Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Tampereen OP Elohopeakerho

Kevätmatka Elämyshotelli Järvisydämeen

Kevätmatka Elämyshotelli Järvisydämeen

Lähtöpäivät:

Ti 12.5.2020

Matkan kesto:

Hotellimatka

Hinta:

Hinta alkaen 399€

Elämyshotelli Järvisydän

alk. 399 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Elämyshotelli Järvisydän

Lähde kaksipäiväiselle kevätretkellemme Rantasalmelle, Elämyshotelli Järvisydämeen ti 19.5.2020. Turisteja saapuu Suomen aina Australiasta saakka ihastelemaan niin lähellä olevaa luontoa kuin hotelliakin. Pikkuhiljaa rakennettu ja laajennettu hotelli pitää tänä päivänä sisällään monenlaista majoitusta, ravintolaa ja kylpyläpalvelut. Paikka on hyvin uniikki sisustukseltaan.

Norpparetki Linnasaaren kansallismuseoon

Retki toteutetaan tunnelmallisella puuveneellä. Alkukesä on parasta norppien katseluaikaa, sillä silloin norpat loikoilevat usein rantakivillä ja näin norppa on myös helpompi huomata. Risteilemme rauhallisesti Linnansaaren kansallispuiston vesillä ja käymme myös katsomassa kalasääskeä. Risteilyn aikana voit nähdä myös muita lintuja. Retken päätteeksi rantaudumme kansallispuiston Kaarnetsaareen, jossa nautimme savolaiset espressot ja retkieväät sekä katsomme mielenkiintoisen videon norpan elämästä.


Katso kaikki OP Elohopeakerho Tampereen matkat >>


Hintaan sisältyy

  • Bussikuljetukset matkaohjelman mukaisilta paikkakunnilta
  • Matkaohjelman mukaiset tutustumiskohteet
  • Kahvit x 1
  • Lounaat x 2

Matkaohjelma

1. matkapäivä

Bussiaikataulu:

Klo 07.15 TSOP/Ylöjärven konttori     

Klo 07.45 Nokia, Pirkkalaistien pikavuoropysäkki

Klo 08.00 Pirkkala/K-market Pirkanpojan pysäkki

Klo 08.30 Vanha Kirkko


Matkaamme kahvien saattelemina Rantasalmelle, Järvisydämeen jossa majoittuminen huoneisiin (Porosalmentie 313, 58900 Rantasalmi, puh. 020-7291760). Järvisydän on todellinen nähtävyys itsessään. Turisteja saapuu Suomen aina Australiasta saakka ihastelemaan niin lähellä olevaa luontoa kuin hotelliakin. Pikkuhiljaa rakennettu ja laajennettu hotelli pitää tänä päivänä sisällään monenlaista majoitusta, ravintolaa ja kylpyläpalvelut. Paikka on hyvin uniikki sisustukseltaan. Syömme lounaan ja lähdemme sen jälkeen 3 tunnin norpparetkelle tunnelmallisella puuveneellä. Alkukesä on parasta norppien katseluaikaa, sillä silloin norpat loikoilevat usein rantakivillä ja näin norppa on myös helpompi huomata. Risteilemme rauhallisesti Linnansaaren kansallispuiston vesillä ja käymme myös katsomassa kalasääskeä. Risteilyn aikana voit nähdä myös muita lintuja. Retken päätteeksi rantaudumme kansallispuiston Kaarnetsaareen, jossa nautimme savolaiset espressot ja retkieväät sekä katsomme mielenkiintoisen videon norpan elämästä. Retken jälkeen palaamme hotelliin. Illaksi meille on varattu tutustuminen Järvikylpylään. Järvikylpylässämme koet uudenlaisen suomalaisen järvihyvinvointikokemuksen, sillä kaikki rakennusmateriaalit ovat luonnonläheisiä; Saimaan järvivettä, luonnonkiveä ja yli 500 vuotta vanhoja uppotukkeja. Kylpylä lämpenee järvi-/maalämmöllä ja aurinkoenergialla. Ilta  vapaata aikaa istuskella vaikkapa Lotjabaarissa jossa iltaisin myös karaoke.

2. matkapäivä

Aamiaisen jälkeen hyvästelemme Järvisydämen ja lähdemme kotimatkalle. Paluumatkalla pysähdymme Varkaudessa jossa teemme retken oppaan johdolla. Matkan varrella opas tarinoi kaupungista ja Esa Pakarisen elämästä - ja haitari soi. Matkan varrella näemme mm. entisen Esa Pakarisen museon, taiteilijan vanhan kotitalon, Severin näköispatsaan sekä piipahdamme taiteilijan haudalla Könönpellossa. Paluumatkalla poikkeamme Taipaleen kanavalla, mistä Esa teki kappaleen ”Vanhalla kanavalla”. Varkaudesta lähdettyämme syömme vielä lounaan sekä teemme perinteeksi muodostuneet ostokset Pandan tehtaanmyymälässä.


Paluu Vanhalle kirkolle noin klo 19.00.

Hotellit

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.