Joulumatka Budapestiin ja Unkarin maaseudulle

Joulumatka Budapestiin saa Sinut unohtamaan kaiken stressin ja kiireen. Lähde nauttimaan joulurauhasta, istahda valmiiseen joulupöytään ja vietä tänä vuonna kiireetön joulu.

Jouluinen Budapest

Jouluinen Budapest hurmaa sinut huumaavilla tuoksuillaan, joulukoristeillaan sekä joulutoreillaan. Klassisella Budapestin kaupunkikierroksella näemme tärkeimmät nähtävyydet. Vörösmarty-aukion joulutori on tulvillaan käsitöitä, glögiä ja pikkusuolaista. Basilikan aukion täyttää varsinaiset gourmet-markkinat lukemattomine street food -kojuineen. Piipahda myös suuressa kauppahallissa aistimasssa Joulun tunnelmaa.

Hernyák viinitila

Kalkkikivi ja mineraalirikas maaperä sekä erityinen ilmasto antavat täällä valmistetulle kuivalle tuoksuvalle viinille ainutlaatuisen aromin. Hernyákin perheen omistuksessa oleva viinitila sijaitsee kauniissa ympäristössä vanhalla kukkulalla. Täällä saamme tietoa viinistä ja sen valmistusmenetelmistä suoraan valmistajalta. Pääsemme tutustumaan viinikellariin ja valmistusteknologiaan, sekä maistelemaan paikallisia Pinot Gris, Sauvignon Blanc, Chardonay, Olaszrizling ja Pinot Noir viinejä.

Unkarin maaseutu

Jouluaaton vietämme Szilvásváradissa, vuonna 2009 entisessä loistossaan avatussa linnahotellissa Bukk-vuoriston juurella. Tämä kartanolinna on saanut nimensä, kun kreivi Alfonz Pallavicini osti linnan kihlajaislahjaksi tulevalle kreivittärelle, Maria Wenckheimille. Linna sijaitsee 7 hehtaarin suuruisen puiston keskellä kauniin Szalajka-laakson äärellä.

Tutustumme myös Unkarin tunnetun viinialueen Egerin pääkaupunkiin. Viinin lisäksi Eger tunnetaan linnastaan, kylpylästään sekä barokkikeskustaa elävöittävästä minareetistaan. Kaupunki oli 1500-luvulla 150-vuoden ajan ottomaanien miehittämä.

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Cxense Display