Bratislava, Slovakia

Sää tänään

11°C

Sää tänään ja 5 vrk ennuste

27.9.

20°C

28.9.

21°C

29.9.

13°C

30.9.

15°C

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap Sulje

Joulumatka Bratislavaan

Unohda kiireet ja koe Bratislavan satumainen joulu!

Joulumatka Bratislavaan

Jätä joulustressi taakse ja lähde viettämään joulua Slovakian pääkaupunkiin Bratislavaan. Bratislava on Euroopan nuorimpia pääkaupunkeja, joka on hiljalleen kasvattanut suosiotaan. Kaupunkikuvaa hallitsee korkealle kukkulalle rakennettu komea Bratislavan linna. Tällä matkalla saat hyvä yleiskuvan kaupungista, nautit jouluntunnelmasta ja valmiista joulupöydästä ja pääset tutustumaan lähiställä sijaitsevaan viinitilaan.
Bratislavan vanhakaupunki ja sen ympäristö on täynnä ihania pieniä kahviloita ja ravintoloita. Herkuttelun lisäksi ehdit tehdä vielä viimehetken jouluostoksia ja vierailla tietenkin joulutorilla.

Bratislavan joulumarkkinat

Bratislavan vanhakaupunki on tunnelmallinen ja sen keskellä sijaitseva aukio suihkulähteineen on Bratislavan sydän. Joulun aikaan aukion täyttävät jouluiset tuoksut ja maut, kun perinteisiä joulumarkkinoita vietetään keskieurooppalaiseen tapaan. Sanotaan, että Bratislavan joulumarkkinat eivät ole niin kaupalliset kuin muualla. Torilla on tarjontaa talvivaatteista posliiniin ja kristalliin, jokaiselle jotakin.

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap
Cxense Display