Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Kesäkonsertti ja Tonavan laakso

Radio Classicin kulttuurimatka

Radio Classicin kulttuurimatka Schönbrunnin kesäkonserttiin

Lähtöpäivät:

20.5.2020

Matkan kesto:

4 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 999€

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Radio Classic ja Matkapojat järjestävät matkan Wienin Filharmonikkojen kesäillan konserttiin Schönbrunnin linnaan puistoon sekä Tonavan vihreisiin maisemiin 20.-23.5.2020


 Tällä matkalla tutustumme Wieniin ja sen nähtävyyksiin oppaan johdolla sekä omatoimisesti. Torstai-iltana kuuntelemme Schönbrunnin linnan puistossa Wienin Filharmonikkojen konserttia ja ihastelemme puiston kauneutta. Vietämme kokonaisen päivän Wachaun ja Tonavan jokilaaksossa, jossa tutustumme Melkin, Dürnsteinin  ja Oberloibeniin kyliin laivalla ja bussilla. Lähtöpäivänä näemme Schlosshofin linnan, lähellä Itävallan ja Slovakian rajaa.  Lähde mukaan ihanaan Itävaltaan!

Schönbrunnin  puistokonsertti

Konsertti on Schönbrunnin linnan puistossa helatorstaina 21.5.2020

Pyydämme huomioimaan, että konsertissa ei ole istumapaikkoja ja illan aikana tulee kävelyä runsaasti.

Puistossa myydään juotavaa ja siellä on WC:t. Alueelle ei saa tuoda vilttejä, omia tuoleja, sateenvarjoja eikä reppuja. Pieni käsilaukku hyväksytään ja kassit tarkistetaan sisääntulon yhteydessä. Voit ottaa omia eväitä ja pieniä tetra-juomia. Lasipullot ovat kielletty.

Konsertti saatetaan siirtää tai keskeyttää kovan ukkosmyrskyn vuoksi. Normaali sadesäällä konsertti pidetään. Matkapojat Oy eivät ole vastuussa mahdollisessa peruutustilanteessa.


Radio Classic

Hintaan sisältyy

  • Finnairin suorat lennot Helsinki-Wien-Helsinki
  • Matkatavarat lennoilla
  • Hotelliyöpyminen 3yötä 2 hengen huoneessa aamiaisineen
  • Tulopäivänä Wienin kaupunkikierros ja lounas oppaan johdolla
  • Kuljetukset Schönbrunnin konserttiin ja takaisin oppaan johdolla
  • Kokopäivä retki Wachau-Tonavan jokilaaksoon
  • Puolipäiväretki Schlosshofin linnaan

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Helsinki - Wien 08:30 - 09:55

Wien - Helsinki 19:15 - 22:35

Lisämaksulliset palvelut

1-hengen huone

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki-Wien

Kokoontuminen Helsinki-Vantaan lentoasemalla 2 tuntia ennen lentoa.

Wieniin saavuttua, opas on vastassa lentokentällä ja täältä lähtö suoraan Wienin kaupunkikierrokselle.

Kiertoajelun aikana tutustumme kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin: Hunderwasserhaus, Prater, Uno-city ja Tonavan varsi. Ajamme pitkin Wienin kuuluisaa kehäkatua Ringiä, jonka varrella 1800-luvun arkkitehtuurin merkittävät rakennukset: valtion ooppera, parlamentti, raatihuone, museot, yliopisto, Hofburgin linna. Karlsplatz-aukiolla näemme Musikvereinin maailmankuulun konserttitalon, ”Secession” taidenäyttelytalon sekä Wienin legendaarista toria Naschmarktia. Kierroksen jälkeen nautimme lounaan keskustassa ja tämän jälkeen kuljetus hotellille.

Majoittautuminen Hotel Ibis Wien Mariahilfiin.

Loppupäivä vapaata

2. matkapäivä, Wien

Hotelliaamiainen                          

Aamu- ja iltapäivä vapaata tutustumista Wienin kaupunkiin.         

Illansuussa lähtö Schönbrunnin konserttiin. Konserttiin on mentävä ajoissa, vähintään 2 tuntia ennen konsertin alkua. Konsertti on maksuton ja täällä ei ole istumapaikkoja. Bussi ei pääse portille/ovelle. Kävelyä tulee vähintään 3 km illan aikana. Puistossa on paljon katseltavaa ja juotavaa on saatavilla. Emme suosittele konserttia liikuntaesteisille. 

Konsertin jälkeen paluukuljetus takaisin hotellille. Tämä voi viedä aikaa suuresta ruuhkasta johtuen.

3. matkapäivä,Wachau-Tonavan jokilaakso

Hotelliaamiainen.

Kokopäiväretki Wachau-Tonavan jokilaakso.

Tonava joen ihastuttava, noin 40 km pitkä jakso Wienistä länteen on nimeltään Wachau. Alue on erikoinen yhdistelmä kulttuurimaisemaa ja luontoa. Tonavaa reunustavat vihreät kukkulat, joiden rinteillä viljellään perinteisin keinoin viiniä ja hedelmiä, ennen kaikkea aprikoosia. Wachaun kylissä myydään näistä valmistettuja paikallisia tuotteita, erinomaisia viinejä, hilloja ja snapseja. Wachau on UNESCO:n maailmanperintölistan kohteena.

Wienistä lähdettyämme noin puolentoista tunnin ajomatkan jälkeen saavumme Melkiin, Tonavan rannan pieneen kaupunkiin, jonka päänähtävyys on yli tuhat vuotta vanha luostari. (Näemme luostarin vain ulkoa.) Satamassa nousemme risteilylaivaan, jolla matkustamme pitkin Tonavaa noin 30 kilometriä Dürnsteinin kylään saakka. Siellä nousemme laivasta, kävellään mukavaa kävelytietä rantaa pitkin kylän keskukseen. Dürnsteinin monista keskiaikaisista taloista löytyvät paikallisten tuotteiden pienet kaupat.

Dürnsteinista lyhyt matka seuraavaan kohteeseen Oberloibeniin, jossa vierailemme viinitilalla – tarjolla kinkkuja, juustoja, wachaulaisia sämpylöitä ja tietysti hyviä viinejä.

Kylmän viinilounaan jälkeen palaamme Wieniin.

4.matkapäivä, Wien-Helsinki

Hotelliaamiainen.

Huoneiden luovutus ja matkatavarat mukaan.

Puolen päivän tienoilla lähdemme kohti Schlosshofin linnaa, joka sijaitsee n. 50 km matkan päässä Wienistä, lähellä Itävallan ja Slovakian rajaa.  Prinssi ja sotapäällikkö Eugen Savoijilaisen rakennuttama linna on edelleenkin alkuperäisessä ympäristössään kaukana asuinalueista, barokkityylisen puutarhan ympäröimänä. Linnan entiset sivurakennukset ovat myös alkuperäisessä käytössään: näistä löytyy hevostallit ja navetat, joissa pidetään edelleenkin 1700-luvun tyypillisiä aatelislinnojen kotieläimiä, muun muassa lippizan hevosia ja valkoisia aaseja. Linnakierros ja lounas linnan ravintolassa. Tämän jälkeen lähtö lentokentälle. Lento Wienistä Helsinkiin.

Hotellit

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.