Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Kristina Cruises

Gluteeniton Tonava 14.10.2019

Gluteeniton risteily Tonavalla

Lähtöpäivät:

14.10.2019

Matkan kesto:

8 päivää

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Alennuskoodilla KELIA100 hinnanalennus 100 € / hlö, voimassa 30.8.2019 asti!

********************************************************************

Risteilyloma Tonavalla 14.-21.10.2019 Kristina Cruises

Rentoudu viikko mukavalla jokilaivalla, ympärilläsi syksyyn pukeutunut, kaunis Tonava. Nauti upeista pääkaupungeista, lukuisista käyntikohteista, hienoista historiallisista nähtävyyksistä ja joenvarren levollisista maisemista. Matkan teemana ovat viini ja musikaalisävelet – risteilyn esiintyjävieraana on Laura Pyrrö.


Tällä matkalla on varmistettu gluteeniton ruokavalio sitä tarvitseville. Matkalla on täysihoito! (poislukien 1. ja 8. matkapäivä)


Matkaohjelma

Risteily alkaa ihastuttavasta kylpyläkaupungista Budapestista. Bratislavassa kohtaat pastellinsävyisen vanhan kaupungin, joka on oikea herkkupala autottomine katuineen ja komeine aukioineen. Wienin hienostunut ilmapiiri on aivan omansa. Katsele suurellista arkkitehtuuria, aisti klassikkokahviloiden tunnelmaa ja vietä iltaa klassisen musiikin konsertissa. Sitten huomion vievät jokea reunustavat jyrkät rinteet, viinitarhat ja rauniolinnat. Niiden lomassa on pieni, idyllinen Dürnstein ja Melkin maineikas barokkiluostari. Matkaohjelmaan pääset tutustumaan tästä. Risteily päättyy Passauhun ja lennämme Münchenistä takaisin kotiin.


Upeat käyntikohteet

Risteilyn aikana pysähdymme lukuisissa kaupungeissa. Hintaan sisältyvät kaupunkikierrokset historiallisessa Bupadestissa, viehättävässä Bratislavassa, hurmaavassa Wienissä ja Melkin luostariin. Lisämaksulliset retket tehdään Itävallan Schönbrunnin linnan ja  Wieniläisen residenssiorkesterin klassisen musiikin konserttiin.


Risteilyn viihde

Risteilyn esiintyjävieras Laura Pyrrö on valmistunut musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemian oopperakoulutusohjelmasta suoritettuaan kaikki laulututkintonsa erinomaisin arvosanoin. Vuonna 2002 Laura Pyrrö voitti ensimmäisen palkinnon Timo Mustakallio -laulukilpailussa. Tärkeimpiä rooleja ovat olleet mm. Mozartin Taikahuilun Pamina, Bizet’n Carmenin Micaela, Straussin Lepakon Rosalinde, Laura on esiintynyt mm. Suomen Kansallisoopperassa, Savonlinnan Oopperajuhlilla, Suomen Kansallisteatterissa sekä ulkomailla Dalhallan oopperafestivaaleilla Ruotsissa ja Brasovin oopperassa Romaniassa. Hänen repertuaariinsa kuuluu oopperan lisäksi liediä, operettia, kirkkomusiikkia, modernia ja barokin ajan musiikkia sekä klassista musikaalia, negrospirituaaleja, kabareemusiikkia ja ranskalaista chansonia. Laura on myös esiintynyt musiikkiteatterirooleissa mm. Helsingin Kaupunginteatterissa ja Teatteri Imatrassa.


Risteilyreitti

Budapest (Unkari) – Bratislava (Slovakia) – Wien (Itävalta) – Dürnstein (Itävalta) – Melk (Itävalta) – Linz (Itävalta) – Passau (Saksa). Tarkempaan matkaohjelmaan pääset tutustumaan tästä.


Matkan hintaan sisältyy

• reittilennot Helsinki – Budapest / München – Helsinki turistiluokassa

• risteily m/s Swiss Diamond****-laivalla valitussa hyttiluokassa

• risteilyn ohjelma ja gluteeniton täysihoito (aamiaiset, lounaat, illalliset) laivalla

• ruokajuomat laivalla: talon viini, hanaolut (sisältää gluteenia), mehut, virvoitusjuomat

• matkaohjelman mukaiset retket, jotka tulkataan suomeksi (lisäksi tarjolla lisämaksullisia retkiä)

• gluteeniton lounas Budapestissa tulopäivänä

• kuljetukset lentokenttä – laiva – lentokenttä

• lentokenttäverot ja satamamaksut

• Kristina Cruisesin matkanjohtajien palvelut


Mikäli sinulla on useampi erityisruokavalio, ilmoitathan siitä myyntipalveluumme p. 010 23 23 200.

Hintaan sisältyy

  • Lennot Helsinki - Budapest, München - Helsinki
  • Majoitus valitussa hyttiluokassa
  • Matkaohjelmassa mainitut ateriat
  • Matkaohjelmassa mainitut retket

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Helsinki - Budapest 09:35 - 10:55

München - Helsinki 12:10 - 15:35

Lisämaksulliset retket

Hinta 49 € /hlö

Kuva retkestä

Iltapäiväretki Schönbrunnin linnaan

Vierailu Itävallan kauneimpaan ja tunnetuimpaan palatsiin Schönbrunniin. Habsburgien hallitsijasuvulle kuulunut barokkilinna puistoalueineen saavutti kuuluisuutta keisarinna Sissistä tehdyn elokuvan myötä. Linnan oppaan seurassa näet palatsin loisteliaimmat huoneet ja voit käydä puistossa kävelyllä omatoimisesti

Hinta 72 € /hlö

Kuva retkestä

Klassisen musiikin konsertti

Ilta alkaa kuljetuksella vanhaan Wieniläiseen Paviljonkiin, missä saat nauttia residenssiorkesterin esittämistä Wolfgang Amadeus Mozartin ja Johann Straussin valloittavista sävellyksistä.
Unohtumattoman illan jälkeen kuljetus takaisin laivalle.

Hinta 56 € /hlö

Kuva retkestä

Budafokin viinimuseo

Eteläisessä Budapestissa sijaitsevaa Budafokia kutsutaan myös ”viinikaupungin” alueeksi. Aiemmin täällä oli viiniviljelmiä sekä laajat maanalaiset varastotilat, missä nykyisin sijaitsee viinikellarimuseo. Tutustumisen lisäksi maistellaan neljää viiniä.

Hinta 22 € /hlö

Kuva retkestä

Vierailu viinitilalle

Wachaun laakson kylmät yöt ja lämpimät päivät yhdessä ainutlaatuisen maaperän kanssa antavat eri valkoviineille ainutlaatuisen aromin ja hapokkuuden. Tutustumme viineihin paikallisella viinitilalla.

Matkaohjelma

1. Matkapäivä

Maanantai 14.10.2019

Helsinki – Budapest Lento Budapestiin.

Lounas paikallisessa ravintolassa ja vapaa-aikaa. Kuljetus satamaan, jossa m/s Swiss Diamond odottaa. Laivaan nousu ja majoittuminen hytteihin. Miehistön esittäytyminen tervetulotilaisuudessa. Hintaan kuuluu lounas ja päivällinen.

2. Matkapäivä

Tiistai 15.10.2019

Budapest Budapest perustettiin 1873, kun kolme aluetta: Buda, Obuda ja Pest yhdistettiin. Kaupunkikierros vie ylös Budan linnalle, mistä avautuu mahtavat näkymät Tonavalle ja Pestiin. Kuljemme Budan kapeita kujia. Ylitämme Tonavan Ketjusiltaa pitkin ja saavumme modernimman Pestin puolelle, missä myös komea Parlamenttitalo sijaitsee.

Iltapäivän voit viettää kaupungilla omatoimisesti. Illallisen aikaan risteily alkaa ja laiva suuntaa kohti Slovakiaa. Hintaan kuuluu täysihoito.

3. Matkapäivä

Keskiviikko 16.10.2019

Bratislava Aamupäivä risteillään ja nautitaan jokivarren maisemista. Puoliltapäivin saavutaan Bratislavaan, joka on aina ollut eri kansojen ja kulttuurien kohtauspaikka. Kaupungin sijainti on keskeinen – sillä on yhteistä rajaa naapurivaltioittensa Itävallan sekä Unkarin kanssa. Maisemaa hallitsee korkealla kukkulalla sijaitseva komea linna. Historialliset rakennukset, kuten barokkiaikaiset palatsit, goottilainen katedraali ja viehättävät aukiot luovat vanhankaupungin erityisen tunnelman, josta nautimme lisämaksullisella tutustumiskierroksella.

Risteily jatkuu myöhään illalla. Hintaan kuuluu täysihoito.

4. Matkapäivä

Torstai 17.10.2019 Wien 

Aamulla m/s Swiss Diamond saapuu Wieniin. Kaupunkikierroksella näemme bussin ikkunasta Wienin tärkeimmät nähtävyydet, kuten Oopperatalon, Hofburgin palatsin, Parlamenttitalon, Kaupungintalon sekä Kansallisteatterin. Kuljemme kaupungilla, jossa jää myös hieman vapaa-aikaa, jonka voit käyttää kahvitteluun tai vaikka käymällä Pyhän Tapanin katedraalissa.

Loppupäivän voit viettää omatoimisesti tai lähteä lisämaksullisille retkillemme. Hintaan kuuluu täysihoito.

5. Matkapäivä

Perjantai 18.10.2019 Wien – Dürnstein

Aamupäivä aikaa kulkea omatoimisesti kauniissa Wienissä. Puoliltapäivin risteily jatkuu. Illalla saavumme pieneen, viehättävään Dürnsteiniin. Hintaan kuuluu täysihoito.

6. Matkapäivä

Lauantai 19.10.2019 Dürnstein – Melk

Dürnstein on tunnettu kauniista joenrantamaisemistaan sekä Kuenringerburg-linnastaan. Näihin voit tutustua omatoimisesti aamupäiväkävelyllä. Puoliltapäivin risteily jatkuu Unescolta tunnustusta saaneissa Wachaun laakson maisemissa. Risteilemme Melkiin ja vierailemme 1700-luvun alussa rakennetussa luostarissa, joka on Itävallan barokkitaiteen symboli. Retkellä käydään myös luostarin maailmankuulussa kirjastossa.

Illalla risteily jatkuu. Hintaan kuuluu täysihoito.

7. Matkapäivä

Sunnuntai 20.10.2019 Linz

Laiva saapuu Itävallan kolmanneksi suurimpaan kaupunkiin Linziin aamuyöllä.  Kaupungin komeimmat maisemat aukeavat Pöstlingsbergistä, minne voit matkata vanhalla raitiovaunulla.

Laiva jatkaa risteilyä illallisen jälkeen. Hintaan kuuluu täysihoito.

8. Matkapäivä

Maanantai 21.10.2019 Passau – München – Helsinki

Aamiaisen jälkeen laivasta nousu. Vaikuttavassa Passaun katedraalissa on maailman suurimmat urut, joiden soinnista nautimme. Lisämaksullinen lounas paikallisessa ravintolassa.

Kuljetus Münchenin kentälle, n. 2 h ja lento Helsinkiin. Hintaan kuuluu aamiainen.

Laivan esittely

M/S Swiss Diamond

Vuonna 1996 rakennettu ja 2015 peruskorjattu upea m/s Swiss Diamond toivottaa sinut tervetulleeksi Euroopan joille!

Aluksen ystävällinen 31 hengen miehistö ja intiimi tunnelma tekevät matkanteosta kotoisaa ja rentouttavaa. Laivan kaikissa hyvin varustelluissa ulkohyteissä on panoraamaikkunat, joten kauniiden maisemien seuraileminen on vaivatonta.

Palvelut Monipuoliset ja maukkaat ateriat nautitaan laivan tilavassa ravintolassa. Ruby-kannella aluksen keulassa sijaitsevat Panorama Lounge sekä baari, jossa jutellaan päivän tapahtumista ja nautitaan ohjelmasta. Ruby-kannelta löytyy myös pieni kirjasto. Aurinkokannen lisäksi laivalla on myös infrapunasauna sekä pieni matkamuistomyymälä

M/S Swiss Diamondin kaikissa ulkohyteissä on panoraamaikkuna sekä TV, radio, minibaari, tallelokero, hiustenkuivain, suihku ja WC. Kaikki hytit ovat ilmastoituja.

Laivakuvaus perustuu Kristina Cruisesilta helmikuussa 2019 saatuihin tietoihin.
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.