Robbie Williams -konserttimatka Vilnaan

Popin supertähti Robbie Williams tekee vuonna 2017 kauan odotetun "The Heavy Entertainment Show" -kiertueen, joka käynnistyy kesäkuussa Manchesterista. Robbie esiintyy 16. elokuuta Vilnassa, Vingis Parkissa. Lähde Matkapoikien valmiille matkapaketille, joka sisältää lennot, majoituksen sekä konserttilipun.

Robbie Williams

Maailmanlaajuisesti miljoonia albumeita myynyt supertähti lukeutuu maailman menestyneimpiin artisteihin. Tulevan The Heavy Entertainment Show -kiertuun lippuja myydään ennätysvauhtiin, joten varaa nopeasti omasi. Poikabändi Take Thatin riveistä soolouralle jo vuonna 1995 lähtenyt Robbie on luonut menestyslevyn toisensa perään ja tullut tunnetuksi useista hiteistään. Tunnetuimpia hittejä ovat mm. Angels, Let Me Entertain You, Millenium, She’s The One, Rock DJ, Eternity, Kids, Supreme, Feel, Rudebox, Bodies, Strong ja Misunderstood.

Vilna

Liettuan pääkaupunki Vilna on tunnettu suuresta ja kauniista Vanhastakaupungistaan, ystävällisistä asukkaistaan sekä erinomaisista ravintoloistaan. Kaupungin lukuisat valloitukset ovat jättäneet sen historiaan jälkensä, jota nykyisin tarjoaakin monipuolista kulttuuria ja arkkitehtuuria. Kaupunkiin on helppo tutustua myös kävellen.

Vingis Park

Vingis Park on Vilnan suurin puisto ja ihanteellinen paikka ulkoilmakonserttien järjestämiseen. Alueella sijaitseva amphi-teatteri on äänentoiston kannalta erinomainen ja siksi siellä onkin pidetty useammankin supertähden konsertteja, mm. Lady Gagan, Andrea Boccellin, Elton Johnin ja Depeche Moden.

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Cxense Display