sitelogo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakorttikauppa Viihdekalenteri Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Länsi-Suomen lukijamatka

Kroatia-Montenegro-Bosnia Hertsegovina

LS lukijamatka Kroatia-Montenegro-Bosnia Hertsegovina

Lähtöpäivät:

19.4.2019

Matkan kesto:

4 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 965€

Kroatia-Montenegro-Bosnia Hertsegovina

alk. 965 € /hlö
Varaa

Matkan esittely

Länsi-Suomen lukijamatka Kroatia-Montenegro-Bosnia Hertsegovina

Tervetuloa Länsi-Suomen keväiselle lukijamatkalle nauttimaan Adrianmeren rannikon henkeäsalpaavasta luonnosta, historiallisista kohteista, ainutlaatuisesta arkkitehtuurista unohtamatta herkullista välimerellistä ruokaa, joka on saanut monipuolisia vaikutteita historian saatossa eri kulttuureista.

Hintaan sisältyy

  • Tilausajokuljetus Rauma–Helsinki–Vantaa–Rauma
  • Finnairin lennot Helsinki–Dubrovnik–Helsinki
  • Matkatavarat lennolla
  • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
  • Majoittuminen 2-hengen huoneissa Hotelli Lapad ****
  • Aamiainen
  • Ohjelman mukaiset opastetut retket
  • 2. päivän opastettu retki sisältäen lounaan
  • 3. päivän opastettu retki sisältäen lounaan

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Lentoaikataulu / Finnair
Kaikki ajat ovat paikallista aikaa. Matkakohteessa kello on tunnin vähemmän kuin Suomessa.
Muutokset aikatauluun mahdollisia.
Helsinki - Dubrovnik 08:05 - 10:10

Dubrovnik - Helsinki 11:00 - 15:00

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone 120€

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Rauma - Helsinki - Dubrovnik

Tilausajokuljetus reitiltä Eurajoki-Rauma-Laitila Helsinki-Vantaan lentoasemalle.
Finnairin lento lähtee Helsingistä kohti Dubrovnikia klo 08:05. Saapuminen kohteeseen klo 10:10 paikallista aikaa. Paikallisbussi ja suomenkielinen opas on ryhmää vastassa kentällä. Teemme opastetun kierroksen Dubrovnikissa ja nautimme yhteisen lounaan. Ohjelma päättyy hotellille, jossa hotellihuoneen saa käyttöön klo 15:00 mennessä. Loppupäivä vapaata aikaa nauttia hotellin palveluista tai jatkaa omatoimista tutustumista Dubrovnikiin.

2. matkapäivä, Dubrovnik - Budva - Kotor

Aamiainen hotellissa. Opas ja bussi on ryhmää vastassa ja retkipäivä kohti Montenegroa alkaa. HUOM tällä retkellä tarvitaan passi rajanylitystä varten. Retken aikana ajamme lahtea pitkin ohittaen pienet kylät kuten Risan ja Perast ja saamme ihailla Unescon maailmanperintölistalla olevaa Kotorin lahtea koko komeudessaan. Kahvitauko matkalla. 

Saavumme matkan ensimmäiseen kohteeseen Budvaan, jossa aloitamme kaupunkikierroksella. Pienen vapaa-ajan jälkeen nautimme lounaan paikallisessa ravintolassa. Budvaa sanotaan usein pieneksi Dubrovnikiksi johtuen sen marmorikaduista ja venetsialaisista muureista, jotka kohoavat uljaasti merestä.

klo 14:30 Lähtö Kotoriin, jonne saavuttuamme teemme kaupunkikierroksen, jonka aikana pääsemme myös Pyhän Tripunin katedraaliin. Katedraali, kaupungin muurit ja linnoitukset kuuluvat myös Unescon maailmanperintölistalle. Paluumatka hotellille.

3. matkapäivä, Dubrovnik - Mostar – Počitelj

Aamiainen hotellissa. Opas ja bussi on vastassa ryhmää hotellilla ja retki kohti Bosnia-Hertsegovinan Mostaria alkaa. Mostar, runouden, kiven ja uneliaiden pikkukujien kaupunki, joka on listattu UNESCOn maailman kulttuuriperintölistalle vuodesta 2005 alkaen. Täällä yhtyy pohjoinen ja etelä, sekä länsi ja itä. Vanha basaari, Turkkilainen talo ja useat moskeijat antavat kaupungille erityisen tunnelman. Mostarin uusi "Vanha silta” on edelleen vierailijoiden suosituin kohde kaupungissa. Opastetun kaupunkikierroksen jälkeen on vapaa-aika omatoimiseen tutustumiseen paikalli-siin käsityöläistuotteisiin ja puoteihin.

Yhteinen lounas paikallisessa ravintolassa. Vapaata aikaa. Matka jatkuu kohti Počiteljia. Nobel-palkinnon voittaja Ivo Andrić on kutsunut Počiteljia "Kiven kaupungiksi“. Sen historia ylettyy keskiaikaan asti, ja sijaitsee Neretva-joen vasemmalla rannalla, noin 30 km Mostarista. Počitelj on oikea ulkoilmamuseo, ja monet taiteili-jat löytävät täältä inspiraatiota työhönsä. Kahvitauko ennen paluuta hotellille. Paluumatka hotellille.

4. matkapäivä, Dubrovnik - Helsinki

Aamiainen hotellissa ja kuljetus lentokentälle. Finnairin lento kohti Helsinkiä lähtee klo 11:00, saapuminen perille klo 15:00. Kuljetus takaisin Raumalle.

Hotellit

Kartta

Tärkeää tietää

Lataa (pdf -esite)
Lukijamatka Kroatiaan
Kuva kohteesta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Cxense Display