sitelogo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakorttikauppa Viihdekalenteri Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Etela-Suomen Sanomat

Lukijamatka Tukholmaan

ESS/lukijamatka Tukholmaan

Lähtöpäivät:

29.11.2018

Matkan kesto:

3 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 59€

ESS/lukijamatka Tukholmaan

alk. 59 € /hlö
Varaa

Matkan esittely

ESS/lukijamatka Tukholmaan

Tervetuloa Etelä-Suomen Sanomien lukijamatkalle Tukholmaan ja Hovitallin Joulumarkkinoille 29.11.2018!


Hovitallin joulumarkkinat

Hovitallin joulumarkkinat kokoavat yhteen n. 70 maan parhaimpiin kuuluvaa käsityöläistä – ihana mahdollisuus hankkia taatusti persoonallisia joululahjoja! Markkinoilta löytyy myös ruokaputiikki, jonka hyllyt notkuvat jouluherkkuja. Opastetulla kierroksella näemme kuninkaan hevoset sekä vaikuttavan kokoelman kuningasperheelle kuuluvia autoja. Voimme seurata myös seppää takomassa upeita rautaesineitä.


Hintaan sisältyy

 • Bussikuljetus Heinolasta ja Lahdesta alkaen, bussi mukana Tukholmassa
 • Risteily valitussa hytissä, sama hytti menopaluu
 • Tukholmassa lyhyt kiertoajelu ja käynti Hovitallin joulumarkkinoilla oppaan kanssa
 • Opas ryhmän mukana koko perilläoloajan Tukholmassa
 • Matkapoikien matkanjohtaja matkalla mukana

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Katajanokka
Tukholma, Stadsgården
Helsinki Tukholma Laiva
17:30 10:00 Viking Gabriella
10:10 16:30 Viking Gabriella

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Heinola - Helsinki - Tukholma

Klo 14:00 Heinola, Kirkkokadun turistipysäkki
Klo 14:10 Vierumäki, Matkakeidas piha
Klo 14:40 Lahti, Marolankadun turistipysäkki
Klo 14:45 Lahti, Moisionkadun pikavuoropysäkki
Klo 14:50 Lahti, Laune Citymarket pikavuoropysäkki
Klo 15:00 Orimattila, Tuuliharja piha
Klo 15:20 Mäntsälä, Shell pohjoinen piha
Siirtyminen laivaan ja majoittuminen hytteihin. Laivalla on mahdollisuus lisämaksulliseen ruokailuun. M/S Gabriella lähtee klo 17:30. Risteilyohjelman saatte laivalta.

2. matkapäivä, Tukholma

Lisämaksullinen meriaamiainen on tarjolla 07:00–09:30. Laiva saapuu Tukholmaan klo 10:00 ja jää koko päiväksi satamaan. Bussi on mukana Tukholmassa, klo 10:30 lähtö suomenkielisen oppaan johdolla ensin pienelle jouluiselle kaupunkikierrokselle, jonka jälkeen noin klo 12:00 mennään Hovitallin joulumarkkinoille. Opastetulla kierroksella näemme kuninkaan hevoset ja näemme myös vaikuttavan kokoelman kuningasperheelle kuuluvia autoja. Hovitallin joulumarkkinat kokoavat yhteen noin 70 maan parhaimpiin kuuluvaa käsityöläistä – ihana mahdollisuus hankkia taatusti persoonallisia joululahjoja! Mikäli aikaa jää, voidaan myös poiketa Vanhassa Kaupungissa Suurtorin joulumarkkinoilla ennen laivalle paluuta. Sama hytti on käytössäsi koko risteilyn ajan. Laivalla on mahdollisuus lisämaksulliseen ruokailuun. Laiva lähtee Tukholmasta klo 16:30 ja laivalla on oltava viimeistään puoli tuntia ennen lähtöä

3. matkapäivä, Tukholma - Helsinki- Heinola

Lisämaksullinen meriaamiainen tarjoillaan klo 08:00–10:00. Saapuminen Katajanokalle klo 10:10, jonka jälkeen paluukuljetus lähtöpaikkakunnille

Laivan esittely

Viking Gabriella

The Buffet

Runsas ja monipuolinen buffetimme tarjoaa eri makuelämystä alkupaloista pääruokiin, jälkiruokiin ja juustoihin. Ruokajuomat sisältyvät hintaan.

Ravintolat ja kahvila

Gabriellan rennon Grill-ravintolan avokeittiössä valmistetaan maukkaita grilliherkkuja. Tarjolla on pihvien ja hampurilaisten lisäksi aina myös kala- ja kasvisvaihtoehto. Ravintola No Namessa tarjotaan maistelumenuita, joiden avainsanoja ovat puhtaat perusmaut ja laadukkaat raaka-aineet – yksinkertaista mutta maukasta. A la carte -ravintolassa voi tilata listalta kala-, liha- ja kasvisruokia pöytään tarjoiltuna. Menu sisältää sekä klassikoita että poimintoja muista ruokakulttuureista. 

Viihtyisässä Coffee & Joy -kahvilassa nautit kiireettömästi kupin kahvia. Kahvilalla on oma kondiittori, joten tarjolla on takuulla tuoretta.

Ostokset

Gabriellan tax-free-myymälän laajoista valikoimista löydät tunnettuja merkkituotteita edulliseen hintaan. Myymälöitä on myös ravintoloiden ja kokousosaston yhteydessä. Tax-free-myymälää vastapäätä on Pop-Up Shop, joka tarjoaa kausittain vaihtuvia muodin ja lifestylen huippumerkkejä.

Baarit

Gabriellan Living Roomissa voit nauttia aperitiivit ennen ruokailua tai jatkaa iltaa rauhallisemmissa merkeissä. Wine Bar -viinibaari tarjoaa laajan valikoiman viinejä, kuohuviinejä ja samppanjoita. Upstairs Pubin juomavalikoimaan kuuluu muun muassa laaja valikoima pienpanimoiden oluita.

Yökerho

Gabriellan yökerho Club Marissa on laadukas äänentoisto, isot LED-näytöt, paljon mukavia istumapaikkoja ja suuri tanssilattia. Tähtihetkiä niin shown kuin artistien ja laadukkaiden orkestereiden seurassa. Olet sitten nauttimassa esityksistä tai pyörähtelemässä parketilla, täällä viihdytään ja nautitaan!

Lapsille

Gabriellalla on otettu hyvin huomioon myös lapsivieraat. Pikkumatruuseilla on tilaa leikkiä, pelata ja puuhata, ja laivalla pääsee tietenkin tapaamaan myös laivakissaamme Ville Vikingiä! Nuorille on oma ohjelma ja pelihuone. Kesäisin laivan kokouskansi muutetaan Adventure Islandiksi, jossa järjestetään erilaista ohjelmaa perheen pienimmille

Hyvän olon palvelut


Gabriellalla voit saunoa perinteisesti tai höyrysaunassa. Osastolla on kaksi poreallasta. Travel Spassa voit nauttia ammattilaisen tarjoamista kasvo- ja vartalohoidoista.
Kuva kohteesta
Kuva kohteesta
Kuva kohteesta
Kuva kohteesta

Hytit

Kuva hytistä

Economy-hytti

Ikkunaton hytti 1-4 henkilölle

 • 8,3 m2
 • Kannella 2 (autokannen alla)
Kuva hytistä

Inside Large 4 -hytti

Ikkunaton hytti 1-4 henkilölle

 • 13 m2
 • Parivuode sekä 2 päällekkäistä vuodetta
 • Kannella 6
Kuva hytistä

Inside Piccolo -hytti

Ikkunaton hytti 1-2 henkilölle

 • 7 m2
 • Päällekkäiset vuoteet
 • Kansilla 5-7
Kuva hytistä

Inside Standard 4 -hytti

Ikkunaton hytti 1-4 henkilölle

 • 8,3 m2
 • Kansilla 5-7
Kuva hytistä

Seaside Standard -hytti

Ikkunallinen hytti 1-4 henkilölle

 • 8,5 m2
 • Kansilla 5-6

Tärkeää tietää

Lataa (pdf -esite)

Kuva kohteesta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Cxense Display