Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Konserttimatka Viroon

Naantalin Musiikkijuhlat

Naantalin Musiikkijuhlien Konserttimatka Laulasmaalle

Lähtöpäivät:

Ilmoitetaan pian

Matkan kesto:

2 päivää

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Huom!

Naantalin Musiikkijuhlien konserttimatka Viron Laulasmaalle siirretään syksylle 2022. Covid-19 epidemian aiheuttaman epävarmuuden vuoksi on päätetty siirtää konserttimatkan toteutus syksylle 2022 joko syyskuun loppuun tai lokakuun alkuun.

 

Matkapojat Oy on yhteydessä kaikkiin syksyn 2021 matkan varanneisiin asiakkaisiin heti, kun syksyn 2022 matkan tarkka ajankohta on tiedossa. Näin sinulla on mahdollisuus tehdä heti ratkaisusi siitä, haluatko siirtää varauksesi suoraan syksyn 2022 matkaan.


Naantalin Musiikkijuhlien Konserttimatka Laulasmaalle

Ainutlaatuinen konserttimatka Laulasmaalle Viroon. Uudessa Arvo Pärt keskuksessa pidettävässä konsertissa esiintyvät Tallinnan Kamariorkesteri sekä Naantalin Musiikkijuhlien taiteeellinen johtaja Arto Noras. Matkalla majoitutaan Laulasmaan kylpylähotellissa, joka sijaitsee suojaisan merenlahden rannalla.

Laulasmaa Spa

Laulasmaa Spa sijaitsee erinomaisella paikalla merenrannalla vain 35 km päässä Tallinnasta. Laulasmaa on tunnettu lomapaikka jo 1930-luvulta alkaen. Laulasmaan ranta on täydellinen uimapaikka. Perheet nauttivat sen hiekkaisesta merenpohjasta ja keskimääräistä lämpimämmästä vedestä. Myös paikalliset lainelautailijat arvostavat Laulasmaan rantaa. Lohusalun lahdesta löytyy edelleen myös matkustaja-alus ”Josef Stalin“ hylky, joka on virolaisten sukeltajien keskuudessa tunnettu sukelluspaikka. Kaunis luonto, ikivanha mäntymetsä ja merenranta tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet pyöräilyyn, hiihtoon, ulkoiluun, lenkkeilyyn, patikointiin tai marjojen ja sienten keräilyyn. Laulasmaalla löytyy jokaiselle jotakin. Laulasmaa voi olla suurenmoinen pysähdyspaikka matkallasi pitkin Viron rannikkoa ja Lohusalun sataman kautta voi tänne päästä myös mereltä päin. Valittavissa erilaisia huoneita, sekä päätalon että rantatalon puolelta. Lisätietoja toimistoistamme.

Matkan hinta

289 € / hlö kahden hengen Standard huoneessa, rantatalo
299 € / hlö kahden hengen Standard huoneessa, päätalo
309 € / hlö kahden hengen Standard huoneessa, jossa parveke, päätalo
314 € / hlö kahden hengen Superior huoneessa, jossa parveke, päätalo
334 € / hlö kahden hengen De Luxe huoneessa, jossa parveke, päätalo
399 € / hlö kahden hengen Suite huoneessa, jossa parveke, päätalo

Hintaan sisältyy

  • Laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki Viking XPRS laivalla
  • Bussikuljetukset Tallinna-Laulasmaa-Tallinna
  • Meno-paluu bussikuljetus tilausajobussilla Laulasmaan kylpylähotelli-Arvo Pärt keskus
  • Majoitus Laulasmaa kylpylähotellissa valitussa huonetyypissä
  • Menomatkan brunssi laivalla, illallinen ja aamiainen hotellissa
  • Naantalin Musiikkijuhlien konsertti Arvo Pärt-keskuksessa

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Katajanokka
Tallinna, A-terminaali
Helsinki Tallinna
10:30 13:00
18:00 15:30

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone

Väliaikakahvi konsertissa

Buffet ateria paluumatkalla

Liityntäkuljetukset Suomessa

Hotellit

Laivan esittely

Viking XPRS

The Buffet

Runsas ja monipuolinen buffetimme tarjoaa eri makuelämystä alkupaloista pääruokiin, jälkiruokiin ja juustoihin. Ruokajuomat sisältyvät hintaan.

Ravintolat ja kahvila

Viking XPRS:n Wine & Dine à la carte -ravintolasta saat maukkaita annoksia – sekä pieneen että isoon nälkään. Listalla on sekä klassikoita että koko joukko muita herkullisia annoksia. Ravintola Blue Delin valikoimaan kuuluu kevyitä ruokia kuten salaatteja, voileipiä ja täytettyjä panineja sekä reiluja pääruokia suoraan grillistä.

Red Rose Bar Caféssa voit aloittaa päivän nauttimalla merelle avautuvasta panoraamanäköalasta. Lapsille leikkihuone pallomerineen sekä pelihuone. Robert’s Coffee -kahvilassa tarjoillaan erilaisia kahveja aivan kuin Italiassa: espressoa, caffè lattea ja cappucinoa.

The Burgers hemmottelee hampurilaisten ystäviä. Herkuttele kokkien tekemillä hampurilaisilla! Valitse valmis ateriakokonaisuus tai yhdistele hampurilaiseesi lisukkeita mielesi mukaan.

Ostokset

Merkkituotteiden merelliset hinnat ovat aina houkuttelevia ja Viking XPRS:llä ostosten tekeminen on keskeisellä sijalla. Shopping World -myymälässä on tarjolla kaikkea mahdollista, niin ranskalaisia viinejä, hajuvesiä kuin naisten ja miesten kosmetiikkaakin.

BaaritViking’s Inn on perinteinen ja lämpimän viihtyisä pubi – loistava paikka iloiseen seuranpitoon. Suuri valikoima oluita sekä perinteisiä pubiruokia.

Yökerho

Laivan päivä- ja yöelämän keskus on Club X. Ohjelmasta ja elävästä musiikista nautitaan aamupäivästä yön pikkutunneille saakka. Lisäksi valikoimassa on paljon erilaisia teemalähtöjä.

Lapsille

XPRS:llä on otettu hyvin huomioon myös lapsivieraat. Pikkumatruuseilla on tilaa leikkiä, pelata ja puuhata, ja laivalla pääsee tietenkin tapaamaan myös laivakissaamme Ville Vikingiä!
Kuva
Kuva
Kuva

Tärkeää tietää

Kuva

Matkaohjelma


Matkaohjelma

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.