Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Esapassi lukijamatka Saarenmaa

Esapassi lukijamatka Saarenmaalle

Lähtöpäivät:

16.09.2020

Matkan kesto:

4pv

Hinta:

Hinta alkaen 399€

Esapassi lukijamatka Saarenmaalle

alk. 399 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Saarenmaa

Lukijamatkamme suuntaa tällä kertaa Viron saaristoon, Saarenmaalle. Saarenmaan kylissä näet ruokokattoisia taloja, vanhoja kiviaitoja ja tuulimyllyjä. Saarenmaalla on lähes sata suojelukohdetta, puistoja, jylhiä ja korkeita rantatörmiä, katajaista luontoa ja suuria puita. Eipä siis ihme, että tätä Viron suurinta saarta pidetään erittäin hyvänä lomakohteena, jossa on leppoisan saaristolaistunnelman lisäksi monenlaista nähtävää ja koettavaa.

Kuressaare

Matkaa Tallinnasta Kuressaareen on reilu 200 km. Kuressaaren asukasluku on n. 13 000 asukasta. Kuressaaren vanha arkkitehtuuri on yllättävän hyvin säilynyt; se muistuttaa yhä keskiaikaista kaupunkia vanhoine linnoineen, vallihautoineen ja mutkikkaine katuineen. Kuressaare on myös Viron vanhin kylpyläkaupunki.


Hintaan sisältyy

Matkan hintaan sisältyvillä retkillä pääsemme tutustumaan Maasin ritarilinnoituksen raunioihin, vierailemme Anglan tuulimyllykukkulalla ja sen vierailukeskuksessa, tutustumme Kaalin meteoriittijärveen, ihastelemme merinäkymiä Pangan rantatörmällä Saarenmaan pohjoisrannikolla ja vierailemme yhdessä Saarenmaan vanhimmista kylistä, Kihelkonnan kylässä, jossa näemme jo 1200-luvulla rakennetun Mikaelin kirkon.

Retkien jälkeen pääsee rauhoittumaan hotellimme sauna- ja allasosastolle.


Hintaan sisältyy

  • Bussikuljetus Heinola-Lahti-Orimattila Tuuliharja-Mäntsälä-Helsinki (mp)
  • laivamatkat Viking XPRS kansipaikoin
  • menomatkan Brunssi laivalla
  • 3 yön majoitus Johan Spa -hotellissa aamiaisin
  • sauna- ja allasosaston käyttö hotellissa
  • matkaohjelmassa mainitut retket suomenkielisen oppaan johdolla
  • matkaohjelmassa mainitut ruokailut: 2 x illallinen, 1 x lounas
  • Matkapoikien edustaja matkalla mukana
  • Pre Order-mahdollisuus (tuliaisjuomien ennakkotilaus)

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Katajanokka
Tallinna, A-terminaali
Helsinki Tallinna
10:30 13:00 Viking XPRS
19:30 17:00 Viking XPRS

Lisämaksulliset palvelut

Paluumatkan Syysbuffet laivalla

Hyttihinnat toimistostamme

Matkaohjelma

1. matkapäivä, keskiviikko 16.9.2020

Bussimatka kotipaikkakunnilta aikataulun mukaan Helsinkiin Katajanokalle, lippujen jako bussissa, siirtyminen laivaan. Matkatavarat kulkevat bussin kyydissä Tallinnaan.

klo 10.15 brunssibuffet ruokajuomineen laivalla, The Buffet, kansi 8 peräosassa

klo 10.30 Viking XPRS lähtee Helsingistä ja saapuu Tallinnaan klo 13.00

Ajo Saarenmaalle, lauttamatka Virtsu-Kuivastu matkan varrella.

Paikallinen suomenkielinen opas on ryhmää vastassa Muhun saarella, josta matka jatkuu Kuressaareen (noin 70km).  Majoittuminen Johan Spa -hotelliin ja illallinen hotellissa.

2. matkapäivä, torstai 17.9.2020

Aamiainen hotellissa.

klo 10.00 lähtö opastetulle päiväretkelle: retken aikana poikkeamme Maasin linnan raunioille, vierailemme Anglan tuulimyllymäellä sekä tutustumme Kaalin meteoriittijärveen. Päivän aikana nautitaan hintaan sisältyvä lounas. Iltapäivällä paluu hotellille.

Loppupäivä vapaata aikaa. Hotellin sauna- ja allasosaston käyttö kuuluu hintaan.

3. matkapäivä, perjantai 18.9.2020

Aamiainen hotellissa.

klo 10.00 lähtö opastetulle puolipäiväretkelle: ajamme Pangan rantatörmälle, josta aukeaa kaunis näköala merelle. Sen jälkeen ajelemme Saarenmaan pohjoisrannikkoa pitkin ja vierailemme yhdessä Saarenmaan vanhimmista kylistä, Kihelkonnan kylässä. Kylän suurin nähtävyys on 1200-luvulla rakennettu Mikaelin kirkko, jonka tornia on käytetty myös majakkana. Paluu Kuressaareen klo 14.00 mennessä.

Vapaata aikaa. Hotellin sauna- ja allasosaston käyttö kuuluu hintaan.

klo 20.00 Yhteinen illallinen

4. matkapäivä, lauantai 19.9.2020

Aamiainen hotellissa

n. klo 9.00 huoneiden luovutus ja lähtö kotimatkalle (lauttamatka mantereelle matkan varrella n. 30 min), Tallinnaan saavutaan noin klo 13.00. Vapaata aikaa Tallinnassa ennen laivalle menoa.

klo 15.30 - 16.40 laivaan nousu Tallinnan A-terminaalissa.

klo 17.00 Viking XPRS lähtee kohti Helsinkiä

Lisämaksusta päivällisbuffet ruokajuomineen laivalla.

klo 19.30 saapuminen Helsinkiin Katajanokalle.

Paluun bussimatka satamasta kotipaikkakunnille lähtee noin puoli tuntia laivan saapumisesta.
Huom! Pre Order-tilauksen tehneet poistuvat laivasta autokannen kautta bussin kyydissä.

Hotellit

Laivan esittely

Viking XPRS

The Buffet

Runsas ja monipuolinen buffetimme tarjoaa eri makuelämystä alkupaloista pääruokiin, jälkiruokiin ja juustoihin. Ruokajuomat sisältyvät hintaan.

Ravintolat ja kahvila

Viking XPRS:n Wine & Dine à la carte -ravintolasta saat maukkaita annoksia – sekä pieneen että isoon nälkään. Listalla on sekä klassikoita että koko joukko muita herkullisia annoksia. Ravintola Blue Delin valikoimaan kuuluu kevyitä ruokia kuten salaatteja, voileipiä ja täytettyjä panineja sekä reiluja pääruokia suoraan grillistä.

Red Rose Bar Caféssa voit aloittaa päivän nauttimalla merelle avautuvasta panoraamanäköalasta. Lapsille leikkihuone pallomerineen sekä pelihuone. Robert’s Coffee -kahvilassa tarjoillaan erilaisia kahveja aivan kuin Italiassa: espressoa, caffè lattea ja cappucinoa.

The Burgers hemmottelee hampurilaisten ystäviä. Herkuttele kokkien tekemillä hampurilaisilla! Valitse valmis ateriakokonaisuus tai yhdistele hampurilaiseesi lisukkeita mielesi mukaan.

Ostokset

Merkkituotteiden merelliset hinnat ovat aina houkuttelevia ja Viking XPRS:llä ostosten tekeminen on keskeisellä sijalla. Shopping World -myymälässä on tarjolla kaikkea mahdollista, niin ranskalaisia viinejä, hajuvesiä kuin naisten ja miesten kosmetiikkaakin.

BaaritViking’s Inn on perinteinen ja lämpimän viihtyisä pubi – loistava paikka iloiseen seuranpitoon. Suuri valikoima oluita sekä perinteisiä pubiruokia.

Yökerho

Laivan päivä- ja yöelämän keskus on Club X. Ohjelmasta ja elävästä musiikista nautitaan aamupäivästä yön pikkutunneille saakka. Lisäksi valikoimassa on paljon erilaisia teemalähtöjä.

Lapsille

XPRS:llä on otettu hyvin huomioon myös lapsivieraat. Pikkumatruuseilla on tilaa leikkiä, pelata ja puuhata, ja laivalla pääsee tietenkin tapaamaan myös laivakissaamme Ville Vikingiä!
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.