Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Viihdekalenteri Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Urheilumatka

Pilatesmatka Laulasmaalle

Pilatesmatka Laulasmaalle

Lähtöpäivät:

6.9.2019

Matkan kesto:

3 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 369€

Pilatesmatka Laulasmaalle

alk. 369 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Pilatesmatka Laulasmaalle

Aloita syksysi vetreästi ja lähde mukaamme ihanalle pilatesmatkalle!

Laulasmaa on suosittu merenrantakohde liikuntalomalaisille. Happirikas ilma, mieltä rentouttavat maisemat ja stressitön ilmapiiri vallitsevat täällä. Viemme sinut kokeneen pilatesopettajan johdolla mielen ja kehon hyvinvointimatkalle! Matka sopii niin ensikertalaiselle kuin kokeneemmallekin harrastajalle.

Matka taittuu kahdessa tunnissa lahden yli Tallinnaan, minkä jälkeen satamasta on bussikuljetus suoraan Laulasmaalle. Päivät koostuvat useista erilaisista pilatestunneista, maittavista ruuista ja kauniista maisemista. Tuntien välissä on aikaa myös itselle ja sen voi hyödyntää esimerkiksi kylpylän tarjoamien hoitojen parissa. Hoidot suosittelemme varaamaan etukäteen. Paluu tapahtuu niin ikään bussilla Laulasmaalta Tallinnaan ja sieltä takaisin laivalla Helsinkiin.

Matkalla asiantuntevana pilatesopettajana toimii Marjo Rask. Marjo on yli 30 vuoden uransa aikana hankkinut koulutusta ja kokemusta useilta eri kehotyöskentelyn aloilta. Hän on koulutukseltaan fysioterapeutti, sairaanhoidon opettaja (fysioterapia), Rosen-terapeutti, Pilatesopettaja ja -kouluttaja, Yamuna Body Rolling ja Face Ball -ohjaaja sekä kasvatustieteiden maisteri. Pilatesta Marjo on opettanut jo melkein 20 vuotta, joista Lontoossa kolme ensimmäistä ja sen jälkeen omassa studiossaan Pilates Placessa Tampereella. Marjo iloitsee siitä, että voi auttaa asiakkaitaan matkalla kohti terveyttä, hyvinvointia ja hyvää oloa. 

Pilatestunnit pidetään sään salliessa ulkona. Pakkaathan mukaan ulkoiluun sopivat varusteet sekä oman pilatesmaton!

Matka ei sovellu liikuntarajoitteiselle.

Hintaan sisältyy

  • Laivamatkat kansipaikoin M/S Megastar
  • Bussikuljetukset Tallinna-Laulasmaa-Tallinna
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen parvekkeellisessa huoneessa merinäköalalla
  • Puolihoito hotellissa (aamiaiset hotellissa, 2 päivällistä)
  • Pilatesopettajan opetus tunneilla (yht. 5h)
  • Aamun liikunta- ja body walk -tunnit

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Länsiterminaali
Tallinna, D-terminaali
Helsinki Tallinna
10:30 12:30
15:30 13:30

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone parvekkeella

Ateriat laivalla

Hytit laivalla

Spa-hoidot (varattava etukäteen)

Asiakkaat suosittelevat

Pilates ja Laulasmaa - loistava yhdistelmä!

Opettaja oli aivan superihana ja ammattilainen ja hänen opissa oli mahtavaa olla! Ilman näin hyvää opettajaa, matka ei olisi ollut yhtä antoisa:).

Suurkiitos erinomaiselle opettajalle!

Pilates ja liikunta osuus oli hyvä. Ohjaaja erittäin ammattitaitoinen.

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki – Laulasmaa

Maihinnousukortit laivaan saa Matkapoikien omasta lähtöselvityksestä satamassa. Laivalla on mahdollisuus lisämaksullisiin aterioihin. Tallinnaan saavuttaessa terminaalin edestä lähtee hotellin oma paikallinen bussikuljetus Laulasmaalle klo 13:00, ajomatka n. 1h. Majoittuminen kylpylähotelliin. Tervetulotilaisuus klo 14:30, jossa tarjolla terveellinen vihresmoothie ja matkan ensimmäinen pilatestunti klo 16:00. Ruokailu klo 17:30, jonka jälkeen vapaa-aikaa.


2. matkapäivä, Laulasmaa

Aamulla halukkaille liikuntatunti ulkona klo 7:30, jonka jälkeen aamiainen ja omaa aikaa. Päiväpilates klo 11:30. Body Walk -tunti klo 15:00 ulkona raikkaassa meri-ilmassa. Iltapilates klo 17:00, jonka jälkeen illallinen. Ruokailun jälkeen vapaa-aikaa.

3. matkapäivä, Laulasmaa – Helsinki

Aamupilates klo 7:30, jonka jälkeen aamiainen ja huoneiden luovutus. Hotellin kuljetus kohti Tallinnaa lähtee klo 11:00, ajomatka n. 1h. Tallinnan terminaalissa tulee olla viimeistään 45 minuuttia ja laivassa viimeistään 20 minuuttia ennen laivan lähtöaikaa. Laiva lähtee klo 13:30 ja saapuu Helsinkiin klo 15:30.

Hotellit

Laivan esittely

Tallink Megastar

Delight Buffet

Täällä nautit runsaan buffetin herkuista valiten eri ruokasaarekkeista ruokia, joista voit yhdistellä itsellesi haluamasi. Lounaalla ja illallisella (lähdöt alkaen klo 13) virvoitusjuomat, kahvi, tee, olut ja viini hanoista sisältyy hintaan. Delight Buffet -ravintolassa nautit myös runsaan Buffet-aamiaisen tai klo 10.30 lähdöllä Helsingistä vielä monipuolisemman Myöhäisen buffet-aamiaisen.

Ravintolat

Megastarilla on buffetin lisäksi erilaisia tasokkaita ravintoloita: The Chef’s Kitchen -ravintola kannella 9 on avara tila, jossa on rentoutunut ilmapiiri ja kohtuulliset hinnat. Kokit valmistelevat lämpimiä ruokia avokeittiössä asiakkaiden nähtävillä. Fast Lane -ravintola on paras valinta niille, jotka haluavat jotain herkullista nopeasti. BURGER KING® -ravintola tarjoaa maukkaita hampurilaisia tuoreista raaka-aineista. Modernista Coffee & Co. -kahvilasta nautit laatukahvia, virkistäviä juomia, suussa sulavia kakkuja, muita makeita ja suolaisia herkkuja. 

Ostokset

Itämeren suurimmasta 2800 m2 Traveller Superstore -myymälästä löydät kerralla kaiken tarvitsemasi! Täältä löydät niin juomat, tupakkatuotteet, makeiset kuin huippubrändien tuoksut ja kosmetiikatkin, mm. New Yorkista lähtöisin olevan Kiehl's -kosmetiikan! Lobby Shop -kioskissa myydään joidenkin ruoka- ja juomatuotteiden lisäksi mm. elektroniikkatuotteita, lehtiä ja matkamuistoja.

Baarit

Täyteläisten oluiden ja raikkaiden siidereiden olohuoneessa viihdyt varmasti! Laivalta löytyy monta erilaista baaria: Sea Pub on suuri ja avoin tila, jossa nautit kylmistä ja kuumista juomista sekä hyvästä valikoimasta kylmiä ja lämpimiä naposteltavia, kuten herkullisia panineja. Klassinen Victory Bar tarjoaa kodikkaan tilan, jossa voit nauttia erilaisia juomia, lämpimiä voileipiä sekä pieniä välipaloja.

Comfort Lounge

Comfort Lounge on kannella 8 sijaitseva erillinen alue, jossa on tarjolla uudistunut valikoima purtavaa, mm. leipää ja leikkeleitä, sekä alkoholittomia juomia ja sanomalehtiä luettavaksi. Comfort Loungessa on myös mahdollisuus katsoa TV:tä sekä käyttää wifiä ja sähkölaitteiden latauspisteitä.

Business Lounge

Business Lounge on hiljainen, tyylikäs ja kauniisti suunniteltu alue kannella 8. Premium wifi -palvelun lisäksi siellä on sanomalehtiä, kylmien ja lämpimien ruokien tarjoilu ja laaja valikoima juomia sekä sähkölaitteiden latauspisteitä.
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Cxense Display