Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakorttikauppa Viihdekalenteri Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Tampereen OP Elohopeakerho

Tartton kevätmarkkinat ja nähtävyydet

Tartton kevätmarkkinat ja nähtävyydet

Lähtöpäivät:

To 2.5.2019

Matkan kesto:

4 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 599€

Tartton kevätmarkkinat ja nähtävyydet

alk. 599 € /hlö
Varaa

Matkan esittely

Tartton kevätmarkkinat ja nähtävyydet

Tällä matkalla tutustumme Tartton nähtävyyksiin, kevätmarkkinoihin sekä käymme Setukaisten alueella. Majoittuminen on ihanassa neljän tähden hotelli Lydiassa.


Hintaan sisältyy

  • Bussikuljetukset matkaohjelman mukaisilta paikkakunnilta
  • Laivamatkat kansipaikoin
  • Buffetruokailu meno- ja paluumatkalla
  • Meriaamiainen
  • Lounas 3.5. ja illallinen 4.5.
  • Matkaohjelman mukaiset tutustumiskohteet

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Katajanokka
Tallinna, A-terminaali
Helsinki Tallinna Laiva
10:30 13:30 Viking XPRS
19:30 17:00 Viking XPRS

Matkaohjelma

1. matkapäivä

Bussiaikataulu

klo 05.25 TSOP/Ylöjärven konttori

klo 05.45 Nokia, Pirkkalaistien pikavuoropysäkki

klo 06.00 TSOP/K-market Pirkanpojan pysäkki

klo 06.30 Vanha Kirkko           

klo 07.00 TSOP/Lempäälän konttori –tarvittaessa Viialan SEO

Tarkista lähtöaika ja pysäkki osanottajatodistuksestasi!


Viking XPRS lähtee Helsingin Katajanokan terminaalista klo 10.30. Syömme laivamatkalla maittavan brunssin. Vaikka matkaammekin kansipaikoin, matkatavarat kulkeutuvat vaivattomasti bussin mukana. Laiva saapuu Tallinnaan klo 13.30. Tuttu bussimme odottaa meitä terminaalin edessä. Matkaa jatketaan kohti Tarttoa, jonne saavutaan noin klo 17.00. Majoittuminen hotelli Lydiaan

2. matkapäivä

Aamiaisen jälkeen lähdemme retkelle Setukaisalueelle. Matkalla pysähdymme Sillapään vanhalla kartanopuistolla ja kävelemme Räpinan puutarhakoulun kukkapihalla. Setukaisten elämään tutustumme Värskan Setukaisten maatilamuseolla, jossa kerrotaan heidän menneisyydestä, värikkäästä kulttuurielämästä ja nykypäivästä. Lounas setukaisten tapaan. Paluumatka Tarttoon kulkee luonnonkauniin Etelä-Viron kautta. Ilta aikaa tutustua omatoimisesti Tarttoon. Toinen yö Hotelli Lydiassa.

3. matkapäivä

Aamiaisen jälkeen lähdemme Tartton kaupunkiretkelle. Viron toiseksi suurin ja koko Baltian vanhin kaupunki Tartto on kuuluisa yliopistostaan, museoistaan, kirkoistaan ja rikkaasta kulttuurielämästä. Retken aikana tutustutaan Tartton menneisyyteen, nähtävyyksiin ja nykypäivään. Retki tehdään osittain bussilla ja osittain kävellen historiallisella linnoitusvuorella Tooomemäellä sekä vanhassa kaupungissa. Tutustutaan Raatihuoneaukioon, yliopistorakennuksiin, Johanneksen kirkkoon ja Yliopiston kasvitieteelliseen puutarhaan. Retken jälkeen omatoimisesti tutustumista Tartton kevätmarkkinoihin. Yhteinen illallinen. Kolmas yö Lydiassa.


Paluu Vanhalle Kirkolle noin klo 23.00

4. matkapäivä

Aamiaisen jälkeen huoneiden luovutus ja siirtyminen tuttuun bussiin. Käymme vielä ennen kotimatkan alkua Tarttossa, Viron Kansallismuseo ERM. Museorakennus on yli 350metriä pitkä ja sen pinta-ala on melkein 40 000neliötä. Museon suurin näyttely Kohtaamiset kertoo Viron historiasta, virolaisesta elämäntyylistä ja maan kulttuurista. Pienempi pysyvistä näyttelyistä Uralin kaiku kertoo suomalasi-ugrilaisten kansojen kulttuurihistoriasta. Juomme lopuksi kahvit suolaisen kera. Palaamme Tarttosta Tallinnaan jossa on vielä hetki aikaa tehdä ostoksia enne laivaan nousua. Viking XPRS lähtee Tallinnasta klo 15.30. Siirrymme heti ruokailemaan laivan buffet ravintolaan jossa matka menee mukavasti. Helsinkiin laiva saapuu klo 18.00, jonka jälkeen lähdemme kotimatkalle.


Paluu Vanhalle Kirkolle noin klo 23.00

Hotellit

Laivan esittely

Viking XPRS

The Buffet

The BuffetRunsas ja monipuolinen buffetimme tarjoaa eri makuelämystä alkupaloista pääruokiin, jälkiruokiin ja juustoihin. Ruokajuomat sisältyvät hintaan.

Ravintolat ja kahvila

Viking XPRS:n Wine & Dine à la carte -ravintolasta saat maukkaita annoksia – sekä pieneen että isoon nälkään. Listalla on sekä klassikoita että koko joukko muita herkullisia annoksia. Ravintola Blue Delin valikoimaan kuuluu kevyitä ruokia kuten salaatteja, voileipiä ja täytettyjä panineja sekä reiluja pääruokia suoraan grillistä.

Red Rose Bar Caféssa voit aloittaa päivän nauttimalla merelle avautuvasta panoraamanäköalasta. Lapsille leikkihuone pallomerineen sekä pelihuone. Robert’s Coffee -kahvilassa tarjoillaan erilaisia kahveja aivan kuin Italiassa: espressoa, caffè lattea ja cappucinoa.

Ostokset

Merkkituotteiden merelliset hinnat ovat aina houkuttelevia ja Viking XPRS:llä ostosten tekeminen on keskeisellä sijalla. Shopping World -myymälässä on tarjolla kaikkea mahdollista, niin ranskalaisia viinejä, hajuvesiä kuin naisten ja miesten kosmetiikkaakin.
Tuliaisjuomat voit tilata jo kotisatamasta käsin. Tilaa juhlajuomat ennakkoon niin ostoksesi toimitetaan suoraan autollesi. Suosittu Pre-order eli Ennakkotilaus on kaikilla laivoillamme. Nyt voit tehdä ennakkotilauksen myös netissä kaikilla reiteillä. Helppoa ja mukavaa!

Baarit

Viking’s Inn on perinteinen ja lämpimän viihtyisä pubi – loistava paikka iloiseen seuranpitoon. Suuri valikoima oluita sekä perinteisiä pubiruokia.

Yökerho

Laivan päivä- ja yöelämän keskus on Club X. Ohjelmasta ja elävästä musiikista nautitaan aamupäivästä yön pikkutunneille saakka. Lisäksi valikoimassa on paljon erilaisia teemalähtöjä.

Lapsille

XPRS:llä on otettu hyvin huomioon myös lapsivieraat. Pikkumatruuseilla on tilaa leikkiä, pelata ja puuhata, ja laivalla pääsee tietenkin tapaamaan myös laivakissaamme Ville Vikingiä!
Kuva kohteesta
Kuva kohteesta
Kuva kohteesta
Kuva kohteesta

Tärkeää tietää

Kuva kohteesta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Cxense Display