Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Playa del Ingles

Seiskan lukijamatka Gran Canarialle

Seiskan lukijamatka Gran Canarialle

Lähtöpäivät:

11.2.2022

Matkan kesto:

8 päivää

Hinta:

699€ + palvelumaksu 25 €/hlö

Seiskan lukijamatka Gran Canarialle 8 pv

alk. 699 €/hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Seiskan upea lukijamatka Gran Canarialle 11.-18.2.2022

PAKENE PAKKASTA ALL INCLUSIVE -LOMALLE


Huom! Yhden hengen huoneet ovat loppuunmyydyt.


Tämä matka on tarkoitettu vain aikuisille!

Huom! Tälle erikoismatkalle paikkoja on hyvin rajoitetusti, joten varaa heti!

 

Aurinkoa, iloista ohjelmaa ja all inclusive -palvelua!

Kun pakkanen paukkuu Suomessa, Kanarialla aurinko paistaa lämpimästi helmikuussakin. Vaivattomalla ja edullisella lukijamatkalla pääset kauas, mutta olet kuitenkin turvallisesti EU-alueella. Nauti auringosta, iloisesta ohjelmasta ja täyden palvelun lomasta Playa del Inglésissä nyt edulliseen pakettihintaan. Suosikkilaulaja Leif Lindeman tanssittaa ja matkaisäntänä Seiskan Jari Peltomäki.

 

Gran Canaria

Gran Canaria on saari, jossa voit nauttia lämmöstä hiekkadyyneillä tai yllättää itsesi lähtemällä retkille paikalliskyliin. Etelärannikon rantakohteiden ulkopuolella on vuoristokyliä, kalastajasatamia ja kansainvälinen suurkaupunki Las Palmas museoineen ja kulttuuririentoineen. Tai ehkä vain jäät hotellimme altaalle, sillä pakettihintaan sisältyvät kaikki ruuat ja drinkit koko viikon ajan! 

 

Playa Del Inglés

Kohteemme Playa Del Inglés hurmaa aina uudestaan. Upeaa hiekkarantaa on käveltävänä yli 5 kilometriä Maspalomasiin saakka. Inglésistä löytyy uusia trendikkäitä ravintoloita, klubeja ja myymälöitä sekä yhä ihanan retroja Suomi-baareja. 


Erikoismatkatavarat

Mikäli haluat ottaa matkalle mukaan esim. golf bägin tai polkupyörän, otathan yhteyttä myyntipalveluumme, sillä erikoismatkatavaroille on rajoitettu määrä tilaa. Lisämaksu golf bägistä tai polkupyörästä on 60€ meno-paluu. Myyntipalvelumme auttaa numerossa 010 2323 200.


FlytoCanarias lentoyhtiön lennot

Matkat lennetään kanarialaisin siivin FlyToCanarias -lentoyhtiön koneilla. Lento lähtee mukavasti iltapäivällä, mikä mahollista sen, että ehdit saapua kauempaakin Suomesta ja nauttia myös Helsinki-Vantaan tasokkaista palveluista.


Palvelumaksu

Palvelumaksu on 25 €/hlö.


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Jos haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.


Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >HUOM! Jos jäit ilman paikkaa tälle matkalle...

Seiskan lukijamatka myytiin ennätysnopeasti loppuun! Jos jäit ilman paikkaa, niin tiesithän, että tarjolla on samalle ajankohdalle viikon omatoiminen matkapaketti Playa Del Inglésiin. Tutustu tästä lisää >>Hintaan sisältyy

  • Lennot aikataulun mukaisesti turistiluokassa
  • Matkatavarat lennoilla
  • Kohteessa kuljetukset lentoasema-hotelli-lentoasema
  • Majoitus hotellissa
  • All inclusive palvelu hotellissa (ateriat ja juomat)
  • Seiskan järjestämä ohjlema kohteessa

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Helsinki - Las Palmas 17:00 - 21:00

Las Palmas - Helsinki 08:00 - 16:00

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone 280 €

Matkaohjelma

Perjantai (1. matkapäivä)

FlytoCanarias lento GTR101 lähtee Helsingistä klo 17:00 ja saapuu Gran Canarialle Las Palmasiin klo 21:00. Suomenkielinen opas ja bussi ovat vastassa lentokentällä. Kuljetus hotelliin ja majoittuminen.

Lauantai-torstai (matkapäivät 2. - 7.)

Seiskan lukijamatka on täydellinen paketti: siihen sisältyy iloista yhdessäoloa ja ohjelmaa sekä viikon täysihoito Corona Roja -hotellissa.

 

Loman aikana järjestetään seiskamaista viihdeohjelmaa sekä suosikkiartisti Leif Lindemanin tähdittämät tanssit. Matkaisäntänä on monilta matkoilta tuttu Seiskan päätoimittaja Jari Peltomäki.

 

Viikon tarkka aikataulu täydentyy myöhemmin ja se toimitetaan suoraan kaikille osallistujille!


Perjantai (8. matkapäivä)

Varhainen aamiainen hotellissa. Kuljetus oppaan johdolla Las Palmasin lentokentälle, mistä flytoCanarias lento GTR100 lähtee klo 08:00 ja saapuu Helsinkiin klo 16:00.

Hotellit

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.