Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Tampereen OP Elohopeakerho

Suuri Tanssiristeily Viking Gracella

Suuri Tanssiristeily Viking Gracella

Lähtöpäivät:

Su 27.9.2020

Matkan kesto:

2 päivää

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Suuri Tanssiristeily Viking Gracella


Suurella Tanssiristeilyllä on luvassa tanssia laivan täydeltä – tuplasti verrattuna tavalliseen sunnuntaihin! Lavalle nousevat Lasse Hoikka & Souvarit sekä Nina Åkerman. Lisäksi Retro Barissa tanssitaan Markku Ketola Duon tahtiin. Tarjolla on myös tanssinopetusta kahdesti paluumatkan aikana, lajeina salsa ja hidas valssi. Isäntänä ja juontajana Mikael Konttinen.


Katso kaikki OP Elohopeakerho Tampereen matkat >>

Matka tulee myyntiin 18.8.!

Hintaan sisältyy

  • Bussikuljetukset matkaohjelman mukaisilta paikkakunnilta
  • Risteily jaetussa Seaside Four-luokan kahden hengen hytissä
  • Risteilyohjelma laivalla
  • 3 ruokalajin Ala Carte illallinen ravintola Oscarissa
  • Meriaamiainen
  • Buffetruokailu paluumatkalla

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Turku, Viking Linen terminaali
Tukholma, Stadsgården
Turku Tukholma Laiva
20:55 06:30 Viking Grace
19:50 07:45 Viking Grace

Matkaohjelma

1. matkapäivä

Bussiaikataulu

Klo 16.00           TSOP/Hämeenkyrön konttori

Klo 16.25           TSOP/Ylöjärven konttori

Klo 16.45           TSOP/Nokian konttori

Klo 17.00           Pirkkala/K-market Pirkanpojan pysäkki

Klo 17.30           Vanha Kirkko

Klo 18.00           TSOP/Lempäälä konttori –tarvittaessa Viialan SEO


Tarkista lähtöaika ja pysäkki osanottajatodistuksestasi!


Viking Grace  lähtee risteilylle Turusta Tukholmaan klo 20.55, jolloin majoitumme ikkunallisiin Seaside Four hytteihin ja syömme 3 ruokalajin illallisen tyylikkäässä ala carte -ravintola Oscarissa. Vatsat täynnä on mukava lähteä tutustumaan laivaan ja sen palveluihin sekä tanssiohjelmaan.

 

2. matkapäivä

Aamiainen  laivan seisovasta pöydästä. Päivän aikana voi nauttia risteilyn ohjelmasta ja tunnelmasta. Lisäksi meillä on vielä mahdollisuus tehdä ostoksia ja nautimme buffetpäivällisen seisovasta pöydästä. Saavumme Turkuun klo 19.50, jonka jälkeen lähdemme kotimatkalle. 

 


Paluu vanhalle Kirkolle noin klo 23:00.

Laivan esittely

Viking Grace

The Buffet

Runsas ja monipuolinen buffetimme tarjoaa eri makuelämystä alkupaloista pääruokiin, jälkiruokiin ja juustoihin. Ruokajuomat sisältyvät hintaan.

Ravintolat ja kahvila

Viking Gracella on Buffetin lisäksi kaksi tasokasta ravintolaa.  Frank´s in ruokalistalla on pizzoja, hampurilaisia, raikkaita salaatteja, ihania jälkiruokia ja uutuutena trendikkäitä japanilaisia ramen-nuudeliannoksia. Oscar à la Carten klassinen, skandinaavinen keittiö tarjoaa hienostuneita kulinaarisia elämyksiä. Keittiössä suositaan mahdollisimman lähellä tuotettuja, sesongin parhaita raaka-aineita. Café Sweet & Salty -kahvilassa tarjoillaan aamiaista, lounasta sekä iltaisin päivällistä tai yöpalaa. Kaikki tuotteet ovat laivalla valmistettuja ja uunituoreita.

Ostokset

Ainutlaatuinen myymäläkokonaisuus tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita merkkituotteita edulliseen merihintaan. Mm. oluelle ja samppanjalle on omat hienot osastonsa. Ostosten lomassa on mukava pysähtyä maistiais- ja ohjelmapisteille nauttimaan niiden tarjonnasta. Täydellisen ostoshetken kruunaa iloinen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu.

Baarit

Retro Bar - Retrossa on viikon jokaisena päivänä perinteistä ja tanssittavaa musiikkia. Täällä onnistuvat niin karaoke, tanssi, yhteislaulu kuin bingokin.

Rockmore Bar - Rockmoressa voit löysätä solmiota. Menevä rockmusiikki soi aamusta iltaan, joka ilta on myös livemusiikkia tarjolla.

Seamore Champagne Lounge - Viihtyisä viinibaari sopii mainiosti esim. aperitiiveille ennen à la carte -illallista.


Yökerho

Suuri kaksikerroksinen yökerho Club Vogue sijaitsee Viking Gracen peräosassa. Kesäisin terassilla soitetaan päivisin lounge-musiikkia, iltaisin vuorossa on DJ ja bileet! Tunnelmaa voidaan erilaisin valaistustehostein ja uusimman audiovisuaalisen tekniikan avulla muuttaa vuorokaudenaikojen mukaan.

Lapsille

Viking Gracella on otettu hienosti huomioon myös nuoret matkustajat. Tarjolla on puuhaa, pelejä ja leikkejä perheen pienimmille sekä omaa ohjelmaa vähän vanhemmille lapsille ja teineille. Ja laivakissa Ville Viking on tietenkin mukana jokaisella lähdöllä!


0-6 vuotiaiden leikkihuoneessa on helppoa viettää pidempikin tovi: lasten kestosuosikki, pallomeri on Viking Gracella varustettu kiipeilymahdollisuuksilla. Kaikki on kuitenkin suunniteltu lapsille mahdollisimman turvalliseksi, jotta vältytään vahingoilta.

Hiukan isommille lapsille (6-12 v.) tarkoitetulla hauskalla osastolla ei tekeminen lopu kesken. Siellä voi pelata haluamiaan pelejä tai hauskuuttaa itseään ja muita tivoleista tutuilla hassuilla peileillä. Eikä sovi unohtaa Xbox-konsoleita, piirustusnurkkausta, välineitä tasapaino- ja pallopeleihin, filmejä, kirjoja, lehtiä ja lautapelejä, jotka kaikki ovat lasten käytössä.

PAFin ja Microsoftin sponsoroima teinien oma viihdemaailma puolestaan tarjoaa paljon erilaisia maksullisia ajanvietepelejä ja ilmaisen Xboxin.

Kannella 10 sijaitsevassa suositussa pelihuoneessa voi pelata Sega Rally -videopeliä ja nousta moottoripyörän selkään ajamaan virtuaalirataa. Huoneessa on myös airhockey- ja vasarapeli sekä kaksi kourapeliä, jossa pelaaja ohjaa elektronisesti mekaanista kouraa tavoitteena noukkia jokin palkintoleluista.

Hyvän olon palvelut


Spa-osastolla on kaksi suurta poreallasta, joista on upeat näkymät merelle. Tavallisen saunan lisäksi tarjolla on myös yrttisauna, ja saunomisen jälkeen on mukava vilvoitella lumiluolassa, jossa lämpötila on aina pakkasen puolella. Spa-osastolla on lisäksi kaksi yksityiskäyttöön varattavaa kuuden hengen VIP-saunatilaa, joissa on oma sauna ja poreallas. VIP-tilojen vuokra oikeuttaa sisäänpääsyyn koko osastolle, myös yrttisaunaan ja lumiluolaan.
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Tärkeää tietää

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.