Jouluristeily Hurtigruten, Norja 7pv

Maailman kaunein merimatka - näin kuvataan Hurtigrutenia usein. Jouluristeilyllä voi nauttia Norjan rannikon talvisista maisemista tuntureineen, jouluvalaistuine kylineen sekä laivan norjalaisista jouluherkuista. Koe unohtumaton risteily upeissa maisemissa!

Hurtigruten

Hurtigruten tunnetaan 120-vuotisesta historiastaan, ainutlaatuisesta tunnelmastaan, dramaattisista maisemistaan ja käynneistään lukuisissa pienemmissä tai suuremmissa satamissa. Matka Hurtigrutenilla on paras tapa tutustua Norjan pitkään rannikkoon. Missä tahansa oletkin, tunnet olevasi lähellä luontoa. Mahtavien maisemien ja raikkaan, puhtaan ilman yhdistelmä saa aikaan ihmeitä.  Rannikon monet erityispiirteet tulevat selvästi esiin keväällä tai syksyllä – vuodenaikoina, jotka tarjoavat eniten vaihtelua. Lisämaksullisilla retkillä saat lähikontaktin paikalliseen elämänmuotoon, jossa pääosaa näyttelevät perinteet, kulttuuri ja luonto – jättäen matkailijalle unohtumattomia kokemuksia.

Hurtigruten on osa rannikon pikkukaupunkien paikallisliikennettä ja siten arkipäivää ihmisille, jotka asuvat Norjan rannikolla. Laivat eivät näin ollen ole aivan tyypillisiä risteilyaluksia, vaan myös osa julkista liikennettä. Laivat kuljettavat matkustajia ja tavaraa satamasta toiseen. Rahdin lastaamisesta ja purkamisesta saattaa myös aiheutua melua.

Tällä matkalla on mukana Matkapoikien matkanjohtaja Helsingistä alkaen.

Mikäli haluat varata varustamon järjestämiä kansainvälisiä retkiä etukäteen, ota yhteys myyntipalveluumme
p. 0102323200.

Reitti/laiva: Kirkkoniemi - Bergen 7pv, MS Polarlys

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Cxense Display