Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Israelin kiertomatka Jerusalemista Galileaan

Israelin kiertomatka Jerusalemista Galileaan

Lähtöpäivät:

22.10.2021

Matkan kesto:

8 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 1695€

Uutuus 2021

Israelin kiertomatka Jerusalemista Galileaan

alk. 1695 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Israelin kiertomatka 

Tällä Israelin kiertomatkalla vierailemme Raamatusta tutuilla pyhillä paikoilla, maailmanluokan nähtävyyksillä sekä tapaamme ystäviä. Tutustumme Jerusalemiin ja sen ympäristöön sekä Galilean alueeseen. Galilean hotellimme huoneista on suora yhteys Genesaretin järven uimarantaan, Jerusalem Tower-hotelli sijaitsee aivan kaupungin keskustassa, lähellä kaikkea. Runsaan retkiohjelman lomaan on varattu aikaa myös omiin ohjelmiin, ryhmän yhteisiin hetkiin sekä lepoon, virkistykseen ja shoppailuun.
Matkamme aikaan kesän helteet alkavat hellittää. Jerusalemin ja Tiberiaksen lämpötilat ovat laskeutuneet 20-30 asteen vaiheille, ja uimavedet ovat miellyttävän lämpimät. Lokakuu on myös sadonkorjuun aikaa. Korjuukoneet keräävät puuvillapelloilta valkoisen pumpulin kolleiksi. Hedelmätarhoista poimitaan mm. banaania, limettiä, päärynää, tähtihedelmää, kirimojaa, guavaa, kiiviä, persimoneja, varhaisoliiveja ja monenlaisia juureksia. 

Jerusalem

Jerusalemin sanotaan olevan maailman vanhimpia kaupunkeja ja siellä voikin aistia vaihderikkaan historian. Kaupunki vetää puoleensa etenkin uskonnosta ja historiasta kiinnostuneita matkailijoita, mutta tarjoaa myös hyviä ostosmahdollisuuksia, tasokkaita ravintoloita ja nykyajan vilskettä.  Tämä kerroksittain rakentunut kaupunki on ainutlaatuisuudessaan ihastuttava. Jokainen kaupunkia hallinnut uskontokunta on jättänyt oman leimansa kaupungin rakennuksiin ja kulttuuriin. iberias

Genesaretinjärven länsirannalla sijaitseva kaupunki Galileassa. Kaupunki on yksi juutalaisuuden neljästä pyhästä kaupungista ja nykyisin suosittu matkailukohde. 


Länsimuuri (Itkumuuri)

Länsimuuri, joka tunnetaan paremmin ehkä nimellä Itkumuuri, sijaitsee Jerusalemissa, Tempperlivuoren länsilaidalla. Muuri on rakennettu Herodes Suuren toimesta ja oli osana Jerusalemin toisen temppelin laajennustöitä. Itkumuuri on ollut juutalaisten rukous- ja pyhiinvaelluspaikkana jo vuosisatojen ajan. Nimensä muuri on todennäköisesti saanut siitä, että hurskaat juutalaiset surivat muurin luona Jerusalemin temppelin hävitystä valittaen ääneen. Nykyisin tämä juutalaisten pyhittämä muistomerkki on yksi Israelin suosituimmista turistikohteista.


Kuollutmeri

Israelin ja Jordanian rajalla sijaitseva Kuollutmeri on nimestään huolimatta suolajärvi. Suolapitoisuus on 33%. Tällä matkalla on mahdollisuus kokeilla millaista on uida näin suolaisessa vedessä. Korkean suolapitoisuuden vuoksi ihminen kelluu vedessä. Veden suola- ja mineraalikoostumus on ainutlaatuinen. Se tekee hyvää iholla ja sitä hyödynnetäänkin kosmetiikassa.


Lennämme Finnairilla

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä.

Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.


Lisätietoja ohjelmasisällöstä:

Matkanjohtaja: Ari Urhonen 0400-731136, matkaopas: Pentti Holi p. 040- 721 3939

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.Hintaan sisältyy

  • Lentomatkat Helsinki -Tel Aviv - Helsinki
  • Matkatavarat lennoilla
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa
  • Ateriat: puolihoito Jerusalem Tower -hotellissa, aamiaiset Tel Avivissa
  • Matkaohjelmaan kuuluvat kuljetukset ja retket
  • Suomenkielisen oppaan ja matkanjohtajien palvelut kohteessa

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Ajat ovat paikallista aikaa. Israelissa on sama kellonaika kuin Suomessa. Lennot Finnairilla.
Helsinki - Tel Aviv 13:00 - 17:25

Tel Aviv - Helsinki 18:15 - 22:55

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone 480€

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki - Tel Aviv - Jerusalem

Lento Helsinki - Tel Aviv, saapuminen alkuillasta Ben Gurionin lentoasemalle Lyddaan. Sieltä ajamme ylös Jerusalemiin, jossa majoitumme Jerusalem Tower hotelliin, missä majoitumme seuraavat neljä yötä.

2. matkapäivä,Jerusalem-Tammilaakso-Bet Shemesh-Länsimuuri

Aamiainen hotellissa. Aluksi teemme pienen kävelykierroksen hotellimme läheisyydessä ja tutustumme alueeseen. Ajamme bussilla Tayletin näköalapaikalle ja sieltä jatkamme Juudean vuorimaan vehmaisiin maisemiin. Reitillemme osuvat mm. Daavidin ja Goljatin taistelutanner Tammilaaksossa, Sorekin puro sekä Simsonin kotiseudut Bet Shemeshin vaiheilla. Seuraamme liitonarkun ihmeellistä matkaa Gatista Jerusalemiin. Retken päätteeksi viivymme hetken juutalaisten pyhimmällä paikalla Länsimuurilla.                                                      

3. matkapäivä, Israel museo - Jad Vashem - Paimenten keto

Aamiaine hotellissa. Päivän aikana vierailemme Israelin keskeisissä, kansallisissa instituutioissa; Israelin parlamenttitalossa Knessetissä, Israel-museossa, kohteina Jerusalemin pienoismalli ja Kirjan pyhäkkö. Käymme myös holokaustin muistokeskuksessa Yad Vashemissa. Retkipäivän päätteeksi pysähdymme Juudean levollisten vuorien ja laaksojen ympäröimälle Betlehemin paimentenkedolle.                              

4. matkapäivä, Öljymäki - Getsemane - Via Doloro

Aamiainen hotellissa. Tänään vierailemme Puutarhahaudalla. Sieltä nousemme Öljyvuorelle. Laskeudumme Kidronin laakson rinnettä Getsemaneen. Nousemme Siionin vuorelle. Käyskentelemme itämaisissa basaareissa, juutalaisten, muslimien ja kristittyjen kortteleissa. Astelemme myös Cardo-kadun ja Jeesuksen kärsimystien, Via Dolorosan, kiveyksillä. Tutustumme myös Pyhän haudan kirkkoon. Tulemme ulos Vanhasta kaupungista, Citatelin ja Mamillan bulevardin kautta.                                                                                                    

5. matkapäivä, Kuollutmeri - En Ged - Galilea

Aamiainen hotellissa ja ulokirjautuminen. Jerusalemista ajamme Jerikon tietä Kuolleelle merelle. Siellä ihastelemme En Gedin jylhiä kalliomaisemia ja virkistäviä vuoripuroja. Vierailemme myös Kuolleen meren mineraaleista terveys- ja kosmetiikkatuotteita valmistavalla Ahavan tehtaalla. Pulahdamme vielä uimassa maailman alimmassa paikassa, Kuolleessa meressä. Sieltä jatkamme Jerikon ja Jordaninlaakson tietä Galileaan. Illalla saavumme Galileaan, jossa majoittuminen ja päivällinen.

6. matkapäivä, Genesaret-järvi - Tabgha - Kapernaum

Aamiainen hotellissa. Ensimmäisenä Galilean päivänä kuljemme Jeesuksen jalanjäljissä. Purjehdimme oikukkaan Galilean meren aalloilla. Pysähdymme Genesaretinjärven rannalle Tabghaan, jossa Pietarista tuli Jeesuksen kokoaikainen opetuslapsi. Vierailemme Kapernaumissa, josta jatkamme Genesaretin itärantaa Sahnen lämpöisten vesien puistoon. Siellä pidämme uima- ja lepotauon. Palamme Kinneretin herkku- ja maustekaupan kautta majapaikkaamme.  

7. matkapäivä, Autuuksien vuori - Golan - Hulalaakso

Aamiainen hotellissa. Aluksi ajamme Autuuksien vuorelle. Sieltä nousemme Golanin ylätasangolle - lukuisten sotien taistelutantereelle.  Tähystelemme kotkien pesäluolia Gamlassa. ja vierailemme veden ja viinin kaupungissa Katzrinissa. Tutustumme Banyasin, Filippuksen Kesarean ja Hermonin maisemiin. Käymme Jordanin alkulähteillä ja palaamme Hula-laakson ja Tiberiaksen kautta majapaikkaamme.

8. matkapäivä, Nasaret - Karmel-vuori - Kesareu - Helsinki

Aamiaisen jälkeen matkaamme Nasaretin kautta Muchrakan uhripaikalle Karmel-vuorella. Sieltä laskeudumme Välimeren rannikolle ja vierailemme roomalaishenkisen Kesarean kaupungin kaivauksilla. Ajamme edelleen Sharonin tasankoa etelään ja saavumme Israelin tärkeimpään kulttuuri- ja bisneskeskukseen Tel Aviv-Jaffoon. Siellä nautimme kevyen lounaan. Pienen iltapäiväajelun jälkeen siirrymme Ben Gurionin lentokentälle, Lyddaan. Paluulento lähtee Tel Avivista klo 18:15 ja saapuu Helsinkiin klo 22:55.

Hotellit

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.