Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Lukijamatka Viking Grace

Eevan kauneusristeily

Eevan iloinen kauneusristeily

Lähtöpäivät:

19.1.2020

Matkan kesto:

2 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 98€

Eevan iloinen kauneusristeily

alk. 98 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Eevan iloinen kauneusristeily

Laiva on lastattu kauneusasiantuntijoilla. Ohjelmassa täyttä asiaa ihonhoidosta, meikkauksesta, muotitrendeistä ja silmälasikehyksistä. Lisäksi edullisia ostoksia tax-free-myymälässä, hyvää ruokaa ja iloista seuraa.

Paljon hyvää ohjelmaa

Kauneusgurujen kuningatar Raili Hulkkonen kertoo, miten pienilläkin konsteilla saadaan virkeyttä ja hehkua kasvoille ja tutustutaan uuteen by Raili -tuotesarjaan. Muotitoimittaja, pukeutumisneuvokouluttaja ja bloggaaja Kaisa Virtanen esittelee eri vartalotyypeille sopivia pukeutumistyylejä. Alusasujen asiantuntija Marjo Topi luennoi aiheenaan Alusasujen aakkoset ja numerot. Astrologi Markku Manninen kertoo valaisevia esimerkkejä, miten jokainen on aikansa lapsi - erityisesti syntymäaikansa.

Risteilyllä esiintyy vuoden 2017 tangokuningas Teijo Lindström ja Misio -yhtye.


Hintaan sisältyy

  • Risteily valitussa hyttiluokassa
  • Risteilyohjelma
  • Tervetulotilaisuus kuohuviinin kerai
  • Meriaamiainen
  • Päivällinen

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Turku, Viking Linen terminaali
Tukholma, Stadsgården
Turku Tukholma Laiva
20:55 06:30 Viking Grace
19:50 07:45 Viking Grace

Lisämaksulliset palvelut

Päivällinen menomatka

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Turku - Tukholma

Risteilyohjelma jaetaan satamassa matkalippujen kanssa. Siirtyminen laivaan ja majoittuminen hytteihin. Laivalla on mahdollisuus lisämaksulliseen ruokailuun. Tervetulotilaisuus ja kuohuviinitarjoilu laivan auditoriossa klo 21.00.

2. matkapäivä, Tukholma - Turku

Meriaamiainen on tarjolla Buffet Aurora -ravintolassa alkaen klo 06:45 (Suomen aikaa). Iloinen kauneusohjelma jatkuu laivalla koko päivän. Buffet -päivällinen tarjoillaan klo 14.30 (Suomen aikaa) Buffet Aurora -ravintolassa.

Laivan esittely

Viking Grace

Oscar à la Carte

Viking Gracen klassinen, skandinaavinen keittiö tarjoaa hienostuneita kulinaarisia elämyksiä. Keittiössä suositaan mahdollisimman lähellä tuotettuja, sesongin parhaita raaka-aineita.


The Buffet 

Runsas ja monipuolinen buffetimme tarjoaa lähes sata eri makuelämystä alkupaloista pääruokiin, jälkiruokiin ja juustoihin. Myös olut, viini, virvoitusjuomat, kahvi ja tee sisältyvät hintaan.


Frank´s

Moderni ja mutkaton Frank’s tarjoaa lounasta ja päivällistä rennossa ympäristössä. Laajassa valikoimassa on pizzoja, pastoja, pihviannoksia, hampurilaisia sekä raikkaita salaatteja. Frank’s Bar tarjoaa runsaan valikoiman viinejä, cocktaileja, jälkiruokia sekä erilaisia kahveja.


Café Sweet & Salty

Kahvilassa tarjoillaan aamiaista, lounasta sekä iltaisin päivällistä tai yöpalaa. Kaikki tuotteet ovat uunituoreita ja laivalla valmistettuja.


Club Vogue 

Suuri kaksikerroksinen yökerho Club Vogue tanssittaa risteilykansaa Viking Gracella yön pikkutunneille asti.


Rockmore Bar

Rockmoressa voit löysätä solmiota. Erikoisoluita tarjoillaan sekä hanasta että pullosta. Lisäksi baarissa on trendikäs cocktaillista. Menevä rockmusiikki soi aamusta iltaan, joka ilta on myös livemusiikkia tarjolla.


Retro Bar & Dancing

Viking Gracen kodikkaassa olohuoneessa on viikon jokaisena päivänä perinteistä ja tanssittavaa musiikkia. Retrossa onnistuvat niin karaoke, tanssi, yhteislaulu kuin bingokin. Baarissa on hyvä drinkki- ja cocktailvalikoima, erilaisia kahvi- ja teelaatuja sekä pientä suolaista ja makeaa purtavaa.


Seamore Champagne Lounge

Ravintola Oscarin vieressä sijaitseva samppanja- ja viinibaari sopii mainiosti esim. aperitiiveille ennen à la carte -illallista. Tilan yhteydessä on myös takeaway-viinimyymälä, josta löytyy huippuviinejä edullisin hinnoin.


Kylpylä

Upeat näkymät Itämeren kauneimpaan saaristoon. Valittavana on myös useita korkealuokkaisilla tuotteilla tehtäviä hoitoja. Spa-osastolla on kaksi suurta poreallasta, joista on upeat näkymät merelle. Tavallisen saunan lisäksi tarjolla on myös yrttisauna, ja saunomisen jälkeen on mukava vilvoitella lumiluolassa, jossa lämpötila on aina pakkasen puolella.

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.