Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakorttikauppa Viihdekalenteri Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Tampereen OP Elohopeakerho

Kinky Boots - Helsingin kaupunginteatterissa

Kinky Boots - Helsingin Kaupunginteatterissa

Lähtöpäivät:

25.4.2019

Matkan kesto:

Päivämatka

Hinta:

Hinta alkaen 145€

Kinky Boots - Helsingin Kaupunginteatterissa

alk. 145 € /hlö
Varaa

Matkan esittely

Teatterimatka Helsingin Kaupunginteatteriin


Sensaatiomainen, parhaana musikaalina Tony-, Grammy ja Olivier -palkittu, vuosikymmenen suurin, seksikkäin ja sydämellisin show nyt Helsingissä! Paikat valittu kalleimmasta lippukategoriasta!


Kinky Boots

Pop-ikoni Cyndi Lauperin säveltämä musikaali Kinky Boots juhlistaa erilaisuutta, ystävyyttä ja ennakkoluulojen voittamista. Kinky Boots vie sinut vuoristoradan vauhdilla tehdashallien hämärästä muotimaailman huipulle. Isänsä konkurssin partaalla olevan kenkätehtaan perinyt Charlie on epätoivoinen kaatuvan yrityksensä kanssa. Apuun saapuu kuin luonnonvoima, glitterin ja höyhenien keskeltä, hurmaava viihdetaiteilija Lola seurueineen villin ideansa kanssa. Tämä pari, jolla ei pitäisi olla mitään yhteistä, yltää lopulta uskomattomiin saavutuksiin, joista muut vain uneksivat.


Kinky Boots on Kaupunginteatterin uusi musikaali, jossa on potkua suurella sydämellä! Avaa sydämesi, laita korkokengät jalkaan ja tule kokemaan fantastinen show joka on rakkauden asialla!


Esityksen arvioitu kesto noin 2 h 35 min, sisältäen väliajan


Hintaan sisältyy

  • Bussikuljetukset matkaohjelman mukaisilta paikkakunnilta
  • Teatterilippu
  • Väliajan tarjoilut

Matkaohjelma

1. matkapäivä

Bussiaikataulu:

Klo 14.30 Nokia, Pirkkalaistien pikavuoropysäkki.

Klo 14.45 Pirkkala/K-market Pirkanpojan pysäkki

Klo 15.15 Vanha Kirkko                                        

Klo 15.40 TSOP/Lempäälän konttori –tarvittaessa Viialan SEO


Saavuttuamme Helsinkiin, suuntaamme suoraan Helsingin Kaupunginteatteriin, missä alkaa klo 19.00 musikaali Kinky Boots. Pop-ikoni Cyndi Lauperin säveltämä musikaali Kinky Boots juhlistaa erilaisuutta, ystävyyttä ja ennakkoluulojen voittamista. Kinky Boots vie sinut vuoristoradan vauhdilla tehdashallien hämärästä muotimaailman huipulle. Isänsä konkurssin partaalla olevan kenkätehtaan perinyt Charlie on epätoivoinen kaatuvan yrityksensä kanssa. Apuun saapuu kuin luonnonvoima, glitterin ja höyhenien keskeltä, hurmaava viihdetaiteilija Lola seurueineen villin ideansa kanssa. Tämä pari, jolla ei pitäisi olla mitään yhteistä, yltää lopulta uskomattomiin saavutuksiin, joista muut vain uneksivat.

Kinky Boots on Kaupunginteatterin uusi musikaali, jossa on potkua suurella sydämellä! Avaa sydämesi, laita korkokengät jalkaan ja tule kokemaan fantastinen show joka on rakkauden asialla! Väliajalla tarjoilut.


Paluu Tampereelle, Vanhalle Kirkolle noin klo 00:00.

Tärkeää tietää

Kuva kohteesta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Cxense Display