Asiakasrekisteri- ja rekisteriseloste

Matkapojat Oy (päätoimisto)
Hallinto, Tuotanto, IT
Rautatienkatu 21 C
33100 Tampere

 

Matkapojat Oy:n asiakastiedot tallennetaan asiakas- ja markkinointirekisteriimme henkilötietolainsäädännön puitteissa. Tiedot säilytetään järjestelmässämme ja henkilötietoja käytetään asiakkaan informoimiseksi varattuun matkaan liittyvissä asioissa sekä markkinoinnissa. Yhteistyökumppaneillemme (laiva-, lentoyhtiöt, hotellit, bussiyhtiöt) luovutetaan vain kunkin tahon tarvitsemat tiedot. Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, muutoin kuin edellä sanotussa tarkoituksessa ja Suomen lainsäädännön vaatimusten mukaisesti.

Asiakas- ja markkinointirekisteriämme käytetään Matkapojat OY:n markkinointitoimenpiteisiin ja -tutkimuksiin.

1. Rekisterinpitäjä

  • Matkapojat Oy
    Rautatienkatu 21
    33100  TAMPERE
    Y-tunnus: 1842916-3

2. Rekisteriasiat

  • Asiakaspalvelumme vastaa viimeistään kolmen arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.

3. Rekisterin nimi

  • Matkapojat Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

  • Käsittelyn tarkoituksena on asiakkaan informoiminen varattuun matkaan liittyvissä asioissa, markkinointiviestien lähettäminen ja varausten väärinkäytön estäminen.

5. Rekisterin tietosisältö

  • Rekisteri voi sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:
  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matkapuhelinnumero
  • ostohistoria
  • salasana Oma loma-osiossa

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

  • Rekisteriin kirjataan asiakassuhteen perusteella tai siihen liitytään tilaamalla sähköinen uutiskirje.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

  • Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

  • Tietoja voidaan poistaa asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

  • Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina.

10. Kielto-oikeus

  • Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa käyttö suoramainontaa ja muuta markkinointia varten ilmoittamalla asiasta kirjallisesti Matkapojat Oy:lle.

11. Kolmannen osapuolen mainokset

  • Käytämme evästeitä käyttäjäryhmien  keräämisessä ja mainosten näyttämisessä käyttäjän aiempien sivustokäyntien perusteella.
Cxense Display