Matkapojat logo Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat

Finnfest-matka Duluthiin

Järviradion Finnfest-matka Duluthiin USA:han 25.7.-1.8.2023

Lähtöpäivät:

25.7.2023

Matkan kesto:

7 päivää, 6 yötä

Hinta:

Hinta alkaen 1565€

alk. 1565 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Järviradion Finnfest-matka Duluthiin USA:aan 25.7.-01.8.2023

Lähde mukaan Amerikan-suomalaisten kesäjuhlille isojen järvien rannalle. Duluthissa järjestetään 40. Finnfest heinäkuussa 2023. Nyt ainutkertainen mahdollisuus osallistua helpolle ja turvalliselle ryhmämatkalle tapaamaan sukulaisia.


Tapahtuman omat nettisivut:

https://finnfest.us/festival


 Aiemmasta Amerikanmatkasta voit käydä lukemassa

https://www.jarviradio.fi/105/Valittavanasi on pakettimatka radion edustajan kanssa  tai pelkät lennot Icelandairilla Minneapolikseen.


Pakettimatka

Lennämme Icelandairilla Reykjavikin kautta Minneapolisiin, josta jatkamme bussilla Duluthiin.
Majoitumme Radisson Hotel Duluth-Harborviewin. Hotellista on lyhyt 10 minuutin kävelymatka  Finnfest tapahtumapaikalle, Duluth Entertainment Convention Centeriin.

 

Pelkät lennot

Jos sinulla on sukulaisia USA:ssa, voit silti lentää muiden mukana samoilla lennoilla.

 

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään nopeasti sopivan laivamatkan ja hoitamaan matkaan liittyvät varaukset kuntoon.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 440 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >

Hintaan sisältyy

  • Lennot Helsinki-Reykjavik-Minneapolis-Reykjavik--Helsinki reittilennoilla
  • Matkatavarat lennoilla; 1 ruumassa kuljetettava matkatavara max. 23kg ja 1 käsimatkatavara max. 10kg
  • alkoholittomat juomat lennon aikana
  • 6 yötä hotellissa aamiaisin
  • edestakaiset lentokenttäkuljetukset Minneapolis-Duluth

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Ajat ovat paikallista aikaa. Reykjavikissa kello on 2h vähemmän kuin Suomessa. Minneapoliksessa ja Duluthissa kello 8 tuntia vähemmän kuin Suomessa
Helsinki - Reykjavik 15:10 - 15:45
Reykjavik - Minneapolis 16:45 - 18:10

Minneapolis - Reykjavik 19:25 - 06:35 (+1)
Reykjavik - Helsinki 07:30 - 14:00

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone

Matkaohjelma

Tiistai 25.7.2023

1. matkapäivä tiistai 25.7.2023

 

Kokoontuminen Helsinki-Vantaan lentoasemalla viimeistään kaksi tuntia ennen lennon lähtöä.

 

Lennon lähtöselvityksen voitte tehdä joko netissä aikaisintaan 24 tuntia ennen lähtöä tai lähtöpäivänä lentokentällä lähtöselvitysautomaatilla. Lähtöselvityksen jälkeen ruumaan menevät matkatavarat viedään Iceland Airin baggage drop pisteelle.

 

Turvatarkastuksen jälkeen tapaatte radion edustajan  lähtöportilla, tunnistatte hänet Järviradio kyltistä.

 

25.7.2023    Helsinki – Reykjavik klo 15.10–15.45 FI 343 (lentoaika 3 h 35 min)

25.7.2023    Reykjavik – Minneapolis klo 16.45–18.10 FI 657 (lentoaika 6 h 25 min)

 

Aika: Minneapoliksessa ja Duluthissa kello 8 tuntia vähemmän ja Reykjavikissa 2 tuntia vähemmän kuin Suomessa.

Kaikki ilmoitetut ajat ovat paikallista aikaa.

 

Välittömästi laskeutumisen jälkeen siirrytään matkatavarahallista paikallisoppaan johdolla odottavaan kuljetukseen. Ajoaika Minneapolis - Duluth on noin kaksi tuntia. Duluthissa majoittuminen Radisson Duluth-Harborview hotellin standard huoneisiin. Iltaohjelma vapaa.

 

Keskiviikko -Sunnuntai 26.-30.7.2023

2.-6. matkapäivät 26.-30.7.2023

Aamiainen hotellissa, omatoiminen ohjelma.

Hotellista on Finnfest tapatumapaikalle Duluth Entertainment Convention Centeriin reilun 10 minuutin kävelymatka (0,8km)

Perjantai 31.7.2023

7.matkapäivä 31.7.2023

Aamiainen hotellissa. Aamupäivä vapaata aikaa. Puolilta päivin huoneiden luovutus ja lähtö paluumatkalle kohti Minneapolista.

 

31.7.2023 Minneapolis – Reykjavik klo 19.25–06.35 (1.8.2023) FI 656 (lentoaika 6 h 10 min)

Lauantai 01.8.2023

8. matkapäivä 1.8.2023

1.8.2023 Reykjavik – Helsinki klo 07.30–14.00 FI 342 (lentoaika 3 h 30 min)

Hotellit

Kartta

Tärkeää tietää

Tärkeää tietoa matkasta tästä

Pelkän lennon ostaneet saavat tärkeää tietoa tästä

Kuva

MATKA-ASIAKIRJAT YMS

Matka-asiakirjat:

Jokaisella matkustajalla tulee olla mukanaan voimassa oleva passi. Varausvaiheessa ilmoitettujen nimien tulee vastata täysin passin nimitietoja. Suomen/EU:n kansalainen ei tarvitse tälle matkalle viisumia. Viisumivapaus ei kuitenkaan koske väliaikaisen, yhden vuoden voimassa olevan passin omaavia. Jos et ole EU:n kansalainen, voit kysyä lisätietoa Yhdysvaltojen suurlähetystöstä. Viisumin hankkimiseen on varattava riittävästi aikaa. Viisumin saamiseen voi mennä useita viikkoja.

 

Covid-19 pandemiatilanteen aikana, matkustajan on itsenäisesti huolehdittava kunkin matkakohteen vaatimusten mukaisista todistuksista, joita matkustaja tarvitsee matkaansa varten. Näitä ovat esim. todistukset negatiivisesta Covid-19 testistä, saadusta Covid-19 rokotussuojasta tai sairastetusta Covid-19 taudista (esim. EU:n digitaalinen koronatodistus, jonka Suomessa saa ilmaiseksi Omakannasta). Tarkemmat maakohtaiset tiedot ovat saatavilla ensisijaisesti kohdemaan viranomaisilta. Linkit maakohtaisten viranomaisten sivuille EU:n alueella RE-Open EU - sivustolta. Nopeuttaakseen Suomeen paluuta suosittelemme lisäksi täyttämään Finentry lomakkeen internetissä jo matkan aikana osoitteessa www.finentry.fi. Muussa tapauksessa matkustaja joutuu täyttämään maahan tullessaan erillisen henkilötietolomakkeen terveysviranomaisia varten.

 

Kehotamme tarkistamaan Islannin ja USA:n ajankohtaiset Covid-19 vaatimukset esim. mahdollisten koronatesti-vaatimusten (USA, Islanti ja Suomi) osalta säännöllisesti ja vielä aivan viime hetkelläkin ennen matkaa. Matkapojat Oy pyrkii ilmoittamaan olennaisista matkustukseen liittyvistä asioista ajantasaisesti, mutta viimekädessä viranomaisvaatimusten täyttämisestä vastaa jokainen matkustaja itse.  Myös lentoyhtiö voi vaatia EU:n digitaalisen Covid-19 todistuksen esittämistä

lennolle pääsyn edellytyksenä

 

Tietoja päivitetään myös ulkoministeriön matkustustiedotteisiin ja Suomen edustustojen tiedotteisiin sekä THL:n ja Rajavartiolaitoksen kotisivuille.


Suosittelemme matkan aikana huolehtimaan hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta sekä käyttämään matkan aikana kasvomaskia tilanteissa, joissa lähikontaktia on vaikea välttää (esim. bussi- ja lentomatkat sekä lentoterminaalit). Varaathan matkalle mukaan riittävästi kasvomaskeja sekä käsidesiä.

 

HUOM! Rokotustodistusta saatetaan vaatia myös esim. ravintoloihin, museoihin sisäänpääsyä varten. Pidäthän siis todistuksen mukana aina.

 

ESTA (USA) -maahantulohyväksyntä:

Yhdysvaltoihin matkustettaessa Suomen kansalaisten tulee hankkia ns. ESTA, maahantulo lupa. Kyseinen lupa tulee jokaisen hankkia itse (lomakkeessa kysytään paljon henkilökohtaisia asioita ja kysymyksiä). Suosittelemme hankkimaan luvan USA:n viranomaisten ylläpitämästä ESTA – palvelusta https://esta.cbp.dhs.gov.

Täältä hankittaessa on Yhdysvaltojen ESTAn hinta 14 USD/henkilö.

 

Tarjolla on myös muita kaupallisia kanavia, jotka perivät usein hankintamaksun lisäksi myös muita kuluja omasta palvelustaan ja joita viranomaiset kehottavat välttämään.

 

 

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.