ja elämäniloinen Uumaja tarjoaa monenlaista tekemistä lyhyenkin loman aikana. Tämä Västerbottenin pääkaupunki on vireä yliopistokaupunki ja toimii vuoden 2014 Euroopan kulttuuripääkaupunkina.

Jänedan kukka ja kevät puutarhamarkkinat 18.12.2012 11:25 X

Kukka- ja kevätpuutarhamarkkinat tuovat toukokuun lopussa Jänedalle puutarhanhoidosta ja kukkien hoidosta kiinnostuneita sekä kaunista luontoa arvostavat ihmiset.

Jänedan puutarhamarkkinat

Tältä matkalta saat runsaasti ideoita kotipihan tai puutarhan kaunistamiseen ja viihtyisämmäksi muuttamiseksi. Uusia kukkien ja koristekasvien taimia on tarjolla parhaimpaan hintaan!

Yhdistä hotelliloma ja puutarhamarkkinat

Hemmottele itseäsi hotellilomalla ja lähde samalla katsomaan mitä kaikkea on tarjolla Jänedan kukka ja kevät puutarhamarkkinoilla. Markkinoilla myydään muun muassa kaikenlaisia käsitöitä, paikallista maatilatuotantoa sekä tietenkin upeita kukkia ja koristekasveja sekä taimia edulliseen hintaan.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Musikalen "Flashdance" i Stockholm 26.11.2012 14:11 X

Dans och romantik – upplev den upplyftande berättelsen om Alex Owens. Musikalen ”Flashdance” berättar historien om Alex, en ung kvinna som har en dröm. En dröm om att en dag få komma in på den prestigefyllda dansskolan Pittsburgh Conservatory of Dance. Hon arbetar som svetsare på dagarna och dansar på den lokala baren på kvällarna. Vi får följa hennes väg genom kärlek, drömmar och arbete. Det spritter i benen när vi hör
den medryckande och sprakande 80-talsmusiken. Vem kan sitta still?

Missa inte vårens flashigaste musikal!

I rollerna ser du bl.a. Hanna Lindblad, Rennie Mirro, Karl Dyall, Linus Wahlgren och Siw Malmkvist. Upptäck Stockholm och Flashdance på denna resa - What a feeling!

Mera om resan och reseprogram

Kylpylälomat Rakvereen 21.11.2012 09:24 X

Rakvere on houkutteleva, nopeasti kehittyvä ja omaleimainen kaupunki. Rakvere sopii mainiosti monipuoliseen lomailuun; voit rentoutua kylpylässä, nauttia keskiaikaisesta kävelyretkestä ja kuunnella samana päivänä hyvää jazzia
teatterin kahvilassa.

Golfmatka Uuteen-Seelantiin 30.11.2012 09:31 X

Tervetuloa mukaan golfmatkalle Uuden-Seelannin Pohjoissaarelle. Hämmästyttävän vaihteleva luonto ja raikas ilmasto tekevät vaikutuksen kokoneeseenkiin matkailijaan. Luvassa on hieno kiertomatka ainutlaatuista golfmatkaa etsiville laadukkaissa olosuhteissa, hyvän golfin ja hauskan yhdessäolon sekä viimeistellyn ohjelman parissa.

Golfmatka Uuteen-Seelantiin 10.-30.1.2015

Uudessa-Seelannissa on yli 400 golfkenttää - enemmän per asukas kuin missään muualla maailmassa. Ehdottomasti golffarin unelmakohde. Cape Kidnappers on Uudeen-Seelannin kenttä numero 1 ja peli siellä kuuluu ohjelmaan.

Matkarasitusta helpotetaan yöpymällä mennen tullen Singaporessa. Maapavelut on varattu luotettavilta yhteistyökumppaneiltamme jotka tuntevat paikalliset olosuhteet. 

Tervetuloa mukaan mukaville golfmatkoille!

Matkanjohtajana ryhmästä huolehtii kokenut maailmanmatkaaja ja monet golfkentät pelannut Antero Paalanen.

Lähtö on tällä hetkellä loppuunmyyty!
Paikkatiedustelut ja lisätiedot puhelimitse 010 2323 861 /Taina Kalliola

Liikuntamix - Liikuntaloma Tallinnassa 28.11.2012 11:25 X

Lähde Tiinan ja Paulan kanssa liikunnalliselle kylpylälomalle Tallinaan.  Meriton Grand Conference & Spa -hotelli tarjoaa mitä parhaimmat puitteet kunnon kohentamiselle ja liikunnalle.

Monipuolinen ohjelma

Liikuntalomallesi lähtevät mukaan alan ammattilaiset Ilona Liikunta Oy:n Tiina Aaltonen ja Paula Liljeström. He liikuttavat kaikkia asiakkaitaan sydämellä ja jokaisen yksilön ja hänen liikunnallisen tasonsa huomioiden. Heidän lomilleen voit tulla juuri sellaisena kuin olet; kokoon tai kuntoon katsomatta - olet lämpimästi tervetullut. Olet osaavissa ja välittävissä käsissä. Matkan monipuolinen ohjelma sisältää mm. vesijumppaa, pilatesta, venyttelyä, Dance Rumbitaa - tällä matkalla on mukava ja hyvä fiilis alusta loppuun! Ohjelmasta vastaavat suomalaiset ILONA LIIKUNTA - LIIKUNNANOHJAAJAT Tiina ja Paula.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Golfmatka Turkin Belekiin 28.11.2012 09:06 X

Tervetuloa mukaan golfmatkalle Turkkiin. Belekissä lomaillaan ja pelataan kansainvälisessä, modernissa ja tasokkaassa ympäristössä. Belek on monen kokeneen golfaajan rankinglistan kärkipaikalla. Vehreällä alueella on useita täysimittaisia kenttiä lähes vieri vieressä. Ne ovat maisemiltaan puistomaisen vehreitä, pelillisesti antoisia ja vaihtelevia.

Golfmatkalla majoitutaan tasokkaasti

Majoittuminen upeassa, keväällä 2014 valmistuvassa Regnum Carya Golf & Spa Resort all Inclusive luksushotellissa, jossa on monipuoliset kansainväliset palvelut.

Matkanjohtajana toimii monelle tuttu maailmanmatkaaja, golfaaja ja usean golfryhmän kanssa Belekissä vieraillut Antero Paalanen.

Tervetuloa mukaan mukaville golfmatkoille!

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Lisätiedot matkoista puhelimitse:
010 2323 861 /Taina Kalliola

Türi blomster- och trädgårdsmarknad 21.11.2012 11:17 X

Blomstermarknaden hålls för 37:e året i Türi, 94 km söder om Tallinn. På marknaden sälj plantor, säd och annat som kan tänkas vara bra att ha i sin egen odling. 1 natt på båten och 1 natt i Tallinn på Radisson Blu Tallinn hotellet!

**RESAN ÄR FULLBOKAD!**

Türi blomster- och trädgårdsmarknad

Blomstermarknaden hålls för 37:e året i Türi, 94 km söder om Tallinn. På marknaden säljs plantor, säd och annat som kan tänkas vara bra att ha i sin egen odling. Marknaden, som är belägen efter  ca 1,5 timmes körning från Tallinn,  blir allt populärare år från år. Besökare är ca 30.000 och försäljare ca 700. Stämningen är avkopplande och genuin.I äkta marknadsanda prutas och diskuteras det oändligt på handlandet.På marknaden finns också ovanligare växter och plantor. Otaliga busslaster, och även de som färdas i personbil,  har upptäckt marknadens mångsidiga utbud.Förutom växter och plantor säljs även vackra hantverk av trä och filt, samt järnsmide.

Mera om resan och reseprogram

Viking Grace danskryssningar 21.11.2012 11:17 X

Kom och njut av mat och nöjen på Viking Lines flaggskepp Viking Grace.

Vårens svenska danskryssningar med Viking Grace

Sju spännande restauranger och barer erbjuder varierande utbud av mat, dryck och smårätter. Sköna behandlingar erbjuds i Spa & Wellness och självklart finns massor av nöjen och shopping ombord!

Stjärnartister ombord:
19.3. Lars Kristerz + San Marino & Linda • 14.5. Black Jack + San Marino & Linda

Mera om resan och reseprogram

Rosornas Visby - kryssning från Helsingfors 21.11.2012 11:17 X

Sagolika Visby kallar på dig! Upplev sommarens specialkryssning med Silja Europa från Helsingfors till rosornas stad Visby. Program för hela familjen finns både ombord och i Visby.

Medeltidsveckan i augusti (3.-10.8.2014)
Vi förflyttar oss 1000 år tillbaka i tiden och upplever medeltiden med marknad, gyckel, teater, musik, dans, tornerspel och föredrag.
Mera info: www.medeltidsveckan.se

Mera om resan och reseprogram

Pariisi-Versailles 4pv 01.11.2012 12:46 X

Romanttisuudestaan tunnettu Pariisi on ennen kaikkea kaupunkilomailijan kohde. Nähtävää ja koettavaa riittää jokaiselle ja kaupunki tarjoaa aina jotain uutta. Halusitpa sitten kiertää maailmankuuluja nähtävyyksiä, istuskella kahviloiden terasseilla hengittäen paikallista tunnelmaa tai kiertää kaupasta kauppaan, Pariisi on paikkasi.

Versailles'n linna

Aurinkokuninkaan Versailles’n linna puolestaan huokuu prameutta ja kauneutta. Linnan geometrinen puutarha on myös vertaansa vailla. Alunperin nykyisen linnan kohdalla sijaitsi vain vaatimaton metsästysmaja, mutta Ludvig XIV ajatteli Versailles'n sopivan erinomaisesti myös hovin sijaintipaikaksi. Ludvig siirsi hovin Pariisista Versailles'hin lopullisesti vuonna 1682 ja palatsi toimi maan politiikan keskuksena sekä kuninkaan ja hovin asuntona aina vuoden 1789 vallankumoukseen asti. Palatsi on tunnettu varsinkin peilisalistaan, yhdestä maailman kuuluisimmasta huoneesta, jossa mm. allekirjoitettiin Versailles’n rauhansopimus, sekä palatsia ympäröivästä puistoalueesta, johon kuuluu lukuisia patsaita ja suihkulähteitä ja jonka puutarhojen keväinen kukkaloisto on todella upea.

Lähde mukaan valloittavaan Ranskaan!

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Tannhäuser-oopperamatka Tallinnaan 16.10.2012 08:24 X

Richard Wagnerin kirjoittama ja säveltämä romanttinen ooppera. Se perustuu keskiaikaiseen Tannhäuserin legendaan. Oopperan ensiesitys oli Dresdenissä vuonna 1845.

 Tannhäuser-oopperamatka Tallinnaan

Tannhäuser (tai Tannhäuser und der Sängerkrieg auf Wartburg, eli Tannhäuser ja Wartburgin laulukilpailu) on Richard Wagnerin kirjoittama ja säveltämä romanttinen ooppera. Se perustuu keskiaikaiseen Tannhäuserin legendaan. Oopperan ensiesitys oli Dresdenissä vuonna 1845.

Richard Wagnerin kolminäytöksisen ooppera Tannhäuser kertoo ritari ja minnelaulaja Tannhäuserista, joka on ollut pitkään Venusbergissä jumalatar Venuksen rakastajana. Hän haluaa kuitenkin lähteä Venuksen luota pois, mutta Venus ei halua luopua hänestä. Kyllästynyt ja epätoivoinen Tannhäuser vetoaa Marian pelatukseen, jolloin Venus katoaa.

Yksinäinen Tannhäuser kohtaa minnelaulajien joukon ja nämä pyytävät tätä liittymään joukkoonsa. He ovat matkalla Wartburgin linnassa pidettäviin laulukilpailuihin, jonne Tannhäuseria ikävöivä Elisabeth on kuulemma tulossa. Linnassa minnelaulajat laulavat rakkaudesta, mutta Tannhäuser laulaa Venusta ylistävän laulun. Paikalla olevat ymmärtävät hänen olleen Venusbergissa ja uhkaavat surmata hänet. Elisabeth estää heidän aikeensa. Loppu onkin anteeksiannon etsimistä, epätoivoa ja anteeksiantoa

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Tallinna 19.09.2012 12:01 X

>> Tallinna on edullisten risteilylomien ykköskohde
>> Tallinnan nähtävyyksiin tutustut parhaiten kaupunkilomalla
>> Tallinnaan järjestetään monipuolisia teemalomia
>> Tallinnassa nautit myös kylpyläperinteistä
>> Tallinna on herkuttelijan unelmakohde

Tallinna on edullisten risteilylomien ykköskohde

Tallinna on suomalaisten risteilysuosikki jo usean vuoden takaa. Edulliset risteilymatkat Helsingistä Tallinnaan vievät jo muutamassa tunnissa perille Viron pääkaupunkiin. Tallinnaan liikennöi päivittäin useita laivavuoroja, mitkä mahdollistavat laajan valikoiman eri kestoisia risteilylomia. Suosituimpia Tallinnan risteilyjä ovat lyhyet päivä- ja ostosristeilyt sekä yön yli kestävät viihderisteilyt.

Tallinnan nähtävyyksiin tutustut parhaiten kaupunkilomalla

Kaupunkiloma Tallinnaan on elämys, jonka aikana ehtii tutustua moniin nähtävyyksiin. Tallinnan kuuluisa Vanha kaupunki sekä sen idylliset pikkukujat tuovat esille parhaiten Tallinnan keskiaikaisen hansakaupungin historiallisen tunnelman. Tämän päivän Tallinna on vilkas nykyaikainen kaupunki ja sen keskustan suuret ostoskeskukset ovat trenditietoisten ihmisten suosittuja ostos- ja kohtaamispaikkoja. Tallinnassa urbaani Eurooppa ja menneen ajan neuvostoekstotiikka kohtaavat mielenkiintoisella tavalla.

Tallinnaan järjestetään monipuolisia teemalomia

Tallinna on suosittu kultturikaupunki ympäri vuoden ja se on vakiinnuttanut asemansa sekä Baltian maiden isona tapahtumakeskuksena että Pohjoismaiden vireänä kulttuurinaapurina. Tallinnan vakuuttava kulttuuritarjonta kattaa tasokkaita teatteri-, ooppera-, baletti- ja musikaaliesityksiä sekä maailmanluokan mega-artistien konsertteja. Matkapoikien teemalomapaketit tarjoavat matkailijalle vaivattoman tavan lähteä Tallinnan parhaiden kulttuuritapahtumien äärelle. Teemapaketit sisältävät kaiken olennaisen aina laivaylityksistä sekä majoituksesta pääsylippuihin asti.


Tallinnassa nautit myös kylpyläperinteistä

Kun mieli ja keho kaipaa virkistystä, kannattaa suunnata kylpylälomalle Tallinnaan. Tallinnan nykyaikaiset kylpylät ovat moderneja hyvinvointikeskuksia, joissa nautitaan niin perinteikkäistä kylpylähoidoista kuin uusimmista uutuushoidoistakin. Monissa Tallinnan keskustahotelleissa on tasokkaat SPA-osastot upeine allas- ja saunaosastoineen. Matkapoikien ympäri vuotisesta kylpylälomatarjonnasta löytyy laaja valikoima Tallinnaan suuntautuvia kylpylä-, virkistys-, hemmottelu- sekä MiniSPA-lomia. 

Tallinna on herkuttelijan unelmakohde

Hyvä ruoka on Tallinnan ylpeys. Lukuisat paikalliset ja kansainväliset ravintolat tarjoavat herkullista ja puhdasta ruokaa moneen makuun. Aitoa baltialaista menúta tarjoillaan monissa Vanhan kaupungin perinteikkäissä ravintoloissa ja annokset ovat kaikki kokeilemisen arvoisia.

 

Resor på svenska 31.08.2012 13:12 X

Välkommen till våra svenska sidor. På denna sida hittar du våra svenskspråkiga resor.
I utbudet finns kryssningar, tema-resor och rundresor.

Resor på kommande
3.10.2014 Hem & Villa -mässan i Stockholm Lue

19.07.2014 Sommarresa till Stockholms skärgård 3 dgr
04.08.2014 Allsång på Skansen 4 dgr från 369 €
21.08.2014 Vandringsresa till Österrike 10 dgr från 1420 €
30.09.2014 Sicilien - Solens ö 8 dgr från 1735 €
03.10.2014 Musikalen "Livet är en schlager" 3 dgr från 219 €
15.11.2014 Rundresa i det okända Thailand 15 dgr från 2699 €
21.11.2014 Musikalen "Livet är en schlager" 3 dgr från 219 €

ANMÄL DITT INTRESSE: bokning@matkapojat.fi eller ring 010 2323 202

Tom Jones -konserttimatka Tallinnaan 08.10.2012 08:28 X

Elävä legenda Walesin tiikeri Tom Jonesin pettämätön charmi ja pitelemätön show-miehen ammattitaito ovat taanneet Yhdysvalloissa pitkään asustaneelle tähdelle pitkän ja menestyksekkään uran.

Lähde nauttimaan Sir Tom Jonesin konsertista Tallinnaan 17.6.2014 Saku Arenalle!

SIR TOM JONES

Tom Jones (oikealta nimeltään Sir Thomas John Woodward) on esittänyt 1960-luvun puolivälissä alkaneella urallaan monipuolisesti muun muassa rockia, rhythm `n`bluesia, viihdemusiikkia, countrya, soulia ja dancea. 

Hänen albumeitaan on myyty yli 150 miljoonaa kappaletta. Jonesin uran alkuvaiheen tunnetuimpia lauluja ovat "Delilah", "What's New Pussycat" ja "It's Not Unusual". Hänen myöhempiä hittejään ovat olleet "Kiss", "Sex Bomb" sekä "If I Only Knew.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Pääsiäismatka Berliiniin lentäen 11.09.2012 13:01 X

Keväinen Berliini valoittaa vierailijan moni-ilmeisyydellään.

Suurkaupunki, jonka lumo koostuu historiasta ja nykyisen ilmeikkään ilmapiirin sekoituksesta

Berliini on värikäs suurkaupunki, joka elää täysillä yötä päivää. Entinen Itä-Berliini viehättää boheemilla tunnelmallaan, länsiosassa on hienostuneempaa.
Berliini on miljoonakaupungiksi yllättävän viihtyisä ja sympaattinen, vaikka ei niin kaunis kaupunki. Vaikka vanhat rakennukset huokuvat historiaa, kaupunki ei elä menneisyydessä. Berliinissä on aina jotakin uutta meneillään. Kaupunki on kokenut historiansa aikana rajuja muutoksia. Itä- ja Länsi-Berliinin yhdistymisen jälkeinen aika on ollut kasvun aikakautta. Nykyisin monikulttuurisuus on valtti, joka tekee Berliinistä helposti lähestyttävän myös vierailijalle.

Taidetta, muotia ja katukulttuuria

Berliini kerää yhteen taiteilijoita, kulttuuri-ihmisiä ja muita luovien alan ammattilaisia. Kaupungin lukuisat perinteiset museot tarjoavat matkailijoille paljon kiinnostavaa katseltavaa taidehistoriasta  nykytaiteeseen. Berliinin jaetun historian vuoksi kaupungissa on nykyisin tuplamäärä erilaisia kulttuuritahoja: oopperat ja konserttitalot jatkavat sekä idän että lännen perinteitä.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Matkavaraukset 010 2323 200

MeriRock Vol.3 -risteily Viking XPRS 07.09.2012 06:25 X

MeriRock Vol. 3 Viking XPRS miniristeilyllä Helsingistä Tallinnaan 6.9.2014, jatkaa huippusuosittua kansainvälistäkin huomioita saavuttanutta rock-risteilyä taas kovan kattauksen kera.

MeriRock Vol. 3 -risteily

Kolmatta kertaa järjestettävällä MeriRock-risteilyllä nähdään tälläkin kertaa uskomattoman kova kattaus niin koti- kuin ulkomaisia artisteja: Crazy Lixx (SWE), To/Die/For (FI), Night By Night (UK), Drop The Pilot (FI), Mekanism (FI) sekä pubin puolella The Riot Soul (FI), Strong addiction (FI) ja Smokin' Aces (FI). Risteilyn juontaa The Family Ruin -yhtyeestä tuttu Johnny Fallen yhdessä Miss Rock 2014 -voittajan kanssa. Dj:t H138 & McMetal pitävät huolen että asiaankuuluva rock-rällätys soi aamutunneille asti. Tästä risteilystä tullaan puhumaan vielä pitkään, kaksi edellistä risteilyä myytiin loppuun joten pidä huoli ettet jää enää rannalle.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Ruusuja vai Risuja? 10.09.2012 09:15 X

Tule mukaan kehittämään palveluitamme ja tuotteitamme!

Asiakkailta saadut palautteet ovat meille hyödyllinen työkalu, minkä avulla voimme ottaa opiksemme, kehittää palveluitamme, parantaa asiakastyytyväisyyttä sekä arvioida omaa sekä kumppaneidemme toimintaa.

Lähettämällä meille palautetta olet mukana kehittämässä palveluosaamistamme ja tuotteitamme. Anna palautetta tästä!

Huom! Emme vastaa Ruusuja vai Risuja –osion kautta lähetettyihin tiedusteluihin tai kysymyksiin.

Matkasi jälkeen voit lähettää meille reklamaation, katso lisätietoja tästä.
Ennen matkaa tapahtuvat yhteydenotot ja tiedustelut puolestaan pyydämme lähettämään sähköpostitse osoitteeseen: myynti@matkapojat.fi

Tallinnan perhepaketit 06.09.2012 07:43 X

Lapsiperheiden iloksi Tallinnasta löytyy paljon nähtävää, koettavaa ja sopivia majoituspaketteja. Tutustu vaihtoehtoihin ja varaa koko perheen iloinen lomamatka.

Perhepaketti Meriton Grand Conference & Spa ****

Meriton Grand Conference & Spa:ssa majoittuu niin pienet kuin isommatkin perheet mukavasti. Esimerkiksi nelihenkinen perhe voi valita yhden tilavan Classic-huoneen ja sitä isommat perheet (max. 6 hlöä) kaksi tilavaa Classic-huonetta, joita yhdistää väliovi. Laivamatkat sisältyvät hintoihimme. 

Matkapoikien asiakkaille sisältyy Span saunojen ja altaiden käyttö perilläolopäivinä klo 7-22 (saapumispäivänä sisäänkirjautumisen jälkeen ja paluupäivänä klo 12:00 asti).

Perhepaketin varanneilla hinta sisältää yhden aktiviteetin / yö 2:lle aikuiselle ja 2:lle 0-11 v. lapselle. Aktiviteetit ovat seuraavat (v. 2014):

Aktiviteetin voi päättää etukäteen tai vasta paikanpäällä. Hintaan ei sisälly kuljetusta kohteeseen.
Perhepaketin edut saat perheenne käyttöön varaamalla huoneen, jossa on tunnus PERHEPAKETTI.

Perhepaketin lisäohjelmaksi perhe voi varata myös keilaradan (varaus paikan päällä ja maksu Meritoniin): alk. 40€/rata/2h, sisältäen kengät 2:lle aikuiselle ja max 4:lle lapselle, sekä virvokkeita ja pienen snackin.

Meriton Grand Conference & Spa hotellissa on myös huoneita, joihin mahtuu 8 henkilöä (sis. 2 väliovellista Classic- huonetta lisävuotein). Ko. huoneita on saatavilla perinteisenä hotellimatkana, ilman aktiviteetteja.

Perhepaketti Hotelli Viru ****

Original Sokos Hotel Viru on keskeisen sijaintinsa ja tasokkuutensa ansiosta loistava valinta perheille. Perhehuone majoittaa 3-4 henkeä, lapsille kerrossänky ja pinnasängyn käyttömahdollisuus. Myös 5. ja 6. henkilö huoneeseen mahdollisia, lisämaksusta. Laivamatkat sisältyvät hintoihimme.

Virun kerrosvuoteellisessa perhehuoneessa majoittuville matkan hintaan sisältyvät jokaista hotelliyötä kohden kahdelle aikuiselle ja max. kahdelle 0-15 v. lapselle (v. 2014) liput johonkin seuraavista:

 • Lennusadamaan (koko alueelle, poislukien Titanic- tai muu vaihtuva näyttely) sekä taksi yhteen suuntaan 4:lle. Titanicin näyttelystä (31.3. asti) lisämaksu. Lisämaksu maksetaan hotelliin vastaanottoon. www.lennusadam.ee
 • Liput ja kuljetus (yhteen suuntaan taksilla 4:lle) Tallinnan eläintarhaan www.tallinnzoo.ee
 • Viron historialliseen museoon www.ajaloomuuseum.ee/fi
 • Tallinnan TV-torniin, www.teletorn.ee
 • Kalev Spa- kylpylään (2,5h)


Perhepaketti Park Inn by Radisson Central Tallinn Hotel ***

Hotelli Park Inn by Radisson Central Tallinn perhehuoneet ovat ns. Guest Room premium huoneita, joissa 2-4 henkiset perheet majoittuvat mukavasti ja edullisesti, ilman aktiviteetteja. Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla aivan Tallinnan keskustassa. Laivamatkat sisältyvät hintoihimme.

Valikoimissamme on myös muita kuin yllä mainittuja hotelleja, joihin on saatavilla suurempia/väliovellisia huoneita. Esimerkiksi Radisson Blu Sky hotellin ja Tallink Spa & Conference hotellin väliovelliset huoneet saat kätevästi varattua nettisivujemme kautta. Myös myyntipalvelumme auttaa muiden suurempien huoneiden tilauksessa. Suurempia huoneita löytyy monista hotelleistamme, mutta ilman aktiviteetteja.   

Reklamaatio 04.09.2012 13:07 X

Huomautukset ja reklamaatiot matkan jälkeen

Ilmenikö matkasi aikana ongelmia, joista haluat reklamoida? Tee se kirjallisesti mahdollisimman pian matkasi päätyttyä. Käytäthän ensisijaisesti tätä reklamaatiolomaketta.

Mikäli et halua käyttää lomaketta, voit lähettää reklamaation kirjeitse:

Matkapojat Oy / Reklamaatiot
Rautatienkatu 21 C 7.krs
33100 Tampere


Kerrothan myös postitse lähetettävässä kirjeessä pakolliset tiedot (mm.varausnumero, matkakohde, nimi ja yhteystiedot).

Reklamaatioiden käsittelyaika on n 6 viikkoa.

Huom. Ennen matkaa tapahtuvat yhteydenotot pyydämme osoittamaan myyntipalveluumme.

Sinun avullasi voimme kehittyä entistä paremmiksi.

Resor på svenska 30.08.2012 06:38 X

Välkommen till våra svenska sidor. På denna sida hittar du våra svenskspråkiga resor.
I utbudet finns kryssningar, temaresor och rundresor.

Resor på kommande
3.10.2014 Hem & Villa -mässan i Stockholm Lue

19.07.2014 Sommarresa till Stockholms skärgård 3 dgr
04.08.2014 Allsång på Skansen 4 dgr från 369 €
21.08.2014 Vandringsresa till Österrike 10 dgr från 1420 €
30.09.2014 Sicilien - Solens ö 8 dgr från 1735 €
03.10.2014 Musikalen "Livet är en schlager" 3 dgr från 219 €
15.11.2014 Rundresa i det okända Thailand 15 dgr från 2699 €
21.11.2014 Musikalen "Livet är en schlager" 3 dgr från 219 €

ANMÄL DITT INTRESSE: bokning@matkapojat.fi eller ring 010 2323 202

Gör ändring i sökning! Välj avreseort samt antalat resenärer!

Blues Cruise 2012 II -Baltic Princess 16.08.2012 08:03 X

Lähde mukaan viettämään vauhdikas Blues Cruise 2012 II  -risteily Baltic Princessillä Helsingistä Tallinnaan

Laivan lähtö Helsingistä perjantaina 24.8. klo 18:30 ja paluu seuraavana päivänä klo 16:30.

Pääesiintyjinä:

Big Joe Louis (UK)
http://www.bigjoelouis.com/
Nina Van Horn (USA) http://www.ninavanhorn.com/intro.html

Lavalle nousee myös:

Jimmie Lawsson (USA) http://www.myspace.com/jimmielawson
Keystone Cops (FIN)
http://www.keystonecopsband.com/

Ice Cream 12 Bar Band (FIN)  http://www.icecream12barband.com

David Mac  (UK)

Henry O´Band (FIN)
http://www.henryo.fi/henryoband.html

Olli Ontronen & Mighty Shitty (FIN)   http://www.olliontronen.com/ 


Ohjelman järjestäjä: Bluesangels ry http://www.bluesangels.fi/

Hinnat alkaen: 42 €/hlö, B-luokan neljän hengen hytissä

Lisämaksulliset liityntäkuljetukset Helsinkiin reiteillä:

 • Lappeenranta-Hamina-Kotka-Porvoo
 • Savonlinna-Mikkeli-Kouvola
 • Jyväskylä-Heinola-Lahti
 • Vaasa-Seinäjoki-Tampere-Hämeenlinna
 • Pori-Rauma-Turku-Salo-Lohja

Muuta Hakua! kohdassa voit vaihtaa lähtöpaikkaa tai lähtijämäärää!

Karibian risteilyt Miamista 02.08.2012 07:12 X

Koe Karibian pehmeät hiekkarannat, huojuvat palmut ja auringossa kylpevät kaupungit Independence of the Seas tai Liberty of the Seas laivan saattelemana.

Karibian risteily Miamista

Tällä matkalla saat nauttia laivan ykkösluokan palvelusta, lukuisista harrastusmahdollisuuksista ja maittavista makuelämyksistä. Laajasta kohdemaiden retkivalikoimasta löydät varmasti omat suosikkisi.

Kahdeksan päivän Läntisen Karibian kierros vie Sinut sademetsien Belizelle sekä laguunien Meksikoon. Yhdeksän päivän matkalla pääset tutustumaan kuuluisalle Labadeen rannalle Haitilla, Jamaikalle sekä Caymansaarille.

Liberty of the Seas / 8 pv

Liberty of the Seas kuuluu maailman suurimpiin risteilylaivoihin. Liberty of the Seas on Freedom-luokan toinen laiva. Freedom-luokka on yksi Royal Caribbean -varustamon innovatiivisimmista laivatyypeistä. Sen kaikki 15 kantta ovat niin täynnä toimintaa, harrastusmahdollisuuksia, viihdettä ja hyttivaihtoehtoja, että et halua edes lähteä laivalta. Voit ratsastaa laivalle rakennetussa surffialtaassa FlowRiderin aalloilla tai tanssia ylimmän kannen H2O-vyöhykkeen diskossa läpi yön. Freedom-tyypin laivat purjehtivat todella omassa luokassaan.

Independence of the Seas / 9 pv

Independence of the Seas on laivaluokan viimeisin laiva. Yhdessä Liberty of the Seas -sisarlaivan kanssa ne kuuluvat maailman suurimpiin ja innovatiivisempiin risteilylaivastoihin. Freedom-luokka tarjoaa ennennäkemättömän suuren valikoiman harrastuksia, viihdettä ja ajanvietettä. Voit kiipeillä kiipeilyseinällä, luistella, nyrkkeillä, surfata simulaattorissa, kuntoilla kuntosalilla, käydä hoidoissa Spassa ja kauneushoitolassa. Lisäksi laivalla on teatteri, ostoskatu, lasten ja nuorten klubeja ja vaikka mitä muuta.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Lähtö 7.11.2014, reitti:


Lähtö 29.11.2014 reitti:

Karibian risteilyt Miamista 02.08.2012 07:12 X

Koe Karibian pehmeät hiekkarannat, huojuvat palmut ja auringossa kylpevät kaupungit Independence of the Seas- tai Liberty of the Seas –laivan saattelemana.

Karibian risteily Miamista

Tällä matkalla saat nauttia laivan ykkösluokan palvelusta, lukuisista harrastusmahdollisuuksista ja maittavista makuelämyksistä. Laajasta kohdemaiden retkivalikoimasta löydät varmasti omat suosikkisi.

Kahdeksan päivän Läntisen Karibian kierros vie Sinut sademetsien Belizelle sekä laguunien Meksikoon. Yhdeksän päivän matkalla pääset tutustumaan kuuluisalle Labadeen rannalle Haitilla, Jamaikalle sekä Caymansaarille.

Liberty of the Seas / 8 pv

Liberty of the Seas kuuluu maailman suurimpiin risteilylaivoihin. Liberty of the Seas on Freedom-luokan toinen laiva. Freedom-luokka on yksi Royal Caribbean -varustamon innovatiivisimmista laivatyypeistä. Sen kaikki 15 kantta ovat niin täynnä toimintaa, harrastusmahdollisuuksia, viihdettä ja hyttivaihtoehtoja, että et halua edes lähteä laivalta. Voit ratsastaa laivalle rakennetussa surffialtaassa FlowRiderin aalloilla tai tanssia ylimmän kannen H2O-vyöhykkeen diskossa läpi yön. Freedom-tyypin laivat purjehtivat todella omassa luokassaan.

Independence of the Seas / 9 pv

Independence of the Seas on laivaluokan viimeisin laiva. Yhdessä Liberty of the Seas -sisarlaivan kanssa ne kuuluvat maailman suurimpiin ja innovatiivisempiin risteilylaivastoihin. Freedom-luokka tarjoaa ennennäkemättömän suuren valikoiman harrastuksia, viihdettä ja ajanvietettä. Voit kiipeillä kiipeilyseinällä, luistella, nyrkkeillä, surfata simulaattorissa, kuntoilla kuntosalilla, käydä hoidoissa Spassa ja kauneushoitolassa. Lisäksi laivalla on teatteri, ostoskatu, lasten ja nuorten klubeja ja vaikka mitä muuta.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Lähtö 7.11.2014, reitti:

Lähtö 29.11.2014 reitti:

Karibian risteilyt Miamista 02.08.2012 07:12 X

Koe Karibian pehmeät hiekkarannat, huojuvat palmut ja auringossa kylpevät kaupungit Independence of the Seas tai Liberty of the Seas laivan saattelemana.

Karibian risteily Miamista

Tällä matkalla saat nauttia laivan ykkösluokan palvelusta, lukuisista harrastusmahdollisuuksista ja maittavista makuelämyksistä. Laajasta kohdemaiden retkivalikoimasta löydät varmasti omat suosikkisi.

Kahdeksan päivän Läntisen Karibian kierros vie Sinut sademetsien Belizelle sekä laguunien Meksikoon. Yhdeksän päivän matkalla pääset tutustumaan kuuluisalle Labadeen rannalle Haitilla, Jamaikalle sekä Caymansaarille.

Liberty of the Seas / 8 pv

Liberty of the Seas kuuluu maailman suurimpiin risteilylaivoihin. Liberty of the Seas on Freedom-luokan toinen laiva. Freedom-luokka on yksi Royal Caribbean -varustamon innovatiivisimmista laivatyypeistä. Sen kaikki 15 kantta ovat niin täynnä toimintaa, harrastusmahdollisuuksia, viihdettä ja hyttivaihtoehtoja, että et halua edes lähteä laivalta. Voit ratsastaa laivalle rakennetussa surffialtaassa FlowRiderin aalloilla tai tanssia ylimmän kannen H2O-vyöhykkeen diskossa läpi yön. Freedom-tyypin laivat purjehtivat todella omassa luokassaan.

Independence of the Seas / 9 pv

Independence of the Seas on laivaluokan viimeisin laiva. Yhdessä Liberty of the Seas -sisarlaivan kanssa ne kuuluvat maailman suurimpiin ja innovatiivisempiin risteilylaivastoihin. Freedom-luokka tarjoaa ennennäkemättömän suuren valikoiman harrastuksia, viihdettä ja ajanvietettä. Voit kiipeillä kiipeilyseinällä, luistella, nyrkkeillä, surfata simulaattorissa, kuntoilla kuntosalilla, käydä hoidoissa Spassa ja kauneushoitolassa. Lisäksi laivalla on teatteri, ostoskatu, lasten ja nuorten klubeja ja vaikka mitä muuta.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Lähdöt 8.11., 20.12.2013, reitti:

Lähdöt 30.11. ja 28.12.2013, sekä 22.2.2014 reitti:

Matkakertomukset 23.05.2011 10:26 X

Matkakertomus-sivustolta voit selailla matkalaisten kokemuksia eri matkakohteista sekä lukea parhaat vinkit ravintoloista, shoppaus-mahdollisuuksista tai lapsiystävällisistä lomapaikoista. Palvelun kautta voit myös kertoa omat kokemuksesi, ja jakaa valokuvia ja videoita ystäviesi kanssa.

Jaa. Suosittele. Kerro kuvin. ... tai vaikka videon kera!  

Voit selata palvelua ja tutustua kertomuksiin rauhassa ilman kirjautumisia tai tunnussanoja.  Jos haluat jakaa omia kokemuksiasi, niin tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.

Matkapojat Oy 35 -vuotta. Katso oma "matkakertomuksemme"

Matkaehdotelmia yritysryhmille 05.06.2012 10:35 X

Ryhmämatkaehdotelmia, yritysryhmille
Tallink päiväkokous merellä kevät ja syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Kokous- ja ryhmämatka Lahemaalle Vihulan Kartanoon 2014 Lue Tarjouspyyntö
Viherpalun tilauskartano ryhmän omaan käyttöön Länsi-Virossa Lue Tarjouspyyntö
Viking Line Cinderella kokouspaketti ryhmille Lue Tarjouspyyntö

Adventtimatka Berliiniin 29.05.2012 08:15 X

Koko Saksa herää joulunodotukseen jo marraskuun lopulla, kun tunnelmalliset torit ja aukiot koristellaan lähestyvän joulun kunniaksi ja joulumarkkinat avaavat porttinsa.

Adventtimatka Berliiniin

Berliinin adventtiajan ilmassa leijuu hehkuviinin ja mausteisten herkkujen tuoksu. Markkinoilla myydään käsitöitä ja lahjatavaraa sekä herkkuja niin paikan päällä nautittavaksi kuin kotiin vietäväksikin. Saksan joulumarkkinat eivät siis ole pelkkää ostoshuumaa, vaan kävijä voi rauhassa katsella ympärilleen ja haistella talvi-illan tunnelmia. Joulutoreihin liittyy aina paljon oheisohjelmaa, konsertteja ja tapahtumia.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Joulumatka Roomaan 21.05.2012 09:32 X

Jouluinen Rooma, Vatikaani ja upea Pietarinkirkko. Matkapoikien joulumatkalla Roomaan pääset maistelemaan aitoja italialaisia jouluherkkuja sekä näet paikan päällä paavin joulutervehdyksen koko maailmalle.

Rooman joulutori

Piazza Navonan joulutori on Roomassa joulutoreista tunnetuin. Tori avataan hyvissä ajoin ennen joulua ja se on auki loppiaiseen saakka. Kojut pursuavat joulusukkia, joihin befana, italialainen noita-akka, tuomisensa laittaa. Joulutorilla on myynnissä makeisia sekä joulukoristeita.

Ikuisen kaupungin nähtävyydet

Joulutunnelman lisäksi kuulemme tällä matkalla Rooman historiasta sekä Antiikin Rooman mahtavista monumenteista, näemme kauniita palatseja, kirkkoja ja keisarillisia forumeita. Näemme Roomaa aidoimmillaan Tiber -joen toisella puolen, Trasteveren kaupunginosassa sekä vierailemme renessanssityylisessä Villa Farnesina -palatsissa.

Joulumatka Garmisch-Partenkircheniin 15.05.2012 08:36 X

Lähde viettämään joulua Saksan upeisiin vuoristomaisemiin Garmisch-Partenkircheniin. Nauttimaan joulumarkkinoista ja joulutunnelmasta Saksalaisittain!

Joulumatka Garmisch-Partenkircheniin

Vietä muistettava joulu yhdessä Baijerin Alppien merkittävimmässä matkailu- ja urheilukeskussa Garmisch-Partenkirchenissä. Tämän matkan aikana pääset tutustumaan historiallisiin keskustoihin ja kokemaan kulttuuria ja baijerilaista sydämellisyyttä.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

 

Pietarin omatoiminen junamatka 2 tai 3 päivää 30.04.2012 09:34 X

Pietari kutsuu kaupunkilomalle. Lähelle, mutta niin kauas - Pohjolan Venetsia tarjoaa mitä parhaat puitteet kaupunkilomalle itäisessä naapurissamme. Matka-aika Helsingistä Allegro-junalla vain 3,5 tuntia ja vieläkin nopeammin Lahdesta ja Kouvolasta tai Vainikkalasta.

Pietarin omatoiminen junamatka

Koe unohtumaton Pietari! Matkat taittuvat nopeasti Allegro-junalla, neljä lähtöä päivässä. Majoituksen keston ja hotellin voit valita, meiltä saat matkapaketit mm. Sokos-hotelleihin. Tiedustelut ja varaukset myyntipalvelustamme 010-2323 200.

La Traviata -oopperamatka Tallinnaan 27.04.2012 13:18 X

Giuseppe Verdin (1813-1901) oopperassa La Traviata hieno ja koskettava tarina yhdistyy Verdin parhaaseen musiikkiin. Oopperan kantaesitys oli Venetsiassa vuonna 1853.

La Traviata -oopperamatka Tallinnaan

Kurtisaani Violetta rakastuu Alfredoon ja hylkää entisen elämänsä. Alfredon isä ei hyväksy suhdetta ja vaatii Violettaa hylkäämään Alfredon. Violetta suostuu, ja pyynnöstä tietämätön Alfredo häpäisee entisen rakastettunsa kutsuilla. Keuhkotautia sairastava Violetta makaa sairasvuoteellaan. Alfredo ja isä Germont saapuvat. Kaikki annetaan anteeksi, mutta liian myöhään. Violettan voimat uupuvat ja hän kuolee Alfredon käsivarsille.

La Traviatassa Verdi tuhlailee kiehtovia melodioita ja hänen hienostuneesti soiva orkesterinsa säestää vaikuttavasti niin luopumisen haikeutta kuin hilpeitä pariisilaisjuhlia. Sairauden riuduttaman Violettan kuolinkohtaus on yksi oopperahistorian satuttavimmista.

Giuseppe Verdin La Traviata-ooppera

Esitys on italiankielinen, tekstitys on viroksi ja englanniksi. Esityksen kesto on 3 h ja siinä on kaksi väliaikaa.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Faust-oopperamatka Tallinnaan 19.04.2012 13:23 X

  Charles Gounodin Faust-oopperan ensi-ilta Kansallisooppera Estoniassa 20. syyskuuta 2012.

 • Musiikillinenjohtaja: Vello Pähn, Jüri Alperten, Risto Joost
 • Ohjaaja: Dmitri Bertman
 • Lavastus: Ene-Liis Semper

Elämäänsä väsynyt Faust on valmis myymään sielunsa paholaiselle saadakseen takaisin nuoruutensa. Mutta paholaisen avulla eletty nuoruus tuo vain onnettomuutta: Faust viettelee Margaretan, surmaa tämän veljen ja ajaa rakastettunsa tuhoon.

Vanha tarina Faustin ja paholaisen kohtaamisesta sai Charles Gounod'n tuottamaan lukuisia kuolemattomia numeroita, kuten Margaretan kimaltavan jalokiviaarian. Ei ihme, että Faust oli pitkään maailman eniten esitetty ooppera.


Maksu- ja toimitustavat 18.03.2012 10:22 X

Maksutavat

 • Luottokortit: Visa, Visa Electron ja MasterCard
 • Seuraavat verkkopankit:
  • Osuuspankki
  • Sampo Pankki
  • Tapiola
  • Ålandsbanken
  • Handelsbanken
  • Aktia
  • S-Pankki
  • Nordea

Toimitustavat

 • Postitse tilaajalle eteenpäin annettavaksi (saatetervehdys)
 • Postitse suoraan saajalle (saatetervehdys)
 • Sähköpostilla tulostettavaksi ja eteenpäin annettavaksi (saatetervehdys)
 • Sähköpostilla suoraan saajalle (saatetervehdys)

Käsittely- ja toimituskulut

Toimitus kirjeenä
Lahjan saajalle 2,5 € / kpl
Lahjan ostajalle 2,5 € / kpl

Toimitus sähköpostilla

Sähköpostitoimituksissa ei toimitusmaksuja.
Mikäli et löytänyt tältä sivulta tarvitsemaasi informaatiota,
ota yhteys asiakaspalveluumme osoitteella
myyntipalvelu@matkapojat.fi

Dublin, 5pv 16.03.2012 10:36 X

Irlanti on yhtä paljon totta kuin taruakin. Jos tunnet, että lähiseudut on jo nähty, mikset ajattelisi lomaasi hieman eri tavalla ja lähtisi vihreän saaren ystävälliseen syleilyyn.

Irlanti, Dublin

Tällä matkalla tutustut niin nykyaikaan kuin muinaiseen kelttiläiseen kulttuuriin. Nuorekas Dublin on yksi Euroopan suosituimmista lomakaupungeista, jonka tunnetuin nähtävyys on Guinnessin panimo. Vanhaan varastohalliin rakennettu laaja näyttely perehdyttää niin oluen valmistuksen saloihin, 200-vuotiaan yrityksen historiaan kuin myös maailmankuulun brändin syntytarinaan.

Wicklown maakunta

Dublinin city-elämästä teemme retken myös Wicklown maakuntaan, joka sijaitsee vajaan tunnin ajomatkan päässä Dublinin eteläpuolella. Paikallisten keskuudessa alue tunnetaan myös nimellä The Garden of Ireland - Irlannin Puutarha. Päivän aikana tutustumme Wicklown vanhaan vankilaan sekä Powerscoutin puutarhaan.

Retki Kilkennyn keskiaikaiseen kaupunkiin

Osallistu lisämaksulliselle retkelle Kilkennyn keskiaikaiseen kaupunkiin. Kilkennyssa vierailemme ensin Kilkenny Castle –linnassa, jota on vuosisatojen ajan  asuttanut Butlerien suku. Upean linnavierailun jälkeen on mahdollisuus tehdä ostoksia Kilkenny Design Centressa, joka on rakennettu entisiin Butlerien tallirakennuksiin. Seuraavaksi tehdään kävelykierros Kilkennyn mielenkiintoisessa ja keskiaikaisessa keskustassa. Tämän jälkeen aikaa tutustua kaupunkiin omatoimisesti; Kilkennyn keskusta on pieni ja herttainen. Sieltä on helppo löytää lounasta, ostoksia ja mukavia pubeja ja kahviloita iltapäivän viettoon. Paluu takaisin Dubliniin alkuillasta. Retken kesto noin 8-9 tuntia, retken toteutuminen edellyttää vähintään 10 osallistujaa. Retken hinta 100,-/hlö.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Kangas ja Nappi 15.03.2012 10:04 X

Lähde kanssamme tutkimaan Tallinnan kangas-, lanka-, ompelutarvike- ja nappitarjontaa. Vielä Tallinnassa nämä tuotteet ovat edullisempia kuin Suomessa.Tule mukaan tekemään hienoja löytöjä.

Kangas ja Nappi -ostosmatka Tallinnaan

Tallinnassa kannattaa käsitöiden harrastajien täydentää tarvikevarastojaan. Matkalta mukaan saattaa tarttua puikot, koukut, nauhoja, nyörejä, solkia, paljetit, pitsit, brodyyrit, plyymit, kankaita, lankoja,ompelukoneita tai saumuri. Siis materiaaleja, tarvikkeita ja työvälineitä joka lähtöön.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Ohjelmallinen Päivä Pietarissa risteily, bussi mukana 15.03.2012 08:11 X

Perillä Pietarissa vietetään yksi päivä ja hintaan sisältyy opastettu Pietarin kaupunkikierros sekä tutustuminen Iisakin kirkkoon tai Pietari-Paavalin linnoitukseen. Nyt uutuutena oma suomalainen bussi mukana!

Pietarin risteily

Koe unohtumaton Pietari uudistetulla Princess Maria -laivalla! Kesän viisumivapaat päivä Pietarissa -risteilyt myynnissä. Laivan lukuisat baarit ja ravintolat toivottavat sinut tervetulleeksi risteilylle. Princess Marialla voit kokea yhden risteilyn aikana enemmän kuin osasit odottaakaan.

Huomaathan, että passin oltava voimassa 6 kk matkan jälkeen. Lisäksi Pietariin matkustettaessa matkavakuutus on pakollinen.

Savot-lukijamatkat 08.03.2012 13:04 X

Tervetuloa tutustumaan Savot -lukijamatkoihin.
Voit tehdä matkavarauksen kätevästi myös verkkopalvelumme kautta!


Muuta Hakua! -kohdassa valitse Lähtöpaikka kohdasta avautuvaan karttaan piirtyvältä reitiltä bussiinnousu paikka. Voit myös muuttaa lähtijämäärää.

Kotimaan Matkaklubin matkat 02.03.2012 12:24 X

Syksylle 2014 Kotimaan Matkaklubin tarjonnasta löytyy kaksi upeaa matkaa. 

Länsi-Unkarin kirkot ja luostarit 25.9.-30.9.2014

Kuuden päivän matkalla tutustutaan Länsi-Unkarin kirkkoihin, seurakuntiin, kulttuuriin ja luostareihin. Kotimaan Matkaklubin matkanjohtajana toimii pastori ja artikkelitoimittaja Jussi Rytkönen.

Matkan hinta alkaen 1080 €/henkilö.
Tutustu matkaojelmaan tästä  ja tee varaus!

Amalfin rannikko ja Rooma 5.-10.10.2014

Tällä viiden päivän matkalla saat tutustua kuvankauniiseen Amalfin rannikkooon, Caprin ihastuttavaan saareen sekä kiehtovaan Roomaan. Kotimaan Matkaklubin matkanjohtajana toimii rovasti Väinö Reinilä.

Matkan hinta alkaen 1365 €/henkilö.
Tutustu matkan lisätietoihin ja tee varaus!

Muuta Hakua! -kohdassa voit vaihtaa matkustajamäärää!

Bileristeilyt 01.03.2012 12:02 X

Matkapoikien bileristeilyillä koet parasta biletystä! Tigers-bileristeilylähtöjä löytyy säännöllisesti lähes ympäri vuoden ja vuoden mahtavimman kertabiletyksen kruunaa Bilemeri tapahtuma.

Pääsiäisenä matkalle! 01.02.2012 12:42 X

Pääsiäisenä nautitaan piristävistä kaupunkilomista ja leppoisista risteilyistä merellisissä maisemissa. Irtaudu arjesta ja varaa pääsiäisen piristävä lyhytloma jo tänään!

Ryhmämatkaehdotelmia - Pohjoismaat ja Eurooppa 22.02.2012 13:04 X

Lisää upeita kiertomatkaehdotuksia löydät tutustumalla Matkapoikien valmiiseen Euroopan kiertomatkatarjontaan tästä. Annamme matkoista vähintään 10 hengen ryhmälle ryhmäalennuksen; kysy lisää p. 010 2323 440 tai ryhmat@matkapojat.fi

 

Ryhmämatkaehdotelmia, Pohjoismaat ja Eurooppa
Amsterdam ja tulppaanien Hollanti 2014 Lue Tarjouspyyntö
Ihastuttava Kreeta 2014 Lue Tarjouspyyntö
Hotellimatkat Uumajaan ryhmille 31.10.2014 asti Lue Tarjouspyyntö
Kiehtova Kroatia ja Kuuluisa Mostar 2014 Lue Tarjouspyyntö

Ryhmämatkaehdotelmia - Venäjä 22.02.2012 12:40 X

Ryhmämatkaehdotelmia, Venäjä
Pietarin junamatkat 2014 Lue Tarjouspyyntö
Pietarin viisumivapaat risteilyt 1.9.-30.10.2014 Lue Tarjouspyyntö

Ryhmämatkaehdotelmia - Viron kylpylät 22.02.2012 12:36 X

Ryhmämatkaehdotelmia, Viron kylpylät
Lyhytloma Laulasmaalla, 3 pv (kevät 2014) Lue Tarjouspyyntö
Kylpyläloma Pärnuun, hotelli Wasa (2014) Lue Tarjouspyyntö
Kylpyläloma Tallinnaan, Kalev Spa (2014) Lue Tarjouspyyntö
Kylpyläloma Pärnuun, Viking Spa kevät-syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Kylpyläloma Haapsaluun, Fra Mare 2014 Lue Tarjouspyyntö
MiniSpa-loma Laulasmaalla TARJOUKSET! ( lähdöt 27.6.2014 asti) Lue Tarjouspyyntö
Lyhytloma Laulasmaalla, 3 pv (syksy 2014) Lue Tarjouspyyntö
MiniSPa-loma Laulasmaalla TARJOUKSET! 1.9.-20.12. Lue Tarjouspyyntö

Ryhmämatkaehdotelmia - Baltia 22.02.2012 12:26 X

Tallinnan yö laivassa - yö hotellissa matkat 3 pv
Europa + yö Hotelli Euroopassa 1.1.-30.4.2014 Lue Tarjouspyyntö
Laiva-hotellimatkat 3 pv Tallinnaan Meriton-hotellit tammi-maalis 2014 Lue Tarjouspyyntö
Laiva-hotellimatkat Viking XPRS:llä 12.1.-30.6.2014 Lue Tarjouspyyntö
Laiva-hotellimatka 3 pv, Viking XPRS + Viru kevät 2014 Lue Tarjouspyyntö
Laiva-hotellimatka 3 pv, XPRS/Hotelli Euroopa puolihoidolla syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Laiva-hotellimatka 3 pv, Europa + Hot. Euroopa 1.10-15.12. Lue Tarjouspyyntö
Laiva-hotellimatka 3 pv, Viking XPRS + Viru syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Tallinnan hotellimatkat pikalaivoilla (päivävuorot)
Hotellimatka ryhmille puolihoidolla/Euroopa 1.1.-30.4.2014 Lue Tarjouspyyntö
Tallinnan hotellimatkatarjous ryhmille, Olümpia/Central 1.1.-31.3.2014 Lue Tarjouspyyntö
Hotellimatka ryhmille Meriton Old Town 15.6.2014 asti Lue Tarjouspyyntö
Hotellimatka ryhmille pikalaivalla Meriton Spa 15.6.2014 asti Lue Tarjouspyyntö
Hotellimatka ryhmille Radisson BLU Olümpia pikalaivoilla 30.6. asti Lue Tarjouspyyntö
Hotellimatka ryhmille Tallinkilla/Tallink hotellit 2014 Lue Tarjouspyyntö
Hotellimatka ryhmille 2 pv Tallinkilla, Meriton Spa 1.4.-15.6. Lue Tarjouspyyntö
Hotelllimatkat ryhmille meriton hotelleihin syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Muu Baltia
Riika ryhmille lentäen 1.1-31.10.2014 Lue Tarjouspyyntö
Vilna ryhmille lentäen 2014 Lue Tarjouspyyntö
Lyhytloma Laulasmaalle kevät 2014 Lue Tarjouspyyntö
Riika. 4pv, Viking Line 2014 Lue Tarjouspyyntö
Laiva-hotellimatka Pärnuun 1.5.-30.9.2014 Lue Tarjouspyyntö
Itä-Viron kiertomatkat 3 pv 2014 Lue Tarjouspyyntö
Itä-Viron kiertomatkat 4 pv 2014 Lue Tarjouspyyntö
Saarenmaan oopperajuhlat 22.-24.7.2014 Lue Tarjouspyyntö
Kokous- ja ryhmämatka Lahemaalle Vihulan Kartanoon 2014 Lue Tarjouspyyntö
Rakvere, Vihula ja Lahemaa 3 pv, elo-lokakuu 2014 Lue Tarjouspyyntö
Lyhytloma Laulasmaalla, syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Laulasmaan MiniSpa-tarjous ryhmille, syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö

Ryhmämatkaehdotelmia - kotimaa 22.02.2012 09:58 X

Ryhmämatkaehdotelmia, Kotimaa
Atlantis -musikaali Turun Logomossa syyskuussa 2014 Lue Tarjouspyyntö
Haikon kartano ja idyllinen Porvoo kevät-kesä 2014 Lue Tarjouspyyntö
Valamon luostari, 3 pv 2014 Lue Tarjouspyyntö
Päiväretki Kotkaan 2014 Lue Tarjouspyyntö
Kerimäki ja Savonlinna 2014 Lue Tarjouspyyntö
Rengastie Turun saaristossa 2014 Lue Tarjouspyyntö
Satakuntalaiset ruukit, Noormarkku ja Leineperi 2014 Lue Tarjouspyyntö
Pielisen Karjala 2014 Lue Tarjouspyyntö
Kesäretki Kuopioon 2014 Lue Tarjouspyyntö
Leppävirta-Valamo 2014 Lue Tarjouspyyntö
Kesäpäivä Helsingissä ja lähisaaristossa 2014 Lue Tarjouspyyntö
Kesäretki Raumalle 2014 Lue Tarjouspyyntö
Mikkelin hurmaavar puutarhat 2014 Lue Tarjouspyyntö
Porvoon joulumarkkinat ja Haikon kartano 2014 Lue Tarjouspyyntö

 

Ryhmämatkaehdotelmia - risteilyt 22.02.2012 09:48 X

Miniristeilyt
Tallink iltajuhlat merellä 6 h Lue Tarjouspyyntö
Viking Grace -risteilyt Turusta ilman kuljetusta 1.1.-29.6.2014 Lue Tarjouspyyntö
Viking Grace -risteilyt kuljetuksin 6.1.-27.5.2014 Lue Tarjouspyyntö
Baltic Princess viihderisteilyt Turusta 2.3.-11.6.2014 Lue Tarjouspyyntö
Silja Europa viihderisteilyt Tallinnaan, syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Viking Grace tähtiristeilyt kuljetuksin, syksy 2014 (arkilähdöt) Lue Tarjouspyyntö
Viking Gracetähtiristeilyt satamasta, syksy 2014 (arkilähdöt) Lue Tarjouspyyntö
Risteilyt Ruotsiin
Ruusujen Viby -kesäristeily Silja Europalla 2014 Lue Tarjouspyyntö
Tukholman risteilyt Mariella/Gabriella 1.3.-19.6.2014 Lue Tarjouspyyntö
Päivä Tukholmassa -risteily Silja Serenadella 2014 Lue Tarjouspyyntö
Vanhuus rokkaa -risteily Viking Mariella 3.-5.11.2014 Lue Tarjouspyyntö
Mälaren kierros kevät-kesä 2014 Lue Tarjouspyyntö
Päiväristeilyt Uumajaan 30.9.2014 asti Lue Tarjouspyyntö
Päivä Tukholmassa -risteily Siljalla, syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Tukholman risteilyt Viking Linella Helsingistä, syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Risteilyt Tallinnaan
Ostos- ja viihderisteilyt Europalla 1.1.-19.6.2014 Lue Tarjouspyyntö
Ostosristeily Viking XPRS 1.3.-11.6.2014 Lue Tarjouspyyntö
Ostosristeily Viking Line 12.6.-31.8.2014 Lue Tarjouspyyntö
Ostosristeily Viking XPRS syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Päiväristeilyt Tallinnaan Viking Line ja Eckerö, kevät-kesä-syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Loistokkaat täysihoitoristeilyt
Täysihoitoristeilyt Royal Caribbean 2014 Lue
Täysihoitoristeilyt Costa Cruises Lue

Talvimatka Ylläkselle 21.02.2012 08:28 X

Ylläksen lomatunnelmista nauttii jokainen - kaikille riittää tekemistä! Ylläksellä viihdyt lumen parissa. Sen 61 laskettelurinteestä löytyy jokaiselle sopiva - vaikeista ja kokemusta vaativista lasten rinteisiin. Hiihdon harrastajia hemmotellaan Lapin suurimmalla latuverkostolla. Ja ulkoilupäivän jälkeen herkuttelijoille löytyy runsaasti tasokkaita ravintoloita ja edullisia koko perheen ruokapaikkoja. Lukuisat tapahtumat antavat uusia elämyksiä ja unohtumattomia lomamuistoja. Miltä kuulostaisi vetovarjolennätys järven jäällä tai vauhdikas huskyajelu?

Kiertoristeily- ja hotellimatka Helsinki-Tallinna-Riika-Tukholma-Helsinki 07.02.2012 10:46 X

5 päivän kierroksella matkataan Tallinnan kautta kauniiseen Riikaan suomalaisella bussilla. Riiassa yövytään 2 yötä korkeatasoisessa hotellissa, josta matka jatkuu risteillen kohti Tukholmaa. Tukholmassa on luvassa omatoiminen päivä, jonka jälkeen paluu Helsinkiin yön yli kestävästä laivamatkasta nauttien. Mukavat aikataulut, kaksi pääkaupunkia samalla matkalla, edullinen hinta ja runsaasti aikaa Riiassa tekevät tästä matkasta ehdottoman kesähitin!

Löydä Kapon rantapallo ja osallistu kilpailuun! 13.01.2012 13:03 X

Riemukas lomakisa pyörähtää jälleen käyntiin! Riemulomamaskottimme sai viime vuonna nimekseen Kapo, mutta hupsista heijaa, Kapon uusi rantapallo on vierähtänyt lomaseikkailulle. Tutustu uuteen riemulomat 2014 esitteeseen ja auta Kapoa löytämään rantapallonsa takaisin. Kertomalla vastauksen, miltä riemulomaesitteen sivulta Kapon rantapallo löytyy, osallistut kilpailuun, jossa arvomme Päivä Kolmårdenissa -risteilyn neljälle hengelle. 

Arvontaan osallistuminen

Kilpailuun voi osallistua ajalla 16.1.-30.4.2014 osoitteessa www.matkapojat.fi/riemulomat/riemulomakisa klikkaamalla "Osallistu tästä" -linkkiä ja täyttämällä kilpailulomake. Arvontavoitosta ilmoittamista varten Matkapojat Oy tarvitsee arvontaan osallistuvan ja/tai hänen huoltajansa nimen.

OSALLISTU TÄSTÄ >>

Palkinto

Kaikkien 2014 riemulomakisaan osallistuneiden kesken arvotaan 1 kpl Päivä Kolmårdenissa -risteily neljälle hengelle. Riemulomakisan viimeinen osallistumispäivä on 30.4.2014.

Ketkä voivat osallistua riemukkaaseen nimikisaan?

Kilpailuun voivat osallistua kaikki paitsi Matkapojat Oy:n oma henkilökunta ja heidän perheensä.

Arvonnan suorittaminen ja voittajan julkistaminen

Arvonta suoritetaan järjestäjän tiloissa perjantaina 2.5.2014. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse ja nimi julkaistaan verkkosivustollamme www.matkapojat.fi/riemulomat.

Arvonnan järjestäjä

Matkapojat Oy (Y-tunnus: 1842916-3)
Rautatienkatu 21 c, 7.krs
33100 Tampere

Julius Caesar - oopperamatka Tallinnaan 16.01.2012 12:26 X

Lähde nauttimaan hotellimatkan kera kulttuurielämyksestä trendikkääseen Tallinnaan. Esitys on Georg Friedrich Händelin Julius Caesar Ooppera Tallinnassa Viron Kansallisoopperassa. Ooppera on italiankielinen, mutta tekstitykset löytyvät viroksi ja englanniksi.

Julius Caesar - oopperamatka Tallinnaan

Valmis oopprapakettimme sisältää kaiken olennaisen - laivaylitykset, hotellimajoituksen aamiaisineen sekä oopperaliput.

Kulttuuria matkaan - olkaa hyvät!

George Friedrich Händelin Julius Caesar on hyvin tunteikas ooppera, joka on tehty yhdestä historian tunnetuimmista sodista ja suuremmasta rakkaustarinasta. Se on myös yksi Händelin tunnetuimmista teoksista. Eistys on kolminäytöksinen italialainen ooppera. Se sai kantaesityksensä Lontoossa, Opera Theater of Royal Academy of Music 20. helmikuuta 1724. Nyt pääsemme nauttimaan siitä Viron Kansallisoopperassa.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Türin puutarhamarkkinat -risteilymatka 02.01.2012 13:31 X

Puutarhamarkkinat pienessä Türin kaupungissa järjestetään nyt 37. kerran. Noin puolentoista tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta sijaitsevat markkinoita pidetään  puutarhakauden avaustapahtumana Virossa. Kävijöitä on vuosittain noin 30 000, puutarha-alan yrityksiä on mukana noin 700. Markkinahengen mukaan tingitään ja pohditaan loputtomasti hankintoja. Tunnelma on leppoisa ja aito. Markkinoilta voit tehdä edullisia puutarhaostoksia sekä löytää myös harvinaisempia kasveja ja taimia. Kasvien ja taimien lisäksi markkinoilla myydään myös mm. puusta, huovasta ja raudasta tehtyjä kauniita käsitöitä sekä paikallisia elintarvikkeita.

OSTA Viking XPRS päivä Tallinnassa risteilyyn (lähdöt 15.5. ja 16.5.2014) lisämaksullinen retki Türin puutarhamarkkinoille!

Retki Türin puutarhamarkkinoille 16.5.2014 ja 17.5.2014
Retken hinta 35eur/hlö.
Hintaan sisältyy: kuljetukset kukkamarkkinoille ja takaisin suomenkielisen paikallisoppaan johdolla sekä sisäänpääsylippu markkinoille.
Retkelle lähdetään Tallinnan satamasta (A-terminaalin edestä) klo 7:30. Paluukuljetus lähtee Türin kukkamarkkinoilta klo 14:30.

Türin puutarhamarkkinat, risteily
15.5.14 Türin puutarhamarkkinat, Viking XPRS (satamalähtö) Varaa
15.5.14 Türin puutarhamarkkinat, Viking XPRS (kuljetuksin) Varaa
16.5.14 Türin puutarhamarkkinat, Viking XPRS (satamalähtö) Varaa
16.5.14 Türin puutarhamarkkinat, Viking XPRS (kuljetuksin) Varaa

Merellinen Klaipeda ja Riika 5pv 02.01.2012 09:30 X

Tällä Matkapoikien uusitulla matkalla näemme kaikki Länsi-Liettuan tärkeimmät nähtävyydet. Tutustumme Klaipedan keskiaikaiseen kaupunkiin ja aitoon kalastajakylä Nidaan, jonne matkaamme läpi luonnonihme Kuurin kyntään. Myös Palangan kesäkaupunki tulee tutuksi tällä mielenkiintoisella matkalla kuten myös Latvian pääkaupunki Riika.  

Klaipeda, Palanga, Nida, Riika

Länsi-Liettuan kiertomatka tarjoaa sinulle mahdollisuuden vierailla neljässä kiehtovassa kaupungissa. Ensimmäinen kohteemme on Liettuan keskiaikainen satamakaupunki Klaipeda, joka on täynnä nähtävyyksiä ja upeita ravintoloita, eikä sitä turhaan tituleerata Liettuan suosituimmaksi lomakohteeksi. Kaunis Palangan rantakaupunki on kuuluisa 30 km pitkästä hiekkarannastaan. Matkalla vierailemme myös pienessä Nidan kaupungissa, jossa pääset kokemaan entisen kalastajakylän aidon tunnelman. Matkan ehdottomia kohokohtia on vierailu luonnonihme Kuurin kyntäällä. Matkan viimeinen kaupunki on Riika, joka on sekä historiallinen nähtävyys että moderni ja dynaaminen Latvian pääkaupunki.

Matkalla on mukana suomalainen bussi koko matkan ajan.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Manon balettimatka Tallinnaan 16.12.2011 12:38 X

Kevät talven huikaiseva balettiesitys Manon jatkuu Tallinnan kansallisteatterin ohjelmistossa keväällä 2014. Lähde nauttimaan upeasta kulttuurielämyksestä ja yhdistä matkaan leppoisa kapunkiloma trendikkäässä Tallinnassa.
Valmiit matkapaketit sisältävät kaiken olennaisen - laivaylitykset, hotellimajoituksen sekä liput balettiesitykseen. Tervetuloa mukaan!

Manon baletti Viron Kansallis Oopperassa: Kenneth MacMillanin balletti pohjautuen Jules Massenetin musiikkiin

Sir Kenneth MacMillan loi yhden 1900-luvun kaikkein suosituimmista baleteista Lontoon Kuninkaalliselle Baletille 1974. Siitä lähtien Manon balettia on esitetty maailman parhaiden balettiteattereiden ohjelmistoissa, kuten esimerkiksi Englannin Kansallis Baletissa, La Scalassa sekä Mariinsky Teatterissa, juurikin siitä syystä, että tanssijoiden tanssiteknisen osaamistason tiedetään olevan huippuluokkaa. 

Kenneth MacMillanin baletti Manon pohjaa Jules Massenetin kauniiseen musiikkiin ja johdattaa 1700-luvun elämään niin aristokraattien piireissä kuin sosiaalisten hylkiöiden keskuudessa. Baletti pohjautuu Abbe Prevostin novelliin L’Histoire du chevalier des Grieux et de Manon Lescaut, jonka keskeinen hahmo on Manon – Pariisin halutuin kurtisaani, joka jännittävän ja dramaattisen tapahtumaketjun päätteeksi lopulta pakenee Louisianaan. Musiikki, joka on täynnä tunteikkuutta, ilmaisee Manonin luisumisen mielihyvien maailmasta aina ikävystyttävään kurjuuden luolaan. 


Liikkumisen ihana keveys Gardalla 7pv 12.12.2011 13:29 X

Gardan seudun leuto ilmasto ja hurmaavat maisemat luovat täydelliset puitteet rentouttavalle liikuntalomalle. Matkalla liikutaan paljon ulkoilmasta nauttien ja tehdään puolen päivän vaelluksia. Lisäksi ohjelmassa on rentouttavaa liikuntaa ja lihashuoltoa.

Liikuntaa päivittäin 2-3 kertaa. Tasapainosta ja lihaskunnon merkityksestä kertova luento. Yksi omatoiminen päivä. Lisäksi mahdollisuus osallistua lisämaksusta Gardajärven retkelle.

Matkan ajankohta: 21. - 27.9.2014

Hinta alkaen: 1198 €/henkilö

Matkan tiedot ja matkaohjelma

 

Liikuntalomallesi lähtevät mukaan alan ammattilaiset Ilona Liikunta Oy:n Tiina Aaltonen ja Paula Liljeström. He liikuttavat kaikkia asiakkaitaan sydämellä ja jokaisen yksilön ja hänen liikunnallisen tasonsa huomioiden.
Heidän lomilleen voit tulla juuri sellaisena kuin olet; ikään, kokoon tai kuntoon katsomatta - olet lämpimästi tervetullut. Olet osaavissa ja välittävissä käsissä.

Sakki -risteily Baltic Princess Turusta 28.11.2011 14:30 X

Lähde mukaan Sakki-risteilylle 15.-16.5.2014.
Laivan lähtö Turusta torstaina klo 20:15 - paluu Turkuun perjantaina klo 19:15.
Risteilyllä on luvassa yhteistä ohjelmaa, juhlintaa ja hauskanpitoa.

 

Hinnat alkaen: 13€/henkilö, E-luokan neljän hengen hytissä

Risteilyllä esiintyy:
Juno
(esiintyjä sitoumuksetta)
Ikäraja risteilylle: 18 vuotta.

Oletko opiskelijajäsenenä ammattiliitossa?

Liitot ovat varanneet ryhmäpaikkoja risteilylle, joten voit tiedustella paikkoja myös omasta liitostasi. Tänä vuonna risteilyllä on mukana Rakennusliitto, Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL, Palvelualojen ammattiliitto PAM sekä Metallillitto.

Muuta Hakua! kohdassa voit vaihtaa lähtijämäärää.

Keliaakikoille räätälöidyt matkat 14.11.2011 09:55 X

TUTUSTU KIINNOSTAVIIN KOHTEISIIN ETELÄSTÄ POHJOISEEN – JA LUONNOLLISESTI GLUTEENITTOMASTI

Matkapojat Oy tarjoaa keliaakikoille räätälöityjä mielenkiintoisia matkoja.

Kaikilla yllämainituilla matkoilla on ruokailuiden osalta luonnollisesti huomioitu gluteeniton ruokavalio. Mainitse nimien syötön yhteydessä "erikoisruokavalio" kentässä minkä erikoisruokavalion matkustaja tarvitsee. Huom! myös keliakia on mainittava erikseen.

Keliaakikoille räätälöidyt matkat
Matka Matkan
kesto
Matkan
ajankohta
Matkan
hinta
Slovenian ja Kroatian helmet 6 pv 28.4. - 3.5.2014 alk. 1349€ Varaa
Virkistysloma Pärnussa 4 pv 24. - 27.7.2014 alk. 495€ Varaa
Ruskamatka Lappiin 7 pv 20. - 26.9.2014 alk. 929€ Varaa
Ruusujen Visby 3 pv 27.7.-29.7.2014 alk. 159€ Varaa

Muuta hakua kohdassa voit vaihtaa lähtöpaikkaa ja lähtijämäärää.

Viking XPRS ostosristeilyt Tallinnaan 18.11.2011 09:22 X

Anna Tallinnan houkutuksille periksi ja lähde ostosmatkalle mukavalla Viking XPRS:llä.

Nopeista mukavin - Viking XPRS Helsinki - Tallinna

Suositulla ostosristeilyllä vietät yön laivalla ja Tallinnassa aikaa on koko seuraava päivä. Tällä matkalla ehdit hyvin kierrellä ostoksilla tai katsomassa Tallinnan nähtävyyksiä, käydä museoissa, kirkoissa, vanhassa kaupungissa tai muuten vain nauttia olosta. Tallinnassa riittää aina tekemistä.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

 

Läntisen Välimeren risteily Barcelonasta 8pv 17.11.2011 09:16 X

Lähde Barcelonasta Liberty of the Seas -laivalla risteillen kokemaan Välimeren tunnelmaa ainutkertaisella tavalla.

Läntisen Välimeren risteily, 8pv

Matka vie Sinut upeisiin Välimeren kaupunkeihin mm. Provencesta Pisaan ja Nizzasta Napoliin. Myös Barcelonan rakennustaidon ihmeet ja maailmankuulut nähtävyydet odottavat sinua vieraakseen.

Liberty of the Seas

Liberty of the Seas on yksi maailman suurimmista risteilyaluksista. Laiva valmistui Aker Yardsin Turun telakalla keväällä 2007. Laivassa on 15 kantta. Se on 339 metriä pitkä ja 38,6 metriä leveä. Siinä on 580 hyttiä, joihin mahtuu enimmillään 4 375 matkustajaa.

Palveluja ja ajanvietettä löytyy joka makuun: koko laivan mittainen Royal Promenade myymälöineen, kahviloineen ja ravintoloineen, sisäluistelurata, golfsimulaattori, kiipeilyseinä ulkoilmassa, Flowrider sekä suuri kylpylä-, sauna- ja kuntoilukeskus. H2O-zonen ulkoilmavesipuisto sekä lukuisia allasalueita.

Matkan tiedot ja matkaohjelma


Norjan vuonoristeilyt 8pv 17.11.2011 08:53 X

Lähde Norjaan upeisiin maisemiin lumihuippuisten vuorten, valtavien jäätiköiden ja tyynien vesien keskelle!

Upea vuonoristeily

Luvassa on seitsemän vuorokauden unohtumaton risteily kohti jugend-kaupunki Ålesundia ja Geirangerin vuonojen huikeita maisemia. Valitse lähtösatamaksesi Kööpenhamina tai Oslo.

Legend of the Seas

Legend of the Seas on Vision-luokan laiva. Vision-luokan laivoilla vallitsee lämmin ja viihtyisä tunnelma. Laivalla on valoa antavia lasikattoja, kattoikkunoita ja ikkunaseiniä, jonka takia Vision-luokan laivoja kutsutaankin valon laivoiksi. Laivalla on monipuolista tarjontaa kaikille. Teemaravintoloita ja loungeja, kasino ja uima-altaita.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

17.5.2014 reitti: Kööpenhamina - Flåm - Geiranger - Ålesund - Bergen - Kööpenhamina

19.8.2014 reitti: Oslo - Stavanger - Geiranger - Ålesund - Hampuri - Oslo

Välimeren risteilyt Barcelonasta 2014 09.11.2011 12:47 X

Lähde Barcelonasta Liberty of the Seas -laivalla risteillen kokemaan Välimeren tunnelmaa ainutkertaisella tavalla.

Läntisen Välimeren risteily, 8pv

Matka vie Sinut upeisiin Välimeren kaupunkeihin mm. Provencesta Pisaan ja Nizzasta Napoliin. Myös Barcelonan rakennustaidon ihmeet ja maailmankuulut nähtävyydet odottavat sinua vieraakseen.

Liberty of the Seas

Liberty of the Seas on yksi maailman suurimmista risteilyaluksista. Laiva valmistui Aker Yardsin Turun telakalla keväällä 2007. Laivassa on 15 kantta. Se on 339 metriä pitkä ja 38,6 metriä leveä. Siinä on 580 hyttiä, joihin mahtuu enimmillään 4 375 matkustajaa.

Palveluja ja ajanvietettä löytyy joka makuun: koko laivan mittainen Royal Promenade myymälöineen, kahviloineen ja ravintoloineen, sisäluistelurata, golfsimulaattori, kiipeilyseinä ulkoilmassa, Flowrider sekä suuri kylpylä-, sauna- ja kuntoilukeskus. H2O-zonen ulkoilmavesipuisto sekä lukuisia allasalueita.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Norjan vuonoristeilyt 8pv 09.11.2011 12:45 X

Lähde Norjaan upeisiin maisemiin lumihuippuisten vuorten, valtavien jäätiköiden ja tyynien vesien keskelle!

Upea vuonoristeily

Luvassa on seitsemän vuorokauden unohtumaton risteily kohti jugend-kaupunki Ålesundia ja Geirangerin vuonojen huikeita maisemia. Valitse lähtösatamaksesi Kööpenhamina tai Oslo.

Legend of the Seas

Legend of the Seas on Vision-luokan laiva. Vision-luokan laivoilla vallitsee lämmin ja viihtyisä tunnelma. Laivalla on valoa antavia lasikattoja, kattoikkunoita ja ikkunaseiniä, jonka takia Vision-luokan laivoja kutsutaankin valon laivoiksi. Laivalla on monipuolista tarjontaa kaikille. Teemaravintoloita ja loungeja, kasino ja uima-altaita.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

17.5.2014 reitti: Kööpenhamina - Flåm - Geiranger - Ålesund - Bergen - Kööpenhamina

19.8.2014 reitti: Oslo - Stavanger - Geiranger - Ålesund - Hampuri - Oslo

Euroopan lomat ja kiertomatkat 04.11.2011 11:09 X

Uudet kiertomatkat 2014 Eurooppaan ovat nyt myynnissä!
Valikoima kattaa upeita uutuuksia sekä muutamia jo kestosuosikeiksi tulleita klassikoita.

Itävallan ja Etelä-Saksan Alppimaisemat, 4 pv **UUTUUS** 28.10.2011 09:06 X

Itävallan Tiroli tunnetaan erityisesti lasketteluturistien lempikohteena, tällä matkalla tutustummekin Alppien pääkaupunkiin Innsbruckiin sekä Kitzbüheliin. Ajamme myös upeissa alppimaisemissa kohti Berchtesgadenia ja ylös Hitlerin-kotkanpesälle, josta avautuu upea näkymä alppialueelle ja järvi-seudulle. Tutustumme myös Baijerin pääkaupunkiin Müncheniin.

München

Baijerin pääkaupunki München on Saksankolmanneksi suurin kaupunki. 1,3 miljoonan asukkaan kaupungin juuret ulottuvat pitkälle historiaan, München täytti muutama vuosi sitten 850 vuotta. Nähtävyyksistä tunnetuimpia ovat esimerkiksi Frauenkirche, Michaeliskirche ja vuoden 1972 olympialaisia varten rakennettu olympiapuisto stadioneineen.

Innsbruck ja Kitzbühel

Innsbruck on historiallinen kaupunki Tirolin osavaltiossa Itävallassa. Keskiaikaisten rakennusten ja keisarillisten muistomerkkien lisäksi Innsbruck on erityisen tunnettu urheilumahdollisuuksistaan. Alppien ympäröimä kaupunki houkuttelee matkailijoita ympäri vuoden tarjoten lumisia rinteitä talvisin ja hyvin hoidettuja retkeilyreittejä kesäisin. Talviurheilijoita Innsbruckiin houkuttelee Olympia SkiWorld, joka on saanut nimensä aluuella vuosina 1964 ja 1976 järjestetyistä talviolympialaisista. Yksi Innsbruckin maamerkeistä on kultainen katto, joka koristaa 1400-luvulla valmistunutta koristeellista rakennusta. Kultaiseksi katoksi kutsutaan talon seinästä erottuvaa kolmikerroksista parveketta, jonka ylimmän kerroksen suoja todella on päällystetty kullalla. Muitakin upeita rakennuksia löytyy: massiivinen keisarillinen palatsi, yksityiskohdillaan hurmaava historiallinen Hofkirche, Itävallan arkkiherttua Ferdinand II:n 1500-luvulla rakennuttama Ambrasin linna ja paljon muuta. Eikä sovi unohtaa paikallisia kahviloita, joiden suklaaherkut tarjoavat energiaa kaupunkikierroksen lomassa. Kaikkien tunnetuin Tirolin laskettelukohteista on Kitzbühel, joka on kasvattanut mainetta mm. maailmancupin osakilpailujen myötä.

Berchtesgaden ja Kotkanpesä

Näemme ihastuttavan Berchtesgadenin ja vierailemme ylhäällä Obersalzberg vuorella yli 1800m korkeudessa sijaitsevalla Hitelerin Kotkanpesällä (säävaraus). Ylhäältä Kehlsteinhaus-talota avautuu upea näkymä alppialueelle ja järviseudulle.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

 

Budapest - Tonavan kuningatar, 4pv **UUTUUS** 24.10.2011 10:29 X

Budapestia kutsutaan ansaitusti myös Tonavan kuningattareksi. Tonavan yli kaartuvat sillat ja rantojen upeat historialliset rakennukset muodostavat kauniin kehyksen Euroopan suurimmalle joelle. Tällä matkalla näet Budapestin, Tonavan mutkan sekä pienen taitelijakylän Szentendren ja tietenkin Gödöllön eli Keisarinna Sissin kartanon. Aikaa jää myös omatoimisesti Budapestiin tutustumiselle. Lähde mukaan nauttimaan matkasta Unkariin!

Budapest - Tonavan kuningatar

Matkalla tutustumme mm. Budapestin molempien puolien (Buda ja Pest) tärkeimpiin ja kauneimpiin kohteisiin kuten mm. Gellert-vuoreen, Sankarten Aukioon, Andrassy Bulevardiin ja St. Stephanin Basilikaan. Käymme myös päiväretkellä Tonavan mutkassa; Visegradissa sekä Szentendren pienessä, tunnelmallisessa taiteilijakaupungissa. Lähtöpäivän käymme tutustumassa Gödöllön linnaan, jossa Keisarinna Elisabeth eli Sissi vietti suurimman osan ajastaan Unkarissa ollessaan.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Pohjois-Italian järvet ja Verona 5pv 20.10.2011 07:42 X

Unelmien matka Pohjois-Italian järvialueelle! Näe Italian kolme suurinta järveä postikorttimaisissa maisemissa. Toinen toistaan viehättävämpiä pikkukyliä, upeita huviloita ja saarille avautuvia upeita näköaloja.

Italian kauneimmat järvet

Jylhien vuoristojen ympäröiminä olevat siniset järvet upeine maisemiseen saavat kiireisemmänkin mielen rauhoittumaan. Piazzoja, katukahviloita, historiallisia nähtävyyksiä ja lukuisia ostosmahdollisuuksia.

Verona

Tämä Julian ja Romeon kotikaupunkina tunnettu romanttinen kaupunki on yksi Italian kauneimmista kaupungeista. Tunnelmallisia aukioita, viihtyisiä ravintoloita, kauniita pikkukujia sekä upeita historiallisia rakennuksia. Kaupungin keskipisteenä on roomalainen amfiteatteri, jossa järjestetään joka vuosi Veronan kuuluisat oopperajuhlat sekä lukuisia konsertteja. Tällä matkalla on mahdollisuus tutustua Veronaan lisämaksullinen retkenä.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

*TARJOUS* 15.5. -lähtö, hinta alk. 1029,-/hlö/H2

Amalfin rannikko ja Rooma 5pv 20.10.2011 07:42 X

Amalfin rannikko sijaitsee Napolista etelään ja se on Sorrenton niemimaan etelärannikko.Rannikko on tunnettu upeista maisemistaan, idyllisistä pikkukylistä sekä Limoncello -sitruslikööristään.

Kuvankaunis Amalfin rannikko ja Rooma

Amalfin rannikko lumoaa maisemillaan. Tällä matkalla pääset tutustumaan Unescon maailmaperintökohteisiin kuuluva rannikon idyllisiin pikkukyliin ja kristallinkirkkaaseen veteen. Historiallista Roomaa unohtamatta! Näe etelä-italialaista vilkasta elämänmenoa Napolissa, tutustu kristallinkirkkaan veden ympäröimään kauniiseen Caprin saareen ja Amalfin rannikon viehättäviin pikkukyliin. Matkan lopuksi koet vielä historiallisen Rooman, jossa lukuisten nähtävyyksien lisäksi voit shoppailla löydöistä luksukseen, nauttia espressoa piazzalla tai viettää päivää Vatikaanissa.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Provence ja Ranskan Riviera 5pv 20.10.2011 07:42 X

Provence - aurinko, viini, yritit ja sini-violettina loistavat laventelipellot.

Provence

Provence on aurinkoinen alue Kaakkois-Ranskassa Välimeren rannalla. Viiniviljelmiä, laventelilaaksoja, historiallisia kaupunkeja ja kauniita kyliä. Aix-en-Provencen keskiaikaiset kujat, Les Baux-de-Provencen vuoristokylä ja Vincent van Goghin inspiroima Arles, mm. näitä koet tällä Matkapoikien matkalla. Unohtamatta loistokkuutta hehkuvaa Nizzaa ja Monacoa.

Nizza ja Monaco

Ranskan Rivieralla sijaitseva Nizzan kaupunki on aurinkoinen ranta- ja kaupunkikohde turkoosin veden äärellä. Kaupunki tarjoaa luksusta, provencialaisia makunautintoja, ostoksia ja kulttuuria. Nizzassa ihastuttava vanhakaupunki, joka on täynnä pieniä ravintoloita ja kahviloita, sekä Salyea'n upea tori kukkineen ja ruokineen. Kaunis Belle époque-arkkitehtuuri ja lukemattomat upeat kirkot saavat varmasti jokaisen huokaamaan ihastuksesta.Pitkä rantabulevardi Promenade Des Anglais on täynnä ihmisiä, ihastuttavia kahviloita ja kauppoja.

Monacon pieni ruhtinaskunta on maailman toiseksi pienin itsenäinen valtio. Monaco on tunnettu erityisesti Kasinostaan, formuloista ja Grimaldin hallitsijasuvusta. Monte Carlon kasino oli aikoinaan yksi maailman ensimmäisistä uhkapeliparatiiseista, mutta nykyään se on enemmänkin tunnettu nähtävyys, jonne melkeinpä jokainen siellä vieraileva matkaaja haluaa piipahtaa.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Syyslomamatka Kreetalle 20.10.2011 07:42 X

Lähde viettämään kreikkalaista saarielämää upealle Kreetan saarelle! Tämä monipuolinen saari tarjoaa jokaiselle jotakin.

 

Unohtumaton Kreeta!

Kreetan saarelta löydät koskemattomia hiekkarantoja, kirkasvetisiä poukamia, maailman terveellisintä ruokaa, perinteistä elämänmenoa, suurkaupungin vilskettä ja historian siipien havinaa.

Matkan hintaan sisältyy "All inclusive"- palvelut hotellissa.

HUOM! Nopean varaajan etuna bussikuljetus Sastamala-Tampere-reitiltä Helsinki-Vantaan kentälle menopaluu!

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Tonavan laakson pikkukaupungit, 5pv 19.10.2011 10:40 X

Unkari, Slovakia, Tsekki ja Itävälta. Neljä Tonavan laakson maata samalla matkalla! Matkan aikana tutustumme Tonavan laakson naapurusten pikkukaupunkeihin ja viinitarhoihin, unohtamatta mahtavia linnoja ja luostareita. Vierailemme myös kahdessa vaikuttavassa pääkaupungissa, Bratislavassa ja Wienissä.

Tonavan laakso

Tonavan laakson maaseudun maisemissa mieli lepää. Alueella on lukuisia viiniviljelyksiä, luostareita ja linnoja. Viiniviljelyksiin maaperä ja ilma on mitä ihanteellisin, ravinteikas ja lämmin. Viinitarhat kiipeävät jokilaakson rinteitä korkealle vuorenrinteelle, kun alhaalla laaksossa köynnökset imevät voimansa joen kuljettamasta lössimaasta. Kauniiden maisemien keskellä olevilla kukkuloilla komeilevat lukuisat historialliset linnat ja tunnelmalliset luostarit.

Ruokakulttuuri

Alueen ruokakulttuuri muistuttaa osittain toisiaan, mutta jokaisella maalla on oma erikoisuutensa. Keveitä keittoja, maistuvia liharuokia, vanhasti perinteikkäitä ruokia ja uusia vivahteita muualta maailmasta. Maittavia jälkiruokia omenaherkuista Sacher -kakkuun.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Wien-Bratislava, 5pv 19.10.2011 10:40 X

Kaksi Keski-Euroopan kaunista kaupunkia! Keisarillinen Wien tarjoaa historian lisäksi kulttuuria, shoppailua ja kauniita kortteleita. Slovakian pääkaupunki, Bratislava, on pienessä koossaan viehättävä ja helposti tutustuttava kaupunkikohde.

Wien-Bratislava

Itävallan suosituin matkailukohde, pääkaupunki Wien hehkuu keisariaikaista henkeä. Useat linnat kertovat maan loistoajoista 1800-luvulta. Tämä musiikkipääkaupungiksikin kutsuttu kaupunki tarjoaa matkailijalle  historiaa, kauniita kortteleita, shoppailua  ja Sacher –kakkua. Itävallan ja Unkarin rajalla sijaitseva Tonava-joen halkoma pääkaupunki Bratislava on saanut vaikutteita useista kulttuureista. Pienen kokonsa vuoksi kaupunkiin tutustuminen on helppoa! 

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Barcelona ja Sitges 5pv 14.10.2011 09:23 X

Gastronomiaa, kuohuvaa ja kulttuuria Katalonian ihastuttavissa maisemissa! Ihastuttava Barcelona sekä taiteilijoiden suosima rantakohde Sitges.

Barcelona ja Sitges

Vuorten ja meren välissä sijaitseva Katalonian sydän, Barcelona tarjoaa historiaa, nähtävyyksiä ja ostoksia. Sitges taas on leppoisa ja mutkaton taiteilijoiden suosima rantakohde, joka iltaisin herää vilkkaaksi yöelämän keskukseksi. Tutustumme myös mm. Montserratin benediktiläismunkkien luostarin mielenkiintoiseen historiaan sekä tunnetun Cava –kuohuviinin valmistukseen ja historiaan. Luonto, kulttuuri ja kulinaristiset nautinnot takaavat Sinulle unohtumattoman loman.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Kiehtova Islanti 5pv 14.10.2011 09:23 X

Luonnonvoimien muokkaama kiehtova Islanti sekä sen pääkaupunki Reykjavik tarjoaa matkailijalle ennenkokemattomia elämyksiä.

Reykjavik

Islannin pääkaupungissa Reykjavikissa asuu kaksi kolmasosaa koko Islannin väestöstä. Islannin luonto on ainutlaatuinen; jäätiköitä ja kuumavesilähteitä. Reykjavikilla on paljon tarjottavaa myös kulttuurinnälkäisille, historiaa, museoita ja taidenäyttelyitä.

Blue Lagoon

Blue Lagoon on ehkä yksi Islannin tunnetuimmista käyntikohteista. Täällä kuumien lähteiden ulkoilmakylpylässä viihtyvät niin turistit kuin paikallisetkin. Lämpimällä, maitomaisella vedellä on todettu olevan terveysvaikutteita mm. ihonhoitoon. Matkapoikien Islannin matkalla pääset nauttimaan tästä rentouttavasta elämyksestä heti loman alkajaiseksi.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Kylpyläjoulu Rakveressa 05.09.2011 12:05 X

Tunnelmallista joulua voi viettää Rakveressa Aqva Spa - hotellissa. Nauti pitkistä ja rentouttavista hoidoista.

Tutustu tästä - Hoidot ja ruokailut Rakveressa jouluna 2013: Aqva Spa

Kylpyläjoulu Haapsalussa 05.09.2011 11:58 X

Rauhallinen ja idyllinen Haapsalu on oiva kohde rauhoittumiselle. Thalasso SPA Fra Mare sijaitsee meren rannalla ja se on erikoistunut merimuta- ja merivesihoitoihin. Spa hotelli Laine on perinteinen terveyskylpylä, joka on erikoistunut kuntoutushoitoihin.

Tutustu tästä - hoidot ja ruokailut Haapsalun kylpylöissä jouluna 2013: Fra Mare, Laine

Kylpyläjoulu Pärnussa 05.09.2011 11:49 X

Pitkät kylpyläperinteet omaavassa Pärnussa on hyvä viettää tunnelmallista joulua. Pärnussa kohteinamme ovat Hotelli Pärnu ja Rannahotell (vain su-to), Strand Conference & SPA Hotel, Hotelli Wasa, SPA Tervis, Tervise Paradiis, SPA Estonia ja Viiking SPA.

Tutustu tästä - Hoidot ja ruokailut Pärnun kylpylöissä jouluna 2013:

Hotelli Pärnu, Rannahotell, Hotelli Wasa, Spa Estonia, Strand Conference & SPA Hotell, SPA Tervis, Tervise Paradiis, Viiking SPA  

Kylpyläjoulu Tallinnassa 05.09.2011 11:39 X

Tallinnassa kylpyläjoulua voit viettää kaupungin keskustassa sijaitsevassa Kalev SPAssa, uudessa Meriton Grand Conference & Spa-hotellissa sekä rauhallisemmissa merenrantakohteissa, joita ovat Pirita Top Spa sekä Viimsi SPA. Viimsi SPAssa on ylellinen vapaa-ajankeskus, joka on keskittynyt kehon ja mielen kokovaltaiseen hemmotteluun.

Tutustu tästä - Hoidot ja ruokailut Tallinnan kylpylöissä jouluna 2013: 

Kalev Spa, Meriton Grand C & SPA Hotel, Pirita Top Spa, Viimsi Spa

Kylpyläjoulu Saarenmaalla 05.09.2011 11:36 X

Unohda kiire ja lähde joulumatkalle Saarenmaalle. Rauhoitu, hemmottele itseäsi hoidoilla ja astu valmiiseen pöytään.

Tututsu tästä - hoidot ja ruokailut Saarenmaalla jouluna 2013: Grand Rose SPA Hotel, Saaremaa SPA Hotels (Meri ja Rüütli)

Oddset Hockey Games Tukholma 06.09.2011 10:17 X

Lähde kannustamaan kiekkoleijonat voittoon! Toukokuun odotettu kiekkotapahtuma Oddset Hockey Games lähestyy. Matkat ja liput Tukholman Globeniin saat kätevästi samassa paketissa. Mitä vielä odotat, varmista paikkasi nyt ja kevään kiekkonautinto on taattu!

Lätkähuumaa Tukholmassa!

 • Suomi-Ruotsi peli (pelataan la 3.5. klo 12:30)

pe 2.5.2014 Helsingistä, Silja & Viking

Joulumatka Istanbuliin 02.09.2011 10:26 X

Vietä erilainen joulu Istanbulissa! Tässä ainutlaatuisessa kaupungissa voit kokea idän ja lännen kiehtovan sekoituksen.

Joulumatka Istanbuliin

Istanbul tarjoaa nähtävää ja koettavaa enemmän kuin runsaasti mielenkiintoisen kulttuuriperintönsä ansiosta. Pääset tutustumaan mm. kahteen tämän aikakauden upeaan taidonnäytteeseen, Topkapin palatsiin ja Siniseen Moskeijaan.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

ET-lehden lukijamatka: Tukholmaan 20.5.2014 22.06.2011 12:06 X

Keväinen Tukholma kutsuu!

Lähde mukaan nauttimaan hyvästä seurasta, monipuolisesta ohjelmasta ja herkullisesta ruuasta risteilyllä Helsingistä Tukholmaan. Menomatkalla Olympiavoittaja Pertti Karppisen luento "Samassa veneessä kohti eläkepäiviä" ja laivan tanssiravintolassa pääsemme lavalle Tangokuningas Kyösti Mäkimattilan johdolla. Tällä matkalla mukana on myös ET-lehden risteilyemäntä Leena Hofman.

Tukholmassa voit valita kolmesta upeasta retkivaihtoehdota: Drottningholmin linna, Gripsholmin ja Taxingenin linna sekä idyllinen ostoskohde Gustavsberg. Muistathan varata retkipaikkasi etukäteen.

Risteilyn hintaan sisältyy risteilyohjelman lisäksi lasi kuohuvaa, buffet-päivällinen ruokajuomineen sekä runsas meriaamiainen menomatkalla.

Varaa myös liityntäkuljetukset satamaan: Tampere-Hämeenlinna sekä Heinola-Lahti -reiteiltä
Muuta Hakua! -kentässä valitse lähtöpaikka. Voit myös vaihtaa lähtijämäärää!

Lähde risteillen Pietariin 21.06.2011 08:28 X

Pohjolan Venetsiana tunnettu historiallinen kaupunki on täynnä sykettä ja elämää sekä upeita nähtävyyksiä ja nykyisin myös edullisia ostoksia.

Ohjelmalliset risteilyt Pietariin, suomalainen bussi mukana


Hei! 20.06.2011 11:09 X

 

Kiitos rekisteröitymisestäsi Matkapoikien ryhmäuutiskirjeen tilaajaksi.
Saat nyt ensimmäisten joukossa tiedon Matkapoikien ryhmämatkustuksen ajankohtaisista tarjouksista ja tapahtumista.

Parhain terveisin,
MATKAPOJAT
www.matkapojat.fi/ryhmamatkat

Hei! 20.06.2011 11:09 X

Kiitos rekisteröitymisestäsi Matkapoikien uutiskirjeen tilaajaksi.
Saat nyt ensimmäisten joukossa tiedon Matkapoikien ajankohtaisista matkatarjouksista.

Parhain terveisin,
MATKAPOJAT
www.matkapojat.fi

Hotellimatkat Laulasmaalle 14.06.2011 11:44 X

Monipuolinen matkavalikoima Laulasmaa SPA:han tarjoaa jokaiselle jotakin - löydä oma suosikkisi; hotellimatkat 2 yötä sunnuntaista tiistaihin tai tiistaista torstaihin, 3 yötä torstaista sunnuntaihin tai 4 yötä sunnuntaista torstaihin.

Hotellimatka Laulasmaa SPA:han

Laulasmaa Spa sijaitsee merenrannalla vain 35 km päässä Tallinnasta. Täällä yhdistyvät kaunis luonto , pitkä valkoinen hiekkaranta ja nykyaikainen kylpylä- ja kongressihotelli monine mahdollisuuksineen. Lapsiperheille ja aktiivilomalaisille hotelli ja sen ympäristö tarjoavat erilaisia harrastusmahdollisuuksia: voit uida, kävellä luonnossa, pyöräillä, pelata tennistä tai tarttua kävelysauvoihin. Tai voit vain olla, nauttia luonnosta ja rauhoittua.

Laulasmaa Spa Hotel

Korkeatasoisessa kylpylässä on erilaisten vesialtaiden lisäksi myös useita erityyppisiä saunoja. Kylpylän lisäksi voit hemmotella itseäsi erilaisilla hoidoilla.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

STTK Itsenäisyypäivän risteily Viking Grace 06.06.2011 11:07 X

STTK:n miniristeily Turusta Tukholmaan 5.-6.12.2014

Iltalähtö Turusta uudella Viking Gracella tarjoaa upeat puitteet miellyttävälle merimatkalle. Buffet Aurora ravintolan joulupöytä on katettuna, tarjoten nautinnollisia makuelämyksiä. Laivan monipuolinen risteilyohjelma pitää tunnelman korkealla koko matkan ajan ja välissä ehdit tekemään edullisia meriostoksia laivan myymälöissä. STTK:n omaa ohjelmaa on luvassa laivan Auditoriossa klo 10 - 14.

Risteilyhinnat / henkilö
Henkilöä hytissä 1 2 3 4
Seaside Four-hytti 138,00 96,00 82,00 75,00
Inside Four-hytti 120,00 87,00 76,00 70,50

 Hintaan sisältyy:

 • risteily valitussa hyttiluokassa
 • meriaamiainen
 • Viking Buffet päivällinen ruokajuomineen paluumatkalla
 • kokouskahvit ja hedelmiä
 • risteilyohjelma
 • tilausajokuljetus reitillä Pori-Rauma-Turku STTK:n jäsenille

Muuta hakua! -kohdassa valitse matkustajamäärää.
Kuljetus risteilylle varataan numerosta 010 - 2323 103

Omatoimiset kaupunkilomat 26.05.2011 10:53 X

Lähde omatoimiselle kaupunkilomalle Eurooppaan tai Baltiaan. Valitse itse matkasi pituus ja lähtöpäivä, me räätälöimme sinulle mieleisesi loman asiantuntemuksella ja sinun ehdoillasi. Ohessa muutamia tarjouksia joita klikkaamalla saat matkan lisätiedot esiin. Voit myös tiedustella omatoimisia kaupunkilomia myyntipalvelustamme, puh. 010 2323 200.

Kaupunkilomat kuten haluat!

2 päivää Kolmårdenissa, hotellimatka Helsingistä 23.05.2011 10:22 X

Lähde risteilemään Kolmårdenin eläintarhaan Helsingistä. Kolmårdenissa riittää nähtävää, tekemistä ja koettavaa useammaksikin päiväksi: gondolisafari, merimaailma, Villi-leiri –seikkailupuisto tai Maailman vahvimman nallen maailma saa ajan kulumaan kuin siivillä.

Kolmårdenissa olet aivan kuin oikealla safarilla!

Koe eksoottiset eläimet ihan läheltä, nähtävää useaksi päiväksi, Seikkaile maailman vahvimman nallen kanssa, safaritunnelmaa ja seikkailun taikaa, suuria tunteita ja suuria elämyksiä. Meren eläimet kohtaat merieläinmaailmassa, jossa näet upeita delfiiniesityksiä, leppoisia hylkeitä paistattelemassa päivää tai viekkaan hain uiskentelemassa altaassaan. Tiikerimaailma on paikka, jossa kohtaat uljaat kissaeläimet aivan viidakon sykkeessä.

Lapsille on Kolmårdenissa eläinten lisäksi paljon muutakin tekemistä: Maailman vahvimman nallen, Bamsen seikkailupuisto, Ruotsin pisin liukumäki sekä suuri leikkipaikka, jossa lapset voivat peuhata yllin kyllin. Useat ravintolat alueella takaavat, että energiaa riittää koko päivän ajan.

Gondolisafari

Pääset nyt entistä lähemmäksi villieläimiä. Kolmårdenin gondolisafarilla saat leijua savannin yllä, liikkua äänettömästi villieläinten joukossa ja vierailla eläinten luona niiden omilla ehdoilla. Melkein kuin olisit yksi asukkaista. Voit nauttia upeista näköaloista ja aistia villin elämän sykkeen.

2 päivää perillä Kolmårdenissa, hotellimatka Helsingistä

Riemukkaan päivän jälkeen yövymme läheisessä Norrköpingin kaupungissa. Jottei mitään jäisi näkemättä, palaamme seuraavana päivänä Kolmårdeniin. Näe vielä lempieläimesi, saat rutistaa Maailman vahvinta nallea ja nautit alueen ravintoloiden tarjonnasta uudelleen.  

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Päivä Kolmårdenissa, kiertoristeily Helsingistä 23.05.2011 10:22 X

Päivä Kolmårdenissa kiertoristeily alkaa Helsingistä, josta lähdemme Viking Linen risteilyaluksella kohti Tukholmaa.

Kolmårdenissa olet aivan kuin oikealla safarilla!

Koe eksoottiset eläimet ihan läheltä, nähtävää useaksi päiväksi, Seikkaile maailman vahvimman nallen kanssa, safaritunnelmaa ja seikkailun taikaa, suuria tunteita ja suuria elämyksiä. Meren eläimet kohtaat merieläinmaailmassa, jossa näet upeita delfiiniesityksiä, leppoisia hylkeitä paistattelemassa päivää tai viekkaan hain uiskentelemassa altaassaan. Tiikerimaailma on paikka, jossa kohtaat uljaat kissaeläimet aivan viidakon sykkeessä.

Lapsille on Kolmårdenissa eläinten lisäksi paljon muutakin tekemistä: Maailman vahvimman nallen, Bamsen seikkailupuisto, Ruotsin pisin liukumäki sekä suuri leikkipaikka, jossa lapset voivat peuhata yllin kyllin. Useat ravintolat alueella takaavat, että energiaa riittää koko päivän ajan.

Gondolisafari

Pääset nyt entistä lähemmäksi villieläimiä. Kolmårdenin gondolisafarilla saat leijua savannin yllä, liikkua äänettömästi villieläinten joukossa ja vierailla eläinten luona niiden omilla ehdoilla. Melkein kuin olisit yksi asukkaista. Voit nauttia upeista näköaloista ja aistia villin elämän sykkeen.

Päivä Kolmårdenissa, kiertoristeily Helsingistä

Lähde risteilemään Kolmårdenin eläintarhaan Helsingistä. Lomasi alkaa jo kotiovelta kun hyppäät rentoon Riemulomabussiin! Satamassa nousemme Vikingin risteilijälaivaan ja merimatka voi alkaa. Näe laivamatkalla kaunis saaristo, nauti laivan antimista koko perheen kera ja virittäydy vaikkapa jo safaritunnelmaan! Valitse itse sopiva lähtöpäivä ja perheen yhteinen Riemuloma kohti eläinseikkailuita voi alkaa.

Palaamme laivalla Turkuun, josta paluukuljetus takaisin Helsinkiin tai liityntänä muille paikkakunnille.Valitse sopiva lähtöpäivä.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Päivä Kolmårdenissa, risteilymatkat Turusta 23.05.2011 10:22 X

Pohjoismaiden suurin eläinpuisto Kolmården sijaitsee Tukholmasta n. 1,5h ajomatkan päässä. Se on oivallinen kohde niin lapsille kuin aikuisillekin. Maailman eri kolkilta tulevat eläimet ihastuttavat, ilahduttavat ja koskettavat kaikenikäisiä!

Kolmårdenissa olet aivan kuin oikealla safarilla!

Koe eksoottiset eläimet ihan läheltä, nähtävää useaksi päiväksi, Seikkaile maailman vahvimman nallen kanssa, safaritunnelmaa ja seikkailun taikaa, suuria tunteita ja suuria elämyksiä. Meren eläimet kohtaat merieläinmaailmassa, jossa näet upeita delfiiniesityksiä, leppoisia hylkeitä paistattelemassa päivää tai viekkaan hain uiskentelemassa altaassaan. Tiikerimaailma on paikka, jossa kohtaat uljaat kissaeläimet aivan viidakon sykkeessä.

Lapsille on Kolmårdenissa eläinten lisäksi paljon muutakin tekemistä: Maailman vahvimman nallen, Bamsen seikkailupuisto, Ruotsin pisin liukumäki sekä suuri leikkipaikka, jossa lapset voivat peuhata yllin kyllin. Useat ravintolat alueella takaavat, että energiaa riittää koko päivän ajan.

Gondolisafari

Pääset nyt entistä lähemmäksi villieläimiä. Kolmårdenin gondolisafarilla saat leijua savannin yllä, liikkua äänettömästi villieläinten joukossa ja vierailla eläinten luona niiden omilla ehdoilla. Melkein kuin olisit yksi asukkaista. Voit nauttia upeista näköaloista ja aistia villin elämän sykkeen.

Risteilymatka Turusta

Pääset kätevästi risteilemään kohti Kolmårdenin tarjoamia seikkailuja suoraan Turun satamasta. Matkapoikien bussi ajaa kohti Turkua keskeisiä pääteitä pitkin Jyväskylästä tai Vaasasta. Lomasi alkaa jo kotiovelta kun hyppäät koko perheen kanssa rentoon Riemulomabussiin. Valitse siis sopiva lähtöpäivä, Vikingin tai Siljan laiva, ja perheen yhteinen Riemuloma kohti eläinseikkailuita voi alkaa.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Kolmården - Tukholma, hotellimatka Helsingistä 23.05.2011 10:22 X

Tällä matkalla koet sekä Ruotsin pääkaupungin, että Pohjoismaiden suurimman eläinpuiston samalla kertaa!

Kolmårdenissa olet aivan kuin oikealla safarilla!

Koe eksoottiset eläimet ihan läheltä, nähtävää useaksi päiväksi, Seikkaile maailman vahvimman nallen kanssa, safaritunnelmaa ja seikkailun taikaa, suuria tunteita ja suuria elämyksiä. Meren eläimet kohtaat merieläinmaailmassa, jossa näet upeita delfiiniesityksiä, leppoisia hylkeitä paistattelemassa päivää tai viekkaan hain uiskentelemassa altaassaan. Tiikerimaailma on paikka, jossa kohtaat uljaat kissaeläimet aivan viidakon sykkeessä.

Lapsille on Kolmårdenissa eläinten lisäksi paljon muutakin tekemistä: Maailman vahvimman nallen, Bamsen seikkailupuisto, Ruotsin pisin liukumäki sekä suuri leikkipaikka, jossa lapset voivat peuhata yllin kyllin. Useat ravintolat alueella takaavat, että energiaa riittää koko päivän ajan.

Gondolisafari

Pääset nyt entistä lähemmäksi villieläimiä. Kolmårdenin gondolisafarilla saat leijua savannin yllä, liikkua äänettömästi villieläinten joukossa ja vierailla eläinten luona niiden omilla ehdoilla. Melkein kuin olisit yksi asukkaista. Voit nauttia upeista näköaloista ja aistia villin elämän sykkeen.

Kolmården – Tukholma hotellimatka Helsingistä

Yhdistä Kolmårdenin matkaan päivä Tukholmassa. Vietä koko perheen kesän kokemusrikkain päivä eläinpuistossa, aja gondolisafarilla ja ihastele delfiinien taidokkaita temppuja. Aktiivisen päivän jälkeen paluumatkalla Tukholmaan voit rentoutua bussissa. Tukholman sataman läheisyydessä sijaitseva hotelli tarjoaa laadukkaan yösijan ja maittavan aamiaisen jälkeen uusi päivä pääkaupungissa on edessä. Tee ostoksia, ihastele vanhan kaupungin miljöötä tai seikkaile perheen kanssa Gröna Lundin huvipuistossa. Neljä riemulomapäivää takaa ikimuistoiset kokemukset!

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Kolmården - Tukholma, hotellimatka Turusta 23.05.2011 10:22 X

Nyt Kolmården ja Tukholma samassa paketissa! Nauti eläintarhan riemuista ja paluumatkalla Tukhoman monipuolisista nähtävyyksistä. Riemuloma on kivaa koko perheelle!

Kolmårdenissa olet aivan kuin oikealla safarilla!

Koe eksoottiset eläimet ihan läheltä, nähtävää useaksi päiväksi, Seikkaile maailman vahvimman nallen kanssa, safaritunnelmaa ja seikkailun taikaa, suuria tunteita ja suuria elämyksiä. Meren eläimet kohtaat merieläinmaailmassa, jossa näet upeita delfiiniesityksiä, leppoisia hylkeitä paistattelemassa päivää tai viekkaan hain uiskentelemassa altaassaan. Tiikerimaailma on paikka, jossa kohtaat uljaat kissaeläimet aivan viidakon sykkeessä.

Lapsille on Kolmårdenissa eläinten lisäksi paljon muutakin tekemistä: Maailman vahvimman nallen, Bamsen seikkailupuisto, Ruotsin pisin liukumäki sekä suuri leikkipaikka, jossa lapset voivat peuhata yllin kyllin. Useat ravintolat alueella takaavat, että energiaa riittää koko päivän ajan.

Gondolisafari

Pääset nyt entistä lähemmäksi villieläimiä. Kolmårdenin gondolisafarilla saat leijua savannin yllä, liikkua äänettömästi villieläinten joukossa ja vierailla eläinten luona niiden omilla ehdoilla. Melkein kuin olisit yksi asukkaista. Voit nauttia upeista näköaloista ja aistia villin elämän sykkeen.

Koe Kolmården ja Tukholma samalla kertaa!

Koe Kolmårdenin eläintarha uudella tavalla: vieraile Maailman vahvimman nallen, Bamsen, luona tai anna lasten peuhata Villi-leiri –seikkailualueella. Tapahtumarikkaan päivän jälkeen paluumatkalla Tukholmaan voit rentoutua bussissa. Tukholman keskustan hotelli tarjoaa laadukkaan yösijan. Seuraavana aamuna Tukholma jo odottaa: ostoksilla, vanhan kaupungin lumoissa tai perheen kanssa Gröna Lundin huvipuistossa. Liitä hotelliyö Kolmårdenin Riemulomapakettiin ja saat tallennettua takuulla kesän parhaat lomamuistot!

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Tilaa uutiskirje 26.04.2011 15:19 X

Tilaa Matkapoikien uutiskirje ja saat ajankohtaisia
vinkkejä ja tarjouksia suoraan sähköpostiisi.

Sukupuoli

Mies
Nainen

Valitse uutiskirje!

Matkapojat
Ryhmämatkat
Resor på Svenska

Jokaisen Uutiskirjeen alalaidassa on peruutuslinkki, jota
klikkaamalla voit perua tilauksesi koska tahansa.

Tilaa ryhmäuutiskirje 26.04.2011 15:19 X

Tilaa Matkapoikien uutiskirje ja saat ajankohtaisia
vinkkejä ja tarjouksia suoraan sähköpostiisi.

Valitse uutiskirje!

Matkapojat
Ryhmämatkat
Resor på Svenska

Jokaisen Uutiskirjeen alalaidassa on peruutuslinkki, jota
klikkaamalla voit perua tilauksesi koska tahansa.

Kokousmatkaehdotelmia 26.04.2011 13:42 X

Ryhmämatkaehdotelmia, yritysryhmille
Tallink päiväkokous merellä kevät ja syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Kokous- ja ryhmämatka Lahemaalle Vihulan Kartanoon 2014 Lue Tarjouspyyntö
Viherpalun tilauskartano ryhmän omaan käyttöön Länsi-Virossa Lue Tarjouspyyntö
Viking Line Cinderella kokouspaketti ryhmille Lue Tarjouspyyntö

Ryhmät 26.04.2011 07:07 X

Matkapoikien ryhmämatkoissa sinua palvellaan lähes 40 vuoden kokemuksella ja yli 20 ryhmämatkamyyjää auttavat paikallisesti eri toimistoissamme.

Suunnitellaan yhdessä toiveidenne mukaisesti!

Kerro toiveesi, niin ideoidaan ja luodaan yhdessä juuri teille sopiva ryhmämatka! Tee matkustamisestasi helpompaa ja anna meidän auttaa käytännön järjestelyissä niin laiva-, lento- kuin hotelli- ja kokoustilojen valinnassa sekä varauksissa. Ota rohkeasti yhteyttä joko puhelimella tai sähköpostilla tai poikkea toimistossamme!

Etuja ryhmävaraajille
Käyttämällä ryhmäpalvelujamme säästät selvää rahaa. Matkapojat tarjoaa edulliset sopimushinnat ryhmänne käyttöön useiden laiva- ja lentoyhtiöiden sekä hotelliketjujen suurasiakkaana. Satamissa teitä palvelee oma lähtöselvitys. Oma ryhmämyyjäsi hoitaa kaikki matkaan liittyvät asiat alusta loppuun, olipa ryhmäsi lähdössä Kuopioon tai Kuubaan. Ryhmänä säästytte toimitusmaksulta, kun ryhmä laskutetaan yhdellä laskulla. Vastuullisena matkanjärjestäjänä vastaamme Valmismatkalain mukaan varaamastanne matkasta ja olemme maksaneet Kuluttajavirastolle takuumaksut - siis turvallista matkaa Matkapojista!

Matkaehdotelmat apunasi
Jos omat ideat eivät riitä tai kaipaat vinkkejä, miten rakentaa toimiva ryhmämatka, sinua auttavat lukuisat valmiit ja jo hyviksi koetut matkaehdotelmamme. Matkaehdotelmat löytyvät tästä: Vapaa-ajan ryhmämatkaehdotelmia, Kokousmatkaehdotelmia

Miksi Matkapoikien ryhmämatkalle?
Matkapojat tarjoaa edulliset sopimushinnan ryhmänne käyttöön useiden laiva- ja lentoyhtiöiden sekä hotelliketjujen suurasiakkaana
Satamissa Matkapojilla on oma lähtöselvityspalvelu - Voit jättää huoleksemme lippujen valmistelun ja jakamisen satamissa
Matkapojat ei peri toimitusmaksua ryhmämatkoista, kun ryhmä laskutetaan yhdellä laskulla
Oma ryhmämyyjäsi hoitaa kaikki ryhmämatkaanne liittyvät järjestelyt alusta loppuun, olipa ryhmäsi lähdössä sitten Kuopioon tai Kuubaan
Vastuullisena matkanjärjestäjänä vastaamme Valmismatkalain mukaan varaamastanne matkasta. Olemme myös maksaneet kuluttajavirastolle takuumaksut - siis turvallista matkaa Matkapojista!
Matkapojat räätälöi jokaiselle ryhmälle sille sopivan palvelupaketin alkaen matkan suunnittelusta sen varaamiseen jopa Internetin tai oman palvelunumeron kautta
RYHMÄMATKOJEN PALVELUT – katso mitä kaikkea voimme ryhmällesi tarjota!

Lento-laivamatkat Tukholmaan 18.04.2011 17:25 X

Lentomatkan nopeus ja laivamatkan mukavuus - molemmat samassa paketissa! Lentomatka Norwegianilla ja laivamatka Viking Linella, voit itse valita kumpaan suuntaan haluat lentää ja kumpaan yöpyä laivalla. Voit yhdistää myös hotelliyöpymisen tai useampia.

Lento-laivamatkat Tukholmaan

Hengähdä mukavassa hotellissa ja nauti valitsemistasi elämyksistä. Monipuolinen Tukholma tarjoaa kaikille jotakin. Merellisten tanssien ja hyvästä ruoasta herkuttelun yhteyteen voit yhdistää kaupunkiloman Tukholmaan. Monet nähtävyydet, trendikäs ja kansainvälinen ilmapiiri sekä kauniit rakennukset, keskiaikaiset kujat ja pikku putiikit vievät mennessään. Meno- ja paluumatkat sujuvat leppoisasti laivalla.

Varaukset 010 2323 200

Tutustu matkan tarkempiin tietoihin avaamalla matkaohjelma Tukholma Norwegian/Viking Line Helsingistä ja Tukholma Finnair/Viking Line Helsingistä tai Turusta
Lento-laiva -paketit varattavissa vain myyntipalvelustamme, puh. 010 2323 200.

Omatoimisesti kaupunkilomalle Tukholmaan 18.04.2011 17:25 X

Lomalle aina ihanaan Tukholmaan. Hengähdä mukavassa hotellissa ja nauti valitsemistasi elämyksistä. Monipuolinen Tukholma tarjoaa kaikille jotakin: Skansen ja Gröna Lund ovat lasten mieleen kun taas vanhempien aika kuluu monipuolisissa ostoskeskuksissa shoppaillen ja vanhan kaupungin mutkittelevia kujia ihastellen.

Omatoiminen hotelliloma Tukholmaan

Hengähdä sataman läheisyydessä sijaitsevassa mukavassa Scandic Hotel Ariadnessa tai ydinkeskustan Clarion Hotel Amarantenissa ja nauti valitsemistasi elämyksistä. Monipuolinen Tukholma tarjoaa kaikille jotakin. Valitse lähtösatamaksi Helsinki tai Turku. Huomaa myös hyvät bussiyhteystarjontamme, löydät ne parhaiten varaamon Lähtöpaikka -hausta.

Kaupunkiloma Tukholmassa Helsingistä

Omatoiminen hotellimatka Tukholmaan Helsingistä TallinkSiljalla. Neljän päivän matkalla 2 yötä laivalla ja 1 yö joko Scandic Hotel Ariadnessa tai Clarion Hoteli Amarantenissa.

Kaupunkiloma Tukholmassa Turusta

Omatoiminen hotellimatka Tukholmaan Turusta TallinkSiljalla. Neljän päivän matkalla 2 yötä laivalla ja 1 yö joko Scandic Hotel Ariadnessa tai Clarion Hotel Amarantenissa.

Matkojen tiedot ja matkaohjelmat

Lähimmät lähdöt alla. Voit vaihtaa "muuta hakua" kohdassa lähtöaikaa, -paikkaa ja matkustajamäärää.

Türin puutarhamarkkinat, hotellimatka 07.04.2011 08:44 X

Puutarhamarkkinat pienessä Türissa järjestetään nyt 37. kerran. Noin puolentoista tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta sijaitsevat markkinat ovat vuosi vuodelta suositummat.

 Matka Türin kukka- ja puutarhamarkkinoille

Kävijöitä on noin 32 000 ja myyjiä noin 800. Tunnelma on leppoisa ja aito. Markkinahengen mukaan tingitään ja pohditaan loputtomasti ostoksia ja valintoja. Markkinoilta löytyy myös harvinaisempia kasveja ja taimia. Markkinoiden monipuolisuuden ovat huomanneet lukuisat bussilasteittain ja omilla autoilla saapuvat vierailijat.

Tule tekemään mukavia puutarhaostoksia, ja tutustumaan laajaan käsityövalikoimaan.

Kasvien ja taimien lisäksi markkinoilla myydään myös mm. puusta, huovasta ja raudasta tehtyjä kauniita käsitöitä.

Matkan tiedot ja matkaohjelma


Türin puutarhamarkkinat, risteilymatka 15.5. ja 16.5. 07.04.2011 08:44 X

Puutarhamarkkinat pienessä Türissa järjestetään nyt 37. kerran. Noin puolentoista tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta sijaitsevat markkinat ovat vuosi vuodelta suositummat. Kävijöitä on noin 30 000 ja myyjiä noin 700.

Kukka- ja puutarhamessut Türissa

Kävijöitä on noin 30 000 ja myyjiä noin 700. Tunnelma on leppoisa ja aito. Markkinahengen mukaan tingitään ja pohditaan loputtomasti ostoksia ja valintoja. Markkinoilta löytyy myös harvinaisempia kasveja ja taimia. Markkinoiden monipuolisuuden ovat huomanneet lukuisat bussilasteittain ja omilla autoilla saapuvat vierailijat. Kasvien ja taimien lisäksi markkinoilla myydään myös mm. puusta, huovasta ja raudasta tehtyjä kauniita käsitöitä.

Ostosristeily Tallinnaan ja retki Türin puutarhamarkkinoille

Nyt mahdollisuus ostaa Viking XPRS päivä Tallinnassa risteilyyn (lähdöt 15.5. ja 16.5.14) lisämaksullinen retki Türin puutarhamarkkinoille! Retken hinta 35eur/hlö.
Hintaan sisältyy: kuljetukset kukkamarkkinoille ja takaisin suomenkielisen paikallisoppaan johdolla sekä sisäänpääsylippu markkinoille. Retkelle lähdetään Tallinnan satamasta (A-terminaalin edestä) klo 7:30. Paluukuljetus lähtee Türin kukkamarkkinoilta klo 14:30.

Matkan varaus tästä linkistä! Valitse haluamasi lähtöpäivä (15.5. tai 16.5.14) ja huomaa valita lisäpalvelu "Retki Türin kukkamarkkinoille" kohdassa 3/4 syötä henkilötiedot ja varaa lisäpalvelut.

Varaa omaa pakkausmateriaalia mukaan

Tule tekemään mukavia puutarhaostoksia, ja tutustumaan laajaan käsityövalikoimaan.
Matkalle kannattaa varata omaa pakkausmateriaalia mukaan, koska esimerkiksi paperipusseja/muovipusseja ei meidän taimiliikkeiden tapaan ole saatavilla.

Ryhmämatkasivun mallisivu 05.04.2011 06:01 X

Yläkuvan koko 922*303px

Matkan ingressiteksti, n 4-5 riviä

 

Yleistekstiä matkaasta, varausohjeista jne.

Voi laittaa myös kuvia 559*289px. Voidaan laittaa linkkejä, liitetiedostoja tai youtube-video.

Valittavat moduulit tähän osaan (ei pakollisia)

RPC II turnaus
Matka Matkan
kesto
Matkan
ajankohta
Matkan
hinta
RPC laivamatkat 2 pv 1.9. Helsinki-Tallinna 11:30-14:00 2.9. Tallinna-Helsinki 16:30-19:00 59€ / hlö Varaa
RPC laivamatkat kuljetuksin 2 pv 1.9. Helsinki-Tallinna 11:30-14:00 2.9. Tallinna-Helsinki 16:30-19:00 alk 49€ Varaa
Risteilyhinnat / henkilö lähtöpaikoittain (kuva 101*121px)
Henkilöä hytissä 1 2 3 4
A-hytti Turku 75,00 47,00 37,00 27,00
B-hytti Turku 55,00 36,00 26,00 20,00
A-hytti Helsinki/Tampere 105,00 77,00 67,00 57,00
B-hytti Helsinki/Tampere 85,00 66,00 56,00 50,00
A-hytti Jyväskylä 110,00 82,00 72,00 62,00
B-hytti Jyväskylä 90,00 71,00 61,00 55,00

Jos sivu käytössä suoraan varattavalle kohteelle tulee alalaitaan näkyviin varausmoduuli.

Iloa Aalloilla 05.04.2011 06:01 X

Suosittu Veikkauspäiväristeily on täällä taas!

Laiva m/s Silja Europa lähtee Helsingin Länsisatamasta maanantaina 31.3. klo 18:30 ja palaa takaisin tiistaina 1.4. klo 16:00.

Veikkaus tarjoaa henkilökunnalle risteilyn majoituksineen, maanantain illallisen sekä tiistain aamiaisen. Tämän lisäksi veikkauslaiset voivat varata lisäpalveluita risteilylle (tiistain lounas ja Matkapoikien Tallinnan retkitarjonta), nämä lisäpalvelut jokainen osallistuja maksaa itse. Huom. Veikkaus ei järjestä henkilökunnalle kuljetuksia satamaan.

Ilmoittaudu mukaan risteilylle tästä

Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 7.2. klo 16:00. Ilmoittautuminen on sitova.

Iloa aalloilla!Iloa Aalloilla 05.04.2011 06:01 X

Odotuksenne on palkittu. Odotettu ja toivottu Veikkauspäiväristeily on täällä taas!
Laiva m/s Europa lähtee Helsingin Länsisatamasta maanantaina 31.3. klo 18:30 ja palaa takaisin tiistaina 1.4. klo 16:00. Tervetuloa mukaan!

Risteilyllä on runsaasti ajankohtaista ja mielenkiintoista asiaa, hyvää ruokaa, huippuviihdettä ja aikaa nauttia. Veikkaustorilla kuulet ja näet Veikkauksen ajankohtaisista asioita ja uutuuksista. Veikkauksen asiantuntijoilta voit kysellä vinkit pelaamiseen ja pelien myymiseen. Torilla tapahtuu koko illan ajan, joten täällä viihdyt varmasti pidempäänkin.

Tällä kertaa risteilyvierailla on mahdollisuus nousta laivasta Tallinnaan tiistaiaamuna klo 8–12 välisenä aikana. Matkapojat ovat räätälöineet edullisia ja mielenkiintoisia retkiä, joita voit varata ilmoittautumisen yhteydessä. Retkikuvaukset löydät sivun oikeasta reunasta. Retket ovat omakustanteisia.

Risteilypaikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä ja mukaan mahtuu 1400 nopeinta veikkausmyyjää. Ilmoittautua voi max. 2 henkeä /myyntipaikka, ilmoittautuminen on sitova.

Kaikki risteilypaikat on varattu, ilmoittautuminen on suljettu.

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä myyntipaikkatunnuksesi. Risteily on tarkoitettu Veikkausmyynnin parissa työskenteleville pelimyyjille. Lisätietoja risteilystä löytyy Myynetistä http://myynet.veikkaus.fi

Iloa Aalloilla 31.3.-1.4. m/s Europa
Matka Matkan
kesto
Matkan
ajankohta
Matkan
hinta
Iloa Aalloilla m/s Europa 22 h 31.3. - 1.4.2014 - Varaa

Alla ohjeita nettivarauksen tekoon:

Varausohjeita nettivarauksen tekoon:
1) Valitse Lähtöpaikka avautuvasta kartasta; muista valita myös pysäkki; jos tulet omalla kuljetuksella satamaan, valitse lähtöpaikaksi satamalähtö
2) Valitse osallistujien määrä pudotusvalikosta 1 tai 2
3) Valitse majoitus (Mies- tai naispaikka 2-hengen hytistä tai 2-hengen hytti)
HUOM mikäli lähtijöitä on 2 mutta ette halua samaan hyttiin tehkää 2 erillistä varausta
nais- ja/tai miespaikalle tai soittakaa p. 010 2323 116
4) Täytä pyydetyt henkilötiedot; muista myyntipaikan tunnus myyntipaikka-kenttään ja hyttikaveritoive Hyttikaveritoive-kenttään. Täytä Yritys-kenttään yrityksen nimi mikäli valitset lisämaksullisia palveluja ja haluat laskun kirjanpitoon
5) Valitse haluamasi illalliskattaus klo 18:30 tai 20:30
7) Valitse haluamasi lisäpalvelut (esim. Tallinnan retket ja tiistain ruokailut)
8) Hyväksy ehdot ja klikkaa Vahvista varaus
9) Saat vahvistuksen antamaasi sähköpostiin. Tarkista vielä tietojen oikeellisuus. Mikäli olet varannut lisämaksullisia palveluita, saat varausvahvistuksen mukana laskun sähköpostiin.

Muutokset ja peruutukset ilmoittautumistietoihin
Voit muuttaa osallistujatietoja tai peruuttaa osallistumisen 28.2. mennessä ilmoittamalla Matkapojille: puhelin 010 2323 116 tai sähköposti veikkaus@matkapojat.fi

Iloa Aalloilla 05.04.2011 06:01 X

Suosittu Veikkauspäiväristeily on täällä taas! Veikkauspäiväristeily on suurin yksittäinen asiamiehillemme vuosittain järjestettävä tapahtuma.  Meillä on jälleen ilo kutsua Teidät risteilemään kanssamme ja nauttimaan korkeatasoisesta viihteestä sekä kuulemaan mitä kaikkea uutta ja mielenkiintoista Veikkauksessa tapahtuu.

Laiva m/s Silja Europa lähtee Helsingin Länsisatamasta maanantaina 31.3. klo 18:30 ja palaa takaisin tiistaina 1.4. klo 16:00.

Ilmoittautuminen päättyy keskiviikkona 12.2. klo 16:00. Ilmoittautuminen on sitova.

Lisätiedot, muutokset ja peruutukset osallistujatietoihin
Lisätietoja ilmoittautumiseen tai matkoihin liittyvissä asioissa saatte matkatoimistosta. Voitte muuttaa osallistujatietoja tai peruuttaa osallistumisen 28.2. mennessä ilmoittamalla Matkapojille: puhelin 010 2323 116 tai sähköposti veikkaus@matkapojat.fi

Ilmoittaudu mukaan risteilylle tästä

Iloa aalloilla!

Ravimatka Maarianhaminaan 04.04.2011 11:10 X

Lähde ravimatkalle Maarianhaminaan 6.-7.9.2014! Koe huikea maalaisraviradan tunnelma ja lähde hakemaan onnistumisen elämyksiä toton puolelta! Näet samalla miten Ahvenanmaan hevoset pärjäävät kotimaisia haastajia vastaan.

Ravit Maarianhaminassa

Tällä matkalla koet huikean maalaisraviradan tunnelman! Lähde hakemaan onnistumisen elämyksiä toton puolelta. Tutustu matkan tietoihin ja varaa paikkasi.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Kymi GP Ravimatka 04.04.2011 11:10 X

Lähde Kymi GP ravimatkalle Kouvolaan. Kymi GP on EM osakilpailu, missä päälähdön voittajahevonen palkitaan 85.000 euron palkinnolla.

Kuka voittaa tänä vuonna?

Vuonna 2013 voittaja oli suomalainen Womanizer. Uusiiko Womanizer voittonsa myös vuonna 2014 vai haastako Euroopan ja Skandinavian huippuravurit suomalaiset ravihevoset ? Kymi GP lähdön hevoset ovat selvillä n. 1 vko ennen kisapäivää. Ravipäivän aikana on monta tasokasta ravilähtöä Kymi GP päälähdön lisäksi. Tutustu matkan tietoihin ja varaa paikkasi.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

LSOP Elohopea- ja omistajajäsenmatkat 17.03.2011 09:14 X

Hyvä omistajajäsen / elohopeakerholainen!

Tule ja ota mukaasi ystäväsikin! Matkoille ovat tervetulleita niin vanhat kuin nuoretkin - isovanhemmista lapsiin.

Internetistä varattaessa maksetaan koko matkan hinta varauksen teon yhteydessä. Matkavarauksen voit tehdä myös soittamalla p. 010 2323 104 (ma-pe 9-17). Varausmaksu 10€/varaus puhelinvarauksista.

Palautelomake

Voit antaa palautetta matkoista sekä ehdottaa uusia matkakohteita tämän linkin kautta tai soittamalla p. 010 2323 104 (ma-pe 9-17)

Määrittele Muuta hakua -kohdassa bussiintulopaikkasi ja henkilömäärä.

Tampereen Seudun Osuuspankin Elohopeakerho 17.03.2011 06:22 X

Lähde Elohopeakerhon matkassa moneen mukavaan menoon!
Kevään 2014 esite on ilmestynyt.
Osa matkoista on jo myynnissä.

Tutustu esitteeseen tästä 

Alla näkyvät alkaen hinnat ovat omistajajäsen hintoja.
Ei omistajajäseniltä hinta 10 €/henkilö kalliimpi.

TSOP Luennot
Matka Matkan
kesto
Matkan
ajankohta
Matkan
hinta
Nykyaikainen silmäkirurgia 2 h Ke 16.4.2014 - Tiedustelut 010-2323102 0,00€/hlö
TSOP Elohopeakerhon matkat Kevät 2014
Matka Matkan
kesto
Matkan
ajankohta
Matkan
hinta
Katri Helena -musikaali Kouvolassa 1 pv La 26.4.2014 - Matka peruttu vähäisen lähtijämäärän vuoksi. Lisätiedot 010-2323 102 135 €/hlö
Asikkalan kevätmaisemissa 1 pv Pe 9.5.2014 109 €/hlö Varaa
Viron kartanot ja Türin kukkaismarkkinat 6 pv Ma 12.5.2014 789 €/hlö Varaa
Kemiönsaari - matka menneeseen 1 pv Ti 27.5.2014 145 €/hlö Varaa
Päiväretki Turun Saaristoon 1 pv Ti 10.6.2014 90 €/hlö Varaa
Päiväretki Turun Saaristoon 1 pv To 12.6.2014 90 €/hlö Varaa
Vanha Keuruu ja Petäjäveden kirkko 1 pv Ti 17.6.2014 119 €/hlö Varaa
Pohjoisen Norjan helmiä 7 pv La 28.6.2014 1550 €/hlö Varaa
Savonlinnan Oopperajuhlat 3 pv Ti 8.7.2014 729 €/hlö Varaa
Kesäteatteri Viikinsaaressa 1 pv Ke 16.7.2014 63 €/hlö Varaa
Vironperä ja Tytyrin kaivos 1 pv Ke 23.7.2014 119 €/hlö Varaa
Savonlinnan Oopperajuhlat 2 pv Ti 29.7.2014 - Matka peruttu vähäisen lähtijämäärän vuoksi. Lisätiedot 010-2323 102 545 €/hlö
Hakkapeliitat Tammelassa 1 pv La 2.8.2014 115 €/hlö Varaa
Utön majakkasaari 2 pv Ti 12.8.2014 299 €/hlö Varaa
Tyrvään Pyhän Olavin kirkko 1 pv Ma 25.8.2014 55 €/hlö Varaa
Länsi-Lapin kierros 6 pv Ma 1.9.2014 1089 €/hlö Varaa

Alla näkyy lähimmät varattavissa olevat lähdöt.
Valitse "Muuta hakua" kohdassa bussiinnousupaikka, "Lähtöpaikka"-kentästä avautavaan karttaan piirtyvistä reiteistä. Voit vaihtaa myös lähtijämäärää.

Asiakasrekisteri- ja rekisteriseloste 15.03.2011 11:15 X

Matkapojat Oy (päätoimisto)
Hallinto, Tuotanto, IT
Rautatienkatu 21 C
33100 Tampere

 

Matkapojat Oy:n asiakastiedot tallennetaan asiakas- ja markkinointirekisteriimme henkilötietolainsäädännön puitteissa. Tiedot säilytetään järjestelmässämme ja henkilötietoja käytetään asiakkaan informoimiseksi varattuun matkaan liittyvissä asioissa sekä markkinoinnissa. Yhteistyökumppaneillemme (laiva-, lentoyhtiöt, hotellit, bussiyhtiöt) luovutetaan vain kunkin tahon tarvitsemat tiedot. Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, muutoin kuin edellä sanotussa tarkoituksessa ja Suomen lainsäädännön vaatimusten mukaisesti.

Asiakas- ja markkinointirekisteriämme käytetään Matkapojat OY:n markkinointitoimenpiteisiin ja -tutkimuksiin.

1. Rekisterinpitäjä

 • Matkapojat Oy
  Rautatienkatu 21
  33100  TAMPERE
  Y-tunnus: 1842916-3

2. Rekisteriasiat

 • Asiakaspalvelumme vastaa viimeistään kolmen arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.

3. Rekisterin nimi

 • Matkapojat Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

 • Käsittelyn tarkoituksena on asiakkaan informoiminen varattuun matkaan liittyvissä asioissa, markkinointiviestien lähettäminen ja varausten väärinkäytön estäminen.

5. Rekisterin tietosisältö

 • Rekisteri voi sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:
 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matkapuhelinnumero
 • ostohistoria
 • salasana Oma loma-osiossa

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

 • Rekisteriin kirjataan asiakassuhteen perusteella tai siihen liitytään tilaamalla sähköinen uutiskirje.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

 • Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

 • Tietoja voidaan poistaa asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

 • Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina.

10. Kielto-oikeus

 • Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa käyttö suoramainontaa ja muuta markkinointia varten ilmoittamalla asiasta kirjallisesti Matkapojat Oy:lle.

11. Kolmannen osapuolen mainokset

 • Käytämme evästeitä käyttäjäryhmien  keräämisessä ja mainosten näyttämisessä käyttäjän aiempien sivustokäyntien perusteella.

Maksutavat 15.03.2011 11:10 X

Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla:

Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, Ålandsbanken sekä luottokortit ja Joustoraha.

Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n  (aik. Suomen Verkkomaksut Oy) sivuston kautta.

 

Esitteemme 15.03.2011 11:07 X

Vaadi laatua - valitse Matkapojat

Suomalainen asiakas arvostaa mutkatonta palvelua ja sitä, että saa rahalle vastinetta. Asiantuntemus ja kokemus tuo mukanaan itsevarmuutta. Nämä kaikki ovat olleet peruslähtökohtia esitteissä esille nostetuille lomatuotteille. Mukana on jälleen runsaasti uutuuksia ja edelleen paremmaksi hiottuja klassikoita.

Matkalle lähtemisestä olemme yrittäneet tehdä mahdollisimman mutkattoman ja helpon. Mukaan pääset lähes kotioveltasi. Kuljetusverkostomme käsittää noin 400 paikkakuntaa, joilta pääset luotettavien kuljettajiemme kyytiin. Huolehdimme puolestasi, että matkakokonaisuuden palvelutuottajien verkosto on huolella valittu ja Sinun osaksesi jää nauttia siitä tärkeimmästä. Ihanasta lomasta ja panostuksesta omaan vapaa-aikaasi. Näissä esitteissä on murto-osa siitä kaikesta, mitä Matkapojat sinulle tarjoaa.

Rehellisesti Suomalainen - ylpeästi laadukkaampi!
Tullaan tutuiksi Matkapoikien matkoilla.

 


Tutustu e-esitteisiimme!

 

Matkapoikien esitteet voit hakea myös toimistoistamme.

Tilaa esitteemme:

 

Anna lahjakortti joka toteuttaa matkatoiveen! 15.03.2011 11:06 X

Helppo ja nopea tapa onnitella, kiittää, yllättää tai vain huomioda! Tilaa lahja nyt verkkokaupastamme. Voit liittää mukaan oman viestisi ja lähettää lahjasi vaikka heti!

Anna lahjaksi Matkapoikien suosittu matkalahjakortti!

Voit valita toimitustavan itse seuraavasta neljästä vaihtoehdosta:
sähköpostina ostajalle,kirjeenä ostajalle, sähköpostina lahjan saajalle tai kirjeenä lahjan saajalle.

           

Matkaehdot 15.03.2011 10:12 X

Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja, Matkapojat Oy:n erityisehtoja sekä ryhmämatkoissa Matkapojat Oy:n ryhmäehtoja.

 

Valvova viranomainen:
Kilpailu- ja kuluttajavirasto
Haapaniemenkatu 4 A  / PL5
00531 Helsinki
puh. 09-77261 / fax 09-7726 7557
www.kkv.fi

Matkaehdot
Yleiset valmismatkaehdot
Matkapojat Oy:n lisä- ja erityisehdot 1.4.2013 alkaen
Matkapojat Oy:n lento + hotelli online varausehdot

Matkapojat Oy:n ryhmäehdot
Matkapojat Oy:n erityisehdot
Matkapojat Oy:n ryhmäehdot 1.4.2013 alkaen

Matkapojat yrityksenä 15.03.2011 10:07 X

Hyvää Matkaa jo yli 35 vuoden kokemuksella!

Matkapojat Oy on Tamperelainen perheyhtiö, joka on perustettu vuonna 1976. Matkapojat on Suomen suurin laiva- ja lähialuematkojen myyjä ja matkanjärjestäjä. Matkapoikien kautta matkustaa yli 500.000 matkustajaa laivoilla joka vuosi. Taloustutkimuksen mukaan Matkapojat on ainoana lähialuematkanjärjestäjänä neljän suosituimman matkanjärjestäjän joukossa - seuranaan Aurinkomatkat, Finnmatkat ja Tjäreborg.

Matkapojat palvelee paikallisesti omin myyntitoimistoin 15 paikkakunnalla ympäri Suomen, sekä valtakunnalisesti puhelinpalvelulla että globaalisti verkkokaupalla. Lisäksi yhtiöllä on yli 100 valittua jälleenmyyjää Suomessa.

Yhtiön kotipaikka on Tampere. Liikevaihto vuonna 2012 oli 30,9 miljoonaa euroa ja kokonaismyynti vuonna 2012 oli 36,6 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa Matkapojilla on 96.

 

Yritys juhlisti viime vuonna 35-vuotista taivaltaan, ja sai maaliskuussa 2012 Suomalaisen Työn Liiton myöntämän Avainlipun käyttöoikeuden.

Matkapojat Oy (päätoimisto)
Hallinto, Tuotanto, IT, Markkinointi
Rautatienkatu 21 C
33100 Tampere

Myyntipalvelu puh. 010 2323 200
Ma-Ke 8-19, To-Pe 8-17, Su 10-15
Sähköposti: kaupunki@matkapojat.fi (esim. tampere@matkapojat.fi)
tai etunimi.sukunimi@matkapojat.fi
Ryhmä- ja kokousmatkat: ryhmat@matkapojat.fi
Lento- ja liikematkat: lennot@matkapojat.fi
Svenskspråkig service: bokning@matkapojat.fi

Matkapojat Oy on merkitty seuraaviin rekistereihin: arvonlisäverorekisteri, ennakkoperintärekisteri, kaupparekisteri, työnantajarekisteri, valmismatkarekisteri ja verohallinnon perustietorekisteri.
Matkapojat on rekisteröitynyt Kuluttajavirastoon matkanjärjestäjäksi ja antanut Kuluttajaviraston vaatiman takauksen.

Valvova viranomainen:
Kuluttajavirasto
Haapaniemenkatu 4 A, 7 krs, PL 5
00531 HELSINKI

Puh. 09-77261
Sähköposti: posti@kuluttajavirasto.fi
www.kuluttajavirasto.fi

 

Aukioloajat 15.03.2011 10:07 X

Matkapojat yhteystiedot
Paikkakunta Osoite Avoinna
Helsinki Katajanokanlaituri 8, 00160 Puhelinmyyntipalvelu
Jyväskylä Kauppakatu 18, 40100 ma-pe 09:00-17:00
Kotka Keskuskatu 10 Kauppakeskus Pasaati 2.krs, 48100 ma-to 09:30–17:00, pe 09:30–16:00
Kouvola Keskikatu 8, 45100 ma-pe 09:00-17:00
Lahti Vapaudenkatu 18, 15110 ma-pe 10:00-17:00
Lappeenranta Kauppakatu 40 D (Maakuntagalleria talossa), 53100 ma-pe 09:00-16:00
Mikkeli Maaherrankatu 26, 50100 ma-pe 09:00-17:00
Pori Eteläkauppatori 2, 28100 ma-pe 09:00-17:00
Rauma Nortamonkatu 18, 26100 ma-pe 09:00-16:00
Sastamala Puistokatu 6, 38200 ma-to 09:00-17:00, pe 09.00-15.00
Savonlinna Kirkkokatu 5, 57100 ma-pe 09:00-17:00
Seinäjoki Kalevankatu 14, 60100 ma-pe 09:00-17:00
Tampere Tuomiokirkonkatu 19, 33100 ma-to 09:00-17:00 / pe 09:00-15:00
Turku Kristiinankatu 10, 20100 ma-pe 09:00-17:00
Vaasa Kauppapuistikko 18, 65100 ma-pe 10:00-17:00

Yhteystiedot 15.03.2011 04:54 X

Myyntipalvelu 010 2323 200

Palvelemme matka-asioissanne:
Myyntipalvelu ma-ke 08:00-19:00
to-pe 08:00-17:00
su 10:00-14:30
010 2323 200
Ryhmä- ja kokousmatkat ma-pe 08:00-17:00 010 2323 440 ryhmat@matkapojat.fi
Lento- ja liikematkat ma-pe 09:00-16:00 010 2323 330 lennot@matkapojat.fi
Agenttimyynti ma-pe 09:00-17:00 010 2323 110 myyntipalvelu@matkapojat.fi
Svenskspråkig telefonnservice må-fr 09:00-17:00 010 2323 202 bokning@matkapojat.fi
Matkapojat yhteystiedot
Paikkakunta Osoite Avoinna
Helsinki Katajanokanlaituri 8, 00160 Puhelinmyyntipalvelu
Jyväskylä Kauppakatu 18, 40100 ma-pe 09:00-17:00
Kotka Keskuskatu 10 Kauppakeskus Pasaati 2.krs, 48100 ma-to 09:30–17:00, pe 09:30–16:00
Kouvola Keskikatu 8, 45100 ma-pe 09:00-17:00
Lahti Vapaudenkatu 18, 15110 ma-pe 10:00-17:00
Lappeenranta Kauppakatu 40 D (Maakuntagalleria talossa), 53100 ma-pe 09:00-16:00
Mikkeli Maaherrankatu 26, 50100 ma-pe 09:00-17:00
Pori Eteläkauppatori 2, 28100 ma-pe 09:00-17:00
Rauma Nortamonkatu 18, 26100 ma-pe 09:00-16:00
Sastamala Puistokatu 6, 38200 ma-to 09:00-17:00, pe 09.00-15.00
Savonlinna Kirkkokatu 5, 57100 ma-pe 09:00-17:00
Seinäjoki Kalevankatu 14, 60100 ma-pe 09:00-17:00
Tampere Tuomiokirkonkatu 19, 33100 ma-to 09:00-17:00 / pe 09:00-15:00
Turku Kristiinankatu 10, 20100 ma-pe 09:00-17:00
Vaasa Kauppapuistikko 18, 65100 ma-pe 10:00-17:00

Soittokustannus 010-alkuiseen numeroon

• kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 3,2 snt/min                                
• matkapuhelimesta 19,2 snt/min
• ulkomailta soittamisen hinnoittelee ulkomainen operaattori

Hinnat sisältävät alv 24%

Ryhmätarjous 10.03.2011 02:31 X

Ota yhteyttä 10.03.2011 02:31 X

Kaikissa ryhmämatka-asioissasi Sinua palvelee alueelliset ryhmämatka-asiantuntijamme. Oman alueesi ryhmämyyjän löydät alla olavasta taulukosta. Tervetuloa palveltavaksi!

Ota yhteyttä ryhmä- ja kokousmyyntiimme
Alue Kontaktihenkilö Puhelinnumero
Pääkaupunkiseutu ja Uusimaa Mervi Aho 010 2323 864
Juha Kautto 010 2323 419
Sirpa Sokero 010 2323 442
Pirkanmaa ja Häme Eeva Tuomisto 010 2323 418
Satu Ketola 010 2323 991
Miia Pakkanen 010 2323 410
Minna Lehtonen 010 2323 411
Sirpa Aalto 010 2323 881
Tiina Ahvenisto 010 2323 882
Varsinais-Suomi Outi Mäkinen 010 2323 406
Sari Järvelä 010 2323 871
Satakunta Minna Aspblom 010 2323 924
Suvi Rantala 010 2323 422
Meri Renvall 010 2323 415
Keski-Suomi Sari Huuskonen 010 2323 424
Satu Töysä 010 2323 841
Pohjanmaa Satu Rauhala 010 2323 404
Iina Peura 010 2323 412
Kristian Sandberg 010 2323 981
Etelä-Karjala ja Kymenlaakso Pia Häkkinen 010 2323 432
Soili Mikkonen 010 2323 853
Kati Kallio 010 2323 852
Soili Valtonen 010 2323 872
Päivi Tammikivi 010 2323 431
Salla Söderholm 010 2323 894
Savo ja Pohjois-Karjala Sari Peltonen 010 2323 429
Pirjo Tuhkio-Komu 010 2323 941
Anne Rautiainen 010 2323 413
Elina Luoto 010 2323 911
Muu Suomi ryhmät myyntipalvelu 010 2323 440

Soittokustannus 010-alkuiseen Matkapojat -numeroon:
• kiinteästä verkosta 8,21 snt/puh + 2,00 snt/min
• matkapuhelimesta 8,21 snt/puh + 14,90 snt/min
• ulkomailta ko. maan ulkomaanpuhelumaksu

Hinnat (sis alv 23%)

Ryhmämatkaehdotelmia 10.03.2011 02:31 X

Matkapojat on erikoistunut ryhmämatkoihin. Oletpa lähdössä sitten kotimaan päivämatkalle, risteilylle tai maailmaan ääriin, nimetty ryhmämyyjämme hoitaa matkajärjestelyt alusta loppuun.

Risteilyt Ruotsiin
Ruusujen Viby -kesäristeily Silja Europalla 2014 Lue Tarjouspyyntö
Tukholman risteilyt Mariella/Gabriella 1.3.-19.6.2014 Lue Tarjouspyyntö
Päivä Tukholmassa -risteily Silja Serenadella 2014 Lue Tarjouspyyntö
Vanhuus rokkaa -risteily Viking Mariella 3.-5.11.2014 Lue Tarjouspyyntö
Mälaren kierros kevät-kesä 2014 Lue Tarjouspyyntö
Päiväristeilyt Uumajaan 30.9.2014 asti Lue Tarjouspyyntö
Päivä Tukholmassa -risteily Siljalla, syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Tukholman risteilyt Viking Linella Helsingistä, syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Risteilyt Tallinnaan
Ostos- ja viihderisteilyt Europalla 1.1.-19.6.2014 Lue Tarjouspyyntö
Ostosristeily Viking XPRS 1.3.-11.6.2014 Lue Tarjouspyyntö
Ostosristeily Viking Line 12.6.-31.8.2014 Lue Tarjouspyyntö
Ostosristeily Viking XPRS syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Päiväristeilyt Tallinnaan Viking Line ja Eckerö, kevät-kesä-syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Risteilyt Visby
Ruusujen Visby ryhmille Tallink Europalla 16.6. ja 5.8. LISÄLÄHTÖ! Lue Tarjouspyyntö
Teemamatkat
Risteilymatka Türin puutarhamarkkinoille 2014 Lue Tarjouspyyntö
Kevään tanssiristeily Viking Gracella 6.4.2014 Lue Tarjouspyyntö
Päivämatka Türin puutarhamarkkinoille Tallinkilla 2014 Lue Tarjouspyyntö
The Voice of Finland 2014 Turun Logomossa Lue Tarjouspyyntö
Käsityö- ja luomuruokamarkkinat Tallinnassa 22.8.2014 Lue Tarjouspyyntö
Vanhuus rokkaa -risteily Viking Mariellalla 3.-5.11.2014 Lue Tarjouspyyntö
Teemamatkat kooste 2014 Lue Tarjouspyyntö
Saarenmaan oopperajuhlat 22.-24.7.2014 Lue Tarjouspyyntö
Tallinn Star weekend 27.-28.6.2014 Lue Tarjouspyyntö
Birgitta-festivaalit Tallinnassa 8.-15.8.2014 Lue Tarjouspyyntö
Ryhmämatkaehdotelmia, Kotimaa
Atlantis -musikaali Turun Logomossa syyskuussa 2014 Lue Tarjouspyyntö
Haikon kartano ja idyllinen Porvoo kevät-kesä 2014 Lue Tarjouspyyntö
Valamon luostari, 3 pv 2014 Lue Tarjouspyyntö
Päiväretki Kotkaan 2014 Lue Tarjouspyyntö
Kerimäki ja Savonlinna 2014 Lue Tarjouspyyntö
Rengastie Turun saaristossa 2014 Lue Tarjouspyyntö
Satakuntalaiset ruukit, Noormarkku ja Leineperi 2014 Lue Tarjouspyyntö
Pielisen Karjala 2014 Lue Tarjouspyyntö
Kesäretki Kuopioon 2014 Lue Tarjouspyyntö
Leppävirta-Valamo 2014 Lue Tarjouspyyntö
Kesäpäivä Helsingissä ja lähisaaristossa 2014 Lue Tarjouspyyntö
Kesäretki Raumalle 2014 Lue Tarjouspyyntö
Mikkelin hurmaavar puutarhat 2014 Lue Tarjouspyyntö
Porvoon joulumarkkinat ja Haikon kartano 2014 Lue Tarjouspyyntö
Muu Baltia
Riika ryhmille lentäen 1.1-31.10.2014 Lue Tarjouspyyntö
Vilna ryhmille lentäen 2014 Lue Tarjouspyyntö
Lyhytloma Laulasmaalle kevät 2014 Lue Tarjouspyyntö
Riika. 4pv, Viking Line 2014 Lue Tarjouspyyntö
Laiva-hotellimatka Pärnuun 1.5.-30.9.2014 Lue Tarjouspyyntö
Itä-Viron kiertomatkat 3 pv 2014 Lue Tarjouspyyntö
Itä-Viron kiertomatkat 4 pv 2014 Lue Tarjouspyyntö
Saarenmaan oopperajuhlat 22.-24.7.2014 Lue Tarjouspyyntö
Kokous- ja ryhmämatka Lahemaalle Vihulan Kartanoon 2014 Lue Tarjouspyyntö
Rakvere, Vihula ja Lahemaa 3 pv, elo-lokakuu 2014 Lue Tarjouspyyntö
Lyhytloma Laulasmaalla, syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Laulasmaan MiniSpa-tarjous ryhmille, syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Ryhmämatkaehdotelmia, Viron kylpylät
Lyhytloma Laulasmaalla, 3 pv (kevät 2014) Lue Tarjouspyyntö
Kylpyläloma Pärnuun, hotelli Wasa (2014) Lue Tarjouspyyntö
Kylpyläloma Tallinnaan, Kalev Spa (2014) Lue Tarjouspyyntö
Kylpyläloma Pärnuun, Viking Spa kevät-syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Kylpyläloma Haapsaluun, Fra Mare 2014 Lue Tarjouspyyntö
MiniSpa-loma Laulasmaalla TARJOUKSET! ( lähdöt 27.6.2014 asti) Lue Tarjouspyyntö
Lyhytloma Laulasmaalla, 3 pv (syksy 2014) Lue Tarjouspyyntö
MiniSPa-loma Laulasmaalla TARJOUKSET! 1.9.-20.12. Lue Tarjouspyyntö
Tallinnan yö laivassa - yö hotellissa matkat 3 pv
Europa + yö Hotelli Euroopassa 1.1.-30.4.2014 Lue Tarjouspyyntö
Laiva-hotellimatkat 3 pv Tallinnaan Meriton-hotellit tammi-maalis 2014 Lue Tarjouspyyntö
Laiva-hotellimatkat Viking XPRS:llä 12.1.-30.6.2014 Lue Tarjouspyyntö
Laiva-hotellimatka 3 pv, Viking XPRS + Viru kevät 2014 Lue Tarjouspyyntö
Laiva-hotellimatka 3 pv, XPRS/Hotelli Euroopa puolihoidolla syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Laiva-hotellimatka 3 pv, Europa + Hot. Euroopa 1.10-15.12. Lue Tarjouspyyntö
Laiva-hotellimatka 3 pv, Viking XPRS + Viru syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Tallinnan hotellimatkat pikalaivoilla (päivävuorot)
Hotellimatka ryhmille puolihoidolla/Euroopa 1.1.-30.4.2014 Lue Tarjouspyyntö
Tallinnan hotellimatkatarjous ryhmille, Olümpia/Central 1.1.-31.3.2014 Lue Tarjouspyyntö
Hotellimatka ryhmille Meriton Old Town 15.6.2014 asti Lue Tarjouspyyntö
Hotellimatka ryhmille pikalaivalla Meriton Spa 15.6.2014 asti Lue Tarjouspyyntö
Hotellimatka ryhmille Radisson BLU Olümpia pikalaivoilla 30.6. asti Lue Tarjouspyyntö
Hotellimatka ryhmille Tallinkilla/Tallink hotellit 2014 Lue Tarjouspyyntö
Hotellimatka ryhmille 2 pv Tallinkilla, Meriton Spa 1.4.-15.6. Lue Tarjouspyyntö
Hotelllimatkat ryhmille meriton hotelleihin syksy 2014 Lue Tarjouspyyntö
Ryhmämatkaehdotelmia, Pohjoismaat ja Eurooppa
Amsterdam ja tulppaanien Hollanti 2014 Lue Tarjouspyyntö
Ihastuttava Kreeta 2014 Lue Tarjouspyyntö
Hotellimatkat Uumajaan ryhmille 31.10.2014 asti Lue Tarjouspyyntö
Kiehtova Kroatia ja Kuuluisa Mostar 2014 Lue Tarjouspyyntö
Ryhmämatkaehdotelmia, Venäjä
Pietarin junamatkat 2014 Lue Tarjouspyyntö
Pietarin viisumivapaat risteilyt 1.9.-30.10.2014 Lue Tarjouspyyntö
Liikuntamatkat
Liikuntaloma liikuntamix Tallinnassa 2014 Lue Tarjouspyyntö
Liikuntaloma Gardalla 2014 Lue Tarjouspyyntö
Sporttiloma Bracin saarella 2014 Lue Tarjouspyyntö

Jouluaaton risteilyt Helsingistä Tukholmaan 24.-26.12. 10.03.2011 02:26 X

Vietä merellinen joulu ja nauti kiireettömästä joulun tunnelmasta. Tunnelmaa, tuoksuja, makuja, joululahjoja, viihdettä... Tukholman reitillä herkkujoulupöydät on katettuna!

Joulun risteily Helsingistä Tukholmaan 23.-25.12 10.03.2011 02:26 X

Lähde viettämään tunnelmallista joulua risteillen Silja Serenadella Helsingistä Tukholmaan 23.-25.12. Kiireetön aikataulu ja laivan monipuolinen risteilyohjelma takaavat tunnelmallisen joulun merellä.

Jouluristeily Riikaan 10.03.2011 02:26 X

Lähde mukaan Baltic Princessin jouluristeilylle Turusta Riikaan 24.-26.13. Laivan lämmin joulutunnelma, risteilyohjelma ja joulupöydän antimet yhdistettynä vierailuun kauniissa Riian kaupungissa tekevät joulusta tunnelmallisen kokemuksen.

Jouluristeily Tallinnaan 10.03.2011 02:26 X

Lähde tunnelmalliselle jouluristeilylle Tallinnaan Silja Europalla 24.-26.12. Europan kiireetön aikataulu, joulupöydän antimet ja risteilyohjelma luovat jouluntunnelman.

Jouluristeily Lyypekkiin Helsingistä 10.03.2011 02:26 X

Finnlinesin jouluristeilyllä viihdytään yhdessä! Nauti joulusta ja joulun pyhistä kiireettömässä tunnelmassa Itämeren aalloilla.

Jouluristeily Lyypekkiin

Pistäydy halutessasi matkan aikana kuvankauniissa hansakaupungissa Lyypekissä, osallistu kiertokävelylle tai tutustu omatoimisesti keskiaikaisen kaupungin joulutorien tarjontaan. Laivalla herkuttelet aamuin illoin monipuolisen buffetpöydän antimilla, rentoudut läheistesi kanssa ja nautit jouluisesta ohjelmasta.

TÄYNNÄ!

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Joulumatka Vilnaan 10.03.2011 02:26 X

Vietä tunnelmallinen joulu Vilnassa!

Joulumatka Vilnaan

Vilnassa koet aidon baltialaisen kulttuurin ja sen lämpimän tunnelman. Vanhan kaupungin huolellisesti koristellut rakennukset ja mahtava valaistu joulukuusi ovat kuin suoraan vanhasta sadusta. Lämminhenkiset kahvilat tarjoilevat mausteisia kahveja ja herkullisia käsintehtyjä joulusuklaita.

Syvästi katolisessa Liettuassa jouluun liittyy sekä karnevaaliperinne että harras uskonnollinen traditio. Monipuoliset ja vaihtelevat seimiasetelmat hallitsevat julkisia paikkoja ja näyteikkunoita; hienoimmat seimet löytää luonnollisesti kirkoista, joissa ne ilmaisuvoimaltaan monesti muistuttavat teattereiden lavastuksia.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

  

Adventtimatka Prahaan 10.03.2011 02:26 X

Prahan vanhan kaupungin tunnelmalliset kadut jouluvaloissa saavat herkistymään joulutunnelmaan.

Adventtimatka Prahaan

Joulutorit ovat täynnä maistuvia herkkuja sekä kauniita seimiä ja värikkäitä koristeita. Prahan joulutunnelma keskittyy Václavin aukiolle sekä vanhan kaupungin torille raatihuoneen kupeeseen. Molempiin paikkoihin nousee joulun alla pienen kylän verran myyntikojuja ja koristeltuja joulukuusia. Saksalaistyylisten ruokien ja tuotteiden lisäksi Prahassa on tarjolla slaavilaista eksoottiikkaa ja läntistä Keski-Eurooppaa edullisempia hintoja.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Adventtimatka Wieniin 10.03.2011 02:26 X

Wienin pitkät perinteet omaavat joulutorit lumoavat kauneudellaan!

Adventtimatka Wieniin

Jouluvaloin valaistuja puistoja sekä satoja pieniä myyntikojuja on kaikkialla. Maistele lämmintä Glühweinia sekä tuoksuvia kastanjoita. Löydä erilaiset joululahjat pukinkonttiin ja ilahduta rakastasi periteisin rakkausviesteillä koristelluilla pipareilla.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Adventtimatka Itävallan alppimaisemiin 10.03.2011 02:26 X

Unohtumaton adventtimatka Salzkammergutin järvialueen vuoristomaisemiin.

Salzkammergutin postikorttimaiset maisemat

Bad Ischl on pieni kylpyläkaupunki keskellä upeita alppimaisemia. Tutustumme Wolfgang -järven rannalla oleviin idyllisiin kyliin ja niiden joulumarkkinoihin. Käymme myös Hallstattin pienessä, vuoriston ja alppijärven välissä sijaitsevassa kylässä ja nousemme hissi 1500metrin korkeuteen Zwölferhorn -vuorelle. Matkan päätteeksi tutustumme vielä Münchenin joulumarkkinoihin.

 Matkan tiedot ja matkaohjelma

Kaupunkiloma Tallinnaan 10.03.2011 02:08 X

Tallinnan hotellimatkallamme ehdit tutustua nähtävyyksiin, shoppailla, nauttia kulttuurista ja hemmotella itseäsi. Lukuisat kansainväliset ravintolat ravitsevat kehoa, sillä välin kun sielu nauttii keskiaikaisen hansakaupungin historiallisesta tunnelmasta!

 

Tallinnan vanhakaupunki

Keskiaikainen vanhakaupunki mukulakivikatuineen, muureineen ja ikivanhoine torneineen on kuin suoraan satukirjasta. Viehättävien katujen ja vanhojen talojen katveisiin jää salaperäisiä sisäpihoja. Tallinnan vanhakaupunki on melko pieni ja sellaisena helppokulkuinen ja ihana kaupunkilomakohde.

Lyhyt loma vai 4 päivän hotelliloma Tallinnassa?

Kun kohteenasi on Tallinna, Matkapojilla on tarjolla vaihtoehtoja yhden yön lyhytlomasta aina neljä yötä kestävään lomaan. Monipuolisesta hotellivalikoimastamme löytyy sopiva vaihtoehto niin budjettireissaajille kuin luxusmatkoilijoillekkin.Tarjolla on myös kylpylävaihtoehtoja, tutustu myös Tallinnan kylpylähotellitarjontaan (mm. neljän yön matkat).

Tallinnan Laulujuhlat 4.-6. heinäkuuta

Jos kysyt keneltä tahansa virolaiselta, mitä virolaisuus hänelle merkitsee, ensimmäisenä hänelle todennäköisesti tulevat mieleen Laulu- ja tanssijuhlat. Nämä massiiviset kansankokoontumiset, joihin osallistuu tuhansia kansallispukuisia esiintyjiä kaikkialta Virosta. Varaa matkasi ajoissa koska paikkoja on rajoitetusti.

Kaikkiin Tallinnan hotellimatkoihin sisältyy laivamatkat sekä majoitus aamiaisin.

Risteily – hotellimatka Tallinnaan 3 tai 4 pv 10.03.2011 02:08 X

Vietä ensimmäinen ilta ja yö nauttien laivan palveluista ja ohjelmatarjonnasta ja sen jälkeen vaihtoehtoisesti yksi tai kaksi yötä Tallinnassa hotellissa. Useita hotellivaihtoehtoja vanhan kaupungin romanttisista pikkuhotelleista budjetti- ja liikemieshotelleihin. Bussikuljetukset useilta reiteilltä!

Risteily-hotellimatka Tallinna 2 yötä

1yö laivassa + 1yö hotellissa. Tällä matkalla ehdit nauttia niin laivan palveluista ja ohjelmatarjonnasta, kuin runsaasta perilläolo ajasta Tallinnassa.

Risteily-hotellimatka Tallinna 3 yötä

1yö laivassa + 2yötä hotellissa = vielä enemmän aikaa perillä.

Lähimmät lähdöt alla. Voit vaihtaa "muuta hakua" kohdassa lähtöaikaa, -paikkaa ja matkustajamäärää.

Kaupunkiloma Haapsaluun 10.03.2011 02:08 X

Idyllisessä merenrantakaupungissa voit nauttia vaikkapa kävelyretkistä pikkukaupunkiin tutustumisen ohella. Kesäaikaan kaupungissa järjestetään konsertteja, festivaaleja ja urheilutapahtumia. Kaikkiin matkoihin on tarjolla edulliset liityntäkuljetukset kotimaassa.

Monipuoliset matkat Haapsaluun

Onko mielessäsi nautinnolliset kylpylähetket vai kaipaatko rentoa kaupunkilomaa ohjelmallisella viihteellä höystettynä? Tai miltä kuulostaisi yhdistää nämä molemmat? Monipuolinen matkavalikoima Haapsaluun tarjoaa jokaiselle jotakin - löydä oma suosikkisi; kaupunkiloma Haapsaluun 3 yötä torstaista sunnuntaihin tai kaupunkiloma Haapsaluun 4 yötä sunnuntaista torstaihin.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Alla lähimmät lähdöt. "Muuta hakua" kohdassa voit vaihtaa lähtöpäivää, -paikkaa ja henkilömäärää.

Kaupunkiloma Pärnuun 10.03.2011 02:08 X

Vehreä ympäristö puistoineen ja kahviloineen antaa hyvät puitteet onnistuneelle lomalle. Kaupungissa on vilkas kulttuurielämä ympäri vuoden. Kesäisin pitkä valkohiekkainen ranta kutsuu auringonottoon. Kaikkiin matkoihin on tarjolla edulliset liityntäkuljetukset kotimaassa. Hotellivaihtoehtoja on yli kymmenen, voit valita perinteisen hotellin tai kylpylähotellin.

Kaupunkiloma Pärnuun

Vehreä ympäristö puistoineen ja kahviloineen antaa hyvät puitteet onnistuneelle lomalle. Kaupungissa on vilkas kulttuurielämä ympäri vuoden. Kesäisin pitkä valkohiekkainen ranta kutsuu auringonottoon.

Pärnu 7 yön hotellimatka

Viron viehättävässä kylpyläkaupungissa Pärnussa viihtyy jokainen! Yli 750 vuotias Pärnu tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja lomaasi kaikkina vuodenaikoina. Kahdeksan päivää aikaa nauttia sunnuntaista sunnuntaihin tai torstaista torstaihin.

Pärnu 4 yön hotellimatka

Pärnu on Viron vanhimpia ja tunnetuimpia kylpyläkaupunkeja. Nykyaikaiset ja uudistetut kylpylät tarjoavat asiantuntevaa palvelua. Vehreä ympäristö puistoineen ja kahviloineen viimeistelee rentouttavan loman. Pärnussa on perinteikäs kylpyläkulttuuri, ja siellä voit hemmotella itseäsi kaikkina vuodenaikoina. Viiden päivän matka alkaa sunnuntaina ja päättyy torstaina.

Pärnu 3 yön hotellimatka

Pärnusta löytyy kaikkea. Kaupunki on mukavan pieni, joten tärkeimmät nähtävyydet ovat kävelymatkan päässä Neljän päivän aikana torstaista sunnuntaihin ehtii jo riittävästi tutustua Pärnuun.

Pärnu 2 yön hotellimatka

Kolmen päivän mukavat hotellilomalla voit irtautua arjesta ja nauttia kesäisestä Pärnusta. Matkat sunnuntai-tiistai tai tiistai-torstai sekä keskikesällä yhdistelmämatka Pärnu-Tallinna (Pärnussa su-ti , Tallinnassa ti-to).

Lue lisää: Matkan tiedot ja matkaohjelma

Omaleimainen Rakvere 10.03.2011 02:08 X

Rakvere sijaitsee Pohjois-Virosssa, 20 kilometriä etelään Suomenlahden rannikolta.

Hotellimatkat Rakvereen

Aivan Rakveren keskustassa, sijaitsee uusi ja moderni kylpylähotelli, Aqua Hotel & Spa. Sen viihtyisässä allasosastossa voi laskea valoefektein varustettua vesiliukumäkeä, vilvoitella kylmävesialtaassa, nauttia saunomisesta ja kylpylähoidoista monella tapaa. Kaikkiin matkoihin on tarjolla edulliset liityntäkuljetukset kotimaassa. Matkavaihtoehtoja Rakvereen on kaksi; 3 yön matka torstaista sunnuntaihin ja 4 yön matka sunnuntaista torstaihin.

Rakvere

Rakvere on houkutteleva, nopeasti kehittyvä ja omaleimainen kaupunki. Rakvere on Viron viidenneksi suurin kaupunki ja sijaitsee Pohjois-Virosssa, 20 kilometriä etelään Suomenlahden rannikolta. Liivinmaan vanhat linnan rauniot ovat nykyään Rakveren päänähtävyys. Siellä voi nauttia keskaikaista ruokaa ja tutustua keskiaikaisen elämänmenon tunnuspiirteisiin. Rakveren kaupunki yllättää myös nykypäivällään ja sen kaupunginaukio onkin luultavasti Viron modernein.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Kaupunkiloma Saarenmaalle 10.03.2011 02:08 X

Saarenmaa ihastuttaa aitoudellaan. Tuulimyllyn hämyisessä tunnelmassa vietetty kahvihetki, käsityöläisten pitsiliinat torilla ja villisika-ateria luonnon helmassa.

Hotellimatka Saarenmaa

Saarenmaalta löydät matkaelämyksiä, joita muistelet hymyssä suin vielä vuosienkin päästä! Kuvankauniin Saarenmaan luonto on monipuolista ja lumoavaa. Paviljongit kirkot ja linnoitukset vievät sinut keskiaikaisten ritareiden maailmaan. Hotellimme Saarenmaalla sijaitsevat pääkaupunki Kuressaaren ydinkeskustassa, jonka huippunähtävyys on Piispanlinna.  Kaunis Saarenmaa on parhaimmillaan kesällä ja kutsuu lomailijoita nauttimaan kesäisestä idyllisistä ja merellisestä tunnelmasta. Matkapoikien matkavalikoimasta löydät hotellimatkat, kiertomatkat sekä kylpylämatkoa Saarenmaan maisemiin. Tutustu ja löydä oma suosikkisi.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Lähimmät lähdöt alla. Voit vaihtaa "muuta hakua" kohdassa lähtöaikaa, -paikkaa ja matkustajamäärää.

Kaupunkiloma Tarttoon bussilla 10.03.2011 02:08 X

Tere tulemast Tartusse! Tervetuloa Tarttoon!

Hotellimatka Tarttoon

Neljän päivän hotellimatkat Tarttoon, lähtö torstaina ja paluu sunnuntaina. Suosittelemme myös varaamaan etukäteen Tarton kaupunkikierroksen. Kiertoajelu sisältää bussiajelun keskustassa sekä kävelyosuuden vanhassa kaupungissa. Retken kesto on yhteensä noin 3 tuntia ja se järjestetään perjantaisin.

Tartto

Tarton kaunista ja historiallista yliopistokaupunkia kutsutaan Etelä-Viron keskukseksi, Viron kulttuurin ja sivistyksen kaupungiksi sekä Viron henkiseksi pääkaupungiksi. Kaupunki on myös ainutlaatuinen festivaalien, laulujuhlien ja museoiden kaupunki. Historiaa henkivä Jaanin kulttuurikortteli on jo itsessään elämys, romanttinen Toomemäen puistoalue on täynnä nähtävää ja idyllisellä Raatihuoneen torilla voit nauttia ulkoilmakahviloista katumuusikoiden säestäessä. Kaupungin sydämestä löydät myös Baltian vanhimman Kasvitieteellisen puutarhan. Tartto edustaa matkailijalle todellista ja autenttista Viroa, ja tarjoaa varmasti elämyksiä jokaiselle.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Kaupunkiloma Riikaan 10.03.2011 02:08 X

Latvian vilkas ja trendikäs pääkaupunki Riika on yhdistelmä uutta ja vanhaa. Laivamatkat taittuvat Viking Linen laivoilla nopeasti ja mukavasti.

Hotellimatka Riikaan

Riika on monipuolinen lomakaupunki, jonka kohokohta on eittämättä kaunis Vanha Kaupunki. Riiassa löytyy majoituksen suhteen valinnanvaraa, sillä valikoimassamme on 4 keskustahotellia. Kaikista hotelleista on vain kävelymatka Vanhaan Kaupunkiin (noin 10 min). Keskusta tarjoaa hyviä ostosmahdollisuuksia ja monenlaista ajanvietettä. Perillä on myös mahdollisuus osallistua opastetuille retkillemme. Perheen kanssa kannattaa pistäytyä vaikka Akva Parkissa tai eläinpuistossa.

Shoppailua Riikassa

Riika ei jätä shoppailijaakaan kylmäksi, sillä keskustassa on useita tavarataloja, mm- Stocmann ja Riian keskustan tuntumassa noin 110 000 neliömetrin kokoinen ostoskeskus, jossa voi ostosten lomassa mm. ruokailla, keilata, käydä kasinolla tai kampaajalla ja kauneushoidoissa.

Riika on monipuolinen Latvian pääkaupunki

Kun kaipaat tunnelmallisia hetkiä ja vilkasta kaupunkielämää, suosittelemme sinulle matkaa Riikaan. Riika on kauniiden puistojen, museoiden ja kirkkojen kaupunki, sekä koko Baltian yöelämän keskus. Riika on sekä historiallinen nähtävyys että moderni ja dynaaminen Latvian pääkaupunki. Vilkas ja trendikäs pääkaupunki on ainutlaatuinen yhdistelmä uutta ja vanhaa. Upeat puistot, keskiaikaiset rakennukset, museot ja kirkot tarjoavat paljon mielenkiintoista nähtävää.

 Matkan tiedot ja matkaohjelma

Kaupunkiloma Tukholmaan 10.03.2011 02:08 X

Lomalle aina ihanaan Tukholmaan. Hengähdä mukavassa hotellissa ja nauti valitsemistasi elämyksistä. Monipuolinen Tukholma tarjoaa kaikille jotakin: Skansen ja Gröna Lund ovat lasten mieleen kun taas vanhempien aika kuluu monipuolisissa ostoskeskuksissa shoppaillen ja vanhan kaupungin mutkittelevia kujia ihastellen. Meno- ja paluumatkat sujuvat leppoisasti laivalla.

Matkapojat vie sinut Ruotsin vilkkaaseen pääkaupunkiin. Voit suunnata perinteisille nähtävyyksille tai tutustua kaupungin uusiin puoliin. Lähdöt sekä Turusta että Helsingistä.

Lähimmät lähdöt alla. Voit vaihtaa "muuta hakua" kohdassa lähtöaikaa, -paikkaa ja matkustajamäärää.

Hotellimatka Visbyyn lentäen 10.03.2011 02:08 X

Lähde keskelle auringon paistetta, meren kohinaa ja ruusujen tuoksua.

Nopeasti ja mukavasti lentämällä

Suorat lennot Flybellä Helsingistä Visbyyn antavat sinulle ja perheellesi enemmän aikaa nauttia Gotlannin ja Visbyn tarjoamista upeista elämyksistä. Valikoimassa nyt 4 ja 5 päivän hotellipaketteja koko kesän ajalle – valitse itsellesi sopivin vaihtoehto.

Myös Visby lento / laiva vaihtoehto

Viiden päivän matka Visbyyn, yksi yö laivassa, 3 yötä hotellissa. Katso lisää tästä linkistä

Gotlanti on kesäinen paratiisisaari koko perheelle   

Astrid Lindgrenin iki-ihana Peppi Pitkätossu -satu herää eloon Kesämaassa, jossa maailman vahvin pikkutyttö seikkailee vierailijoidensa parissa. Huvikumpu on nimensä veroinen paikka: kiipeä, roiku, touhua, pelaa ja leiki – niin kuin Peppikin! Vesipuisto virvoittaa ja raikastaa päivän leikkien jälkeen. Matkaan kuuluu myös ohjattu maaseutukierros, jossa tutustutaan koko perheen kera Gotlannin saaren upeisiin maisemiin. Vierailu tippukiviluolassa on takuulla eksoottinen elämys!

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Hotellimatka Vilnaan laivalla ja bussilla 10.03.2011 02:08 X

Laivalla ja bussilla toteutettava kevätmatka Liettuan pääkaupunkiin tarjoaa sinulle hyviä elämyksiä ja paljon nähtävää.

Hotellimatka Vilnaan

Hurmaava Vilna on täynnä historiaa ja upeita kirkkoja, luostareita, kupoleja ja torneja, koristeellisia julkisivuja, taidetta ja kulttuuria. Vanhan kaupungin kujilta löydät ihastuttavia ravintoloita ja baareja, joissa syöt hyvin ja edullisesti. Eikä ostosmahdollisuuksistakaan ole pulaa: mm. keskustan liepeillä sijaitseva Akropolis-ostoskeskus on yksi Baltian suurimmista, ja sen liikkeet ovat avoinna iltamyöhään. Lähde Vilnaan nauttimaan idyllisen barokkikaupungin upeasta tunnelmasta!

 Matkan tiedot ja matkaohjelma

Viron linnat ja kartanot 3pv 10.03.2011 02:08 X

Pieni maa, monet kasvot! Näe Keski-Viron helmet - Eiveren upea kartano ja viihtyisä Viljandin kaupunki kauniin järven rannalla sekä Taageperan linna ja Luken kartanon upea uusbarokkipuisto. Matkan hintaan sisältyy 3 lounasta ja 1 kahvitauko tarjoiluineen.

Upeita elämyksiä ja kaunista katsottavaa

Vuosisatojen saatossa on Viroon rakennettu upeita keskiaikaisia linnoja sekä yli tuhat lumoavaa kartanoa. Nykyaikana ne kuvastavat mennyttä ylellisyyttä ja vaurasta elämäntyyliä ollen Skandinaavisten kuninkaiden, Venäjän imperiumin ja ristiritareiden lumoavaa perintöä. Tällä matkalla pääset tutustumaan näihin ainutlaatuisiin Baltian aarteisiin ja koet ripauksen kiehtovaa menneisyyttä. Viron parhaat palat valmiina matkapakettina. Koe upeita elämyksiä kanssamme!

Matkalla on suomalainen bussi ja paikallinen opas mukana koko matkan ajan.

 Matkan tiedot ja matkaohjelma

Narva ja Kuremäe, 3 pv 10.03.2011 02:08 X

Koe monipuolinen ja ihastuttava Itä-Viro! Vierailemme mm. Pühtitsan nunnaluostarissa ja Kohtla-Nõmmen kuuluisassa kaivosmuseossa sekä Narvan ja Rakveren linnoissa. Itä-Viroa pidetään yhtenä Viron kauneimmista; merimaisemineen, jokineen, vesiputouksineen ja lukuisine järvineen.

Koe monipuolinen Itä-Viro

Kiehtova Itä-Viron kiertomatka tarjoaa monipuolisia elämyksiä keskenään hyvin erilaisten nähtävyyksien parissa. Matkan aikana pääset vierailemaan Narvan linnassa, joka on monipuolisin ja parhaiten säilynyt puolustusrakennelma koko Virossa. Näemme myös aitoa nunnien elämää Jumalanäidille pyhitetyssä Pühtitsan luostarissa ja koemme aitoa kaivostunnelmaa Kohtla-Nõmmen kaivosmuseossa. Lisäksi nautimme monipuolisesta kasvistosta ja merinäköalasta Toila-Orun puistossa, sekä tutustumme Rakveren linnan mielenkiintoiseen historiaan. Koe kanssamme ainutlaatuinen Itä-Viro!

Matkalla on suomalainen bussi ja paikallinen opas mukana koko matkan ajan.

Tallinna - Narva - Kuremäe - Narve-Jõesuu - Sillamäe - Tallinna

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Amsterdam ja tulppaanien Hollanti 4pv 10.03.2011 02:08 X

Kevään Amsterdamin tulppaanimatkat myynnissä!

Keukenhofin värikäs tulppaanimeri ihastuttaa vierailijaa

Keukenhofin kukkaloistoa tullaan ihailemaan ympäri maailmaa. Joka syksy aloitetaan valmistautuminen seuraaseen kevääseen istuttamalla kukka-asetelmat teemojen mukaisesti. Yli 7 miljoonaan tulppaania, hyasinttia ja narsissia täyttävät 32 hehtaarin alueen väreillään ja tuoksuillaan. Vierailijoita puistossa käy joka vuosi lähes miljoona.

Delft

Delft on yksi Hollannin kauneimmista ja idyllisimmistä kaupungeistä. Tämä taide- ja käsityökaupunki on maailmankuulu sinisestä keramiikasta. Tutustumme vanhaan posliinitehtaaseen, sen historiaan ja posliinin valmistukseen.

Lähde valloittavan kauniiseen, keväiseen Hollantiin, jossa miljoonat tulppaanit ja kukkivat puut tervehtivät sinua. Lukuisien kanavien ja siltojen Amsterdam on viihtyisä suurkaupunki, jossa liikkuminen on vaivatonta. Kukkatoreja, kauniita taloja, timantteja  ja tuulimyllyjä, niistä on unohtumattomat kokemukset tehty.


Matkan tiedot ja matkaohjelma

Krakova-Varsova 5pv 10.03.2011 02:08 X

Tällä matkalla näet Puolan historiaa ja nykyaikaa pähkinänkuoressa. Tule mukaamme: aimo pala Puolaa on tarjolla tiiviissä paketissa

Puola, Krakova - Varsova

Tuhatvuotinen, kaunis Krakova on yksi Euroopan kulttuurikaupungeista. Tunnelmaltaan tämä keskiaikainen kauppakaupunki on vertaansa vailla. Hyvin säilynyt vanha kaupunki, kymmenet kirkot ja hämärät kellariravintolat ovat olennainen osa Puolan entistä pääkaupunkia. Varsovan nykyaikainen miljoonakaupunki tarjoaa puolestaan täysin toisenlaisen Puolan vilkkaine liikekeskustoineen ja isoine ostoskeskuksineen. Matkan aikana saamme nauttia puolalaisesta vieraanvaraisuudesta, maittavista herkuista ja upeasta arkkitehtuurista.

Auschwitz-Birkenau keskitysleirimuseot

Lähde lisämaksulliselle retkelle Auschwitz-Birkenau keskitysleirimuseoihin. Alue on Unescon maailmanperintölistalle merkitty toisen maailmansodan aikainen natsien keskitysleirialue, joka perustettiin vuosina 1940–1942. Leirillä sai aikanaan surmansa surmansa 1,5 miljoonaa eri maista ollutta vankia. Vuosittain tuhannet juutalaiset ympäri maailman tulevat tänne “elävien marssille” holokaustin uhrien muiston kunniaksi. Retken hinta 40,-/hlö ja kesto n. 6 tuntia. Retken toteutuminen edellyttää vähintään 15 osallistujaa.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Viinimatka Reinin maisemiin 4pv **UUTUUS** 10.03.2011 02:08 X

Saksan suurimmat ja koko maailman mittakaavassa arvostetut viinialueet ovat keskittyneet Rein ja Moselin lumoavan kauniille seudulle. Lähde Matkapoikien viinimatkalle parhaaseen viininkorjuuaikaan. Matkalla pääset tutustumaan eurooppalaiseen vuosisatojen mittaiseen viinikulttuuriin ja nauttimaan maistiaisia aivan tuoreeltaan.

Henkell-kuohuviinitila

Henkell Trocken on kenties maailman tunnetuin kuohuviini. Tuote lanseerattiin yli 180 vuotta sitten saksalaiskaupunki Mainzissa, jonne Adam Henkell perusti yrityksensä. Henkellin liiiketoiminta kasvoi nopeasti ja entistä suuremmat tilat syntyivät vuosina 1907-1909 Wiesbaden-Biebrichiin. Vierailemme tässä näyttävä uusklassismia edustava rakennuksessa, joka sai nimekseen Henkellsfeld.

Kloster Eberbach -luostarin viinikellari

Kloster Eberbach on entinen sisterssiläisluostari, joka sijaitsee Eltville am Rheinin kylän lähellä Rheingaussa. Sisterssiläismunkit tulivat alkujaan Burgundista ja toivat tullessaan tietotaidon viinien viljelystä. 1400-luvulla Kloster Eberbach oli jo Saksan suurin viinitila ja mm. Pinot Noirin viljelyä on tehty 1100-luvulta lähtien. Nykyään Kloster Eberbach on Saksan suurin itsenäinen viinitila, yli 200 hehtaarillaan. Tällä matkalla pääsemme tutustumaan kestävän kehityksen periaatteita noudattavaan viinitilaan.   

Traben-Trarbach kaupungin viinikellarit

Moselin laaksossa sijaitseva Traben-Trarbach nousi 1900-luvun alussa Euroopan toiseksi suurimmaksi viinikaupan keskukseksi Bordeauxin jälkeen. Matkan aikana pääsemme tutustumaan kaupungin alla sijaitseviin viinikellareihin ja niiden holveihin. Kierroksen aikana opimme mielenkiintoisia asioita viineistä ja niiden valmistuksesta.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Portugali - kulttuurimaisemia ja viinialueita 6pv 10.03.2011 02:08 X

Portugali ja sen mielenkiintoiset nähtävyydet, joilla kaikilla on kerrottavana oma tarinansa, odottavat sinua.

Portugali on muutakin kuin hiekkarantoja!

Matkapoikien matkalla näet uskomattoman monenlaista Portugalia: mm. sykkivän pääkaupungin, jonka löytöretkien aikainen historia kuvittaa yhä kaupunkia, Porton merenrantakaupungin, jolta kuulu portviini on saanut nimensä sekä Coimbran yliopistokaupungin, joka on kuuluista Coimbra fado -musiikistaan. Nautit maukkaista ruuista, laadukkaista viineistä ja lempeästä ilmastosta. Portugali ja sen mielenkiintoiset nähtävyydet, joilla kaikilla on kerrottavana oma tarinansa, odottavat Sinua.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Slovenian ja Kroatian helmet 6pv 10.03.2011 02:08 X

Valloita Euroopan yksi tämän hetken kiinnostavimmista alueista! Matkapojat vie sinut ihastuttaviin maisemiin Sloveniaan ja Kroatiaan. Upeat Slovenia ja Kroatia valloittavat! Koe kristallinkirkkaat vedet, uudet makuelämykset sekä kauniit historialliset kaupungit.

Ljubljana – Bled – Porec – Pula

Slovenian pääkaupunki Ljubljana on pieni ja intiimi kaupunki, joka hurmaa välittömyydellään. Kaikki on kävelyetäisyyden päässä ja kaupungin vilinään on helppo liittyä. Pikkukaupunki Bled tarjoaa tyyntä järvimaisemaa ja vehreitä vuorenrinteitä. Adrianmeren pohjukassa sijaitseva Kroatian Istrian alue on lyhykäisyydessään turkoosia merta, tunnelmallisia pikkukujia ja vaikuttavaa luontoa. Tutustumme myös historiallisesti merkittävään Pulan kaupunkiin, jonka tarina ulottuu antiikin roomalaisten aikaan. Lähde mukaan matkalle ja ihastu!

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Ottomaanien Istanbul 10.03.2011 02:08 X

Tässä ainutlaatuisessa kaupungissa voit kokea idän ja lännen kiehtovan sekoituksen. Kaupunki sijaitsee kahdella mantereella ja sen tunnelmassa on helposti havaittavissa niin nykyaikainen ja moderni Eurooppa kuin kiehtova ja mystinen Aasia.

Turkki, Istanbul

Minareeteista kantautuvat rukouskutsut, basaarit kuhisevat ihmisiä ja ilman täyttävät mausteiden tuoksut. Illalla tunnelma on unohtumaton laskevan auringon viimeisten säteiden heijastuessa Bosporinsalmen aalloilta. Istanbul tarjoaa nähtävää ja koettavaa enemmän kuin runsaasti mm. helleenisen, roomalaisen, bysanttilaisen ja ottomaanisen kulttuuriperintönsä ansiosta. Tällä matkalla tutustumme kahteen tämän aikakauden upeaan taidonnäytteeseen Topkapin palatsiin ja Siniseen Moskeijaan. Istanbulin nähtävyydet hurmaavat matkaajan.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Baltian helmet Riika ja Vilna 5pv 10.03.2011 02:08 X

Kiertomatka Latvian ja Liettuan pääkaupunkeihin tarjoaa sinulle tapahtumia, kulttuuria, historiaa, taidetta ja maittavia makuelämyksiä. Suosittelemme lisämaksullisia Riian ja Vilnan kaupunkikierroksia, niillä näet vieläkin enemmän.

Tee rentouttava matka Baltian sydämeen!

Romanttinen ja eläväinen Riika tarjoaa monipuolista nähtävää ja koettavaa rennossa ilmapiirissä, Jugend-arkkitehtuurin aarteita, edullisia hemmotteluhoitoja kauneushoitoloissa ja makuelämyksiä kaupungin upeissa ravintoloissa. Vilna puolestaan on tunnettu suuresta ja kauniista Vanhastakaupungistaan, ystävällisistä asukkaistaan sekä erinomaisista ravintoloistaan. Molemmat kaupungit ovat täynnä historiallisia nähtävyyksiä ja korkeatasoisia kulttuurielämyksiä. Lisäksi ehdit matkallasi tehdä mukavia ostoksia houkuttelevissa putiikeissa. Tule mukaan kokemaan Riian kauniin kaupungin viehätysvoima sekä Vilnan aito baltialainen tunnelma!

Matkalla on suomalainen bussi mukana koko matkan ajan!

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Miamista risteillen Karibialle 10 pv 10.03.2011 02:08 X

Lähde viettämään rentouttavaa lomaa Karibian auringon alle!

Miami - Cozumel - Grand Cayman - Ocho Rios - Miami

Valkoiset hiekkarannat ja Karibian rytmit vetävät puoleensa, eivätkä jätä ketään kylmäksi. Tällä matkalla saat nauttia laivan ykkösluokan palvelusta, lukuisista harrastusmahdollisuuksista ja maittavista makuelämyksistä. Ihaile auringonlaskua kannella, kokeilla onneasi Kasinolla tai tanssi aamun tunteihin. Laajasta kohdemaiden retkivalikoimasta löydät varmasti omat suosikkisi.

Miamista risteillen Karibialle
Hotelli Luokitus Kaupunki
Newport Beachside Hotel & Reso * * * * Miami Beach
Carnival Cruises Line, Liberty * * * *

Bussi - laivamatkat Kolmårdeniin 10.03.2011 02:08 X

Koe gondolisafari, eläintarha ja delfinaario samalla lipulla! Valitse siis sopiva lähtöpäivä, Vikingin tai Siljan laiva, ja perheen yhteinen Riemuloma kohti eläinseikkailuita voi alkaa.

Päivä Kolmårdenissa, risteillen Turusta tai kiertoristeily Helsingistä

Lähde risteilemään Kolmårdenin eläintarhaan Turusta tai Helsingistä. Lomasi alkaa jo kotiovelta kun hyppäät rentoon Riemulomabussiin! Turun lähdöillä nousemme satamassa Vikingin / Silja Linen risteilijälaivaan ja Helsingin lähdöillä risteilemme Viking Linen risteilyaluksilla. Näe laivamatkalla kaunis saaristo, nauti laivan antimista koko perheen kera ja virittäydy vaikkapa jo safaritunnelmaan! Valitse itse sopiva lähtöpäivä ja perheen yhteinen Riemuloma kohti eläinseikkailuita voi alkaa. Palaamme laivalla Turkuun, josta kotimatka voi alkaa.

Kolmården – Tukholma hotellimatka Turusta ja Helsingistä

Koe sekä Ruotsin pääkaupunki että Pohjoismaiden suurin eläinpuisto samalla kertaa! Yhdistä Kolmårdenin matkaan päivä Tukholmassa! Vietä koko perheen kesän kokemusrikkain päivä eläinpuistossa, aja gondolisafarilla ja ihastele delfiinien taidokkaita temppuja, vieraile Maailman vahvimman nallen, Bamsen, luona tai anna lasten peuhata Villi-leiri –seikkailualueella. Tapahtumarikkaan päivän jälkeen paluumatkalla Tukholmaan voit rentoutua bussissa. Tukholman hotelli tarjoaa laadukkaan yösijan ja maittavan aamiaisen jälkeen uusi päivä Tukholmassa on edessä. Tee ostoksia, ihastele vanhan kaupungin miljöötä tai seikkaile perheen kanssa Gröna Lundin huvipuistossa. Neljä riemulomapäivää takaa ikimuistoiset ja takuulla kesän parhaat lomamuistot!

Vietä 2 päivää Kolmårdenissa, hotellimatka Helsingistä

Lähde risteilemään Kolmårdenin eläintarhaan Helsingistä. Kolmårdenissa riittää nähtävää, tekemistä ja koettavaa useammaksikin päiväksi: eläinsafari, merimaailma, Villi-leiri –seikkailupuisto tai Maailman vahvimman nallen maailma saa ajan kulumaan kuin siivillä. Riemukkaan päivän jälkeen yövymme läheisessä Norrköpingin kaupungissa. Jottei mitään jäisi näkemättä, palaamme seuraavana päivänä Kolmårdeniin. Näe vielä lempieläimesi, saat rutistaa Maailman vahvinta nallea ja nautit alueen ravintoloiden tarjonnasta uudelleen.

Kolmården, meno laivalla paluu lentäen 10.03.2011 02:08 X

Nyt voit yhdistää Kolmårdenin matkalla rennon merimatkan ja nopean paluumatkan lentäen.

Kolmårdenissa olet aivan kuin oikealla safarilla!

Koe eksoottiset eläimet ihan läheltä, nähtävää useaksi päiväksi, Seikkaile maailman vahvimman nallen kanssa, safaritunnelmaa ja seikkailun taikaa, suuria tunteita ja suuria elämyksiä. Meren eläimet kohtaat merieläinmaailmassa, jossa näet upeita delfiiniesityksiä, leppoisia hylkeitä paistattelemassa päivää tai viekkaan hain uiskentelemassa altaassaan. Tiikerimaailma on paikka, jossa kohtaat uljaat kissaeläimet aivan viidakon sykkeessä.

Lapsille on Kolmårdenissa eläinten lisäksi paljon muutakin tekemistä: Maailman vahvimman nallen, Bamsen seikkailupuisto, Ruotsin pisin liukumäki sekä suuri leikkipaikka, jossa lapset voivat peuhata yllin kyllin. Useat ravintolat alueella takaavat, että energiaa riittää koko päivän ajan.

Gondolisafari

Pääset nyt entistä lähemmäksi villieläimiä. Kolmårdenin gondolisafarilla saat leijua savannin yllä, liikkua äänettömästi villieläinten joukossa ja vierailla eläinten luona niiden omilla ehdoilla. Melkein kuin olisit yksi asukkaista. Voit nauttia upeista näköaloista ja aistia villin elämän sykkeen.

Mukavaa matkantekoa

Lähtö kohti Kolmårdenin seikkailuja alkaa Helsingistä. Perillä riittää nähtävää, tekemistä ja koettavaa useammaksikin päiväksi: gondolisafari, merimaailma, Villi-leiri -seikkailupuisto tai Maailman vahvimman nallen maailma saa ajan kulumaan kuin siivillä. Riemukkaan päivän jälkeen yövymme läheisessä Norrköpingin kaupungissa. Aamiaisen jälkeen vielä hetki vapaata aikaa tutustua esim. Norrköpingin kaupunkiin. Puolen päivän aikaan huoneiden luovutus ja lähtö kohti lentokenttää, josta Flyben lento tuo takaisin Helsinkiin.

Matkan tiedot ja matkaohjelma


Visby hotellimatkat lentäen, 4 tai 5 päivää 10.03.2011 02:08 X

Lähde keskelle auringon paistetta, meren kohinaa ja ruusujen tuoksua.

Nopeasti ja mukavasti lentämällä

Suorat lennot Flybellä Helsingistä Visbyhyn antavat sinulle ja perheellesi enemmän aikaa nauttia Gotlannin ja Visbyn tarjoamista upeista elämyksistä. Valikoimassa nyt 4 ja 5 päivän hotellipaketteja koko kesän ajalle – valitse itsellesi sopivin vaihtoehto.

Gotlanti on kesäinen paratiisisaari koko perheelle   

Astrid Lindgrenin iki-ihana Peppi Pitkätossu -satu herää eloon Kesämaassa, jossa maailman vahvin pikkutyttö seikkailee vierailijoidensa parissa. Huvikumpu on nimensä veroinen paikka: kiipeä, roiku, touhua, pelaa ja leiki – niin kuin Peppikin! Vesipuisto virvoittaa ja raikastaa päivän leikkien jälkeen. Matkaan kuuluu myös ohjattu maaseutukierros, jossa tutustutaan koko perheen kera Gotlannin saaren upeisiin maisemiin. Vierailu tippukiviluolassa on takuulla eksoottinen elämys!

Gotlanti on kesäinen paratiisisaari koko perheelle. Saaren ainutlaatuiseen luontoon, moniin nähtävyyksiin ja  lomanviettomahdollisuuksiin sekä tietysti itse Visbyn kaupunkiin kannattaa lähteä tutustumaan. Kesällä Visby on parhaimmillaan ruusujen ja puutarhojen kukkiessa valtoimenaan. Peppi Pitkätossun kesämaa sekä vesipuisto kutsuvat kesän parhaisiin leikkeihin. Kesämaasta löydät Peppi-elokuvista tutun aidon Huvikummun sekä yli 55 puuhakohdetta, joissa saa hyppiä, kiipeillä ja riehua niin paljon kuin vain jaksaa! Vesipuiston liukumäet ja merirosvolaivat kutsuvat nauttimaan auringosta ja vesileikeistä. Gotlannin ainutlaatuinen luonto rantakallioineen ja tippukiviluolineen luo upeat puitteet matkalle.   

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Legoland® ja Kööpenhamina 6pv 10.03.2011 02:08 X

Koe perheesi kanssa parhaat palat Tanskasta! Vain mielikuvitus on rajana yhdessä Euroopan suosituimmista lapsiperheiden kohteista, Legolandissa®. Legoland® on tekemistä ja kokemista.

Legoland® ja Kööpenhamina

Kuuden päivän riemukas laiva-lento matka alkaa Turusta Siljan laivalla ja matkaamme Ruotsin läpi kohti Göteborgia, josta Stena Linen laiva kuljettaa meidät Tanskaan. Nautimme Legolandin® teemapuistosta kahtena päivänä ja palaamme Kööpenhaminan kaupunkiloman jälkeen kätevästi lentäen Helsinkiin.

Lento-laiva matkalla taas aloitat lomasi nopeasti lentäen Helsingistä Kööpenhaminaan, jossa pääset pitämään hauskaa mm. Tivolin laitteissa. Matka jatkuu Legolandiin®, jossa ehtii kahdessa päivässä tutustua teemapuiston huikeaan tarjontaan. Kotimatka Turkuun taittuu Ruotsin läpi ajaen maisemista nauttien, unohtamatta kesäisen riemukasta laivamatkaa Turkuun.

Vietä perheen kanssa riemukas loma Legojen® ja teemapuistojen parissa sekä näe Kööpenhaminan kaupunkikierroksella tunnetut nähtävyydet!

Legoland® on huikea seikkailu

Yllätyt siitä, mitä kaikkea Legoista® saa rakennettua – kokonaisen teemapuiston ja seikkailumaailman! Legoland® on takuuvarma lasten suosikkikohde, johon halutaan palata uudelleen. Nyt se on mahdollista! Matkapoikien matkalla saat kokea Legolandin® riemun kahtena päivänä sekä Kööpenhaminan mahtavan Tivolin sekä kaupungin kuuluisat nähtävyydet!     

Aloita matkasi laivalla ja palaa kätevästi lentäen tai toisinpäin! Samalla matkalla saat kokea lentomatkan nopeuden sekä nauttia kesäisestä laivamatkasta, josta ei iloa ja riemua puutu.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Skara Sommarland - Kolmården 10.03.2011 02:08 X

Koko perheen ratkiriemukkaaseen lomaan sisältyy kaikkea: risteilyä, Ruotsin paras vesipuisto sekä huvipuisto hauskoine vempaimineen ja seikkailuineen niin ilmassa, vedessä kuin maassa sekä Kolmårdenin eläintarha.

Mustalaisruhtinatar -operettimatka Tallinnaan 10.03.2011 02:08 X

Lähde kokemaan upea operettielämys Mustalaisruhtinatar Tallinnan Estonia-teatterissa. Operettimatka yhdistää leppoisan kaupunkiloman monipuolisessa Tallinnassa ja upean kulttuurielämyksen kaikille operetin ystäville. Laivaylitykset Helsingistä tapahtuvat Viking XPRS:llä ja Tallinnassa majoittautuminen valintasi mukaiseen hotelliin.

Operetti joka on pakko nähdä!

Loistavaa, intohimoista ja herkkätunteista Mustalaisruhtinatarta pidetään Imre Kalmanin ja operettihistorian yhtenä tärkeimpänä teoksena. Teosta on myös pidetty La Traviatan onnellisen lopun operettivaihtoehtona.

Tarinan taustaa ohjaaja Mart Sanderin näkökulmasta: „Jollain tapaa „Mustalaisruhtinattaressa“ kuljetaan helpompaa tietä, mutta samalla ei voi kiistellä: sellaiset melodiat kuten „Teemme pesän itsellemme“ ja „Kyllä, ilman naisia on maailma surullinen“ ovat tuttuja jopa niille, jotka eivät koskaan ole käyneet teatterissa. Ohjaajalle se on hyvä materiaali: siitä voi tehdä joko pesunkestävän komedian, tai painottaa tarinan traagista sävyä. Tai sitten kertoa suora tarina ihmisistä, jotka ovat jääneet ansaan sosiaalisten järjestelmien oravanpyörään ja haluavat olla vain ihmisiä, mutta eivät voi luvata sitä itselleen. Koska tästä lähes sata vuotta vanhasta tarinasta löytyy osuvia yhtäläisyyksiä nykypäivän maailman kanssa, päätin painottaa niitä „vanuttamalla“, en nykyaikaistamalla esitystä - yritän ohjata esityksen, joka välittää eteenpäin muodikkaan viestin siitä huolimatta, että sen visuaalinen puoli on painotetun, melkein pilakuvamaisesti vanhanaikainen."

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Elitloppet Solvallan raviradalla 10.03.2011 02:08 X

Lähde seuraamaan Elitloppet -raveja Tukholman Solvallan raviradalle neljän päivän ravimatkallamme 23.-26.5.2014

Elitloppet Solvalla 2014:

Lähde mukaan ravimatkalle Ruotsiin Solvallan raviradalle seuraamaan yhtä maailman kovatasoisimmista ravikilpailuista. Matkalle lähdetään perjantai -iltana Turun satamasta ja paluumatka taittuu mukavasti laivalla takaisin Turkuun maanantaiaamuksi.

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Saariselkä 10.03.2011 02:08 X

Saariselällä aika ei käy pitkäksi! Katsele revontulien tanssia kuulaassa pakkasyössä ja koe koskemattomien lumikenttien rauhallinen syleily. Nauti luonnon puhtaudesta ja rauhallisuudesta. Aidon Lapin tunnelman löydät Saariselätä, Euroopan pohjoisimmasta hiihtokeskuksesta. Hiihtele rauhassa UKK:n luonnonpuiston jylhillä tuntureilla ja piipahda välillä kullankaivajien pirttiin monotansseille. Vauhdin hurmaa lejahiihto eli snowkitting ja lumilautailijoiden tasokas Freestylepark. Saariselällä kaikki palvelut ovat kävelyetäisyydellä toisistaan.

 

Levi 10.03.2011 02:08 X

Levi on täynnä mukavaa menoa - sekä päivällä että illalla! Iloinen ja nuorekas Levi on monipuolinen tapahtumakohde, kun kaipaat aktiivilomaa tai rentoutumista - seillä voit toteuttaa molemmat!Huimapäisimmät viilettävät alas jyrkkää Maailmancup-rinnettä ja viihtyvät aamutunneille asti kuuntelemassa tähtiartisteja. Lapin rauhallisesta tunnelmasta voit nauttia laavunuotion tulen loimussa makkaraa käristäen tai kokeilla poroajelua seesteisessä tunturimaisemassa. Lumiloma Levillä on monipuolinen kokemus!

 

Tosca -oopperamatka Tallinnaan 10.03.2011 02:08 X

Puccinin Tosca

Tosca, yksi maailman suosituimmista oopperoista, on Giacomo Puccinin säveltämä ooppera, jonka tarina sijoittuu 1800-luvun Roomaan. Ranskalainen kirjailija Victorien Sardou (1831–1908) oli aikansa suosituimpia näytelmäkirjailijoita. Hänen kirjoittamansa viisinäytöksisen La Toscan ensi-ilta oli vuonna 1887. Näytelmästä tehtiin ooppera Puccinin avulla 1897-1899. Oopperan historiallinen tausta liittyy Napoleonin toiseen Italian-sotaretkeen, Napoleonin vastaiseen allianssin sekä Italian jakoon pieniin valtioihin.

Lumoava klassikko-ooppera

Tosca, tuo tarinan kuuluisa laulajatar, on valmis uhraamaan itsensä pelastaakseen vainotun rakastettunsa. Hän rakastaa taidemaalari Mario Cavaradossia, mutta  häikäilemätön poliisipäällikkö Scarpia himoitsee Toscaa ja yrittää tuhota heidän rakkaustarinansa. Ooppera on tarina vahvasta naisesta ja kahdesta miehestä rakkauden, intohimon ja politiikan pyörteissä. 

Carmen -oopperamatka Tallinnaan 10.03.2011 02:08 X

Syksyn hienot kulttuurielämykset Tallinnan Estonia-teatterissa jatkuvat upealla Carmen oopperalla. Yhdistä leppoisa kaupunkiloma idyllisessä Tallinnassa ja unohtumaton kulttuurielämys oopperan parissa.

Ooppera vailla vertaa!

Carmen on yksi oopperakirjallisuuden suosituimmista teoksista, jota esitetään oopperataloissa ympäri maailman. Kansallisooppera Estoniaan "Carmenin" tuo lavalle edellisestä kaudesta tuttu nuori brittiläinen ohjaaja Walter Sutcliffe, jonka mielikuvituksellinen lavaratkaisu "Cosi fan tutte" oli kauden suosikki.

Kun "Carmen“ vuonna 1875 päätyi lavalle Pariisissa, pidettiin oopperan juonta kelvottomaksi ja hahmoja vulgaareiksi. Bizet sokeerasi yleisöä tuoden oopperalavalle ihmiset kansan syvistä riveistä – kylistä, mustalaisleireistä ja salakuljettajista ja näytti lavalla päähenkilön murhan. Ensi-illassa ooppera vihellettiin ulos ja kriitikot antoivat sille hävittävän tuomion. Pjotr Tšaikovski, ymmärtäen teoksen suuruuden, ennusti oopperalle loistavaa tulevaisuutta: "Kymmenen vuoden kuluttua se on suosituin ooppera maailmassa." Ja hän oli oikeassa, koska "Carmenista" henkii todellinen elämän liekki, vapaus ja dynaamisuus.

Bizet kuoli vain kolme kuukautta ensi-illan jälkeen eikä voinut aavistaakaan, miten "Carmenista" tuli lyhyessä ajassa oopperakirjallisuuden yksi suosituimmista teoksista

Matkan tiedot ja matkaohjelma

Kaupunkiloma Haapsaluun 10.03.2011 02:08 X

Idyllisessä merenrantakaupungissa voit nauttia vaikkapa kävelyretkistä pikkukaupunkiin tutustumisen ohella. Kesäaikaan kaupungissa järjestetään konsertteja, festivaaleja ja urheilutapahtumia. Kaikkiin matkoihin on tarjolla edulliset liityntäkuljetukset kotimaassa.

Monipuoliset matkat Haapsaluun
Onko mielessäsi nautinnolliset kylpylähetket vai kaipaatko rentoa kaupunkilomaa ohjelmallisella viihteellä höystettynä? Tai miltä kuulostaisi yhdistää nämä molemmat? Monipuolinen matkavalikoima Haapsaluun tarjoaa jokaiselle jotakin - löydä oma suosikkisi; kaupunkiloma Haapsaluun 3 yötä torstaista sunnuntaihin tai kaupunkiloma Haapsaluun 4 yötä sunnuntaista torstaihin.

Alla lähimmät lähdöt. "Muuta hakua" kohdassa voit vaihtaa lähtöpäivää, -paikkaa ja henkilömäärää.

Viisumivapaa hotellimatka Pietariin risteillen 5 pv, suomalainen bussi mukana 10.03.2011 02:08 X

Pohjolan Venetsiana tunnettu historiallinen Pietari on täynnä sykettä ja elämää sekä upeita nähtävyyksiä ja nykyisin myös edullisia ostoksia. Pietari itsessään on kuin museo, paljon kauniita rakennuksia, koristeellisia siltoja ja vanhoja kirkkoja.

Lähde valloittavaan Pietariin!

Pietari itsessään on kuin museo, paljon kauniita rakennuksia, koristeellisia siltoja ja vanhoja kirkkoja. Koe maailman suurin taide- ja kulttuurihistoriallinen museo, Eremitaasi, näe Pietarin vanhin rakennus, Pietari-Paavalin linnoitus, Pietarhovi suihkulähteineen sekä kaunis Iisakin kirkko.

Hotellimatka Pietariin

Matkapoikien viisumivapaalla matkalla on suomalainen bussi mukana koko matkan ajan. Perillä Pietarissa 3 kokonaista päivää. Ensimmäinen yö laivalla ja kaksi seuraavaa yötä perillä Pietarissa hyvätasoisessa Moscow hotellissa. Paluu yölaivalla takaisin Suomeen. Valittavanasi kolme erilaista retkeä perillä Pietarissa.

Huomaathan että passin on oltava voimassa 6kk matkan jälkeen. Lisäksi Pietariin matkustettaessa matkavakuutus on pakollinen.

 Matkan tiedot ja matkaohjelma


 

Visbyn kesäristeily 10.03.2011 02:08 X

Lähde Gotlantiin, Ruotsin aurinkoisimmalle alueelle nauttimaan kauniista auringonlaskusta, ruusujen tuoksusta ja vihreistä nummista.

Visbyn risteilyt 6.7., 27.7. ja 3.8.2014

Lähde keskelle auringon paistetta, meren kohinaa ja ruusujen tuoksua. Ainutkertainen tilaisuus risteillä suoraan Helsingistä Visbyyn Tallink Europalla! Visbyssä päivä aikaa nauttia Gotlannin ja Visbyn tarjoamista upeista elämyksistä.

Gotlanti on kesäinen paratiisisaari koko perheelle

Vaikka Gotlannin maisemat vaihtelevat karun kallioisesta pohjoisesta vihreampään ja vehmaaseen etelään, saarella kaikki on todellisuudessa lähellä. Pituudeltaan saari on 176 km ja leveydeltään alle tunnin automatkan verran eli 50 km.

Gotlannin helmi on Unescon maailmanperintökohteeksi nimetty Visbyn vanhakaupunki. Entisen hansakaupungin ympäri kiertävä 3,5 km mittainen muuri kertoo 1200-luvun loistosta. Visby on yhtä aikaa sekä historiallinen että modernia elämää sykkivä rentotunnelmainen kaupunki. Se on myös Gotlannin suurin kaupunki ja hallinnollinen keskus.

Astrid Lindgrenin iki-ihana Peppi Pitkätossu -satu herää eloon Kesämaassa, jossa maailman vahvin pikkutyttö seikkailee vierailijoidensa parissa. Huvikumpu on nimensä veroinen paikka: kiipeä, roiku, touhua, pelaa ja leiki – niin kuin Peppikin! Vesipuisto virvoittaa ja raikastaa päivän leikkien jälkeen. Matkaan kuuluu myös ohjattu maaseutukierros, jossa tutustutaan koko perheen kera Gotlannin saaren upeisiin maisemiin. Vierailu tippukiviluolassa on takuulla eksoottinen elämys!

Visby kukoistaa elokuun alussa, jolloin järjestetään keskiaikainen tapahtuma markkinoineen, turnauksineen ja ritareineen.

Matkan tiedot ja matkaohjelma sekä lisämaksulliset retket (kts lisäpalvelut välilehti)

Kaupunkiloma Tallinnaan 10.03.2011 01:56 X

Matkapoikien mukana koet parhaat palat Tallinnasta. Kaikkiin Tallinnan hotellimatkoihimme sisältyy laivamatkat, sekä hotellimajoitus aamiaisin. Lähes kaikkiin matkoihin on tarjolla edulliset liityntäkuljetukset kotimaassa.

HUOM! Laulujuhlien ajan hotellimatkat (4.7.-6.7.) nyt myynnissä!! Varaa pian omasi, sillä paikkoja on rajoitetusti.

 

Viron tapahtumakalenteri 2014:
Huhtikuu

6.4. Televisiotornin Porrasjuoksu, Tallinna www.teletorn.ee
18.-27.4. Jazzkaar, Tallinna www.jazzkaar.ee
19.4.
Vohandun IX melontamaratona, Vohu ja Vohandu-joki www.vohandunmaraton.ee
24.-27.4.
Pohjoismaisten opiskelijakuorojen festivaali, Tartto
24.-27.4.
Haapsalun kauhua- ja fantasiafilmien festivaali HÖFF, Haapsalu www.hoff.ee
25.-26.4.
XV kansanmusiikkipäivät "Moisekatsi Elohelü", Mooste www.folkfest.polvamaa.ee
28.4.-4.5.
Tarton kevätpäivät 2014, Tartto www.studentdays.eeToukokuu

1.5. Viljandi-järven juoksu, Viljandi www.viljandimaa.ee/jarvejooks
8.11.5.
Jöhvin VII balettifestivaalit, Johvi www.concert.ee/johvi
16.-18.5.
Türin XXXVII kukkamarkkinat, Türi www.lillelaat.tyri.ee
17.5.
XXVII SEB Maijooks -naistenjuoksu, Tallinna www.jooks.ee
17.5.
Museoiden yö, Museot eri puolilla Viroa www.oo.muuseum.ee
22.-25.5.
Nukketeatterifestivaalit, Viljandi www.viljandinukuteater.ee
24.-25.5.
Jänedan kukka- ja puutarhapäivät, Jäneda www.janedaturism.ee
31.5.
Tuulekala-festivaalit, Orjakun satama Hiidenmaa www.hiiuukala.org


Pärnu – runsaasti vaihtoehtoja lomaasi ympäri vuoden 10.03.2011 01:56 X

Pärnusta löytyy kaikkea! Kaupunki on mukavan pieni, joten tärkeimmät nähtävyydet ovat kävelymatkan päässä. Kaikkiin Pärnun matkoihimme voit liittää bussikuljetukset Helsingin satamaan useilta paikkakunnilta.

Rakvere on houkutteleva lomakohde 10.03.2011 01:56 X

Rakvere on houkutteleva, nopeasti kehittyvä ja omaleimainen kaupunki. Rakvere on Viron viidenneksi suurin kaupunki ja sijaitsee Pohjois-Virossa, 20 kilometriä etelään Suomenlahden rannikolta.

Riika – Baltian sydän 10.03.2011 01:56 X

Kun kaipaat tunnelmallisia hetkiä ja vilkasta kaupunkielämää, suosittelemme sinulle Riian matkaa. Riika on kauniiden puistojen, museoiden ja kirkkojen kaupunki, sekä koko Baltian yöelämän keskus.


Legoland® ja Kööpenhamina 10.03.2011 01:56 X

Koe perheesi kanssa parhaat palat Tanskasta! Vain mielikuvitus on rajana yhdessä Euroopan suosituimmista lapsiperheiden kohteista, Legolandissa®. Legoland® on tekemistä ja kokemista.

Hyvän olon matkat 10.03.2011 01:56 X

Hyvän olon matkat ovat Matkapoikien uutuustuotteita. Näillä matkoilla keskitytään hyvän olon ja hyvinvoinnin vaalimiseen alan huippuasiantuntijoiden opastuksella sekä liikkuen. Tervetuloa uusille hyvän olon matkoille saamaan parhaat asiantuntijavinkit niin ravinnosta, liikunnasta kuin kauneudenhoidostakin.  

 Matkoja kulttuurinälkään 10.03.2011 01:56 X

Irtaudu hetkeksi arjesta ja lähde nauttimaan rennosta kaupunkilomasta hyvien ystävien kanssa ja kruunaa matka ainutlaatuisella kulttuurielämyksellä teatterin, musikaalin, operetin, oopperan tai baletin merkeissä.

Joulumatkat Baltiaan 10.03.2011 01:56 X

Tutustu tunnelmallisten joulutorien tarjontaan, nautiskele joulun rauhallisesta tunnelmasta ja kiireettömästä joulusta. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti itsellesi sopivan joulumatkan!

Ryhmä- ja kokousmatkat 10.03.2011 01:56 X

Matkapoikien ryhmämatkoissa sinua palvellaan yli 30 vuoden kokemuksella ja yli 20 ryhmämatkamyyjää auttavat paikallisesti eri toimistoissamme.

Suunnitellaan yhdessä toiveidenne mukaisesti!

Matkapoikien ammattitaitoiset ryhmämyyjät palvelevat sinua kaikissa ryhmämyyntiasioissa! Kerro toiveesi, niin ideoidaan ja luodaan yhdessä juuri teille sopiva ryhmämatka! Tee matkustamisestasi helpompaa ja anna meidän auttaa käytännön järjestelyissä niin laiva-, lento- kuin hotelli- ja kokoustilojen valinnassa sekä varauksissa. Ota rohkeasti yhteyttä joko puhelimella tai sähköpostilla tai poikkea toimistossamme!

Visby 10.03.2011 01:56 X

Lähde mukaan ainutlaatuiselle risteilylle Helsingistä Tallink Europalla!

Gotlanti ja Visby

Gotlanti on Ruotsin suurin saari, joka tarjoaa yhdistelmän luonnonkauneutta ja historiaa. Tämä kaunis kesäsaari tunnetaankin rannikkomaisemista, hiekkarannoista, vehreästä luonnosta ja pienistä kalastajakylistä. Visby taas on saaren ainoa kaupunki, jonka hyvin säilynyt vanhakaupunki kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin. Kaupungin historia sulautuu hyvin nykypäivän kauppoihin ja kahviloihin - kesäisin kaupunki herääkin eloisaksi ja kansainväliseksi lomakohteeksi.
Tallink Europan risteilyllä ehdit hyvin nauttia saaren tarjonnasta!


Pärnu-Tallinna -hotelliloma 10.03.2011 01:56 X

Pärnusta löytyy kaikkea ! Kaupunki on mukavan pieni, joten tärkeimmät nähtävyydet ovat kävelymatkan päässä. Kesällä Pärnun hiekkaranta houkuttelee  auringonottoon. Tallinnassa ehdit 2 päivän aikana tutustua nähtävyyksiin, shoppailla ja hemmotella itseäsi. Lukuisat kansainväliset ravintolat ravitsevat kehoa, sillä välin kun sielu nauttii keskiaikaisen hansakaupungin historiallisesta tunnelmasta!

Viking Line 10.03.2011 01:53 X

Nauti vapaasta merellä, anna  Viking Line laivan lipua kohti rentouttavia risteilyiltoja. Lyhytkin loma virkistää kummasti. Vaihtuvat teemat niin risteilyohjelmassa kuin ruoassa takaavat aina onnistuneen elämyksen.

Turku- Tukholma risteily uusi Viking Grace

Uusi odotettu m/s Viking Grace on länsirannikon säihkyvä loistoristeilijä, eikä syyttä. Grace hurmaa ainutlaatuisella sisustuksellaan, valolla, elämyksellisyydellään sekä ympäristöystävällisyydellään. Musiikkia ja ravintoloita löytyy moneen makuun ja laivan kaikissa hyteissä majoitutaan tasokkaasti. Lähde kokemaan Viking Gracen uskomaton tunnelma.  Mukaan ehdit kauempaakin sillä lähtö on vasta illalla. Vuorokauden risteilyt Turusta lähtevät päivittäin.

Päivä Tukholmassa risteily Viking Gabriella ja Viking Mariella

Merimatkalla Tukholmaan on enemmän tunnelmaa. Ystävälliset, hyvin palvelevat ja upeiksi uusitut alukset, Vikingm/s Gabriella ja Viking m/s Mariella vievät sinut ylelliselle lomalle suoraan Tukholman keskustaan. Päivä Tukholmassa -risteily antaa aikaa nautinnoille sekä laivalla että maissa. Koska laiva odottaa päivällä satamassa, voit jättää perillä tavarasi rauhassa laivalle ja palata loppuillasta takaisin  omassa tahdissasi. Viihdettä laivan täydeltä joka päiv