Matkapojat logo Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat

Ammattiliitto Pron jäsenristeily

Lähtöpäivät:

5.5.2023

Matkan kesto:

3 päivää

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Ammattiliitto Pron jäsenristeily Viking Gabriellalla 5.-7.5.2023

Seilataan yhdessä Itämeren aalloilla! Prolaiset täyttävät Viking Gabriellan jäsenristeilyllä 5.-7.5.2023! Risteily on tarkoitettu ihan jokaiselle Pron jäsenelle perheineen. Ohjelmaa on järjestetty aikuisille, lapsille, perheille, ystäville ja tuttaville. Kaikki viihtyvät! Laiva lähtee Helsingistä Katajanokan terminaalista perjantaina 5.5. klo 17.15 ja palaa Helsinkiin sunnuntaina 7.5. klo 10.10. Lämpimästi tervetuloa!


HUOM! Matka on toistaiseksi loppuunmyyty.


Matkapojat järjestää kaksi eri retkeä Tukholmassa suomalaisella bussilla ja mukana Suomea puhuva opas. Retkivaihtoehdot löytyvät Matkaohjelma -välilehdeltä. 


Laivalla järjestetään erilaisia tasting-tilaisuuksia, joihin sinulla on mahdollisuus varata paikka. Tasting-varausmahdollisuus avataan myöhemmin.


Tasting hinnasto:

- Viini, skumppa 25 € 

- Samppanja 35 €

- Suklaa (hinta varmistuu myöhemmin)


Lisätietoja matkaohjelmasta

Matkaohjelma luettavissa tästä


🚌  Laajat tilausajokuljetukset

Jäsenristeilylle on laajat tilausajokuljetukset, katso reitit ja pysäkit tästä

Juna- ja lentovaraukset soittamalla Matkapoikien myyntipalveluun 010 23 23 200


Hytit

Tutustu Gabriellan hyttikuvauksiin tästä

Hyttihinnastoon voit tutustua tästä


Ostokset

Kaikilla Viking Linen laivoilla on Merimyymälä, jossa säästät jopa 40 % maissa voimassa oleviin suositushintoihin verrattuna. Helsinki‒Tukholma-reitin tax-free-valikoimaan kuuluu kosmetiikkaa, tuoksuja, alkoholia, muotia ja makeisia.


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Jos haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.


Tietoa Ruotsiin matkustaville

Matkustusasiakirjat: Ajalla 28.3.2022 - 11.5.2023 Ruotsiin matkustettaessa edellytetään kaikkien 18 v. täyttäneiden matkustajien osoittavan todistavan henkilöllisyytensä sekä kansalaisuutensa. Tarkistus tehdään sataman lähtöselvityksessä matkustajan lähtiessä Suomesta ja tämän lisäksi on syytä varautua siihen, että myös Ruotsin rajaviranomaiset tarkistavat kaikkien maahan pyrkivien matkustusasiakirjat. Huomioi myös, että tänä aikana Ruotsi suosittelee kaikille passia tai EU-henkilökorttia matkustusasiakirjaksi. Pohjoismaissa myönnetty ajokortti saattaa riittää kansalaisuuden osoittamiseen Ruotsiin saavuttaessa. Matkustajan velvollisuutena on huolehtia itse siitä, että hän pystyy todistamaan kansalaisuutensa.
 

Hintaan sisältyy

  • Risteily Helsinki – Tukholma – Helsinki valitussa hyttiluokassa
  • Kaksi meriaamiaista
  • Kaksi buffet-illallista

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Katajanokka
Tukholma, Stadsgården

Helsinki Tukholma
17:15 10:00
10:10 16:30

Lisämaksulliset palvelut

Ostosraha

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki - Tukholma

Maihinnousukortit jaetaan Matkapoikien lähtöselvitystiskeiltä. Tilausajokuljetuksilla saapuville matkustajille bussinkuljettaja jakaa liput bussissa. Lentäen ja junalla tulevat siirtyvät omatoimisesti satamaan ja hakevat maihinnousukortit terminaalin sisältä.


Laiva lähtee Helsingistä klo 17.15.


Ohjelmassa on muun muassa Sodankylän elokuvajuhlien kaksi elokuvaa, yhteistyökumppaniemme luentoja ja Pron jäsenneuvontaa. Lisäksi järjestämme laivalla erilaisia tastingeja. Huippuartistina risteilyllä esiintyy Diandra. Nuorempia viihdyttävät tubettajat Niko ja Santtu ja perheen pienimpiä tanssittavat lastenorkesteri Mimi ja Kuku.


Lisätietoja tarkemmasta ohjelmasta Pron jäsenristeilyn nettisivuilta sekä tästä linkistä


2. matkapäivä, Tukholma

Laiva saapuu Tukholmaan Stadsgårdenin terminaaliin paikallista aikaa klo 10 ja jää koko päiväksi satamaan. Sama hytti on käytössäsi koko matkan ajan. Omatoiminen päivä Tukholmassa tai voit osallistua Matkapoikien järjestämille lisämaksullisille retkille. 


Gabriella lähtee takaisin Helsinkiin klo 16.30 paikallista aikaa.


Retkivaihtoehdot:


Kaupunkikiertoajelu Tukholmassa ja kävely Gamla Stanissa, kesto n. 2,5-3 h

Hinta: 30 e


Kaupunkikiertoajelu Tukholmassa ja Vasa-museo, kesto n. 2,5-3 h
Hinnat: aikuinen 50 e, alle 19 -vuotias 30 e

Shuttlekuljetus terminaali-Djurgården-terminaali
Hinta: 15 e

Shuttlekuljetus terminaali-keskusta (Strömgatan)-terminaali
Hinta: 15 e 


3. matkapäivä, Tukholma – Helsinki

Gabriella saapuu takaisin Helsinkiin Katajanokan terminaaliin klo 10.10.


Tilausajokuljetukset lähtevät terminaalin edestä.

Lentäen tai junalla tulijoiden siirtyminen lentoasemalle ja rautatieasemalle omatoimisesti.

Laivan esittely

M/S Gabriella

The Buffet

Runsas ja monipuolinen buffetimme tarjoaa eri makuelämystä alkupaloista pääruokiin, jälkiruokiin ja juustoihin. Ruokajuomat sisältyvät hintaan.


Ravintolat ja kahvila

Gabriellan rennon Grill-ravintolan avokeittiössä valmistetaan maukkaita grilliherkkuja. Tarjolla on pihvien ja hampurilaisten lisäksi aina myös kala- ja kasvisvaihtoehto. Ravintola No Namessa tarjotaan maistelumenuita, joiden avainsanoja ovat puhtaat perusmaut ja laadukkaat raaka-aineet – yksinkertaista mutta maukasta. A la carte -ravintolassa voi tilata listalta kala-, liha- ja kasvisruokia pöytään tarjoiltuna. Menu sisältää sekä klassikoita että poimintoja muista ruokakulttuureista.

Viihtyisässä Coffee & Joy -kahvilassa nautit kiireettömästi kupin kahvia. Kahvilalla on oma kondiittori, joten tarjolla on takuulla tuoretta.

Ostokset

Gabriellan tax-free-myymälän laajoista valikoimista löydät tunnettuja merkkituotteita edulliseen hintaan. Myymälöitä on myös ravintoloiden ja kokousosaston yhteydessä. Tax-free-myymälää vastapäätä on Pop-Up Shop, joka tarjoaa kausittain vaihtuvia muodin ja lifestylen huippumerkkejä.

Baarit

Gabriellan Living Roomissa voit nauttia aperitiivit ennen ruokailua tai jatkaa iltaa rauhallisemmissa merkeissä. Wine Bar -viinibaari tarjoaa laajan valikoiman viinejä, kuohuviinejä ja samppanjoita. Upstairs Pubin juomavalikoimaan kuuluu muun muassa laaja valikoima pienpanimoiden oluita.

Yökerho

Gabriellan yökerho Club Marissa on laadukas äänentoisto, isot LED-näytöt, paljon mukavia istumapaikkoja ja suuri tanssilattia. Tähtihetkiä niin shown kuin artistien ja laadukkaiden orkestereiden seurassa. Olet sitten nauttimassa esityksistä tai pyörähtelemässä parketilla, täällä viihdytään ja nautitaan!

Lapsille

Gabriellalla on otettu hyvin huomioon myös lapsivieraat. Pikkumatruuseilla on tilaa leikkiä, pelata ja puuhata, ja laivalla pääsee tietenkin tapaamaan myös laivakissaamme Ville Vikingiä! Nuorille on oma ohjelma ja pelihuone. Kesäisin laivan kokouskansi muutetaan Adventure Islandiksi, jossa järjestetään erilaista ohjelmaa perheen pienimmille.

Hyvän olon palvelut

Gabriellalla voit saunoa perinteisesti tai höyrysaunassa. Osastolla on kaksi poreallasta. Travel Spassa voit nauttia ammattilaisen tarjoamista kasvo- ja vartalohoidoista.
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Paikat ja tapahtumat

GAMLA STAN

Tukholman vanhakaupunki – Gamla Stan on yksi Euroopan suurimmista ja parhaiten säilyneistä keskiaikaisista kaupungeista Euroopassa ja yksi Tukholman tärkeimmistä nähtävyyksistä.

Tukholma perustettiin vuonna 1252.

Osoite: Gamla Stan, Katarina-Sofia


OSTOSKESKUKSET

Ruotsin suurin tavaratalo Åhléns City sijaitsee Sergelin torin laidalla. Sen valikoimiin kuuluu Pohjoismaiden suurin kosmetiikkaosasto, personal shopping sekä laaja valikoima ruotsalaista muotia ja designia. Hamngatanilla sijaitseva vuonna 1902 avattu NK on Tukholman ylellisin ja historiallisin tavaratalo. Kadun toisella puolella on Gallerian, Tukholman ensimmäinen ja suurin kauppakeskus, jossa sijaitsee muun muassa Hollisterin myymälä. Uusi tulokas keskustassa on Mood Stockholm, jossa on panostettu mielenkiintoiseen ympäristöön, yksilöllisiin myymälöihin ja ravintoloihin.


MODERNA MUSEET

Museossa on yksi Euroopan parhaista nykytaiteen kokoelmista sekä moderneja klassikoita, kuten Matissen, Derkertin, Dalín ja Picasson töitä. Lisäksi museossa järjestetään korkeatasoisia vaihtuvia näyttelyitä.

Osoite: Exercisplan 4
www


DJURGÅRDEN

Moni Tukholman suosituimmista museoista ja nähtävyyksistä sijaitsee Djurgårdenin kaupunginosassa kuten ABBA The Museum, Skansen ja VASA-museo. Tukholman sydämessä sijaitsevalle saarella on myös upeat maisemat vuodenajasta riippumatta.
Osoite: Djurgården, Östermalm


KUNINKAANLINNA

Kuninkaanlinna on yksi Euroopan suurimmista palatseista. Linnassa voit tutustua upeisiin juhlasaleihin, aarrekammioon ja siellä säilytettäviin kruununjalokiviin, Tre Kronor -museoon ja Kustaa III:n antiikkimuseoon. Lisäksi voit katsella päivittäistä vahdinvaihtoa. Linna on Ruotsin kuninkaan residenssi, mutta suuri osa linnasta on avoinna yleisölle ympärivuoden (pääsymaksullinen).
Katso aukioloajat museon nettisivuilta.

Osoite: Slottsbacken 1

www

ABBA THE MUSEUM

ABBA-museossa löytyy nimensä mukaisesti ABBA-muistoesineitä kuten lavapukuja, kultalevyjä, palkintoja ja paljon muuta (pääsymaksullinen).
Katso aukioloajat museon nettisivuilta.
Osoite: Djurgårdsvägen 68
www


SKANSEN

Skansen on maailman vanhin ulkoilmamuseo, jossa esitellään Ruotsin taloja ja maatiloja pohjoisesta etelään.

Skansenin porteista sisään astuessa tuntuu kuin siirtyisi toiseen aikaan, sillä alueella esitellään elämää Ruotsissa useiden vuosisatojen ajan, rakennuksissa, jotka ovat peräisin eri puolilta maata.Se on maailman ainoa ulkoilmamuseo, jossa on nähtävillä villieläimiä. Siellä on mahdollisuus tutustua pohjoismaisiin eläimiin, maatilaiseläimiin, seuraeläimiin ja eksoottisiin eläimiin.

Osoite: Djurgårdsslätten 49-51
www


VASA-MUSEO

Vasa-laiva on maailman ainoa jäljellä oleva 1600-luvulla rakennettu laiva. Yli 95 prosenttia sen alkuperäisosista on säilynyt, ja sitä koristavat sadat veistokset. Vasa on ainutlaatuinen taideaarre ja yksi maailman huomattavimmista turistinähtävyyksistä. Laiva on esillä Tukholmassa sitä varten rakennetussa museossa, jossa on myös yhdeksän siihen liittyvää näyttelyä, hyvinvarustettu kauppa ja korkealuokkainen ravintola. Katso aukioloajat museon nettisivuilta (pääsymaksullinen).
Osoite: Galärvarvsvägen 14
www


JUNIBACKEN

Junibacken on Astrid Lingrenin teoksiin perustuva satumaailma Djurgårdenilla. Paikalta löytyy niin Peppi Pitkätossun asuintalo Huvikumpu, kuin vaikkapa rakennuksia sellaisista kirjoista, kuin “Katto Kassinen” ja “Melukylän lapset”. Vierailun kohokohta satujuna, joka kierrättää sadunomaisella vaunulla läpi Astrid Lingrenin huikeimpien tarinoiden. Katso aukioloajat museon nettisivuilta (pääsymaksullinen).
Osoite: Galärvarvsvägen 8
wwwGRÖNA LUND

Gröna Lund on Tukholman Djurgårdenilla sijaitseva monipuolinen huvipuisto.

Gröna Lund on Ruotsin vanhin, vuonna 1883 perustettu huvipuisto. Se sijaitsee Tukholman Djurgårdenilla monien muiden nähtävyyksien, kuten Skansenin ja Nordiska Museetin ohella.
Osoite: Lilla Allmänna Gränd 9
www

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.