sitelogo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakorttikauppa Viihdekalenteri Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Tampereen OP Elohopeakerho

Päivänsäteet -Jyväskylän kaupunginteatterissa

Päivänsäteet -Jyväskylän Kaupunginteatterissa

Lähtöpäivät:

Pe 7.12.2018

Matkan kesto:

Päivämatka

Hinta:

Hinta alkaen 99€

Päivänsäteet -Jyväskylän Kaupunginteatterissa

alk. 99 € /hlö
Varaa

Matkan esittely

Matka peruttu vähäisen lähtijämäärän vuoksi.


Päiväretki Jyväskylän Kaupunginteatteriin

Tampereen OP Elohopeakerhon päivämatka Jyväskylän kaupunginteatteriin pe 7.12.2018.

Hulvaton komedia nyt Suomen kantaesityksenä Jyväskylän Kaupunginteatterissa.


Päivänsäteet

Sandi Toksvigin komedia Päivänsäteet marssittaa näyttämölle joukon hurmaavia, elämässä kiinni olevia, särmikkäitä ja sietämättömän hauskoja ikänaisia.

Kaikki tapahtuu päivänä, jolloin rankkasateet saavat Thames-joen tulvimaan ja pieni rantakaupunki sen varrella on hukkumaisillaan. Vesi nousee nousemistaan myös Päivänsäteen palvelutalossa. Jos asukkaat aikovat selviytyä, heidän on toimittava itse, sillä talon henkilökunta on jo evakuoitu. Ainoastaan nuori uimataidoton tilapäistyöntekijä Hope (Hegy Tuusvuori) on jätetty heidän avukseen.


Pelastautumisoperaatioon osallistuvat entinen pubiemäntä Gloria (Hanna Liinoja), näyttelijänä esiintyvä Maureen (Piia Mannisenmäki), piikikäs BBCn johtoportaassa työskennellyt May (Jukka-Pekka Mikkonen), hänen uskovainen sisarensa June (Jouni Salo) sekä dementoitunut leskirouva (Anneli Karppinen) jonka nimeä kukaan ei tiedä. Snoopi Sirenin ohjaaman naurupommin takana piilee vankka sanoma arvokkaasta vanhenemisesta. Teos muistuttaa niin yhteiskunnan kuin yksilönkin velvollisuudesta huolehtia jokaisesta ihmisestä loppuun saakka.


Esityksen arvioitu kesto noin 2 h 15 min, sisältäen väliajan


Hintaan sisältyy

  • Bussikuljetukset matkaohjelman mukaisilta paikkakunnilta
  • Teatterilippu
  • Väliajan tarjoilut

Matkaohjelma

1. matkapäivä

Bussiaikataulu:

Klo 15.10 TSOP/Ylöjärven konttori
Klo 15.30 Nokia, Pirkkalaistien pikavuoropysäkki
Klo 15.45 Pirkkala/K-market Pirkanpojan pysäkki
Klo 16.15 Vanha Kirkko


Matkaamme Jyväskylän Kaupunginteatteriin missä alkaa Sandi Toksvigin komedia Päivänsäteet. Näytelmä marssittaa näyttämölle joukon hurmaavia, elämässä kiinni olevia, särmikkäitä ja sietämättömän hauskoja ikänaisia. Kaikki tapahtuu päivänä, jolloin rankkasateet saavat Thames-joen tulvimaan ja pieni rantakaupunki sen varrella on hukkumaisillaan. Vesi nousee nousemistaan myös Päivänsäteen palvelutalossa. Jos asukkaat aikovat selviytyä, heidän on toimittava itse, sillä talon henkilökunta on jo evakuoitu. Ainoastaan nuori uimataidoton tilapäistyöntekijä Hope (Hegy Tuusvuori) on jätetty heidän avukseen. Pelastautumisoperaatioon osallistuvat entinen pubiemäntä Gloria (Hanna Liinoja), näyttelijänä esiintyvä Maureen (Taina Reponen), piikikäs BBCn johtoportaassa työskennellyt May (Jukka-Pekka Mikkonen), hänen uskovainen sisarensa June (Jouni Salo) sekä dementoitunut leskirouva (Anneli Karppinen) jonka nimeä kukaan ei tiedä. Snoopi Sirenin ohjaaman naurupommin takana piilee vankka sanoma arvokkaasta vanhenemisesta. Teos muistuttaa niin yhteiskunnan kuin yksilönkin velvollisuudesta huolehtia jokaisesta ihmisestä loppuun saakka. Suomen kantaesitys. Väliajalla kahvit.


Paluu Tampereelle, Vanhalle Kirkolle noin klo 23:30.

Tärkeää tietää

Kuva kohteesta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Cxense Display