sitelogo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakorttikauppa Viihdekalenteri Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Hotellimatka Tallinnaan

Tappara fanimatka

Tappara fanimatka

Lähtöpäivät:

26.1.2019

Matkan kesto:

2 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 149€

Tappara fanimatka

alk. 149 € /hlö
Varaa

Matkan esittely

Tappara fanimatka

Vuosi aloitetaan vauhdikkaasti Tapparan fanimatkalla Tallinnaan. Mukana menossa on myös Tapparan liigajoukkue! Tallinnassa omaa aikaa omatoimisesti kaupungilla liikkumiseen ja shoppailuun. Tallink Spa hotellin kokousosastolla Tappara-aiheinen ohjelma ja iltapalaa. Lähde mukaan!

Hintaan sisältyy

  • Bussikuljetus Tampereelta Helsinkiin meno-paluu
  • Laivamatkat Tallink Shuttle aluksilla kansipaikoin Helsinki-Tallinna-Helsinki
  • 1 yön majoitus kahden hengen huoneessa
  • Hotelliaamiainen
  • Faniranneke jolla pääset osallistumaan iltaohjelmaan hotellilla
  • Tappara-aiheinen iltaohjelma Tallink Spa hotellissa pienen iltapalan kera
  • Bussikuljetus Tallinnan päässä satamasta hotellille ja hotellilta satamaan

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Länsiterminaali
Tallinna, D-terminaali
Helsinki Tallinna Laiva
13:30 15:30 Star
15:30 13:30 Megastar

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Tampere - Helsinki - Tallinna

Bussit saapuvat Länsisatama 2:seen ja kuljettaja käy noutamassa maihinnousukortit ja jakaa ne matkustajille bussiin. Matkatavarat voi jättää bussiin laivamatkan ajaksi. Siirtyminen laivaan. Star lähtee Helsingistä klo 13:30 ja saapuu Tallinnaan klo 15:30. Noin 30 min laivan satamaan saapumisesta bussit lähtevät kohti hotellia. Hetki omaa aikaa omatoimisesti kaupunkilla liikkumiseen. Klo 18:30 tavataan Tallink Spa hotellin kokousosastolla, klo 19:00 alkaa Tappara-aiheinen ohjelma, tarjolla myös pientä iltapalaa. Mukana menossa on myös Tapparan liigajoukkue.

2. matkapäivä, Tallinna - Helsinki - Tampere

Aamiainen hotellissa omaan tahtiin. Klo 12:00 on huoneiden luovutus ja matkatavaroiden kanssa siirtyminen busseihin. Hotellista ajetaan Tallinnan D-terminaaliin, jossa siirrytään laivaan. Megastar lähtee Tallinnasta klo 13:30 ja saapuu Helsinkiin klo 15:30. Bussit lähtevät kotimatkalle viimeistään 30 min laivan satamaan saapumisen jälkeen.

Hotellit

Laivan esittely

Star

Delight Buffet

Kun nautit matkalla runsaan buffet-aterian, voit keskittyä perillä muihin asioihin kuin syömiseen. Alku-, pää- ja jälkiruokapöytien antimista tulet takuulla kylläiseksi! Ravintolassa tarjoillaan aamiaisbuffet klo 7.30 ja klo 10.30 vuorolla ja lämmin buffet muilla vuoroilla. Lounaalla ja illallisella (lähdöt alkaen klo 13) virvoitusjuomat, kahvi, tee, olut ja viini hanoista sisältyy hintaan. Klo 22.30 lähdöllä Shuttle Buffet on suljettu.

À la carte

Nauti Itämeren parhaista makuelämyksistä merelle katsellen. Tasokas à la carte -lista upeine viinivaihtoehtoineen sopii kaikille todellisia makuelämyksiä kaipaaville nautiskelijoille. 

BURGER KING® -ravintola

Maailman ensimmäinen Itämerellä seilaava BURGER KING® -ravintola sijaitsee Tallink Star -laivalla. Supersuositun ravintolaketjun herkkuja saa siis laivaltaKING!  


Café

Äskettäin uudistettu valoisa kahvila Café tarjoaa monipuolista pikku purtavaa sekä kahvia ja teetä. Runsaaseen valikoimaan sisältyy muun muassa tuoreita smoothieita ja leivonnaisia, voileipiä ja hedelmiä. 


Snack time

Kun nälkä iskee, kahvila Snack Timen valikoimasta löydät mm. sämpylöitä, patonkeja, kolmioleipiä, salaatteja, kahvileipiä, juomia sekä myös lämpimiä annoksia. 


Pub Seaport

Starin viihtyisässä Pub Seaportissa on tarjolla erilaisia juomia ja pikkusuolaista. Käy istumaan, siemaile juomaasi ja ihaile samalla Suomenlahden maisemia! Lisäksi pubissa viihdyttävää ohjelmaa: kansainvälinen trubaduuri/duo joka päivä.

Kuva kohteesta
Kuva kohteesta
Kuva kohteesta

Megastar

Delight Buffet

Täällä nautit runsaan buffetin herkuista valiten eri ruokasaarekkeista ruokia, joista voit yhdistellä itsellesi haluamasi. Lounaalla ja illallisella (lähdöt alkaen klo 13) virvoitusjuomat, kahvi, tee, olut ja viini hanoista sisältyy hintaan. Delight Buffet -ravintolassa nautit myös runsaan Buffet-aamiaisen tai klo 10.30 lähdöllä Helsingistä vielä monipuolisemman Myöhäisen buffet-aamiaisen.

The Chef's Kitchen

The Chef’s Kitchen -ravintola on avara tila, jossa on rentoutunut ilmapiiri ja kohtuulliset hinnat. Kokit valmistelevat lämpimiä ruokia avokeittiössä asiakkaiden nähtävillä. Täältä löydät varmasti jokaisen makuun sopivaa herkuteltavaa.

Fast Lane

Fast Lane -ravintola on paras valinta niille, jotka haluavat jotain herkullista nopeasti. Täällä nautit helposti raikkaat salaatit, maukkaat lihapullat tai luksus-hodarit, iltamyöhään asti. 


Burger King® -ravintola

Megastarille avataan jo Starilla suosituksi tullut BURGER KING® -ravintola, joka tarjoaa maukkaita hampurilaisia tuoreista raaka-aineista. Supersuositun ravintolaketjun herkkuja saa siis uudelta Megastar-laivaltaKING!

Coffee & Co.

Modernista Coffee & Co. -kahvilasta nautit laatukahvia, virkistäviä juomia, suussa sulavia kakkuja, muita makeita ja suolaisia herkkuja. 

Victory Bar

Klassinen Victory Bar tarjoaa kodikkaan tilan, jossa voit nauttia erilaisia juomia, lämpimiä voileipiä sekä pieniä välipaloja. Victory Baarissa on myös isot TV-näytöt, peliautomaatteja sekä pelihuone, jossa maksullisia pelejä.

Sea Pub

Sea Pub on suuri ja avoin tila, jossa nautit kylmistä ja kuumista juomista sekä hyvästä valikoimasta kylmiä ja lämpimiä naposteltavia, kuten herkullisia panineja. Pubissa on myös pieni esiintymislava, jossa näet mm. kansainvälisiä trubaduureja.
Kuva kohteesta
Kuva kohteesta
Kuva kohteesta

Kartta

Tärkeää tietää

Kuva kohteesta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Cxense Display