Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Viihdekalenteri Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Oopperamatka Narvaan

Norma -Bellinin mestariteos

Radio Classicin Oopperamatka Narvaan

Lähtöpäivät:

30.8.2019

Matkan kesto:

3 päivää

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Oopperamatka Narvaan


NORMA -Bellinin mestariteos Narvan Oopperapäivillä 31.8.2019


Rakkauden, petoksen ja suurten tunteiden roihut valloittavat Narvan Oopperapäivät, kun Bellinin rakastettuja harvoin kuultu ooppera, Norma, vierailee Narvan Oopperapäivillä elokuun lopussa. Oopperan tapahtumat
sijoittuvat Keski-Aasiaan, 2000-luvulle, maahan, jossa valloituksen jälkeen kytee kapina, ja jossa kahden eri
kulttuurin välinen rakkaus on rikoksista suurin. Tarina kertoo miehitysarmeijan upseerin rakkaussuhteesta
Normaan, hänen salaiseen rakastettuunsa, sekä nuoreen Adalgisaan. Kolmiodraamaan liittyy myös valloitetun kansan kapina miehittäjiään vastaan, ja kapinan johtaja on Norman isä Oroveso.
Norma sai ensi-iltansa syksyllä 2018 Espoon Sellosalissa ja sen kaikki näytökset myytiin loppuun.
Kysytyt lisäesitykset ovat vihdoin nähtävissä elokuussa Narvan Oopperapäivillä. Teos edustaa italialaista
bel canto-oopperaa puhtaimmillaan. Teoksen on ohjannut Suomen menestyksekkäimpiin oopperaohjaajiin
lukeutuva Ville Saukkonen ja musiikillisesta annista vastaavat kansainväliset huippusolistit.

Lähde mukaan ainutlaatuiselle oopperamatkalle!

Radio Classic

Hintaan sisältyy

  • Laivamatkat kansipaikoin
  • Tilausajokuljetus suomalaisella bussilla Virossa
  • Hotelliyöpyminen 2yötä 2 hengen huoneessa aamiaisineen
  • Vapaa sauna- ja allasosaston käyttö aukioloaikoina
  • Oopperalippu

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Länsiterminaali
Tallinna, D-terminaali
Helsinki Tallinna Laiva
13:30 15:30 Tallink Star
18:30 16:30 Tallink Star

Lisämaksulliset palvelut

Delight Buffet menolaivalla

Delight Buffet paluulaivalla

Retki Narvaan

Lisämaksulliset retket

Hinta 45 /hlö

Kuva retkestä

Puolipäiväretki Narvaan

Retkellä tutustumme suomenkielisen oppaan johdolla Narvan kaupunkiin ja sen historiaan ja tähän päivään. Käymme Narvan linnassa ja nautimme lounaan retken aikana.


Narva on Viron kolmanneksi suurin kaupunki. Kaupunki tunnetaan linnoituksistaan ja siitä, että Venäjä on vain parin sadan metrin päässä joen toisella puolella.


Narvan linna on yksi kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä. Linnan perustivat 1270-luvulla tanskalaiset Tanskan kuninkaan sijaishallitsijan asuinpaikaksi. Narvan linna on monipuolisin ja parhaiten säilynyt puolustusrakennelma Virossa. Linnan pinta-ala on 3,2 hehtaaria, ja sen korkein piste on Pitkän Hermannin torni (51 metriä). Linnassa on nykyään museo, jossa esitellään Narvan ja linnan historiaa. Pohjoispihalla toimii käsityöpajoja, joissa museovieraat voivat panna taitonsa koetukselle eri tekniikoiden hallinnassa ja käsityöesineiden valmistuksessa.

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki – Narva-Jõesuu

Saatuasi maihinnousukortit ja mahdolliset lisäpalveluliput, siirtyminen laivaan. Laivalla on mahdollisuus nauttia buffet lisämaksusta. Suosittelemme paikkavarausta ennakkoon. Tallinnassa matkatavarat tulee itse siirtää kohdebussiin jonka ikkunassa lukee ”Radio Classic/Matkapojat Narva”. Matka jatkuu kohti Narva-Jõesuuta, jonne saavutaan illalla. Ajomatka Tallinna-Narva-Jõesuu on noin 210 km. Perillä majoitutaan hotelliin. Bussikuljetus on mahdollisimman lähelle hotellia.

2. matkapäivä, Narva-Jõesuu - Narva

Aamiainen hotellissa. Vapaata aikaa tutustua hotellin palveluihin sekä alueeseen.

Tai mahdollisuus lähteä lisämaksulliselle retkelle Narvaan klo 10-14:00. Retken aikana tutustuminen Narvan kaupunkiin ja Narvan linnaan ja sen näyttelyyn

oppaan johdolla. Retken aikana nautitaan lounas

Klo 17.30 lähtö hotellista Narvaan. Klo 19.00 alkaen V. Bellinin ooppera Norma. Esityksen jälkeen paluukuljetus hotelliin.

3. matkapäivä, Narva-Jõesuu - Helsinki

Aamiainen hotellissa. Klo 12.00 huoneiden luovutus ja siirtyminen bussikuljetuksella Tallinnaan.

Hotellit

Laivan esittely

Tallink Star

Delight Buffet

Kun nautit matkalla runsaan buffet-aterian, voit keskittyä perillä muihin asioihin kuin syömiseen. Alku-, pää- ja jälkiruokapöytien antimista tulet takuulla kylläiseksi! Shuttle Buffet sijaitsee kannella 8, laivan keulaosassa ja ravintolassa on 450 asiakaspaikkaa. Ravintolassa tarjoillaan  klo 13.30 ja klo 16.30 vuoroilla lämmin buffet. Virvoitusjuomat, kahvi, tee, olut ja viini hanoista sisältyy hintaan.

Ravintolat

Starilla on buffetin lisäksi erilaisia tasokkaita ravintoloita: Á la Carte -ravintola kannella 8 tarjoilee Itämeren parhaita makuelämyksiä merelle katsellen. Tasokas à la carte -lista upeine viinivaihtoehtoineen sopii kaikille todellisia makuelämyksiä kaipaaville nautiskelijoille. Snack Time -kahvila on paras valinta niille, jotka haluavat jotain herkullista nopeasti. BURGER KING® -ravintola tarjoaa maukkaita hampurilaisia tuoreista raaka-aineista. Alkuvuodesta uusittu Café -kahvila tarjoaa monipuolista purtavaa, laatukahvia, virkistäviä juomia, suussa sulavia kakkuja, muita makeita ja suolaisia herkkuja.

Ostokset

Supermarket on täyden valikoiman myymälä, josta saat kotiinviemisiksi väkevät alkoholijuomat, viinit, oluet, savukkeet, makeiset, lelut, matkamuistot ja elintarvikkeet. Supermarketissa ja Perfume Shopin tilavissa ja tyylikkäissä myymälöissä on ostospinta-alaa jopa yhteensä 1500 neliötä. Laivan parfyymimyymälästä löydät tunnetuimmat parfyymi-, kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteiden laatumerkit. Kokeile ja testaa, ja hyödynnä koulutettujen myyjien laaja tuotetuntemus. Löydät myös pienen valikoiman joka naisen himoitsemia Victoria's Secret -kosmetiikkatuotteita! Trend Shop -myymälän valikoimasta löydät laajan valikoiman asusteita, koruja, laukkuja, aurinkolaseja ja rannekelloja. Joukossa on niin tunnetuimpia tuotemerkkejä ja klassikoita kuin uusimpia trendejäkin brändeiltä kuten Hugo Boss, Lacoste, Tommy Hilfiger, Rotary, Sekonda, Snö of Sweden, Swarowski, Pilgrim, Anne Klein, Edblad, Emporio Armani, Ray-Ban, Michael Kors sekä monia muita. Tervetuloa tutustumaan valikoimaan!

Baarit

Starin pubi on avattu 22.1.2019 uudistettuna ja uudella nimellä Sea Pub. Viihtyisässä Sea Pubissa on tarjolla erilaisia juomia ja pikkusuolaista. Käy istumaan, siemaile juomaasi ja ihaile samalla Suomenlahden maisemia! Pub sijaitsee 7 kannella, laivan peräosassa.Lisäksi pubissa viihdyttävää ohjelmaa: kansainvälinen trubaduuri/duo joka päivä.

Lapsille

Lasten leikkinurkka sijaitsee kannella 9. Täältä löydät matkan ajaksi puuhasteltavaa perheen pienimmille. Alkuvuoden 2019 telakoinnin jälkeen lapset viihtyvät mainiosti entistä suuremmassa leikkitilassa.
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Kartta

Tärkeää tietää

Lataa (pdf-esite)

Oopperamatka Narvaan
Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Cxense Display