Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Tampereen OP Elohopeakerho

Pikkujoulumatka Tallinnaan

Pikkujoulumatka Tallinnaan

Lähtöpäivät:

Ma 16.11.2020

Matkan kesto:

2 päivää

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Pikkujoulumatka Tallinnaan


Pikkujoulumatka Tallinnaan jonka aikana tutustutaan Valokuvamuseo Fotografiskan upeaan näyttelyyn oppaan johdolla. Lisäksi opas esittelee meille Tallinnan Kalamajan alueen joka on yksi Tallinnan vanhimpia asuinalueita. Ilta huipentuu illalliseen ja tansseihin Kochi Aidad -ravintolassa.

Matkan myynti alkaa 18.8.!

Hintaan sisältyy

  • Bussikuljetukset matkaohjelman mukaisilta paikkakunnilta
  • Laivamatkat kansipaikoin
  • Buffetruokailu meno- ja paluumatkalla
  • Hotelliaamiainen
  • illallinen ja tanssit 16.11.
  • Matkaohjelman mukaiset tutustumiskohteet

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Katajanokka
Tallinna, A-terminaali
Helsinki Tallinna Laiva
10:30 13:30 Viking XPRS
19:30 17:00 Viking XPRS

Matkaohjelma

1. matkapäivä

Bussiaikataulu

klo 05.25 TSOP/Ylöjärven konttori

klo 05.45 Nokia, Pirkkalaistien pikavuoropysäkki

klo 06.00 TSOP/K-market Pirkanpojan pysäkki

klo 06.30 Vanha Kirkko           

klo 07.00 TSOP/Lempäälän konttori –tarvittaessa Viialan SEO

Tarkista lähtöaika ja pysäkki osanottajatodistuksestasi!


Viking XPRS lähtee satamasta klo 10.30. Aloitamme laivamatkan seisovan pöydän brunssilla. Loppumatka menee mukavasti nauttien laivan ohjelmasta ja ostosmahdollisuuksista. Vaikka matkaammekin kansipaikoin, matkatavarat kulkeutuvat vaivattomasti bussin mukana. Laiva saapuu Tallinnaan klo 13.00. Matkamme jatkuu Valokuvataiteen museoon Fotografiskaan joka on juuriltaan tukholmalainen, kansainvälisesti tunnustettu valokuvamuseo. Se on tapaamispaikka, jossa taide, hyvä ruoka, musiikki, design ja avoin ajattelumaailma tapaavat. Teemme opastetun kierroksen näyttelyyn. Menemme tämän jälkeen majoittumaan Hestia Hotelli Europaan. Hotellin vieressä on mm. Nautica -niminen ostoskeskus jonne voi vielä halutessaan piipahtaa ostoksille. Buffet illallinen Kochi Aidad -ravintolassa klo 18.00 alkaen. Ravintola on noin 400metrin päässä hotellista jonne siirrymme kävellen. Illallisen jälkeen esiintyy ravintolassa suosittu Essi Leppäkoski säestäjänsä Jussi Henttosen kanssa.

2. matkapäivä

Aamiainen hotellissa. Luovutamme huoneet ja lähdemme tutustumaan tarkemmin Tallinnan Kalamajan alueeseen. Kalamajan alue on Tallinnan vanhimpia asuinalueita, jossa kalastajat ovat asuneet perinteisesti. Alueen rakennuksia on alettu arvostaa uudelleen ja niihin on avattu mm. kauppoja, ravintoloita, museoita, toimistoita, vapaa-ajankeskuksia ym. Noblessnerin laivatehdas oli yksi 1900-luvun teollisuusjättiläisistä. Alueelle nyt on suunniteltu uuttaa ja toisenlaista tulevaisuutta. Vierasvenesatama odottaa jo tulijoita. Rautatieaseman lähellä on useita kalkkikivirakennuksia, jotka kertovat rautatien rakentamisesta ja tärkeydestä. Vanhoissa tehdasrakennuksissa on tapahtunut perusteellinen muutos. Nykyisin voi kävellä kauppakadulla, istua kahvilassa, esiintyä näyttämöllä, käydä kirpputoreilla. Kierroksen jälkeen käymme ostoksilla Balti Jaama torilla. Tämä vastikään remontoitu tori on Viron nykyaikaisin. Se yhdistää saman katon alle uskomattoman määrän erilaista tarjontaa lastenvaatteista aina katuruokaan. Torilla on myös oma supermarket, kuntosali, kampaamo, tuoreiden vihannesten myyntikojut, maan laajimmat valikoimat lihaa ja kalaa sekä tietysti kahviloita. Asematori on paikallinen keskus, jonne lähiympäristön asukkaat tulevat päivittäisille ostoksille, mutta se on myös tunnelmaltaan ainutlaatuinen käyntikohde ja nähtävyys, jossa on antiikkitavaran myyntiä ja jopa oma panimo. Saavumme satamaan josta Viking XPRS –alus lähtee klo 17.00. Matkaamme kansipaikoin matkatavaroiden mennessä bussin mukana. Nautimme jouluisen buffetruoan laivamatkan aikana. Helsinkiin laiva saapuu klo 19.30, jonka jälkeen lähdemme kotimatkalle. 

 

Hotellit

Laivan esittely

Viking XPRS

The Buffet

The BuffetRunsas ja monipuolinen buffetimme tarjoaa eri makuelämystä alkupaloista pääruokiin, jälkiruokiin ja juustoihin. Ruokajuomat sisältyvät hintaan.

Ravintolat ja kahvila

Viking XPRS:n Wine & Dine à la carte -ravintolasta saat maukkaita annoksia – sekä pieneen että isoon nälkään. Listalla on sekä klassikoita että koko joukko muita herkullisia annoksia. Ravintola Blue Delin valikoimaan kuuluu kevyitä ruokia kuten salaatteja, voileipiä ja täytettyjä panineja sekä reiluja pääruokia suoraan grillistä.

Red Rose Bar Caféssa voit aloittaa päivän nauttimalla merelle avautuvasta panoraamanäköalasta. Lapsille leikkihuone pallomerineen sekä pelihuone. Robert’s Coffee -kahvilassa tarjoillaan erilaisia kahveja aivan kuin Italiassa: espressoa, caffè lattea ja cappucinoa.

Ostokset

Merkkituotteiden merelliset hinnat ovat aina houkuttelevia ja Viking XPRS:llä ostosten tekeminen on keskeisellä sijalla. Shopping World -myymälässä on tarjolla kaikkea mahdollista, niin ranskalaisia viinejä, hajuvesiä kuin naisten ja miesten kosmetiikkaakin.
Tuliaisjuomat voit tilata jo kotisatamasta käsin. Tilaa juhlajuomat ennakkoon niin ostoksesi toimitetaan suoraan autollesi. Suosittu Pre-order eli Ennakkotilaus on kaikilla laivoillamme. Nyt voit tehdä ennakkotilauksen myös netissä kaikilla reiteillä. Helppoa ja mukavaa!

Baarit

Viking’s Inn on perinteinen ja lämpimän viihtyisä pubi – loistava paikka iloiseen seuranpitoon. Suuri valikoima oluita sekä perinteisiä pubiruokia.

Yökerho

Laivan päivä- ja yöelämän keskus on Club X. Ohjelmasta ja elävästä musiikista nautitaan aamupäivästä yön pikkutunneille saakka. Lisäksi valikoimassa on paljon erilaisia teemalähtöjä.

Lapsille

XPRS:llä on otettu hyvin huomioon myös lapsivieraat. Pikkumatruuseilla on tilaa leikkiä, pelata ja puuhata, ja laivalla pääsee tietenkin tapaamaan myös laivakissaamme Ville Vikingiä!
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Tärkeää tietää

Lataa (pdf -esite)

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.