Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Aktiivilomalle saaristoon

Geokätköilyn salat Ahvenanmaalla

Geokätköilyn salat Ahvenanmaalla

Matkan kesto:

2 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 199€

Geokätköilyn salat Ahvenanmaalla

alk. 199 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Geokätköilyn salat Ahvenanmaalla

Suomalainen geokätköilyyn erikoistunut yritys Kiven Alla Oy ja Matkapojat Oy järjestävät yhdessä kurssi- ja

geokätköilymatkan Ahvenanmaalle. Matkan aikana käydään läpi sekä geokätköilyn teoriaa että etsitään

todellisia geokätköjä Maarianhaminassa ja Ahvenanmaan maaseudulle tehtävän retken aikana. Mikäli olet

geokätköilyn uusi tai jo hieman asiaan perehtynyt harrastaja, on tämä kurssimatka juuri Sinua varten.


Aktiivilomalle saaristoon

Matkan hintaan sisältyy ruokailuja, geokätköilyn teoriakurssi laivamatkalla, sekä Kiven Alla Oy:n edustajan vetämät geokätköily harjoitukset Maarianhaminassa ja Ahvenanmaalla. Lähde mukaan aktiivilomalle saaristoon!


Kiven Alla Oy

Kiven alla Oy on erikoistunut palvelemaan geokätköilijöitä ja muita ulkoiluharrastajia. Yritys toimii mm.  geokätköilysivuston www.geocache.fi ylläpitäjänä ja palvelee geokätköilyharrastajia verkkokaupallaan osoitteessa www.kivenalla.fi.


 

Hintaan sisältyy

  • laivamatkat Turku – Maarianhamina – Turku kansipaikoin
  • hotellimajoitus Maarianhaminassa standard luokan huoneessa
  • Kiven Alla Oy:n edustajan vetämä geokätköilyn teoriakurssi laivamatkalla Turku – Maarianhamina
  • päivällinen hotellissa ensimmäisenä matkapäivänä
  • geokätköilykurssin aikana kahvi/tee ja hedelmät laivan kokoustiloissa
  • aamiainen hotellissa yöpymisen jälkeen
  • Kiven Alla Oy:n edustajan vetämät geokätköily harjoitukset Maarianhaminassa ja Ahvenanmaalla

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Turku Maarianhamina Amorella
08:45 14:10
Turku Maarianhamina Viking Grace
19:50 14:25

Lisämaksulliset palvelut

Ruokailut laivalla

Hytti

Matkaohjelma

1. matkapäivä

klo 08.00 – 08.30 matkalippujen jako Viking Linen terminaalin 2. kerroksessa Matkapojat Oy:n

                lähtöselvityspisteessä (liukuportaiden yläpäästä vasemmalle).

klo 08.30 siirtyminen laivaan ja kokoustiloihin, jonne voidaan jättää matkatavarat.

klo 08.45 Amorella lähtee Turusta.

                Lisämaksusta meriaamiainen, laivan Buffet-ravintola, kansi 8.

klo 09.30 – 14.00 Geokätköily – kurssi, kansi 10.

klo 14.10 Amorella saapuu Maarianhaminaan.

Siirtyminen kävellen hotelliin ja majoittuminen.


Iltapäivällä ”maastoudutaan” Maarianhaminan kaupunkiin. Kaupungissa olevien geokätköjen etsimistä. Hotelliin palattuamme nautimme hotellin ravintolassa päivällisen. Samalla voimme   

 keskustella päivän kokemuksista.

2. matkapäivä

klo 08.00 – 09.30 Aamiainen hotellissa.

klo 09.45 Huoneiden luovutus ja siirtyminen bussiin.

klo 10.00 Lähtö hotellista geokätköilyretkelle Ahvenanmaan maaseudulle.

klo 13.45 Retki päättyy Maarianhaminan matkustajasatamaan.

                Siirtyminen terminaalin kautta Viking Graceen.           

klo 14.30 Lisämaksusta buffet -päivällinen, laivan Aurora Buffet – ravintola,

                kansi 10.

                Ruokailun yhteydessä tai sen jälkeen voidaan keskustella päivän ja koko matkan       

                kokemuksista.

                 Loppumatkalla on aikaa tehdä tuliaisostoksia ja viihtyä laivalla.

klo 19.50 Viking Grace saapuu Turkuun

                


Hotellit

Laivan esittely

Amorella

The Buffet

Runsas ja monipuolinen buffet tarjoaa eri makuelämystä alkupaloista pääruokiin, jälkiruokiin ja juustoihin. Ruokajuomat sisältyvät hintaan.


Ravintolat ja kahvilat

Buffetin lisäksi Amorellalta löytyy amerikkalaistyylisiä ruokia tarjoava rento drop in -ravintola Ella's Steakhouse sekä À la carte -ravintola, jonka menu sisältää sekä pidetyimpiä klassikoita että herkullisia poimintoja muista ruokakulttuureista. Mikäli mieli tekee pikkupurtavaa, kannattaa suunnata toiseen laivan kahdesta kahvilasta. Seaside Café tarjoilee suolaista ja makeaa purtavaa sekä muutamia ruokalajeja sisältävän rennon noutopöydän kun taas Coffee & Wine -kahvilassa voi nauttia laivan oman kondiittorin valmistamista herkuista päivisin. Iltaisin Coffee & Wine muuttuu viihtyisäksi baariksi.


Ostokset

Perinteisen Tax-free-myymälän lisäksi hintatietoisia matkustajia ilahduttaa Amorellalla Quality Outlet, jonka valikoimassa on laadukkaita vaatteita ja asusteita outlet-hinnoin!


Baari ja yökerho

Pub Victory hemmottelee oluenystävää, sillä sieltä löytyy 45 eri olutmerkkiä ja tunnelmaa luo trubaduuri. Fun Club -yökerho on Amorellan viihdekeskus, jossa on elävää musiikkia ja tanssia viikon jokaisena päivänä.

Lapsille

Amorellalla on otettu hyvin huomioon myös laivan nuorimmat vieraat. 

Perheen pienimpien leikkihuoneesta löytyy PS4-seinä, jossa on 4 PlayStationia. Lisäksi huoneessa on kaksi pallomerta, joista toisessa on liukumäki ja kiipeilyteline! Nuorten huone Youth Lounge (10-17 vuotiaat) pitää sisällään niin ikään PlayStationin, seurapelejä sekä Airhockeyn ja Foosballin, eli pöytäfutiksen.
PAFin ja Microsoftin sponsoroima teinien oma viihdemaailma PAF-pelihuone puolestaan tarjoaa paljon erilaisia maksullisia ajanvietepelejä ja ilmaisen Xboxin.

Hyvän olon palvelut

Matkan voi taittaa myös joko saunoen perinteisesti tai höyrysaunassa. Spaosastolla on kaksi poreallasta ja yksi lastenallas. Travel Spassa voit kaiken tämän lisäksi nauttia ammattilaisen tarjoamista kasvo- ja vartalohoidoista.
Kuva
Kuva
Kuva

Viking Grace

The Buffet

Runsas ja monipuolinen buffet tarjoaa eri makuelämystä alkupaloista pääruokiin, jälkiruokiin ja juustoihin. Ruokajuomat sisältyvät hintaan.


Ravintolat ja kahvila

Viking Gracella on Buffetin lisäksi kaksi tasokasta ravintolaa.  Frank´s in ruokalistalla on pizzoja, hampurilaisia, raikkaita salaatteja, ihania jälkiruokia ja uutuutena trendikkäitä japanilaisia ramen-nuudeliannoksia. Oscar à la Carten klassinen, skandinaavinen keittiö tarjoaa hienostuneita kulinaarisia elämyksiä. Keittiössä suositaan mahdollisimman lähellä tuotettuja, sesongin parhaita raaka-aineita. Café Sweet & Salty -kahvilassa tarjoillaan aamiaista, lounasta sekä iltaisin päivällistä tai yöpalaa. Kaikki tuotteet ovat laivalla valmistettuja ja uunituoreita.

Ostokset

Ainutlaatuinen myymäläkokonaisuus tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita merkkituotteita edulliseen merihintaan. Mm. oluelle ja samppanjalle on omat hienot osastonsa. Ostosten lomassa on mukava pysähtyä maistiais- ja ohjelmapisteille nauttimaan niiden tarjonnasta. Täydellisen ostoshetken kruunaa iloinen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu.

Baarit

Retro Bar - Retrossa on viikon jokaisena päivänä perinteistä ja tanssittavaa musiikkia. Täällä onnistuvat niin karaoke, tanssi, yhteislaulu kuin bingokin.

Rockmore Bar - Rockmoressa voit löysätä solmiota. Menevä rockmusiikki soi aamusta iltaan, joka ilta on myös livemusiikkia tarjolla.

Seamore Champagne Lounge - Viihtyisä viinibaari sopii mainiosti esim. aperitiiveille ennen à la carte -illallista.

Yökerho

Suuri kaksikerroksinen yökerho Club Vogue sijaitsee Viking Gracen peräosassa. Kesäisin terassilla soitetaan päivisin lounge-musiikkia, iltaisin vuorossa on DJ ja bileet! Tunnelmaa voidaan erilaisin valaistustehostein ja uusimman audiovisuaalisen tekniikan avulla muuttaa vuorokaudenaikojen mukaan.

Lapsille

Viking Gracella on otettu hienosti huomioon myös nuoret matkustajat. Tarjolla on puuhaa, pelejä ja leikkejä perheen pienimmille sekä omaa ohjelmaa vähän vanhemmille lapsille ja teineille. Ja laivakissa Ville Viking on tietenkin mukana jokaisella lähdöllä! 

0-6 vuotiaiden leikkihuoneessa on helppoa viettää pidempikin tovi: lasten kestosuosikki, pallomeri on Viking Gracella varustettu kiipeilymahdollisuuksilla. Kaikki on kuitenkin suunniteltu lapsille mahdollisimman turvalliseksi, jotta vältytään vahingoilta. 

Hiukan isommille lapsille (6-12 v.) tarkoitetulla hauskalla osastolla ei tekeminen lopu kesken. Siellä voi pelata haluamiaan pelejä tai hauskuuttaa itseään ja muita tivoleista tutuilla hassuilla peileillä. Eikä sovi unohtaa Xbox-konsoleita, piirustusnurkkausta, välineitä tasapaino- ja pallopeleihin, filmejä, kirjoja, lehtiä ja lautapelejä, jotka kaikki ovat lasten käytössä. 

PAFin ja Microsoftin sponsoroima teinien oma viihdemaailma puolestaan tarjoaa paljon erilaisia maksullisia ajanvietepelejä ja ilmaisen Xboxin. 

Kannella 10 sijaitsevassa suositussa pelihuoneessa voi pelata Sega Rally -videopeliä ja nousta moottoripyörän selkään ajamaan virtuaalirataa. Huoneessa on myös airhockey- ja vasarapeli sekä kaksi kourapeliä, jossa pelaaja ohjaa elektronisesti mekaanista kouraa tavoitteena noukkia jokin palkintoleluista.

Hyvän olon palvelut

Spa-osastolla on kaksi suurta poreallasta, joista on upeat näkymät merelle. Tavallisen saunan lisäksi tarjolla on myös yrttisauna, ja saunomisen jälkeen on mukava vilvoitella lumiluolassa, jossa lämpötila on aina pakkasen puolella. Spa-osastolla on lisäksi kaksi yksityiskäyttöön varattavaa kuuden hengen VIP-saunatilaa, joissa on oma sauna ja poreallas. VIP-tilojen vuokra oikeuttaa sisäänpääsyyn koko osastolle, myös yrttisaunaan ja lumiluolaan.
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Kartta

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.