Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakorttikauppa Viihdekalenteri Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Tampereen OP Elohopeakerho

Kevätristeily Tukholmaan

Kevätristeily Tukholmaan

Lähtöpäivät:

25.3.2019

Matkan kesto:

3 päivää

Matkan esittely

Kevätristeily Tukholmaan Viking Gabriellalla


Ruokailemme menomatkalla buffet -ravintolassa ja paluumatkalla tutustumme ala carten tarjontaan. Risteilyn aikana saamme nauttia laivaviihteestä sillä esiintymässä on Sinitaivas (sitoumuksetta). Tukholmassa mukana on paikallinen suomenkielinen opas jonka johdolla tutustutaan Kaupungintaloon, Nobel-päivällisten pitopaikkaan. Lisäksi käymme Bergrummetissa, jossa on Tidön linnan yksityinen lelukokoelma.


Varaukset puhelimitse p. 010-2323 102

Hintaan sisältyy

  • Bussikuljetukset matkaohjelman mukaisilta paikkakunnilta
  • Risteily jaetussa A-luokan kahden hengen hytissä
  • Risteilyohjelma laivalla
  • Buffetruokailu menomatkalla
  • Meriaamiainen menopaluu
  • Ala carte illallinen paluumatkalla
  • Opastettu retki Tukholmassa

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Katajanokka
Tukholma, Stadsgården
Helsinki Tukholma Laiva
17:30 10:00 Viking Gabriella
10:10 16:30 Viking Gabriella

Lisämaksulliset palvelut

A-hytti yhden hengen käyttöön 40€

Matkaohjelma

1. matkapäivä

Bussiaikataulu

klo 12.25 TSOP/Ylöjärven konttori

klo 12.45 Nokia, Pirkkalaistien pikavuoropysäkki

klo 13.00 TSOP/K-market Pirkanpojan pysäkki

klo 13.30 Vanha Kirkko           

klo 14.00 TSOP/Lempäälän konttori –tarvittaessa Viialan SEO

Tarkista lähtöaika ja pysäkki osanottajatodistuksestasi!


Viking Gabriella lähtee Helsingin Katajanokan terminaalista klo 17.30. Majoitumme hytteihin ja syömme päivällisen laivan seisovasta pöydästä klo 17.30. Ilta sujuu mukavasti kaupoissa ja laivan viihteen parissa. Tähtiartistina esiintyy Sinitaivas (sitoumuksetta).

2. matkapäivä

Meriaamiainen. Laiva saapuu klo 10.00 Tukholmaan. Siirrymme terminaalin edessä olevaan tuttuun bussiimme jossa opas jo meitä odottaakin. Toki jos mielii ostoksille, voi mennä omatoimisesti keskustaan ostoksille. Suosittelemme kuitenkin lähtemään oppaan mukaan, mukavalle päivälle Tukholmaan. Ensimmäisenä käyntikohteena on Kaupungintalo, paikka joka on kaikkien maailman uutisten lähetyksissä jouluisen Nobel-päivällisten pitopaikkana. Kaupungintalo on ulkomaisten turistien keskuudessa yksi suosituimmista käyntikohteista Tukholmassa ja kaikki maailman arkkitehdit tuntevat Tukholman kaupungintalon. Tutustumisen jälkeen siirrymme Bergrummetiin, vanhaan armeijan kallioluolaan, josssa on nyt Tidön linnan yksityinen lelukokokoelma pysyvästi. Tidön linnan omistajat ovat kolmessa sukupolvessa keränneet mahtavan lelukokoelman, jossa on mukana mm. kuningasperheen leluja kaikkien muiden satojen lelujen joukossa. Leluja löytyy 1800-luvulta tähän päivään. Leluista näkee myös hyvin yhteiskunnan kehityksen, mm. kuinka eri materiaalit ja tekniikka on kehittynyt. Nimestään huolimatta, kohde on helppokulkuinen (ei yhtään porrasta, kaikki katutasossa). Päivän aikana kahvit. Palaamme Tukholman satamaan josta Viking Gabriella lähtee 16.30. Meillä on samat hytit käytössä myös paluumatkalla. Hetki aikaa hengähtää ennen kuin nautimme päivällisen ala cartesta klo 20.00.

3. matkapäivä

Meriaamiainen. Laiva saapuu klo 10.10 Helsinkiin. Matkaamme tuttua reittiä kotiin.


Paluu Vanhalle Kirkolle noin klo 13.30

Laivan esittely

Viking Gabriella

The Buffet

Runsas ja monipuolinen buffetimme tarjoaa eri makuelämystä alkupaloista pääruokiin, jälkiruokiin ja juustoihin. Ruokajuomat sisältyvät hintaan.

Ravintolat ja kahvila

Gabriellan rennon Grill-ravintolan avokeittiössä valmistetaan maukkaita grilliherkkuja. Tarjolla on pihvien ja hampurilaisten lisäksi aina myös kala- ja kasvisvaihtoehto. Ravintola No Namessa tarjotaan maistelumenuita, joiden avainsanoja ovat puhtaat perusmaut ja laadukkaat raaka-aineet – yksinkertaista mutta maukasta. A la carte -ravintolassa voi tilata listalta kala-, liha- ja kasvisruokia pöytään tarjoiltuna. Menu sisältää sekä klassikoita että poimintoja muista ruokakulttuureista.

Viihtyisässä Coffee & Joy -kahvilassa nautit kiireettömästi kupin kahvia. Kahvilalla on oma kondiittori, joten tarjolla on takuulla tuoretta.

Ostokset

Gabriellan tax-free-myymälän laajoista valikoimista löydät tunnettuja merkkituotteita edulliseen hintaan. Myymälöitä on myös ravintoloiden ja kokousosaston yhteydessä. Tax-free-myymälää vastapäätä on Pop-Up Shop, joka tarjoaa kausittain vaihtuvia muodin ja lifestylen huippumerkkejä.

Baarit

Gabriellan Living Roomissa voit nauttia aperitiivit ennen ruokailua tai jatkaa iltaa rauhallisemmissa merkeissä. Wine Bar -viinibaari tarjoaa laajan valikoiman viinejä, kuohuviinejä ja samppanjoita. Upstairs Pubin juomavalikoimaan kuuluu muun muassa laaja valikoima pienpanimoiden oluita.

Yökerho

Gabriellan yökerho Club Marissa on laadukas äänentoisto, isot LED-näytöt, paljon mukavia istumapaikkoja ja suuri tanssilattia. Tähtihetkiä niin shown kuin artistien ja laadukkaiden orkestereiden seurassa. Olet sitten nauttimassa esityksistä tai pyörähtelemässä parketilla, täällä viihdytään ja nautitaan!

Lapsille

Gabriellalla on otettu hyvin huomioon myös lapsivieraat. Pikkumatruuseilla on tilaa leikkiä, pelata ja puuhata, ja laivalla pääsee tietenkin tapaamaan myös laivakissaamme Ville Vikingiä! Nuorille on oma ohjelma ja pelihuone. Kesäisin laivan kokouskansi muutetaan Adventure Islandiksi, jossa järjestetään erilaista ohjelmaa perheen pienimmille

Hyvän olon palvelut


Gabriellalla voit saunoa perinteisesti tai höyrysaunassa. Osastolla on kaksi poreallasta. Travel Spassa voit nauttia ammattilaisen tarjoamista kasvo- ja vartalohoidoista.
Kuva kohteesta
Kuva kohteesta
Kuva kohteesta
Kuva kohteesta

Tärkeää tietää

Lataa (pdf -esite)

Kuva kohteesta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Cxense Display