Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Helsingin kierros ja kanavaristeily

Helsingin kierros ja kanavaristeily

Lähtöpäivät:

Ke 9.9.2020

Matkan kesto:

Päivämatka

Hinta:

Hinta alkaen 109€

Päivämatka Helsinkiin

alk. 109 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Helsingin kierros ja kanavaristeily

Päivämatka ke 9.9.2020 Helsinkiin. Helsingissä teemme kaupunkikiertoajelun, jolla tutustutaan keskusta-alueen kaupunginosiin ja keskustan tärkeimpiin ja mielenkiintoisimpiin kohteisiin, kuten Kruununhaka, Kaivopuisto ja Eira.  Kierroksen aikana nähdään vanhaa ja uutta, kuten Presidentinlinna, Kaupungintalo, Allas Sea Pool, Eduskuntatalo, Finlandia-talo, Oopperatalo, Musiikkitalo sekä keskuskirjasto Oodi. Pysähdys Sibelius-monumentilla. Kierroksen jälkeen lähdemme Helsingin Kauppatorita kauniille kanavareitille.

Yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa

Tämä matka tehdään yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa. Mukana matkalla on Osuuspankin kerhoisäntä Markku Eklöf.

OP Elohopeakerhon -jäsenyydellä 10€ alennusta!

Tiesithän, että OP Tampereen Seudun Elohopeakerhon jäsenenä, saat tästä matkasta 10€:n alennuksen. Alennus huomioidaan matkan loppuhinnasta, kun valitset varaamopolun vaiheessa 4 ’Palvelut’ kohdan ”Olen Tampereen Seudun Osuuspankin omistaja-asiakas”. Hyödynnä etusi ja nauti elämyksistä edullisemmin!

Matkustamme väljemmin ja turvallisuuden huomioiden

Tämä matka tehdään bussikuljetuksella ja bussiin otamme vain 28 asiakasta. Matkaamme isolla noin 57paikkaisella bussilla, jotta voimme istua väljemmin turvavälit huomioiden. Bussissa on saatavilla käsien desinfiointiainetta ja kaikille asiakkaille jaamme ennen bussiin nousua kasvomaskit. Asiakkaidemme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää! 

Hintaan sisältyy

  • Bussikuljetukset matkaohjelman mukaisilta paikkakunnilta
  • Matkaohjelman mukaiset tutustumiskohteet
  • Kahvit
  • Lounas

Matkaohjelma

1. matkapäivä

Bussiaikataulu:

klo 06.00 TSOP/Ylöjärven konttori

klo 06.15 Nokia, Pirkkalaistien pikavuoropysäkki

klo 06.30 Pirkkala/K-market Pirkanpojan pysäkki

klo 07.00 Vanha Kirkko

klo 07.15 TSOP/Lempäälän konttori -tarvittaessa Viialan SEO


Matkalla Helsinkiin aamukahvit. Helsingissä teemme kaupunkikiertoajelun, jolla tutustutaan keskusta-alueen kaupunginosiin ja keskustan tärkeimpiin ja mielenkiintoisimpiin kohteisiin, kuten Kruununhaka, Kaivopuisto ja Eira.  Kierroksen aikana nähdään vanhaa ja uutta, kuten Presidentinlinna, Kaupungintalo, Allas Sea Pool, Eduskuntatalo, Finlandia-talo, Oopperatalo, Musiikkitalo sekä keskuskirjasto Oodi. Pysähdys Sibelius-monumentilla. Kierroksen jälkeen lähdemme Helsingin Kauppatorita kauniille kanavareitille.

Kaunis Kanavareitti sightseeing-risteilyllä näet Helsingin kauneimmat rantamaisemat ja monta nähtävyyksien helmeä: historiallisen Suomenlinnan, Korkeasaaren eläintarhan, jäänmurtajat ja Degerön kanavan. Risteilyllä kuulet saariston kiehtovasta historiasta ja nykypäivästä. Poikkeusreitti mahdollinen, mikäli kanavaan ei pääse. Risteilyn jälkeen menemme lounaalle.


Paluu Tampereelle, Vanhalle Kirkolle noin klo 18:00.

Tärkeää tietää

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.