Lukijamatkat Tallinnan, Tarttoon ja Tukholmaan

Nyt joukolla perinteiselle kesäristeilylle Viking Linen m/s Mariellalla Tukholmaan sekä Tarttoon laiva-hotellimatkalle jossa 1 yö laivassa uudistetulla m/s Europa-laivalla ja 2 yötä perillä Tartossa ! 

Päivä Tukholmassa-risteily Helsingistä Viking Linellä, 3pv

Bussi on mukana Tukholmassa ja järjestämme kuljetuksen Djurgårdenille sekä keskustaan. Vaihtoehtona on vierailu pohjoismaiden suurimmassa katetussa Mall of Scandinavian kauppakeskuksessa. Varaa heti!

Laiva-hotellimatka Tallinnaan, 3pv

Vietä ensimmäinen ilta ja yö nauttien laivan palveluista ja ohjelmatarjonnasta ja toinen yö Tallinnassa hotellissa.

Laiva-hotellimatka Tarttoon, 4 pv

Laivalla 1 yö uudistetulla m/s Silja Europalla ja Tartossa 2 yö hotellissa.  Tartossa mahdollisuus osallistua lisämaksullisille retkille.

Tartto

Tarton kaunista ja historiallista yliopistokaupunkia kutsutaan Etelä-Viron keskukseksi, Viron kulttuurin ja sivistyksen kaupungiksi sekä Viron henkiseksi pääkaupungiksi. Kaupunki on myös ainutlaatuinen festivaalien, laulujuhlien ja museoiden kaupunki. Historiaa henkivä Jaanin kulttuurikortteli on jo itsessään elämys, romanttinen Toomemäen puistoalue on täynnä nähtävää ja idyllisellä Raatihuoneen torilla voit nauttia ulkoilmakahviloista katumuusikoiden säestäessä. Kaupungin sydämestä löydät myös Baltian vanhimman Kasvitieteellisen puutarhan. Tartto edustaa matkailijalle todellista ja autenttista Viroa, ja tarjoaa varmasti elämyksiä jokaiselle

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Satamalähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa
Varaa
Varaa

Cxense Display