Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Etumatkat

ESApassi

ESApassi etumatkat

Lukijamatkoilla mukana matkassa on lehden tai Matkapoikien edustaja ja matkat ovat räätälöityjä erikoismatkoja. Lukijaetumatkoilla saat tuntuvia hintaetuja Matkapoikien matkatarjonnasta.

Lukijaetumatkana Päiväristeily Tallinnaan Viking XPRS -laivalla pe 31.1.

Tervetuloa vuoden ensimmäiselle lukijaetumatkalle Tallinnaan perjantaina 31.1.
Viking XPRS vie sinut nopeasti ja mukavasti Helsingistä Tallinnaan. Käytä päivä shoppaillen tai nauti herkullisesta ruoasta ja kauniista Tallinnasta. Aikaa maissa n. 3,5 tuntia. Laivalla tanssiviihteestä vastaa Tanssiorkesteri Annika Eklund Band (sitoumuksetta).

Hinta 19€/hlö sisältäen tilausajokuljetuksen reittiä Heinola-Vierumäki-Lahti-Orimattila (Tuuliharja)-Mäntsälä meno-paluu HUOM bussi mukana Tallinnan satamassa sekä laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki kansipaikoin. Tuliaisjuomien ennakko-ostomahdollisuus bussissa menomatkalla.
Huom! edullisimmat tarjoushintaiset paikat on loppuunmyyty, uudet varaukset 14.1. alkaen hintaan 22€/hlö.

Laiva-aikataulu
Helsinki-Tallinna klo 10.30 - 13.00
Tallinna-Helsinki klo 17.00 - 19.30

Varaa oma risteilysi tästä

Lukijamatka Ystävänpäivänä Haikon Kartanoon Anneli Saariston konserttiin pe 14.2.

Upea ja sielukas Anneli Saaristo tulkitsee karismaattiseen tyyliinsä laajasta ohjelmistostaan sekä yleisön rakastamia tuttuja että harvemmin kuultuja kappaleita mittavan uransa varrelta. Loistavan laulajattaren ura on kestänyt 50 vuotta ja LA DOLCE VITA täyttää 30 vuotta!
Kuljetukset reittiä Heinola-Vierumäki-Lahti-Orimattila linja-autoasema-Mäntsälä. Haikossa buffetruokailu ja lasi kuohuvaa ennen konserttia, joka alkaa klo 18.00