sitelogo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakorttikauppa Viihdekalenteri Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Olutposti

Craft Beer Tallinna

Olutpostin Craft Beer Tallinna

Lähtöpäivät:

3.11. ja 8.12.2018

Matkan kesto:

2 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 199€

Olutpostin Craft Beer Tallinna

alk. 199 € /hlö
Varaa

Matkan esittely

Olutpostin ja Matkapoikien Craft Beer Tallinna

Viron herkulliset pienpanimot avaavat ovensa ja hanansa Olutpostin opastetuilla viikonloppumatkoilla.

Pienpanimot ja uusi olutkulttuuri elävät huippukauttaan. Tutustu Viron tärkeimpiin pienpanimoihin ja alan tärkeimpiin ravintoloihin Olutpostin matkassa.


Koe Tallinna uusin silmin modernin olutkulttuurin kautta

Virolaisen olutkulttuurin uuden aallonharjan sankarit Tanker ja Pöhjala ovat maailmankuuluja pienpanimoita. Huippulaadustaan tunnetut osaajat esittelevät matkalla panimonsa ja tuotteensa. Molemmilla käynneillä laadukas tasting ja tuotemyynti. Omatoiminen illanvietto Olutpostin suosittelemissa kumppanuusravintoloissa tarjouksineen ja ostoksineen kruunaavat matkakokemuksen.

Hintaan sisältyy

  • Laivamatkat kansipaikoin menopaluu Viking XPRS:llä
  • Paikalliset bussit käytössä Tallinnassa ohjelman mukaan
  • Majoitus Hestia Hotel Tallinn Seaport tai Hestia Hotel Europa jaetussa kahden hengen huoneissa
  • Hotelliaamiainen

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Katajanokka
Tallinna, A-terminaali
Helsinki Tallinna
10:30 13:00
18:00 15:30

Lisämaksulliset palvelut

Kotimaan bussikuljetus

1 -hengen huone

Asiakkaat suosittelevat

‪Mahtava kokemus. Kiitos niin järjestäjille kuin kanssamatkustajillekin.

Vahva suositus seuraaville reissuille jos tähän tapaan jatkuu. Kokemisen arvoiset panimot ja mukavan rento porukka. Kiitos kaikille osallisille minultakin.

Kaikin puolin onnistunut reissu

Hyvä ja rento porukka mukana

Mielelläni lähtisin mukaan tuleville retkille

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki - Tallinna

Kokoontuminen alkaa klo 09.30 Helsingin Katajanokan terminaalissa, Matkapoikien palvelutiskillä, 1 krs. Maihinnousukuponkien jako ja siirtyminen laivaan. M/s Viking XPRS lähtee klo 10.30 Helsingistä Tallinnaan. Matkat kansipaikoin. Laivaannousun jälkeen siirtyminen laivan kokoustiloihin, kansi 7, jossa Olutlehden tervetulotilaisuus. Laiva saapuu klo 13.00 Tallinnaan. Siirtyminen paikallisiin suomalaisiin tilausajobusseihin joissa mukana myös opas. Tutustumiset Tankerin Olutpanimoon jossa kierros sekä tasting. Tämän jälkeen tutustuminen Uba ja Humal -olutmyymälään/taproomiin jossa myös ostosmahdollisuus. Majoittuminen Hestia Hotelli Tallinn Seaportiin tai Hestia Hotelli Europaan.

2. matkapäivä, Tallinna - Helsinki

Aamiainen hotellin ravintolassa. Lähtö klo 10.30 hotellilta Pöhjalaan jossa opastettu panimokierros sekä tasting. Paluu satamaan klo 13.30. Vapaata ostosaikaa sataman alueella ennen siirtymistä laivaan. Siirtyminen laivaan. M/S Viking XPRS lähtee klo 15.30 Tallinnasta Helsinkiin. Matkat kansipaikoin. Klo 18:00 laiva saapuu Helsinkiin.

Hotellit

Laivan esittely

Viking XPRS

The Buffet

Buffetravintola, jonka noutopöytä on täynnä raikkaita herkkuja alkupaloista salaatteihin, pastaruokiin, äyriäsruokiin ja jännittäviin pää- ja jälkiruokiin. Lapsille on oma buffetinsa, Ville Viking Buffet, josta he löytävät omat suosikkinsa. Täällä tarjoillaan myös meriaamiainen.


Wine & Dine

Viihtyisä ja rauhallinen à la carte -ravintola laivan peräosassa. Saat maukkaita annoksia sekä pieneen että isoon nälkään. Listalla on klassikoita ja muita herkullisia annoksia. Kausittain pääset nauttimaan myös teemamenujen valloittavista makuelämyksistä.


Blue Deli

Ravintolan itsepalvelu on suunniteltu ns. free flow -mallin mukaan siten, että sen saarekkeiden vaihtelevasta tarjonnasta voi valita mitä haluaa.  Ruokalista on monipuolinen vaihtuen sesongin mukaan, ja se on suunniteltu sopimaan erilaisiin makuihin. Valikoimaan kuuluu kevyitä ruokia kuten salaatteja, voileipiä ja täytettyjä panineja sekä reiluja pääruokia suoraan grillistä.


Viking’s Inniin!

Loistava paikka iloiseen seuranpitoon vanhojen ja uusien ystävien kanssa. Täältä löydät karaokea ja ohjattua ohjelmaa kuten tietovisoja. Lisäksi perjantaista sunnuntaihin pubikansaa viihdyttää trubaduuri. Myös laivan pelikoneet löytyvät täältä. Pubissa on tietenkin tarjolla olutta – valikoimasta löytyy niin kotimaisia kuin ulkolaisia oluita. Valikoimiin kuuluu myös muita juomia sekä kevyempiä pubiruokia.


Club X

Laivan päivä- ja yöelämän keskus Ohjelmasta ja elävästä musiikista nautitaan aamupäivästä yön pikkutunneille saakka. Lisäksi valikoimassa on paljon erilaisia teemalähtöjä. Ravintolassa on 350 asiakaspaikkaa. Tervetuloa viihtymään kannelle 7, pubin viereen.

Kuva kohteesta
Kuva kohteesta
Kuva kohteesta

Kartta

Tärkeää tietää

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Cxense Display