Lukijamatkat Tukholmaan ja Tarttoon

Nyt joukolla perinteiselle kevätristeilyllle Viking Linen m/s Mariellalla Tukholmaan sekä Tarttoon laiva-hotellimatkalle uudistetulla m/s Europa-laivalla ! 
 

Päivä Tukholmassa-risteily Helsingistä Viking Linellä, 3 pv

Bussi on mukana Tukholmassa ja järjestämme kuljetuksen Vanhan kaupungin joulutorille sekä keskustaan. Vaihtoehtona on vierailu pohjoismaiden suurimmassa katetussa Mall of Scandinavian kauppakeskuksessa.

Laiva-hotellimatka Tarttoon, 4 pv

Laivalla 1 yö uudistetulla m/s Silja Europalla ja Tartossa 2 yö hotellissa.  Tartossa mahdollisuus osallistua lisämaksullisille retkille.

Tartto

Tarton kaunista ja historiallista yliopistokaupunkia kutsutaan Etelä-Viron keskukseksi, Viron kulttuurin ja sivistyksen kaupungiksi sekä Viron henkiseksi pääkaupungiksi. Kaupunki on myös ainutlaatuinen festivaalien, laulujuhlien ja museoiden kaupunki. Historiaa henkivä Jaanin kulttuurikortteli on jo itsessään elämys, romanttinen Toomemäen puistoalue on täynnä nähtävää ja idyllisellä Raatihuoneen torilla voit nauttia ulkoilmakahviloista katumuusikoiden säestäessä. Kaupungin sydämestä löydät myös Baltian vanhimman Kasvitieteellisen puutarhan. Tartto edustaa matkailijalle todellista ja autenttista Viroa, ja tarjoaa varmasti elämyksiä jokaiselle.

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Satamalähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Cxense Display