Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Tampereen OP Elohopeakerho

Syysmatka Uppsalaan

Syysmatka Uppsalaan

Lähtöpäivät:

12.10.2020

Matkan kesto:

3 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 269€

Syysmatka Uppsalaan

alk. 269 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Syysmatka Uppsalaan


Ruokailemme menomatkalla buffet-ravintolassa ja paluumatkalla tutustumme à la carten tarjontaan. Risteilyn aikana saamme nauttia laivaviihteestä sekä tutustua laivan ostosmahdollisuuksiin. Tukholmaan saavuttuamme mukaamme liittyy paikallinen suomenkielinen opas, jonka johdolla tutustumme lähemmin Uppsalaan.

Matka tehdään yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa.

Mukana matkalla Osuuspankin kerhoisäntä Markku Eklöf.


 Katso kaikki OP Elohopeakerho Tampereen matkat >>
Hintaan sisältyy

  • Bussikuljetukset matkaohjelman mukaisilta paikkakunnilta
  • Risteily jaetussa A-luokan kahden hengen hytissä
  • Risteilyohjelma laivalla
  • Buffetruokailu menomatkalla
  • Meriaamiainen menopaluu
  • À la carte- illallinen paluumatkalla
  • Opastettu retki Uppsalassa

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Katajanokka
Tukholma, Stadsgården
Helsinki Tukholma Laiva
17:30 10:00 Viking Gabriella
10:10 16:30 Viking Gabriella

Lisämaksulliset palvelut

A-hytti yhden hengen käyttöön 40€

Matkaohjelma

1. matkapäivä

Bussiaikataulu

klo 12.25 TSOP/Ylöjärven konttori

klo 12.45 Nokia, Pirkkalaistien pikavuoropysäkki

klo 13.00 TSOP/K-market Pirkanpojan pysäkki

klo 13.30 Vanha Kirkko           

klo 14.00 TSOP/Lempäälän konttori –tarvittaessa Viialan SEO

Tarkista lähtöaika ja pysäkki osanottajatodistuksestasi!


Viking Mariella lähtee Helsingin Katajanokan terminaalista klo 17.15. Majoitumme hytteihin ja syömme päivällisen laivan seisovasta pöydästä klo 17.15. Ilta sujuu mukavasti kaupoissa ja laivan viihteen parissa.

2. matkapäivä

Meriaamiainen. Laiva saapuu klo 10.10 Tukholmaan. Siirrymme terminaalin edessä olevaan tuttuun bussiimme, jossa opas jo meitä odottaakin. Lähdemme kohti pohjolan vanhinta yliopistokaupunkia, Uppsalaa (ajoaika noin tunnin). Uppsalassa ovat vaikuttaneet monet historian merkkihenkilöistä kuten Anders Celsius, kasvitieteilijä Carl v Linne, unohtamatta Gösta Knutssonin kirjojen päähahmoja, Pekka Töpöhäntää ja Maija Maitopartaa. Päivän aikana käydään Tuomiokirkossa, jossa Kustaa Vaasan ja usean muun kuninkaallisen haudan lisäksi on Carl v Linnen hauta sekä tehdään opastettu kävely kirkon ja yliopistorakennusten ympärillä, jossa seurataan mm. Pekka Töpöhännän tassun jälkiä. Uppsalan jälkeen ajetaan Ruotsin vanhaan Mariella lähtee klo 16.30. Meillä on samat hytit käytössä myös paluumatkalla. Nautimme päivällisen à la cartesta.

3. matkapäivä

Meriaamiainen. Laiva saapuu klo 10.10 Helsinkiin. Matkaamme tuttua reittiä kotiin.


Paluu Vanhalle Kirkolle noin klo 13.30.

Laivan esittely

Viking Mariella

The Buffet

Runsas ja monipuolinen buffetimme tarjoaa eri makuelämystä alkupaloista pääruokiin, jälkiruokiin ja juustoihin. Ruokajuomat sisältyvät hintaan.

Ravintolat ja kahvila

Mariellan rennon Grill-ravintolan avokeittiössä valmistetaan maukkaita grilliherkkuja. Tarjolla on pihvien ja hampurilaisten lisäksi aina myös kala- ja kasvisvaihtoehto. Ravintola No Namessa tarjotaan maistelumenuita, joiden avainsanoja ovat puhtaat perusmaut ja laadukkaat raaka-aineet – yksinkertaista mutta maukasta. A la carte -ravintolassa voi tilata listalta kala-, liha- ja kasvisruokia pöytään tarjoiltuna. Menu sisältää sekä klassikoita että poimintoja muista ruokakulttuureista.

Viihtyisässä Coffee & Joy -kahvilassa nautit kiireettömästi kupin kahvia. Kahvilalla on oma kondiittori, joten tarjolla on takuulla tuoretta.

Ostokset

Mariellan tax-free-myymälän laajoista valikoimista löydät tunnettuja merkkituotteita edulliseen hintaan. Myymälöitä on myös ravintoloiden ja kokousosaston yhteydessä. Tax-free-myymälää vastapäätä on Pop-Up Shop, joka tarjoaa kausittain vaihtuvia muodin ja lifestylen huippumerkkejä.

Baarit

Mariellan Living Roomissa voit nauttia aperitiivit ennen ruokailua tai jatkaa iltaa rauhallisemmissa merkeissä. Wine Bar -viinibaari tarjoaa laajan valikoiman viinejä, kuohuviinejä ja samppanjoita. Upstairs Pubin juomavalikoimaan kuuluu muun muassa laaja valikoima pienpanimoiden oluita.

Yökerho

Mariellan yökerho Club Marissa on laadukas äänentoisto, isot LED-näytöt, paljon mukavia istumapaikkoja ja suuri tanssilattia. Tähtihetkiä niin shown kuin artistien ja laadukkaiden orkestereiden seurassa. Olet sitten nauttimassa esityksistä tai pyörähtelemässä parketilla, täällä viihdytään ja nautitaan!

Lapsille

Mariellalla on otettu hyvin huomioon myös lapsivieraat. Pikkumatruuseilla on tilaa leikkiä, pelata ja puuhata, ja laivalla pääsee tietenkin tapaamaan myös laivakissaamme Ville Vikingiä! Nuorille on oma ohjelma ja pelihuone. Kesäisin laivan kokouskansi muutetaan Adventure Islandiksi, jossa järjestetään erilaista ohjelmaa perheen pienimmille

Hyvän olon palvelut

Mariellalla voit saunoa perinteisesti tai höyrysaunassa. Osastolla on kaksi poreallasta. Travel Spassa voit nauttia ammattilaisen tarjoamista kasvo- ja vartalohoidoista.
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Tärkeää tietää

Lataa (pdf -esite)

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.